home sweet home

Hemma från skolan, finally. Nu slipper man skolan ända tills på måndag, okej kanske inte så länge men det är underbart i alla fall! Är fortfarande sinnessjukttrött på skolan, fy farao.
Helg är det i alla fall nu, och hur ska jag tillbringa den då? Ska träffa brudsen ikväll, kolla på Hey Baberiba och kränga något ätbart. Hehe, trevligt värre! ;D Resten av helgen återstår att se, vet inte riktigt vad som händer än. 

Checkade in lite kändis-bilder, precis som vanligt alltså. Och blev lite halvt förvånad då jag hittade en bild på Paris Hilton där hon hade en liten kula på magen! Oh, my god liksom :P Hon som är så smal hade allt lite granna hon med på den bilden. Det var ju inte så värst mycket, men när det var hon så reagerade man liksom.
Hittade även denna bilden på
Hilary Duff, tycker att hon såg megaskum ut. Typ som en kanin eller nåt? Munnen var wierd som fasiken men å andra sidan var hennes ögonfransar i princip perfekta. Man kan ha kul när man kollar in kändisarna där de inte ser så bra ut, mohaha. Kul att klaga på dem, när de alltid ska vara så perfekta :P Jag menar, som denna bilden på Cameron Diaz, hur het är hon utan smink en helt vanlig dag då? Vem som helst kan ju för fasiken bli snygg i så fall!

Ha en trevlig helg allihopa! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback