little black dress

asosasos

lite kärlek till svarta klänningar, jao. Från Asos såklart.

sleep tight


Jäklar vad jag har bloggat ikväll! Är alldeles för speedad för att kunna sova... Brukar bli så när jag jobbar kväll, sist låg jag & vred mig i sängen i flera timmar. Då kan jag hellre sitta här & fördriva tiden. Dagen på jobbet har i alla fall varit helt okej, eller den var det fram tills sjutiden då den blev bra mycket bättre. Älskar när vissa kunder bara kommer in & lyser upp resten av min kväll.

Skulle kunna skriva hur mycket som helst ikväll men kanske borde försöka sova nu? Imorgon blir det nog ingen update alls förresten, jobbar hela jävla dagen. Wooho.

kärlek till Björn

 

Jag vill också vara brödet man vill lägga korven i & sodastreamad oboy.
Jag är ju faktiskt redan laktosintolerant så Björn borde gilla mig ;)

Rachel Bilson

rachel bilsonrachel bilson
före & efter.

Rachel Bilson har klippt lugg & det passar henne megabra. Hur söt som helst!

äta bör man annars dör man

peanuts

Var sjukt sugen på moccaglass när jag slutade jobbet men de få ställen som har öppet vid den tiden (dvs halv elva) har ju självklart inte mjölkfri glass i sortimentet. Men det kanske bara var bra för jag har varit sjukt onyttig den senaste tiden. Glass, nachos & nötter i mängder, seriöst talat. Ni skulle typ dö om jag sa hur mycket jordnötter jag konsumerar på en vecka ;D Jag som var så duktig innan, jag måste skärpa mig igen ;)

my favourite


Lindsay Lohan i Paper Magazine.
Inte överdrivet bra bilder, men fortfarande min favorit ;P

Tjejsnack v. 9 - djur

Bella

Har du några djur, ras och vad heter de?

japps, en dabbagam vid namn Bella (som ni kan se ovan, mucho söt ;D).
Är det nåt djur du skulle vilja ha, vad?

vill ha en katt, men kan inte för pappa är allergisk. Sjukt bittert.
Är det nåt djur du INTE skulle vilja ha, varför?
häst. Inget intresse what so ever för de djuren.

Om du fick vara ett djur en dag, vilket, varför just det?

en fågel. Friheten att flyga, behöver jag säga mer?
Finns det något djur du är rädd för, vilket?
inte precis sådär i vardagen. Men en grizzlybjörn vore väl inte nice att stöta på precis ;)


Smurf-tröja

asosasos

Ni måste hålla med om att det är en jäkligt söt tröja!
Och ja, den är såklart från Asos ;)

tv & mums

nachos

Förlåt. Det var meningen att jag skulle lägga lite tid till bloggvärlden när jag kom hem från jobbet igår, men vet ni vad? Jag orkade helt enkelt inte. Istället låg jag i soffan, kollade på That '70s show & Top Model och åt nachos. Var rätt nöjd med det med ;)

Och idag sov jag länge (wooho :D) och måste därför skynda för jag har a lot to do innan jobbet kl halv två. Så tyvärr, inte mycket till bloggande idag heller. Svarar på kommentarerna när jag får tid :)

white trash


Kristen Bell är vanligtvis mycket söt, men här ser hon lite white trash ut :P

regn hos mig

regn

Blö. Det regnar ute & jag ska cykla till jobbet.
Hoppas ni får en bra dag i alla fall! ;) I'll be back tonight.

That '70s show

70's70's

Eftersom lönen kom häromdagen så tyckte jag att jag hade råd att unna mig lite mer än bara
trosorna... Så jag beställde säsong 2 & 3 av That ´70s show. Fick ju säsong ett i julklapp & vill ju självklart ha resten också, eftersom jag fullkomligt älskar serien.

Vilken liten slösa jag har blivit, men hallå orka snåla ;)

middle of the week

skor
jag & mina skor är fortfarande nykära.

Godmorgon! Har lyckats sova lite längre den senaste tiden, i alla fall till åtta-nio, men idag så var det tidigt igen då jag vaknade redan innan sju... Blö. Jaja, då får jag ju faktiskt ut lite mer av dagen innan jag börjar jobba. Måste försöka se positivt på allt ;)

Så innan jobbet, som jag börjar ett, hade jag tänkt att hinna baka nallebröd och även åka inom sjukhuset. Måste hämta ut min medicin (hoppas, hoppas, hoppas den hjälper!) och ta lite blodprover.

Jessica Alba


Jessica Alba gör olika filmer ur klassiska skräckfilmer i Latina Magazine.
Kan ni se vilka det är? Jag kan gissa mig till ett par av dom, tror jag...

shoooes

asosasos

De kanske inte var särskilt snygga med de var jäkligt häftiga!

Tisdagstema - last

tisdagstema

Min last är nötter. Alla slags nötter. Just love it.
Cashewnötter, valnötter, jordnötter, pistagenötter... Mums.

back on track

hemköpsis

Hela kvällen igår och morgonen idag har spenderats på jobbet, därför har det inte heller kunnat bli så mycket uppdaterande här på bloggen men jag hoppas det är okej ;) Nu är jag i alla fall hemma igen, dock bara för en liten stund. Jag ska möta upp Linn, Marie & Nea om typ en timme och hälsa på Johanna, de ville träffa Tea och se hennes lägenhet & så :)

Måste skynda nu för jag har en del jag måste hinna med innan det är dags att bege mig mot stan igen, men ikväll är jag tillbaks igen. Inget mera jobb idag. Mucho nice.

