nyårsafton

Jahaja, nu har ett helt år gått igen... Fy farao vad tiden går snabbt! Året 2006 har i det stora hela varit riktigt fabulous, dvs om man bortser från en del saker. Men det syns nog på de flesta av bilderna som tagits under året hur kul vi har haft det ;)

Anyways så ska detta nyåret efter mycket om och men firas at Neas place med henne, Lizze, Jenny & Jennys kusin. Ska käka satsigt med (typ) förrätt, huvudrätt och efterrätt. Ska bli gott och trevligt som fasiken! I alla fall bra mycket mer planerat än de föregående åren... Får hoppas att nyårsafton inte känns överskattat i år. Men det gör det nog inte, är ju i alla fall tillsammans med goa människor :)

Hoppas alla ni andra får en mycket trevlig kväll. Gott nytt år fuckfaces!

Året 2006

Listan är hittad i Turbotrollets gamla arkiv någon gång för längesedan... Dock lite ändrad och reducerad, som vanligt.

Plats: Lorden ;D

Resa: Barcelona - för att det var en så jävla fin stad.
Sunny Beach - för att det var min första solsemester & alla tjejerna var med.
Prag - för att jag hade sinnessjukt roligt.  

Husdjur: Bella (Putte - you'll be in my heart).

Låt: odb - don't go breaking my heart.  

Film: Pirates of the caribbean 2.

Bok: Vindsträdgården.

Mat: thaimat – kyckling & rödcurry.

Kärlek: jag ♥ william (;D)

Upptäckt: blogga & vilka som är ens vänner på riktigt.

Oljud: pappa & alla hans upprepningar ;D

Hatobjekt: crocs, "the most discusting shoe ever made". Hatar dom otroligt mycket.  

Arbete: sommarjobbet på fritids, söta barn det (vissa i alla fall).

Fest: shit, vilken ska man välja? ;D Hela hösten har varit sjukt rolig!

Kaos: i våras då allt bara gick fel. 

Splittring: det gäng vi var innan.

Reunion:
yes, finally x2.  

Vänner: en massa underbara sådana.

Bedrift: att jag nästan är färdig med körkortet, troligen inte långt kvar! :D

Beroende: mörk center & blogga.  

Efterlängtade:  Nea & Jenny - numera icke nykterister ;D

Tidsfördriv: musik, fota, film, festa, blogga, msn:a.  

Fynd: min ankelboots, de var rätt billiga och enormt snygga :P Love them!

Dyraste: kameran (om man inte räknar med resorna).

Uttryck: fuckface, bittert, sinnessjukt, fucked up.

Sämsta: splittringen.

Bästa: att jag fyllde 18 och äntligen kunde gå ut :D

Citat: "han skulle kunna få mig så lätt
Det var jäkligt svårt att välja endast ett citat för hela detta året men säger detta för detta har vi kört med ända sen dess ;D Sagt av Jenny i Sunny Beach efter en kväll på Grabbarna Bus ;)


Pics of 2006








this evening

En slapp-lördag idag, rätt nice faktikst. Har typ mest gjort nada & niente idag, alltså så lite som möjligt. Läst lite, kollat tv, suttit här, lekt med Bella... Och nu har jag precis kollat på Baseketball och tränat på vår trampmaskin-sak, hehe.
Tänkte försöka lägga mig relativt tidigt idag, för jag har nämligen sovit dåligt i flera nätter nu. Irriterande & jobbigt som fasiken. Måste ju vara utvilad till morgondagen också ;) Hehe. Men först blir det lite msn till och sen lite tv för det var nåt som mamma ville se med mig tydligen :P

The butterfly effect

Är det bara jag som är lite efter eller visste alla ni andra att det gjorts en tvåaThe butterfly effect? Dock inte med Ashton Kutcher but anyways.

dagens

Låt: Factory - så e livet
Har gjort: bl a handlat en massa till nyår med Nea & Lizze.
Ska göra: inte med & kolla fotboll i alla fall ;)
Humör: helt okej.
Klädsel: lika fint mysklädd som i Prag.
Tv-titt: njää?

nelly igen

trosortrosor

Var inne på Nelly lite till idag och kollade in deras nya grejer istället för rean. Hittade de här
trosorna, riktigt häftiga (och lite "juliga")! Samma mönster som på det här setet som jag har kollat på innan som också är snyggt som fasiken.

Tjenare Kungen

- vad vill ni säga med låten egentligen?
- joo, vi hade tänkt det som en böld i röven på hela etablissemanget.
- men en böld i röven, hur fräsht är det på en skala då?

goodmorning starshine

Igår var Lizze här och vi kollade lite resor, pratade och kollade på The hot chick (love that movie). Senare kom även Jenny & Sofie hit och då kollade vi lite till på resor och nu har vi finally bokat en resa till Rhodos. Sjuuukt nice! Jag, Lizze, Nea, Jenny & Sofie nästa sommar - det kommer bli vilt ;D Sen satt vi och pratade en massa och länge, trevligt som fasiken.

Jag till Sofie som skulle låna en bok av mig: 
- jag vill nog inte att du lånar förresten... Vi kanske bli ovänner & jag inte får min bok tillbaka.
Relativt klockren.  

fredagsfyran v. 52 - nyår

Hittade något för ett tag sen som är lite som Tjejsnack fast lite annorlunda - Fredagsfyran. Har inte varit så roliga frågor fram tills nu bara, enligt mig.

1. Hur ska du fira nyårsafton - om alls?
Of course! Först middag med Nea, Lizze, Jenny, hennes kusin & kanske Sofie sen bär det av ut till Mörrum till nån fest där.

2. Brukar du avlägga nyårslöften, och i så fall: Brukar du hålla dem?
Har gjort det ibland men ser inte riktigt meningen med dom. Vill man göra eller förändra någonting kan man bestämma sig för det närsomhelst.

3. Är fyrverkerier ett måste på nyårsafton?
Nej, men det höjer känslan att det är nyår. Det hör liksom till även om jag inte skulle lipa ett nyår utan raketer.

4. Smällare är numera förbjudna i Sverige, men det smäller ändå ganska mycket. Bör alla former av smällare förbjudas med hänsyn till våra husdjur, eller finns det andra lösningar?
Vet inte riktigt faktiskt... Svår fråga. Kan man inte fixa nåt slags hörselskydd till djuren så att de inte far så illa eller nåt? :P


rea på Nelly


Det är just nu megarea på Nelly.se och de har rea på MIN kofta! Oh my god, vill så sjukt gärna ha den. Men den finns fortfarande inte i min storlek, sinnessjukt bittert. De två klänningarna är det också just nu rea på, tycker att de är rätt fina de med, men koftan är mest lockande... Just love it.

back in business

Vaknade inte förrän klockan tolv idag, hur skönt som helst. Har inte sovit ut riktigt någon dag på lovet än. Sen drog jag in till stan nästan direkt med mamma & pappa och fixade lite stuff. Skulle inom banken och ta ut pengar och köpa en ram på Pop Shop. Så nu ska jag skriva ut lite foton från sommarens och höstens alla händelser och sätta in där (pappa har nu äntligen köpt färg till skrivaren).
Ikväll ska jag i alla fall träffa Lizze, vet inte riktigt om de andra kan eller ska vara med än. Har inte pratat med dom, men det vore bra med tanke på resan. Det måste pratas om det snarast :P

music of the week

Alle - lips of an angel
Factory - så e livet
Panic! At the disco - london beckoned songs about money written by machine
McFly - I've got you
CK - små rosa moln
Erik Segerstedt - bed of roses
Panic! At the disco - lying is the most fun a girl can have without taking her clothes of
Michael Jackson - Keep the faith
Alle - tears don't fall
Hinder - lips of an angel
McFly - that girl
Stevie Wonder & 98 degrees - true to your heart
Simple Plan - perfect
The Darkness - christmas time
Sunrise Avenue - fairytale gone bad
The homeless - ooh girl
Razorlight - america
Amy Diamond - it can only get better

Herkules

Herkules

Detta är en av bilderna jag återhittade när jag var hos Nea och kollade igenom en massa gamla foton. Tänkte att jag skulle publicera lite av de hör gamla, fula korten då & då.
Detta är då jag och Jenny, som ni kanske ser, och Jenny är SJUKT lik
odjuret i disneys Herkules (hallo, checka in munnen ;D).

oh my god

Fick ett sms på julafton där någon skrev "god jul och gott nytt år... Puss" och det har varit ett mysterium för mig vem det är, för samma person har nämligen även ringt för ett bra tag sedan. Sökte på internet men hittade inte det då men nu ikväll sökte jag igen och nu hittade jag det och det är hur kul som helst ;D Hahaha. Kan inte sluta skratta. Det årliga sms:et & telefonsamtalet?

julklappsbyte

Kom hem från Jenny för en stund sedan. Har varit en trevlig eftermiddag med tjejerna; Nea, Rua, Jenny, Lizze & Sofie. Har bytt julklappar och jag hade köpt till Jenny och jag var riktigt spänd på vad hon skulle tycka... Men hoppas hon blev glad i alla fall, jag vet att hon diggade sugrören ;) Haha.
Jag fick ett par jättehäftiga 
snobbentrosor (vad tycks fredrik? ;D), ett läppglans och prenumeration på Glamour som Lizze hade köpt till mig. Mycket trevligt värre :)

Resten av kvällen ska det nog bara slappas, för det är något som jag inte har gjort på hela lovet känns det som. Ska bli rätt nice.


dagens

Låt: McFly - I've got you
Har gjort: haft körlektion och backat en massa.
Ska göra: in till resebyrån & fixa resa och sen byta julklappar med brudsen :)
Humör: trött (har varit uppe sen kl 6, blä).  
Klädsel: svart/gråa jeans, grönt linne & svart kofta. Orkar inte.
Tv-titt: nada & niente.
Trevliga: har bloggat lite mer idag ;P

Best dresses of the year?



Från vänster: Rihanna, Jessica Alba, Jennifer Lopez, Sienna Miller, Anne Hathaway, Kate Hudson, Jennifer Aniston, Michelle Williams, Mischa Barton, Nicole Kidman.
People har utnämnt de här tio klänningarna till de finaste det här året. Håller inte riktigt med på många av dom, t ex Jennifer Anistons gillar jag inte alls. Men några stycken är riktigt fina som t ex Jessica Albas, hon är sjukt vacker i den. Tycker även att de har missat en hel del av de klänningar som synts det här året som är bra mycket finare än de ovan!

geten & räkan

Igår träffade jag Nea; pratade, fixade lite stuff, kollade på Just my luck (som btw var rätt bra!) och kollade in en massa gamla bilder & videos på datorn. Riktigt mycket nostalgi att kolla på det, hahaha. Vi var rätt heta på webcamen när vi gick på högstadiet alltså ;D Tänkte lägga in några av bilderna här på bloggen nån dag också, för vi är grymt snygga! Det var i alla fall trevligt, som alltid med hetgeten. Sen blev jag skjutsad hem från Nea också... På pappas gamla postcykel - har aldrig varit så rädd i hela mitt liv! ;D

året 2006

Ett tag sen jag gjorde en lista nu och hittade denna hos Lilija så tänkte att jag gör den. Har en annan lista som också handlar om året 2006, men den får komma senare :P

Vad gjorde du 2006 som du aldrig gjort förut?
åkte på solsemester (finally!).

