dagens

Hinner med en fin liten dagens innan jag drar, vilket är om en och en halv timme.

Låt: Mickey Avalon - jane fonda
Har gjort: skola, käkat tacopaj & matat Bella.
Ska göra: packa klart & allt därtill :P
Humör: wooho, man fyller ju inte år & åker till Prag varje dag ;D
Klädsel: cheapmondayjeans,
nya koftan från H&M & nya skorna.
Tv-titt: yeah right.
Erkännande: var uppe 1 gång kl två inatt och tänkte duscha men kom på mig själv som tur var. Hahaha.
Ord: mogen, moget.

ego-inlägg

Grattis grattis grattis till mig själv :D

Men idag bär det av till Prag och är borta 5 dagar. Och jag ska ha det underbart roligt. See you when I'm back.

the cousins


1. Jag & kusin. 2. minsta kusinen - söt! 3. de 3 vilda. 4. kusinkärlek? 5. coola kusinen.

poppis

Min blogg är poppis idag, vad fasiken har jag gjort? Jo, skämt ut mig för typ tredubbelt så många än vad det är som brukar läsa har läst bloggen idag. Huh? Och mitt duschande i natt (citat av Adam som tyckte att det var VÄLDIGT roligt: "tjejen som försökte duscha 4 ggr på EN natt") som jag skrev om är ju inte precis normalt... Jaja, trevligt med läsare i alla fall även om anledningen är helt okänd.  

Mitt trevliga kalas är över och därmed den vilda tiden med mina kusiner. Herregud, men de är så goa ändå fast de hoppar på mig som galningar. Tänkte lägga upp lite fula bilder senare som togs under kvällen, mina kusiner är nämligen riktiga linslusar. I'll be back for some update soon.

Duscha?

Klockan tolv inatt var jag uppe och skulle duscha men kom på mig med att någonting var fel precis innan jag skulle stiga in i duschen, som tur var, och gick och lade mig igen. Klockan ett gick jag upp igen men tog steget längre och duschade faktiskt på riktigt, blev skitförbannad på mig själv när jag kommer på att klockan inte har ringt än och att jag inte ska upp och får alltså gå och lägga mig igen. Klockan två är jag uppe igen och tänker duscha men hinner i alla fall komma på mig med att vara lite tidigt ute, igen. Och tillsist så är jag halvt uppe klockan fyra men kollar klockan mycket noga innan jag går upp och ser att klockan faktiskt inte är kvart över sex än.
Detta är ett mysterium. Ni som känner mig vet att jag har gjort likadant förut men fyra gånger på en natt? Herregud, jag har allvarliga problem. Tror att jag gör så när jag är stressad. Hoppar upp ur sängen, är bombsäker på att klockan har ringt & går och duschar. Jaja... Är man skum så är man.

Asos


Det var ett tag sen Asos har fått in kläder som varit riktigt fina men nu har de äntligen fått in ett par klänningar som faller mig i smaken och som jag verkligen inte hade sagt nej till.

var bara tvungen

Har packat & bakat klart för denna dagen, har även hunnit måla naglarna (wooho, haha) och mysa lite med Bella. Men nu är jag rastlös så därför är en lista ett trevligt tidsfördriv.

Bästa platsen på jorden: i trevligt sällskap.
Drömmer om: kärlek, lycka, pengar & sandstränder.
Favorit-tvprogram: That 70's show, Nilecity, Hey Baberiba, Idol & Lost.
Favoritbok: får väl säga Harry Potter, fastän jag faktiskt har andra böcker som favoriter också.
Favoritdryck: mineralvatten, citron såklart.
Favoritfika: har inte så mycket att välja emellan, så får väl säga biskvi.
Favoritfilm: i urval (har hundratals) - Dirty Dancing, Fight club, Gilbert Grape, Oceans eleven, Mean Girls, Shrek & allt disney såklart.
Favoritgodis: center.
Favoritkläder: pyjamas är bekvämast iaf, haha.
Favoritmusik: Bob Marley & Michael Jackson främst men relativt blandat, lyssnar på det mesta.
Går i sömnen: eeh, ja. Receptionen i Barcelona är nog min största merit ;)
Hobby: umgås med de nära & kära, musik, film, party...
Högsta önskan: behåller jag för mig själv, tack.
Ogillar mest hos folk: falskhet, lögner.
Tycker inte om: fötter. Eew.
Vill kunna: få mina önskningar uppfyllda. Hela tiden, när jag vill.
Är bra på: flumma.
Åt till frukost imorse: müsli. 

dagens

Låt: Mickey Avalon - so rich so pretty (diggar faktiskt den nu, ja. Haha)
Har gjort: skola, körskola, optikern, handlat en massa till kalaset imon och pratat i telefon med Nea.
Ska göra: baka en kladdkaka tills imon & packa till Prag eftersom jag inte får tid till det varken imon eller på fredag.
Humör: helt okej, typ :P
Klädsel:
fornarinajeans, svart linne & svart kofta.
Tv-titt: nada & niente.

meningslöst


Gick en runda med pappsen tidigare ikväll. Tog en massa meningslösa kort som jag lägger upp här för att jag är trött på att plugga geografi nu men har inget bättre för mig egentligen. Vet inte riktigt vad det är jag ska plugga på, läser i boken och hoppas att det ska duga. Haha. GIS är tråkigt som fasiken, kommer ändå inte bry mig om vad det är senare i framtiden. Ska inte bli kartläsare precis.
Förresten är typ pappa bäst på att likna Tommy Körberg, har bildbevis med vill inte lägga upp bilderna här. De är för fula för att visas publikt! ;D

this day

Har faktiskt suttit på körskolan seriöst idag och tog mig tid till att svara på frågorna. Och det var nog bra för det gick bra mycket bättre denna gången när jag koncentrerade mig. Resten av dagen har jag spenderat med att kolla på film (American Pie - the wedding, Austin Powers) och pluggat geografi samtidigt. Även systern min & Kenty har varit inom en runda och hämtat lite till grejer.
Just nu sitter jag på msn. Har precis haft en lång diskussion med Adam angående "Greken". Hade bevis och fick tillslut det erkännande jag väntat på, wooho. Nu funderar jag på att om jag ska gå en runda efter maten eftersom jag fortfarande inte vågar träna "på riktigt" eftersom jag inte känner mig bra. Vill ju inte bli riktigt sjuk lagom till Prag. Men att gå en runda ska nog inte döda mig... Nån som vill hänga på? :P


tjejsnack v. 39

Vilka TV-serier följer du?
That 70's show & Lost är nog de enda.
Brukar du titta på nyheterna?
nää, får reda på nyheter på andra sätt.
Vad skulle du aldrig titta på?
sporten ;)
Hur ofta/mycket tittar du på tv?
inte mycket, om jag inte kollar film dvs.
Hur många TV-apparater har du?
tre i huset, en i mitt rum.

