Lost in translation

lost in translationlost in translation

Jag kom nyss på att jag inte sett den här filmen - Lost in translation. Det är ju en sån film som "alla" har sett, vad jag har fått för mig i alla fall. Kan inte förstå varför jag inte sett den, speciellt inte eftersom min favorit Scarlett Johansson är med, och jag som ser så mycket film... Är den så bra som det sägs?

dubbelt upp

dubbelt

Cameron Diaz vs. Britney Spears.
Längesen jag hade en sån här jämförelse nu. Även om de har outfiten rätt likt så är ändå valet enkelt. Cameron Diaz är helt enkelt bra mycket snyggare.

tulips


Fina tulpaner som sis hade hemma hos sig som jag var tvungen att fota :)

let the sunshine in

walkwalk

Godmorgon, godmorgon... Efter flera dagar av slappande p.g.a. att jag varit sjuk så började jag idag dagen med en promenad innan frukost. Mycket härligt med fint väder :)

Idag blir en trevlig dag för jag ska fika med Nea & Rwan, som har låtsats bo i Lund i ett halvår men egentligen var hemma hela tiden. Usch & fy ;) Efter det så är det jobb som gäller resten av kvällen. Tråkigt kanske men känner mig faktiskt lite fit for fight för att jobba eftersom det var flera dagar sedan nu.

Sweetness

söta

På tal om Adam Brody så var han & Rachel Bilson ett av de sötaste paren ever.

mysig eftermiddag


Jag har varit hemma hos sis hela eftermiddagen och haft det hur mysigt som helst med henne & Tea. Dom båda är nämligen också sjuka, stackars lilla Tea... Så vi låg i soffan & kollade på 28 veckor senare och Tea låg i sit babygym & pratade :P

Hot

adam brody

Bara för att han är snygg. Han den där Adam Brody.

feeling blue?

asosasos

Mucho fint linne som inte vore fel inför nästa utgång.
Från Asos såklart. Vad annars? ;)

back in the days


Katie Holmes back in the days.

Godmorgon!

ego

Mucho snygg bild, va? Jag hade i alla fall behövt den energin jag hade då ;D Men dock så mår jag bättre idag än igår så det är skönt som fasiken. Har däremot sovit fucked up inatt med, vaknat hela tiden & drömt en massa jobbiga drömmar (dvs inte jobbiga som mardrömmar utan för att de inte är sanna helt enkelt. Haha).

Vet inte riktigt vad jag ska göra med den här dagen. Egentligen så borde jag ligga hemma hela dagen idag med för att se till att bli riktigt frisk inför flera dagars jobb som väntar men vet inte om jag klarar det. Känns som om gårdagen var hur lång som helst. Blir sjukt rastlös av att inte göra någonting...

Gossip Girl

gossip girlgossip girl

 Tyckte inte att den bok jag läste var särskilt bra men ska ändå sitta bänkad ikväll!
Gossip Girl har ju premiär ikväll & jag antar att jag inte är den enda som ska kolla ;P
Min anledning har dock främst att göra med att söta Penn Bagdley är med.

Asos


Skor, skor, skor... Man tröttnar aldrig, va?

Tisdagstema - ensam

tisdagstematisdagstema

Min egen tolkning av veckans Tisdagstema.

Chocolate

julgodis

Igår köpte jag choklad. Förr i tiden älskade jag choklad, speciellt apelsinchoklad, men nu är jag aldrig sugen. Och igår när jag väl åt det så var det inte ens gott, varför blir det så? Förlorar man smaken för det när man inte äter det "regelbundet", eller vadå? Nu knarkar jag i och för sig nötter istället, men ändå intressant att veta ;)

Fast om jag hade tålt Marabou Schweizernöt hade jag nog ätit choklad hela tiden. Seriöst.

a favourite


För att kontra gårdagen då jag hade bilder på en som jag inte tycker om.
Idag får ni istället bilder på en favorit - Scarlett Johansson. Hon är sjukt vacker.

Jackass

johnny knoxvillejackass

Är sjukt glad att jag ringde till jobbet igår & sa att jag inte kunde komma idag. Mår inte särskilt mycket bättre idag kan jag säga och har sovit helt fucked up. Så imorse när jag vaknade myste jag ner mig i soffan och kollade på Jackass. Hade en period för nåt år sedan då jag kollade på det hela tiden, och jag märkte att jag faktiskt har saknat dom ;D Älskar Johnny Knoxville, he's kind of hot.

I want to win!

tävling

Nu är jag med i ännu en tävling... Jag har ju hittat den här sidan där alla tävlingar finns samlade ;D Men denna är riktigt rolig för jag vinner en bild på mig själv - häftigt värre med andra ord!

bittert värre

mys

Dagen har spenderats ungefär likadant som gårdagen. Slappat & myst i mina sköna pyjamasbyxor. Varför? Jag är sjuk. Typ i alla fall... Hur bittert är inte det? Så ska ringa jobbet nu & sjukanmäla mig imorgon, bättre att vila upp sig så att jag inte blir riktigt sjuk liksom. Så ikväll ska jag äta glass (igen, höhö) & dricka varm choklad, det är bra när man är sjuk har jag hört ;)

hatobjekt?



Det finns två tjejer i kändisvärlden som jag verkligen inte tycker om...
Den ena är Mischa Barton och den andra är Kirsten Dunst. Har ingen aning om varför.

Men här har ni i alla fall lite bilder på Kirsten då hon gör reklam för Miu Miu.
Bilderna i sig är snygga men hade varit bättre med en annan kändis, höhö ;P

baka lite kaka...

kokos

Jag kom på att det var längesen jag bakade nått nytt. Så jag tog fram ett av alla recept jag har på lager här hemma men aldrig tar mig för att prova. En lite roligare form av vanliga kokostoppar, typ, med citron & ingefära. Tyvärr blev det dock ingen hit då de inte var speciellt goda med det var skoj att göra i alla fall ;P

Nu måste jag skynda, ska vara på akupunktur snart. Ciao!

dressed for success

asosasos

Hade inte varit fel till nästa utgång. Inte alls fel faktiskt.
Dock hade jag nog inte trivts så bra i att ha det så öppet i ryggen, men ändå ;P

we all scream for icecream

icecream

Igår provade jag för första gången Tofuline Gold som tydligen ska vara lite "lyxigare".
Visst var den god men inte så jäkla god att det lilla paketet är värt 30 kronor. Hrmpf!
Då köper jag hellre vanlig vaniljsmak och toppar med sirap & valnötter liksom ;)

SAG Awards



Från vänster: Kate Hudson, Eva Longora, Debra Messing, Christina Appelgate, Michelle Pfeiffer, Ellen Pompeo, Amanda Bynes, Cate Blanchet, Angelina Jolie, Marcia Gross, America Ferrera, Sophia Bush & Kate Beckinsale..

Häromdagen var det Screen Actors Guild Awards som hölls och där var såklart flera av kändisarna fint klädda på röda mattan. Som vanligt. Snyggaste klänningarna denna gången är absolut Ellen Pompeos & Eva Longorias, enligt mig. Fabulous!

Movietime

shia labeoufmovie

Kvällens val av film blev 
Disturbia med Shia Labeouf. Stod psykologisk thriller på baksidan men jag vet inte det jag... Visst var det en thriller, i alla fall hälften av filmen med den andra hälften var det mer som vilken tonårsfilm som helst. Lite skumt det där. Men det var rätt bra, inget speciellt men ändå. Oj, flummigt det blev ;D

Mumsigt värre

advokado

Nu ska jag ut till köket & göra lite guacemole för vi ska äta tacos. Mums! 
Det är bara jag & mammsen hemma ikväll så vi ska mysa med det & kolla film :)

söndag


Jaha, sista dagen för denna veckan och inte mycket mer att säga om det. Gör aldrig så mycket på söndagar, brukar vara rätt seg då av fest, jobb & annat ;P Så dagen har mest spenderats åt att slappa men har även gått en liten runda (var tvungen att hämta bilen) och handlat med mamma. But that's pretty much it.

Och idag knarkar jag Bob Marley - redemption song. En låt som är helt underbar, har följt mig hela livet & som jag aldrig tröttnar på. Jag behöver den idag.

Little miss sunshine

nellynelly

Jag behöver lite nya kläder men i min tråkiga stad finns det nada & niente. Typ.
Så då får man kolla in sidor på internet istället, som Nelly t ex, som har mycket fint.
Och denna t-shirt skulle jag absolut inte tacka nej till - hur söt som helst! :D

Kate Hudson

kate hudson

Såg först inte ens att det var Kate Hudson på bilden! Men bilden är snygg & hon också.
Förresten så vill jag ha sommar & ligga i en pool jag med. Vore nice.

yesterday pics


Några bilder från gårdagen. Orkar inte lägga in fler, haha. 
Fler kommer in på Bilddagboken senare under dagen istället :P

what to wear?

outfitoutfit

Har provat fram & tillbaka hur många gånger som helst nu och är fortfarande osäker på vad jag ska ha på mig ikväll, det är inte lätt när det är svårt. Just nu har jag den lila varianten på mig och jag tror att det är den det blir inför kvällens utgång. Jag tror jag har bestämt mig för det i alla fall ;) Det känns lite roligare liksom!

Ska i alla fall till Elin senare, inom en timme hoppas jag annars dör jag av uttråkning, för att sedan dra vidare till en annan förfest. Hoppas kvällen blir mucho nice!

Tävling på g!

tävling

Herregud vad många tävlingar det pågår ute bloggvärlden just nu. De flesta bloggar har tävlingar hit & dit - skojigt värre! Är inte med i så många men
den här kände jag för att delta i eftersom kjolen är mucho snygg. Var med du också!

regn hos mig


Det regnar, regnar & regnar... Tar det inte slut snart? Jag som ville ut & gå, eller i alla fall ha möjligtheten till det, men det verkar ju omöjligt för tillfället. Istället har jag legat i soffan och kollat på Malcolm in the middle & Scrubs. Rätt trevligt tidsfördriv ändå ;P

Idag tänkte jag faktiskt hälsa på på trampolinträningen - evigheter sedan jag hoppade! :D Jobbar oftast lördagar så har inte kunnat hälsa på men idag ska jag ta tillfället i akt. Sen ikväll blir det utgång ändå, lycklig över det jao. Var nära att det inte blev av men det löste sig, som tur är ;)

Let's dance

lets dance

Jag är i smyg lite ledsen för att jag missade Let's dance igår. Dels för bonden Karl-Petters skull men även för Tilde Frölings danspartner Alfreds. Men så åkte han ut igår... Bittert värre. Och så läste jag precis att
Sandra läst italienska med honom. Jag vill också läsa italienska med söta pojkar ;P

Hayden Panettiere

hayden panettierehayden panettiere

Hayden Panettiere bidrar med lite inspiration inför kvällen.
Nåt sånt där ska jag se ut ikväll i min
nya klänning. Stilrent & snyggt.

bla bla bla


Lite mer blogginspiration idag men annars känns resten fortfarande som igår. Hatar såna här dagar. Pratar aldrig känslor på bloggen och ska försöka att inte göra det nu heller men vissa dagar är bara bajs. Skulle egentligen fikat med sis idag, trodde jag, men det hade inte hon uppfattat så det blev inget av det. Istället har jag drygat hela dagen, tråkigt värre. 

Nu ska jag snart åka till jobbet och där ska jag spendera resten av kvällen. Wooho...

Heath Ledger

heath ledger

Läste precis att en viss kristen grupp tror/tycker att Heath Ledger dog p.g.a. att han skulle straffas av gud för att han spelade bög i Brokeback Mountain. Det var nog det dummaste jag någonsin hört, ibland så undrar man vad folk tänker med... Det sorgligt vad sjuka människor det finns där ute.

grönt mums

brocolli

Förresten har jag tokfastnat för denna underskattade grönsak - brocolli
Speciellt om man har japansk soya & wasabi till. Mumsigt värre ;D

Kate Moss


Kate Moss gör reklam för Longchamp.
Varför måste hon vara så sjukt vacker?

Lords of dogtown

lords of dogtownheath ledger

För att hedra Heath Ledger lite idag så tänkte jag lite senare kolla på en av mina absoluta favoritfilmer som det inte går att inte älska - Lords of dogtown. Han spelar otroligt bra i den filmen och första gången jag såg filmen skrev jag t.o.m. såhär: "det som slog mig mest var vilken jävla bra skådespelare Heath Ledger är som kan spela såna olika roller som han har gjort så bra & övertygande". Kan fortfarande inte förstå, det är sjukt sorgligt & tragiskt att vi gått miste om en så talangfull skådespelare.

Tunika

nelly

Den här mucho fina tunikan från Vitamin A hittade jag på Nelly nyss.
Tyvärr kostar den också (1298 :O), men fasiken vad fint det hade varit i vår/sommar!

Och btw så är modellen galet vacker.

pissed off weirdo


Det här är en sån där dag som man bara vill att ska bara över men ändå kan jag inte gå och lägga mig för att jag är rädd för att inte kunna sova p.g.a. alla tankar. Jobbigt värre, javisst. But hey, that's life I guess. Fortfarande ingen inspiration till att skriva och alla aggressioner kom tyvärr inte ut när jag boxades. Hoppas på en bättre dag imorgon helt enkelt & så ses vi då istället. Sleep tight, don't let the bedbugs bite.

Blö

Jag har ingen inspiration idag. Too bad. Men om en timme ska jag träna Box it för första gången i år, få ut lite aggressioner (much nödvändigt) och sen får vi väl se om inspirationen är tillbaka. Let's hope so...

beställning

dressdress

Beställde från H&M för någon månad sedan och igår kom det äntligen hem!
Detta skulle vara en tunika men till mig blev det mer en klänning, hrm...
I vilket fall så är jag hur nöjd som helst, like it a lot! :D

Fick även hem ett linne (visar det nån annan dag) och en bikini som tyvärr ska tillbaka. 



Edit: Märkte nyss att min fot syns på ena bilden. OH MY GOD.
Ett stort framsteg för en fotfobiker som jag att inte ta bort bilden. Var stolta.

Wire in the blood

Mord i sinnet

Sorry för dåligt uppdaterande efter klockan tolv igår. Men det är inte lätt att blogga när man sitter i kassan, tyvärr inte tillgång till internet där ;P När jag slutade klockan 18 så skulle jag hälsat på sis men hon kunde inte så istället cyklade jag hem, pratade med Fia i telefon, kollade på Mord i sinnet & läste Veckorevyn. Helt okej kväll ändå :P

Vaknade först vid sju idag men lyckades i alla fall somna om till åtta. Nice. Nu ska jag snart ta en dusch för senare ska jag till farbror doktorn igen. Hoppas att de hittar nåt fel på mig den här gången, eller hur man ska uttrycka sig.

Reese Witherspoon


Reese Witherspoon är en av mina favoriter.
Går det annat än att gilla henne efter Legally Blonde? ;D

little black dress

asosasos

Mucho häftig klänning från Asos.
Söt framifrån & cool design där bak. I like.

ugly face

ego

bättre vara ful än att försöka vara snygg & misslyckas ;)

Jobbet igår gick bra: många söta killar handlade och nagellacket höll. Goodie goodie med andra ord ;) Idag blir det jobb igen fast bara mellan 13-18. Skönt som fasiken. Efter jobbet ska jag kanske hälsa på sis lite granna, hon visste inte riktigt än om det gick men jag hoppas det! Aldrig fel att umgås lite med systeryster & mysa med Tea.

Läste förresten det här i mitt horoskop idag: "en härligt romantisk onsdag väntar dig. Du lägger ner både tid och möda på kärleken och det ger resultat". Låter spännande ;)


because we loved you


we will remember you

heath ledger

Jag finner nästan inte ord. Det är så tragiskt & oväntat att jag inte vet vad jag ska säga. Heath Ledger är död, endast 28 år gammal. Läser alltid
Aftonbladet det första jag gör på morgonen och det som möter mig är det här. Herregud, hur kan sådant hända? Känns otroligt overkligt.

Han var en av mina favoriter bland de manliga skådespelarna som finns där ute. Med filmer som Lords of dogtown, 10 orsaker att hata dig & Brokeback Mountain kunde man ju inte göra annat än att älska honom.

Att någon man aldrig träffat kan beröra en så pass mycket är ofattbart.

Off I go

hemköpego

Jag har spenderat morgonen med att slappa en hel del - skönt som fasiken! Legat i soffan, löst lite sudoku & kollat på Grease. Hehe. Har lyckats sova lite bättre den senaste tiden men idag så var det tidigare igen. Bittert värre.

Nu tänkte jag faktiskt ta och promenera in till stan istället för att cykla som jag brukar. Det är ju så fint väder ute plus att det blåser en massa, och då är det bara drygt att cykla. Börjar jobba vid två och jobbar till halv elva. Blö... Anyways: ha en bra dag! :D

Charlize Theron photoshoot


Jag tycker att Charlize Theron är en av världens vackraste kvinnor.
Men av någon anledning tycker jag inte riktigt om de här bilderna på henne.
Kan inte säga varför men de känns fel på nåt sätt.

Tisdagstema - yta

tisdagstema

Ananas är mums ;)

nailpolish

Jag är lycklig. Och det bara p.g.a. att jag för första gången sen i somras kan måla mina naglar i någon rolig färg ;D Varför kan man ju undra? Jo, jag får inte ha målade naglar när jag jobbar i charken men denna veckan har jag inga chark-tider! Inte för att det kommer sitta kvar så länge, men ändå... Tänk vad de små sakerna kan göra ;)

mums!

mms
Klickade in på
den här tjejens blogg och blev sjukt sugen på hallon. Ååh, det hade varit hur gott som helst. Hallon & blåbär är de godaste bären och slår lätt jordgubbar! Men det ska vara riktiga och inte såna man köper fryst. Nej, så det får vara. Jag får väl vänta till sommaren ;)

man kan inte få nog...


Mucho häftiga skor som jag hittade på Asos för ca 360 kr.
Finns både i rosa & gult men rosa är ju bra mycket coolare ;D

monday

sudoku

Sådär ja, nu är jag på hemmaplan igen. Har spenderat eftermiddagen hemma hos mormor & morfar, på tok för längesen jag träffade dom. Sen åkte jag hem till sis & var där en stund innan vi storhandlade med mamma på CityGross. Och där träffade jag på både Alle & Fredrik, trevlig överaskning :P

Ikväll tänkte jag faktiskt bara vara. Har haft fullt upp i flera dagar nu så det ska bli riktigt skönt. Tv, sudoku & myskläder. Kan inte bli bättre för tillfället. Men först ska jag laga mat till folket här hemma!

Rock the vote

britbrit

Brittany Murphy looking good.

Tjejsnack v. 4 - favoritprogram


mina absoluta favoriter: That '70 show, Heroes, Desperate Housewives & Vänner.

Hur mycket tittar du på TV?
Inte så mycket faktiskt. Följde alltid Heroes & Desperate Housewives.
Vilken kategori av TV-program föredrar du att titta på?

olika beroende på humör; serier är oftast skoj att underhålla sig med. Dokumentärer kan vara intressant och även program som typ Idol & Sing a long.
Finns det något du följer du slaviskt?
Heroes.

När och varför stänger du av TV´n?

när jag känner för det & p.g.a. att jag känner för det. Haha.
Skulle du kunna leva utan TV, varför/varför inte?
ja, hellre utan tv än dator i alla fall. Det mesta kan man se på datorn också för den delen.


well well

jag & tea

Sorry för det dåliga uppdaterandet men var fullt upp hela dagen igår. Var ju barnvakt till Tea och passade på att mysa så mycket som möjligt :) Sen var det jobb resten av dagen & kvällen... Wooho. Men jag ville faktiskt ha den tiden för man tjänar nice med pengar en söndag, hehe. Dock var det rätt drygt igår för det var lite kunder men man kan inte få allt ;P

on the cover

zac efron

En mucho snygg Zac Efron på bild. Ser nästan inte att det är han!
Han ser mycket bättre ut än vad han brukar göra, inte så barnslig liksom.

sötast


Vi är barnvakt till Tea och hon är sötast.

the tempelriddare

arn

Jag & Nea fick biobiljett av jobbet i julas som går ut om mindre än en månad så nu måste vi gå på bio. Trevligt - absolut! Men hur tråkigt är det inte när det inte går några filmer som man vill se. Det lutar åt att det måste bli Arn i brist på andra alternativ. Jag vill inte se Arn, jag har något mycket starkt emot filmen. Men visst, det blir ju gratis & så får jag ju Nea som sällskap så det blir nog bra ändå ;P

party it is!

drickaego

Då är man färdig, fin & fixad inför kvällen eftersom det är party som gäller. Ska ta bussen in till sis & Kenty om en halvtimme där det ska förfestas! Ska bli trevligt att festa med sis & hennes kompisar, inte ofta det händer. Och jag har det jag behöver för kvällen, vilket ni ser på bilden till vänster ;) Jag är faktiskt sugen på alkohol och effekten den ger också för den delen. 

(och fråga mig inte vad jag gör på bilden egentligen, för jag har ingen aning ;D)

Bowling


Några bilder från gårdagen :) Tyvärr med den dåliga kameran... Hur kunde jag tycka den var bra?! Anyways så var gårdagen trevlig även om det inte blev så sent. Både jag & Nea skulle ju upp & jobba. Blö.

on the cover

katekate

Kate Bosworth är riktigt söt på omslaget av Vogue.
Det var längesen jag hörde nåt nytt om henne, håller hon på med nått nu?

Bye bye

Nu drar jag till jobbet igen. Segt som fasiken faktiskt. Tillbaks i eftermiddag igen, ha en bra dag! :D

I like

asos

Hittade denna mucho häftiga klockan på Asos nyss.
Jag bär aldrig klocka längre, undra varför... Mycket dumt i alla fall för det är snyggt!

Fredag


Pööh. Äntligen hemma igen efter att ha jobbat hela dagen. Och sjukt mycket folk har det varit också. Men bättre det än inget alls att göra ;) Är sjukt trött & har megaont i huvudet... Blö. Men har knarkat lite panodil nu så jag hoppas att det släpper snart.

Ikväll är det bowling med Nea, Fredrik, Alle & Micke som gäller. Skojigt värre! I och för sig så är jag sjukt dålig på att bowla men de andra lär väl ha skoj i alla fall, så ful som jag kommer vara ;D

feeling blue?

asosasos

Den här kjolen från Asos är helt sinnessjukt söt.
Give it to me, give it to me... Please?

Tjejsnack v. 3 - din födelsedag

ego

När fyller du år?

den 29 september. Länge till med andra ord...
Hur gammal kommer du att bli nästa gång du fyller år?
20! :O

Hur brukar du fira din födelsedag?

förra året hade jag party och jag antar att det blir så i år också ;)
Önskar du dig något speciellt i födelsedagspresent?
det är så länge till så det är ju bara meningslöst att tänka på. Man hinner ju ändra sig tusen gånger innan dess!

Kommer du ihåg något som du fick på din förra födelsedag?
En parfym, pengar och lite smått & gott :)


Rachel Bilson


Rachel Bilson i nyaste numret av GQ Magazine.

new stuff

pyjamas

Min mamma är söt och har köpt ett par pyjamasbyxor till mig. De är hur mysiga som helst. Fick dock inte till någon bra bild på dom så ni får bara se en liten del & min fot istället ;P Så nu ska jag mysa ner mig med dom i soffan. Nice.

little black dress

asosasos

Ännu en klänning från Asos som jag gillar. Mucho.
Kan ingen vara snäll & ge mig någon av alla klänningar jag bloggat om? ;)

meeh!

Lunarstorm är ju konstigt. För ett par dagar sedan så avslutade jag mitt medlemskap (har ju inte använt mig av sidan på typ ett par år så meningslöst att vara kvar) men så idag får jag mejl om att någon saknar mig och att jag har fått ett meddelande. Huh, what's up with that? Hur kan man skicka meddelande till en användare som inte finns?

Bellsi


Jag har lekt med Bella lite. Hon är rätt söt även om hon är en ödla ;)

ännu en bild

jump

Idag så är jag ledig, rätt skönt faktiskt, eftersom det är jobb som gäller fredag & lördag. Vet inte riktigt vad jag ska göra av den här dagen dock, får se vad som sker helt enkelt. Tänkte börja med att gå en runda i alla fall och i eftermiddag ska jag på något så spännande som akupunktur. Scary.  