Dog någon i din närhet?
Ja.

Vilka länder besökte du?
Spanien, Bulgarien & Tjeckien.

Vilket datum från 2006 kommer du minnas, och varför?
24-31 mars - Barcelona med spanskaklassen.
10-17 juni - Sunny Beach med alla tjejerna.
29 sep-4 okt - Prag med sp-klasserna.  
17 november - drog till Helsingborg med brudsen.
 Även en hel del grejer i somras som t ex Göteborg med Lizze och Helsingborg med Nea är också minnesvärt. Men kommer inte ihåg datumen ;P

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2006?
Shakira - hips don't lie
Martin Stenmarck - sjumilakliv
Tengo la camisa negra 

Blev du kär under 2006?
njää, inte precis.

Vad gjorde du på din födelsedag?
satt på ett tåg på väg ner till Prag :P  

Vad hade gjort ditt år mycket mer njutbart?
mindre dumma stuff, våren var rätt fuckad.   

Hur höll du dig från att bli galen?
galen & galen... Blev mer skum.

Vem var den bästa nya personen du träffade?
hrm, vet inte... Har jag träffat nån ny? :P


my room

då & nu



Sådär, äntligen färdigt! Har egentligen inte gjort så mycket känns det som, har ju inte möblerat om eftersom rummet blir bäst när möblerna står som de gör. Trust me ;P Men det är lite utbytta möbler och ommålat i alla fall, blev bra mycket bättre än förut tycker jag själv. Det enda som saknas är att jag vill och ska byta ut påslakanet (och det snart!). Hittade ju inget jag ville ha på IKEA men ska kolla lite här hemma och se om jag hittar nåt nice. Vad tycks? :D

shopping

Back in business. Nu ska det bloggas... Eller inte, har fortfarande inte tid för det här som jag egentligen är så beroende av. Herregud, jag kanske dör av blogg-abstinens. Vem vet. Trodde jag skulle ha en massa tid över till att göra nada & niente nu när det är lov men det är ffs ännu mer att göra!

Kom hem från Växjö för en stund sedan. Blev inte så mycket shopping som jag hade hoppats på men sånt är livet ibland. Blev bara ett par skor och trosor för veckans alla dagar ;D Men jag har haft en rätt trevlig dag ändå. Träffade Linda i min klass som jag även träffade på Hanöhus i måndags... Vilket hon inte kom ihåg.
 - jag är här med min pojkvän.
 - så du hittade honom tillslut? (hon letade efter honom på Hanöhus)
 - vart träffade jag dig?

Ja, herregud som det kan gå ibland. Och det blev lite pinsamt när jag och Rebecka var inne på Partaj också; "råkade" trycka på en kapsylöppnare och den började stöna och ha sig och inte fan slutade den heller utan den höll på hur länge som helst ;D

hej, jag lever

Shit vad dåligt jag bloggade igår, aldrig varit med om värre från min sida ;P Men det är inte så konstigt eftersom jag inte var hemma mellan klockan ett på dagen och tolv på natten... Först var det lite julfirande hos mormor & morfar där jag fick en massa fint. Sen så bjöd Lizze mig på bio (gulligt värre, tack än en gång :D), Göta Kanal 2 blev det och den var rätt bra & rolig ;D Efter bion drog vi vidare till Jenny där Sofie också var och där pratades det en massa & kollades på resor till sommaren. Trevligt värre!

Ja, det var det. Och nu så ska jag ge mig av till Växjö med mamma, pappa & Rebecka för lite shopping. Eller förhoppningsvis i alla fall, har en massa saker som jag vill ha. Sjukt längesen jag shoppade faktiskt, så det ska bli najs som fasiken. I'll be back tonight.

bildbevis

lyktstolpebildlykstoplebild


Ett bevis på att Jenny faktiskt hade en väldigt stor kärlek för lyktstolpar när vi var i Prag. Haha. När man kollade igenom hennes kamera efter resan så var den största delen av bilderna på lyktstolpar... Okej, förlåt en överdrift, men nästan ;)


dagens

Låt: The homeless - ooh girl
Har gjort: tränat (& kollat Hey baberiba), duschat & ätit frukost.
Ska göra: hem till mormor & morfar för att fira lite jul med den släkten.
Humör: ska bli najs att träffa kusinerna :)
Klädsel:
ljusa jeans & svart tröja & silverhalsband.
Tv-titt: nada?
Bästa: idag blir mitt rum helt färdigt :D

Köttmarknad?

Mjoo, tydligen är Hanöhus en köttmarknad ;D Det var rätt trevligt igår tycker jag allt, förfest hos Johannas polare & sen vidare till Hanöhus. Pratades en hel del om sånt vi verkligen inte pratar om på våra förfester... Ni skulle fått en chock! ;D Seriöst, haha. 

En massa folk där i alla fall och jag dansade en massa med Lizze till dålig musik, spelade samma låtar i följd hela tiden. Men kvällen var bra förutom att Johanna bara stack. Så typiskt, men va fan man blir i alla fall inte förvånad längre. Jag & Lizze kom som tur var hem i alla fall. Och jag har en bättre bild av Hanöhus nu än jag hade sen sist i alla fall, alltid positivt ;P

hanöhus

Nu är man färdig & fixad inför kvällen som ska tillbringas på Hanöhus. Har bara varit där en gång och jag hoppas att denna gången ska bli bra mycket bättre än den förra gången var, men det är rätt stora odds att den blir bättre faktiskt. Jag & Lizze ska hänga med systern min på förfest nånstans i Mjällby (okej?) och sen dra vidare till Hanöhus. Ska bli trevligt värre hoppas jag! :D

mamma & Bob Marley


Fick ramar till de här två korten igår i julklapp (köpte de på IKEA i fredags). Och jag älskar verkligen de här två korten! Det ena kortet är på Bob Marley och det andra kortet är på mamma när hon var 15 år som jag fick för några dagar sen, tycker att hon är vacker (även om hon inte riktigt är sig lik).

(Det var btw svårt att ta ett bra kort på korten p.g.a. att jag var tvungen att använda blixt i mitt rum, eftersom det är megamörkt in my basement ;P).

Overheard

Chick #1: I need to buy some makeup!
Chick #2: Why?
Chick #1: I looked at myself yesterday and realized I am ugly.

dagens

Låt: The darkness - christmas time
Har gjort: ätit god frukost och suttit här lite & pratat med Fia på msn.
Ska göra: kolla Hey Baberiba, ringa runt till folk, fixa till rummet mitt, slappa & så partaja ikväll (kanske & förhoppningsvis).
Humör: happy :D
Klädsel: mina nya pyjamasbyxor som jag fick igår, sjukt sköna.
Tv-titt: äsch.

Orkar inget mer än en liten dagens för tillfället, för nu ska jag bort härifrån :P

julafton

Herregud, den vildaste & mest högljudda julafton någonsin ;D Men vi har haft en riktigt fin dag trots allt med roliga diskussioner, tabbar, god mat & Karl-Bertil. Tycker att Ingvar Oldsberg gjorde bra ifrån sig som julvärd, lite som Arne Weisse även om ingen kan vara lika bra som honom. Bra mycket bättre än när Ernst var julvärd, kommer aldrig glömma hans tabbe om Kalle Anka: "jag undrade alltid var det var för fågel". För det första VET man att det är en hackspett och för det andra säger de det efter ett par meningar in i filmen! ;D

Anyways så har jag fått en massa fina julklappar också, såklart :) Bl a pengar, underkläder, ramar, smink, Hey Baberiba säsong 3 (kommer att tittas på imorgon :D) & en massa att nice. Orkar inte skriva upp allt, för mycket tankeverksamhet för det ;D Spelade julklappsspelet också och det blev riktigt vilt för bland allt fanns nämligen ett par små flaskor vin... Och de ville alla ha. Alla skrek och hade sig men tillslut fick jag & Rebecka en varsin flaska. Wooho, I'm the worlds greatest! ;D


Värsta & bästa tabben idag var ändå Rebeckas:
Pappa: jag har så ont i ryggen.
Rebecka: där jag masserade dig, där nere där kulorna är?
Haha, vad hon egentligen menade var att pappa har två muskelknutor nere vid svanken ;D

Årets julbild utnämner jag bilden längst till höger, när pappa tvingade Kenty att sätta sig i hans knä ;D Hur kul som helst. Hahaha. Och dagens låt är The Darkness med Christmas time (don't let the bells end).

this is the day

Firar ju jul hemma i år med mamma, pappa, faster Rebecka, sis & Kenty så har ju tillgång till den här manicken (även kallad dator) hela dagen... Inte bra för en nörd som jag. Men hallå, det är ju faktiskt julafton idag och jag kommer ha en massa att göra och inte ha tid att sitta här. Typ. Ska ju kolla Kalle Anka, äta, få (& ge) julklappar, kolla på Karl-Bertil Jonsson, spela julklappsspelet och bara mysa en massa. Datorn och mysa hör faktiskt inte riktigt ihop.
Det värsta är att det verkligen inte känns som julafton idag, det känns som vilken dag som helst. Riktigt bittert. Fortfarande inte särskilt mycket julkänsla men ska försöka få det snart, det kommer säkert när man kollar på Kalle Anka. Förhoppningsvis. Anyways, ska flytta mig ifrån här nu och gå och knäcka en nöt eller nåt. Julkänslan - here I come! ;D

Last christmas

sis

Förra årets julbild - systern min när vi gjorde julgodis. Har ingen lika klockren bild från detta året så publicerar denna istället, haha. Sjukt snygg!

 God jul allihopa! :D

flickan in the jordkällare

- Har du husrannsakan?
- Jag har kort stubin.


Citatet ovan är från den nya Beck-filmen (Gunvald såklart) som jag precis har kollat klart på med mamma & pappa. Den var rätt bra, dock var nog Skarpt läge bättre. Anyways så drack jag glögg, åt lussebulle och målade naglarna röda samtidigt. Rätt nice ;D

Trevligt var det hos Lizze också även om vi var sjukt sega & trötta, hehe. Är forfarande seg så ska nog ska gå till sängs och sleepa tight tills imorgon ;)

dan före dopparedan

Herregud, det är liksom julafton imorgon! December har verkligen gått snabbt detta året, känns megakonstigt att det redan är julafton. Men det blir nog najs imorgon även om man inte precis längtar som man gjorde när man var liten, det är ju mysigt i alla fall :)

Idag, om en timme typ, ska jag hem till Lizze för att äta middag och lite så. Trevligt värre ska det bli. Så springer runt här lite och gör mig iordning och målar mina lager med mascara... Hehe. Annars har jag inte gjort så mycket idag; fixat lite till i rummet, duschat, kollat lite på
Willow och mest gjort nada & niente. See you later, ciao!

quote

You smell like old people and soap. I like that.
- Johnny Depp, Kalle & Chokladfabriken.

Hilary duff


Är egentligen inget big fan av Hilary Duff (även om jag inte heller tycker illa om henne) men de här bilderna som jag hittade på Hollywoodtuna tyckte jag var fina. Den helvita klänningen är hur söt som helst!

Lista

Jag snor en lista, jag snor en lista! :D Från bl a Lizze & Jenny, som jag vet har gjort den. Vaknade tidigt och har övertråkigt så en lista it is! Hihi, hyveltjyv...

Ditt namn: Emelie
Längd: 159,5 ;)
Spelar du något instrument: nej, men har spelat gitarr & fiol.
Vem är snyggast: hrm... Adam Brody (nej, tänker inte svara mig själv ;P).

Vem vet mest om dig: antingen vännerna eller mamma. Beror på vad man pratar om.
Vad vill du ha just nu: mina julklappar så att mitt rum kan bli färdigt ;D
Vilka sjukdomar har du: ingen... Bara en massa allergier.
Fobier: fötter. Eew!

Känner du en snygg kille: jovisst, någon ser väl någorlunda bra ut. Haha, just kidding ;D
Har du körkort: nej, men klarat uppskrivningen i alla fall. Så på väg!
Åsikt om jultomten: förstår inte varför man egentligen fått för sig att en gammal gubbe ska komma och ge alla barn julklappar på julen som man firar för att Jesus föddes. Konstigt värre egentligen men inte för att det gör mig nåt ;)
Vill du gifta dig: oh yes, men inte nu tack.
Tycker du att du är attraktiv: man har sina dagar.
Din hårfärg och frisyr: mörkblond/ljusbrun (?) och lockig som få.
Skolväska just nu: svart Björn Borg i skinn.

Har du glasögon: mhm.
Hur ser din plånbok ut: har ingen, har bara en sån där silversak som man har kort i.
Favorittv-program: Lost.
När ska du festa nästa gång: juldagen.
Vad köpte du senast: Jennys julklapp ;)
Hur mycket pengar har du: eeh... Relativt pank för tillfället.
Hur svarar du i telefonen hemma: "hej det är Emelie" eller bara "hallå" typ.
Senast kramat: mamma tror jag.
Vem sov du hos senast: herregud, megalängesen jag sov hos nån! No idea.
Stjärntecken: vågen.
Ögonfärg: blå.

Kroppsform: enbart skum, så no comments.
Kall favoritdricka: mineralvatten.
Varm favoritdricka: te eller varm choklad.
Alkoholhaltig favoritdricka: drinkar, shot eller vin.
Säger ofta: sinnessjukt, fuckface, bittert.
Saknar du någon: alltid.
Du fikade senast: i onsdags med Nea, Lizze & Jenny.
Senast sedda film: Grinchen.

Hur känner du dig nu: hade velat sova längre ;P
Kan du laga mat: jada, inte överdrivet svårt.
Vad tycker du om fötter: kolla "fobier" så förstår du min känsla angående ämnet.  
Är du smart: relativt? ;D
Snarkar du: vet inte riktigt, lite halvt ibland... Kanske? :P
Har du homofob: förstår mig inte på folk som faktiskt är det. Varför?
När och varför grät du senast: när jag såg Pearl Harbor i veckan, hehe.

my room

Har slitit hela kvällen i rummet mitt och nu är det äntligen nästan, nästan färdigt. Wooho! Jag & pappa (ja, ni läste rätt: PAPPA) fixade ihop bokhyllan alldeles själva utan minsta lilla hjälp från mor min. Rätt bra jobbat faktiskt. Sen har jag fixat & trixat lite granna, städat & så, så att rummet ska bli så fint som möjligt. Det enda som saknas är ett par saker som jag ska få i julklapp...

Men nu ska jag sova snart tror jag - sleep tight, don't let the bedbugs bite.

the julgran

julgran

Så fin (jaja, shit the same så noga är det inte ;D) blev vår julgran i år. På den lilla bilden gör pappa hedersuppdraget, samma sak varje år, väldigt viktigt att det är just han som sätter upp stjärnan precis som i Karl-Bertil Jonssons julafton ;P

IKEA

Dagen på IKEA var rätt händelserik ändå, en hel del fula grejer sades och de vanliga skämten (typ "jag känner mig efterlyst" när man står vid lamporna & "fan vad lack jag blir" vid varan Lack) kördes såklart. Handlade lite granna ändå; bokhylla, 2 ramar, en sån bambu-sak, värmeljushållare & en lampa. Hittade tyvärr inget påslakanset som var det viktigaste efter bokhyllan. Riktigt bittert. Men jag ska inte klaga, det enda Nea köpte var värmeljus och de var till Britt ;D

I alla fall, dagens 2 roligaste kommentarer:
- du borde köpa en såndär striptease-stång.
- ja, då slipper vi ju använda den där julklappen vi köpte!

- vi går bort och klappar gosedjuren...


Nea är rätt van vid hur vi är på IKEA nu, hon har varit med om en del ;D Haha. Har även tagit lite kort som jag om en stund ska lägga upp på
Bilddagboken, så håll utkik där om ni är intresserade.


hehe...

(Tjej ~18 står i kön till McDonalds för att beställa. Kille ~20 tar emot beställningen)
Tjejen: Hej jag ska ha en Big Mac & co med Cola light och en garlic dick!
Kille: Ursäkta?
Tjej (överartikulerar): Big Mac & co med garlic dick!
Killen (iskallt): Jag är ledsen, vi har inga vitlökssnoppar inne.
Tjejen (väldigt röd i ansiktet): DIPP! JAG MENAR DIPP!


Bröderna Fluff

Medan jag är borta och gör IKEA osäkert med Nea så kan ni underhålla er med att kolla in Bröderna Fluff på Youtube, som jag är säker på att nästan alla kommer ihåg. Eller det borde ni alla fall :P
Avsnitt 1
Avsnitt 2
Avsnitt 3

De är sjukt roliga (och fula ;D). Haha! Satt och småskrattade för mig själv igår när jag kollade på dom. Nostalgi.


give me, please

bag

Vill ha den här clutchen som finns på Asos för ca 200 kronor. Tänkte beställa den (i svart) när vi skulle beställa därifrån men ändrade mig men nu vill jag ha den igen för den är snygg som fasiken. Frågan är bara när man använder en sån här mini-väska...?

goddagens

Idag ska jag till IKEA med mamma, pappa & Nea. Ska inhandla det som behövs till rummet så att det äntligen blir färdigt, bl a bokhylla, lampa, påslakanset, ramar & lite sånt. Blir nog bra, förhoppningsvis!

Men innan dess (dvs innan halv ett) så ska jag börja kolla lite granna på
Grinchen, för den är alltid ett måste att se vid jul för mig. Kollar alltid på den nämligen :D Måste få lite julkänsla med, vilket jag typ inte har än. Tråkigt att man börjar bli "för stor" för julen... Vill känna spänningen som man hade när man var liten igen.  

quote

"jag vet att du älskar mig och det tänker jag utnyttja"

Läste igenom några av mina gamla dagboksinlägg på lunar och hittade det här väldigt fina citatet sagt av min syster till Kenty. Haha.

Tjejsnack v. 36

Hade tråkigt så tänkte att jag gör en gammal tjejsnack i brist på annat att göra. Den veckan handlade det om bloggar & allt därtill.

Hur länge har du bloggat?
sen den 8:e april i år, alltså i 257 dagar.
Hur började du?
efter att ha läst flera bloggar regelbundet ett tag blev jag sugen på att själv skaffa.
Vilka bloggar är dina favoriter?
tycker att många tappat lite på senaste tiden, men läser fortfarande en del regelbundet. Bl a
Lilija, Engla, Raur & Karolina Lassbo. Läser såklart alla vännernas bloggar med.
Hur mycket tid lägger du ner på din blogg?
relativt mycket ändå faktiskt, är beroende ;D
Vad gör att du fastnar för en blogg?
intressant läsning och första intrycket är väldigt viktigt. Är designen tråkig & det endast finns milslånga inlägg så orkar man inte.

dubbelt upp


1. Paris Hilton & Serena Williams - Inte så stor skillnad, eller?

2. Mischa Barton & Nina Garcia - Man ser inga former på Mischa så skulle säga att den sitter bättre på Nina. Men så tycker ju inte jag om Mischa heller ;P

3. Kylie Minogue & Jessica Alba - En sån modell som klänningen har passar för det mesta & sitter inte ofta dåligt... Men säger ändå att den är bäst på Jessica Alba, absolut!

dagens

Låt: Michael Jackson - keep the faith
Har gjort: lunch med mormor &  mamma och resebyrån med Lizze & fixat resa.
Ska göra: mata & bada Bella och kanske med Jenny & Lizze in och träna gympa ikväll (annars blir det tramp-maskinssaken vi har hemma som vanligt ;D).
Humör: lite seg, annars okej.
Klädsel: a little something like
this.
Tv-titt: julkalendern & That 70's show.

King of pop

Detta framträdandet av Michael Jackson är sinnessjukt bra. Dangerous -93. Herregud, hur kan de få till allt så bra & så jävla timat? Inte så bra bild på Youtube, har den här hemma nerladdad med bättre bild. Men ändå, man ser alla moves... Det räcker.

godmorgon

Vaknade sådär tidigt idag. Första dagen på lovet och allt. Orka. Ville i alla fall sova till tio ju, men icke. Plus att pappa har en massa jobbarkompisar här så jag kan inte gå runt och se sådär allmänt sunkig ut som man gör vid den här tiden på morgonen. Bittert.

Ska luncha med mamma & mormor lite senare. Vart vet jag inte, men det blir nog bra. Mamma dissade thai OCH kina, hrmf... Trevligt i vilket fall, vad & var vi än äter. Faktiskt :P
Sen ska jag möta upp Lizze & Jenny och gå till resebyrån för att höra lite om resan till sommaren. Sjukt sugna vi är på att dra, ska bli sjukt nice! Blir förresten troligen inte Magaluf utan nu är det Rhodos som gäller istället. Fabulous. Mitt enda krav har varit medelhavet och fest, sen spelar det inte mig någon roll ;)

Förresten, orka pika... Haha, att man ens pallar göra det. Fjantigt.

Grease

grease

tell me about it, stud...

Vem gillar inte den här
filmen egentligen? Vet inte hur många gånger jag har sett den, troligen oräkneligt. Den är lika jävla bra som Dirty Dancing, sluten är så sjukt bra. Fabulous! Brukade sitta och spola tillbaka och bara se slutet, SÅ bra är det liksom. Älskar btw de skorna hon har i den scenen också, sjukt häftiga.

Lista - favoriter

Tidning? Solo.
Tv-serie? Lost & That 70’s show.

Artist? Bob Marley & Michael Jackson.

Skådespelare? bl a Johnny Depp.

Stilikon? Kate Moss.
Band? Panic! At the disco.

Godis? mörk center, eller choklad i allmänhet. 
 Dag? lördagar är sjukt nice.
Chips? grill ska det vara. Har iofs inte SÅ mycket att att välja emellan.
Skolämne? har inte så mycket ”roligt” nu, men teckenspråk kanske.
Blogg? hrm, tycker många bara har blivit sämre & sämre... Men får ändå säga
Lilija.
Färg? rosa i allmänhet är coolast, men på kläder svart.

Bok? Harry Potter, Vindsträdgården, Blixtsken, God natt Mister Tom, Sandor slash Ida, Pojken som kallades Det...

Dryck? mineralvatten, citron helst.
Årstid? sommar.
Affär? H&M, tror jag... Diggar iofs BikBok ganska mycket också.  

Plats? i trevligt sällskap :D

Parfym? just nu Britney Spears – Fantasy. Men Moschino – I love love är inte heller fel.

Mat? Thai.

Plagg? Klänning är roligast, men vanligtvis har jag jeans.  

Ord? paradox.

Glass? 88:an om jag hade tålt den, sjukt god.


today

Back home. Det gick rätt bra i kyrkan ändå, var sjukt fokuserad så tabbade mig i alla fall inte. Hehe. Har aldrig varit i kyrkan på någon avslutning sen jag började gymnasiet, varför gå dit för så jävla kul är det inte :P
Efter allt tecknande så gick jag till Christins med Nea, Lizze & Jenny för lite fika & prat. Trevligt värre. Så kom hem därifrån för en stund sedan och nu tänkte jag bara slappa tills vi ska iväg ikväll igen (Lorden en stund med Jenny & Lizze). Troligen titta på någon film eller gamla That 70's show-avsnitt, tröttnar aldrig. See you later.

silent morning

Klockan tolv idag så ska jag teckna i kyrkan inför alla människor. Wish me luck!

dressed for success

dress

Jag älskar klänningar och jag gillar den här klänningen. Vore perfekt till nyår, dock har jag redan en fin klänning till nyår but anyways. Finns på Asos och kostar ca 550 riksdaler. Överkomligt.

babbel

Jag är rastlös. Som fasiken. Nästan så att man avlider. Seriöst - save me! Plus att jag har en massa shit i huvudet som jag inte kan koppla bort.
Funderar på att ändra bloggen helt annorlunda, fastän jag satt megalänge för att få den likadan som den var. Men jag vet inte... Diggar ju rosa ;)

Förresten, har förlorat lite läsare de senaste två dagarna... Vad har jag gjort för att förtjäna det? Buuääh. Tycker jag har skrivit likadant som vanligt. Bittert värre. Ska skärpa mig, whatever det nu är jag gjort för fel  Tar tillbaks det för nu har det helt plötsligt blivit fler för dagen. Oh yeah! :D

powernap

Somnade ifrån Pearl Harbor och har precis vaknat nu efter typ en och en halv timme... Rätt nice faktiskt. Men ska nog gå och kolla klart på filmen, kanske börja lipa. Vem vet. Har inte sett filmen sen i nian, lipade inte då men man vet aldrig :P

Senare kommer sis & Kenty hem fick jag veta nyss (det var mamma som ringde och råkade väcka mig när jag sov och avbröt mina konstiga drömmar). Det var längesen. Riktigt jävla längesen. Blir väl trevligt, I suppose.

update:
Okej, jag grät lite. Hade glömt hur filmen slutade, vem det var som dog. Varför ska Ben Affleck överleva istället för någon annan hela tiden? Han får ju ffs leva i Armageddon, kunde han inte dött i denna då? ;D

Victoria goes Bazar


Victoria Beckam posar för tidningen Bazar. Har btw hört att hon ska spela alien i en kommande film av Tom Cruise. Såklart baserad på scientologin. Vadå dåligt första val av både film och roll... Good luck with that!

dagens

Låt: Stevie Wonder & 98 degrees - true to your heart
Har gjort: först skola och sen kollat lite gamla That 70's show-avsnitt.
Ska göra: leka med Bella, städa lite, kolla på
Pearl Harbor & enbart slappa.
Humör: jorå, helt okej.
Klädsel: innan jeans & halterneck-linne men bytte till pyjamasbyxor nyss ;D
Tv-titt: julkalendern (dock på internet, but anyways).

fuuuuuuuuck!

Skulle fixa Neas länkar på hennes blogg så att de skulle vara blåa istället för svarta. Råkade vara inne på min blogg samtidigt så på något konstigt sätt ändrades min blogg samtidigt. NEEEJ (tänk er det i slowmotion). Så har suttit här och försökt få bloggen likadan som den var och har nästan lyckats, bara ett par grejer jag inte riktigt får till. Men jaja... Bittert som fasiken var det i alla fall.

That 70's show

High School-tjej: so what did you guys do after graduation?
Fez: she's talking to me, what shall I say?
Kelso: I've got a librarian pregnant.
Fez: oh, that's a good answer.

vinter


Tagna förra vintern. Vart tog denna vintern vägen? Ingen snö så långt ögat kan nå. Dock var det rätt kallt i morse, så det kanske snart blir snö. Let's hope so.

at home again

Finally. Känns som om jag varit borta hela långa dagen och gjort en massa... 
• först mötte jag upp Emma i skolan för att ta intresseanmälan på de klasserna vi inte hunnit med. Hann med ett par, men de andra skulle hon ta sen på eftermiddagen eftersom jag inte kunde. Så tror & hoppas att det med gick bra. Verkar btw vara många som kommer på  balen! :D 
 körlektion och denna gång hade jag linserna på mig ;) Fick även konstaterat av Åsa nu när hon äntligen förstod vem som var min syster att vi verkligen inte är lika. Hehe. 
•  träffat Lizze för att vi skulle fixat till juldagen med det gick inte så hon fick följa med mig och käka lunch på Bönan samtidigt som vi kollade lite i resekataloger till sommaren.  
• sen fick Lizze följa med mig & sis och fika, eller tjaa umgås i alla fall för så mycket fikande blev det inte (var rätt mätt efter Bönan...). 
• och till sist hem till sis en stund och hälsade lite på Pink (som var rätt på g med att grovhångla med mig, men det var inte jag. Hahaha).

Och snart blir det hemlagade köttbullar som mor min håller på att göra. Mumsigt värre! Ska bara ringa Jenny först, för hon verkar ha ringt hit som en galning idag ;P

yeah, right!

Girl #1: I believe in evolution and God.
Boy: What? That's stupid. You believe that if a monkey walked into a forest he'd walk out as a human?
Girl #2: She doesn't believe that, idiot. The monkey would have to stay in that forest for, like, 50 years for that to work!

Jo, så fungerar det nog... Not.

Tjejsnack v. 51 - julen

Vem firar du jul med?

i år med mamma, pappa, syster & faster Rebecka. Men vartannat år med alla kusinerna och mormor & morfar också.
Vad önskar du dig i julklapp?
inte mycket alls. Skulle ju fått det jag skulle beställt från Asos, men det blev ju inte av :P

Tror du på tomten?
vadå tror?

Hur ser din julafton ut hemma hos dig/i din familj?
äter, myser, kollar Kalle anka & Karl-Bertil, öppnar julklappar... Typ.   

Brukar du julbaka? Om ja, vad?
jaa, självklart! Pepparkakor, lussekatter & julgodis. Mums!


william

william sledd

my love, nästan i alla fall. haha.
(detta börjar likna en fjortis-blogg, måste skärpa mig)

quote

If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change.
- Michael Jackson, man in the mirror.

today

Puuh. Har spenderat nästan hela dagen i mitt rum känns det som. Men nu är det i alla fall på gång till att bli färdigt. Eller den vänstra sidan av rummet är färdigt (weird I know). Måste invänta fredag då vi ska till IKEA innan rummet kan bli helt färdigt, för där ska det handlas en hel del. Kommer bli supernice. Bella verkar i alla fall gilla sin nya utsikt... Eller jag hoppas det i alla fall, haha.

Har kollat lite på
Wedding Crashers idag också, har inte sett den innan. Men den var rätt bra. Eller rättare sagt, det jag såg av filmen var bra. Den fuckade sig i slutet och ville inte fungera, så vet inte hur filmen slutade... Men man brukar kunna gissa sig till såna filmer, de ska alltid sluta så jävla lyckligt :P Annars får väl någon informera mig om slutet?

en liten lista

Kan du visa dig ute osminkad? jadå, fast det känns bättre sminkad :P
Har du husdjur? japps, lilla
Bella.
Vad var det sista du åt? fruktsallad, mumsigt värre!
Vad är du allergisk mot? gluten, mjölk & kvalster.
Vad är det första du gör när du stigit ur sängen på morgonen? duschar eller äter frukost.
Vilken känd person skulle du vilja äta middag med? Adam Brody ;) 
Vilka är dina bästa vänner? svårt att säga, har en massa vänner som är bäst.
Om någon sviker ditt förtroende; kan du förlåta sånt? ja, troligen. Beror på vem det är och hur allvarligt det är.
Finns det någon du ogillar starkt? eeh, ja kan man verkligen påstå.
Är du bra på att lösa konflikter el. är du konflikträdd? är då inte särskilt konflikträdd i alla fall. 
Tycker du homosexuella ska få gifta sig i kyrkan? japps. 
Finns det någon bok du önskar att det gjordes film av? vill & vill, men en film på ”Pojken som kallades Det” vore intressant (och hemskt dock).    
Vad är det första du tänker på när du vaknar? är klockan verkligen så mycket? 
Vad gör dig irriterad? en massa saker; bl a förseningar.
När gråter du? bl a när jag kollar på Armageddon ;D
Vilket uttryck använder du allt för ofta? fuckface.
Vad hittar man aldrig i ditt kylskåp? bl a kaviar, eew. Troligen inte några mjölkprodukter heller, vore lite onödigt.
Vad gör du om ett halvår? längtar ännu mer till studenten, inte länge till då!  
Ditt liv har hittills varit? up & down.

Truffle Shuffle

Har ni inte varit inne på sen sidan så gå in där så snart som möjligt. De har sjukt häftiga tröjor med tryck från olika grejer från 80-talet. T ex spel, filmer, serier, musik... Nedan är ett urval av de tröjor som finns. Jag hade sjukt gärna vilja ha den med Edward Scissorhands, jag älskar den filmen (och Johnny Depp såklart)!



clean up

Shit vad jag sov länge idag, brukar alltid sova till max tio typ men idag så vaknade jag halv tolv. Meganajs! Behövde nog sova ut lite så det var bara bra, när det för en gångs skull inte är träning på en söndag.

I alla fall så har jag en hel del att uträtta idag trots att jag inte ska göra så mycket. Mitt rum är nämligen färdigt (målningen då alltså) så idag måste jag rensa ut en massa i mitt rum så att vi kan sätta tillbaka möbler och slänga ut möbler. Jag hatar att slänga saker, jag tänker alltid att man kanske vill ha det en annan gång senare... Men det vill man aldrig sen ändå så idag ska jag vara rå mot alla mina prylar. Ingen barmhärtighet!

Tjuvlyssnat

(Två tjejer ~17 sitter på bussen och pratar om snygga kändisar)
Tjej 1: Åh Johnny Depp är så snygg i filmen "From Hell"!
Tjej 2: Jag vet inte om jag har sett den...
Tjej 1: Det är den om "Jack The Ripper".
(Tjej 2 är tyst)
Tjej 1: Du vet väl vem "Jack The Ripper" är?!
Tjej 2: Jag vet nog vem det är när jag ser han...


Tara Reid


Har Tara Reid fräshat till sig eller är hon bara snyggt, proggsigt sminkad och photoshopad på bilderna? I wonder... Troligen ganska mycket Photoshop med i bilderna, ja.

teckenspråk

Ska ju teckna två sånger i kyrkan på avslutningen på onsdag eftersom jag går en kurs i teckenspråk och det är obligatoriskt att man gör det... Så när kören sjunger Stilla natt och Nu tändas tusen juleljus så ska jag och resten av de som går kursen stå och teckna det inför hela kyrkan. Joy! Kommer se fucked up ut, hahaha.
Så nu har jag i alla fall laddat ner de två sångerna så att jag ska kunna öva här hemma och däremed inte tabba mig inför allt folket, vore nämligen inte så kul.


dagens

Låt: vår traditionella julskiva har spelats hela dagen ;D
Har gjort: målat rummet & gjort julgodis.
Ska göra: måla rummet lite till och sen bär det av till Linn & Marie. Ska träffa Lizze & Fia senare ikväll också :)
Humör: lite julstämning i alla fall, trots allt.
Klädsel: mina
målarkläder, otroligt hett ;)
Tv-titt: the julkalender?

Jeans från Joes

jeansjeans

Gillar de här jeansen från Joes som jag hittade på Nelly häromdagen. Tyvärr är de inget alternativ för de är lite väl dyra för min ekonomi -
1895 kronor. Bittert, för jag behöver verkligen nya jeans.

sängdags

Inget partajande idag utan har varit med Lizze ikväll, som vanligt, hehe. Har nog i princip umgåtts med henne varje helg sedan vi gick i tvåan, alltid hon &  jag liksom. Standard! ;D Började kolla lite på Men in black men det blev inte så mycket av det utan vi började prata istället, om lite allt möjligt trevligt och mindre trevligt :D

Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon inväntar en massa att göra. Bl a måla rummet ännu en gång, julpynta lite, göra julgodis... Fullt upp med andra ord. Sleep tight, don't let the bedbugs bite.


Shrek

I like that boulder. That is a nice boulder.
- Donkey, Shrek.


Lips of an angel

Var tvungen att ladda hem originalet på låten och jämföra den med Alles version, för jag har aldrig hört låten innan Alle gjorde den. Och Alle gör den tusen gånger bättre! Sitter och lyssnar på den nu, tillsammans med Tears don't fall (även det Alle) och Stevie Wonder - true to your heart. Sinnessjukt bra. Ska nog ladda ner originalet på Tears don't fall också och jämföra... Nu.

update:
Sådär, gjort... Och även den låten gjorde han bra mycket bättre!

Scarlett Johansson i Vanity Fair


strike a pose

"There's not really an explanation behind it. You've just got to look really miserable, feel bored and pout. I used to get the girls to abuse me and tell me I was horrible so I could get my pout right"

Ovanstående är ett citat från Victoria Beckham. Herregud. Att en
pose kan vara SÅ viktig att man t.o.m. ber de andra medlemmarna i Spice Girls att säga saker till en. En sak är säker; hon ler aldrig, men hon borde.

overheard

Lady at register: My great-grandmother had nine strokes and still lived to be 98 years old.
Barista: Wow, nine strokes?!
Lady at register: Yeah, I think she was doing it on purpose. You know, to get attention.


ny bild & william

Wow, äntligen en ny visningsbild som jag tänker hålla fast vid. Troligen i alla fall. De senaste bilderna jag haft har jag bara bytt efter nån timme eller nåt och gått tillbaka till den gamla, hederliga med favoritposen. Haha. Men nu är det nytt som gäller, utan favoritposen. Byter säkert imon i alla fall bara för det, men let's hope not.

Alltså, varför kan jag inte sluta kolla
hans videor? Sinnesjukt.
He makes my day. For real. Men vet inte varför.

dressed for success

asos

Hittade den här klänningen på Asos häromdagen. Tycker att den är rätt söt, I like it a lot.

utmaning

Utmaningar är alltid underhållande, lika roligt som listor t.o.m. Man skulle skriva de fem bästa låtarna av sina 3 favoritartister/band. So here you go, mina fem favoriter av de tre bästa! Tror inte det blir en big suprise vilka artister/band jag har valt...

Michael Jackson
the way you make me feel
man in the mirror
give in to me
they don’t really care about us

billie jean
(svårt att bara välja fem, finns på tok för många som jag älskar!)


Bob Marley
redemption song
I shot the sheriff
no woman, no cry
one drop
three little birds

Panic! At the disco
I write sins not tragedies
lying is the most fun a girl can have without taking her clothes of
the only difference between martyrdom and suicide is press coverage
time to dance
london beckoned songs about money written by machines

Jag utmanar alla som känner för det. It's up to you!

ingen träning

Fick tydligen fortfarande inte träna. Mor min nästan mördade mig verbalt när jag sa att jag skulle träna idag. Så fick hoppa över det idag också, BÖL. Har träningsabstinens också ju, en jävla tur att bloggen är tillbaka. Inte bra att ha två abstinenser på samma gång ;D Hehe. Men nu ska jag ner i rummet mitt och måla ett lager till istället. Jag rör i alla fall på mig lite, i alla fall armen... Kommer få en biffig högerarm. Bittert.

Little black dress


Från vänster: Jessica Biel, Renee Zellweger, Jennifer Aniston, Ashlee Simpson & Rachel Bilson.
Jennifer Aniston har i princip alltid söta, enkla, svarta klänningar. Men det funkar alltid, det är svårt att inte få till det bra. Här ovan är i alla fall fem kändisar som kört med ett säkert kort... The little black dress. Jag tycker att Jessica Biel's var snyggast och häftigast. Men Rachel Bilson är i och för sig alltid söt, vad hon än har på sig. Nästan i alla fall.

ett bi har surrat i mitt öra

Okej, jag kommer troligen att publicera jättemycket nu p.g.a. min bloggabstinens. Men det får ni stå ut med, måste ju kompensera de dagarna som jag inte kunnat skriva som jag velat! ;D Så en liten rapport för dagarna som gått förlorade: 

•  rummet är på gång, bara lite till kvar att måla nu. Kommer bli fabulous! 
•  känns fortfarande underbart att ha klarat teorin, har börjat fatta det nu också ;P 
•  mitt öra susar fortfarande som fasiken. Död åt örat. 
• blev inget beställande från Asos, det fuckade sig. Ska bli efter jul istället!
•  julafton börjar verkligen närma sig, december har gått snabbt än så länge... 
• ... men är i alla fall på gång med alla julklapparna
•  ligger på mest aktiva igen, hehe, rätt najs faktiskt. En massa fler läsare för tilfället :P  
•  och ja, William är fortfarande my love! :D hehe.

Agnes

Den här ungen är bara för härlig!

agnes: “luciasångerna är ganska svåra…”
agnes: “… svårast är den här om staffan som var en stalegren.”
agnes: “vad är en stalegren egentligen?”


dagens

Låt: Stevie Wonder & 98 degrees - true to your heart
Har gjort: varit i skolan två gånger... Inte så skoj.
Ska göra: slappa lite, träna Box it & fortsätta måla rummet.
Humör: stiss!
Klädsel: typ
såhär nånting.  
Tv-titt: the julkalender.
Bästa: bloggen funkar igen, wooho! Har typ haft abstinens, haha.
i-landsproblem: min vinterjacka förstör mitt hår :P

la familia

the family

En söt bild på hela familjen Jolie-Pitt, eller vad man ska kalla dom. Lilla Shiloh är hur söt som helst, men det kanske inte är konstigt med de två som föräldrar.

update:
En annan söt familj med nykomling, gulligt värre! :D

lista

Smeknamn? yes; emms, pem, vanten, räkan, polkan, snoopy...
Varför? en massa olika anledningar, hehe.
Är du en bra flickvän? yeah, I suppose.
Hur raggar du? orka?
Längtar du tills din nästa födelsedag? äsch, 19 är inte så skoj att fylla precis.
Saknar du någon nu? alltid.
Vad skulle du absolut inte vilja heta? typ Britta, Ulla eller Greta.
Vad vill du helst ha nu? en resa vore inte fel... Men det vore inte pengar heller.
Är du pinsam på fyllan? låter det svaret stå för mina kompisar… haha.
När kräktes du senast? vet inte riktigt faktiskt.
Vilken låt lyssnade du senast på? Alexander - tears don't fall.  
Har du glasögon? yes, men använder typ bara linser… Ibland. 
När fick du senast en present? eeh, när jag fyllde år kanske?
Är du kär? har precis släppt
Erik... Men börjar falla för William istället ;D Hahaha.
Vad tycker du är äckligt? fötter & inälvsmat.
Vad såg du senast på tv? julkalendern? Kollar nästan aldrig på tv nu för tiden.
Vem fick du senast sms från och vad stod det? från Jenny som grattade till teoriprovet :)    
Vad har du för planer till helgen? vet inte riktigt än, det återstår att se.   
Har du en DVD-spelare? japps, en silvrig t.o.m.
Har du gott bordsskick? mjoo, har jag nog. Eller? :P 
Vilken färg har du på dina underkläder just nu? black. 
Vilka färger på kläder undviker du? Hrm…
När skaffade du mobiltelefon? när jag gick i sexan, hade sedan samma i typ 5 år. En hederlig Nokia 3310.
Vem är den sötaste du träffat/sett idag? Jenny, för hon körde mig hem :D
Vilken smak är det i din mun just nu? äpple... & lite müsli. Hehe.   
Vilket år i ditt liv har varit bäst och varför? saknar åren på dagis, de var lättast. Annars så har jag haft otroligt kul på gymnasiet, träffat en massa nytt folk under denna tiden. Men nian var också fabulous!   

another one

Har lite tid över såhär på morgonen så tänkte bara meddela att nu har även Cassandra en blogg, oh yeah fuckface! :D Nu är det en hel del i min omgivning som har blogg, trevligt värre. När ska ni andra ta ert förnuft till fånga egentligen?
Ska till skolan snart, senare typ. Har bara en lektion idag, hur skönt är inte det då? Så har hela dagen på mig att skriva den där vetenskapliga artikeln i svenskan, hrmpf... Joy!

my love


Jag har ersatt snygg-Erik (a.k.a. Idol-Erik) mot denna killen. Okej att han bor i USA och är bög, men ändå. Kan fortfarande kolla på hans videor och vara glad för han har fortfarande världens gulligaste leende och finaste ögonen ever. Fråga bara Nea om hur mycket jag har tjatat om honom, var ju tillslut tvungen att blogga om honom också. I just love him.

Okej, har inte precis glömt bort min kära Erik men han är ju inte längre på tv liksom :P Och han kommer föralltid finnas i mitt hjärta. Haha. Ni får ta det där ironiskt eller inte, välj själva! ;D

segt värre

Har hatat blogg.se idag för det har inte gått att använda den överhuvudtaget på typ hela dagen. De har typ gjort nån utökning av databasserverns minne eller nåt sånt där, därför har det varit väldigt segt här idag. Har försökt att uppdatera 50 000 gånger eller nåt... Men nu funkar det i alla fall, och hoppas att det ska göra det i fortsättningen med! Flippar faktiskt lite annars.

dagens

Låt: Take that - patience
Har gjort: bakat pepparkakor med pappsen (och ja, albino i år med) och pluggat lite.
Ska göra: plugga lite till nu & sen måla lite i rummet mitt.
Humör: wiee! :D
Klädsel: something like
this.
Tv-titt: julkalendern, fast på internet :P
Citat: I can't believe I'd hit the third base with a clown! - Fez, That 70's show.

I'm the worlds greatest!

Jag klarade teoriprovet idag! Hur fabulous är inte det!? :D Jag har varit sneakig, jag vet. Men har inte sagt till NÅN när jag skulle skriva teorin, den enda som visste var Nea och det p.g.a. att hon gjorde det innan mig ;) Var så sjukt nervös i morse, höll nästan på att avlida. Hade spanskaprov innan med, riktigt bittert. Är hur glad som helst, I did it! :D  

Graf

graf

Min tid (dvs två dagar) som mest aktiv på blogg.se. Kolla det blå berget! ;D

Har du nånsin...

Sytt ett klädesplagg och använt det? nej, men sydde en miniatyrklänning i nian. Dock rätt omöjlig att få på sig om man inte har samma mått som Barbie ;D 
Ätit kattmat? oh ja, alltid till frukost.
Åkt taxi och tagit en springnota? icke då, jag är för snäll för det.
Skrivit en dikt och läst upp den för någon? Nej, har typ aldrig skrivit en seriös dikt. Men jag & Linn var däremot bäst på dikter i alla övriga kategorier ;D 
Torterat ett gosedjur? troligen.   
Sprungit naken på offentlig plats?
nej, har inte gjort det faktiskt. Men ska fundera på det, kanske blir på nyår!
Mimat och dansat till Spice girls? otaliga gånger ;D Såklart!
Kedjerökt för att ha någonting att göra? isch nej, röker absolut inte.
Snattat något? en cashewnöt en gång... Hihi, I'm so bad!
Skrivit en låt? japps, om sälungen på stranden bl a ;D
Gått omkring med två olika skor? mhm, men inte längre sträckor :P
Sovit i ett dygn?
nej, men nästan.
Kollat på film/tv i ett dygn? oh, yes. Disneymaraton i somras ffs!
Hotat någon med en innebandyklubba? nej, men gjort en del annat med innebandyklubbor på gympan ;D Fast Jenna är dock experten, hahaha.
Träffat en kändis?
sett en del, men inte träffat sådär länge precis. Kramade iofs Martin (han som gjorde låten "yeah yeah, wow wow") en gång. Haha.
Suttit hemma på en lördagskväll? jadå, dock ett bra tag sen. Vill alltid göra nåt på helgkvällarna, tråk annars ju!
Hatat ditt liv och allt som haft med det att göra? typ.  
Varit ute på krogen och haft riktigt roligt? oh ja :D 
Hamnat i fyllecell?
hehe, nej faktiskt inte.     
Bakat din egen födelsedagstårta?
mhm, men det blev inte särskilt lyckat. Haha!    
Spelat in en sexvideo? japps, med Bella. HAHA (right, Fredrik?).
Varit elak mot ett husdjur?
se ovanstående fråga ;D

jävla Ebba

Nej, det är inte Jennys hund jag syftar på utan Ebba von Sydow. Blä. Mamma kommer hem idag och säger:
- jag tänkte köpa en bok till dig idag. "Ebbas stil" hette den. 

Va fan!? Jag ogillar verkligen Ebba. Det trodde jag alla visste, men tydligen har inte min känsla nåt ut till alla. Hrmf, bittert. Vill faktiskt inte ha med den där boken att göra. Sen tyckte mamma att jag hade dubbelmoral som läste Veckorevyn när jag inte tyckte om henne. Men jag saknar ju Veckorevyn som den var, önskar varje gång att den ska vara lika bra som den var innan :P Och förresten så är det inte Ebba som gör korsorden.

overheard

Guy #1: Have you been hitting the grass again?
Guy #2: Have you ever wondered what it would be like to be orange?

Påminner mig om hur en viss person var i helgen. Hrmf, var det ja...

Asos


Detta är vad jag bestämt mig för att beställa från Asos. Om inte min storlek försvinner igen dvs. Let's just hope not! Ca 800 riksdaler kommer det bli allt som allt, det är rätt okej ändå.

dagens

Låt: Alexander - lips of an angel
Har gjort: stormöte i skolan (var bara där en kvart, whoo) och sen körskolan.
Ska göra: bl a fixa till rummet lite, plugga lite spanska & beställa från Asos.
Humör: jorå, det duger.
Klädsel: slängde på mig mina Lee-jeans & tröjan från H&M.
Tv-titt: julkalendern (har missat det i 2 dagar nu, måste ta igen på svt.se).
Blaj: hör fortfarande skitdåligt & örat fortsätter att pipa & susa. BÖL.

a little help please

Någon som kan fixa låten Ryan Eaton - Angel till mig för jag kan inte få ner den själv av någon skum och okänd anledning. Vill ha den!

blaj

Har precis kollat på The Break-up med mamma. Den var helt okej faktiskt, inte som man hade väntat kanske men ändå. Rätt söt fast ändå absolut inte. Lite paradox där ja, precis som det ska vara ;)
Har målat en massa idag med, men nu är i alla fall två väggar färdiga. Wooho! Ska börja med de andra två imon. Blir nog bra tillslut, förhoppningsvis! Ska bli skoj att åka till IKEA och inhandla en massa nytt med. Bort med allt grönt för det är inte längre skönt! ;D

sleep tight - Nelly

nellynelly

1. Nattlinne från Jolidon, 479 kr. Megasött! :D
2. Linne & boxer från Resteröds, 498 kr. Häftigt som fasiken, gimmie!

gammalt minne

- vi rullar, vi rullar för vi har festat på mårten.
- ni rullar, ni rullar för ni har festat på lilletösen!

godmorgon

Är skittrött, skulle kunna sova en halv evighet känns det som. Men var tvungen att gå upp för jag ska iväg och hoppa om en stund. Lite bittert faktiskt. Kunde hoppat en timme senare i alla fall, hade varit perfekt ;P
Igår var jag & Lizze hos Jenny. Kollade på film (
Rosa pantern), lekte lite med Ebba och pratade schizofreni. Rätt trevligt med andra ord! :D

Har förresten ont på armbågar & andra ställen. Kan vara mitt graciösa fall utanför Lorden. Troligtvis. Eller så är det andra fylleskador, som Jenny har erfarenhet av ;D Hehe...


dagens

Låt: Erik Segerstedt - bed of roses
Har gjort: mamma sprang in i mitt rum tio i tio i morse och sa att nu skulle hon börja måla. Så då jag fick gå upp och börja måla och det är i princip det jag har ägnat min dag åt :P
Ska göra: träffa Jenny & Lizze.
Humör: vill skära av mig mitt öra.
Klädsel: vet inte än, får se vad det blir av att.
Tv-titt: julkalendern.

Förresten ligger det en massa mer bilder på
Bilddagboken från gårdagen än de jag la ut här på bloggen. Check it out.

party-pictures



gårdagen

Hade sjukt roligt igår! Förfest hos Lizze med en massa trevligt folk och sedan utgång till Lorden. Inte lika full som sist och därmed inte lika lost. Perfekt. Lägger in bilder senare när Lizze har skickat dom till mig.
- sjöng karaoke & hade lite allsång med Alles gitarr. Mycket vackert.
- Nea var fullare än mig & blev gungad i armarna & benen. Hahaha.
- fick se Johan dra ut en glasspinne ur näsan. Aj :P 
- hade tumkrig med Jenny (and I'm the worlds greatest!).  
- ramlade rakt ner på ryggen utanför Lorden. Väldigt graciöst.
- shakade en massa ass med Lizze :D
- flashade inte trosorna den här gången men smeknamnet kvarstår nog ändå, haha!

Och så kvällens citat...
När Jonas pratade om sin kaffegök han skulle dricka:
- jag ska göka hela kvällen.
Och så Alle när Johan gjort glasspinne-tricket och ser att det fortfarande finns en glasspinne i strumpan:
- han gjorde den till två!

party party

Ikväll blir det party party igen, det var ett tag en nu... Eller inte kanske. Beror på hur man ser på det, hehe. I alla fall så blir det förfest hos Lizze och därefter utgång till Lorden. Ska bli kul som fasiken! Har ett problem bara; va fasiken ska jag ha på mig? Dilemma. Men får se, nåt najs blir det nog tillslut. Förhoppningsvis.
Men nu har jag en massa att göra innan Jenny kommer och hämtar mig. Ha en najs fredag för det ska jag ha. Ciao!

Jessica Biel

biel

I en söt klänning på premiären av Home of the Brave. I really like it.