film med Jenns

filmfilm

Har kollat på två filmer med Jenns idag;
Cube & Final Destination 3. Vi har längtat ganska länge efter att då se Cube nu och det var faktiskt riktigt bra, så den gick verkligen upp mot våra förväntningar som tur var. Jag diggade den tokmycket men Final Destination 3 var inte lika bra. Det var ju inte dålig, men ettan kommer ändå alltid att vara bäst för det blir bara mer & mer överdrivet. Trevligt var det att träffa Jenny i alla fall, trots att jag var halvdöd :P

blaj

Vad fasiken är det för fel på mig? Är typ till & från-sjuk eller nåt sånt skumt. idag är jag helt megadown och orkar nada & niente. Har legat i soffan i princip hela eftermiddagen och kollat på Two weeks notice och varit relativt halvdöd. Har inte sovit alls bra inatt p.g.a. att jag har haft ont i magen & mått illa hela natten. Somnade nästan in med Magnus Ugglas "jag mår illa" i huvudet... Och illamåendet sitter lite kvar idag + att huvudet är lika fucked up som vanligt. Blä & blaj. Och så MÅSTE jag till skolan imon, MÅSTE ha spanska annars är jag jättemycket efter. Ska försöka sova lite nu innan Jenny kommer hit tänkte jag, kommer troligen inte att gå så bra men ändå det är värt ett försök. Måste hitta en annan film att se bara, men det ska nog gå att hitta bland våra väldigt få filmer... ;P

önskelista

För er som inte vet det så fyller jag år på fredag (wooho, äntligen 18 liksom) och då vill jag ha en massa grattis. Det är bara fyra dagar kvar, så otroligt underbart! I alla fall så har jag satt ihop en lite önskelista här som är totalt realistisk.

• en resa till typ nånstans bland de Karibiska öarna, Thailand eller Australien - vore grymt nice, helst tillsammans med med de bästa brudsen.
• en bil -  en liten & söt sådan, såklart. Ska bara fixa körkortet med... Om det inte går att fixa en bil så går en privat chaufför också ganska bra.
• en lägenhet -  som jag inte betalar själv varje månad, utan jag bara bor där. Smart va? Och till det såklart en dag på IKEA eller nåt liknande där jag får handla hur mycket jag vill till att inreda lägenheten med såklart. 
• några tiotal miljoner - japps!
• en riktig systemkamera - som man kan ta sådana där perfekta kort med. Helst en sådan med fjärrkontroll-sak till eller vad det är.
• en ny dator - behövs eftersom jag för tillfället inte har något dator i mitt rum längre. Mycket bättre med en egen än att dela med pappa ju :P  
• en ny garderob - med alla drömkläder & drömskor, ååh...
• biljetter till en Michael jackson-konsert - det är väl bara att ringa upp honom & fråga om han kan tänka sig att åka på turné?
• ett litet paket med ny tv, dvd & video.

Jaa, jag tror det var allt. Det ska väl inte vara så svårt att fixa, eller?

how thin can they be?


Herregud alltså. Det är sinnessjukt vad smala vissa av kändisarna är. Dessa tre (Kate Bosworth, Nicole Richie & Victoria Beckham) är enligt mig några av de värsta... Man trodde inte att de kunde bli smalare men så fel man hade. Läste någonstans i somras att Victoria Beckhams midja var som en sjuårings, hur normalt är det när man är 32 år gammal då?

Bilderna är tagna från People.com och jag tycker att de visar skillnaderna nu & då väldigt bra. Speciellt på Kate & Nicole.

here I am again

As usual. Men det är så det ska vara. Datorn är en trevlig liten manick som man kan göra en massa roliga saker på som t ex att prata med trevligt folk & besöka trevliga sidor. Så här kan man underhålla sig länge, vilket jag typ har gjort ikväll för jag pallade inte se Beck. Just nu pratar jag med Nea & Jenny, alltid lika trevligt, och kollar in diverse olika sidor. Herregud så nördigt, men underhållande dock. Kanske snart ska sova istället, och sova lääänge ska jag med!

Funderar förresten på att nita en viss person verbalt. Den dummern.

dagens

Låt: Hair soundtrack - easy to be hard
Har gjort: hoppat som vanligt.
Ska göra: gå en runda med Nea och sen får jag se vad som händer.
Humör: blä men okej ändå, haha.
Klädsel: träningskläder, otroligt hett.
Tv-titt: tror det blir att kolla film, Hair, lite senare idag.

tabbigt värre

(Full kille 20+ ska har precis beställt ett mål av en nybörjar-expedit 18+)
Expediten: Var det bra så?
Killen: Ja, eller nej fan, kan man få flänsost på burgaren?
Expediten (ropar automatisk till chefen): Har vi flänsost till Whopper meal?


