meeh!

Här är man borta en hel dag och inte en endaste liten kommentar kan man få från någon av er alla som läser! Usch & fy på er ;) Nu tänker jag göra lite fruktsallad, kolla på Idol & inte blogga. Ha de bra i alla fall! :P

film, film, film


Igår när jag var hos sis fick jag låna lite filmer så nu har jag en massa att göra om jag har tråkigt ;) Jag lånade The nightmare before christmas, Stardust, Surf's up, The bourne ultimatum, Simpsons the movie & I now pronounce you Chuck and Larry. Har dock redan hunnit se hälften av dom... Haha, en igårkväll & två imorse ;D

finally friday

flowers

Herregud vad veckorna går snabbt, det är redan fredag och helg igen! Det känns som om det precis var helg, men jag är bara glad för det ;) Dock är det jobb både idag och imorgon också innan jag är helt ledig men jag helgen ska bli skoj i alla fall.

Börjar jobba kl två men innan dess ska jag cykla in till stan lite tidigare tänkte jag för att göra lite ärenden. Ska bl a gå till tatueraren med Nea på hennes lunch för att kolla läget lite med tider & sådär. Jag är helt säker på att jag ska tatuera mig nu men Nea är fortfarande inte 100%. Men ska in & prata med dom i alla fall :)

I like

nellynelly

Hittade det här söta linnet från Koola Anna på Nelly.
I like it a lot! 399 är inte så farligt ändå...

on the cover


Vet inte riktigt varför men jag tycker inte om Mischa Barton...
Men här har ni lite bilder från nyaste numret av Arena Magazine. Bara för att.

The Eye

The Eye

Omslaget till Jessica Albas senaste 
film är läskigt värre. Dock väldigt häftigt gjord! Jag vill i alla fall se filmen, men den har inte premiär förrän i februari. En evighet till. Typ.

"A woman who receives an eye transplant that allows her to see into the supernatural world". Verkar ju rätt intressant liksom. Och så är det ju faktiskt Jessica Alba. Det borde bli bra!

Christina Aguilera

aguileraaguilera

Christina Aguilera är med i det senaste numret av Marie Claire.
Påminner om de bilder som
Britney gjorde när hon var gravid.

a lot to do

laxsallad

Jag har verkligen ingen tid alls nu för tiden för det händer så mycket annat plus att det är en massa jobb. Så ni får ursäkta det dåliga bloggandet den senaste tiden. Det är inte lätt att få tid till allt!

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, duschat så att fisklukten gått bort och håller just nu på att laga lite mat till mig. Laxsallad med wasabi & soya till igen för jag tröttnar aldrig, helt underbart gott! När jag ätit och tagit det lite lugnt (har nästan glömt bort vad det är...) så ska jag åka in till stan för att hälsa på sis lite. Ska nämligen inte träna idag eftersom det skulle vara helt omöjligt med mitt finger som gör sjukt ont & ser ut som en korv för tillfället, haha ;D

no doubt about it


Ni tycker säkert att jag är hemsk nu... Men när jag ser bilder på andra bebisar nu så tycker jag att alla andra är fula jämfört med min systerdotter Tea. Okej, fula kanske är att ta i men mycket mindre söta i alla fall ;P Tea är den sötaste, så enkelt är det bara!

cool pic

olsen

Ännu en bild på Ashley Olsen. I like.

coming in from the cold


Var ute och gick en runda innan. Det var sjukt kallt men riktigt nice ändå. Det är aldrig fel att bara gå, tänka & lyssna på en massa bra musik. Annars har det inte hänt mycket i mitt liv idag. Har mest slappat eftersom jag börjar jobba om typ en timme. Jobb, jobb, jobb all week long! Har tittat på The Departed ännu en gång för att ge den en chans till (tyckte den var dålig första gången) och jag måste faktiskt erkänna att den är rättså bra trots allt, även om den är lite väl lång. Hoppas inte Teddie eller Jimmie får veta att jag sagt det, haha...

Tävling!

tävling

Lilija har en tävling där man kan vinna en hemlig julklapp. Spännande ;) Var med & tävla du också!

yesterday


Såhär såg min dag ut igår. Det var därför jag inte bloggade.
Fullt upp med jobb & därefter nice på tv. Höhö, sorry.

Hiro

Hiro

Drömde om Hiro från Heroes inatt. Skumt värre... Varför ska man alltid drömma så skumma drömmar? Jag blev tillfångatagen med hans hjälp för att jag också hade nån superkraft precis innan jag vaknade så fick aldrig veta vad som hände. Bittert. Det vore dock nice att ha någon sådan förmåga, typ att vara osynlig, kunna flyga eller stanna tiden. Det var inte fel ibland alltså.

25 best dresses 2007



Från vänster: Thandie Newton, Michelle Pfeiffer, Reese Witherspoon, Katherine Heigl, Heidi Klum, Katie Holmes, Ashley Olsen, Drew Barrymore, Jessica Alba & Ali Larter.

People har gjort en lista på de finaste klänningarna på röda mattan det här året som innefattar hela 25 stycken. Ovan har ni de som jag höll med om och tyckte var värda en plats på listan. Tycker dock att de kunde grävt djupare i arkiven och hittade mer outstanding klänningar. Faktiskt. Den finaste av alla är i alla fall definitivt Katherine Heigls vita - fabulous!

min drog

peanuts

Eftersom jag var så duktig och inte hade ätit sen igårkväll så köpte jag jordnötter & mumsade på. Och drack Proviva mango (sjukt god!). Det var jag värd ;)

babbel

1. jag fular mig 2. sudoku 3. Tea 4. jag & Tea

Ja, jag vet: jag är typ världens sämsta bloggare eller nåt. Blev inte av igår helt enkelt, hade annat för mig. Först åt jag lunch med pappsen, hem & kollade film & löste en massa sudoku & korsord och sen kom sis hem med Tea så det var en massa mys med henne. Det var det, prioriterar Tea rätt mycket såklart! Jag, pappa & Johanna hade roliga diskussioner & vi fick svara på frågor som vi tyckte vi svarade väldigt bra på ;)

Nu ska jag snart åka till sjukhuset för idag har jag äntligen min tid för gastrostropi. Känns bra egentligen men börjar bli lite nervös nu. Vissa säger att det inte är farligt alls medan jag vet att min pappa tycker att det är det värsta man kan göra. Typ. Är hungrig som fan i alla fall men jag får inte äta någonting innan. Rätt bittert faktiskt :P Anyways: wish me luck!

update:
I'm back! Gastrostropin gick bra mycket än vad jag hade trott. Inga problem med att svälja slangen och jag klöktes inte heller, tyckte bara att det gjorde ont när slangen tryckte mot halsen. Men det över rätt snabbt och det är sjukt skönt att ha det gjort i alla fall! Det som var lite bittert dock är att de fortfarande inte riktigt vet vad som är fel förutom att jag inte smälter maten som jag ska. Fick medicin mot det så länge och så skulle han undersöka anledningen till det & höra av sig.

De som var där & hjälpte till sa t.o.m. att jag var den duktigaste de varit med om. Oh yeah, I'm the worlds greatest ;D

give me a dress

nellynelly

Gillar den här klänningen från Koola Anna som jag hittade på
Nelly. Tyvärr inte på rean, men ändå. Finns både i silver/vit och svart - I like! Hade inte varit fel på t ex nyårsafton...

kärlek

björn gustavsson

Igår var Björn Gustavsson med i Parlamentet och jag var lycklig.
Fullkomligt älskar killen, han är hur bra som helst!
Bäst igår var: en bergsuv med ischias ;D Hahaha.

well well


Idag är det måndag, ännu en ny vecka och jag är ledig idag med. Underbart! Så denna dagen ska det njutas av ledighet så mycket som det bara går. Först ska jag bjuda med pappa på lunch på thai och sen får vi se vad dagen mer bjuder på för trevligt. Snäll dotter anser jag mig vara i alla fall ;) Känner mest för att ta det lugnt faktiskt, ska bli sjukt nice.