I just love it

Hur bor du? Med mamma, pappa & Bella i ett gult tegelhus.  
Borstar du håret? tjaa, bara precis när jag duschat. Borstas håret när det är torrt blir det fluff & risigt och det vill jag inte :P 
Idrottar du? Mjoo, iofs bara en speciell idrott – trampolin. Men tränar annat också.  
Vanligaste färg på dina kläder? svart.  
Vad tycker du om fötter? eew.
Har du homofobi? Nej, varför?
När & varför grät du senast? igår & därför.
Din favoritdryck på morgonen: oatly havremjölk. 
Är det lätt att "få dig”? Hahahaha, vet inte!
Har du åkt limousine? Nicht, men det tycker jag min baldejt kan fixa till balen ;D
Har du varit med i lokaltidningen? Jaa, typ för jättelängesen i mellanstadiet eller nåt.
Har du horat på gatan? yes, tjackhoran nr 1 (tillsammans med den
polska & Anita).
Har du sökt till en dokusåpa? nej, palla!   
Modell på din mobil? Samsung nåt, palla ha koll? ;P
Vad lyssnar du på nu? en massa blandat, bl a Panic! At the disco.
Brukar du äta frukost? alltid, älskar frukost. 
Är du singel? Mhm.  
Vad var det senaste du sa? pusshej!  
Vem vet mest om dig? svårt att svara på. Mamma & pappa kanske, men det är iofs en massa de inte vet med. Hehe...
Vilken färg har dina väggar? gröna för tillfället men snart typ beige eller nåt liknande.
Somnar du med tv:n på? nej, inte nu för tiden. Men gjorde alltid det innan, typ alltid Aladdin, Shrek, Monsters Inc eller Lilla Sjöjungfrun ;D
Ångrar du något? Säkerligen.
Hur länge kan du hålla andan? hrm, övade alltid på det på kemin & fysiken i nian när jag hade extra tråkigt. Tror jag klarade en minut iaf ;D 
Vem hoppas du ska dö? usch, sånt hoppas man inte! Men om man måste säga nån så vore inte Bush fel. 
Vad är meningen med livet? Frågan är om det faktiskt är någon mening.

dagens

Låt: The Hives - die alright (den enda Hives-låten jag någonsin lyssnat på & den spelar dom idag på konserten. Najsigt värre!)
Har gjort: kollat konsert, suttit lite på körskolan med Nea & träffat systern min.
Ska göra: vet inte, kan ju inte träna :(
Humör: skjut mig.
Klädsel: svarta jeans, orange linne, svart kofta... Typ.
Tv-titt: nada & niente.

vill ha

brittan

tröjan alltså, inte Britney Spears ;D

alla goda ting är tre

Tre webbsidor jag besöker dagligen:
- blogg.se
- hollywoodrag.com
- Tjuvlyssnat.se

Tre saker jag gör när jag är hemma ensam:
- sjunger
- spelar hög musik
- vad jag vill! :D  

Tre program jag skrattar åt:
- Nilecity 105,6
- Hey Baberiba
- That 70’s show

Tre ord som jag använder ofta:
- pantade jävel
- fuckface
- sinnessjukt 

Tre oemotståndliga:
- min säng
- musik
- mörk center

Tre drömresemål:
- Australien
- Thailand (avundsjuk på
Alle eller vad!?)
- Karibiska öarna

Tre måsten i vinter:
- pepparkakor & mys
- party party!
- snöbollskrig vore grymt skoj ;D

godmorgon

Trött? Oh yes. Mår fortfarande lite halvdant så tog ledigt från svenskan idag eftersom jag ändå skulle vägra redovisa. Men ska in med tolvbussen, träffa Nea där och in till skolan för att kolla på Es04:as konsert och sedan även ha handledning i religion. Hoppas konserten är bra nu, den lär ju i alla fall vara bättre än den förra veckan... No doubt about that!

Det susar och piper i mitt öra och har gjort det några dagar nu. Hoppas att det är p.g.a. min inflammation och ingenting annat. Fucked up annars.

kaos

en burk färg + en klantig Emelie = inte särskilt lyckat.

asos

Vi ska beställa från Asos några stycken och helst innan jul så att beställningen kommer fram innan julafton så att vi kan beställa lite julklappar med! Smart va? De här sakerna funderar jag på att beställa:




Och det här skulle jag OCKSÅ jag vilja beställa (bl. a! Finns sinnessjukt mycket snyggt på Asos, så det är svårt att välja ut):



rapport

 • Date Movie sög, alldeles för överdriven. 
 • är sjukt mätt efter min mini-choklad-fondue.
 • kollar på julkalendern som jag missade igår...
 • ... och försöker sitta med huvudet så vågrätt som möjligt för att mina droppar mot örongångsinflammationen ska hjälpa.


today

Nu? Äter fil & müsli och kollar runt lite i internet-världen.
Sen? Kolla på
Date movie och käka lite mini-choklad-fondue.

Var så otroligt stissig idag på den lilla naturkunskap som vi hade. Har inte varit med om värre, kommer inte ihåg ett enda ord han sa förutom när han sa till en annan person att vara lite tyst (btw: mohaha!). Kunde nästan inte sitta still ens. 
  - Emelie, jag är stissig! 
  - Jenny, jag dööör!

Sen satt vi två & Rua och kladdade lite vackert i mitt block, hehe... Som tur var så hade vi inte så lång lektion för annars hade jag nog avlidit. Seriöst talat.

På vägen hem så gick jag & Jenny inom Reptil och Ica. Hyrde en varsin film (ja, en varsin & går hem själva. Eeh? ;D) och handlade lite smått & gott på Ica. Köpte Veckorevyn, tänkte ge den en chans igen. Hrmpf... Jävla Ebba. Men korsorden är i alla fall fortfarande bra.

how could I?

Missade julkaledern idag! Någon som kan uppdatera mig om vad som hände i dagens säkerligen väldigt spännande avsnitt?

Btw, jag vet att jag uppdaterat bloggen som en galning på senaste tiden. Det är bara för att jag varit lite halvdålig och därmed varit hemma mycket (plus att Jenny tjatar ;D). Men ska tygla mig i fortsättningen... Försöka i alla fall.

2006 Billboard Awards



Från vänster: Rihanna, Kristen Bell, Gwen Stefani, Denise Richards, Nelly Furtado, Carmen Electra, Janet Jackson, Carrie Underwood.
Älskar Kristen Bell's klänning, hur snygg som helst! Rihannas (trots urringningen jag själv aldrig skulle ta på mig) & Carmen Electras är rätt fina de med. Denise Richards & Janet Jackson däremot vet jag inte vad de tänkte.

nada & niente

Vet inte vad jag har gjort för att tiden ska gå idag för jag har verkligen inte gjort någonting. Har typ suttit lite här, kollat gamla 70's avsnitt och pluggat. En hel dag? Mjoo, precis.
Är hemma från skolan idag nämligen eftersom jag inte mår så bra. Hade bara spanska och där missade jag inget, och så mötet med Ulf med men Jenny sa att det var okej.

 Det var meningen att jag skulle använt den här lediga tiden till att plugga en massa men det blev inte så överdrivet mycket av det... Såklart, men lite granna i alla fall. Jag vet att jag skulle kunna skriva färdigt religions-arbetet om hedersmord hur snabbt som helst men jag tar bara inte tag i det. Orkar inte plugg, blä.

fem ovanor

Jag hittade en utmaning i något gammalt arkiv nånstans som jag tänkte göra:

Du ska skriva upp fem (konstiga) ovanor du har och sedan utmana andra bloggare att göra detsamma. De skall även bifoga de här korta reglerna i ett meddelande. Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka du utmanar.

1. kollar alltid så att spisen inte är på typ 3 ggr innan jag går hemifrån.
2. biter mig i läppen när jag har tråkigt eller tänker (som Nea brukar irritera sig på ;P).
3. ”räknar” ord, som ni
vet.
4. knäcker fingrarna & ryggen (alltför ofta enligt vissa personer).
5. har i princip alltid strumpor på mig, undantag när jag badar & duschar.

Jag utmanar de som vill & orkar av de jag känner. It's up to you!

That 70's show

HydeThey should have x-rayed your head at the hospital.
Kelso: They did! And for your information they found nothing!

Betty Boop nightie

betty

Ååh, ge mig! Något för en vänlig själ där ute att beställa till mig i julklapp ;D Detta gulliga nattlinne finns på Asos för typ 200 kronor. Varför kunde det inte funnits på H&M istället?

it's all over

Det är slut mellan Rachel Bilson & Adam Brody. Jahaja, ännu ett par som går skilda vägar. De som alltid var så söta ihop. Tråkigt värre.

Fast det är klart, det gör inte så mycket för Adam Brody är ju minst lika het som singel ;)

10 saker jag INTE skulle ta med till en öde ö

1. låten hard rock hallelujah med Lordi.
2. Ingemar.
3. matte-böcker.
4. en ishockey-utrustning.
5. en brevlåda. 
6. Runar Sörgaard (läskigt värre).
7. nagellack.
8. en tom chipspåse.
9. utvandrarmonumentet.
10. sand.

uppföljare: 10 saker jag skulle ta med mig till en öde ö.

julkalendern

Har försökt att ge årets julkalender, LasseMajas detektivbyrå, en chans för det var några år sedan man följde dom nu. Ville kolla i år eftersom jag har läst att bl a Johan Ulvesson & Johan Rheborg skulle vara med men än så länge har de inte visat sig. Men de kommer väl så småningom, hoppas jag. I alla fall så verkar ändå julkalendern rätt okej, med eller utan Ulvesson & Rheborg. Fast den lär dock bli tusen gånger bättre med dom.

De bästa julkalendrarna genom tiderna har ändå varit Mysteriet på Greveholm, Jul i Kapernaum & Pelle Svanslös. Det var tider det!


telefon med Jenny

- vad gör du för nånting?
- det är den fjärde december idag.
- va!?

Bella takes a bath


home again

Nu är jag hemma igen efter dagens äventyr. Har varit på körskolan och där träffade jag även på Nea en liten stund. Körningen i sig gick väl relativt bra även utan linser (dock med glasögonen, fastän de inte har samma styrka) men plugget gick inte riktigt som jag ville. Min hjärna var inte riktigt som den skulle idag. Bittert.
Nu? That 70's show & plugga lite. Sen mat, är hungrig som fasiken.


Listor is the shit

Ett hopplock av olika listor som jag hittat på lite olika ställen. Reducerad för roligare läsning. För vem tycker att det är kul att läsa en massa frågor där svaren bara blir: ja, nej eller jag vet inte? Och ingen orkar heller läsa igenom listor som är en mil långa, det blir bara drygt. Tycker jag i alla fall.

Vilken tid gick du upp idag? klockan 9.12, för att vara exakt.  
Vad ska du göra i helgen? party party! :D
Din favoritlåt just nu? Sunrise Avenue – fairytale gone bad & Razorlight - america.
Var fick du dina senaste pengar ifrån? studiebidraget.   
Är du skyldig någon pengar? Mhm, 90 kronor till Jenns.  
Har du någon fobi? isch ja, fötter.
Tycker du om kaviar? eew, nej.
Vad såg du senast på tv? Parlamentet.  
Vad är du beroende av? musik, vännerna, müsli. 
Tycker du att det är jobbigt att ringa någon du inte känner? Ibland, ibland inte.
Tycker du om broccoli? helt okej.  
Vilken är den roligaste listan du har gjort?
denna.
Vad får dina armhår att resa sig? en bra låt.   
Vilket var ditt första jobb? på thai-restaurangen.   
Vilket är ditt motto? Live your life as if everyday gonna be the last.  
Vad ville du blir när du var liten? veterinär bl a.