Beyonce photoshoot


Beyonce är vacker.

fika x2

trowsor

Fikan med Elin var mycket trevlig, pratade om diverse saker men främst killar & hur de tänker/inte tänker ;) Hehe. När Elin började jobba satte jag mig istället med sis & hennes kompisar en stund, pratade & fick mysa lite med Tea. Sen hade jag lite ärenden på stan att göra och då hittade jag dessa trosor från Björn Borg. Eftersom lönen kom idag tyckte jag att jag kunde unna mig det ;)

ny vecka

tejag & Elin

Denna veckan kommer bli jobbig. Riktigt jobbig, ordagrant då alltså för jag jobbar varje dag hela veckan. Joy! Idag har jag i och för sig bara ett kort pass, och tillsammans med Nea dessutom, eftersom de andra har personalmöte. Men ändå mucho jobb. Jaja, får väl tänka på pengarna & hoppas att mina favoritkunder tittar in ;)

Nu ska jag snart cykla in till stan för att träffa Elin & fika lite granna. Trevligt värre! Lite te & en massa prat är aldrig fel :)

Björn Gustavsson

Björn

Jag drömde om Björn inatt. Det var angenämt. Haha.
Han var här i stan & uppträdde och jag & Nea sprang efter han överallt ;D

Oscargalan 2008



Från vänster: Ellen Page, Hillary Swank, Heidi Klum, Cate Blanchet, Cameron Diaz, Jennifer Garner, Anne Hathaway, Renee Zellwegger, Penelope Cruz, Jessica Alba, Katherine Heigl & Nicole Kidman.  

Många kändisar var på plats när det var Oscarutdelning som gällde, och vackra var de också. Jag själv tycker nog att Katherine Heigl var vackrast av dom alla, fast så är hon i och för sig alltid sjukt vacker. Och det verkar som om No country for old men vann allra flest statyetter, så nu måste jag ju se den också.

sunday

Tea

Inte mycket update idag för sis, Kenty, Tea & faster Rebecca är nämligen här på besök. Trevligt & mysigt värre ska tilläggas :) Tea är så duktig nu med för nu har hon lärt sig hur man snurrar över till mage & då så måste man ju göra det heeela tiden ;)

Själv så är jag sjukt trött för tillfället & huvudet vill jag helst skjuta. Inte p.g.a. alkohol eftersom jag var nykter igår, utan bara lite allmänt blä. Är väl trött i förväg inför veckan med jobb som väntar ;D

orange beauty

sophiasophia

Inte för att klänningen är den snyggaste jag sett precis men Sophia Bush är sjukt söt.

nödvändigt vetande

bok

Kommer ni ihåg min bok som jag fick i
julklapp? ;D Den innehåller väldigt mycket intressant, rolig & onödig fakta om diverse ting, som t ex: I Ventura, Kalifornien, är det förbjudet för katter & hundar att ha sex utan tillstånd. Frågan jag då ställer mig är: hur skaffar djuren ett tillstånd?

Party is was


Varsågoda, några random pics från Fias 20-årsfest igår.
Det var mucho trevligt & god mat dessutom ;)

Bee Movie

Bee Movie

Har spenderat morgonen med att kolla på Bee Movie. Var tvungen att titta på någonting medan jag tränade, annars dör man ju av uttråkning ;) Dock kunde jag inte stå på träningsgrejen så länge för knät fuckade sig. Anyways så tyckte jag att filmen var söt, inte den bästa animerade film jag sett precis men ändå helt okej ;P

systemet, nästa!

Fiaoutfit

Imorgon fyller tösen Sofia här ovanför hela tjugo år så ikväll är det fest för henne! Ska bli mucho trevligt, är "seriöst" med middag & allt ;) Hade lika stora problem med val av klädsel idag som förra helgen. Ingenting känns riktigt bra men tillsist så fick det bli som det blev, som ni också kan se ovan. Hade en outfit som var megabra men så märkte jag att skorna inte gick att använda utan måste klackas om. Sjukt bittert. Nu är det bara sminkning kvar sen ska jag dra... Ha en trevligt lördagskväll allihopa :)

Godmorgon

Någon annan som är uppe lika tidigt denna lördagsmorgon? Tror inte det...
Nu drar jag till jobbet. Blö. See you later.

snälla jag

thaisallad

Idag har jag varit världens sötaste dotter. Som tack för alla pengar mamma & pappa har lagt ut på mig för zonterapi, akupunktur, mediciner m.m. så bjöd jag dom på middag på thairesturangen :) Det var sjukt längesen jag åt där eftersom de har slutat med lunchbuffé & jag har försökt hålla mig undan thaisalladen, som jag var beroende av, eftersom jag fick för mig att det var gluten i den. Men nu extrakollade jag ännu en gång & det är nada gluten i den, så gissa om jag mumsade thaisallad ;)

snyggast.com


Jag hoppas att jag vinner tavlan. Johnny Depp är bara så bäst.

Christina Ricci

ricciricci

Ofta tycker jag att Christina Ricci ser konstig ut men här var hon jättesöt!
I vilket fall som helst så måste jag se Black Snake Moan nån dag igen.
För den filmen var sjukt bra.

Here I am

Jo, jag lever. Och nu kommer det äntligen lite inlägg ;P
Ska bara finna lite inspiration, så att säga.

Torsdag

laxsallad

Vad otroligt skönt (och konstigt) det har varit att vara helt ledig idag. Att ha tid & orka göra något annat än att bara jobba & sen hem vara halvdöd. Så idag har jag fikat med Lizze, Nea & Elin. Mucho trevligt, speciellt att träffa Lizze om jag inte sett sen nyårs-
afton eftersom hon numera bor i Halmstad.

Hade egentligen tänkt passa på att träna Box it ikväll men jag tror jag struntar i det. Istället så tänkte jag slappa hela kvällen... Ska fixa mig lite laxsallad till middag, kolla på tv & bara njuta av att ta det lugnt. Blir nog bra det med ;)

it's a curse

asosasos

Mucho häftig & snygg klänning från Asos. Igen. Jag kan inte sluta ;)

Hayden Panettiere


Hayden Panettiere gör reklam för Candies. Lika söt som vanligt såklart.

Top Model & magont

Top ModelTop Model

Oj, speedbloggade visst innan kl tolv och sen ingenting efter det. Men så blir det när man jobbar, jobbar & jobbar. När jag kom hem från jobbet så tittade jag på Top Model, missade förra avsnittet så ville se vad det var för brudar denna gången. Gillade Lisa mest, hon blev sjukt bra på photoshooten. Fast favoriten är J Alexander - han är häftig ;D

Idag är jag ledig för första gången på över en vecka! Mucho angenämt. Tyvärr vaknade jag upp med magont denna morgon också... Mycket konstigt. Får hoppas att det går över som det gjorde igår.

Tävling!

johnny deppLilija har, i samarbete med Raz, en tävling där du kan vinna en tavla med Johnny Depp!
Tavlan är endast målad för den här tävlingen så ingen annan har en likadan :)
Självklart är jag med i tävlingen & det hoppas jag du också är?
Kolla in tävlingen här för att delta du också. Lycka till!

Tavlan är sinnessjukt snygg! Och Johnny Depp med för den delen, måste i alla fall försöka vinna den ;)

goldstar

Wiee, idag har jag uppdaterat duktigt. Guldstjärna till mig ;) Magen är mycket bättre & nu cyklar jag in till stan för att göra lite ärenden innan jobbet. Ha en bra dag! :D

finally!

tarzantarzan

Ni som känner mig vet att jag har letat efter disneyfilmen Tarzan i flera år men aldrig hittat den. Jag beställde den för ett par månader sedan från min filmklubb & var
överlycklig, men sen fick jag bara ett brev hem om att jag tyvärr inte kunde få den för den hade utgått eller nåt sånt skit. Men nu, tack vare en mycket snäll person vid namn Alle, så har jag den äntligen i mina ägor. Fick den alltså genom en annons på Blocket för 120 kronor och fick den på posten idag :D

Heidi Klum


Heidi Klum har blivit utsedd till världens sexigaste modell.
Så varsågoda, här är en photoshoot med henne.

Scrubs är skoj

scrubs

Godmorgon, godmorgon... Jag är allt annat än pigg idag, snarare halvdöd. Satt uppe till 1-2 inatt av någon konstig anledning och kollade på Scrubs & andra meningslösa saker på tv. Kände inte för att gå & lägga mig. What's up with that?

Och så har jag sinnessjukt ont i magen till råga på allt, kan typ inte gå rakt. Jag som inte haft ont i magen på evigheter... Hatar att ha ont i magen. Mitt vanliga illamående räcker liksom. Så nu tänkte jag lägga mig i soffan en stund innan jag måste göra mig iordning inför jobb, försöka äta lite frukost & hoppas på att det blir bättre.

Asos

asosasos

Det hade faktiskt varit sjukt häftigt med ett par gröna byxor till våren.

Tisdagstema - längtan

tisdagstema

Vill ha sol & värme. Vill kunna springa runt i klänningar & sandaler.
Längtar otroligt mycket till våren/sommaren.

I'm back. Nästan.

nachosego

Nu är jag hemma från jobbet för andra gången idag. Och imorgon är det Hemköp som gäller igen. Toklängtar tills på torsdag då jag är helt ledig för första gången på över en vecka. Underbart. Just nu sitter jag här och är sjukt sugen på nachos, men ingen butik i närheten är öppen så det går inte att ordna. Sjukt bittert faktiskt.

Och förresten så var The Holiday en sjukt söt film. Jag gillade den mucho.

