well well

Idag har jag haft en heldag med mammsen eftersom pappa är i Danmark. Riktigt mysigt faktiskt. Först var vi ju en sväng i stan, åt lite thai-mat och kollade runt i lite affärer, och nu ikväll har vi kollat på filmen Blood Diamond och jag har ätit nallebröd & fruktsallad. Filmen var riktigt bra. Helt sinnessjukt vad bra vi har det här egentligen, synd att vi inte uppskattar det mer bara.
repeat. repris. whatever. 

fredagsfyran v. 13 - plötsligt

Om du plötsligt kunde prata ett språk (förutom svenska) flytande, vilket skulle du välja?
spanska, gillar det språket a lot. Eller franska kanske, det vore med skoj.
Om du plötsligt kunde förvandla dig till vilket djur som helst (och tillbaka), vilket skulle du välja?
fågel! Tänk att kunna flyga överallt, sjukt underbart.
Om du plötsligt kunde frambringa en nu levande person till dig, vem skulle det vara?
Adam Brody... Eller Måns kanske. Haha!
Om du plötsligt kunde se in i framtiden, hur långt skulle du vilja se då?
oj... Tror inte jag skulle vilja se in i framtiden. Läskigt värre.

fabulous

sun

fruktsallad, tidning & sol - det har gjort mig nöjd idag.

good music

Har börjat lyssna på Gentleman - superior hela tiden. Igen. Lyssnade nästan sönder den för typ två somrar sedan så får värsta sommar & klippa gräsmattan-flashbacks.


80-tals party!

Gårdagen var faktiskt över förväntan & rolig som fasiken trots att jag var nykter ;) Först körde jag in och hämtade tjejerna hos Lizze och mötte upp Sofie utanför Lorden sen var det en massa shaka ass som gällde resten av kvällen! Spelades riktigt bra musik i början av kvällen med bara en massa 80-tals musik men sen när resten av folket strömmade in blev det tyvärr bara sämre & sämre, som vanligt alltså. Sjukt dåligt med folk där dock vilket var jättesynd nu när det faktiskt är studentfest som alla har tjatat om.

Jaja, det var a lot of fun i alla fall :D Idag så ska jag in till staden med mamma för att äta lunch och gå lite på stan. Trevligt värre. Har en del jag måste köpa men egentligen inte vill lägga pengar på. Typ mascara, känns så onödigt mycket pengar för en sån sak liksom :P


pics from yesterday



Kommer lägga in fler på Bilddagboken senare.
Och få alla Lizzes bilder också :D

fixat & klart

Nu är jag & min outfit färdiga och redo för studentfest på Lorden. Är lite mer laddad nu när jag är snyggt uppklädd & allt ;) Vid halv nio tiden ska jag köra och hämta några av tjejerna och sen blir det till att shaka ass & mingla! Kvällen till ära har jag på mig:
- pappas gamla, rutiga skjorta. 
- svarta tights. 
- benvärmare.
- svart, smalt skärp i midjan.
- rosa/vita reebok-skor. 
- stora, svarta öronhängen. 
- en hel del blå ögonskugga, röda naglar & rosa rouge.

slutsats: I am hooot! ;D
Bild på mig & alla andra kommer imorgon istället eftersom jag hade tänkt mig att leka paparazzi ikväll och ta kort på alla snygga människor.

back from school

Hemma igen efter en dag men lite Ingemar, tråkigt geografi-prov och rätt okej teckenspråk. Det var bara jag, Linda & Felicia på teckenspråket denna gången så det var skönt som fasiken, allt gick mycket fortare så vi fick sluta vid typ två :)

Nu ska jag försöka ladda inför kvällens studentfest eftersom jag för tillfället är sjukt oladdad. Ska ju vara nykter & lite taxi för en gångs skull, men det känns riktigt nice ändå. Har faktiskt varken lust eller råd till att dricka ikväll. Ska ta och fixa mig iordning i mina snygga 80-tals kläder lite senare och kanske lägger in en bild ;) Ooh, så heta vi kommer att vara!

klänning från Nelly

nelly

Den här klänningen från Ichi hade varit rätt nice på studenten faktiskt.
Har fortfarande inte hittat nån passade klänning nämligen... Måste man ha vitt?

Lejonkungen

- åh, här går allt i svart...
- han är snarare gulbrun.
- nej, han är deppad!

ett ljus i mörkret

Ebba von Sydow ska lämna sitt arbete som chefsredaktör på Veckorevyn. Är det inte en av de bästa nyheterna på länge? ;D Haha, jag vet att jag är elak just nu men hon förstörde faktiskt Veckorevyn för min del när hon började. Den var tusen gånger bättre innan så jag är faktiskt happy & hoppas att nån ny gör den lika bra som innan igen ;)

ögongodis


ett litet tidsfördriv

Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat? en hel del? Lite feg ändå ;P
Vem är ditt drömragg? haha, irl? Annars Adam Brody ;D
Vad tror du på?
alla människor kan vara deras bästa, bara de vill.
Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig? är jag lycklig så spelar det ju inte så stor roll om jag är snygg, right?
Vem var din första kärlek? hahaha. Pelle på dagis? ;D
Har du någon fobi? fötter.
Vad vill du verkligen ha här i livet? kärlek, lycka & underbara vänner.
Hur får du det du vill ha? don't fucking know.
Vad vill du ha i smyg som du inte vill att andra skall veta? om jag inte vill att andra ska veta det så skriver jag väl det inte här ;)

goodmorning fokes

Inte riktigt lika fint väder idag men det duger dock för mig, bara det inte är snö eller frost så är jag nöjd :D Idag är jag ju ledig eftersom det är torsdag vilket som vanligt är helt underbart! Fast har en hel del plugg att göra p.g.a. att jag har geografiprov imorgon och jag ooorkar verkligen inte lära mig varför vindarna går hit eller dit, I just don't give a shit. Men ska försöka ta tag i det lite senare, hrmf... Och så ska jag göra ett litet besök hos mormor & morfar idag eftersom morfar fyllde år igår. Trevligt värre!

Allt går i repris. It tares me apart, but I just don't know what to do.

totally cute

jacka

Den här jackan är så söt!
give it to me, give it to me, give it to me...

baah

Inte konstigt att alla ideal är så snedvridna.
(klicka på en bild & sen håll på bilden så ser du före retuschering).

dö fotboll, dö

Håller med turbotrollet till hundra procent. Top Model är så sjukt mycket bättre än fotboll, det är ju bara några som springer efter en boll. Och mål gör de aldrig heller, de springer ju bara fram & tillbaka, fram & tillbaka... Baah, kommer flippa om de ska utesluta fler bra program p.g.a. meningslös fotboll eller hockey :P

Anyways så var det sjukt nice att springa en runda, det känns i alla fall bra efteråt. Och vädret kan man verkligen inte klaga på, absolutely fabulous! Och ikväll så ska jag till Lorden en liten sväng med några av tjejerna :) Blir nog trevligt värre men innan dess så blir det till att plugga geografi och det är då absolut inte trevligt.

Christina Aguilera i Nylon


du tror du är fri

små, små svarta änglar ska inte flyga här...

rastlöshet

Nu ska jag snart till skolan, eller om en timme typ. Vaknade sådär onödigt tidigt idag också, men så somnade jag i och för sig rätt tidigt till Lejonkungen också ;) Hehe. Så nu har jag en massa onödig tid som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med... Har i alla fall bara en lektion idag så är väl hemma vid halv två igen, heeelt underbart! Resten av dagen så får jag se vad jag hittar på, men ska i alla fall springa en runda & njuta av det underbara vädret :D

Förresten så fyller min morfar 66 år idag så grattis till honom! ;D

my eye

the eye

Bara för att jag hade tråkigt en dag & lekte lite i Photoshop.
Som vanligt... Tröttnar liksom aldrig, hehe.

disney is the shit

Sitter här & lyssnar på En värld full av liv och blev sjukt sugen på att se Lejonkungen, så det ska jag göra nu... Det var faktiskt ett tag sen (jaja, okej; det beror på vem man jämför med). Men disneyfilmer är i alla fall oslagbara.

bara för att jag älskar filmen

En kille kommer och sätter sig bredvid en tjej på bussen, båda är ~16. Killen har ett enormt blåöga.
Tjej: Men gud, vad har hänt?
Kille: Asså, har du sett Fight Club?
Tjej: Mmm?
Kille: Han är ju typ schizofren och slår sig själv. Så alltså jag tänkte, man har väl nån spärr som gör att man slutar precis innan.
Killen måttar ett knytnävsslag mot kinden.
Kille: Jag ville typ se om det gick. Så jag testade.
Tjej: Men shit, gjorde inte det ont?!
Kille (stolt): Jo, som fan!

Kom att tänka på mig & Linn som brukade slåss på låtsas i slow motion också ;)

3 söta linnen från Asos


goddagens

Idag har det inte hänt så överdrivet mycket alls faktiskt. Råkade ta "fel" buss idag när jag skulle hem så fick gå lite längre, men det gjorde inte så mycket eftersom vädret är så fint :) Har försökt plugga lite geografi & spanska men det har väl gått sådär än så länge, orkar inte koncentera mig. Mwaah! Men fick i alla fall mvg på spanskaprovet fick jag reda på idag. Rätt nice faktiskt, så osatsig som jag har varit detta året så har det inte blivit många mvg... But hey, I still got it ;D Om jag vill & orkar dvs, men det gör jag ju inte egentligen. Haha.

