Valborg

Om en stund så bär det av in till staden. Ska först käka på Köpmannagården tillsammans med Nea, Jenny, Micke & Fredrik. Trevligt värre & gott får jag hoppas! ;D Sen ska jag vidare till Annie där partaj väntar, ooh. Är riktigt festasugen och tror & hoppas på att det kommer att bli riktigt kul ikväll. Idag blidde det mina "rosabeiga" cityshorts, svarta strumpbyxor & svart linne som jag har på mig. Blir nog bra förhoppningsvis, lite svårt med fantasi eftersom det är den tredje dagen i rad då man ska ha en het festoutfit. Hehe, men det känns rätt bra faktiskt :P Är typ precis färdig, sminkad & fixad.

Längtar efter att få dansa lite granna till;
Pink - stupid girls
Rihanna - sos
Juanes - la camisa negra (min & Annies flashback från Barcelona, oh ja!)
Shakira - hips don't lite
Och förhoppningsvis en hel del melodifestival-låtar, om det tillåts! ;D

Bye bye then, have a nice valborg!


Jump in!

Ska iväg och träna trampolin nu, och det var faktiskt riktigt längesen. Jag har saknat det som fasiken, det är den enda träning som jag tycker är riktigt kul. Fotboll? HRMF! Haha, just kidding bruds ;)

Var på partaj hos Fia igår, det var trevligt värre! Blidde inte samma kläder som hos Kotten, vilket kanske var roligast. Utan det blidde de blå jeansen och mitt svarta halterneck-linne från MQ. Mhm, det blidde ganska bra + att jag lyckades göra en någorlunda fin frisyr på mig själv. Jag var själv riktigt förvånad, jag är sämst på att göra frisyrer egentligen. whoo, haha.

Ladda inför valborg ikväll nu allihopa, party party! :D


Nea har rätt

Jag är för en gångs skull beredd att hålla med Nea till 100%. Jaa, förvånande  va? ;D Men hon har så rätt, så rätt om Idol-Ola och hans nya video & låt. Mhm... Så snygg, oh ja. Och en bra låt också för delen. Får väl svälja stoltheten och tacka Nea för att hon visade mig det här :P Mohaha, call me a freak if you want to.

Check it out here.

sleep tight

Sitter här och kollar en massa fina underkläders-set och det finns en hel del fint & gulligt att beställa hem på nelly. Mhm, oh ja! Det är svårt att stå emot faktiskt. Här är mina 5 i topp (utan inbördes ordning of course):

 - Denna söta, rosa skapelse från Dolce & Gabbana. Tyvärr lite dyr :P
 - Frank Dandy Superwear har denna coola med stjärnor. Gimme.
 - Mitt döskallelinne från True Love är såklart fortfarande eftertraktat.
 - Så fint från Hanky Panky. Mhm, om man nu har kropp till det, hehe.
 - Resteröds har även de en hel del sött, bl a detta randiga.

party-helg

Ikväll blir det party, och imorgon och på söndag ;D Hehe, en massa partajande den här helgen. Ska bli najs som fasiken, få se till att vara pigg & glad alla kvällarna bara. Men det brukar gå bra ;) På söndag så är det ju faktiskt valborg liksom, det har jag längtat som fasiken till. Det kommer att bli super! Blir i och för sig troligen inte så överdrivet sent ikväll eftersom jag inte ska hänga med till stan sen, blir lite svårt för mig att ta mig hem själv nämligen. Men Kotten ska i alla fall grattas ordentligt på hennes 18-årsdag :D (det är "bara" 5 månader kvar tills min födelsedag, whoo. En evighet ffs)

Dagens
Låt: Michael Jackson - ain't no sunshine
Tv-titt: That 70's show
Ord: paradox
Humör: upp & ner, just nu upp!
Vårkänsla: solen skiner & måsjävlarna skriker.

Hrm... Vad ska man ha på sig ikväll? Tricky tricky, speciellt när man ska ha tre olika festoutfits tre dagar i rad. Troligen blir det cheapmonday-jeansen, gröna tröjan från Zara, svart halsband & diadem. Mhm, det låter faktiskt relativt bra. Men får se! :P

dagens misslyckanden

På "US weekly's hot hollywood awards" så blev det en del bild-tabbar, eller i alla fall bilder som för en gångs skull blev lite mindre snygga än vanligt.
Här misslyckas
Victoria Silverstedt igen (har redan klagat lite på vickan innan i bloggen) med sin pose. Kanske inte riktigt är så lätt för henne att göra det snyggt heller, eftersom hon troligen har en hel del innanför de där läpparna.
Carmen Electra lyckas inte riktigt heller, eller så har hon bara riktigt otur med att kameran tar liiite för tidigt. Men hennes klänning vad i alla fall riktigt söt!
T.o.m. den så alltid söta Jessica Alba fick till en riktigt ful min då kameran gick igång ;D Var hon tvungen att tappa axelbandet just då? Jobbigt läge.