Gorgeous


Världen är allt bra orättvis ibland. Jessica Biel är sjukt vacker.

jobb, jobb, jobb

the holiday

Jag jobbar dubbelt eller s.k. delad dag idag så det blir inte så mycket med bloggandet. Har jobbat förmiddagen och nu är jag hemma ett par timmar innan det är dags för jobb igen. Nu tänkte sätta mig i soffan & kolla på The Holiday som jag köpte till Aftonbladet :) Återkommer när jag får tid & orkar igen ;P

new stuff

tändareshoes

Jag har förresten shoppat lite idag, hade en halvtimme i mitt liv över så passade på att gå inom ett par affärer i vår tråkiga stad. För det första och bästa ett par skor som var mucho, mucho välbehövligt. Från Björn Borg för 600 kronor, och snygga är de med! Och så köpte jag en tändare också, som jag råkade hitta när jag skulle ha kontantkort till mobilen. Nej, jag röker inte och använder i princip aldrig en tändare men det var ju Betty Boop. Var ju bara tvungen helt enkelt ;)

boobies


Lindsay Lohan visar en aning mycket i New York Magazine...

måste. shoppa. nu.

nelly

Den här jackan från Kaffe som jag hittade på Nelly är mucho häftig.
Jag måste shoppa. Snarast. Jag har inget roligt hemma längre!

Here I am

Jag är inte död och jag har inte blivit kidnappad av Hemköp. Bara nästan, höhö ;) Kommer tillbaks senare när jag orkar & bloggar lite!

hata söndagar

Tea

Mamma var barnvakt till Tea från igårkväll tills idag så jag har myst hela morgonen med denna söta varelse. För övrigt mår jag inte helt hundra, om man säger så. Inte bakis dock bara mitt vanliga illamående som inte riktigt vill lägga sig från gårdagen. Blö. Och nu måste jag snart gå & göra mig iordning eftersom jag börjar jobba klockan två. Idag vill jag verkligen, verkligen inte jobba. Hade älskat att bara få ligga på soffan hela dagen och göra nada & niente. Men jag får tänka på pengarna, det är riktigt nice med pengar en söndag ;)

party it is!


Gårdagens förfest hos Emma var mycket trevligt med många härliga tjejer :D
Lorden, eller numera Harry's, var väl inget speciellt. Same old liksom.

catfight?

Nån mer än jag som ska se Nyhetsmorgon om en kvart? Självaste BlondinBella & Stina-Lee ska ju gästa programmet. Faktiskt lite spännande att se vad som händer & vad som sägs...

think pink

ali larterali larter

Ali Larter är mucho söt. Som vanligt.
Klänningen är sjukt snygg, nåt liknande vore inte fel tills nästa utgång ;)

saturday night fever

ego

Here I am. Fast inte länge till. Springer runt här i huset & gör mig iordning inför kvällens utgång. Detta är första helgen som vårt kära uteställe Lorden inte är Lorden längre utan istället Harry's. Ska bli skoj & se vad de gjort med stället ;D

Ingen bra dag idag dock, känner mig inte snygg i nåt. Inte ens min blåa snygg-klänning som jag älskar & alltid känner mig bekväm i. Blö. Men det blir nog den ändå tror jag. Måste shoppa nytt snarast för den delen, har inget skoj i garderoben längre... Vilka i-landsproblem man har va?

Men ikväll ska jag ha skoj. Mucho skoj. Helt nyktert förra helgen så nu är jag laddad till tusen & till och med sugen på alkohol ;)

like and don't like


Nej, jag har inte börjat gilla Mischa Barton
Var bara tvungen att publicera för att bilderna i sig var sjukt häftiga. 

stripes

asosasos

Mucho snyggt linne som jag hittade på Asos. Såklart.
Hade inte varit fel i vår & sommar. Verkligen inte.

tv-tittande på g

Johan Glans

Nu ska jag titta på Hjälp. Älskar det programmet, hur roligt som helst!
Det går ju liksom inte att göra annat än att älska Johan Glans som är med ;D

friday night

trädjag

Back on track. Eller inte, men hej & hallå i alla fall ;) Hemma från jobbet och känner mig sjukt sliten så ikväll blir det ingen speciell aktivitet, jag orkar helt enkelt inte & så ska jag upp tidigt imorgon för att jobba igen också. För tillfället känns det som om små dvärgar försöker hacka sig ut ur min tinning och är sjukt sugen på glass eller sorbet men orkar inte ta mig ut för att köpa det. Sjukt bittert :P

Positivt? Imorgon är det fest som gäller och det börjar kännas som vår. Även om det fortfarande är mucho kallt ute så skiner i alla fall solen som aldrig förr. Underbart.

yesterday


Det blev en bra Alla hjärtans dag igår trots att det inte fanns nån pojke att mysa med och ett fullspäckat schema ;P Åt tårta & drack te hos mormor för att fira hennes födelsedag. Sis, Kenty & Tea var ju också där så det blev lite mys med den sötaste tösen såklart :) Sen var det jobb resten av kvällen, men jag var rätt nöjd med det faktiskt, min favoritkund handlade ju ;D

Idag blir det jobb igen... Jobbar hur mycket som helst nu, från i tisdags till nästa torsdag i sträck. Jag som hade tänkt att tatuera mig idag men det får väl vänta tills en annan fredag. Blö. Anyways: ha en bra fredag allihopa! :D I'll be back tonight.

Kate Hudson

kate hudsonkate hudson

Kate Hudson är bara så söt. Måste se Almost Famous någon dag bara för det.
Älskar den filmen.

dubbelt upp

dubbelt

Hayden Panettiere vs. Dita von Teese.
Jag vill säga att det är snyggare på Hayden & att hon gör det hela mycket bättre men det känns faktiskt (!) inte riktigt rätt. Instinktivt tycker jag att Dita gjorde outfiten mucho snygg & stilren. Dock svårt val, för Hayden är ju sjukt söt vad hon än har på sig! ;P

Michelle Williams


Michelle Williams i Wonderland Magazine.
Jag tycker om bilderna som fasiken! Speciella & sjukt häftiga.

Ingen vanlig dag?

heart

Ett bi har surrat i mitt öra att det är Alla hjärtans dag idag men jag har ju ingen söt pojk att mysa med så varför bry sig då ;) Jag har i alla fall fullt upp hela dagen idag: apoteket & hämta min medicin, ärende på banken, köpa blommor till mormor & sen hem till henne för att fira att hon fyller år idag, hem igen för att ha telefontid med läkaren och sen börjar jag jobba kl 17-22.15. Wooho...

Gårdagen på jobbet gick rätt snabbt trots att jag satt i kassan alla 9 timmar (förutom rasterna då ;D). I vanliga fall är man uppe & plockar lite varor också lite omvartannat. Men jag trivdes rätt bra faktiskt, ett par sötisar kom & handlade så jag var nöjd ;)

Purple rain

asosasos


 I like denna klänning mucho. Från Asos såklart, kanske onödigt att påpeka ;P
Den påminner lite om min som jag
beställde från H&M i modellen.

Bittert värre

top model 9

Ska aldrig mer jobba en onsdagskväll. Jag ska totalvägra.
Missar ju både Lost OCH Top Model. Tur att jag inte följer Greys Anatomy också ;D
Någon som vet om programmen går i repris?

Scarlett & Nathalie


två mycket vackra tjejer - Scarlett Johansson & Nathalie Portman.

middle of the week

homebuyego

Idag blir det jobb heeela dagen. På riktigt. Men vet ni vad? Jag tycker faktiskt att det ska bli trevligt för idag så är det kassan som gäller, vilket betyder att man kan hoppas på att ett par sötisar kommer in & handlar ;) I charken så är det ju inte så mycket med det, hehe.

Därför blir det nog inte så mycket bloggande idag. Ska ju dock inte cykla iväg förrän om en timme så hinner nog slänga in nåt inlägg till. Troligtvis.

nonstop i mina högtalare just nu

music
"Jag vill bara, bara vara. Slippa tänka & förklara. Aldrig tveka, bara leka..."

Bob Marley - redemption song
Regina Spektor - samson
Laleh - live tomorrow
Regina Spektor - fidelity
Mika - happy ending
Bob Marley - one drop
Regina Spektor - on the radio
Rootvälta - vara
Jimmy Cliff - you can get it if you really want
Regina Spektor - better

Hayden Panettiere

hayden panettierehayden panettiere

Hayden Panettiere på någon premiär häromdagen. Fabulous!
Mycket häftig klänning och hon är lika söt som alltid.

saknade människor


Detta var en mycket bra dag! Först får man träffa Jennifer som man inte träffat på evigheter (hoppas inte det dröjer lika länge tills nästa gång!) och nu ikväll ska jag träffa Linn & Marie, vilket också var sjukt längesen. Mycket trevligt att träffa de man umgicks med så mycket innan, tråkigt att man inte ses så mycket längre... Men roligt har man haft ihop i alla fall :D Plus att Lizze hörde av sig nyss, som jag typ inte pratat med sen hon flyttade. Mucho nice :)

give it to me

asos

Ännu en klänning från Asos som jag inte hade tackat nej till ;) 
Har jag nämnt att jag älskar klänningar?

hi there!

jag & neajen ^ jag

1. jag & Nea 2. jag & Jennifer.

Hej & förlåt för dåligt uppdaterande men vet ni vad? Jag har faktiskt ett liv, höhö ;) Gårkvällen spenderades med Nea, gick en runda & kollade lite resor på nätet - mucho trevligt! Idag har jag jobbat hela förmiddagen och kom väl hem för typ en timme sen. Ska dock in till stan om en timme igen för att fika med Jennifer. Evigheter sedan jag träffade den tjejen så det ska bli sjukt kul att träffa henne igen! Ovan ser ni hur snygga vi var för 2-3 år sedan ;)

Tjejsnack v. 7 - äta ute

mat

Hur ofta äter du mat ute?

inte så ofta nu för tiden, hade en period i höstas då jag åt thaimat flera gånger i veckan. Men nu blir det väl mer nån lunch då & då.
Vad/vart äter du då helst?
thaimat, no doubt about it! Min favorit ser ni ovan - thailändsk fläsksallad :D

Vad har du på din favoritpizza?

ätit pizza ute en gång så kan tyvärr inte säga så mycket om saken. Tyckte inte att det var så överdrivet gott heller för den delen, men så var det ju utan ost också.
Provar du ofta nya ställen/maträtter, varför/varför inte?
inte ofta nya matstället men ofta nya maträtter, fast hemma då förstås.