Som jag trodde igår så bjöd inte kvällen på så mycket mer. Kollade tv och löste korsord, min favoritsysselsättning på söndagar ;P Slocknade redan halv tio och sov faktiskt till halv åtta idag, haha... Riktigt bra för att vara mig!

Mr Brooks

Mr Brooks

Jag & mamma har myst i soffan och kollat på Mr Brooks & mumsat på jordnötter & ostbågar (ni kan ju gissa vilket jag åt, höhö) i eftermiddag. Gillade filmen, den var riktigt bra. Så se den fokes! ;)

Annars har det inte hänt mycket idag och lär väl inte hända så mycket mer heller antar jag. Är sjukt trött och lär väl slockna tidigt ikväll eftersom jag har jobbat som en tok hela veckan och bara sov 3 timmar inatt...

Rea på Nelly


Fick ett mejl från Nelly för ett par dagar sedan om att de hade rea men har inte haft tid att kolla in kläderna förrän nu. Men det gjorde inte så mycket för det var inte överdrivet speciellt heller. Hittade några grejer som är fina, som ni kan se ovan, men inte så pass att jag vill beställa. Too bad, rea som är så bra ;D

Cinderella

cinderella

Scarlett Johansson som Askungen.
Älskar bilden, den är hur fin som helst.

alla som inte dansar är våldtäcksmän

party


Hade riktigt roligt igår, trots allt, och det är inte alltid det är så på Lorden ;P Jag, Elin & Patricia började med lite förfest at my place innan vi drog vidare till en annan förfest där vi bl a träffade på Malin & Carro och spelade lite Twister. Trevligt värre! :D Sen var det då Lorden som gällde och där shakade vi ass hela natten lång. Typ. Bra musik också för en gångs skull.

Outfiten ser ni ovan också tillsammans med lite random pics från igår. Och ja, jag står i köket så det är vår fina diskmaskin ni ser bakom mig. Höhö. Lägger in lite fler bilder på Bilddagboken snart, har inte så många dock men några stycken i alla fall :)

what!?

Daniel

Och förresten: Hur fan kunde Daniel åka ur Idol?
Inte för att jag hade/har något speciellt favorit men Daniel var grym.  
De som ringer & röstar måste ha något allvarligt problem.

update

Japps, jag lever fortfarande och har inte dött av stress bakom charkdisken. Faktiskt. Vill bara ge er en liten snabb update för sen har jag en massa att göra. Nu är det i alla fall slutjobbat för denna veckan och jag har två underbara dagar ledigt. Meganice! Ikväll blir det party party och det ska bli skojigt värre. Vet fortfarande inte riktigt hur det blir eller vad jag ska ha på mig, men det löser sig väl så småningom ;)

Och Harry Potter är utläst. Vissa delar av boken var lika bra som alla andra har varit medan jag tyckte att andra rent ut sagt var tråkiga & jag undrade va fan det var frågan om :P Konstigt nog, jag som älskar allt med Harry ;D Ska dock ta och läsa boken i ett normalt tempo igen, som jag brukar göra, innan jag uttalar mig mer om saken.


Mary-Kate Olsen


Mary-Kate Olsen i tidningen Nylon.
Häftiga bilder!

whatever

me on a bänk

Ingen inpiration. Inga idéer. Ingen ork.
Så är det med det. Just nu känner jag mig som en maskin eller zombie eller nåt... Jag bara existerar & gör det jag ska men inte särskilt mycket mer. Inget socialt liv alls den här veckan än så länge typ, har inte ens tränat eller fotograferat någonting! Bara jobb, jobb, jobb... Tur att jag trivs på jobbet och jag är glad för de tider jag får men passet som jag har idag känns som en evighet. Faktiskt. Plus att det stod såhär i mitt horoskop idag: "en brist på energi och ork som du kanske känner kommer att hålla i sig några dagar. Arbete är inte din starka sida idag. Du känner dig inte alls motiverad att slutföra några uppgifter."

Låter ju lovande, va? Men jag har ju i alla fall Harry att läsa på rasterna. Inte mycket kvar nu. Spännande. Anyways: troligtvis inte mycket mer bloggande idag heller. Kanske slänger in nåt innan jobbet, vem vet, annars får ni ha en underbar fredag allihopa! :)

Eva Longoria


Eva Longoria i Parade.
Gillar "gung-bilden", den är söt :D

moster & Tea

jag & Tea

Nu har jag fått slita mig från läsandet av Harry, fastän det är väääldigt svårt, för nu ska jag snart åka in till stan för att träffa sis & mysa med Tea. För Teas skull så kan jag faktiskt strunta i att läsa ;) Men nu blir det inte mer bloggande idag för sen är det jobb all night long som gäller. Ha en bra dag allihopa! :)

Asos

asosasos

Är halvt kär i den här kjolen från Asos. Ge mig, tack?
Den är sjukt häftig i grönt men jag hade ändå velat ha den i svart.
Ska inte beställa, ska inte beställa, ska inte beställa...

Harry Potter

harry potter

Jag är en äkta Harry Potter-nörd. Faktiskt. Fast bara böckerna, har läst dom hur många gånger som helst... Så därför kommer jag vara rätt fast i den nyaste & sista boken som kom ut på svenska igår. Kunde slita mig från den under Heroes igår fastän jag tyckte det var jobbigt ;D Samtidigt som jag vill läsa hela tiden så jobbar jag mucho de närmsta dagarna så vet inte hur det blir med bloggandet, men jag finner alltid tid till det med på ett eller annat sätt även om jag säger att jag inte ska ;P

Obsession of the Year


GQ Magazine har utmämnt Hayden Panettiere till "Obsession of the Year".
Kan nog stämma och p.g.a. det har dessa fotona tagits...
Jag gillar bilderna, de är snygga & häftiga, förutom den sista.

Vänner

Friends

Jag kom precis på att jag missar Vänner ikväll.
Nästan katastrof faktiskt. Älskar ju Vänner & tittar alltid på det.
Blö.

onsdag


Idag är det onsdag och jag är trött. Trött, trött, trött. Vill bara gå & lägga mig i soffan och sova igen... Men icke för jag börjar jobba vid två. Bittert värre. Jobbar bara till halv åtta dock så det är helt okej :)

Har mest slappat idag än så länge, sov oroligt inatt så var uppe redan kl 6 imorse. Jag som lyckats sova till sju de senaste dagarna. Too bad. Så jag gick en runda och sen har jag kollat lite på tv (Malcolm in the middle är sjukt bra ;D). Nu ska jag snart göra mig lite iordning och sen cykla in till stan lite tidigare för att se om de har den Harry Potter-boken, har för mig att det var den 21:e den skulle komma ut?

Förresten så ser det ut som om man har gröpt ur en bit av min knoge på fingret. Haha! Gör inte så ont längre men det ser lite läskigt ut... Dumma skärmaskin.

dressed for success

nelly

I like this dress. A lot.
Den är från French Connection och hittades på
Nelly.
Hade ju inte varit fel... Men 999 kronor är too much.

stop the music

Just nu irriterar jag mig på bloggar som har musik på när man klickar in på dom... Varför? För att det är sjukt irriterande eftersom man själv lyssnar på musik. Tysta bloggar, tack.

Rihanna on the cover


Hittade de här bilderna på Rihanna i FHM Magazine.
Vet inte om bilderna är gamla eller nya dock... Whatever.
Hon är söt som vanligt på vissa bilder men på andra ser hon sjukt skum ut.

wook a la Emelie

wook

Håller på att laga mat till mig & mami för tillfället. Kycklingwook är det som står menyn. Hon jobbar nämligen till halv sex så jag är snäll & lagat mat istället :) Gott ska det väl förhoppningsvis bli också ;)

Idag har jag en lite gnälldag. Skärde mig ordentligt på skärmaskinen vi har på jobbet imorse. Aouch! En hel skinnslamsa från knogen är borta typ, hur äckligt som helst. Och det ville inte sluta blöda heller... Gjorde det typ halv nio imorse och när jag kom hem vid två blödde det fortfarande sjukt mycket. Har typ bytt plåster tusen gånger idag. Minst. Och svider gör det en massa också. Blö.

Nej, tillbaks till köket nu tror jag. Så att jag inte förstör maten. Höhö :P

Tisdagstema - omgjort

tisdagstema

Kom inte på nåt bättre till veckans tema än att visa en före & efter-bild på mitt rum (eller en del av det dvs). Till höger ser ni hur det såg ut förra hösten innan jag målade om & köpte lite nytt och till vänster ser ni det bra mycket bättre resultatet :P Vill ni ser fler bilder så finns det
här.

American Music Awards



Från vänster: Beyonce, Christina Applegate, Alicia Keys, Vanessa Hudgens, Fergie, Carrie Underwood, Avril Lavigne & Rihanna.

Christina Applegate's klänning är hur snygg som helst. Ge mig en sådan, tack! Andra som var snygga är Alicia Keys & Beyonce - drop dead gorgeous. Rihanna däremot vet jag inte riktigt vad hon tänkte...? Tycker inte om Vanessa Hudgens, har något allvarligt emot henne (vet dock inte varför), men får väl erkänna att hon var söt ändå! ;P

älskade tv-serie

70's

Beställde precis den första säsongen av That 70's show.
Sjukt nöjd faktiskt. Även om jag har 11 band inspelade så är det ändå skoj ;)

a hard work, work

Det känns som om jag precis gick ifrån jobbet & nu ska jag dit igen. I och för sig så var det ju inte så längesen, slutade ju inte förrän halv elva... Men nu ska jag på att igen, fast bara i fyra timmar som tur är! Sen ska jag till zonterapeuten så det tar nog ett tag innan jag är back on track här på bloggen, i eftermiddag eller nåt kanske.

Förresten så drömde jag om både
My & Nadja inatt. Vi festade en massa, sprang i regnet & hade roligt även om det hände skumma saker ;D Konstigt det där att man drömmer om folk man aldrig träffat & det känns som om man känner dom :P

today


Idag är det måndag & ny vecka som förhoppningsvis kommer bjuda på nya roligheter. Än så länge har det inte hänt så mycket i mitt liv idag, kände för att bara ta det lugnt & sådär. Gick en lång runda imorse vilket var hur skönt som helst, gick så snabbt mina små ben kunde ;D Och mitt i rundan så ringer chefen och frågar om man kan jobba ikväll. Jag är ju inte den som är den även om jag ska jobba både tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag denna veckan! Så ikväll är det jobb som gäller till klockan tio... Joy!

Nu tänkte jag passa på att slappa lite i soffan fram tills jobb och även få i mig lite att äta innan. Har thaimat över från igår (man får ju så sinnessjukt mycket när man beställer hem! :O) så det ska bli mumsigt värre. Ha en bra dag allihopa, I'll be back tomorrow!

fobier?

Ville leta upp vad min fobi för fötter heter med ett "finare" ord och hittade en megalång lista för en massa olika fobier! Och konstiga var dom också, att man ens har gjort en namn för dom är obegripligt...

fötter

Arachibutyrofobi - att jordnötssmör ska fastna i gommen.
okej, hur många har den här fobin egentligen? Det kan ju inte vara många som har fastnat i tanken och är rädda för att jordnötssmör ska fastna i gommen?
Fobifobi - att drabbas av någon fobi.
too bad att man redan har en fobi för att man är rädd för att få en, haha!
Anglofobi - England.
varför just England? Varför inte något av alla andra länder? Är engelsmän extra läskiga på nåt sätt, eller vad?
Levofobi - saker på sin vänstra sida.
den högra sidan då? Jag menar, vad är det för speciellt med den vänstra? Det hade varit mer förståeligt att bara vara rädd för något vid sin sida, men just den vänstra är mycket skumt.
Politikofobi - att avsky någon politiker.
varför vara rädd för det? Jag avskyr gärna politiker, eller ogillar i alla fall. Fredrik Reinfeldt t ex, orka tycka om honom? :P
Sesquippedaliofobi - långa ord.
sjukt oschysst att låta det ordet vara långt ;D Hahaha... Tragiskt värre.

Sen hittade jag tillslut ordet för fotfobi, podofobi, men även en del andra fobier som jag kunde känna igen mig i: Nycotofobi (mörker), klaustrofobi (små/trånga utrymmen), Coulrofobi (clowner, de är sjukt läskiga ibland!), algofobi (smärta) och tafofobi (att bli levand begravd - eew).

Heidi Klum


Hittade de här bilderna som Heidi Klum tagit för det senaste numret av tidningen Max.
De går lite i samma tema som Top Model med sjalar & sådär...
Men jag gillar inte bilderna. Inte alls faktiskt. För naket & för retuscherat.

The Ten

The Ten

Är det bara jag som totalt har missat att höra något om den här filmen - The Ten? Var precis inne på 
MovieZine där jag läste recensionen och där fick den en fyra! Det är riktigt bra för att vara från MovieZine, tycker alltid att de brukar kritisera onödigt hårt men tydligen inte i detta fallet. Vilket måste betyda att den faktiskt är bra ;P Bra skådespelare är det också, bl a Jessica Alba & Adam Brody. Vill & ska se denna film. Snarast.

Top Model


Missade reprisen av Top Model igår eftersom jag spenderade kvällen hemma hos min faster som fyller år idag. Men uppdaterade mig lite på Tv3's hemsida nu och läste att ingen åkte ut, att Hawa flippade och att Pia & Sanna flippade för att Hawa flippade och funderade på att putta ner henne från Globen. Jaså, okej!? ;D Anyways så var denna veckans bilder mycket vackra, speciellt Hawa's & Margaritas. Stör mig lite på Pias ansiktsuttryck och att Sannas sjal hänger för hennes ansikte.

I can go the distance

Måste bara tipsa om den här versionen av Go the distance från Herkules som jag hittade hos Colaburk. Sjukt bra! Och jag som fullkomligt älskar Herkules :D

mumsigt värre

thaimat

Nu har jag inte ätit thaimat på hela tre veckor. Det måste vara rekord! Brukar äta det minst en gång i veckan i vanliga fall, hehe... Skulle nämligen testa om det är det som gör att jag mår illa på något sätt men eftersom jag har mått precis lika illa som vanligt så ska jag idag äntligen äta thaimat igen! Gott ska det bli också, riktigt jävla gott. Och jag vet att maten ser skum ut på bilden men jag lovar att det är helt gudomligt. 

3 goda ting från Asos



jag hade då inte sagt nej...

oh, loverboy...

dirty dancing

Jag har precis kollat på Dirty Dancing i brist på annat att göra.
Ännu en film man kan se om & om igen! Ryser alltid i slutscenen...

dubbelt upp

dubbelt

Carmen Electra vs. Paris Hilton.
Sjukt lätt var den här gången - Carmen Electra gör det hela utan tvekan bäst! Paris val av accessoarer & annat är för mycket medan Carmen gör det lite mer enkelt & därmed bra mycket snyggare. Tokdiggade hennes skor också! Men vad är det med henne ben, är de onaturligt bruna (alternativt brännskadade?) eller har hon strumpbyxor med någon konstig färg? :P

Bridget Jones


Igår var det ju förfest hos Lizze med henne, Oscar, Nea, Fia, Möller & Micke och sedan utgång på Lorden som gällde. Sjukt längesen man festade med Fia & Möller också :) Pratade en massa strunt, spelade vinspelet & sjöng lite oseriös karaoke. Trevligt värre med andra ord!

Tog inte så mycket bilder men här har ni några att kika lite på i alla fall. Hatar min förra kamera, den är ju sinnessjukt dålig! Nu kan jag inte förstå att jag har stått ut med den... Men vill inte ha med mig min älskling när man ska festa, vet aldrig vad som kan hända då ;D

Party Party!

partyparty


Ikväll är det fest och jag är sjukt festasugen - mucho nice! Känns som om det var evigheter sedan jag festade, fastän det inte var det, hehe... Håller på att göra mig iordning för tillfället och snart bär det av till Lizze där det ska förfestas med det andra folket, säkerligen lika trevligt som vanligt :)

Ovan ser ni min outfit för kvällen, kör på en favorit i repris! Till och med bilderna är gamla, orkar inte ta nya när det är nästan likadant. Haha! Hade världens i-landsproblem innan också... Har ett stort skrapsår på knät efter att jag ramlade på cykeln i tisdags så visste inte hur jag skulle göra. Inte så snyggt när det syns, hrmpf. Men med lite foundation & puder så blev det nästan inte synligt ;)


Choklad är gott?

choklad

Det tråkiga med att vara allergisk mot mjölk (& gluten) är att man inte får veta hur sådana här nya kombinationer smakar. Alla bloggar & pratar om den nya från Marabou - Non stop. På "min tid" (dvs när jag tålde mjölk, innan jag var 8 år) fanns bara den vanliga mjölkchokladen & schweizernöt. Nu har de hur många olika som helst: daim, digestive, dukat, kokos, apelsin/krokant, mint... You name it!

Det finns ju i och för sig mörk choklad också, men där är ju inte kombinationerna lika många ;P Men jag har faktiskt tröttnat på choklad rätt mycket för den delen också, äter aldrig det nu för tiden. Min kärlek till nötter tar för stor plats i mitt liv ;D

Katherine Heigl


Inte för att jag följer Grey's Anatomy, men Katherine Heigl är sjukt söt.

it's cold outside

Nu ska jag cykla till jobbet när som helst... Och där ska jag vara fram till eftermiddagen. Blö. Hoppas verkligen inte att det är så halt som det var häromdagen för jag vill inte råka ut för en liten olycka igen :P För kallt är det, riktigt kallt så jag måste nog ta på mig ordentligt med vantar, halsduk & sådär. Anyways: ha en bra dag allihopa!

the pink carpet

hayden panettiere

Hayden PanettiereVictoria's Secret Fashion show häromdagen.
And she looks fabulous... Klänningen är megahäftig & hon är söt som fasiken.

pics from today


1. Tea. 2. jag utan huvud ;P 3. Pink. 4. trött jag & Tea.

älskade fredag

Idag är det fredag - underbart! För det betyder att det är lördag imorgon vilket i sin tur betyder att det är utgång. Är riktigt laddad faktiskt, sjukt längesen jag var på Lorden här i stan nu!

Jag har varit väldigt effektiv idag och bakat en massa eftersom mina "förråd" i frysen nästan var slut, så det har bakats både
nallebröd & havrekakor/bröd. Så nu klarar jag mig ett tag till ;) När jag ändå var igång i köket så passade jag på att baka min favorit, nötpaj, som jag tänkte mumsa på när jag kommer hem ikväll. För nu ska jag snart ta bussen in till stan för att hälsa på mormor & morfar lite, vilket var väldigt längesedan. Sen ska jag hälsa på sis & Tea lite med, saknar dom redan! Är ju ledig idag så man får väl ta vara på det på någon sätt :)

kan fötter krympa?

sko

Igår när jag provade skor så fick jag springa & hämta nya skor typ tusen gånger. Jag har alltid haft storlek 38 i skor men nu är helt plötsligt det på tok för stort och jag var tvungen att ta storlek 37 i allt. Huh, what's up with that? Plus att alla de skor jag äger har blivit för stora... Mina älskade pumps kan jag inte gå i längre! Kan fötter krympa eller vad? :P

jacka från Asos


Hittade den här snygga jackan på Asos som finns i tre färger.
Nu har jag ju redan fått min drömjacka men ändå...
Titta går ju, och en röd jacka som omväxling vore ju nice ;)

Posh & Ginger

spice girls

Härlig bild på Victoria Beckham & Geri Halliwell!
Det är inte ofta (läs: aldrig) man får se Victoria le men här gör hon faktiskt det.
Även om hon dock försöker dölja det med luggen ;P

yesterday


Igår var jag i Kristianstad med syster & sötaste Tea hela eftermiddagen. Trevligt och mysigt värre, även om det var sjuuukt kallt! Åkte inte dit för att shoppa en massa utan mest för att det var trevligt men hittade såklart lite ändå, det brukar bli så... Men palla snåla ;) Ovan ni se vad jag jag shoppade: en ögonskugga på H&M, skor på Din Sko (mycket välbehövligt!), tröja/tunika på H&M och en bok (igen). 
 

Köpte ju en sådan svart bok för bara nån vecka sedan som jag skulle klistra in bal & studentbilderna i men det visade sig att den var för för liten för bilderna fick inte plats. Sjukt bittert. Så därför köpte jag en till, fast större, igår igen. Så igårkväll satt jag och klistrade & skrev, blev mycket nöjd faktiskt. I den lilla boken klistrade jag istället in bilder som jag själv tagit :)

blö

melon

Jag har haft något att göra exakt hela dagen, vilket har varit skoj!
Men nu är jag sjukt trött så jag orkar inte uppdatera.
Jag har ju hela morgonen på mig imorgon att göra det ;)

Nu ska jag läsa bloggar istället, man missar mycket på en dag!

hej hopp

Jag måste sluta speedblogga på morgonen & sedan inte uppdatera något på resten av dagen... Blir ju helt avigt ju :P Men vad ska jag göra när jag har en massa tid att slå ihjäl på morgonen och fullt upp på eftermiddagarna & kvällarna istället? Det blir så helt enkelt, ni får stå ut med det ;)

Fick reda på igår på kvällen att jag tydligen skulle jobba idag i alla fall. Jahaja? Så om en stund ska jag köra in till stan för att jobba tre timmar... Jag skulle egentligen åkt iväg med sis till Kristianstad men vi får ta det när jag slutat istället. Blir nog bra det också :) Dock så missar jag Box it-träningen, bittert värre. Ha en bra dag allihopa!

Hayden Panettiere


En photoshoot Hayden gjort för Vanity Fair. Häftiga bilder!

Coolstuff

blåsapa

Kollade lite på
Coolstuff.se där de har en massa roliga (och onödiga) grejer. Som t ex den här apan som är en nageltorkare. Istället för att sitta & vänta på att nagellacket ska torka så hjälper denna söta sak till att blåsa istället! Jag tycker den är hur söt som helst och för endast 59 kronor kan den bli din ;D

The sexiest men alive

People har gjort en lista på de sexigaste männen i världen och här är de utvalda:




I ordning: Matt Damon, Patrick Dempsey, Ryan Reynolds, Brad Pitt, James McAvoy, Johnny Depp, Dave Annable, Will Smith, Javier Bardem, Shemar Moore, Ben Affleck, Adrian Grenier, Will Yun Lee & Justin Timberlake.

Håller väl inte precis med om alla men några av dom är självklara, som t ex Johnny Depp & Brad Pitt, har dom någon gång uteslutits från en sån här lista? Vissa förstår jag dock verkligen inte att de ens får vara med, för jag finner inte något varken sexigt eller snyggt på vissa av dom. Och Matt Damon var en oväntat etta!

Heroes

heroes

Vill inte vänta med att se fortsättningen av Heroes tills nästa vecka!
Och orkar inte ladda ner för vårt sånt program är sjukt segt. Blö.
Så jag får väl vänta helt enkelt... Bittert värre. Vill se nu, nu, nu!

geten & räkan at Homebuy


Jag börjar jobba klockan ett och eftersom jag fick reda på att Nea också gör det så ska jag hämta henne. Onödigt att hon cyklar när jag ändå kör! :P Ovan har ni några gamla kort tagna med webcamen, min & Neas favoritsysselsättning på den tiden.

Sen blir det jobb tills ikväll & när jag kommer hem är det tv som gäller, Heroes ikväll ju :D Så det blir nog inte mer bloggande idag, but I'll be back tomorrow!

not so ugly

america ferrera

Ugly Betty är inte så ugly egentligen.
America Ferrera är hur söt som helst in real life.

godmorgon?

rosa löv på träden skulle väl ändå göra livet lite roligare?

Vaknade imorse efter att ha drömt en dröm som säkerligen skulle gjort Nea avundsjuk ;) Den handlade nämligen väldigt mycket om Måns Zelmerlöw & Ola Svensson. En trevlig dröm i alla fall, haha!

Nu på morgonen har jag inte gjort så mycket ännu, mest nördat här & läst en massa bloggar. Det är sånt jag underhåller mig med på morgonen när inga andra är vakna. Nu tänkte jag ställa mig och träna lite, om knät tillåter dvs. Det är fortfarande lite tilltygat efter gårdagens bravader på asfalten ;P Och till det måste jag ju kolla på nån film, annars går det aldrig, men vet inte vad jag vill se bara...

Sienna Miller

Sienna Miller

Jag tycker att den här bilden på Sienna Miller är sjukt häftig. 
Det finns många olika slags poser & hon kanske har hittar sin favorit? ;) 

tv-kväll


Eftersom jag har en mamma som följer typ allt som går på tv (okej en överdrift, men nästan så illa är det faktiskt) så är tv:n uppbokad i princip hela kvällarna. Det gör att jag ofrivilligt börjar halvfölja de serier som hon maniskt ser. Ikväll t ex så blir det först Vänner, Ugly Betty och tillsist Desperate Housewives. Det enda jag vill & måste se är Vänner, det är bäst. Så det är väl bara att förbereda sig för en tv-kväll... Programmen är i och för sig rätt bra så jag ska faktiskt inte klaga så mycket, det kunde ju varit typ Aktuellt eller nåt ;)

Hello Kitty

hello kitty

De här strumporna från H&M är helt underbara.
Det känns som om dom kramar en när man har dom på sig, hur mysigt är inte det!?

Ett av de bästa köpen jag har gjort, seriöst ;) Kärlek!

hej & hallå


Det var nästan så att jag inte överlevde imorse. Inte direkt p.g.a. att det var kallt men för att det var så halt på vägarna! Skulle svänga men icke sa Nicke och så låg jag på asfalten & kände mig dum. Haha! Har sjukt ont i knät & hål på byxorna... Hrmpf. Kunde inte ens cykla hem igen så mamma fick köra mig :P 

Nu sitter jag här & riktigt känner hur jag luktar fisk efter jobbet. Haha, det är det bittra med att jobba i charken... Så ska ta en lång dusch nu så att jag känner mig fräsh igen ;P Sen ska jag mysa ner mig i soffan & läsa nya numret av Solo som jag köpte nyss. Mucho nice. Sen får jag se vad som händer mer idag, you never know!

Förresten: har ni sett vad jag lyckades fixa igår? En liten presentation av mig här till vänster under min bild ;D

on the cover

maxim

Sarah Michelle Gellar är på omslaget av Maxim.
Speciell outfit men visst ;) Skorna var snygga i alla fall!  

a hard work, work

Nu cyklar jag iväg till jobbet. Det ser ut att vara sjukt kallt ute, hoppas jag överlever... See you later!

this day


Johanna & Tea har varit hemma hela kvällen - mysigt! Det finns verkligen inget sötare än denna lilla varelse. Dock gillar hon inte blixten på min kamera men lite kort måste jag ju bara ta ändå ;P Vi låg i soffan & kollade på Vänner, eller tjaa Tea sov mest ;)

Ovan har ni lite bilder på den sötaste och så min "outfit", enkel & sjukt bekväm (tightsen var ett mycket bra köp). The way I like it. Bara för att jag förra veckan sa att jag inte brukar visa outfits så har jag självklart gjort det flera gånger den senaste veckan... Höhö.

Nu tänkte jag faktiskt msn:a lite. Det händer inte ofta nu för tiden!

Emelie söker bonde?

Anders

Gjorde ett test där man kollade vilken av bönderna i Bonde söker fru som man passade ihop med och jag fick Anders. Hahaha! Hade det blivit Fredrik hade jag dött ;D

"Manliga Anders är helt rätt för dig. Ni gillar samma saker och har samma värderingar. Du är kvinnlig och självständig, precis vad Anders söker. Tillsammans skulle ni resa och upptäcka världen, ta hand om fåren och grilla hela nätterna. Synd att du inte är med i programmet. Men man vet aldrig... han kanske inte hittar kärleken".

Gör
testet ni också!

Top Model


Lite sent, I know, men eftersom jag missade Top Model i onsdags p.g.a. Heroes så såg jag reprisen igår istället. Anyways så tyckte jag att bilderna de tog var sjukt snygga. Dels så var djuren söta (speciellt eftersom jag själv har haft en sån skäggagam som Sanna fick hålla) plus att klänningarna var häftiga som fasiken. Krokodilen verkade lite jobbig dock, fy fan vad arg den var ;D

Ashley looking good

ashley

Ännu en bild på Ashley Olsen från den här photoshooten.
Likes these pics a lot. De är sjukt häftiga!

Saw 4


Jag fullkomligt älskar filmen Saw och vill därför se den nya i serien. Tyvärr har ju inte uppföljarna varit så bra som den första, långt ifrån! Tvåan är väl helt okej men trean var ännu sämre och var jag har förstått så ska fyran tyvärr vara sämre än sämst. I alla fall om man ska tro vad de skriver på MovieZine, där den bara fick 1½ i betyg. Läste precis recensionen och älskade detta som han skrev: "filmserier som Saw, Hostel och diverse andra kopior tävlar mot varann i äckelpäckel, och ordet tortyrporr bara väntar på att snappas upp av Svenska Akademien". Haha, klockrent.

Förresten: varför gör man olika omslag till filmen, räcker det inte med ett?

me on a bänk

me on a bänk

Sorry för det dåliga uppdaterandet igår men igår var helt enkelt ingen bra dag och jag kände inte för att blogga. Gick en runda senare på kvällen och sen kändes det lite bättre i alla fall. Igår var det ju Fars dag så pappa fixade megagod mat med både förrätt & huvudrätt och så var fastern min på besök också. Och för första gången på flera, flera veckor så fick jag se Parlamentet! Överlycklig för att "Ensam mamma söker" ÄNTLIGEN är slut. En trevlig kväll tillslut med andra ord ;P

Idag kan det nog bli en hel del bloggande, så nu är ni varnade ;)

Fars dag

fars dag

Idag är det fars dag och då ska man vara snäll mot pappsen sin. Så jag gjorde lite frukost på sängen till min kära pappa med kaffe och knäckebröd med gravad lax på, the way he likes it. En liten present fick han också såklart, och det verkade som om han blev glad i alla fall! Ska/har ni gjort nåt för er pappa idag? :)

dubbelt upp

dubbelt

Rihanna vs. Kimberly Stewart.
Väldigt häftig klänning de båda har hittat i alla fall! Den sitter väl i princip exakt likadant på de båda, förutom att de har olika färg på skärpet i midjan, men Rihanna är nog ändå bäst ;P Plus att henne skor är snyggare.

godmorgon


Igår hade vi (jag, Jenny, Fredrik, Alle & senare även Nea) spelkväll at Fredriks place. Hann med att spela Pictionary, Black out, Rappakalja & Ämnet. Skojigt värre med andra ord! Det bästa påhittet på Rappakalja var Alles: "en hemlig sak de anrika smederna gjorde med sina lärjungar" ;D Och jag tycker själv att jag var väldigt påhittig på Ämnet när jag skrev luftgitarr som instrument, höhö.