Nu ska jag fortsätta att kolla på
Tenacious D som jag sett typ hälften på. Än så länge är det lite av en besvikelse faktiskt men den blir förhoppningsvis bättre. Och så ska jag måla naglarna röda också, om ni vill veta :P


geten & räkan

- vi får försöka para ihop dom lite...
- men vem ska jag paras med då!?


this is me

mig

bjuder på en bild på mig som jag tog när jag väntade på bussen & hade tråkigt.
och ja, lekte liiite med den i Photoshop ;)

meeh!

va fan var Leif då!? :P

trevlig dag

Har fikat med Elin & Sara på Christins idag eftersom vi inte hade så mycket psykologi. Trevligt värre! Pratade en massa om kärlek & dumma killar bl a (skjut dom!).
Sen när jag kom hem så var jag ute och gick en lång runda med Nea the hetget och vi pratade också en massa om lite allt möjligt, som vanligt ;P

Har varit sjukt oladdad inför fredagens studentfest eftersom jag verkligen inte haft någon aning vad jag ska ha på mig men så rotade mamma lite i garderoberna och så hittade vi en "fin" 80-talsoutfit :D Så nu är jag laddad igen!

Btw så tror jag att en av lärarna på vår skola, Leif, ska vara med på 100 Höjdare idag så check it out! ;D

Scarlett Johansson


en av mina favoriter Scarlett Johansson i Vogue's aprilnummer.
she's fabulous!

let the sunshine in

Kan inte sluta förundras över att det är så underbart fint väder ute, blir glad varje gång jag tittar ut och ser den blåa himlen. Anyways så ska jag ta bussen till skolan om en liten stund för att ha psykologi och prata en massa med Elin.

Förresten så har jag nääästan nått hälften av det mål jag är ute efter idag. Hoppas att det fortsätter lika bra som det har börjat. Men man vet aldrig, det har alltid gått åt helvete innan hur mycket jag än försökt... Men ska vara positiv! Även om jag inte åt mycket godis & andra onyttigheter innan så är jag nästan inte ens sugen på det nu. Istället är jag sugen på nallebröd, fruktsallad, russin & müsli ;D Haha.

Ocean's thirteen

oceans thirteen

Älskar filmen
Ocean's eleven sinnessjukt mycket, vet inte hur många gånger jag har kollat på den, så längtar till Ocean's thirteen kommer ut. Läste precis på Moviezine att det är 72 dagar kvar, hehe... Den andra filmen, Ocean's twelve, är också bra men absolut inte lika bra som den första även om Catherine Zeta-Jones är med så jag hoppas att de ska matcha den första den här gången.

Tjejsnack v. 13 - din handväska

Vet inte om det är särskilt intressant men har inte gjort Tjejsnack på ett par veckor så kände att det var dags.

Anser du att du behöver använda handväska?
ja, vart ska jag annars ha allt?
Vad har du i din handväska just nu?
mobil, mp3, pengar, leg, kamera, almanacka, lypsyl, glasögon, batteri, nycklar...
Vad har du alltid i den utöver plånbok/mobil?
mp3, lypsyl & batteri.
Vad har du i handväskan som du egentligen skulle klara dej utan?
euro :P haha.
Finns det någonstans du inte tar med dej handväska?
när jag ska dansa, då får den stanna i garderoben tillsammans med jackan.

I like


Hittade den här jackanAsos. Tycker att den är hur söt som helst, har försökt hitta något liknande men har tyvärr inte lyckats :P Den gula färgen kanske inte direkt är nån jättehit men den svarta & korall-färgade är riktigt fina. Gimmie gimmie gimmie...

smart folk alltså

Tre ungdomar ~15, sitter och diskuterar.
Tjej 1: Men va faan! Du sa ju att Englands huvudstad hette Storbritannien.
Tjej 2: Jaa, gör den inte det då?
Kille: Men din dumma jävel. Storbritannien är en union.
Tjej 2: union?
Kille: Jaa, en union!
Tjej 2: Typ som Sour cream and ONION?

dubbelt upp

dubbelt

Lindsay Lohan vs. Cameron Diaz.
Trots att Lindsay är min personliga favorit i alla lägen så får man nog ändå säga att klänningen gör sig bättre på Cameron. Men så är det rättså svårt att se också när hon har en jacka som döljer. Vad tycker ni andra?

yesterday

Igår var jag som jag skrev ute och åt på Thairestaurangen tillsammans med Lizze, Nea, Fredrik, Johan, Alle & Erik. Det var riktigt trevligt och riktigt gott, som vanligt. Finns nästan inget godare än thaimat... Mums! Efter allt ätande så gick vi vidare till Alles place där vi kollade den ocensurerade Prag-filmen & lite på Sleepy Hollow och pratade en massa :)

Jag är "ledig" från hoppningen idag, kände att jag faktiskt också kunde få vara borta lite för jag tror inte jag har varit det någon söndag sen vi var i Prag typ. Och det känns faktiskt riktigt underbart att bara få vara en söndag & slippa måsten även om jag har kul på hoppningen när jag väl är där.
Anyways så ska jag nog gå ut & gå en runda i det fina vädret nu. Sinnessjukt underbart med vår! Får hoppas att jag lyckas ta lite bra kort om jag hittar fina objekt :P

älskade vår


quote

you think you're in heaven but you're living in hell.
- Bob Marley, time will tell.


today

Underbara dag. Underbara sol. Underbara vår. Absolutely fabulous! :D

Var ute och gick en runda med mamma innan i det fina vädret, mysigt värre. Våren gör att allt känns bättre & roligare, lättar liksom upp tillvaron lite granna. Anyways så har det inte hänt så mycket mer idag, mest tagit det lugnt, kollat lite på tv, pluggat & lite så. Slappdagar behövs det med ibland.

Ikväll däremot händer det lite mer. Ska ut och äta på Thai-restaurangen med Nea, Lizze, Alle, Fredrik, Johan & Erik :) Ska bli både trevligt & mumsigt värre!


mini-recension x2

moviemovie

Igår kväll var Lizze, Jenny & Sofie här och då kollade vi på filmen
The Guardian som jag har velat se ett bra tag nu. Den var rätt bra egentligen men verkligen inte som jag hade tänkt mig överhuvudtaget. Trodde filmen skulle fokusera på räddningsarbete etc. men istället så handlade det nästan bara om själva träningen innan de fick bli riktiga "räddningssimmare". Så det blev lite drygt att sitta och kolla i över två timmar, de hade kunnat korta ner den avsevärt mycket så hade den blivit bättre.

Imorse vaknade jag tidigt, som vanligt, och i brist på annat att göra kollade jag & mammaThe pursuit of Happyness. Ett lugnt, stillsamt drama som mest var tragisk men dock väldigt söt trots allt. Den var rätt bra men så gillar jag Will Smith också. Han är vanligtvis bra och i denna filmen spelade han en lite annorlunda roll jämfört med vad han brukar också och det är ju alltid trevligt.  

quote

Vi hör pappa prata i telefon: på 1700-talet kunde man bli adlad till riddare om man legat i rännstenen två gånger...
Jenny: borde inte vi vara riddare då?

Utmaning

Hittade en utmaning i någons gamla arkiv som jag tyckte lät lite intressant - en bild som gör dig glad. Ganska svårt, men roligt, tyckte jag och kom att tänka på tre bilder som jag blir glad av. Dels för att vi ser glada ut och dels att man kommer ihåg en massa från då, hur roligt man faktiskt hade! En gammal bild och två relativt nya...


1. Jag, Jenny, Elin & Sofie runt en lyktstople i Prag i oktober. Vi ser ut att ha roligt vilket vi också hade. Sinnessjukt roligt till och med!
2. Jag & Linn när vi gick i sjuan eller åttan kanske. Det var sommar, vi var glada & hängmattan var alldeles underbar ;D
3. Lizze, Jenny, jag & Nea när vi var i Helsingborg i november. Har nog inget kort där alla ser så glada ut ;)

Och jag utmanar de som vill & känner för det :P

i väntan på girlsen

Nämn något som gjorde dig glad igår: minnena från onsdagskvällen ;D
Vad gjorde du kl 8 i morse? satt i naturkunskapsklassrummet & allmänt ogillade Ingemar. Som vanligt alltså.
Vad gjorde du för 15 minuter sedan? gjorde fruktsallad till ikväll.
Det sista du sa högt? pusshej till Jenny i telefon :P
Vad har du druckit idag? vatten, te & havremjölk.
Vad var det senaste du köpte? inträdet till Lorden, haha.
Godaste glass-smaken? har inte så mkt att välja mellan men mocca eller vanilj is the shit (av Tofulines smaker då).
Drömmer du mycket? ja, en hel del faktiskt. Inatt drömde jag sjukt skumt.
Mardrömmar? nej, bara skumma drömmar.
Det första du tänker på en "bra" morgon? wiee ;D
Det första du tänker på en "dålig" morgon? fuuuuuck. Kanske, haha.
Favoritlåt just nu? Mika - grace kelly, Salem Al Fakir - good song... bl a!
Vad ser du om du tittar åt höger? ett foto på pappa & hans bror som små.
Vad gör dig glad just nu? William för han har uppdaterat en ny video idag :D
Vad ska du göra härnäst? umgås & ha det trevligt med Jenny, Lizze & kanske Sofie. Väntar bara på att de ska anlända ;D
Musik just nu: Stacie Orrico - stuck

the sweetest thing

cuuute

sötaste bilden jag sett på länge, totally cute!

mwaah

why can't I just let go?
for real.

dumma skola

Orkar verkligen inte mer, är så skoltrött som man bara kan bli nu. Kom i alla fall hem för en stund sedan, efter att ha haft teckenspråk hela eftermiddagen, och nyss ätit lite fruktsallad. Mumsigt värre! Nu ska jag gå och dö lite (alltså typ sova/vila/whatever) innan jag pratar med girlsen om vad som händer ikväll. Men ska troligtvis hitta på nåt trevligt med Jenny & Lizze verkar det som :D

Allt är fortfarande helt fucked up med datorn och "nya" internet också vilket är sjukt irriterande för jag kan inte längre lägga en låt längst till höger och fortfarande ha kvar resten av texten till vänster som jag brukar utan då kommer allt till vänster. Skjut det!

tre goda ting från Asos


dagens versus

underskattat: nallebröd.
överskattat: sockerkaka.

this day

Har haft en hel del att göra idag även om jag vaknade tidigt och egentligen inte haft så mycket för mig (lite paradox, I know). Kollat på nästan två filmer, Hannibal Rising & Narnia, gjort min glutenfria müsli, gått in till sjukhuset & tagit spruta (wiiee ;D) och pratat en massa i telefon med Nea, Jenny & Lizze. Yeah, pretty nice.

Tyvärr kan jag inte träna ikväll p.g.a. den dumma sprutan eftersom jag inte får använda vänsterarmen vilket kan bli liiite svårt när man ska boxas :P Istället ska jag kanske träna här hemma om det går för sig, kolla på Du är vad du äter och slappa lite till.

Till råga på allt så har pappa uppdaterat internet så att ALLT är helt fucked up. Ingenting är som det ska och ingenting fungerar heller. Gaah, skjut det! Jag som är pedantisk med hur min blogg ser ut flippar ut totalt. Seriously.

congratulations

alle

Grattis till Alle som fyller år idag :D

just because I'm bored

Senaste impulsköp: eeh, impulsköper inte typ eftersom jag är så pank ;D
Bästa promenad: på våren med trevligt sällskap.
Reser helst till: nåt varmt land där man kan sola, bada & festa :D
Senaste upptäckt i (din hemstad): för liten stad för att upptäcka nåt nytt nu. Baah.  
Tidning jag gillar: Solo, Glamour & Cosmopolitan.
Favvosajt: diverse bloggar, youtube, asos, tjuvlyssnat...
Här bjuder jag mamma på middag: om jag tänker på mig själv så Thai men om jag vill hennes bästa så blir det Gourmet Grön, för hon älskar det :P
Favoritbutik: H&M.
Favoritfärg: I like black but I think pink ;D
Modeförebild: Kate Moss & Nicole Richie. I think.
Motionerar: trampolin, promenader, träningsmaskin-sak här hemma, joggar & boxas.
Mode jag aldrig vill se igen: axelvadd, blä.
Dansar helst till: gamla favoriter! ;D
Bästa boken: Harry Potter, Godnatt Mr. Tom, Blixtsken, Pojken som kallades det, Vindsträdgården, Sandor slash Ida.
Fulaste färgen på kläder: beror på på vem, alla passar i olika.
Din syn på dokusåpor med ett ord: uttjatat.
Vad har du för favoritfrukost?: fil & müsli, ciabatta eller knäckebröd. Mums!  
Tidiga mornar, påväg till skolan/jobbet, vad har du för favoritlåt då?: Akon - ghetto (har haft den på mp3:n så länge jag kan minnas typ, tröttnar aldrig).


yesterday



Finns även fler bilder i min Bilddagbok. Of course.

godmorgon kära vänner

Det var som de flesta vet studentfest på Lorden igår och jag vaknade klockan åtta idag och kunde inte somna om. Skjut mig? Hatar att jag alltid ska vakna tidigt när jag festat när jag faktiskt kan sova hur länge jag vill, så sjukt bittert.
Anyways var gårdagen över förväntan och trevlig som fasiken. Förfest med några av tjejerna bland annat hos Jejje där vi pratade en massa & hade det trevligt innan vi gick ner till Lorden. Där blev det en massa shaka ass (t.o.m. till låten "shake that ass" - perfect!) och så träffade jag på en massa trevliga människor som sa en massa roliga saker. Haha.

Bilder kommer senare, måste ladda in dom på datorn först. Sen har Lizze lite bilder också på sin kamera som hon får skicka sen :D Och btw kommer det säkerligen bli en del uppdaterande idag eftersom jag är hemma hela dagen och kommer bli sjukt uttråkad :P

haha, sjukt bittert!

En kille kommer in på tunnelbanan. Han håller en liten dammsugare i handen. Plötsligt ringer hans mobil.
Killen (i luren): Ja hej! Ja, det har verkligen hänt en olycka kan man säga? Det bästa vore ju att stänga hamsterburen. Jo jo, men jag dammsög nu på morgonen under soffan och så flurpade det till och? Ja, men det var ju inte jag som glömde stänga hamsterburen? eller hur? Men varför gjorde du inte det? Herregud? Nu? Nu är jag på väg till Albano, djursjukhuset, vad tror du? Ja vi hörs sen! Jag tycker om dig också!


on the cover

Lindsay Lohan

ännu ett omslag men denna gången Lindsay Lohan och GQ
hårfärgen passar henne sjukt bra!

I just don't get it

Nu följer ett litet moral-inlägg eller whatever, kalla det var ni vill ;D

Jag är som de flesta nog vet gluten och mjölkallergiker och har varit det i princip hela livet. Och jag skulle aldrig, aldrig någonsin få för mig att äta något av det som jag vet att jag inte tål. Det finns inte ens i min värld att jag t ex skulle köpa en munk eller en glass hur sugen jag än är. Så jag blir så jävla irriterad rent ut sagt på de som är allergiska och vet om hur skadligt det är för ens kropp äter sådant de vet att de inte tål. Hur smart är det när man faktiskt vet hur mycket det skadar för en lång tid framåt? (Menar nu främst gluten eftersom det skadar tarmarna på ett annat sätt än vad mjölk gör).

Aah, klart som fasiken att jag också är sugen på diverse grejen som jag aldrig fått smaka eller har smakat men aldrig får smaka igen. Men jag klarar mig med att lukta ;)

really nice, dude

Dude #1: Yo, I really gotta stop whackin' off.
Dude #2: Nah, chill. I do it all the time, man.
Dude #1: Like, at home?
Dude #2: Nah, in the school bathroom.

Angelina Jolie


I like these pics on Angelina Jolie.

oops

I'm bad. "Skulle iväg" idag så gick liiite tidigare från geografin. Mwaah, var bara tvungen för jag orkade helt enkelt inte mera. Tror aldrig jag har varit så skoltrött som jag är nu! Det var nog med att orka med Ingemar & naturkunskap hela morgonen. Så kan det gå ibland, kan ju hoppas att jag inte missade så mycket den delen av lektionen som jag inte var på.

Tänkte försöka sova lite granna och sen träna, duscha och tillslut göra mig iordning inför kvällen då det blir party party & studentfest på Lorden. Hoppas att det blir skoj som fasiken! Jag känner mig inte särskilt laddad för tillfället men om allt ordnar upp sig så blir jag nog det :D

Andreas Johnsson - a little bit of love


quote

- jag måste ha en fil...
- men du tål väl inte det!?
- en nagelfil!

vill ha!

asos

dessa skor från Asos i sommar - perfect & totally cute.

goddagens fokes

Blä, var uppe redan halv nio idag av någon okänd anledning. Lite bittert när jag faktiskt kunde sova till elva om jag hade velat. Har bara en lektion idag också och efter det så ska jag & mamma till Karlskroowna igen ;D Vi vill båda ha en viss klänning på Gina Tricot som mamma köpte i gult men nu vill ha i grått också och som jag vill ha i grönt. Så vi ska bara dit, köpa dom, inom H&M och sen hem igen. Hehe.

Och btw så vill jag tipsa om Turbotrollets
nallebröd som jag provade att baka i söndags. De är sinnessjukt goda!
Deep blue something - breakfast with Tiffany

Utmaning

Hittade en utmaning som går ut på att man ska göra en egen topp fem lista på det man vill ha allra mest just nu, utan några som helst gränser. Jag försökte vara lite seriös till och med, hehe.

1. att det ska bli vår/sommar på heltid.
2. få ett jobb snarast för jag är verkligen i stort behov av pengar.
3. att allt ska fortsätta att gå lika bra med vissa grejer som de tre senaste veckorna.
4. finna kärleken, for real.
5. att allt ska vara så bra som möjligt för alla nära & kära.

vacker


jag skulle också vilja se ut som Jessica Alba.

quote

every man think his burden is the heaviest.
- Bob Marley, running away.

godkväll

Hade lektion i 40 minuter idag, haha, kändes sjukt meningslöst egentligen men det var ju en "viktig" grej att göra. Efter det åkte jag hem & kände mig fin i min nya jacka. Okej att jag frös lite men det var det fanimej värt ;D Älskar att ha nya kläder på mig, allt blir så mycket roligare då. Förresten så är detta en rättså bra dag i övrigt också för det jag gjort de tre senaste veckorna har tydligen gett resultat. Enligt vågen i alla fall för jag själv ser inte nån skillnad. Men det kommer väl snart det också :)

Ikväll blir det lite film med mamma & pappa. Vi har fått hem en massa filmer som verkar bra, så ikväll blir det 
Déjà vu. Till det så blir det självklart fruktsallad eftersom jag i princip är beroende. Mumsigt värre med andra ord!