Evangeline Lilly

Lilly

Evangeline Lilly, det är söta Kate i favvoprogrammet Lost. Hon är lika söta i programmet som hon är på röda mattan. Här tillsammans med två av de andra medspelarna i Lost, Clarie & Shannon. Fast vad hon gör med honom, det kan man ju undra. Hrm, oschysst jag vet, haha. Men va fan då da, så himla het är han ju inte precis fastän han är bra :P

nationellt prov

Fy farao, har nationellt prov nu i FEM hela timmar om man så vill. Orkar man verkligen med svenska en hel jävla förmiddag? Får väl se, får väl se. Önska mig lycka till och tänk lite granna på mig så kanske det går bra! :D Har med mig mina älskade russin om det nu skulle kännas svårt, russin is the shit. Haha.

bye bye and wish me luck!

update:
Är redan hemma, skrev alltså inte detta på fem timmar utan på halva tiden nämligen 2,5 timmar. Puuh, skönt det faktiskt. Men det kändes faktiskt rätt okej, fast det andra kändes bättre. Men men, får väl se! Hade i alla fall mina russin, de förhöjde förmiddagen lite extra ;D  

monopol

Precis spelat monopol med mammsen, för första gången i världshistorien. Under hela min uppväxt så har hon vägrat att spela monopol och för den delen de allra flesta spel med mig eller någon annan. Men idag så var hon snällis och gav t.o.m. själv förslaget om att vi skulle spela. Trevligt värre tycker jag :D Har inte spelat klart än, eftersom monopol alltid ska ta en evighet, men jag känner på mig att det är jag som kommer att ta hem det här ;) Hehe, så sant som det är sagt för vem fan har inte Norrmalmstorg om inte jag? ;D

snygga?

britney spears

Och så är snygga är alltså
kändisarna med och utan smink. Hrm, en avsevärd skillnad. Där ser man hur mycket en bra sminkning gör, oh ja!
Den enda av dem som jag inte tycker att ser så risig ut är Halle Berry. Lika söt med som utan smink, nästan i alla fall.

school is over

För idag alltså, tyvärr. Gick bara till två idag, najs som fasiken! Sneakade i och för sig lite, men har inte så värst mycket att göra på fotot så inte så stor mening med att vara där. Så det så :P 
Var inne i staden och betalade resan idag med, kändes båda bra och jobbigt. Inte så hett att ge 3500 till henne i handen. Hehe. Men skönt att ha den betalad, snart åker vi! :D 

Dagens
låt: Rihanna - sos
roligaste:
Nichole Richies parodi ;D
tv-titt: That 70's show 

Checka in de här söta bildernaAngelina Jolie & Brad Pitt ute i Namibias öken. Så fina & mysiga bilder.

All-time beauties 2

People.com har nu uppdaterat sig och nu även gjort en lista på de män som klassas som all-time beauty. Samma sak med dem som men girlsen, vissa absoluta snyggingar och andra som man är lite mer tveksam till. Även männen har blivit utnämnda till den vackraste tidigare gånger:  
Brad Pitt, 5 ggr.
Johnny Depp, 4 ggr.
Tom Cruise, 6 ggr.
Antonio Banderas, 3 ggr.
Denzel Washington, 5 ggr.
Leonardo DiCaprio, 3 ggr.
George Clooney, 5 ggr.
Hugh Jackman, 4 ggr.
Jude Law, 4 ggr.
Mel Gibson, 5 ggr.

malou möter carola

Kollade på det en stund innan, men pallade inte kolla mer sedan utan gick efter typ en halvtimme. Jag diggar i och för sig Carola så sett, men när hon babblar på och halvpredikar om gud, jesus och allt därtill så blir jag irriterad. Palla prata om det hela tiden, typ "när jag fann jesus" etc. Säger inte att jag är icketroende eller att jag är det men snacket är irriterande i vilket fall. Men men, lyssnar i alla fall på "evighet" nu, så jag är nog inte så överdrivet irriterad kanske. Bara lite, go Carola men skippa jesus-snacket, please.

this day

Gjorde nationella provet i svenska idag, den första mindre uppsatsen. Skrev klart den jättesnabbt, förvånande nog. Och så där överdrivet svårt var det inte heller tycker jag, jag bara skrev på och det kändes i alla fall bra :P Jaja, får väl se. Nästa prov är på torsdag, och hela 5 timmar kan man sitta där. Oh, my god.

Var hos doktorn idag med, fick vänta i ca 25 minuter innan han ens kom och hämtade mig och sen tar det förbannade besöket typ en halv minut! Det enda han sa var vad det var och att det inte var någon fara och att det inte går att göra någonting åt det. Fucked up, jag vill väl ffs inte ha den där!? :P

Resten av dagen ska gå åt att plugga lite granna, både psykologi och lite historia. Sen tänke jag springa en runda med, tror jag. Annars går jag, men tror jag tar och springer en runda. Känns bra så, haha. 

Ska förresten ta feriejobbet på Sternöskolan, för får inte reda på Landstinget förrens om flera veckor och då är det för sent. Bittert. Men det går kanske att ändra då, vem vet.

bye bye then. 

feriejobb

Fick precis erbjudande på feriejobb i Karlshamns underbara kommun. Hrm, ja. Ska i alla fall troligen tillbringa sommaren på Sternöskolans Fritids verkar det som, trevligt värre får jag hoppas. Vet ju i och för sig inte om jag ska ta det än, måste vänta in Landstinget också om de erbjuder mig plats. För jag vet inte vilket av det jag ska ha, tjänar bra mycket mer på Landstinget nämligen. Hehe. Den 2:e maj måste det i alla fall vara inskickat annars så missar jag platsen, jobbigt värre. Men hoppas jag får besked från Landstinget innan dess i alla fall. Det löser sig, som Timbuktu så många gånger har sagt :P

Nu ska jag återgå till mitt svenska-läsande och Alice-skrivande, eller i alla fall nåt av det. Palla båda? njää. Det kallas att prioritera.

Dagens

Låt: Pink - stupid girls
Film: Svärdet i stenen 
Vårkänsla: Kunde använda mina vår-skor :)
Ord: fuckface
Snyggo:
Adam Brody 
Citat: "my biggest fear of death is to come back reincarnated"
Beroende: russin
Borde käka ett russin (eller 2): Nicole Richie
Plugg: Svenska, nationellt prov imon.
Kändis:
Lindsay Lohan 
Skummis: jag & "svärdet i stenen"-dilemmat
Händelse: nada, or what?
Blogg: Englas showroom
Längtan: valborg :D
Vill ha: acnejeansen
Fuckface: Nea, mohaha! ;D

All-time beauties?

Var inne på people.com och där skulle man rösta för vilken man tyckte att var "All-time beauty". De hade tio alternativ och alla av dom hade blivit kallade den vackraste flera gånger av tidningen förut men nu skulle det alltså bestämmas vem av dessa som faktiskt var det. De här var de nominerade;
Halle Berry, 9 ggr. 
Britney Spears, 3 ggr.
Julia Roberts, 9 ggr.
Jennifer Aniston, 5 ggr.
Catherine Zeta-Jones, 5 ggr.
Angelina Jolie, 3 ggr.
Nicole Kidman, 6 ggr.
Michelle Pfeiffer, 6 ggr.
Demi Moore, 3 ggr.
Jennifer Lopez, 5 ggr.

Håller väl med om de flesta men ett par stycken tycker jag inte ens borde ha blivit utnämnda till det en endaste gång. Lite evil där jag vet, men det är ju så. T ex Nicole Kidman och Demi Moore tycker jag inte borde vara med på den här listan. Vad tycker ni?

halvdöd

Jag känner mig halvdöd, har legat framför tv:n i typ två timmar. Inte gjort nåt förutom att se klart "Höstlegender" (med Brad Pitt, absolut lipvarning) och sedan "Copycat". Hrm... Och nu är jag trött som fasiken, skulle kunna somna men om jag gör det så kommer jag inte kunna sova ikväll. Dilemma.

Resten av dagen har inte heller varit så händelserik, har gått en relativt lång runda i alla fall. Blev inte så långt som jag tänkt för mor min var inte så sugen på det, men jag gick i alla fall typ en timme och en kvart. Det får duga. Har inte ens suttit här vid datorn så mycket idag, duktigt av mig tycker jag allt. Hehe ;)

Nu ska jag återgå till den här Alice, som alla tydligen älskar, och skriva klart uppgiften om henne och kriser. Joy!   

godmorgon

Inte så fint väder idag som det var igår, too bad for me. Ska snart gå ut och gå en runda med mammsen. Tänkte gå riktigt långt idag, men var kan man gå häromkring så att det blir långt? Hrm, kan bli lite svårt eftersom Asarum är inte så stort precis. Måste skriva färdigt min psykologi-uppgift om "Alla älskar Alice" idag med. Blaj, ooorkar inte!

Beställde ju från
H&M och det blidde en twillkavaj, cityshorts, bh & trosor. Trevligt värre tycker jag, speciellt när det är 20% på allt ;D Hoppas att det kommer snart och att det inte dröjer så länge, som det alltid brukar göra.

Trevligt igår med brudsen, som vanligt. Gjorde inte så mycket, vi satt mest och pratade & åt. Haha. Förutom Jenny i och för sig som ville se nån megatråkig film som tydligen hade "hennes" humor. Vilken jävla humor undrade jag då, för inte fan kunde jag se nåt roligt i filmen. Haha :P Russin åt jag med, jag är riktigt beroende av det tror jag. Jag äter russin heeela tiden. Gott är vad det är.

tonight

Ska jag träffa brudsen igen, fast inte samma bruds utan resten av gänget som inte kunde igår. Hehe, fast Lizze är såklart med idag med! Blir väl typ samma som igår; kolla på tv, prata & kränga gott ;D Det var ju mycket trevligt igår, så det blir nog det idag med.

Har gått in till stan idag med, för att hämta min cykel som stod hos Annie. Igen. Men det var najs för vädret är så fint, sol & blå himmel. Underbart! Blåste lite granna bara, så ibland blev det lite kämpigt att gå, haha.

Denna Lindsay

   

Ja, denna Lindsay Lohan, varför måste hon alltid lyckas med att vara så söt? Fy farao var orättvist ;D Det uppdateras ständigt nya och fräsha bilder på henne på de olika sidorna som jag är inne på. Och av alla bilder så är det inte många gånger som hon misslyckas med sina outfits, hon är alltid snyggt klädd och snyggt sminkad. Till och med som catwoman lyckas hon ;D Jag hade sett ut som en freakig femåring i en sån där, haha.
Fast jag tycker faktiskt inte att de lyckades sådär jättebra på Madame Tussauds den här gången, då de gjorde Lindsay. Tycker inte att hennes vaxdocka är jättelik, men man ser väl i alla fall att det är hon. Men man ska inte klaga, som om man själv hade lyckats att ens göra det lite likt? :P

Asos

Asos   Asos  Asos

Kollade runt lite granna på
Asos idag, och gud så mycket snyggt det finns! Och billigt är det med. Jag tror jag har fått nån beställningsmani, för jag tänker beställa och beställer en massa tycker jag. Kanske inte, men i alla fall från H&M hela tiden känns det som. För nu ska jag beställa ett par cityshorts till därifrån, fast svarta denna gång, och funderar på att beställa en vårjacka med. Men det återstår att se.

På Asos fann jag i alla fall en hel del förutom det som är där uppe, bl a denna söta topp som finns i vitt, blått & rosa. Även ett par klänningar också; denna halterneck-klänningen, som finns i både svart och vitt, tycker jag att man kan ha både till vardags & fest och den här blommiga klänningen har jag länkat innan men den är så somrig & söt så den är värd att länkas igen! :P Sen så är det rea på min andra klänning (i svart) som jag länkade för ett tag sen, billigt & bra nu! Kunde dom då inte haft rea på denna med? 
gimme gimme gimme.

filmkväll

Snart bär det av till Annie för filmmys med henne, Nea & Lizze. Trevligt värre! :D Jag & Nea ska cykla in med, vi är duktiga och plus att jag cyklade till skolan idag. uuh, what a girl I am! ;D haha.


Lizze & Annie - Jag med dagens kläder - Jag & Nea

home sweet home

Hemma från skolan, finally. Nu slipper man skolan ända tills på måndag, okej kanske inte så länge men det är underbart i alla fall! Är fortfarande sinnessjukttrött på skolan, fy farao.
Helg är det i alla fall nu, och hur ska jag tillbringa den då? Ska träffa brudsen ikväll, kolla på Hey Baberiba och kränga något ätbart. Hehe, trevligt värre! ;D Resten av helgen återstår att se, vet inte riktigt vad som händer än. 

Checkade in lite kändis-bilder, precis som vanligt alltså. Och blev lite halvt förvånad då jag hittade en bild på Paris Hilton där hon hade en liten kula på magen! Oh, my god liksom :P Hon som är så smal hade allt lite granna hon med på den bilden. Det var ju inte så värst mycket, men när det var hon så reagerade man liksom.
Hittade även denna bilden på
Hilary Duff, tycker att hon såg megaskum ut. Typ som en kanin eller nåt? Munnen var wierd som fasiken men å andra sidan var hennes ögonfransar i princip perfekta. Man kan ha kul när man kollar in kändisarna där de inte ser så bra ut, mohaha. Kul att klaga på dem, när de alltid ska vara så perfekta :P Jag menar, som denna bilden på Cameron Diaz, hur het är hon utan smink en helt vanlig dag då? Vem som helst kan ju för fasiken bli snygg i så fall!

Ha en trevlig helg allihopa! :)

oh, en sån klänning

carmencarmen

Tycker att Carmen Electras klänning är fabulous! Vill ha en sån klänning i den modellen, just detta tyget och denna färgen på Electra var riktigt fint. Har länkat
Jessica Simpsons klänning i samma modell här innan, lika fin den. Måste nog införskaffa mig en sådan, snarast! :D

Psst, förresten. Det är min namnsdag idag, grattis mig själv! Haha. Eller egentligen är det inte min namnsdag utan Amelies, men de har ju tagit bort Emelie så jag brukar fira mig själv på Amelie istället. Hurra hurra.

plugg

Bara en dag kvar och sen är det äntligen helg, underbart. Denna veckan har varit förjävlig, speciellt denna dagen. Fy farao! Har en analys i psykologi att skriva tills imorgon plus spanskaläxa (och såklart har jag glömt boken, faaan. Får väl se hur det går med det förhöret).
Fast var och knäckte ryggen idag, och det är så skönt. Har haft ont länge nu med, ändå sen vi kom hem från Barcelona. Så jag hoppat att det blir bättre nu efter detta! Skulle inom staden med var det tänkt och kolla på jacka, men jag orkade bara inte så jag tog bussen hem. Får gå in nästa vecka istället och hoppas på att det finns någon snygg jacka kvar, troligen inte va?

Det var faktiskt ganska najs att gå in till stan igår, det tog typ 50 min. Inte för illa, och så cyklade jag hem med sen. Oh yeah! Sen var det
Lost igår med, om jag har något beroende så är i alla fall ett av dom Lost ;D Hehe, jag & mamma sitter alltid bänkade varje onsdag klockan nio. Sawyers sätt och hans kommentarer är de bästa, oh ja! ;D

Idag? Plugg, plugg & plugg. Tror inte ens jag hinner träna, bittert.


favourites

Av alla kändisarna som finns så har man ju sina personliga favoriter, här är mina favourites;

Lindsay Lohan - Har kanske inte undgått er, men jag gillar henne skarpt. Hon är söt, modemedveten och dessutom en duktig skådespelerska. Hur många gånger har man liksom inte sett "Föräldrafällan" egentligen? ;D
Scarlett Johansson - Så stilfull & vacker, och dessutom alltid fint klädd på galorna som kommer titt som tätt, tycker jag. Hennes läppar är det väl inte någon som missar, kan jag tro.
Charlize Theron - Finns det nån kallare skönhet? Här är en bild på den klänning som hon bar på den senaste Oscargalan, riktigt graciös.
Kate Hudson - Hon är söt, cool och verkar sådär mysig på nåt sätt. Haha. Diggar de flesta av hennes filmer, i alla fall de som jag har sett. "Hur man blir av med en kille på 10 dagar" tröttnar jag aldrig på!
Kate Moss - Världens största stilikon enligt mig, för vilka trender har hon egentligen inte satt? Det är synd att hon är så enormt smal bara, och att hon för över det idealet till andra. (Förresten så fyller hennes dotter, Lila Grace, år på samma dag som jag. Ganska coolt, hehe).
Kiera Knightley - Om man kunde se ut så, vilken lycka. Klär sig alltid stilrent, jag älskade hennes sjöjungfru-klänning som hon bar på Oscar galan! Den är riktigt häftig.
Jennifer Lopez - Har alltid gillar henne och kommer alltid att göra. Synd att hennes filmer bara blir sämre och sämre bara, men vacker som få är hon i alla fall.
Reese Witherspoon - En av de "redigaste" kändisarna tycker jag, hon sköter familj plus har en riktigt bra karriär! Hon är alltid väldigt söt och är alltid snyggt och stilfullt klädd på galorna.
Catherine Zeta-Jones - Tidslöst vacker, synd att hon är tillsammans med Michael Douglas bara. Hur snygg är han på en skala då? :P

Sen har jag faktiskt två små bubblare också: Britney Spears & Jessica Simpson. Bara för att de är så kända och man inte kan låta bli att hela tiden undra vad som händer i deras liv (och det är ju alltid nåt som händer med), man kan inte undgå att tycka om dom lite smyg liksom. Men Britney verkar flippa ut lite granna ibland, som t ex över Brad Pitt-bilder. Hehe ;D

matteprov & fågelskit

Har haft matteprov idag, och det gick? Fucked up. Fy farao! Hatar matte, hatar Ingemar, hatar prov. Känns som om det är på gränsen till att jag får ett G, lipar fasiken om jag inte blir godkänd. Men har aldrig blivit icke godkänd innan, så hoppas på att mitt liv fortsätter i samma banor :P

Och till råga på allt så skiter en fågel på min jacka när jag väntar på bussen. Eew! Kan man ha mer otur eller? Njaa, tveksamt. Det var i och för sig inte världens största bajs men ändå, hur fräsht är det på en skala? :P Sen så kanske jag får fågelinfluensan nu, OMG! (nära-döden-upplevelse typ ;D)

Positivt än så länge på denna dag är att min lilla get, Nea, ringde när jag satt på bussen. Så jag fick prata med henne hela den tråkiga vägen hem med bussen :) Riktigt hett, för vi ringer gratis till varandra för vi har båda Halebop. Skaffa det ni med, så kan ni ringa mig hur mycket ni vill! ;D

Nähä, nu så ska jag vandra in till staden (powerwalka lite alltså) och sen cykla hem. De ni!

Tom & Katie

Tom & Katie

Läste precis att
Tom & Katie äntligen fått barn nu, så stor som Katie har varit så var väl det på tiden va? :P Mjoo, hon har ju inte varit liten precis, det är nästan så att man trott att den skulle ploppa ut närsomhelst. Haha! Suri skulle den lilla flickan heta också.

update:
Jag som trodde att bebisen typ minst skulle väga fem kilo så stor som Katie var. Men icke sa Nicke, utan den vägde bara ungefär 3200 gram. Normalt asså, skumt tycker jag :P

hrmf

Kände mig halvt deprimerad när jag kom hem från skolan (och ändå har jag bara haft 2 lektioner idag; matte & svenska). Men nu så är det i alla fall bättre. Allt kändes verkligen fucked up innan :P Jag behöver typ muntras upp lite granna, eller mycket kanske.

Förresten så passade mina
cityshorts som jag beställde på H&M, de är i och för sig ganska stora men de var helt okej i alla fall. Funderar t.o.m. på att beställa dom i svart också, fast en storlek mindre i så fall. Men få väl se, ska förhandla lite med mor min med, hehe.
Och när jag ändå är på gång så kan jag ju lika gärna beställa döskallelinnet också, så att jag blir lite mer uppmuntrad! Och om jag hade varit sådär lagom rik så att man kunde slösa och köpa nästan vad man ville så hade jag beställt de här acnejeansen, ooh så snygga!

Have a nice day, för mig blir det matteplugg hela kvällen. Joy! Tack för det, Ingemar.


tråk-dag

Denna dag har varit ett perfekt exempel på en riktig tråkdag, jag har inte gjort mycket denna dag. Eller tjaa, inget som är värt att memorera eller skriva om i alla fall ;D Jag har kollat på tv, suttit här & nördat, pluggat, sovit, ätit och gått en runda. whoo, otroligt hett. Eller inte kanske... Men det är så det ska vara, har utfört så mycket annat det här lovet så jag säger som Henke Larsson: men jag är nöjd! 

Nu ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig, är sinnessjukt trött idag. Ladda upp inför helvetet som börjar imorgon igen, fy farao. Sleep tight, don't let the bedbugs bite.

sista lovdagen

Sorgligt men sant, önskar verkligen att vi hade haft minst en vecka till. Vill inte tillbaka till skolan, vill inte plugga mer! Är så sinnessjukt trött på skolan.
Sen så måste jag självklart plugga idag med, eftersom jag inte precis har prioriterat det under lovet. Oops, men får skylla mig själv. Så idag blir det till att sätta sig med svenskan och matten. Skit också. Men jag hinner nog med att sitta här lite med, hehe, som vanligt. Och gå en runda måste jag också hinna med, såklart. 

Nej, nu ska jag rycka upp mig och njuta av denna lediga dag istället för att vara deprimerad :P Och då gäller det att lyssna på musik och just nu är dessa de tre hetaste: 
Pink - stupid girls
Rihanna - SOS
Shakira - hips don't lie

ödlor

PutteJag vill ha en ny ödla, så håller på att kolla fakta och bilder på olika slags ödlor. Men det finns så många söta, vet inte vad jag vill ha ju! :P Men det jag är mest inne på är dabbagam, skäggagam eller leopardgecko.

Jag vet inte vad jag ska införskaffa mig. Vattenagamer är söta de med, men de blir för stora. Och den här är på tok för stor ;D
Dessa två (?) verkar ha det lite jobbigt, men detta var coolt tycker jag allt. 


update:
Denna var allt en häftig liten sak :D

geten & räkan

Blidde inget partaj för mig och Nea, utan Lizze & Maja fick dra dit själva medan vi stannade hemma och kollade på Saw (överbra film, me like a lot). Vi tog även en hel del superheta kort med digitalkameran, hahaha. Nea förbjöd mig att lägga in vissa av dom, men de del godkändes i alla fall. Resten får jag väl skratta åt här hemma i smyg ;D
 

    
så enormt snygga va? ;D

pose

Ska du posa, härma inte Vickan! ;D Det är nog inte någon som kan påstå att det var snyggt. Eller? well well, good luck next time :P

vårtecken

 

Var ute och gick med mamma och pappa innan och passade på att ta lite kort till min Foto-kurs. Hade nämligen tänkt att ha vår eller vårtecken som tema där. Fick en del bra kort faktiskt, bl a min första syn av en fjäril det här året och den var vänlig nog att stanna på en sten och posa lite ;) Det är så härligt att det äntligen är vår, och därmed inte länge till sommaren. Himlen här hemma är helt blå utan ett enda moln och solen skiner & värmer. Underbart!  


thai & film

Det var av kvällen igår bestod av, hehe ;D Var hemma hos Annie och skulle mysa till att med henne och Lizze. Jag & Annie beställde hem thai, röd curry of course. Sen hyrde vi film och denna gången blev det The dukes of Hazzard, och vilken besvikelse det var. Hade inte förväntat mig så mycket i och för sig men i alla fall lite mer! Sean William Scott brukar man ju skratta åt bara man ser han i vanliga fall, men inte denna gången. Riktigt trist. Plus att Jessica Simpson bara förstärkte sin roll som endast blond & snygg, för hon spelade på sin sexighet hela tiden och gick runt i såna här kläder den mesta av tiden då hon inte föromväxlingens skull hade bikini istället. Haha.
Men kvällen i övrigt var mycket trevlig och thai är såklart alltid gott. Jag cyklade faktiskt in till staden också, lite duktigt av mig tycker jag allt :P Inte för att det är en så stor ansträngning men ändå, det finns bussar och jag dissade dom ;D

Visst är Annies kise Oliver jättesöt? :)

Och vet ni vad jag nyss fick reda på? Att Rihanna, hon som gjort "Pon de replay" och nyligen "SOS", är lika gammal som mig, alltså -88! Fatta litet det är (oj, dissade mig själv lite där, haha). Men man trodde ju faktiskt att hon  var liiite äldre i alla fall, eller?

stupid girls

Pinks nya låt "stupid girls" är hur bra som helst och det har lyssnats intensivt på den den senaste veckan. Såg inte videon till den förrens idag, men den var hur bra & rolig som helst! ;D Riktigt klockren, hahaha.
Watch it here. Tyvärr inte så bra upplösning på videorna på youtube men budskapet når ändå fram hur dålig upplösningen än är. Hehe.

vill ha!

Har kollat runt på diverse sidor idag, bl a Nelly, Zoovillage & Asos. Och jag hittade en hel del fint som man inte skulle tacka nej till. Både trosor, set, linnen, jeans, tröjor, klänningar & skor. Kan inte visa upp allt som jag hittade men tänkte länka några av grejerna i alla fall :)

Jag hittade en hel del söta set, med matchande trosor och linne.
Detta tycker jag att är fint; härliga färger och brottarlinne som jag älskar. Och även linnet med döskallar på som jag vet att Nea funderar på att beställa, lika fint i svart som vitt tycker jag. Den här bikinin är väldigt häftig och rolig, inte många som kommer att ha en sån på beachen i sommar.

På Asos fanns det tre par klänningar som jag fastnade väldigt mycket för, men den ena av dom har varit en favorit länge. Denna hade varit söt i sommar och den här i svart är snygg. I like! :D

Denna tröja från Resteröds har jag gått och velat ha sedan vi var i Karlskrona på sportlovet, ååh vill ha!  Resteröds har också andra fina cardigans, tycker om den här som finns i både grå/svart & rosa/grå.

Någon som vill vara snäll och ge mig något av det här? ;D

hmm.

snyggt brittan! haha.

Men detta däremot var snyggt på riktigt. Jessicas klänning är jättesöt tycker jag, skulle vilja ha en klänning i den modellen till sommaren. Vore hett nere i Bulgarien med en klänning med :D Fast det är klart, den sitter då säkerligen inte lika bra och snyggt på mig som på henne, men i alla fall :P

soon party-time!  :D

party party

Ska på party ikväll, en efterlängtad husfest som jag & Lizze tjatat om. Hehe. Kul som fasiken ska det i alla fall bli, är grymt festasugen och laddad nu! Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ha på mig än bara...
Antingen blir det Cheap Monday-jeansen och mitt gröna linne från Zara (som inhandlades i Barcelona) eller min nya klänning och Fornarina-jeansen eller leggings. Vad tycks? :P Svårt val, som vanligt. Fast denna gången har jag i alla fall alternativ, i vanliga fall brukar jag inte ha en aning om vad jag ska ha. Och det brukar bli lite svårt och tillslut leda till att man tar samma gamla baslinne fast med olika smycken och jeans till. Men icke denna gång, no way.