Och förresten så har jag börjat kolla en massa på Dr Phil. Jag har absolut ingen aning varför men det finns hur många avsnitt att kolla på på Youtube som helst! Han är faktiskt ganska underhållande trots allt, men jag börjar känns mig lite nördig ;P

Jennifer Garner

garnergarner

Två mucho snygga bilder på Jennifer Garner.

last update for today

ego

Några bilder till från min roliga stund med kameran igår ;D
Fler går att hitta i Bilddagboken.

Men nu drar jag snart till jobbet och där spenderas resten av kvällen.
Man ställer ju upp när en viss hetget ber en ;)

Kate Bosworth


Kate Bosworth gör reklam för Calvin Klein.
Schnyggt? oh yes.

Tisdagstema - tre

tisdagstema

Har missat veckans Tisdagstema i flera veckor nu. Har inte blivit tid till det helt enkelt, har haft för mycket annat för mig. Men nu får man väl försöka att komma in i det igen. Orkar dock inte vara kreativ idag så tar en gammal bild - tre stycken tulpaner.

sweet red

redred

Hittade nyss den här söta, röda saken på Asos.
Skulle varit sjukt söt i vår/sommar ;)

J Lo

lopez

Lite annorlunda pose av Jennifer Lopez men bilden är häftig ;)

yesterday


Gårdagen var mucho trevlig med sis med familj (gulligt det känns att skriva så ;D) var hemma på besök. Alltid mysigt att gosa lite med Tea. Hon är sötast, så är det bara!

Sen kollade vi på Carolina Gynnings nya program också - I huvudet på Gynning. Jag tycker hon är störtskön!

jump!

ego

Såhär kul hade jag med kameran & fjärrkontrollen innan idag ;D Hoppade en massa i mammas & pappas säng, haha! Lägger in fler bilder här & i bilddagboken när jag pallar, för nu ska jag sova, men skoj hade jag i alla fall ;)

Och förresten så har ännu en meningslös människa hackat sig in på min msn och pratat med folk. Bara så ni vet så var det inte jag, om jag nu skrev konstiga saker. Tack till Erik för att han ringde & sa till :) Så nu har man fått byta lösenord på alla sina grejer... Blö. Även nytt lösen igen till bilddagboken, om ni vill ha det ny-nya så är det bara att fråga. Sleep tight, don't let the bedbugs bite.

tiden får fort

asosasos

I sommar hade det inte varit fel att springa runt i något sånt här...

congrats sis

sis

Idag är ingen vanlig dag för det är Johannas födelsedag! Stora systern fyller hela 22 år idag :D Så idag kommer hon, Kenty & Tea hit för att fira lite granna & äta sushi (sis har valt men jag diggar inte det så äter laxsallad istället - mycket mumsigare ;D).

Nu ska jag snart fixa mig iordning lite, städa upp lite här hemma och leka lite med fjärrkontrollen som jag köpte till kameran igår. Hade inte riktigt tid igår men idag så ;)

Gisele Bundchen


Gisele Bundchen för Versace's vår/sommar kampanj.
Mucho snyggt.

geten & räkan

nea

Måndagskvällen spenderades med Nea the hetget. Längesen vi träffades en längre stund nu, ses mest lite snabbt på jobbet. Trevligt värre var det i alla fall såklart. Pratade en del & kollade på
Because I said so :)

Nu ska jag dra till jobbet som vanligt på tisdagsmorgnarna. Men I'll be back i eftermiddag igen, som tur är. Bye bye!

black & white

katekate

Snygga & häftiga bilder på Kate Blanchet. I like a lot.

rastlös måndag


Idag har jag varit ganska kreativ: städat mitt rum, gått en lång runda, fixat min garderob (halvt kaos), bakat nallebröd, kollat på American wedding och sen flippade jag ut av rastlöshet och började leka med kameran. Tänkte bara ta en outfitbild i brist på annat att göra liksom men sen så blev jag en massa ego istället ;D

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Får se vad som händer med andra ord. Kanske drar mig in till stan för att besöka Expert som förhoppningsvis har fått hem min fjärrkontroll till kameran. Vore mucho nice.

The Condemned

the condemned

Såg en skum men relativt bra film igår med mamma & pappa som jag inte hört något om -
The condemned. Handlade om 10 stycken dödsdömda fångar från olika delar av världen som sattes på en ö där de hade 30 timmar på sig att döda de andra samtidigt som detta sändes live på internet. Sjuk story, tur är det inte händer så på riktigt i alla fall!

Asos


Ett par nya skor vore inte fel. Här är tre fina exemplar från Asos.
Man kan aldrig få för mycket ;)

jag & Elin

elin

Var med Elin resten av dagen igår typ :) Hon skulle ha en massa bilder från balen, studenten & alla andra fester vi varit på ;) Vi lagade även lite mat, läste Veckorevyn respektive löste sudoku och kollade lite på Singing Bee. Trevligt värre med andra ord :)

Sen när jag väl tänkte uppdatera här i gårkväll så gick det inte att ladda upp bilder, så då struntade jag i det. Inte kul utan bilder ju ;P

fuckfaces

Det är därför man gjorde bilddagboken hemlig. För att slippa de patetiska & onödiga kommentarerna från meningslösa människor. Men så har tydligen Bilddagboken blivit hackad eller nåt och för ett par dagar var den inte lösenordsskyddad längre. Och där var de igen. För ett år sedan hade jag tagit åt mig, men nu vet jag bättre än så.

Har ni inget annat att göra eller vadå?
Skaffa er ett liv.

Kiera Knightley

kierakiera

Kiera Knightley på omslaget av Strut.
Är det bara jag eller har hon alltid samma uttryck med läpparna?

yesterday pics


Lägger upp lite fler bilder på Bilddagboken senare när jag orkar ;P

Godmorgon

fruktsallad

Har just ätit lite frukost bestående av fruktsallad och knäckebröd. Mumsigt värre om ni vill veta. Sover lite bättre nu för tiden, dvs i alla fall till kl 8 vilket jag tycker är sjukt bra. Bra mycket bättre än kl 6 i alla fall... Idag tänkte jag slappa en massa och ta igen mig efter alla dagar med fullt upp att göra. Nice!

Gårdagen var förresten mucho trevlig. Mycket folk jag inte kände men det är aldrig fel att prata med nytt folk. Sen var ju Fia, Möller & Ida där och det är ju alltid trevliga ;) Tog inte så mycket bilder igår men håller på att lägga in dom i datorn nu, så några stycken kommer nog upp om en stund!

give it to me

asosasos

Denna söta sak hittade jag på Asos. Hade då inte tackat nej ;)
Gillar detaljen med rosetten på ryggen - hur sött som helst!