Karlskrona

Har varit i Karlskrona hela dagen med Jenny, Lizze, Nea & Fia. Lite shopping & sådär, trevligt värre alltså. Jag hittade typ det jag ville, nästan i alla fall. Skulle haft ett par vanliga skor, för mina är helt totalt sönder. Hrmf... Men hittade i alla fall ett par andra skor och en klänning :)


Ikväll kommer Lizze, Nea & Jenny hit för lite godis & film. Och till deras ära har jag även bakat kladdkaka, får bara hoppas på att den blev bra med :P Har förresten gått & irriterat mig heeela dagen för att jag inte kom på vad moderaternas förra partiledare heter, visste att jag visste men kom ändå inte på det. Nu har jag i alla fall letat upp det på internet, Bo Lundgren var ju namnet. Såklart, sjukt irriterande.

dagens

Låt: Dixie chicks - not ready to make nice
Har gjort: haft teckenspråk & pratat i telefon med Nea lite granna på bussen.
Ska göra: till Henrietta ikväll, på tjejkväll typ.
Klädsel:
cityshorts, svart brottarlinne & grå väst.
Humör: huvudet är fortfarande inte som det ska men annars är det bra.
Tv-titt: vet inte om det blir Idol ikväll, förhoppningvis iaf! ;D
Citat: "jag lägger ner dig i fickan så länge" - Nea när hon skulle hoppa på bussen & pratade i telefon med mig.

goodmorning sunshine

Fint väder idag med. Fabulous! Idag får det nog faktiskt bli cityshortsen, som jag aldrig tog igår. Speciellt om jag ska cykla till skolan, om jag nu vågar ta suicide-cykeln dvs och det är verkligen frågan det. Ska i alla fall till skolan och ha teckenspråk vid kvart i ett, missade förra gången så får se hur mycket jag har missat... En hel del troligtvis.
Fick ju kolla in Tv4 nu med och se vilka som gick vidare och tjaa, det var väl rätt för de två sjunger ju bra. Såg ju inte deras framträden igår men de har gjort bra ifrån sig innan. Det enda jag blev ledsen för var Eric, en av mina favoriter! Blä att inte han gick vidare, får hoppas på honom på fredag istället.

mosad center

mosad center

mycket vackert konstverk.

äntligen hemma

Nu är jag hemma på riktigt och kan äntligen ta det lugnt. Har varit borta heeela dagen men det har varit en trevlig dag i alla fall. Först fikade jag med Lizze på Christins, alltid lika trevligt med Lizze :) Träffade även på systern min som berättade lite om helgen, hrmf... Sen gick jag till skolan för att möta Jenny, Sofie & Emma där om projektarbetet och efter lite om & men fick vi i alla fall tillslut ihop projektplanen. Sen höll jag på att dö så vi gick till bönan så att jag kunde käka kycklingsallad, var ju tvungen att ha NÅN energi innan träningen. Och efter träningen var jag hemma en halvtimme; duschade, åt & gjorde mig iordning för sen bar det av till Svängsta för att kolla på EC-nollningen med Jenny. Precis när man kommer dit så springer det nåt rött & blondt rakt mot mig och man får världens goaste kram. Det var Jennifer som det var hur längesen som helst jag träffade, otroligt vad man saknar henne faktiskt! Missade tyvärr stora delar av nollningen men inte allt som tur var, men det var rätt trevligt i alla fall. Nea hade lite problem med alla ettor som bara sprang runt, det är svårt att organisera fulla människor :P Hehe...

Nu ska jag bara ta det lugnt & nörda lite och sen ska jag sooova. Har bara en lektion imon, teckenspråk, så det är en rätt chillig dag det med. Har i alla fall sovmorgon till kvart i ett. Riktigt nice.

Idol & fika

bild

Var precis inne på Tv4 för att kolla vilka som gick vidare igår och till min förvåning var det de två som jag ville! Det var en svår grupp igår för allihopa är hur bra som helst. Trodde inte  att Felicia skulle gå vidare efter de hårda orden hon fick igår, men Sara däremot var klockren. Diggar de båda i alla fall, lite synd på Patrizia bara för hon är med riktigt bra. Jaja, så är det men de får i alla fall en andra chans sen.

Nu ska jag snart in till stan för en trevlig fika/lunch med Lizze, hur najsigt som helst ska det bli. Ska bara knarka lite Panodil igen, för mitt huvud är fortfarande helt fucked up. Sen ska jag till skolan för att arbete lite med projektarbetet med de andra i gruppen. Ska träffa en av de som skötte Balen mycket förra året också för att få lite tips & hjälp. Kan ju alltid vara bra liksom, because I have no clue at all.

dagens

Låt: R. Kelly - the worlds greatest
Har gjort: körskola, lunchat hos mormor, fikat med Nea, kollat lite på Braveheart, pratat i telefon, kollat Idol, läst Solo...
Ska göra: sooova.
Klädsel: nu sovlinne men innan idag lite mer kan jag lova ;P
Humör: fortfarande otroligt seg.
Sysselsättning:
vetgirig.nu - otroligt underhållande! ;D
Tv-titt: Idol, såklart. Även lite 70's.

Ett fint avslut på dagen, typ i alla fall. Sleep tight don't let the bedbugs bite.


off I go

Ska knarka lite Panodil och sen ska jag ta bussen in till stan för att ha en körlektion. Snälla Åsa ringde nämligen mig när de fått avbokningar så att jag kunde få en extratid, megabra ju! Efter det så ska jag till mormor & morfar för att käka lite lunch och efter det back to the körskola för ännu en körlektion :P Och sen bär det väl av hemåt, halvdöd, för att slänga mig på soffan igen. Troligen i alla fall, och säkerligen lite Panodil-knarkande till...


slapp-dagen


Herregud vilken slappig dag. Mår fortfarande inte särskilt bra, men jag överlever i alla fall ;P Först så satt jag och gjorde en massa olika film-tester på Vetgirig.nu typ halva morgonen och efter det så bakade jag lite paj, björnbärspaj. Mumsigt värre blev det! Sen låg jag i soffan allmänt ohet och kollade på Armageddon & drack te tills Jenny kom in i vardagsrummet utan att jag märkt att hon ringt på dörren. Vi kollade sedan på filmen Wolf Creek som Alle hade tipsat på sin redovisning i skolan. Skulle vara en creepy film men den var inte så farlig, man bara kände hur ont vissa saker gjorde. Som att bli korsfäst t ex... Eew. Resten av kvällen kommer säkert också att tillbringas i soffan, måste bli pigg snart. Jag som skulle springa & allt idag, får hoppas att det går att göra imon istället.

