bananchokladkaka
Provade ännu ett nytt recept idag - bananchokladkaka. Den var rättså god men det hade behövts mer banan för det smakade inte så mycket av det. Och mer socker hade gjort den godare... Såklart. But I liked it anyways.
25 gram smält margarin
5 ägg
1 dl strösocker
2 1/4 dl mjöl
3 msk kakao
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
2 bananer
Mosa bananerna. Vispa ägg och socker tills det blir lite fluffigt. Sikta ner mjöl, kakao, vaniljsocker & bakpulver och tillsätt sedan bananerna och det smälta smöret. Rör om noga så att allt blandas ordentligt och häll smeten i en form & grädda i 225 grader i ca 15 minuter.
Låt kakan svalna & skär i bitar. Jag fick 16 stycken bitar men det beror väl på hur stor eller liten formen är antar jag och hur stora man vill ha bitarna :P
Låter gott!
Kanske man kan få smaka ikväll då :P
Anna: aah, det var helt okej ;)
Lizze: är infryst nu, men kan ta fram sen ;D
Jag har minst fem bananer i min. Kör på det istället. Och lägg i krossad choklad är mitt förslag. och vips så har du Jenns' specialare ;D