Idag är det bättre än igår, mår fortfarande illa men men... That's life. Har märkt att jag faktiskt varit piggare den här veckan - goodie goodie! Vet dock inte vad det beror på, om det bara är "tur" eller att jag bara jobbat två gånger denna vecka. Vaknar ju fortfarande lika jävla tidigt men är inte lika trött på kvällarna i alla fall, igår lyckades jag vara sent hos Fredrik UTAN att slockna i stolen ;)

dressed for success

asos

Jag vet: det har varit mycket Asos den senaste tiden.
Men jag kan ju inte hjälpa att de får in så mycket nytt & snyggt hela tiden!?

Anyways så tyckte jag den här klänningen var sjukt häftig.
Inget till vardags precis men tänk vad nice på t ex nyårsafton!

Hilary Swank


Hilary Swank är rättså underskattad. Hon är vacker.
Dessutom är Million dollar baby en sjukt bra film.

(nu till min standardreplik : "längesen"jag såg den filmen. Måste se den.")

mumsig mat

mat

Wookade grönsaker & lövbiff stod på min meny igår. Vet inte om bilden ser skum ut men jag lovar att det var gott ;) Grejen med att jag visar bilden är att jag måste tipsa om något riktigt gott. Improviserade lite & detta blev resultatet! Marinera lövbiffen med riven ingefära, soya, valfri krydda & lite saft från lime. Jag lovar att det är mumsigt värre, i alla fall enligt mig som fullkomligt älskar ingefära.   

well well


Igår kunde jag ha bloggat om typ tusen grejer men idag har det varit riktigt dåligt med inspiration. Sorry! Var ute & gick en liten runda innan och tog lite kort. Såklart. Några seriösa & några oseriösa ;) Annars har jag inte gjort så överdrivet mycket idag egentligen men tiden har gått megasnabbt i alla fall. Mår fortfarande illa sen igår, hrmpf... Men men, imorgon brukar det bli bättre så hoppas på det. Hatar min mage. Blö.

Nu har jag precis tittat på Final Destination 2 som jag köpte igår och tänkte nörda lite här i brist på annat att göra. Ikväll ska jag hem till Fredrik där vi ska ha en riktig, seriös spelkväll. Hoppas jag i alla fall, för jag är laddad för att spela spel ;D

Hayden Panettiere

hayden

Hayden Panettiere gör reklam för Dooney & Bourke.
Mucho nice. Vill också vara så söt.

gårdagens idol



Hur kunde Christoffer åka ut igår? Men å andra sidan: när har folket röstat ut rätt person egentligen (förutom när Sam åkte ut)? Jag var helt säker på att det var Matthias som skulle få åka eftersom han hängt löst i flera veckor, men han klarar sig alltid. Fast igår var han faktiskt sjukt bra med "this is it", blev megaglad av hans framträdande!

Jaja, vi får väl se hur det här kommer sluta. De bra åker ju ut en efter en... Daniel & Amanda är ju dock kvar, vilket är bra. Dock rätt besviken på Daniels framträdande igår, inte så bra som det brukar vara.

mumsigt värre

jordnötter

Nu har jag precis ätit en hel påse jordnötter.
Stabilt Emelie. Mår illa som fasiken nu... Men det var gott i alla fall! ;D
Känns inte som om jag vill äta det på ett bra tag igen. Pööh.

godkväll

1. dagens shopping 2. outfit 3. ego.

Hittade det jag skulle idag på stan i alla fall: halsduk, present till pappa, silver-
penna & en bok där bilder ska in. En dvd hittades också med både Final Destination 1 & 2 i för bara 89 kronor. Ett fynd tyckte jag. Efter att My bloggade om Fuji så blev jag medlem och beställde hem 50 gratis bilder & fixade även ett par julklappar samtidigt :) Tänkte därför göra som Lizze och klistra in bilder från balen & studenten i en sån där bok. Mucho nice.

on the cover

kiera knightley

Kiera Knightley är på omslaget av Elle.
Både hon och klännigen är megasöt!

fredag


Lekte lite med Bella the ödla innan och tog lite kort. Blir så mycket bättre med den nya kameran, älskar det! Innan fick jag aldrig fokus rätt och det blev suddigt när hon rörde sig & bla bla bla... Men nu så blir det bra nästan hela tiden - goodie goodie! :D

Nu ska jag göra mig lite iordning och sen ta bussen in till stan för att göra lite ärenden. Måste ju hitta nåt litet till pappa eftersom det är fars dag på söndag bland annat! Sen ska jag hjälpa mamma att handla var det tänkt så att hon slipper göra det alldeles själv, jag är så snäll så ;P

horoskop är blaj?

jag

Bara för att jag skrev om mitt horoskop som absolut inte stämde angående kärlek
igår så står det såhär på två olika sidor idag:
"Just när du tror att det inte kommer att hända något dyker kärleken upp. Det kan bli en spännande kväll för dig".
"En härlig fredag. Du hinner med både nöjen och kärleksliv. Kärleken blir dessutom oväntat spännande nu".

Man kanske ska hoppas på idag istället? Kanske ska gå i stan hela dagen och så om jag stöter på den rätte? En spännande kväll påstår de också, vilken tur att jag inte har något bestämt för ikväll än så länge så kan den rätte bjuda mig på dejt också... Eller så ska jag helt enkelt sluta läsa horoskop eftersom de ändå aldrig stämmer.

lbd's från Asos


Little black dress, funkar alltid!
Jag tycker klänningen längst till vänster är sjukt häftig.
Ge mig, tack.

Rihanna

rihanna

you can stay under my umbrella...

I'm a våg

Såhär stod det i mitt horoskop angående kärlek idag:
"dagen kan bli mycket händelserik. Som singel kan du komma att möta en intressant person som kan vara din typ".

Jaså? Jag har inte träffat någon av det manliga könet idag. Förutom min pappa. Horoskop stämmer aldrig. Blö.

this day

1. Pink & jag 2. ljuslyktor 3. Tea 4. outfit. 5. te

Idag har jag varit hemma hos sis hela dagen :) Myst med Tea, kollat tv, gått lite med Pink & sådär. Trevligt trevligt. Skulle kunna vara där hela tiden bara för att Tea är så gudomligt söt & underbar. Helt sinnessjukt! Ovan har ni lite random pics som jag tog at sis place, såklart ;P

Nu ska jag snart åka & träna Box it med Jenny. Äntligen ska Jenny med, hon har nog inte varit där på flera veckor nu! Själv var det två veckor sen jag var där, har tyvärr inte kunnat, så börjar känna lite abstinens nu. Ska bli skoj att boxas & få ut lite aggressioner igen ;)

Ben & Jerry's

glass

Jag som inte har privelegiet att tåla mjölk har inte smakat denna omtalade glass - Ben & Jerry's. Så min fråga till er alla är: är det verkligen så jävla gott som alla säger & är glassen värd så mycket som den kostar!?