I'm ready


Sådär ja, nästan färdig inför kvällen. Det enda som ska fixas är håret, men det är inte så mycket att göra med det, det är lockigt liksom ;P Outfiten får bli en favorit i repris eftersom jag fick reda på festen för inte så längesedan så hann jag inte fixa nått nytt, men det här funkar det med. Älskar denna klänningen så :) Hoppas ni får en toppenbra lördag!

congrats

nicole

Nicole Richie har tydligen ploppat ut sin bebis nu!
En flicka som ska heta Harlow Winter Kate Madden blev det.

Är det bara jag eller känns det inte som om kändisarnas graviditeter går så fort?
Jag som tyckte sis var gravid i en evighet innan Tea kom :P

jobb & party

valnötter

Stress, stress, stress. Först på jobbet såklart (sjukt mycket kunder idag, pööh) och så fortsätter det när man kommer hem. Men nu har jag i alla fall duschat och fått dit 2 av mina 3 lager mascara så nu är jag lite lugn igen ;) Ikväll blir det nämligen oväntat, men dock förhoppningsvis trevligt, party! En 20-årsfest för ett par som gick i parallellklass i gymnasiet. Har noll koll på vad det är för folk där men det är lite det som är skoj :D

Sitter & mumsar på valnötter just nu, äter det typ dygnet runt känns det som. Haha, har blivit lite beroende... Men jag ser det som medicin för jag läste i en tidning att det var bra för sömnen och det är ju något jag behöver bättra på ;)

Kristen Bell photshoot


Off I go

Nu drar jag till jobbet. Igen. See you later!

Balklänning

balbal

Idag har jag förresten satt in min balklänning på annons på Blocket.se. Även om det känns tråkigt att sälja den så är det ju faktiskt så att den bara kommer hänga i garderoben och aldrig användas igen, och vad är meningen med det? Har ju alla minnen & foton kvar i alla fall ;) Hoppas nu att någon vill ha den bara!

helg igen!

strössel

Idag är det fredag och därmed helg. Igen. Veckorna går nästan på tok för snabbt, hänger inte med alls! Men helg är nice för det bjuder alltid på något skoj ;)

Just nu håller jag på att göra mig lite iordning. Ska nämligen cykla in till stan lite senare för att göra lite ärenden på stan (måste hitta födelsedagspresent till sis som fyller år på tisdag!) och käka lunch med pappsen. Sen blir det jobb resten av dagen men det känns helt okej för nu har jag haft ett par dagar ledigt att vila upp mig på :)

give it to me?


Skulle sjukt gärna vilja ha ett sånt här set från Juicy Couture.
Verkar hur sköna & mysiga som helst!
Men 851 kr för byxorna & 998 kr för hoodien? Nej, tack.

on the cover

entertainment

James McAvoy & Kiera Knightley på omslaget av Entertainment Weekly.
De har ju nyligen gjort filmen
Försoning tillammans som jag gärna vill se.

Shopping

1. trosor från H&M 2. duschtvål 3. kartonglådor 4. t-shirt från Gina Tricot.

Här är man borta en hel dag & inte en kommentar kan man få! Usch & fy för er ;) Anyways: detta är vad som inhandlades i Växjö idag. Inte så mycket men det var trevligt i alla fall. Nu ska jag läsa Veckorevyn och mysa i soffan. Ciao!

Road trip

outfitjag

Idag ska jag åka till Växjö med mammsen. Ska dit för en annan sak men ska passa på att shoppa ett par timmar innan dess. Såklart ;) Så eftersom det är shopping som gäller har jag kläder på mig som är lätt att ta av om man ska prova: enkel tröja & jeans med andra ord. Man måste ju vara funktionell ;D Hehe. Ha en bra dag!

den fjärde i raden

saw

Nu har jag precis sett Saw IV. Älskar den första Saw-filmen, den är sinnessjukt bra! Den andra var också bra och den tredje sådär får man väl säga. Men jag gillade denna, genomtänkt som vanligt med en twist på slutet. Kan ju absolut inte hålla med
MovieZine som bara tyckte den var var 1½, det är väl till att överkritisera.

Johnny Depp

johnny deppjohnny depp

Han blir aldrig för gammal för att vara snygg.
Här i Rolling Stone's januarinummer.

the spöke

pysen

Nu är han döpt. Tänkte först på namn som Kurt & Bertil...
... Men säg nu hej till Pysen

(och ja, blev inspirerad av filmtitten igår - Svärdet i stenen ;D)

emms & jenns


några random bilder på mig & Jenny.

Hade mucho trevligt med Jenns igår, pratade en massa & kollade på Svärdet i stenen. Disney is the shit ;) Sista gången vi träffas på ett bra tag nu eftersom hon & Lizze flyttar till Halmstad imorgon. Jag har ju känt Jenny sen jag var typ ett år och Lizze i typ 3 år nu så försvinner dom. Helt weird egentligen. Men man får komma upp till dem & jag antar att de kommer hem någon gång & hälsar på i alla fall ;)

beställt. Igen.

tarzansaw

Nu har jag köpt film igen! Eller snart, beställde dem idag men det tar säkerligen ett tar innan jag får det, det tog tid för min That 70's show att anläna i alla fall. Skulle egentligen bara beställa Tarzan (överlycklig - finally ;D) men så kostade Saw bara 60 kronor så då kunde man ju inte dissa ;) 200 för två filmer är inte så illa ändå! Undra hur många filmer jag har egentligen... Måste räkna någon gång ;P

the sweetest thing

Tea
Tea på julafton, hon gillade inte blixten riktigt ;)

Blev en lite händelserik dag i alla fall. Cyklade in till sjukhuset, tog lite prover, gjorde lite ärenden på stan och sen spenderade jag resten av eftermiddagen hemma hos sis. En massa mys & prat med Tea med andra ord :) Nu har jag lagat lite mat till the family och inväntar på att folk ska komma hit. Vet inte vilka, men det blir säkerligen bra, det blir film i alla fall! ;P

best vs. worst

reeesevictoria

Reese Witherspoon har blivit utnämnd till årets bäst klädda 2007.
Måste hålla med om att hon alltid klär sig stilrent & snyggt.