Går du ofta på café och fikar, vad?
inte så ofta som jag hade velat tyvärr, det är trevligt som fasiken! Och jag dricker oftast bara te, tål inte så mycket så brukar nöja mig med det :)


beautiful


Scarlett Johansson är mucho vacker.

segis

egoaladdin

That's me today, en riktig segis. Gårdagens trötthet sitter i ordentligt så dagen har varit för slapp för mitt eget bästa. Haha. Mest legat i soffan & kollat på disneyfilm ;) Nu ska jag i alla fall ta utanför huset för att få lite akupunktur igen. Sen ikväll blir det äntligen en promenix med Fia, varje gång vi har bestämt nu så har det inte gått men idag så hoppas jag verkligen att inget annat kommer i vägen :)

oh baby, baby...


this is hilarious.

Grammy Awards


Från vänster: Alicia Keys, Rihanna, Fergie, Beyonce, Carrie Underwood, Nelly Furtado & Natasha Bedingfield.

Häromdagen var det Grammy Awards som gällde och här är ett fåtal av de som gick på röda mattan under kvällens gång. Själv tycker jag att Alicia Keys var sjukt vacker i sin klänning och Natasha Bedingfields lila färg var ursnygg!

Mumsigt värre

marulk

Måste ju berätta om min marulk också! ;D Gjorde som Rebecka så snällt 
tipsade om och gjorde ett litet foliepaket som jag la in den i med citronpeppar, rosmarin & salt. Hade noll koll på vad för kryddor som passar till sådan fisk så chansade lite ;) Och resultatet? Hur jävla gott som helst och absolut värt den dyra kilopriset!

(Inte min bild utan lånad från Expressen där jag letade efter recept till fisken).

I like

nellynelly

Inte från Asos denna gång utan från Nelly, suprise suprise ;)
Anyways så tokdiggar jag klänningen som finns i två snygga färgkombinationer.
Plus att den ser väldigt bekväm ut och så kostar den endast 299 kronor - nice!

sunday


Jag vet, jag har uppdaterat sämre än sämst idag. Men jag har haft annat för mig. Och annat är i form av film, sudoku, sis, Kenty & världens sötaste bebis Tea. Så var det med det, en riktigt nice söndag med andra ord :) Just nu är jag sjukt trött och skulle lika gärna kunna gå & lägga mig nu. Haha! Men det ska jag inte, för jag ska mysa mer med Tea innan dess :D Bye bye, I'll be back tomorrow.

mini-converse

shoes
Sådana här skor bara måste Tea ha när hon blir lite större. Megasöta!

Sweeney Todd

Sweeney ToddSweeney Todd

Nu har jag precis kollat färdig på filmen
Sweeney Todd. Och som jag har längtat efter att få se den och det p.g.a. tre enkla anledningar: Johnny Depp, Helena Bonham Carter & Tim Burton. Borde ju inte kunna bli bättre liksom! Men tyvärr måste jag säga att jag är besviken, trots allt. Det var alldeles för mycket musikal för min del och filmen hade säkerligen varit bra mycket bättre som en "vanlig" film där de inte sjöng alla repliker hela tiden. Däremot är ju Johnny Depp, som vi i och för sig redan visste, en otroligt bra skådespelare som kan göra vilken roll som helst.

Melodifestivalen

1. Ska ringa & skälla på mormor, för hon satt säkert & hejade på Christer Sjögren. Hur fasiken kunde han gå vidare?
2. Luuk är bäst men det är fasiken Björn Gustavsson också.
3. Grattis till Amy som gick vidare, det var hon värd. Den bästa låten ikväll i alla fall!



Edit: på tal om Björn så är han rolig när han
hoppar i duschen ;D

Gossip Boys


De tre pojkarna i Gossip Girl: Penn Badgley, Chace Crawford & Ed Westwick.
Gillar bilderna och de två förstnämnda är mucho söta.

saturday night

Luuk

Henrik är sämst på att höra av sig så nu är mina planer för kvällen drastiskt ändrade :P Har inte haft en "vit helg" eller varit hemma en lördagkväll sedan typ november, så det kanske är dags egentligen? ;) Istället blir det Melodifestivalen & Kristian Luuk för hela slanten. Han är bäst och det är han som gör det värt att titta på ;D

marulk anyone?

marulkmarulk

Jag har varit en nörd idag, haha. Jobbar ju som bekant i charken på Hemköp och där har vi en massa konstiga fiskar. Så jag har länge gått & varit sugen på att prova marulk för att det verkar sjukt häftigt så idag köpte jag det ;D En väldigt liten bit, bara till mig själv, eftersom det kostar 249 kr/kg... Så nu till meningen med inlägget: vad gör man med fisken? Nån som vet hur det ska tillagas? :P

friday night

lets dance

Sjukt dryg dag egentligen men jag är helt speedad. Jobbade först i kassan mellan halv tio och ett, hade en timmes rast och sen jobbade jag i charken från klockan två till halv åtta. Nice dag? Tveksamt.

