Penelope Cruz


sorry dudes

Har helt tappat bloggsuget, tydligen. Jag vet, jag har faktiskt gjort det & det är helt otroligt. Den mest bloggberoende av alla. Orkar inte ens kolla igenom alla bloggarna riktigt, det får nog kanske bli ikväll istället. Ska försöka bättra mig men just nu har jag ingen inspiration eller lust. Den senaste tiden har bara inte varit bra & jag fokuserar på annat... mwaah.
Det kanske inte är en bra idé trots allt? Fanimej att det är, this is it och om detta inte funkar så vet jag att det inte finns mer jag kan göra.

back on track

Puuh, ännu en skoldag över. Tack för det. Har byggt molekyler, lyssnat på en massa babbel och fått en massa anmälningar till balen. Anyways så har jag lite att göra idag; plugga naturkunskap, gå en runda med Nea, lämna in ett par jobbansökan, säga hej till mormor och sen får vi lite besök ikväll. Så nu får jag nog ta tag i mitt liv om jag ska hinna med allt som jag ska. För ikväll så är det ju både Top Model & Lost med och det kan jag ju inte missa ;D
Gwen Stefani feat. Akon - sweet escape

...

flower

That 70's show

well, I'm pretty sure what's happend here... He's either dead, alive or kidnapped by coyotes. - Kelso när de hittar Eric's punkterade bil.

bad day

Inte mycket bloggande idag, sorry för det. Har inte riktigt varit i form, så att säga. Men det är bättre nu, jag & mamma hade värsta trevliga & långa samtalet & drack en massa te.
Så det har inte hänt så mycket idag, har i princip gjort nada & niente sen jag kom hem från skolan. Har haft sjukt ont i huvudet idag med (säkert Geetas fel, hur fan kan man ge 1/4 poäng på ett prov!?) så har mest hängt framför tv:n.

Nu blir det lite msn, update på bloggarna & musik. Sen ska jag försöka sova tidigt för en gångs skull. Har haft svårt att sova ett tag nu. Inatt var det lite illa; började kolla på 
Ringaren i Notre Dame klockan ett för att somna. Haha.

snyggt från Nelly


a good advice?

Teen girl #1: So, we were totally on his couch and we were totally making out. It was totally romantic.
Teen girl #2: How is making out on his couch romantic?
Teen girl #1: You're just jealous that you have no romance in your life.
Teen girl #2: Don't mistake romance for being a slut.

håltimme

Har en dryg håltimme och sitter nu på mammas jobb för att fördriva tiden. Tur att hon finns nära till hands ifall man är uttråkad, hehe. Var också inom och solade i tio minuter innan jag gick hit eftersom jag fick värsta komlexen efter att ha kollat på korten från helgen. Jag är vitare än ett spöke. Seriöst, det är hemskt! Så nu ska jag bli brun no matter what.
Stod och tog in anmälningar till balen i morse också och vi fick in ganska många under den tiden jag stod där faktiskt, så det är meganice ju. Kände mig lite mobbad först, stod där helt själv och alla bara glodde när de gick förbi. Haha... Men sen kom Lizze och "räddade" mig och sedan även Emma så det var lugnt ;)
Mika - grace kelly

till beachen

asos

Hittade den här strand-klänningen från Juicy CoutureAsos idag. Perfekt att ha i sommar när man ska till beachen och inte minst till vår resa till Rhodos. Ser sjukt bekväm ut också! Fast tyvärr kostar den rätt mycket...

baseketball

- you wanna know where Coop went. Try the place with the most grossly exploitation of children.
- scenario number two; Coop went to Disneyworld.

The Departed

Jaha, The departed vann tre oscars. TRE! Bästa film, bästa klippning och bästa manus. Qué? Jag, Jenny & Lizze är tydligen de enda här i världen som inte gillade filmen. Jag får nog ta och ge den en chans till eftersom alla andra säger att den är så bra, vi kanske inte riktigt var på humör när vi såg den. Jag borde egentligen tyckt att var är en sjukt bra film eftersom det är den sorts film jag gillar plus en massa bra skådespelare. Well well, ska se den nån dag igen och hoppas att den är bättre!