Grattis till Jenny idag med :D Snart har jag en privat chaufför till ;)

blaj

Är typ sjuk. Det är ju väldigt roligt när vi väl är lediga, eller nästan i alla fall. Har ju projektvecka denna veckan så har endast de individuella valen. Efter alla vändor in till stan (åkt buss 4 gånger idag, joy!) så har jag legat i soffan hela dagen; kollat 2 filmer, pratat i telefon, kollat tv & läst lite granna. Sov nyss lite efter maten med med väcktes av att fadern min fick besök & då kunde jag ju  inte fläka på soffan längre så kämpade mig till datorn istället... Men snart drar jag mig nog tillbaka till soffan & väntar på Idol eller nåt för det var ansträngande att sitta upp ;D

dagens

Låt: Tekla - jag måste gå nu
Har gjort: tagit skolfoto, vilket självklart alltid blir lika misslyckat.
Ska göra: tillbaks till skolan för att ha projektarbetstid. Är bara hemma för stunden, fick en dryg håltimme mellan nämligen.
Klädsel: blå jeans, svart
Cheap Monday-linne & svart kofta. 
Humör: hrmf... Inte precis nöjd över valet igår. 
Tv-titt: Idol :D

någon är i alla fall nöjd

AA - Maktskifte idag säger:
YEEEEEEEEEEES SNART BLÅTT SVERIGE IGEN!

Hrmf säger jag & Nea och pratade om hur mycket vi kommer dö om moderaterna vinner valet. För det är så det är. Blått är inte alls flott.


rött eller blått?

Palla inte kolla tv:n, valvakan & det, utan kollar Aftonbladets hemsida som uppdateras varannan minut istället. Mycket bekvämare. Men det börjar bli lite nervöst faktiskt. Moderaterna tar in mer & mer hela tiden... Scary. Vet inte om jag vågar gå & lägga mig innan det är över. Tänk om jag vaknar upp utan vetskap över hur läget är och hela min värld är blå helt plötsligt. Nej, det vågar jag inte. Finns även risk för blåa mardrömmar & Reinfeldt-monster inatt.

Fast bäst vore nog rosa. Det är en bra färg det!


dagens

Låt: Tommy Körberg - som en bro över mörka vatten
Har gjort: hoppelihoppat lite granna.
Ska göra: vet inte? Får se får se.  Kollat film men mammsen,
Hemma är bäst.
Klädsel: mysbyxor & en vanlig jävla tröja.
Humör: jorå, jag lever.
Tv-titt: man kanske får glutta lite på valvakan. Kanske.
Namn: Sutton Pierce Federline, så ska nämligen Britney's bebis heta.

val

Idag är valet och nu får man äntligen reda på hur det kommer att bli här i Sverige de kommande fyra åren. Och som ni alla vet så ber jag nästan till gud (även om jag inte är särskilt religiös...) för att moderaterna INTE ska vinna. Skulle bli usch & fy då. Så det är väl bara att hoppas på det bästa även om jag själv inte kan påverka ett skit av vad som ska ske (förutom att sno Adams röstkort då) eftersom jag fyller om en vecka och fem dagar. Förstår ni hur sjukt bittert det är?


party party

Håller på att göra mig iordning inför kvällen. Ska bli kul ikväll hoppas jag, helt annat folk än vad man brukar festa med. Kan bli nice som fasiken! Det är alltså inflyttningsfest hos systern min och jag har noll koll på vad det är för folk som ska dit. Vet i alla fall att det ska festas ;D
Har problem med vad jag ska ha på mig bara, hrmf. Det är alltid lika svårt. Måste införskaffa nya roliga linnen, allt jag har är tråkigt & gammalt. Typ i alla fall,  blä.

update:
It goes like this tonight. Jag vet, jag är tråkig...


eighteen

Hur många gånger i ens liv fyller ens kompis 18 år? Tänk på det.

hopp hopp

Idag ska jag hoppa lite trampolin, eller mycket om det blir som jag vill. Kände för att göra det idag, får se hur det blir med ryggen bara. Men det blir nog bra... Förhoppningsvis.
Igårkväll var vi hos Jenny och firade att hon blivit vuxen, myndig & allt var det innebär att fylla 18. Trevligt värre var det i alla fall; pratade, kollade Idol, åt marängsviss & hade lite presentutdelning. Hoppas att hon blev glad för presenterna med, hon verkade uppskatta boken i alla fall ;D Sent blev det också, jag & Lizze satt nog och småpratade med Jenny tills klockan 2. Därför hade jag tänkt att sova lääänge idag, men icke utan vaknar vid lite över nio. BÖL.


hej & hejdå

Nu bär det av till Jenny för en trevlig kväll efter en värre dag. Trevligt folk, gott att mumsa (hörde någon viska marängsviss i mitt öra) och Idol på tv - kan nog inte bli bättre.
Dagens låt Tommy Körberg - som en bro över mörka vatten. Otroligt vacker & kraftfull. På min begravning vill jag att Redemption song med Bob Marley ska spelas. Så mig, så fint.

...

ros

You'll be in our hearts.

omg

Gjorde nytt ett parti-test på Dagensnyheter och är lite besviken över mig själv över resultatet... Blev 37% moderat. NEEEJ! Typ, haha. Men det var i alla fall det partiet som jag hade lägst på, puuh. Det var verkligen tur det. Vad mer tur vad att de partierna jag faktiskt gillar kom högst och resten var lägre, med Moderaterna i botten. Jaja, om jag hade varit 18 år innan valet så hade det i alla fall inte blivit Moderaterna som min röst lades på. Men det vet väl typ hela världen om nu, haha.