Mandy Moore


Hittade de här bilderna på Mandy Moore. Gillar bilden längst till vänster a lot.
Hon är lite som Hilary Duff, söt men inget speciellt.

snyggt från Topshop

tröja

Var inne på TopShops hemsida och hittade denna otroligt söta tröja!
Jag tycker den ser hur mysig ut som helst. Give me, please?

Top Model


Har inte kunnat följa Top Model den senaste  tiden p.g.a. det dumma tv-nätet som inte finns längre som gör att vi bara har en tv och inte längre heller kan spela in. Blö. Det går ju på samma tid som Heroes och självklart prioriterar jag det programmet mer ;) Så jag är inte så insatt i det hela längre men brukar försöka uppdatera mig lite på internet istället. Läste nyss att det var Jenny som fick åka i gårdagens avsnitt men jag har inte någon favorit i denna omgången (p.g.a. jag inte följt det överdrivet mycket) så det känns skit samma. Tycker dock att Jenny har fått till några riktigt bra bilder!

läskigt värre

Piff & Puff

Blev nästan rädd för Puff när jag kom hem från jobbet. Han håller tydligen på att ömsa så hans ögon är sjukt läskiga! Vet inte hur bra ni ser det på bilden men de är helt dimmiga & blåa, eeuw. Men de är söta när ligger där tillsammans i alla fall, Piff & Puff :D

Anyways så kom jag precis hem från jobbet typ och är sinnessjukt trött & har ont i huvudet. Blö. Ska försöka att inte gnälla & vara lite positiv istället ;P Resten av kvällen är det slappande som gäller: Vänner, Bonde söker fru & Heroes. Sjukt bra att det finns grejer att titta på på tv när man faktiskt bara vill slappa ;)

middle of the week


Idag är det onsdag vilket betyder att idag ska jag jobba. Jobbar bara två dagar på hela denna veckan så det känns absolut helt okej, jobbar inte förrän på tisdag igen efter idag. Just nu regnar det som fasiken ute men jag hoppas att det slutar tills jag ska cykla in till stan, annars kommer jag vara alldeles dyblöt när jag väl är framme. Nicht skoj.

Har som vanligt varit uppe tidigt men har inte hunnit med så överdrivet mycket för det ;P Suttit här & kollat en massa strunt på Youtube, tagit en lång dusch, matat Bella och kollat på Mulan & löst korsord. That's pretty much it. Ett väldigt händelserikt liv jag har idag... Eller inte. Men nu ska jag gå & göra mig iordning, ciao!

Julia Roberts on the cover

julia roberts

Julia Roberts är på omslaget av Vanity Fair. Även om jag tycker bilden är lite väl överfixad så är hon ändå sjukt vacker. Speciellt med tanke på att hon faktiskt är 40 år nu! För övrigt så är hon en sjukt bra skådespelerska och har medverkat i många bra filmer som t ex:
Pretty Woman, Erin Brockowich, Ocean's ElevenNotting Hill. Några av mina favoriter! Däremot tyckte jag aldrig att Mona Lisas leende var speciellt bra...

3 goda ting från Asos



Det finns mycket fint på Asos. Det tar aldrig slut.

utmanad!

ego

Jag har blivit utmanad av
turbotrollet: 7 sanningar om dig själv. Har gjort en liknande tidigare men ska försöka komma på andra grejer ;P Here I go...

1. Jag fullkomligt älskar serien That 70's show och har 11 band med inspelade avsnitt. Kollar på det när man inte har nåt bättre att göra, tröttnar aldrig.
2. Jag har varit glutenallergiker hela tiden och har därför aldrig riktigt förstått mig på grejen med pizza. Så jävla gott kan det inte vara? Har ätit det en gång och tyckte verkligen inte att det var något speciellt, dock utan ost och det är kanske det som är lite grejen... Vem vet.
3. Jag har själv haft 4 stycken ödlor: 2 skäggagamer, 1 blåtungad skink och nu en dabbagam. Eftersom pappa är pälsdjursallergiker har vi alltid haft väldigt många reptiler som husdjur: allt från ormar & ödlor till skumma insekter.
4. Jag har alltid älskat Bob Marley's & Michael Jackson's musik. De är bäst helt enkelt.
5. Jag älskar nötter, alla former av nötter. Det finns inget som jag tycker är godare! Det är bra mycket bättre än både godis & chips. Har nog avvänjt mig av godis för jag är aldrig sugen på det nu för tiden. Bara nötter, det går inte att stå emot.
6. Jag har en noja för mig då jag hela tiden, utan att tänka på det, "räknar ord". Man kan säga att jag räknar hur många "fel" det blir i ett ord. Be mig inte förklara, jag har ett eget system som jag bara inte kan förklara, vet inte hur jag kom på det men det är fast!
7. Jag är grym på att känna igen folk från olika filmer. T ex om man ser en film och känner igen personen från något annat kan jag nästan direkt säga vad det är ifrån. Även om det bara är en totalt meningslös biroll.

(man ska egentligen fortsätta utmana andra, men jag kommer inte på någon ;P)

Natalie Portman


Natalie Portman är sjukt vacker.

sorry...

Otroligt dåligt uppdaterande idag men har haft annat för mig. Är snart back on track!
Har lite kommentarer att svara på & bloggar att kolla först bara ;)

Tisdagstema - en/ett

tisdagstema

Veckans Tisdagstema är en/ett, vilket jag tyckte var rätt lätt ändå.
Har många bilder på något en/ett men jag valde en bild på denna jordgubbe ;)

geten & räkan

some random pics på mig & Nea.

Gårdagskvällen tillbringades tillsammans med Nea the hetget. Vi kollade på She's the man, mumsade popcorn respektive jordnötter (gissa vilket jag åt, höhö ;D) och kollade på Boston Tea Party. En riktigt trevlig kväll med andra ord, inte ofta vi träffas helt själva en hel kväll :)

Nu ska jag cykla till jobbet, ska bara borsta tänderna först ;) See you later!

Kate Moss

kate moss

Kate Moss. Behöver inte skriva så mycket mer.
Men jag gör det ändå: bilden är snygg som fasiken.

pretty nice day so far

1. fulbild på mig 2. Tea 3. outfit 4. jordnötter.

I förmiddags var jag hos zonterapeuten igen och precis när jag skulle cykla in till stan ser jag att det börjar ösregna. Bittert. Så jag fick skjuts in & tog bussen hem istället. Men det är faktiskt rätt mysigt att åka buss ibland. Satt där och tänkte & lyssnade på Bob Marley. Rätt nice faktiskt :) Men innan dess så var jag hemma hos Johanna & Kenty och fick mysa med Tea lite. Hon är fortfarande det underbaraste i hela världen. Och så fick jag se henne le lite - sötaste ever!

Visar för en gångs skull dagens outfit här på en av bilderna ovan. Gör i princip aldrig det för jag anser inte att jag har roliga outfits helt enkelt. Jag har blivit så lat nu när man inte går i skolan längre. Men idag så är det första gången jag har på mig min nya tröja så den är väl okej att visa ;) Haha.

mysiga skor

cheapo

Hittade de här skorna från CheapoNelly. Jag tycker de verkar sjukt mysiga!
Kanske inte så praktiska sen när det blir allt sämre väder... Men ändå: mysiga.

baka kaka?


Jag är rastlös som fasiken och sugen på att baka något trevligt i brist på annat att göra. Problemet är bara ingenting av allt jag tänker på känns lockande. Hatar min mage för det. Någon som är uppe tidigt & har lite tips på vad som kan vara gott att göra? :D

update:
Verkar inte som om någon är vaken eller har någon inspiration att ge så det blir inget bakande för min del :P Kommer fortfarande inte på någonting som känns gott... Bittert värre. Tror jag ska köpa mig lite jordnötter senare istället ;)

Måns Zelmerlöw

Måns

Kollade precis på Måns Zelmerlöw's nya video - brother oh brother.
Inget speciellt med låten, helt okej.
Men däremot så borde det nästan vara förbjudet att vara så snygg.

söndag

tacos

Idag har varit en riktigt slappig söndag - precis som söndagar ska vara. Om jag är lite lightbakis eller bara allmänt trött vet jag inte, men jag är riktigt seg i alla fall. Illamåendet som varit rätt bra denna veckan är idag totally fucked up. Men men, allt blir nog bättre imorgon. Förhoppningsvis i alla fall!
 