Årets sämst klädda är dock en liten chock: Victoria Beckham.
She didn't see that coming... Haha!

middle of the week

sudoku

Mysig dag än så länge faktiskt, njuter mest av att inte ha några måsten. Suttit lite här & kollat bloggar, gått en lång runda, kollat på Toy Story (kotlett-attack! ;D) och löst en massa sudoku. Har blivit helt fast i det, ett sjukt bra tidsfördriv ;P Nu tänkte jag ta tag i mig själv & göra mig lite iordning, sen får jag se vad som händer.

Senare kommer sis & de hit. Vill mysa med Tea, hann bara prata lite med henne igår när jag lämnade sis. Den underbara lilla varelsen är beroendeframkallande. Sen ikväll kommer i alla fall Jenny hit & kollar disney och det är ju aldrig fel ;) Får se om fler hänger på, ni är så välkomna så!

on the cover


Hayden Panettiere i februarinumret av Lucky.

homemade pizza

pizza

Häromdagen gjorde vi egen pizza hemma. Jag har allt som allt ätit pizza typ 3 gånger i mitt liv, varav endast en av gångerna har varit hämtpizza. Jag förstår inte riktigt grejen med det, det är liksom inte så gott som alla säger! Men så har ju jag också "special-pizza", dvs gluten & mjölkfri, vilket betyder att jag inte har något ost på pizzan och det gör mycket om jag har förstått saken rätt av alla pizzalovers där ute.

Anyways så var det rätt skoj att göra och överaskande lätt. Trodde det skulle vara krångligt, men icke, snabbt & lätt gick det!

Asos är sjukt bra

asosasos

Ingen klänning denna gång men istället ett häftigt linne ;P I like a lot.
Jag bara bloggar om en massa snyggt från Asos men beställer aldrig.
Jag är tråkig... Men i och för sig väntar jag på leverans från H&M, det duger ;)

Tjejsnack v. 2 - senaste

Filmen du såg, var den bra?

Såg på Cube igår och den är mucho bra t.o.m.
Person du pratade med, om vad?
med mammsen, det är bara vi två hemma, men vet inte om vad. Säkert om något som hände i Vänner som vi kollade på nyss, haha.

Inköpet?

min spöklampa ju ;D
Kyssen? Berätta lite?
nää, details behålls för mig själv, tack :P

Gången du grät, av vilken anledning?
riktigt storbölade vet jag inte, men har varit sjukt nära till att gråta hela tiden de senaste två veckorna... Varför? My sweetest downfall. Så vacker.


on the cover


Jessica Alba är så sjukt söt. Ibland är världen orättvis.
Gillar dock inte bilden längst till vänster, hon ser skum ut :P

back in business!

ghost

Det enda jag följde med mig hem från IKEA idag (förutom batterier, men det räknas inte) var denna lilla sak från barnavdelningen - en spöklampa! Tänkte lämna den ifrån mig i kassan eftersom den är sjukt onödig men sis tvingade mig ;P Vet inte alls vad jag ska ha han till men söt är han ju faktiskt i alla fall. Mucho söt.

movietaaajm

filmfilm

Gårdagskvällen spenderades med Jenny, Alle & Fredrik. Mucho trevligt! Kollade på
Cube och Unknown, pratade en del & knäckte en massa nötter ;D Jag åkte hem redan vid lite i tolv dock, skulle ju upp & jobba nu. Riktigt bittert.

Idag är jag inte tillbaks här förrän senare ikväll, om jag pallar då dvs ;P För nu blir det först jobb och sen ska jag & sis till IKEA. Jag ska köpa ny papperskorg! Bland annat såklart ;) Anyways: ha en bra dag!

I heart you


Kolla mina söta nachos som jag mumsade på innan.
Skulle prova nån ny smak med typ tomat & jalapeño och så var de så här söta.
Förresten så är nachos & guacemole sjukt gott tillsammans. Mums ;) 

Milo Ventimiglia

milomilo

Får inte riktigt grepp om Milo Ventimiglia a.k.a. Peter Petrelli i Heroes.
Ibland ser han bra ut och ibland verkligen inte.
Som de här två bilderna t ex: den till höger är snygg & den andra inte.

ny vecka

jag

Jaha, ny vecka igen. Tiden går på tok för snabbt. Men denna veckan ska bli skön för jag jobbar bara tre eller fyra dagar - nice! Då får man lite tid till annat :)

Imorse var jag hos zonterapeuten och sen dess har det inte hänt så mycket. Slappade i soffan och kollade på That 70's show nån timme och nu har jag precis tagit en lång dusch. Vet inte vad jag ska göra med resten av dagen faktiskt. Får se vad som sker!

Förresten: kan man kolla på Youtube hur många gånger man kollat på en video? Vore intressant att se för Regina Spektor - Samson går fortfarande non stop hos mig...

The Kingdom

the kingdom

Jaha, jag som trodde den skulle vara bra. I alla fall lite bra.
Men den var bara dryg. Hur fasiken kunde den få 3½ på
MovieZine?

söndag


Nu har varit ute och gått en trevlig runda med Nea & Fia i mörkret. Inte ofta man träffar Fia och med Nea träffar jag mest på jobbet så det var mucho nice :) Annars har det inte hänt mycket idag, har mest fortsatt kolla på That 70's show (bara 1 skiva kvar nu, dvs typ 6 avsnitt) och löst en massa sudoku. Nörd? Oh yes ;D

Nu ska jag fixa lite tacos till mig och mamma - mumsigt värre! Sen ska vi mysa i soffan och kolla på The kingdom & äta nötpaj som jag gjorde imorse :)

Heroes

heroes

Fick reda på av Cassandra igår att Heroes inte fortsätter förrän om typ 1 år.
1 år! Nu måste jag ju ladda ner det och se fortsättningen, så länge går ju inte att vänta.

illa Emelie!

Dåligt med inspiration idag. Sorry.
Får hoppas att den kommer tillbaka snart.

yesterday

hello kittyjag & elin

1. gårdagens klädsel 2. jag & Elin på förfest a long time ago.