Men innan partajandet så ska jag till Annie och beställa hem thai med henne & Lizze och sedan göra oss iordning tillsammans. Trevligt värre! Det var riktigt längesen jag käkade thai, har saknat det ;D Ska i alla fall käka röd curry, det är liksom givet. Mums!

       

En dag i växjö

Har ju som sagt varit i Växjö idag tillsammans med Lizze och the family för att shoppa en massa. Och det blev faktiskt en hel del shopping, så är relativt nöjd med allt som jag inhandlat. Är besviken på att jag inte hittade en vårjacka bara, men hittade de skorna som jag letade efter på Din Sko. Två par skor blidde det till och med, billigt & bra på Din Sko tycker jag allt. En klänning inhandlades på Vero Moda också, och så lite smått och gott på H&M (som t ex dvärg-trosorna, bikini & diverse hårprylar). En trevlig dag har det i alla fall varit :)

Blev positivt överaskad då jag gick in på Ohlssons och hittade Cheap Monday-jeans, hade bara läst att de skulle få in det där så småningom. Men de hade fått inte det redan, trevligt värre! Så nu vet man det om man vill ha billiga och snygga jeans någon gång. Tyvärr fanns det inte den färg som just jag var ute efter, så det blidde inget köp. Och det kanske var lika bra det...

Tycker allt att ni får kommentera lite mer, era tråkisar ;D

Shopping

Snart bär det av till Växjö för en massa shopping. Jag är grymt laddad inför detta, har varit shopping-sugen hur länge som helst nu! :D Så hoppas verkligen att jag hittar mycket, nu när jag väl har pengar att spendera liksom. Bittert annars, haha.

Och bara för att jag tittade på lite bilder på
Kate Moss igår så hittade jag bilder på henne och en annan av mina favoriter, nämligen Lindsay Lohan, tillsammans på ett party. Trevligt värre tyckte jag.

no life

Ikväll känns det verkligen som om jag inte har något liv, haha. Jag har suttit här nästan hela kvällen! Har kollat runt på bloggar, msn:at och fixat till min egen blogg. Hur kul kan man ha? ;D Har för den delen inte ens lyckats med att få tillbaka bilderna, bittert. Men lite annat har jag faktiskt gjort idag i alla fall;
  • Spelat monopol med Fia & Linn, vilket var väldigt trevligt. 
  • Gått en runda med Fia i det fina vädret. 
  • Varit inom Linn & Marie och hälsat på dom och Emma.
  • Pratat i telefon med Annie om kommande händelser ;D

Så så nördig har jag inte varit, det är bara nu ikväll som jag inte har något bättre för mig. Haha. Har sökt lite på google, bilder & sånt. Hittade denna på
Kate Moss, hon var riktigt söt där tycker jag. I och för sig är hon alltid söt, men jag gillade verkligen den bilden. Och så älskar jag de här trosorna från Nelly.se. Så enormt söta! Även de här är en favorit, riktigt coola. Och den här bikinin är också fin men den här däremot tycker jag inte ens borde kallas bikini, för den är riktigt ful :P

Cheap Monday

Gillar verkligen det märket, beställde ju ett par svarta Cheap Monday för ett par veckor sedan (fast en annan modell) efter att ha letat & längtat efter ett par sådana jeans i månader. Eller tjaa, fick de för ett par veckor sedan men har bytt och ändrat ett bra tag. Beställde också samtidigt det här linnet, också från Cheap Monday. Jag älskar ju brottarlinnen, så det var perfekt! Skulle i alla fall vilja ha ett par jeans från Cheap Monday till, men får vänta och se. Vitt var också ganska snyggt, men diggade de som fanns som var svarta med vita sömmar. Behöver inte fler jeans just nu kanske, fast man kan i och för sig aldrig få för mycket jeans, hehe. Billiga & bra är de i alla fall!

fruktsallad & vårkänslor

Åt nyss en mycket god frukost bestående av fruktsalladen som blev över från igår. Mums! Älskar fruktsallad, skulle kunna äta det jämnt och ständigt, hehe.
Ska snart gå en runda tänkte jag, eller powerwalka ;P Det är så fint väder ute, nu känner man verkligen att våren är på väg. Solen skiner & himlen är blå, underbart! Ska däremot inte ta vinterjackan idag utan något tunnare alternativ så att det inte bli så varmt idag.

Skulle fixa bloggen och lära mig lite om hur man ändrar och så tänkte jag. Så jag trixade & fixade runt lite och det mesta gick bra. Har ändrat lite färger och så, hoppas att det märks. Jag diggar det i alla fall, haha. Men så gjorde jag nåt dumt och bilderna där uppe försvann, inte så bra kanske. Jag ville ju ha dom där ju, böl. Får försöka lite till, men det är inte lätt när det är svårt!

skumt på msn

Loggade in på msn innan så hade jag blivit addad av någon som endast pratade engelska och kom från Turkiet! Haha, sinnessjukt fult. Undrade om det var någon som skojade med mig eller om det seriöst var en turkish boy (som han själv kallade sig) ;D Hade hittat mig på nåt "friendfinder", och va fasiken är det då? Never heard of it, wierd.