Nähä, nog med blogginlägg och politik för dagen. Räcker med alla otaliga diskussioner med Adam angående politik & moderaterna, haha. Vi tycker inte riktigt lika om man säger så :P Även Jenny har man pratat lite politiska åsikter med, bl a i bilen på väg till träningen idag... Hrmf! ;P

new pics


Fick alla de bilder som Alle tog på nollningen häromdagen och här är några av dom. Rätt heta de med, fast på dessa korten är jag med på ett par stycken också ;P Tyvärr får man väl säga, haha.

darrig dagens

Låt: Herkules - inte jag ;D
Har gjort: skola & sen Box it. Är hur darrig som helst nu, kan nästan inte ens skriva.
Ska göra: slappa & kanske nörda senare.
Humör: tänker på hur bra allt har blivit trots allt, riktigt nice.
Citat: "rör inte mina moln" - herkules, favorit i repris.
Tv-titt: inget bra på tv ju så det blev film, The Cell, istället.  

how high can you go?

Måste bara blogga om de här byxorna, för de var de fulaste jag sett på riktigt länge! Okej att det är modernt & snyggt med hög midja, men man måste väl inte överdriva? Skulle aldrig ta på mig eller köpa ett par byxor med SÅ hög midja, det finns en gräns. Eller?


För er som mot alla förmodan tyckte att byxorna var snygga så är det Cheap Monday och går att hitta på Zoovillage.com.

trötter

Nu är man hemma från skolan, lite tidigare än normalt ;) Men hade FAKTISKT ont i huvudet, och har fortfarande för den delen. Tror att det var för att jag glömde linserna idag, får skärpa mig lite granna. Och förresten så missade jag ingenting så det var helt lugnt sa han, min lärare alltså. Så tänkte lägga mig ner i soffan och vila upp mig inför Box it-passet ikväll, vill vara på g då. Haha. Vill ju inte missa Jenny som supermario! ;D

dagens

Jag är sjukt tråkig idag, jag vet. Har ingen lust helt enkelt :P Så det blir en vanlig dagens.
Låt: Tekla - jag måste gå nu
Har gjort: körlektion x2, gick faktiskt riktigt bra :)
Ska göra: nada & niente, sitta här & nörda på msn typ.
Humör: wooho.
Tv-titt: inget kul på tv ju, kollade lite på Charlies Änglar 2 istället :P

man är aldrig bajs-säker

(Två fjortisar stiger på och sätter sig)
Fjortis 1: Jag vågar aldrig gå på toa på ett tåg.
Fjortis 2: Inte jag heller. Undrar vart allt bajs tar vägen?
Fjortis 1: Jag tror det flyger ut på spåret.
Fjortis 2: Ja, eller så flyger det någon annanstans.


again!?

Lär sig denna flickan aldrig? Okej att man gör ett misstag en gång, men man lär sig väl ändå tills nästa gång? Herregud, man upphör aldrig att förvånas. Men om jag vore Lindsay så skulle jag ta på mig trosor nästa gång jag visar mig publikt. Förstår inte ens varför man ska gå utan trosor överhuvudtaget, men det verkar visst vara populärt hos kändisarna. Ofräscht värre.

dagens

Låt: R. Kelly - trapped in the closet chapter 1-5
Har gjort: stan med Nea, körskola, pratat i telefon med Fia, sprungit, kollat på Poseidon, käkat fruktsallad & gråtit över att det inte är Idol.
Ska göra: msn-nörda (nea, jenny?) & sen sova.
Humör: seg & trött men relativt happy.
Citat: rör inte mina moln - herkules ;D (nyfunnen, HAHAHA)
Tv-titt: inget, hatar tv4 för att det inte är Idol.
Fulaste uttryck: schteek - kan bara vara en person men gissningar välkomnas ;D

baby boy

brit

Grattis för andra gången till Britney Spears; hon har nu fött sin andra son. Får väl se vad denna pojken kommer heta & vilka "skandaler" det kommer bli över honom. Det kommer i alla fall bli konstigt att inte längre se en
höggravid Britney längre, det är ju det man är van vid nu. Får hoppas att hon blir lite classy igen snart, som förr i tiden. För nu lär det väl ändå dröja tills nästa bebis är på väg...?

run away & turn some music on

Har precis kommit hem & duschat efter att ha sprungit en runda. Typ perfekt väder att springa i, svalt & skönt. Men man märker att det blivit mycket kallare om kvällarna nu även om solen skiner. Och mörkare med för den delen. Mötte Marie, som också var ute & sprang, efter ungefär halva rundan så vi sprang tillsammans resten av vägen. Trevligt värre!

Har flera låtar på min mp3 som jag bara inte kan ta bort. Det går liksom inte, de måste alltid finnas till hands. Till exempel Akon med låten "ghetto" har jag haft i min mp3 sen ettan, alltså minst ett & ett halvt år. Liksom Michael Jackson's "man in the mirror", även den standard. Tog mig emot riktigt mycket i somras när jag var tvungen att ta bort "superior" med Gentleman, som jag då hade haft där i typ ett år men den fick helt enkelt inte plats längre. Fråga bara Lizze vilken beslutsångest jag hade när vi skulle ladda in ny musik inför trippen till Göteborg... Fick överväga & riktigt tänka igenom för varje låt jag var tvungen att ta bort. Japps, skumt värre men så är det bara med mig. Musik är helt enkelt bäst, speciellt när man är ute & springer då såklart.

dagens

Låt: R. Kelly - trapped in the closet chapter 1-5
Har gjort: kollat film & varit på körskolan.
Ska göra: eeh, får se.
Klädsel:
svarta cityshorts, randigt linne & svart kofta.
Humör: seg men jag lever :P
Tv-titt: That 70's show.

this day

Idag har jag ingen lektion alls, hur underbart är inte det? Kunde sova hur länge jag ville, vilket i och för sig inte blev så länge för jag vaknade vid nio och kunde inte somna om, och kan spendera dagen hur jag vill. Nästan i alla fall. Ska till körskolan vid halv tre för då har jag körlektion men annars så kan jag slappa hur mycket jag vill. Sjukt nice.
Riktigt fint väder idag med så tror att det blir till att ha cityshorts på mig idag, men jag får se. Har lite annat att göra i stan med, måste hitta en inflyttningspresent till systern min innan helgen... Vet i fasiken vad jag ska köpa, men nåt trevligt hittar jag nog. Förhoppningsvis.


undies


Det har kommit in nya underkläder på Nelly, tyvärr inte överdrivet billiga men ändå... Dessa fyra trosorna tycker jag att var de finaste av de som de fått in denna veckan. Tre av dom är Frank Dandy Superwear och de var väldigt udda & speciella, men ändå häftiga. Och den sista är Paul Frank och finns i tre olika färger. Gimmie?

diss

Kvinna 25+ (till kristdemokrat i valstuga): Hej, jag tänkte bara fråga...
Kristdemokrat 40+: Jag har lite blad och papper och sånt fulla med svar.
Kvinna 25+: Jaså, men...
Kristdemokrat 40+: Du kan också ringa det här numret och få en massa svar.
Kvinna 25+: Jag tänkte bara fråga om du visste vart socialdemokraternas stuga var.