Gårdagen blev över förväntan. Klockan sju satt jag fortfarande hemma och väntande på att sis skulle höra av sig. Men orkade inte vänta mer så jag följde med Elin & Cassa till Patricia & Sara där vi kollade lite film istället. Trevligt värre! :)

En mycket negativ grej med att jobba på Hemköp & att jobba mycket är att man aldrig få ha sina vanliga kläder på sig. Måste ju ha Hemköp-tröjan när jag jobbar och man klär ju inte precis upp sig när man ska cykla till jobbet... Så vilket yrke jag än ska ha senare i livet så ska det i alla fall innebära att jag får ha på mig vad jag vill! Var lite glad när jag kunde ha min söta Hello Kitty-tröja på mig igår ju ;)

on the cover


Lily Allen på omslaget av Marie Clarie.

saturday night

Tea

Jobbat hela dagen/morgonen och nu är sis, Kenty & sötaste Tea här så därför har inte bloggen varit särskilt prioriterad. Inte ofta jag får tid till att mysa med Tea nu för tiden så vill ju passa på :)

Igår när jag hade jobbat och var på väg hem så dog bilhelvetet halvvägs. Skjut mig? Som tur var så var sis & Kenty hemma och kunde köra och hjälpa mig med startkablar & sådär. Men en timme i kylan innan jag var hemma var inte det roligaste slutet på en fredagskväll... Sängen & värmen var rätt efterlängtad sen!

little black dress. Igen.

asosasos

Någon gång kanske jag slutar blogga om svarta klänningar. Men troligen inte.
Svart är snyggt och funkar alltid, här är ännu en fin i kategorin. Från Asos såklart.

jump!

matthew

Enligt People.com är den här på Matthew McConaughey en av årets bilder.
Jag måste faktiskt hålla med. De har verkligen fångat bilden i precis rätt ögonblick! ;D

Fredag


Jag har inte koll på veckodagarna längre, allt bara flyter ihop. Men idag är det tydligen fredag, vilket det inte alls känns som. Det beror nog dock mest på att jag ska jobba idag, såklart. Börjar klockan fem och jobbar tills vi stänger typ vid tjugo över tio eller nåt sånt. Plus att jag sen ska upp och jobba klockan åtta imorgon. Blö.

Var ute och gick en runda med Nea innan, det var lite svårt att gå p.g.a. all is överallt men det var trevligt ändå ;P Nu? Ingen aning, slappa innan jobbet antar jag ;)

Rudolf?

ren

Ni måste bara hålla med om att tröjan är hur häftig som helst?
Lite Rudolf på kläderna är aldrig fel. Synd att julen är över dock.

film is the shit

disneydisney

Igår impulsköpte jag två filmer - Toy story & Bilar. Disney såklart, disney är bäst! Nu saknar jag bara fortfarande bara Tarzan i min disneysamling, hittar aldrig den... Jag älskar som ni säkert vet film av alla de slag och gillar jag en film kan jag se den tusen gånger. Minst. Igår lyckades jag under min underbara lediga dag kolla på 1408, 13 avsnitt av That 70's show och Harry Potter & Fenixordern. Rätt bra jobbat ;D

Heroes

heroes

Igår var det säsongsavslutning av Heroes. Tragiskt. Mycket tragiskt.
Någon som vet om det fortsätter på säsong 2 snart?

Och tydligen så dejtar söta Hayden Panetierre med Milo Ventimiglia.
Gulligt värre. Även om jag inte riktigt förstår mig på hans mun, den är typ... sned?

posergay



Satt och kollade igenom gamla mappar på datorn och hittade de här gamla (från typ 2004) bilderna. Alla hade vi väl en period då vi fullkomligt älskade webkameran och tog tusen bilder? Well, det hade då jag i alla fall och posa en del kunde jag tydligen också! Haha... Tacka vet jag nu min älskade Canon istället. Korten blev ju inte precis överdrivet bra med webkameran ;)

That 70's show

70

Kollade precis posten och såg att jag äntligen fått min That 70's show säsong 1 som jag beställde för evigheter sedan! Så nu vet jag vad jag ska göra idag ;)

my favourite

kate mosskate moss

Kate Moss i reklam för Yves Saint Laurent.
Mucho snyggt.

back on track?

ice

Ju längre tid man är borta från bloggvärlden och allt därtill ju svårare är det att komma tillbaka på rätt spår igen. Inspiration & allt känns helt tomt och man vet inte vad man ska börja. Men vet ni vad? Idag är jag ledig. Ja, ledig. Herregud, det känns som evigheter sedan! Så det kan hända att det blir en del bloggande, be prepared ;)

Tänkte njuta av denna lediga dag så mycket som möjligt, dvs inte göra ett jävla skit eller bara göra precis vad jag känner för. Inga måsten. Nice. Började dagen med att träna och kolla på
1408, som jag hade förväntat mig mycket mer av. Tyckte inte den var bra alls och läskig var den inte heller. Bittert värre.

Och förresten: nu är det snö här också. Kan det inte komma till jul behöver det inte komma alls. Så det så.

little black dress


Ännu en klänning från Asos som jag gillar. Såklart.
Det finns mycket fint att hitta, men ändå beställer jag aldrig därifrån.
Gillar modellen på den här, dock är den lite väl kort.

tröttare än tröttast

nyår

Är man trött idag kanske? En aning kanske ;) Somnade relativt väldigt mycket sent igår och var uppe åtta igen för att hinna till jobbet i tid. Drygt som fasiken med andra ord. Har haft en del skojiga kunder idag också, bl a en stackars kille som inte hade pengar till bussen hem & hade sovit vid stationen, haha ;D

När jag äntligen kommit hem från jobbet igen så kollade jag på I Am Legend med mamma & pappa. Åt lite jordnötter också, såklart. Jag är nog den största konsumenten av jordnötter i hela världen. Även om min mage inte gillar dom så är det värt det för stunden, oftast i alla fall ;P

Ikväll ska jag sova tidigt. Mucho tidigt. För imorgon ska jag upp redan innan kl fem för att inventera på jobbet i sex timmar, sen ha "rast" i två timmar för att sedan jobba i fem timmar till. Joy!

Nyårsafton




Några random pics från gårdagen at Jenny's place.
Tyvärr finns det inga bra bilder (hatar kameran) & jag var typ bara med på 3 st.
Får be de andra skicka sina bilder också, de kanske har bättre bilder ;)