Kvällen har i alla fall gått bra, mor min verkade nöjd med vår middag. Jag själv blev väldigt nöjd, haha, det var hur gott som helst! Fast efterrätten var lugnt den bästa; fruktsallad & smält choklad. Aldrig prövat innan, fick bara en idé och provade det, och lyckat blev det. Vilken mästerkock jag är, oh ja.
Nähä, nu ska jag fortsätta att prata mat med Nea på msn. Vilken kvällslycka! Haha. Får väl se om vi pratar om något annat eller om vi fortsätter att diskutera mat...



sleep tight, don't let the bedbugs bite.

powerwalk

Har precis powerwalkat lite, som de flesta kallar det. Jag själv brukar endast säga "gå en runda", typ. Gått har jag i alla fall gjort, känns bra såhär efter. Men smart som jag var så tog jag min vinterjacka OCH halsduk, hur dum får man vara? Ganska dum faktiskt, fick bära på halsduken nästan hela vägen plus att jag fick knäppa upp jackan då & då. Jobbigt värre.

Var ju på staden idag med pappsen; köpte present till mamma och handlade mat. Kände mig faktiskt riktigt fin med med mina nya skor & nya jeans. Köpte de skorna på sportlovet, men har inte kunnat använda de förrän nu p.g.a. all snö. Men idag kände jag att det var läge att ha de för första gången och jag diggar de som fasiken. Ska förresten köpa nya skor igen när jag ska till Växjö på onsdag, behöver något gympasko-liknande. Mina reebok känns lite tråkiga nu, har haft de ett bra tag. Får väl se om jag hittar några heta som kan ersätta mina älskade reebok, haha.  


grattis

Till min mamma, som fyller år idag. Hurra! Så denna dagen ska tillägnas min mamma och jag ska vara gullig nog att laga middag till henne ikväll, får hoppas att hon diggar det. Laxkotletter, romsås & kokt potatis ska det t.o.m. bli, för hon diggar sånt.
Var uppe klockan 06.20 idag med, ja 06.20! Min allra första lovdag och jag är tvungen att gå upp så tidigt, fy farao. Men vad gör man inte för sin kära moder? Jag är så snäll, så snäll.

Just nu sitter jag och käkar russin & kollar runt på internet, det är ganska trevligt faktiskt. Russin är gott, det åt jag på bion igår också. Snart ska jag i alla fall dra till staden med Pappsen och inhandla allt det goda som jag ska bjuda mammsen på.
Bye bye!

veckans låtar

Pink - stupid girls
Sebastian - do what you're told
Sean Paul feat. Ziggy Marley - three little birds
Juanes - la camisa negra
Anges - stranded
Michael Jackson - who is it
Darin - what is love
Gwen Stefani - the real thing
Michael Bublé - home
Nationalteatern - barn av vår tid

Det är blandad men mycket bra musik. Byter vad jag lyssnar på typ från vecka till vecka. Detta är det som gäller nu, och gud så bra det är! ;D Palla bara lyssna på en slags musik? nicht. Bob Marley & Michael Jackson t ex, helt olika till musiken men exakt lika bra - I love them. ooh...

Ice Age 2

Rekommenderas verkligen att ses, det var riktigt längesen jag skrattade så mycket! Den var absolut värd de pengarna som jag oroade mig över, haha. Och den ska lugnt inhandlas eller i alla fall ses igen då den kommer ut på vanlig video/dvd.
"I believe I can fly" ;D


             

Jag saknar Barcelona så sjukt mycket. Jag saknar vädret, människorna, stämningen, staden, festandet... ALLT! Att komma hem till trista och kalla Sverige efter de underbara 5 dagarna var riktigt bittert. Vill bara tillbaka mer och mer, allt här är så trist jämfört med Barcelona. För vad är lilla Karlshamn i jämförelse med Barcelona? nada.
Jag ska tillbaka dit någongång, det måste jag.

hopp hopp

Ska snart iväg och träna. Känns inte så jättekul idag eftersom inte Jenny ska med, vem ska jag nu leka med liksom?! Hehe. Men positivt är i alla fall att jag nog får hoppa mycket idag, för vi är nog inte så många där idag. Och det är ju alltid kul! ;D

hopp hopp.

Ska på bio senare idag med, med några av brudsen. Trevligt värre! Ska se "Ice age 2", ettan är ju enormt rolig så tvåan är säääkert det med. Troligen i alla fall, sur jag blir annars. Haha. Vill ju inte precis betala pengar för att se en dålig film? njää.

aaw.

så söta! Man blir ju riktigt kärlekssjuk när man ser dom.

bilder från hollywoodrag.com

ingen sol, bara regn

Så tråkigt, jag som vill ha sommar & sol nu. Vill kunna gå runt i våriga kjolar och linnen. Men icke, utan självklart ska det regna. Var nyss ute och gick en runda, i rask takt, för träningens skull eftersom vädret inte är det bästa. Men det var faktiskt skönt i alla fall, gick t.o.m. riktigt långt.

Nu ska jag kolla på "Hey baberiba", missade det igår. Katastrof! Men så gjorde mamma mig glad då hon sa att hon hade spelat in det. Vilken tur, för det är något av de roligaste jag vet. Så den närmaste halvtimmen ska troligen gå åt till att skratta en massa. Hehe.
Ciao!

min blogg?

Jaha, nu har alltså jag också skaffat en blogg som så många andra. Får väl se hur detta går, men det blir nog bra tillslut. För tillfället så fattar jag inte mycket av hur saker & ting fungerar, men det löser jag nog också tillslut. Förhoppningsvis.

Får väl se vad jag bloggar om, troligen allt & ingenting. Men nu ska jag fortsätta att försöka klura ut hur allt fungerar här, hrm...