Måns Zelmerlöw - cara mia 


Kate Moss

Kate Moss

Kate Moss on the cover of Vogue. Hon lyckas alltid.

en mini-lista

Jag är den enda i världen som inte: tycker om gurka?
En kändis jag skulle vilja ta en fika med: Scarlett Johanson, hon verkar trevlig.
En kändis jag skulle vilja sitte bredvid i en bergochdal banevagn: Adam Brody!
Om jag var tvungen att välja på TV eller musik: musik.
En maträtt som jag var tvungen att äta varje dag under hela mitt liv: spaghetti & köttfärsås eller tacos.  
Tre prylar jag skulle ta med till en öde ö: mp3, mobil & en Harry Potter-bok.

goodmorning sunshine

Nu är blogg.se som det ska vara igen, tycker det krånglar & segar ganska ofta nu för tiden. Irriterande & lite bittert. Men nu ska vi vara glada för idag är det fint väder & vårkänslorna på topp! :)
Igår hände inte så mycket ändå; sis & Kenty var här en stund & hälsade på och så pluggade jag lite psykologi. Mer var det alltså inte efter hoppningen.

Idag så har jag kollat på
På spaning med Bridget Jones och tränat. Nu ska jag så småningom göra mig iordning för att åka till skolan för att ha psykologi, där jag inte riktigt har gjort så mycket på uppgiften som vi har som jag borde. Hrmf... Men det är bara att snacka lite, det brukar funka ;D
Timbuktu - strö lite socker på mig

tre söta ting från Asos


nougatbräck

Tänkte bjuda på receptet på den goda kakan som var väldigt uppskattad av alla i fredags kväll (vet att Lizze skrev att hon ville ha det ;P). I alla fall så älskar jag den för den är gudomligt god! Har tyvärr ingen bild men here it is:

100 gr smör
4 dl havregryn
1 msk vetemjöl
1 1/2 tsk bakpulver
1 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
2 msk ljus sirap
100 gr nougat

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
Blanda i sirap och det smälta smöret och rör tills det blir en grynig massa. Tryck sedan ut massan i en form (20x30 cm) och grädda i mitten av ugnen i 12 minuter.
Ta ut kakan och hyvla kylskåpskall nougat över den varma kakan. Låt stelna i kylskåpet och skär sedan i små rutor.
Tillsist: göm dig och njut i din ensamhet för inte vill du dela med dig av den ;)

shoppingresultat

linne

Har försökt och försökt och försökt lite till att ta bra bilder på det som inhandlades i Karlskrona igår men det vill sig verkligen inte. Dels en icke ren spegel och dels en kamera som inte gör som jag vill. Men en bild på linnet & skorna jag köpte kan ni i alla fall få även om de inte heller är så bra (bilderna gör verkligen inte skorna rättvisa men ändå). Jag köpte även en svart klänning med fickor som är hur söt som helst och en svart jacka som jag älskar ;D

good comeback

Tjej ~14: Men varför får jag inte gå på konserten?
Pappa ~40 (irriterat): Men jag har ju sagt att jag tycker att du är för ung för att gå!
Tjejen: Men mina vänner får ju gå?
Pappan (mycket irriterat): Nej, du är för ung. Nu har jag sagt nej och nu får det bli så. Vi kan tala om det när vi kommer hem!
Tjejen (högt): Jag är gammal nog att göra dig till morfar, så håll käften!


dagens versus

underskattat: the 4400.
överskattat: sex and the city.

Salma Hayek


hej & hallå

Upp & hoppa - bokstavligt talat. Om en timme ska jag iväg och hoppa lite trampolin som vanligt alla söndagar. Känns drygt som fasiken idag när jag varken kan hoppa eller Jenny är där och håller mig sällskap.

Gårdagen blev inte riktigt som jag tänkt mig men ändå på ett positivt sätt... Först var det tänkt att vi skulle hänga med sis på förfest men det blev aldrig av så jag & Lizze åkte ner till Lorden innan klockan tio för att komma in gratis (man är väl smart!) och satt där med Lizzes föräldrar & deras kompisar en stund och kollade på folk. Inte lika skoj att dansa nykter dock, det funkar men det går liksom "bättre" onykter ;D Pratade med Rikard också, vilket var sinnessjukt längesen! :)

Kalle Baah - små svarta änglar


overheard

Dude: When I was a little girl...
Chick: What?!
Dude: What? I'm comfortable with my sexuality.
Chick: Which is what?!

what?

jake

snälla någon, förklara för mig för jag kan verkligen inte förstå...
vad är det med Jake Gyllenhaal som är snyggt?

back in business

Nu är jag hemma från Karlskrona igen efter en trevlig liten shoppingrunda. Hade ju inte mycket pengar så ligger ganska mycket minus nu eftersom mamma fick lägga ut istället :P Men det är det värt för en vårjacka var bara ett måste och balskor var också relativt viktigt. I vilket fall så hittade jag både och plus ett linne & en klänning. Så jag är sjukt nöjd, kanske lägger upp bilder sen :)

Nu har jag precis käkat lite fruktsallad och ska snart duscha. Vet inte riktigt vad som händer ikväll men mitt hår är ganska fucked up efter en dag i den väldigt blåsiga staden Karlskrona.
Aventura - obsesion

bye bye

Förlåt för den dåliga uppdatering igår, hade på tok för mycket annat trevligt & mindre trevligt att ägna mig åt. Först skola och sen kom det folk på kvällen så det var fullt upp! Gårdagen  var i alla fall trevligt då Lizze, Elin & Linn var här. Pratade & åt god kaka :D

Idag så har jag varit uppe & tränat innan jag, mamma & Johanna ska iväg till Karlskrona där jag ska hitta ett par balskor & en vårjacka till mig. Så tyvärr troligtvis inte mycket uppdatering idag heller... Ciao!

en jacka tack!


Jag, mamma & Johanna ska kanske ta en liten tripp till Karlskrona för att jag måste ha en vårjacka. Nu. Har egentligen fortfarande inga pengar men ska låna av mor min så länge eftersom det börjar bli kris. Måste också ha ett par balskor enligt mamma så då måste jag leta efter det också fastän jag inte har råd alls. Hrmf... Detta kommer inte gå bra för min ekonomi eftersom jag redan nu ligger minus typ, mwaah!
I alla fall så var jag inne på Asos och kollade lite på jackor och hittade de här häftiga i lite roliga färger. Hade sjukt gärna velat ha skinnjackan eller den längst till höger fast kanske i en annan färg. Jaja, får väl se vad det blir av att men nåt snyggt ska jag förhoppningsvis hitta.

puuh

Nu så är man hemma igen. Var sinnessjukt hungrig för själv fick man kattmat till lunch i skolan när resten av folket fick lasagnette, så det blev bara sallad för min del. Men nu så kunde jag käka efterlängtad fruktsallad, mums! Annars så har dagen varit som vanligt, lite Ingemar & lite Paul, dvs rättså drygt. Haha.

Ikväll kommer Britt, Ove, Linn & Lizette hit och käkar middag. Sen kommer även Elin hit. Trevligt värre! Så det blir nog en trevlig och lugn fredag trots allt. Får hoppas på lite mer action imon! ;D
Skillet - the last night

on the cover

ricci

häftig bild på Christina Ricci & Samuel L. Jackson på omslaget av Mean.
vill verkligen se filmen
Black snake moan som de gjort tillsammans, verkar rätt bra.

frukost

Är det bara jag som fullkomligt älskar frukost? Jag kan redan nu längta tills imorgon bara för den sakens skull. Haha. Frukost är typ något av det bästa som finns. Speciellt när man har egenbakade ciabatta eller fil & müsli. Mums.

trötter

Jag är otroligt seg idag och kan verkligen inte förstå varför. Sov till tio och har i princip bara tagit det lugnt hela dagen. Kollade på Bruce den allsmäktige och försökte sova men det gick inte så bra. Blundade & var trött bara, haha. Detta är en sån jobbig dag som man bara vill att ska vara över. Ska snart iväg och boxas och då vill jag vara på g ju! Men just nu känns det ganska bittert på den fronten... Vill bara sitta & kolla på tv och äta fruktsallad resten av dagen, hehe vore nice.
Och när någon väl frågar så undviker man att säga hur det egentligen är. Hur dum får man vara? Skjut mig.
Sarah McLachlan - angel

Top Model



Kollade på Top Model igår och det var synd att Meg åkte ut även om hon inte blev så överdrivet bra på bilderna så hade hon en härlig personlighet! Själv tycker jag att AJ och Anchal är de två som överlag blir bäst på bild. Men sen gillar jag Caridee mycket också och den ena tvillingen, Michelle. Hon är så sjukt mycket bättre än sin tvilling! Även om de är lika som fasiken så är det en stor skillnad på bilderna.

Anyways så är jag fast, det & Lost är de enda programmen som jag måste se och oturligt nog ska de självklart gå på samma tid. Sjukt bittert. Men spelar in Lost istället, det funkar rätt bra det också.