Det är i alla fall därför det inte kommer bli så mycket med den här fredagen. Kollade på Let's dance, eller rättare sagt tills Karl-Petter dansat, och sen satte jag mig här. Kollade på Hjälp nyss däremot och det är hur kul som helst! ;D Tror dock att det snart är dags för sängen, ska ju upp & jobba kl åtta imorgon igen...

still my favourite


Lindsay Lohan är fortfarande en av mina favoriter.
Här i Glamour.

Får jag...?

asosasos

Jag måste. För denna klänningen var hur söt som helst!
I vår & sommar vore den finare än finast. Var? Från Asos såklart ;)

bye bye!

Blö. Nu bär det av till jobbet igen. See you later.

update:
Psst. Jag är äntligen hemma från jobbet igen. Orka blogga?
Troligtvis ;)

bokmal?

Harry Potter

Jag är likadan med böcker som med filmer. Tycker jag en bok eller film är bra kan jag läsa/se den hur många gånger som helst. Som Harry Potter t ex, nu har jag precis läst ut hela serien för 10 000:e gången. Typ. Nu vet jag inte vad jag ska läsa för jag måste alltid läsa nåt innan jag ska sova, för annars somnar jag aldrig. Men det får väl bli nån gammal favorit som vanligt ikväll antar jag, kanske inte Harry igen dock lite mer fantasi ska jag försöka ha ;)

Nån som har nåt tips på nån bok som är bra, som jag förhoppningsvis inte läst, så jag inte bara läser samma böcker om & om igen? ;P

Hayden Panettiere

hayden panettierehayden panettiere

Hur söta bilder som helst på Hayden Panettiere som jag nyss hittade.
Världen är bra orättvis.

ugly face


Tog en massa fula bilder häromdagen när jag hade tråk (samtidigt som denna togs).
Tänkte jag kunde bjuda på lite fulbilder såhär på kvällen i brist på annat. 

Och som sagt : bättre att vara ful än att försöka vara snygg & misslyckas ;)
Men fråga inte vad jag gör för jag har ingen aning. Överhuvudtaget.

strunt

me

Vill sova. Borde sova. Jag vet dock att klockan inte är överdrivet mycket men jag sov lite inatt och kommer sova lite denna natten också. Ska nämligen upp & jobba tidigt imorgon också helt plötsligt, det var nämligen lite halvt kris på jobbet. Men jag är helt speedad efter jobbet ikväll så vad ska jag göra? :P
Let's blogga lite granna.

thursday

walkmovie

Blö. Idag är ingen bra dag, därav dåligt uppdaterande. Kaos i huvudet plus att illamåendet inte är på topp precis. Dumma läkare som fortfarande inte vet vad det är för fel på mig. Jag är så frisk man kan vara förutom att jag av okänd anledning mår illa. Hrmpf... Skjut mig?

I alla fall så har jag spenderat dagen med att först gå en runda och sen har jag legat i soffan och kollat på Baseketball & löst korsord. Pretty nice. Men nu längtar jag faktiskt till jobbet, det ska bli kul att jobba ikväll. Wow.

Eva Longoria


Eva Longoria gör reklam för Bebe.

Finally!

Lost

Äntligen börjar Lost igen, har väntat megalänge eftersom jag inte orkar ladda ner ;D
Dock är det inte alls lika bra längre som det var från början. Lite bittert faktiskt.

hej & hallå

trosorego

Har varit en trevlig dag än så länge. Blev en fika med sis, hennes kompisar & Tea såklart. Sen gick vi inom lite affärer också och jag hittade två par trosor, som ni kan se ovan, som jag bara var tvungen att köpa. Mucho häftiga. Köpte även lite söta kläder till Tea och ett nagellack.

Nu ska jag läsa Veckorevyn som kom ut idag - nice! See you later.

Tisdagstema - cirkel

tisdagstema

Veckans Tisdagstema är cirkel och efter att ha sprungit runt här hemma & tagit kort på diverse cirklar som jag hittade men utan att bli riktigt nöjd tar jag istället en gammal favorit till temat. Enjoy people.

Liv Tyler


Sjukt söta bilder på Liv Tyler :D

kan inte hjälpa det!

asosasos

Någon gång ska jag sluta blogga om snygga grejer från Asos hela tiden.
Men kunde jag faktiskt inte ignorera denna underbara tröja. Jag är kär

middle of the week

tulips

Godmorgon kära läsare! Idag är en trevlig dag för jag är helt ledig - fabulous! Så tänkte göra något av denna dagen och inte bara slappa bort den som jag gjorde i måndags ;) Ska ta mig in till staden tänkte jag för att göra lite ärenden som jag inte hunnit med, hälsa på sis om hon kan och ikväll blir det kanske en promenix med Fia :)

Igår så var förresten Nea, Rua, Fredrik & Alle här vilket var mycket trevligt värre. Inte ofta det går att få ihop filmkvällar nu för tiden, alla går om varandra med saker att göra. Jag tvingade dom i alla fall att se Gossip girl och sen kollade vi på
Employee of the month :)   

Sophia Bush


Tills jag har inspiration igen får ni lite bilder att titta på.
Sophia Bush är en ny favorit hos mig. Enjoy.

bla bla bla

semla

Det här är en sån dag då blogginspirationen ligger nere. Har ingenting att skriva om! Jag hoppas dock att jag är back on track snart igen. Än så länge har det inte hänt så mycket idag. Varit uppe på tok för tidigt och jobbat några timmar, solat lite, bakat, pratat i telefon med Fia & suttit här. Nu tänkte jag ta en lång & efterlängtad dusch efter att ha plockat med fisk hela förmiddagen, känns inte överdrivet nice :P

Förresten så är det fettisdagen idag. Jag har inte ätit en semla sen jag var typ sju år. Sådär överdrivet gott är det inte. En torr bulle med lite mandelmassa & grädde, typ.

dressed for success

asosasos

Om jag gillar svarta klänningar? Höhö, maybe ;)
Den här från Asos var i alla fall sjukt snygg. As usual.

tack för den!