Jag säger ju att de borgeliga partierna suger, eller hur? ;)


dagens

Låt: Tekla - jag måste gå nu
Har gjort: hoppat trampolin för första gången denna terminen, skojigt värre.
Ska göra: mata Bella, baka smulpaj tills ikväll & så kommer twinsen med familj ikväll.
Humör: man ska inte klaga :P
Tv-titt: Idol-reprisen från i fredags.

sleep tight

Sitter här & lyssnar på R. Kelly's "trapped in the closet chapter 1-5". Hehe, roliga låtar eller berättelse eller vad man ska kalla det. Ikväll har Lizze, Jenny, Elin, Linn & Marie varit här och ätit godis & pratat en massa. Trevligt värre alltså! Skulle kolla på Björnbröder 2 men det gick väl sådär... Såg bara de första 20 minuterna max och sen helt plötsligt hoppade filmen ända till slutet. Så det var det enda vi såg, början & slutet, missade hela filmen i övrigt. Skoj, haha :P 
Nähä, nu ska jag sova... Snart. Ska bara lyssna klart på låtarna, är på chapter 4 nu, hehe.  

dressed for success

rhwrhs

En ny söt klänning har droppat in hos
Nelly från märket Modströms. I like it a lot.

godis är gott

Ikväll blir det en helt vanlig myskväll med Lizze som sällskap med film & godis. Ibland är det det absolut bästa som finns att göra, idag är en sån dag som man bara vill sitta i soffan & kränga gott. Mhm... Hyra film ska vi med, får väl se vad det blir för najs. Nåt kul ska vi nog hitta :D

Nu ska jag duscha och försöka sluta irritera mig på linserna och inte gnugga mig i ögonen. Hrm, det går nämligen sådär, har inte riktigt vant mig än (endast typ 4:e gången jag använder dom). Jaja, bye bye and have a nice evening!

dagens

Har ingen fantasi för tillfället, men godmorgon & här är dagens:
Låt: Celine Dion - think twice
Har gjort: vaknat... typ.
Ska göra: träna, träffa Lizze ikväll (tror jag? haha) och resten är oklart.
Klädsel: just nu enormt hett, myströja & pyjamasbyxor.
Humör: BÖL.
Citat: "om detta är att vara full så är det överskattat!" - J, bara kom att tänka på det idag ;D

stor flicka nu

noll

Grattis, grattis, grattis till Jenny som fyller 18 år idag! Hoppas att du har en megarolig kväll ute for the first time ;)
Förresten, erkänn min & Neas lilla krona som vi gav Jenny är hur snygg som helst! ;D

nollning

Ikväll har vi nollat våra kära sp-ettor och det var sjukt kul! Hoppas att de tycker att deras nollning blev lika lyckad som vi tyckte att vår var för två år sedan. I alla fall så fick de göra en massa grejer; pinsamt & kul. Mohaha! ;D En hel del äggkläckande i deras huvuden blev det för de var inte riktigt så duktiga på att föra ägget vidare som vi hade hoppats på, hehe...


Efter nollningen så gick jag med Nea & Emilija till bönan och åt lite, eller rättare sagt dom åt och jag mumsade lite på naturgodis :P Trevligt i alla fall, men nu är jag här och har tråkigt som fasiken. Klockan är ju hur lite som helst, kan ju inte gå & lägga mig redan. Får se vad som händer, hade sjukt gärna velat följa med Jenny & co ut ikväll, men icke för själv är man ju inte 18 än. BÖL.  

tråk

Är fortfarande i skolan och det känns som om jag är den enda som är det. Är helt mobbad här, haha. Alla gick hem medan jag får stanna kvar här och ha teckenspråk. Joy! Men bättre teckenspråk än typ samhälle eller historia, usch & fy... Är i alla fall rätt bra på att teckna, eller hur Jenny? ;D


Box It

Kom hem för en stund sen från Österslätt efter ett trevligt Box It-pass. Blev positivt överaskad, var roligare än vad jag trodde när jag väl kom dit så kommer troligen att fortsätta. Jag & Jenny boxades mot varandra och hon såg ut som SuperMario, skitsöt! :D Lizze som ledare för oss med visade lite olika slag & duktig var hon med. Nu så skakar halva min vänsterhand, riktigt skumt.

Ska gör mig lite iordning och sen blir det Idol för hela slanten, bänkad i soffan med mor min. Oh yeah.


dagens

Låt: R. Kelly - I believe I can fly
Har gjort: skola, hrmf.
Ska göra: gå på Box It och testa om det är skoj med Jenny & med Lizze som ledare. Just nu är jag hemskt osugen, men det blir nog skoj :P
Humör: seg som fasiken.
Klädsel: lee-jeans & en vanlig jävla tröja (orkade inte tänka på sånt idag, hrmf)
Tv-titt: Idol såklart!
Citat: - ska jag ringa x?
- va?
- ja, du ligger ju där helt förberedd! -
jag till Jenny idag ;D

thoughts

Kaos i mitt huvud och jag hatar det nåt så innerligt. Bara tänker, tänker & tänker. Försöker intala mig vissa saker, hur jag ska göra men ändå agerar jag helt annorlunda. Det går bara inte, det som är det vettiga är inte det som jag egentligen vill. Men jag försöker, ska lägga band på mig själv & ta det lugnt. Hoppas att jag kan sova ikväll utan alla tankar flygandes hit & dit inuti huvudet, har haft svårt att sova ett par nätter nu. Fast det har nog lite att göra med att jag inte har nån najs bok att läsa för tillfället utan har fått ta Harry Potter för 10 000:e gången i mitt liv. Att jag ens pallar med det längre, haha.