Tjuvlyssnat

En riktig wannabe-kille glider in i butiken som om han ägde den och greppar tag i ett par skor.
Killen (skriker): Har ni dessa i 43, eller?
Butiksbiträdet (svarar snabbt högt och tydligt): Nä, jag brukar inte beställa så stora storlekar på damskorna.
Killen lämnar snabbt butiken.

behind those handcuffs

carmen

Hittade den här bilden på Carmen Electra och fastnade för klänningen.
Hur söt som helst & hade passat perfekt till studentklänning.
I vitt då såklart. Svart kan ju vara lite dystert till studenten ;P

jag har tråkigt

Lyssnar på just nu: Sarah Dawn Finer - I remember love.
Jobbigaste skolämnet: hatar matte sinnessjukt mycket men har inte det detta året så är happy :D
Största som händer i sommar: studenten & Rhodos med brudsen :D
Längd: 159,5 ;)
Vanligaste färgen på mina kläder: svart.
I sommar kommer jag gå klädd i: klänningar, shorts & lite till klänningar :D
Men absolut inte i: vinterjacka?  
Min yngsta kusin heter: Hedda.
Byter gärna garderob med: Nicole Richie... Fast dock kanske någon storlek större i kläderna för annars är det ingen mening ;D
Favoritmodellen just nu: Kate Moss. As always.
Byxa eller kjol: både och? Beror på när liksom.
Sminktips till allmänheten: mascara & rouge is all you need.
Om du fick välja något gratis plagg/skor/väska:
mina skor från Asos!
På rasterna i skolan: pratar man en massa skit & kollar in folk.
Mig själv med tre ord: stissig, skum & fundersam.
Jag tränar: trampolin, box it, springer, går...
Jag ville bli när jag var liten: veterinär bl a.
Linje på gymnasiet: Samhällsvetenskapliga programmet med inriktning samhälle.

pics from today



lite fler bilder finns i min Bilddagbok om någon nu finner det intressant.

tralala

Blev en liten trevlig runda med Nea i alla fall idag :) Pratade om lite allt möjligt & jag försökte ta kort på hennes öga men hon var inte så het på att hålla ögat öppet ;) Meningen är att jag ska photoshopa det som jag brukar göra med bilderna på mina ögon, kanske lägger upp nån bild om det blir bra!

Nu är systern min här och för tillfället är hon världens snällaste syster för hon hade köpt Betty Boop-tröjan som jag gått & kollat på men inte haft pengar till att köpa :D Fabulous! Så nu blir det väl bara till att invänta Top Model & umgås med Johanna, inte för ofta hon är hemma nu för tiden.
Tingsek - world of it's own

dagens versus

underskattat: fruktsallad.
överskattat: pizza.

don't worry, be happy

lucy liu
whatever she's on - I want it!

Så glad som Lucy Liu var inte riktigt jag när jag var ute & sprang idag, haha, men ska försöka satsa på det tills nästa gång ;P Anyways så håller brödet just nu på att jäsa så jag satte mig här lite igen. Såklart. Men jag har hunnit med lite på min lista än så länge och det gick bättre att springa idag än sist så denna dagen har i alla fall börjat bra!  

Btw, är det bara jag som tycker att jäst, dess konsistens & lukt, är sjukt häftigt? ;D

absolutely fabulous

Har så kallad studiedag idag som ska tillbringas med så mycket icke-pluggande som möjligt typ. Haha. Tyvärr inte riktigt lika fint väder idag som igår än så länge men hoppas att det rättar till sig snart för jag vill ut & ta lite mer kort senare :) Annars så har jag en del för mig idag också:
- springa en runda.
- städa lite granna.
- mata, bada & leka med Bella.
- baka ciabatta (muuums!).
- fixa naglarna.
- kolla klart på
Dodgeball.
- kanske gå en runda med Nea.
- gå ut & fota lite granna.
- kolla på Top Model.

Keira Knightley


well well

I have serious problems, dude...

en blogg-lista

Vilken blogg tycker du om bäst och varför?
har följt
Lilija jättelänge och gillar hennes blogg som fasiken men det är synd att hon har börjat skriva så sällan! Izza tycker jag också väldigt mycket om, hon skriver precis vad hon tycker & det ger intressant läsning. Även Jehona är mycket bra men hon har ju paus nu :/ Men jag läser ju en massa bloggar så det finns egentligen en hel del att skriva upp...
Vilken/vilka bloggare skulle du vilja träffa IRL?
hrm... Devil in Prada!
Vilken/vilka bloggare skulle du inte vilja träffa IRL?
Ebba von Sydow? :P
Har du träffat någon bloggare IRL, isåfall vilken/vilka?
tjaa, beror ju på hur man ser på det. De jag känner som bloggar kände jag innan de började att blogga :P
Vilken modebloggare har egentligen nånting att komma med?
läser oftast inte bloggar som endast handlar om mode, inte så roligt enligt mig så håller mig mest till personliga eller blandade bloggar som skriver om lite allt möjligt istället. Men läser fortfarande Engla's eftersom jag alltid har gjort det.
Mest överskattade bloggen?
Sigrid, I just don't get it.
Mest underskattade bloggen?
Turbotrollet... Kanske, inte så många som pratar om henne men hennes blogg är bra! Kan i och för sig bero på att hon har blogspot.com och inte blogg.se. Vem vet.

today

that's meeye

Detta är var jag har gjort idag, på ett ungefär i alla fall. Först var jag ju såklart i skolan och hade spanska & gjorde det där förbannade rättskunskapsprovet. Kunde allt på provet men kommer ändå inte få ett bra betyg eftersom läraren Geeta rättar helt fucked up & schizo, så hur bra det än känns så är det inte bra :P 
Anyways; efter skolan så har jag fotat en hel del & sen lekt lite med bilderna i Photoshop. Gjorde nämligen ingenting med bilderna jag tog igår så tänkte att dagens bilder får bli Photoshop-offer istället. Haha.

Nu ska jag ringa Nea som tydligen har glömt vad en telefon är för något (omg :P) och sen ska jag göra kycklingsallad åt mig & mammsen.
Salem Al Fakir - good song

vilken gubbe!

En till synes virrig äldre man ~90, haltar skakigt runt med sin rollator i butiken. I kassan sitter en kvinna ~50. En yngre kvinnlig expedit ~25, går fram till mannen.
Expediten (vänligt): Kan jag hjälpa dig med någonting?
Mannen (viftar mot kassan): Jaa? jo, jag bara undrar om man kan få knulla lite med hon i kassan?

shoes


Var inne på Asos och kollade lite på deras skor och hittade dessa fyra paren som jag fastnade lite för (förutom mina svarta älsklingar som jag bloggat om innan såklart). Behöver verkligen ett par nya skor, enligt mig själv i alla fall, hehe... Vill speciellt ha något liknande de vita längst till höger, såna som hon har i Dirty Dancing men försöker hitta de i gult istället, för det hade Asos i somras & de var hur söta som helst!

mitt stjärntecken

Vågen (23/9-23/10) är vänlig och diplomatisk. Balans och harmoni har hög prioritet, varför Vågen lägger ner mycket energi på att ordna jämvikt i omgivningen. Den som är präglad av detta diplomatiska tecken tycker inte om stridigheter utan försöker alltid att mildra och ställa tillrätta. En Våg tar stor hänsyn till andras reaktioner, kompromissar gärna och försöker i det längsta att tillfredsställa omgivningens önskningar. Vågens strävan efter att alltid vara omtyckt och tillmötesgående kan resultera i en tendens att hellre ta till små vita lögner framför att riskera bråk och motsättningar. List och smidighet hör tecknet till, liksom charm och anpassningsförmåga. Som de övriga lufttecknen är Vågen en sällskapsmänniska, med stort behov av att känna gemenskap och samhörighet.

Hittade detta häromdagen och förvånande nog så tycker jag själv att det mesta stämmer. Häftigt egentligen att det kan stämma bara för att man är född en viss tid. Några andra vågar som känner igen sig? :P

darling

erik

ni kan ju inte säga att han är ful i alla fall.
min lilla Erik.

finally

Nu har jag tid för datorn igen, har haft lite att göra ikväll faktiskt. När jag kom hem från skolan var jag ute och gick en liten runda innan solen försvann & fotade lite granna (finns lite bilder i Bilddagboken). Sjukt mysigt med vårkänslor - fabulous.
Sen har jag lagat mat till mamma & pappa (jag är en snäll dotter, haha), pluggat rätts-
kunskap, kollat på Vänner och pratat i telefon med Fia. Nu borde jag egentligen fortsätta plugga rättskunskap men jag orkar bara inte så jag sitter här en stund istället, det är bra mycket mer underhållande. Haha.

Btw så var det roligt att alla antog utmaningen som jag gjorde innan idag. Wooho! :D

dagens versus

underskattat: morötter.
överskattat: gurka.

vänta på bussen


Utmaning

Regler: varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn som ska utmanas.


1. Jag har något väldigt starkt emot ojämna tal, hur stora eller små de än är. Den enda ojämna siffran som är "okej" är 5. Ändrar alltid volymen på tv:n, mp3:n etc. så att det är ett jämnt tal för annars irriterar jag mig sjukt mycket.
2. Jag är relativt jättenoga med min blogg; hur den ser ut, vad som publiceras m.m. Måste t ex publicera ett inlägg med en bild med jämna mellanrum för annars ser bloggen "tråkig" ut men jag kan inte heller ha två inlägg med bild direkt efter varandra. It's complicated.