På tal om mitt förra inlägg angående mitt korsord & sudoku-beroende så läste jag precis Tjuvlyssnat:

En flicka ~8 står och tittar på tidningar, och hennes bittra mamma kommer strax bakom.
Mamman: Så vitt jag vet har inte du några pengar, och 14 kronor får man ingen tidning för.
Flickan: Men mamma, jag vill bara ha korsord.
Mamman: Äh, korsord är för dumhuvuden.

nörd?


Jag har totalfastnat för att lösa korsord & sudoku.
Innan var det bara de i tidningsbilagorna för att de var billiga.
Men nu har jag avancerat & köper "riktiga" tidningar.

Det börjar bli lite nörd-varning på mig. Men jag tycker det är skoj i alla fall ;)

som en av dvärgarna

jump

Energin jag hade då för några veckor sedan hade inte varit fel. Är för tillfället sjukt trött, den här helgen har tagit på min energi... Jobb, jobb, fest & så lite mer jobb på det ;P Lyckades sova till kvart i nio idag. Förstår ni hur otroligt länge det är för att vara jag? Underbart.

Vad ska hittas på idag då? Ingen aning alls faktiskt, tar det som det kommer! Det enda jag vet att jag ska vara på akupunktur klockan fyra. Vill inte idag för det är tråkigt att ligga där helt själv med en massa nålar på konstiga ställen, blir så rastlös :P

Kate Hudson

kate hudsonkate hudson

Kate Hudson hamnade visst i lite oväder ;D
Söt som fasiken är hon i alla fall.

schnygga bruds


Gårdagen var trevlig med dessa tre tjejer: Elin, Patricia & Linda :)
Tog inte särskilt mycket bilder men ett par stycken kan ni få i alla fall.

sunday

nachos

Har inte hänt så mycket idag, har mest känts som om man går & väntar på att få börja jobba. Segt. Men jag har i alla fall hunnits kolla på två (!) filmer,
Juno och The bucket list, som var bra båda två och käkat en massa nachos till det. Mumsigt & trevligt värre ;) Ska göra mig iordning för jobbet nu och jag hoppas verkligen att någon rolig människa kommer in & lyser upp denna dryga söndag ;P

Förresten: lutar än en gång åt att tatuera mig. Denna fredag? Om jag vågar & kan bestämma mig dvs. Svårt val det där. Men som folk påstår: man lever bara en gång!

Juno

junoellen page

Har precis spenderat morgonen i soffan, tittandes på filmen Juno. Förväntade mig riktigt mycket av filmen, eftersom alla har sagt att den är hur bra som helst, utan att egentligen riktigt veta vad den skulle handla om. Den var inte som jag trodde men jag tyckte den var bra ändå. Ellen Page spelade gjorde sin roll sjukt bra och är dessutom sjukt söt!

colourful


Såg de här skorna på Asos nyss och var bara tvungen att blogga om dom.
Man måste erkänna att de är sjukt häftiga! ;D

I'm so sorry...

Jag är nog den sämsta bloggaren idag. Förlåt mig? För mycket att göra på för lite tid helt enkelt! Men nu är jag hemma efter jobb, besök hos sis & körande av föräldrar. Håller på att göra mig iordning men det blir nog ett par inlägg under tiden ;)

Let's dance

lets dance

Just nu har jag precis käkat lunch och för första gången lånar jag jobbets dator. Spännande ;) Har en halvtimme kvar på rasten & inget att göra... Är sjukt trött däremot, längtar tills ikväll då jag ska lägga mig i soffan & kolla på Let's dance. Lite Karl-Petter är ju aldrig fel, haha ;D

Old navy

old navyold navy

Hayden Panettiere & Sophia Bush var båda mycket snygga häromdagen.
Klassiskt, snyggt & stilrent. I like.

bad friday


Kommer bli rätt dåligt uppdaterat nu. Som ni märkte igår, nada efter klockan ett typ. Men det är det så blir när man börjar jobba igen, blev ju en hel del bloggande under sjuk-tiden ;P Idag är det jobb hela dagen, från klockan tio till halv åtta ikväll, men ska försöka hinna med nåt inlägg. Sen börjar jag halv åtta imorgonbitti igen, wooho...

Gårdagen var nice som fasiken i alla fall! Fikat med Rwan & Nea var mycket trevligt och vi fick sällskap av Linn, Marie & Katta en stund också :) T.o.m. jobbet var trevligt, söta killar handlade och då är man glad resten av kvällen. Haha! ;D