Jaja, nu ska jag nörda lite till med Nea på msn & sen är det sängdags. Sleep tight, don't let the bedbugs bite.


hon finns

Suri

Wooho, äntligen så har de första bilderna på Tom Cruise & Katie Holmes barn Suri publicerats. De som fick köpa det var tidningen Vanity Fair och hur mycket pengar de fick betala för det vågar man väl nästan inte tänka på! Inte en dag för sent att visa upp henne i alla fall, men ingen är väl förvånad över att Tom Cruise skulle bete sig så konstigt. Han är ju allmänt skum hela tiden & har ständigt konstiga idéer, men orka med att gömma barnet för allt & alla i flera månader... De fick i alla fall en hel del publicitet bara p.g.a. det och det var väl kanske det han var ute efter?

motherfucking snakes!

Snakes on a plane - årets b-film. Vi visste det innan vi satte på filmen men fick det bekräftat ju mer vi såg. Det var faktiskt på riktigt något av det b:igaste ever. Herregud ja, både manus, kommentarer & framförallt ormarna. Men det var ju just därför vi kände oss tvungna att se den, måste ju ha sett årets b-film! ;D
I alla fall så åkte jag & Jenny hit till mig för att se den här filmen, lite trevligt såhär mitt på dagen. Jag hade laddat ner filmen & förvarnat Jenny att det var dålig bild men att det skulle vara SÅ dåligt som det var visste jag däremot inte. Filmen var nämligen inspelad direkt från bioduken och då och då ser man människor resa på sig, hör folk skratta & äta ur diverse påsar. Haha, så enormt fult! Men det är klart; b-inspelning till en b-film.

Och den kända kommentaren från filmen, som alla kunde innan filmen ens visats på bio; I've had it with this motherfucking snakes on this motherfucking plane!

dagens

Låt: Gladys Knight - License to kill
Har gjort: grävt upp & lekt lite med Bella, pluggat svenska, tittat Idol...
Ska göra: nörda lite & sen sooova.
Klädsel: just nu myströja & korta pyjamasbyxor men tidigare idag lite mer sofistikerat :P
Humör: seg men annars bra, I think.
Tv-titt: Idol, som sagt, såklart!
Citat: "du låter som en kastrerad Jimmy Jansson med talfel" - Daniel i Idol.

Lindsay vs. Sophia


Lindsay Lohan & Sophia Bush har lyckats med att skaffa två stycken likadana klänningar, vilket inte är vanligt i kändisvärlden. Frågan är bara vem som bär upp det bäst? Jag får nog faktiskt säga, eftersom Lindsay är min personliga favorit, att båda klänningarna sitter bäst på henne även om de verkligen inte är fy skam på Sophia.

Sådär ja, det var dagens ytliga inlägg det. Varsågoda.

långa dagar

Har för fasiken ingen fritid längre känns det som, i alla fall i någon slags bemärkelse. Var inte hemma idag förrän vid halv sex fastän jag slutade skolan vid 12! Herregud liksom, hur mycket kan man ha att göra egentligen? En hel del tydligen; körskola, optikern, käka, klippa gräsmatta... wooho! Men nu är jag i alla fall hemma och idag får jag titta på mitt efterlängtade Idol, blev riktigt sur när jag fick reda på att det inte var igår :P Annars får jag se vad som händer ikväll, för tränat har jag redan gjort.
Våra ettor som vi ska nolla var sjukt snygga idag med. För det första så hade de mössa, vantar, halsduk & glasögon på sig men så band vi ihop dom två och två i benen och så skulle de gå så hela dagen. MOHAHA! Såg sjukt kul ut, speciellt de tjejer som hade högklackat ;D Har fått sjukt många komplimanger av alla ettor idag med, de ska nämligen säga "fan va snygg du är" varje gång de ser nån i Sp04b ;)

Tabbigt

Kvinna 30+: Såg du på "Prison break" igår?
Kvinna 60+: Nej, du vet jag har inte de kanalerna, bara ettan, tvåan och fyran.
Kvinna 30+: Asså, jaha...
Kvinna 60+: Men vänta bara tills vi får de anabola kanalerna, då du!


en dag med sis

När jag väl cyklat in till skolan så får jag reda på att vi ska lyssna på nån parti-sak, så jag tänkte att jag skiter i det eftersom jag ändå inte får rösta :P Så drog hem till Johanna lite tidigare än planerat och åt lunch med henne på Bönan, gick lite på stan & lekte med Pink. Klippa gräsmattan kunde jag ju inte göra eftersom det regnade, riktigt bittert för nu vet jag inte när jag ska få tid till det igen. Men det löser sig förhoppningsvis.


Om en timme så kommer Nea & Micke på ett litet besök. Ska som sagt byta jackor (råkade nämligen ta Emilijas jacka i fredags) och så kolla lite på Bella såklart, för Nea har inte sett henne än :) Ikväll får jag väl se vad som händer, det ska i alla fall tittas på idol. Såklart!

update:
Va fan är mitt Idol? Jag som var så inställd på att se Idol idag. BÖL.


goodmorning sunshine

Sitter här och har allmänt tråkigt. Gick upp onödigt tidigt imorse p.g.a. att jag vaknade och kunde inte somna om. Riktigt bittert. Men men... Ska snart bege mig till skolan för endast 40 minuters projektarbete, det känns rätt okej faktiskt :P Ska cykla in t.o.m, herregud så duktig jag är! Sen ska jag käka lunch med sis & tillsist klippa gräsmatta för sista gången detta året. Och sen ska Nea komma inom med och hämta & lämna jacka och titta lite granna på Bella :)
Och i väntan på att jag ska bege mig så sitter jag här och lyssnar på musik & spelar Kungen. Haha.

update on bella igen

Bella

Uppe ur grottan idag igen (men har dock grävt ner sig igen) & ätit har hon äntligen också. Och
såhär söt var hon förra veckan, men hon blir bara sötare & sötare. Man kan inte säga annat när man kollar på dagens bild.

fobier

Satt och läste Aftonbladet idag, bilagan då alltså, och där stod det om olika slags fobier. Jag relaterade då till min underbara fotfobi och tänkte att jag faktiskt inte är så udda som man kan tro för de i den tidningen hade sjukt skumma fobier! Bl a fobi för traktorer, gäddor (badade endast i sitt badkar hemma, litade inte ens på att badhus vad gädd-fria), vårtbitare, glasspinnar, svampar m.m. Får inte heller glömma hon som vi vet som inte klarar av 50-öringar men alla andra mynt, hrm ja. Så min fobi är faktiskt helt normal jämfört med många andra. Faktiskt.