3. Jag är alltid väldigt noga med när & vad jag äter och blir sjukt irriterad när rytmen blir fel. Var tredje timme ska det vara annars är det fucked up för min del, hehe.

4. Måste alltid läsa någon bok innan jag ska sova annars går det bara inte att somna. Brukar t.o.m. läsa när jag kommer hem efter en utekväll då jag fortfarande är lagom nykter ;P

5. Får väl ta upp mitt ord-räknande här också kanske? Kan inte förklara det och jag vet inte riktigt varför jag började men det är svårt att sluta. Räknar hur många "fel" det blir i ord när man skriver ett ord på tangentbordet, fast i huvudet då. Jag har mina regler och jag gör detta i princip hela tiden; när jag kollar på tv, läser, pratar med folk, tränar... Men jag tror inte att folk märker det.

6. Jag är även relativt besatt av att kolla på film och andra serier & liknande vi har inspelat här hemma. Ser en massa film och mina kompisar brukar alltid klaga på mig för min standard-replik när vi ska kolla på film tillsammans är: "men jag såg den för inte alls längesen!". Om jag tycker en film är bra så tröttnar jag typ aldrig, kan nog se en film hur många gånger som helst. Och ett annat roligt nöje som hänger ihop med film-tittandet är självklart att citera ;)

Jag utmanar: Lizze, Nea, Jenny, Sofie, Fredrik & Alle. Om ni nu vill, it's up to you :P


Scarlett Johansson does Reebok

scarlett reebok

goodmorning sunshine

Underbart väder ute, man riktigt känner att våren är på väg :) Har i och för sig inte varit ute än men det ser fabulous ut! Om jag hade varit ledig idag så hade jag gått en runda och fotat en massa men nu måste jag till skolan och ha psykologi. Men det är i alla fall en ganska trevlig lektion för vi ska bara kolla film och jag ska se A beautiful mind tror jag (hade ett par att välja emellan). Har sett den innan & den är hur bra som helst!
 
Nu har jag precis tränat, duschat & ätit frukost. Pretty nice. Men nu är det nog dags att börja göra mig lite iordning.

Mika - relax

intresseklubben antecknar?

Lite onödig fakta för alla intresserade & ointresserade där ute i världen: en av mina älsklingar fyller år idag! Congratulations till Johnny Knoxville som fyller 36 :D

(för er som inte hänger med så är mina andra älsklingar: Idol-Erik, Adam Brody, William & nykomlingen Måns ;D).


beställningsdax

1. shorts, 98 kr.
2. bikini, 79,50 kr/del.
3. tunika, 98 kr.
4. linne, 98 kr (men ska ha det i svart).

Detta är det som jag troligen ska beställa från H&M så snart som möjligt. Blir inte så mycket som jag trodde ändå, sjukt bra att H&M är så billigt! :D Men sen vet man aldrig, kanske hittar nåt mer jag vill ha...

bad day

Stoppad av polisen & tvungen att blåsa, blåmärke på höften (don't know när/var/hur jag fått det dock. Jag som inte ens trodde att jag hade höfter, haha), skadade människor på hoppningen, har träningsvärk och på det rättskunskapsplugg. Inte överdrivet mycket positivt idag ;D Orkar inte plugga, orkar inte bry mig om det överhuvudtaget och speciellt inte eftersom läraren i ämnet rättar helt fucked up och därför kommer det ändå inte gå bra hur mycket jag än kan. Baah.  

Resten av kvällen ska jag ta det lugnt & slappa, kolla lite på tv & umgås med min faster som är på besök. Och jaja, jag ska väl försöka få in lite rättskunskapsplugg däremellan ;)

Skillet - say goodbye


dubbelt upp

dubbelt

Christina Aguilera vs. Fergie.
Tycker att den sitter mycket bättre på Christina. På Fergie ser klänningen nästan lite tråkig ut men Christina gör klänningen till det bästa. Men så är ju hon ganska smal & slimmad också. Vad tycker ni? :D

Klockrent

I kön står en rätt muskulös man ~50. Helt plötsligt kommer en tanig man ~30 och ska tränga sig före i kön.
Man ~50: Vad tror du att du gör?
Man ~30: Jag hade tänkt att betala.
Man ~50: Det får du gärna göra för mig. Men vem har sagt att du får tränga dig?
Man ~30: Gud har sagt det.
Varpå någon säger lite längre bak i kön: Det har jag inte alls sagt!

hoppelihopp

Kvällen igår spenderades hemma hos Lizze där vi kollade på Melodifestivalen, pratade & åt godis. Märktes dock att jag inte ätit godis på länge, min mage tyckte inte det var så roligt. Men det var trevligt i alla fall och riktigt nice att The Ark vann för det var de absolut värda! Men Måns är ju i vilket fall snyggast av alla, oh my god... Man blir ju typ kär av att se honom, haha ;D Dock så är ändå min favorit Luuk, kan inte sluta tycka att han är otroligt rolig: ge mig en puss, jag ska gå vidare!

Idag ska jag iväg & hoppa som vanligt. Får se om det blir nåt hoppande idag och om jag kan slå mitt egna rekord jag gjorde förra veckan: 100 snurrsaker. Kan säga att jag var rätt snurrig efter det, hehe.

The ark - the worrying kind


Kate Bosworth i V Magasine



Riktigt häftiga & speciella bilder! But I like them, they are weird.

dagens versus

underskattat: hallon.
överskattat: jordgubbar.

wonderful day

Har ju varit så fint  väder idag att man fick riktigt mycket vårkänslor. Äntligen kanske det är på väg :) Gick i alla fall ut i det fina vädret och sprang årets första runda. Det var riktigt skönt, har saknat att springa jättemycket faktiskt eftersom jag jag gjorde det så mycket i somras. Så hoppas nu att vädret håller i sig så att det blir fler rundor.

Annars har det inte hänt mycket idag alls, mest slappat & läst lite Rättskunskap. Inte överdrivet roligt alltså, hehe. Nu tänkte jag mysa & mata Bella och även vara lite effektiv & städa mitt rum. Sen ikväll blir det att sitta bänkad framför tv:n och kolla på Melodi-
festivalen och äta nåt gott! :D Får väl se vem/vilka som vinner men jag har mina tre favoriter; The ark, Andreas Johnsson & Sebastian. De låtarna är sjukt bra! Synd att inte tävlingen gick ut på vem som var snyggast för då hade Måns varit en självklar vinnare ;D

Snook - inga problem


dressed for success

dress

I think this dress is pretty cute.
Från Koola Anna och hittad på Nelly.se. Som vanligt!

because I'm bored

När är du lycklig? när jag har roligt & umgås med de nära & kära.
Vad beställer du på krogen? shots!
Berätta om en minnesvärd bakfylla du haft: blir typ aldrig bakfull som tur är. Förutom en gång då jag var för full för allas bästa. Ångest, ont i magen, ont i huvudet och jag undrade varför alkohol fanns. Typ.

Vilken är din största fåfänga? håret kanske? Är håret fult förstör det allt.

Hur vill du helst transportera dig? bil... maybe.

När googlade du ditt namn senast, och varför? brukar inte googla mitt namn, har annat lite mer meningsfullt för mig :P

Väldigt kortfattat, gärna i ett ord, din syn på dokusåpor: wannabes.

Vilket är ditt tydligaste karaktärsdrag? stissig? ;D 

När skäms du? när jag gjort någonting dumt, så att säga.

Om du skulle bli psykisk sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av? säkerligen depression. haha.
Äger du några band t-shirts? ja, en massa gamla med typ Spice Girls & sånt ;D
Läser du för skojs skull? yes indeed.
Gillar du din boendesituation? duger men en egen lägenhet hade inte varit fel.
Vad smugglade du in i landet senast? sand :O
Vilken är din favoritfrukt? ananas, vindruvor, mango, banan, nektarin, äpple... Älskar nästan all frukt! (undantag päron dock, eew).  
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? alltid.
Vad var det senaste du åt? advokado. Mums!
Äger du en digitialkamera? yes, men vill ha en ny satsig en.


overheard

Black chick: When I was little I thought that white people pooped white.

party party



1. Jenny & Elin 2. Mattsson & Nea 3. Lizze, Elin & jag 4. Alle & Nea.
5. shake that head ;D 6. Alle & Mikael 7. Fredrik & Elin 8. Jenny, Nea & Lizze.

Och som vanligt går självklart fler bilder att beskåda i min underbara Bilddagbok!

enligt min skyddsängels order

Så var jag nykter ikväll. Jahaja... Men det var faktiskt en mycket trevlig förfest hos Cassa i alla fall :D Så tack Rua för allt tjat idag, haha, det hjälpte i alla fall! Var sjukt osäker på hur jag skulle göra hela kvällen & tillslut la jag ner det där med att dricka och jag är rätt nöjd över beslutet. Men det finns en hel del fula kort som jag kommer att lägga upp sen som är tagna av diverse folk på festen. Har även fått reda på en del "hemlisar" under kvällens gång, mwaah ;D

Nu sitter jag här; lyssnar på megabäst musik, nördar på msn & äter fruktsallad som var sjukt efterlängtat hela kvällen. Har en massa i huvudet, både om mig själv och om en massa andra. Varför ska allt vara så fucked up? Önskar bara att allt kunde lösa sig till det bästa för allt & alla. Vore bättre än bäst.