Gick en runda med Nea tidigare idag, trevligt värre! Sen har resten av dagen har i princip tillbringats i soffan, hehe... Ikväll är det bara jag & mamma hemma så vi ska äta tacos och kolla på
Råttatouille, för hon har inte sett den. Mums & mys! Lite korsords-
lösande tänkte jag hinna med också, har fått lite noja på det ;D

Jessica Biel


Jessica Biel looking good.

fe?

jag

Det var inte förrän sent igår som jag tog tag i det där med att klä ut mig till festen. Lite svårt när inga affärer eller något var öppet dock (röda dagar är dryga ibland) och jag hade ju inte särskilt bra resurser hemma. Men mamma var söt och fixade så att jag kunde vara lite fe eller nåt i alla fall ;D Var väl inte så bra utklädd precis, men det fick duga! Och så var jag såklart lite ego innan Lizze & Elin kom och tog lite fula bilder ;)  

gårdagens halloween-party




Jag, Lizze & Elin satt i mitt rum & förfestade lite innan.
Sen var det party party som gällde resten av kvällen!

Fler bilder finnes, som vanligt, i Bilddagboken.

Johan Glans är bäst

Kollade på de videos som turbotrollet lagt ut från Parlamenet. Även om den nya snubben Björn Gustavsson var bra så är ändå Johan Glans helt enkelt bäst:
- det var såna som ni som sköt Bambis mamma!

autumn

höst

Jag har hunnit göra lite av det som var planerat för dagen: städat mitt rum mycket noggrant (det var nämligen sjukt längesen - & fint blev det!) och handlat lite nödvändigheter inför kvällen. Gick en powerwalk innan jag handlade och det var riktigt mysigt, det är så fint ute nu. Jag, mp3:n & tankarna är nice ibland.

jackor från Asos. Igen.


Asos får in mycket snyggt. Hela tiden.
De här jackorna hade jag inte tackat nej till bl a!
Men de är dock inte finare än min ;)

frukost is the shit

frukost

Blö. Jag har redan tråkigt. Haha. Har i och för sig varit uppe i en & en halv timme men brukar kunna underhålla mig rätt länge på morgonen innan jag blir rastlös men tydligen inte idag. Just nu sitter jag och äter frukost & lyssnar/kollar på Michael Jackson videos. Men vad ska jag göra sen?

Jag vill bara att det ska bli kväll för jag är riktigt festasugen och vet ni vad? Ikväll blir det fest! ;D Har i och för sig en hel del att göra innan dess egentligen men kan inte börja stöka runt här hemma innan resten av familjen har vaknat :P Så ni kan ju förbereda er på en hel del bloggande idag...

Mena Suvari


De här bilderna på Mena Suvari var faktiskt häftiga.

on time!

sam

Äntligen. Såg inte hela Idol igår men läste nyss att det var Sam som åkte ut. Jaaa! Det var fanimej på tiden, förstår inte hur han har lyckats hålla sig kvar så länge. Nu behöver jag inte irritera mig på att han ser ut som att han skiter när han sjunger längre, haha ;D

Det bästa med Idol igår var att jag satt & höll underbaraste Tea hela tiden :) Men Daniels version av "baby one more time" var riktigt häftig! Vi får väl se vem som åker nästa gång... Det kan gå precis hur som helst så fucked up som svenska folket röstar.

fredag


Min efterlängtade jacka är redan här! :D Jag älskar snabb service. Beställde den i tisdags kväll och igår var den redan på posten här i Asarum. Kunde tyvärr inte hämta den igår eftersom jag jobbade men idag så cyklade jag ner. Det var likadant med kameran, den kom också megasnabbt! Annat är det när man beställer från H&M, då tar det ju oftast flera veckor...
Anyways: I like it a lot! Jag trodde inte den skulle vara så varm men det är den faktiskt så den kommer gå alldeles utmärkt att ha på sig även i vinter ;) Och endast 600 kronor, kan man vara mer nöjd?

Idag blir det nog inte heller mer bloggande efter detta, too bad... Ska nämligen snart cykla in till stan, göra lite ärenden, äta lunch med mormor och sen blir det jobb resten av dagen/kvällen. Men förhoppningsvis kommer sis, Kenty & Tea hem ikväll, mucho nice :) Ha en bra fredag allihopa!

Tisdagstema - trasig

tisdagstema

Somliga går i trasiga skor...

Glömde bort att kolla veckans Tisdagstema denna gång, har haft för mycket annat för mig. Illa Emelie! Men kom på det nu i morse & sprang runt här hemma och tog kort på lite trasiga saker. Här har ni mina favoritskor, väl använda ;) Bättre sent än aldrig i alla fall!

Hilary Duff


Är inget stort fan av Hilary Duff, tycker hon är exakt likadan i alla filmer.
Men söt som få är hon i alla fall! Här är hon i senaste numret av FHM Magazine.

Publicerade bilderna dels för turbotrollets skull också ;)

snyggt från Asos igen

asosasos

Hinner ju inte ens med att uppdatera mig på Asos hemsida för de får in nytt hela tiden! Bloggade ju om
de här tre megasnygga klänningarna igår och idag hittade jag denna. Hur snygg som helst! Hade varit perfekt som på t ex nyårsafton... Älskar rosetten i ryggen!

oh my god...


Fick en chock nu när loggade in på blogg.se
. Herregud vad många kommentarer jag har fått idag - hur kul som helst! :D Har nog aldrig fått så många kommentarer på en dag eller ett inlägg och blev riktigt konfunderad på vad som nu har hänt.... Men så såg jag att jag låg på listan över "mest aktiva", så där var svaret på det. Sjukt skoj i alla fall! Hoppas nu att ni fortsätter läsa & kommmentera ;)

lunch & jobb

laxsallad

Nu ska jag göra mig lite iordning och sen fixa lite mat innan jag cyklar till jobbet. Idag blir det min absoluta favorit till lunch: laxsallad. Älskar lax, sinnessjukt gott! Det som gör det så gott är wasabi & soya (som man har till sushi) som jag doppar laxbitarna i. Mumsigt värre.

Anyways: ha en bra dag and I'll be back on track tomorrow! :D

Selma Blair


Skumma men ändå häftiga bilder på Selma Blair.
Vissa ser dock lite överretuscherade ut. 

Någon som vet vad hon gör nu för tiden? Hör aldrig något om henne längre.

Alla var där

alla var där

Jag har så tråkigt att jag nästa avlider. Kan inte hitta på något speciellt idag heller för jag börjar jobba sen, så det är bara till att dryga fram tills dess. Blö. Anyways så började jag titta på filmen
Alla var där för ett par dagar sedan men hann aldrig se den färdigt så tänkte passa på att göra det om en stund. Den är också en av mina absoluta favoritfilmer som kan ses hur många gånger som helst. Den är rätt gammal nu, från 1998, men den håller fortfarande! Jag & sis var helt sålda på Seth Green efter att ha sett den filmen första gången ;D

Hittade dock ingen bra bild på filmen. Weird. Men denna fick duga ;)

3 fabulous från Asos


Asos har fått in en hel del snyggt den senaste tiden. Speciellt klänningar som t ex de tre ni ser ovan. Mycket snyggt. Gillar alla tre tokmycket men den lila färgen (och modellen) är sjukt häftig & snygg. Gimmie?