Nu ska jag fortsätta msn:a med Nea & Jenny och äta mina nachos. Mumsigt värre.

dagens

Låt: Panic at the disco - I write sins not tragedies & the only difference...
Har gjort: inte mycket, msn:at & duschat.
Ska göra: till Lennart för lite trampolin-prat med Jenny och så kanske till sis ikväll.
Klädsel: hrm, mjoo precis.
Humör: på topp :D
Tv-titt: Idol-repriserna, underhållande!

goddagens



Wooho, jag är redan uppe! Fy fasiken vad duktigt... Mår prima ballerina & hade relativt kul igår hos Elin. Inte så mycket folk men å andra sidan trevligt folk som det pratades med om både det enda & det andra. Tyvärr så dissade de där inne min fina skiva som jag hade bränt. Inte snällt det, hade ju värsta shaka ass-låtarna! ;D Försökte övertala en viss Adam att komma till festen också men det misslyckades jag rätt mycket med, trots långt telefonsamtal. Men han ska ha fest nästa helg istället, så det så! :P

Bilderna är i alla fall rätt heta...  Typ. Haha, eller inte kanske. Bilden på mig, Nea & Jenny är i världsklass för alla tre blev ju verkligen så otroligt bra! ;D

dagens

Mycket uppdateringar idag, blir så när man bara är hemma & göra så lite som möjligt.

Låt: diverse party-låtar :D
Har gjort: sprungit, gjort mig iordning, pratat i telefon...
Ska göra: party & husfest är det med.
Humör: på g ;D
Klädsel: just like
this.
Tv-titt: naaada!

msn-konversation med Jenny

emelie. säger:
haha, säkert. jag vet att du vill ha den nu ;)

ärtan säger:
klart jag vill :P hur stor är den? haha

emelie. säger:
HAHAHA

Ni kan ju undra vad det var vi pratade men for your information så handlade det om en film som jag hade på datorn & storleken på den ;D Tabbade mig nästan också innan när jag skulle skriva "superman" till Jenny med glömde u:et. Haha, som tur vad hann jag se det innan det skickades ;)


in the style of


Gillar verkligen den här klänningen från Asos som är "in the style of" Victoria Beckham som hon hade på en gala för några månader sedan. Hade gärna beställt den om man nu hade haft tillfällen då man skulle kunnat använda en sådan klänning... Känns lite väl till vardags kanske :P Klänningen finns i både svart & rött (jag hade velat ha den svarta) och kostar ca 500 kronor.

party party

Idag har jag varit relativt aktiv, har hunnit med lite granna: matat & grävt upp Bella ur hennes grotta (och nu äntligen har hon krypit in i min köpta grotta frivilligt, wooho!), sprungit en runda, gjort müsli & funderar nu starkt på att städa rummet. Men får se om orken finns för det, inte den bästa dagen idag precis. Halvt kaos om man ska säga som det är. Men men, that's life obviously.
Ikväll blir det party party igen men denna kvällen är det lite skillnad för ikväll ska det förtäras lite alkohol för min del. Hoppas att denna kvällen blir trevligt värre och att det kommer lite killar i alla fall :P Den stora frågan & mitt dilemma är vad fasiken jag ska ha på mig ikväll? Hade varit ett lätt val om det inte hade varit för min komplicerade fotfobi...

update:
Blidde inget städande av rummet. Blev en massa msn-nördande med Jenny, Nea & Fia istället ;D

last night

Igår var jag på besök i Svängsta med Nea & Jenny för lite party party. Först var det lite förfest hos Emilija, själv drack man inte så det blev rätt lugnt för min del (drickandet kommer idag, hehe). Sen gick vi vidare till festen som helt plötsligt hade flyttat sig två trappor upp. Kände ingen och ingen kände mig, eller? :P Jag & Jenny kände oss ganska losta bland alla okända människor där ett tag. Men sen så blev det trevligt då vi spelade yatzy mitt i alltihopa med Teddie & Jimmy (och Teddie var som väntat sämst med endast typ 127 poäng, haha). Där satt vi lugnt medan resten av festen spårade ur och helt plötsligt blev det helkaos och då drog vi. Kvällen avslutades med ännu mer spelande, fast poker istället & Jimmy gjorde all in och vann tillslut ;D Så för att sammanfatta kvällen så blev det inte riktigt fest för vår del utan mer spelkväll, eller nåt mobbat, men det var helt okej ändå. Haha.

dagens

Låt: Pauline - answer
Har gjort: skolan & sen inom systerns nya lägenhet en stund.
Ska göra: party party.
Humör: stressad men annars på topp!
Klädsel:
cheap monday-jeans & svart/grårandig tröja.
Tv-titt: inte tid för det idag.

MTV video music awards


Bilder från årets MTV  Video Music Awards och det är väl sisådär med klädvalen... Från vänster:
Rihanna - klänningen är riktigt söt & passar henne.
Pink - vet inte riktigt vad hon tänkte på när hon tog på sig de där kläderna.
Paris Hilton - ja, vad kan man säga? Typiskt Paris men nån vidare hit var det då inte.
Jessica Simpson - tråkig & glanslös jämfört med vad hon brukar.
Jennifer Lopez - what the fuck?
Beyonce - hon är söt i vilket fall även om klänningen inte var den bästa.