Salem Al Fakir - good song


let the sunshine in

J Lo

Hittade nyss den här nytagna & sjukt härliga bilden på Jennifer Lopez.
Solen skiner, hon ser glad & fräsh ut och klänningen är megasöt.
Såhär vill jag se ut sommar. Ge mig sommar nu, tack.

dude, where's my car?

- is that a barn?
- is it red? 
- no. 
- then it isn't a barn!

back in business

Sorry för den otroligt dåliga uppdateringen idag, dvs nada. Har nämligen haft fullt upp fram tills nu, puuh. Först skola fram tills tre, hem, prata i telefon med Nea the hetget & nu precis duschat. Medan jag väntar på att håret ska torka och jag ska göra mig iordning inför kvällen så sitter jag alltså här.
Och ikväll vet jag fortfarande inte riktigt hur det blir, kan inte bestämma mig... Ut på Lorden & dricka eller inte? Sinnessjuk beslutsångest. Har haft en ängel (a.k.a Rwan) som sagt att jag inte ska dricka och en djävul (a.k.a Elin) som sagt att "min svamp är torr" & att jag måste dricka. Qué? ;D Haha. Anyways så är det i alla fall förfest at Cassas place och det verkar som om det är en hel del nice folk som ska dit även om inte alla ska med ut sen så det blir nog i alla fall en trevlig kväll!
Mika - lollipop

gulligt från Asos


at home

Nu är jag hemma igen efter Lizzes boxningspass och det gick rätt bra denna gången också. Var i alla fall inte nära att sparka omkull folk, haha.
Har gjort allt på min lilla to do-list förutom att måla naglarna så det ska jag göra nu om en stund samtidigt som jag kollar på Du är vad du äter. Pretty nice, ska försöka att inte bli förbannad idag bara men det finns alltid risk för det. Det programmet lockar verkligen fram min ilska men ska försöka behärska mig ;P


music is the shit

Min skiva är nu färdig & bra som fasiken. Var tvungen att ha en ny skiva till hoppningen för jag har börjat tröttna på den vi har nu även om den självklart är bra som fasiken (det är ju jag som bränt den också ;P). Och eftersom det ändå är party imorgon så kunde jag ju passa på att bränna den innan dess. Här nedan är några av de låtar som är med på min superbästa skiva:

Pussycat Dolls - wait a minute
Timbaland, Justin Timberlake & Nelly Furtado - give it to me
Deep blue something - breakfast with Tiffany
Melody Club - fever fever
Mika - grace kelly
Gwen Stefani feat Akon - the sweet escape
Salem al Fakir - good song
Mika - relax
Sunrise Avenue - make it go away
Timbuktu - strö lite socker på mig
Mika - lollipop
Tingsek - world of it's own

eftersom längtan till sommaren är stor

bikini

Den här bikinin från Vitamin A som jag hittade på Nelly är häftig!
Enkel men ändå speciell, I like it a lot.

från Nationellt prov

Blodhämndens regel var: slår du ihjäl mig, så slår jag ihjäl dig.

goodmorning

Sov till kvart i tio idag i alla fall, hade velat sova längre egentligen men jag klagar inte ändå för att vara ledig överhuvudtaget är helt underbart! :D Har dock lite grann som jag ska försöka hinna med idag:
- mata & bada Bella.
- kolla på Lost (såg ju Top Model igår på samma tid).
- träna Box it ikväll.
- städa lite här hemma.
- läsa några sidor i geografi-boken.
- göra en nice skiva tills imorgon.
- sola.
- skriva ihop en resumé på spanska om filmen.
- måla naglarna.

Well that's pretty much it. Det enda som är tråk är att städa & plugga. Ska bli skoj att boxas ikväll även om min SuperMario (a.k.a. Jenny) inte följer med den här gången heller, riktigt bittert! Älskar att boxas för man får ut en del aggressioner, hehe.


saknar



Jag vill ha sommar. Nu.

do you wanna be?

Har precis kollat klart på Top Model och det har i alla fall tagit sig lite sen det första programmet. Visst är de fortfarande rätt flippiga men inte som de var i början, som tur är. Dock så ville man ju typ skjuta Monique, har inte varit med om nån värre, så det var en jävla tur att hon åkte ut idag.
Imorgon är jag ledig som vanligt på torsdagar - fabulous - så jag kan sitta här & nörda hur länge jag vill. Men tror inte det blir så länge i alla fall, sova är ju liksom inte helt fel ;)

Förresten så är den bästa känslan som finns är att veta att man har gjort någon glad och känna att man verkligen betyder någonting för den personen. Obeskrivligt.

my daddy is weird

Pappa går runt här hemma och sjunger "dom kallar mig för pandaaan" hela tiden. Gissa vilken låt han faktiskt tror att det är han sjunger på?

Jimmy Jansson - Amanda.
Kan inte ens kommentera det för det går inte att förstå. Haha.

Jesse Metcalf

jesse

Jag är absolut inte avundsjuk på tjejen som han bär i sin famn.
Jag skulle absolut inte vilja vara i hennes ställe. No way!
Eller vad säger ni, aldrig i livet eller hur? ;)

goddagens

Riktigt dryg dag i skolan idag; en massa prat från både Ingemar & Paul och plus det fick jag gå "övertid" för att kolla på nån spansk film, vilket var obligatoriskt. Baah, bittert. Filmen var dock rätt bra så det var inte så farligt men jag var så sinnessjukt trött bara och var nära att somna i aulan. Oops.

Idag så händer inte så mycket, inga läxor hängandes över mig idag heller. Underbart! Det enda jag vet är att jag ska kolla på Top Model och träna. Resten återstår att se. Och bowlingen igår gick faktiskt över förväntan; jag vann 2 serier & pappa 3 så det var rätt jämnt i alla fall ;P
Timbaland, Nelly Furtado, Justin Timberlake - give it to me

blaj

Varför blir inte statistiken över antalet besökare som det ska? Mycket irriterande faktiskt. Nån som vet? Min har nämligen sjunkit till hälften av nån mystisk anledning sen blogg.se ändrade & hade sig.

Rachel McAdams i Elle


tyckte inte om henne först bara för att hon var dum i Mean Girls.
nu gillar jag henne a lot faktiskt (och de här bilderna är sjukt häftiga!).

Rolf is funny

Citatet för idag blir ett klassisk Rena rama Rolf-citat, jag & pappa brukar i alla fall säga det då & då, och det passar väldigt bra just idag:
- därför ska jag gå och bowla, men jag ska inte gå och bowla!

this day

Hemma från skolan igen, puh. Har gått från fyra till tre idag och det är helt sinnessjukt drygt! Är lite bortskämd och van vid att sluta tidigt eller börja sent så det var rätt drygt att ha rättskunskap idag (speciellt med läraren Geeta, rena döden). Men spanskaprovet gick i alla fall ganska bra tror jag faktiskt förutom att jag inte var beredd på att skriva en hel berättelse i slutet men den blev nog med rättså bra. Hoppas & tror jag i alla fall, you never know.

Denna dagen är så sjukt skön för jag har ingen läxa som behövs göras eller något annat måste som hänger över mig. Fabulous. Ska bowla med pappsen ikväll och jag ska vinna sååå överlägset! :D

Mika - relax


I'm in love

love

Ge mig de här skorna nu, tack.
De är så sjukt snygga! mwaah.

overheard

Little boy #1: I wish dinosaurs lived in Central Park.
Little boy #2: Dinosaurs aren't real -- they're from the TV.
Little boy #3: Dinosaurs are real, they just live on other planets.
Little boy #2: Like Pluto!
Little boy #1: Pluto isn't a planet anymore. The scientists blowed it up.

bla bla bla

Jag fryser som om jag håller på att dö. Jag är sinnessjukt trött på att plugga spanska. Jag är redan trött nog för att sova. Jag har ett huvud som jag just nu vill skjuta. Sängen med ett varmt täcke har aldrig varit mer lockande... Snart.
mwaah, spanskan imorgon får gå som det går. Orkar inte satsa i vilket fall, men det gör jag i och för sig aldrig nu för tiden. Skolan & plugga har aldrig varit tråkigare. Jag vill ha sommar, värme & bara finnas till. Vore totally fabulous.

Superchick - courage


Avril Lavigne i Arena Magazine


Tjejsnack v. 10 - vanor & ovanor

Nämn en vana du har, något du gör varje dag?
äter frukt, det är bra för det är nyttigt ;D haha. Man har väl en massa vardagliga vanor, men det är ju inget speciellt med nån tycker jag.
Vad har du för ovanor?
"räknar" ord (kan inte förklara, haha), biter mig i läppen, knäcker fingrarna & ryggen...
Nämn en vana du skulle vilja att du hade.
ta mig tid för att plugga. Orkar aldrig!
Vad för ovanor stör du dig på hos andra?
när folk kommer försent. Kommer själv i princip aldrig sent, känns liksom fel.
Har du haft någon gammal vana eller ovana som du skrattar åt idag?
den fulaste ovanan har jag forfarande kvar (räkna ord alltså, totally fucked up) men det var rätt skoj då jag hade noja på att om jag rörde en kroppsdel, typ ena handen, mot något så var jag tvungen att röra samma sak fast med andra handen. Vilket blev ganska komplicerat när man t ex stod i kö och rörde någon annan person...

hej & hallå

Har sovmorgon idag vilket är totally fabulous! Men var ändå uppe vid lite i nio för att träna innan jag ska iväg eftersom jag inte hinner ikväll för då har jag en massa spanskapluggande att ta tag i. Blä. Och idag har jag hållt på med mitt försök i en vecka och det har fanimej gått bra. I'm the worlds greatest and I have disciplin. Haha. Får se om denna veckan går lika bra & om det kommer att ge något resultat. Troligtvis inte, jag börjar bli van men hoppas går ju alltid.  