Är du rädd för små svarta kryp med många ben? njää, inte precis.

Om du får välja en present till dig själv, vad skulle det bli då? en resa :D

Om du får välja en artist som kommer och spelar för dig på din födelsedag, vem blir det? Michael Jackson.

Tre saker du alltid har med dig? mobil, nycklar, mp3.

Den senaste komplimangen du fick? att jag är vacker. 

Brukar du komma i tid? i princip alltid, tycker det är oförskämt annars.

Är du blyg? Ibland, beror på tillfället.

Vilken idrott sysslar du med? trampolin in the shit.
Vad skulle du göra om du var kille för en dag? Hehe…

do you remember?

get & räk

the year of 2004 - nostalgi.
det var här nånstans Geten & Räkan började.
fy farao vad snygga vi var! ;D

saknar nian något så fruktansvärt mycket ibland.

Tjuvlyssnat

Medelålders manlig advokat i mobiltelefon: Ja hejsan, mitt namn är advokat (säger sitt namn), jag ringer angående din pojkvän (tittar i papperen och säger namn). Det är så att han blivit häktad idag och han ville att jag skulle ringa och säga (advokaten tar till sin allra trösterikaste röst): jag älskar dig och jag saknar dig och jag ber så heeemskt mycket om förlåtelse för det här alltså.

666

Jag har nu publicerat 666 stycken inlägg här på bloggen. Lite scary faktiskt. Men jag ska nog överleva natten. Förhoppningsvis. Fast man vet aldrig, jag är lite Darth Vader blandat med myrslok för tillfället.

första advent

Mysigt värre. Nu börjar man väl snart märka att julen närmar sig också. Efter besöket på sjukhuset senare ikväll (ja, jag får hjälp nu, wooho!) så ska det mysas med glögg, pepparkakor & lussekatter. Älskar glögg och årets första glögg kommer troligen inte heller att vara fel. Ha en trevlig första advent allihopa, det ska jag nämligen med försöka ha. Ska bara knarka lite panodil först.


fun stuff

- Om jag går in bakvägen, går det för dig då?

- I love snabbköp, tänk att bara gå in och ta en snabbis!

- Jag sa till Chris min husband att jag skulle börja sälja kläder och det var ju roligt jag som inte har några på mig!


vic silvvic silv

Hey Baberiba does
Victoria Silvstedt x2.

antingen eller

Har en massa listor på lager här hemma och tänkte att en skulle publiceras idag. Så frågade Nea om råd och hon tyckte denna, så det blev det. Vet däremot inte var jag har hittat listan, har haft den på datorn för länge, haha.

Vanilj eller choklad: om det är glass så ska det vara vanilj… Men älskar dock choklad i vanliga fall.

Hund eller katt: katt, men Ebba är sjukt söt! :D

Rosa eller lila: roooosa!

Tv eller dator: dator för man kan ju faktiskt kolla på film där med ;)  

Cd eller radio: musik på datorn, tack!

Äpple eller apelsin: äpple, men inte om det är juice för då ska det vara apelsin.

Berg-och-dalbana eller vatten-bana: Berg-och-dalbana :D Sjukt roligt!

Guld eller silver: silver.

Harry Potter eller Sagan om ringen: Film - Sagan om ringen, bok - Harry Potter.

Regn eller snö: snö, men regn kan vara mysigt som fasiken ibland.

Gå eller springa: beror på humör, men oftast gå.

Pepsi eller Coca Cola? Coca cola, helt klart. Går inte att jämföra.
Stranden eller bergen: stranden.

Paris Hilton  eller Nicole Richie: hrm, Nicole tror jag faktiskt. Hon klär sig iaf snyggare!

Saft eller alkohol: oftast alkohol ;D hehe…

New York eller California: vet nicht, skulle vilja till båda!  

Pizza eller hamburgare: hamburgare.
Bio eller promenad: promenad.
Kaffe eller te? Te, men älskar dock lukten av kaffe.  
Christina eller Britney: Britney. Gillar henne trots allt.
Jultomten eller påskharen: jultomten, såklart!
Ute- eller hemmakväll: beror på humör, ibland är man sugen på party & ibland inte.  
Salt eller sött: Sött!

Lakrits eller choklad? Choklad :D
Big Brother eller Sportnytt? inget av det helst. Men om något Big Brother.


morgon-rapport

Jag är trött som fasiken idag men örat är i alla fall okej idag med. Tur det. Ska snart iväg och hoppa, eller rättare sagt passa & kolla på när alla andra hoppar. Hrmf :P Vore trevligt om Nea & Alle hälsade på och hoppade lite idag tycker jag allt!

Igår var som sagt Nea, Lizze & Micke här. Pratade, kollade på Lilla Melodifestivalen (eller vad det nu heter) och spelade lite kort. Molly är ju så överlägset bäst, hennes röst är helt jävla underbar. Men alla andra var pantade och röstade på Ryssland. De var ju bara två små snorungar som inte ens sjöng särskilt bra. Bara för att de var "söta", riktigt illa röstat people! Men Molly kom i alla fall trea och det är ju inte fy skam det heller.


poser


Har varit ego för ett bra tag framåt nu. Hade tråkigt så tog en massa kort på mig själv med timern. Hihi... Men nu ska jag sluta vara ego för snart kommer Lizze, Nea & Micke hit.

citat

Julia tar sin roll som passare väldigt seriöst...
- om hon skulle flyga mot mig när jag passar så skulle jag nog hoppa åt sidan!

musik-utmaning

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.
NO CHEATING!

Will it be ok? Give in to me
How are you feeling today?  Courage
How do your friends see you? Time to dance
Will you get married? The way you make me feel
What is your best friend's theme song? I don’t want to be
What is the story of your life? What’s in it for me
What was high school like? U + Ur hand
How can you get ahead in life? They don’t really care about us
What is the best thing about your friends? Fairytale gone bad
What is in store for the remainder of this weekend? Hurt
What song describes you? Patience
How does the world see you? Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes of
What do your friends really think of you? Crazy
Do people secretly lust after you? Red red wine
How can you make yourself happy? Pieces
What should you do with your life? Bed of roses

Många var lite fucked up, blev inte rätt på nåt sätt. Men vissa blev det ganska roliga svar på ändå och vissa kunde stämma. Hehe ;D

idolfinalen

marcus

Spelade mig ingen roll vilken som vann igår så det var skitkul att Marcus vann även om det hade varit lika kul om Erik gjort det. Spelar ju egentligen ingen roll om man kommer etta eller tvåa för det går lika bra för båda. Titta på Darin liksom!
Gårdagens final var rätt bra, både Pride & Bed of roses är otroligt bra när de framför dom. Tycker däremot att de kunde valt andra låtar än The show must go on & Fix you. Men bra är det vilket fall, vad de än framför. Hade fortfarande velat höra Erik sjunga I don't want to be bara, så otroligt bra, men har laddat ner den nu istället ;)
Däremot är jag besviken på vinnarlåten, everything changes. Den hade ju helt okej text, fin & så, men det var ju inget tryck i låten! Vi märkte nästan inte när refrängen kom, det var ju i princip ingen skillnad. Inte bra med andra ord. Tycker Jörgen Elofsson  kunde ha gjort bättre, för han kan bättre egentligen.

Och va fan hade Sanna Bråding på sig!? Herregud säger jag bara.

lite gnäll

Jag har öroninflammation. Blä, hatar det något så fruktansvärt mycket. Men idag är det inte fullt så illa som igår så jag hoppas att det är på väg åt rätt håll men igår däremot innan tabletterna började verka var det typ "hej kom och hjälp mig att dö". Det värsta är att jag måste träna idag för jag har lovat Lennart eftersom han är i Tyskland. Riktigt jävla bittert.

Nej, nu är det slutgnällt. Ska gå & käka lite frukost snart istället. Müsli gör mig alltid på bättre humör ;D


rastlös

Det är inte bra för mig att vara hemma en hel eftermiddag. Jag uppdaterar ju bloggen som en galning. Borde egentligen gå och börja med maten. Orkar bara inte. Borde bada Bella. Orkar inte men ska dock. Senare. Efter allt matlagande, ätande & kollande på julkalendern (btw så känns det sjukt att redan är december!). Men har faktiskt fått en hel del annat gjort även om jag publicerat här en del. Har pluggat både svenska & religion, rätt bra gjort ändå även om det inte var så överdrivet mycket. Men ändå.  

Har förresten kommit på att jag har en del oheta (och heta också iofs) smeknamn; vanten, räkan, snoopy, polkan, emms, pem... Mhm, kärt barn har många namn var det va? ;D

dissigt värre!

(Tjej ~20 sitter och beundrar kompisens, kille ~20, nya frisyr. Hon börjar klappa på hans huvud)
Tjej: Wow! Det känns som en katt när man klappar så här!
(Killen blir lite irriterad utav det ivriga klappandet och klappar henne på magen)
Kille: Wow! Det känns som en val när man klappar så här!


dubbelt upp


1. Lindsay Lohan & Jade Jagger - Är ingen särskilt stor skillnad mellan hur klänningen sitter på de båda men eftersom Lindsay är en av mina favoriter så säger jag att den är bäst på henne. Såklart.

2. Carmen Electra & Christina Milian - De har skjortan på så helt olika sett så det är lite svårt att jämföra. Men jag får nog säga att hela outfiten sett så gillar jag Christinas mer än Carmens, fastän bådas är fina.  

3. Gwen Stefani & Patricia Arquette - Gwen, no doubt about it. Patricias bröst förstör tyvärr allt, det blir för mycket liksom.

dagens

Låt: Razorlight - america
Har gjort: skola, pratat med Nea och varit på Ica & handlat lite.
Ska göra: plugga, kolla gamla That 70's show-avsnitt, mata & leka lite med Bella och kolla idolfinalen med brudsen ikväll.
Humör: bra men mår halvbajs. Mina ögon är röda som fasiken.
Klädsel: blå jeans,
svart linne från BikBok, svart kofta & ankelboots.
Tv-titt: Idol, vad annars? :P

dagens kommentarer

När vi sitter och pratar om Jennys dator som är väldigt svår att sätta igång säger jag denna mycket fina kommentar:
- Men sätt på den på morgonen så är den ju påsatt när du kommer hem!

Och lite senare när vi pratar om brottslingen Juha och vad han har dömts till så säger vi att han borde ha en riktig fotboja och jag kommer med ett väldigt fint förslag:
- häng den i kulorna!