Jaja, nu måste jag göra mig iordning innan jag ska ta bussen till skolan. Har inte gjort psykologiläxan heller för jag glömde boken så måste snabb-plugga lite innan lektionen. Oops.
Melody club - fever fever

give me

image860

Jag skulle inte säga nej till den här bikinin som jag hittade på Nelly.
Modellen är megahäftig & så är den ju rosa! :D

kloka ord

som nångon klok person skrivit: man är så mycket mer än bara en kropp.
borde tänka lite mer på det. men det är inte lätt när det är svårt.

wooow

Äntligen är det som det ska igen. Har inte kunnat logga in här på typ hela jävla dagen eftersom mitt lösenord inte fungerat. Panik or what!? Tillslut löste det sig i alla fall för det visade sig att mejlet hade hamnat i skräpposten av någon konstig anledning, så nu har jag skickat ett argt mejl till blogg.se i onödan. Mohaha! Nu kommer de säkert att ändra mitt lösen igen bara för det, bittert värre.

I alla fall så har Lizze varit här at my place & varit social ikväll. Trevligt värre! :D Har kollat in kläder på H&M, flippat på bloggen, pratat droger, ätit tacopaj och kollat in eventuella yrken för mig (vilket inte gick så bra, vill inte plugga i Uppsalaaa!). Annars har det inte hänt så mycket idag förutom hoppningen... Tjabbade en massa med mamma & pluggade spanska bara. Mindre roligt men så går det ibland. Har i och för sig pratat en del i phone med Nea och det är ju alltid trevligt! :)
Sunrise Avenue - make it go away

3 goda ting från Asos


godmorgon

Gårdagen var inte speciellt händelserik så att säga. Var hemma hela dagen förutom en liten sväng ner till Ica för att köpa ananas & mjölk. Haha. Så kan det gå ibland, sjukt längesen man bara var hemma en lördagkväll faktiskt. Var ändå tvungen att vara uppe till klockan ett för att hämta mamma & pappa på ett ställe som jag hade lovat. Lite bittert men jag pratade med Jenny rätt länge på msn så tiden gick som tur är! Sen kollade jag på School of rock som gick på tv och sen på Melodifestivalen. Jag älskar fortfarande Luuk, han ÄR hur rolig som helst vad än alla andra säger ;D

Idag ska jag iväg & hoppa som vanligt på söndagar. Blaj. Inte kul när man själv inte kan hoppa så mycket, bittert värre är det.
Pussycat dolls - wait a minute

rätt igen

Äntligen är bloggen som den var förut igen, tack vare Jehona som hjälpte till lite. Hur bra som helst, så slipper jag irritera mig & allt.

som sis skulle säga

tingsek
Tingsek - world of it's own

Riktigt nice låt som jag lyssnar på just nu in this moment. Förresten så såg jag videon till Fairytale gone bad med Sunrise Avenue häromdagen och vilken besvikelse det var! Med den rösten hade jag tänkt mig en helt annat person, ja vilken chock. Men men, så blir det ibland (precis som det blev med Jamie T - if you got the money, har nog aldrig blivit mer chockad där!). Man ska ju inte kolla på musiken så hey, shit the same.

tre x fem

Fem saker som får mig att må bra
- mina vänner. 
- uppskattning & komplimanger.
- veta att man gjort något annan glad. 
- träning. 
- musik.


Fem saker som jag skulle vilja göra oftare

- göra någon spontant & impulsivt. 
- åka iväg till andra städer & ha skoj. 
- träffa nytt folk.
- shoppa (if I had the money...)
- åka utomlands!

Fem saker jag inte borde lägga så mycket energi på
- mina tankar & allt skumt därtill. 
- datorn. 
- bry mig om vad folk tror/ska tro.  
- tänka på vad man ska & inte ska äta. 
- irritera mig.


sleddhead


Var nyss inne på Youtube och kollade om min kära William uppdaterat och det hade han - oh yeah! ;D Och det visade sig att han startat en ny hemsida där han säljer tröjor - sleddhead.com. Hehe... Rätt coola tröjor faktiskt, American apparel tror jag t.o.m. att märket på tröjorna var. I alla fall så kollade jag ju självklart in hemsidan och hittade de här bilderna på honom posandes i hans tröjor. Haha, så typiskt honom.

finally

wow, nu verkar äntligen bloggen fungera igen! Det har varit helt fucked up ett par dagar så inte ens jag har orkat sitta här och försöka publicera ett inlägg men nu verkar det vara på g till det bättre igen i alla fall. Dock ser min blogg fortfarande helt konstig & sne ut men jag hoppas det också fixar till sig. Snarast.

Anyways så var gårdagen en relativt trevligt dag förutom naturkunskapsprovet som jag fick stressa mig igenom. Jävla bal. Haha. Slutade redan tolv igår så jag & Lizze kollade ett par affärer på stan och tog en fika på Christins och såg Mr Perfect ;P Mwaah.
Och igår kväll så bjöd jag Nea, Lizze & Rua på middag här hemma. Det var trevligt som fasiken, pratade en massa & kollade på Let's dance. Stackars Lasse btw, han gör ju allt annat än & dansa ;D
 
Idag har jag med varit lite uppe med tuppen (dock inte lika tidigt som Lizze & Nea som tur är) för att träna. Får se vad det blir av resten av dagen!
Mika - lollipop

hot

m?ns

Hej, jag heter Måns och jag är snygg.

Tjuvlyssnat

I turistvimlet på Lejonbacken nedanför Slottet står en skånsk man ~45 och pratar i telefon. Av samtalet förstår man att han försöker samla ihop hela familjen.
Mannen: Jaha, var är ni då? Ja?
Paus.
Mannen: Ja, jag är vid? (han vänder sig om och tittar upp på Slottet) ett stort rött hus!

off I go

Jag hoppas att min klippningen blev bra, kan ju inte säga säkert förrän imorgon när jag duschat & ser hur mycket håret kryllar upp sig. Det är det negativa med att vara lockig som få; jag kan lika gärna se ut som en svamp imon för att håret har kryllat sig så mycket ;D Haha, men let's hope not. För tillfället känns det rätt okej i alla fall även om pengarna är dryga att ge. 320 kronor för att klippa topparna, fy farao.

Nu ska jag snart iväg & boxas lite. Ska bli meganice eftersom jag inte boxades förra veckan heller, så har saknat det! Tyvärr ska inte Jenny med denna veckan heller så får hitta nån annan som kan vara ersättare för SuperMario ;D


fabulous


Fyra snygga klänningar från  Asos.
Har på tok för lite pengar för allt jag vill ha.
sjukt bittert faktiskt... En kan jag väl få? ;P

funny quote

Sparas spargris ser alltid så glad ut därför att den jämt är full.

bla bla bla

Allt är bättre idag, än så länge i alla fall, så ska försöka bättra mig med bloggandet igen. Lite mer & lite roligare, har varit tråk ett tag. Anyways så är jag lite mer på g idag, var uppe klockan nio för att inte ha för svårt att sova ikväll om jag sover för länge (men inatt somnade jag iaf som jag skulle, wooho) och sen har jag tagit värsta långa duschen, fixat lite stuff & pluggat lite naturkunskap. Pretty good faktiskt.

Har ju min lediga dag idag och därför älskar man nu för tiden torsdagar ;D Men ska in till stan i alla fall för att klippa mig och även ta en liten snabb-solning innan eftersom jag fortfarande blir alldeles deprimerad av att kolla på korten från helgen. Haha. Så brunt ska det bli!
Deep blue something - breakfast with Tiffany

den bäste

bob

oh my little darling, don't shed no tears...

en liten, trevlig lista

Hur ser du ut? lockig, blå ögon, 159,5 lång... Typ.
Vilken klädstil har du? blandad, enkel & relativt vanlig I guess.
Vilken tidning läser du? Solo, Glamour, Veckorevyn (för korsorden) & Cosmopolitan.
Ditt mest använda uttryck? fuckface, bittert, sinnessjukt, så att säga, pantade jävel...
Och ditt mest oanvända? oj, kanske antiklimax som Jenny brukar säga :P    
Vilken är den bästa komplimangen du kan få? att man uppskattas för hur man är som människa.
Vilken är din största framgång? har jag haft några? Don't think so.
Ditt största misslyckande? vet inte. Men kanske med betygen i vår ;D
Viktigaste egenskap hos en människa? empati, omtänksam, ärlig.
Sämsta egenskap? egoism.
Vad gör en fest lyckad? trevligt folk, bra stämning & bra musik.
Vad är din dröm? att leva lycklig i resten av mina dagar ;D
Är otrohet okej? as if, no way.
Vilken är din favoritsysselsättning? umgås med de nära & kära :)
Vad har du just nu i din bokhylla? böcker, filmer, prydnadsstuff...
Vad gör dig lycklig? mina vänner, musik & uppskattning.
Vad gör dig arg? falskhet, vissa personer m.m.
Kan du tänka dig att ta din bästa väns ex? njaa, typ inte men det beror ju helt på situationen.
Vilka är dina idoler? Bob Marley & Michael Jackson. Mest i alla fall.