Årets Oscarsgala



Från vänster: Reese Witherspoon, Rachel Weisz, Naomi Watts, Kirsten Dunst, Jennifer Lopez, Penelope Cruz, Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz, Jessica Biel, Beyoncé, Nicole Kidman, Anne Hathaway.

Jag tycker att de flesta lyckades detta året och det är många fina klänningar men finast tycker jag faktiskt att Rachel Weisz klänning är, fabulous. Men Naomi Watts (som jag läste var gravid?) är megasöt i sin gula klänning och Jessica Biel hur snygg som helst i den häftiga rosa klänningen, som verkligen märkte ut sig jämfört med de andra. Roligt att någon vågar köra på nåt så färgstarkt som ändå blir stilrent & snyggt. Och som alltid tycker jag att Reese Witherspoon lyckas hur bra som helst, även om inte klänningen är jättespeciell så är hon ändå vacker som få. Samma sak med Beyoncé, de två lyckas alltid se strålande ut.

Däremot vet jag inte vad Kirsten Dunst tänkte med när hon tog på sig sin klänning, för snyggt var det inte. Tycker nästan lite synd om Ursula som fick henne på testet igår ;P

ännu en dag

Fick inte sova särskilt länge idag heller men i alla fall längre än sju som tur är! Vaknade för en timme sen typ men hade planerat att sova till tolv. Minst :P Idag kommer det inte att hända mycket i mitt liv, är för lat för att orka ta mig nånstans i snön & kylan så ska tillbringa dagen här hemma. Hehe... Men har en del för mig här hemma också faktiskt; träna, plugga, mata & leka med Bella, städa rummet, kolla klart på Den där Mary och självklart kolla in alla klänningarna på Oscarsgalan (och troligtvis blogga om det om en stund också såklart).
Sarah McLachlan - angel 

celebrity-test

nicole

Gjorde samma
test som Ursula, vilken kändisstil man har, och jag blev Nicole Richie. Eeh, jaha? Men det blir bra. Det är väl bara att köpa ett par megasolglasögon då så är stilen fixad? ;D

quote

Jag har svårt att ta emot kritik av någon som skulle kunna vara Shreks lillebror!
- Henrik Schyffert till Magnus Betnér.

sushi

Har sovit tills för en timme sen typ så därför har det varit dåligt med uppdatering. Och nu har jag käkat sushi för första gången i mitt liv. Det var väl inget sådär speciellt tycker jag inte, varken överdrivet gott eller äckligt. Hade förväntat mig mer faktiskt.

Nu ska jag ringa Fia och se hur hon har haft det när hon varit iväg :D

pics



Lite random pics från gårdagen :D
Som vanligt kommer fler bilder finnas i min Bilddagbok så småningom.

godmorgon

Jaha, och när vaknade jag imorse efter att ha varit ute och inte somnat förrän typ fyra?! Klockan sju. Förstår ni hur sjukt bittert det är? Kunde ju inte somna om heller och nu kan jag inte precis påstå att jag är pigg... Hade verkligen velat sova ut men nej, istället har jag legat i soffan hela morgonen och kollat på diverse barnprogram & Dr Phil.

Gårdagen var rolig i alla fall. Inte överdrivet stor skillnad på lördagen och fredagen, lite äldre och lite fler folk bara. Skojigt värre! Träffade en del folk också, bl a Jimmie var ute i smyg. Förfesten hos Sara var också skoj och det var en del trevligt folk där. Orkar inte räkna upp alla men vi var a few, så att säga. Fick även reda på en som smygläser min blogg ;) Hehe, roligt värre. Nu håller jag på att ladda in bilderna från igår som verkar vara sjukt snygga, lägger troligtvis upp en massa sen när Lizze skickat sina med!

jag & Pink

pink

Tiden ändrades till klockan halv sju istället för sex så har lite tid över och bjuder därför på en lagom snygg bild på mig och systerns hund Pink från idag. Skulle ta ett fint kort men så helt plöstligt ville hon pussas, men det blev i alla fall inte lika fult som det på mig & Jennys hund Ebba ;D Hon är rätt söt ändå, trots att hon både är tax & schäfer ;)

this day

Har inte bloggat så mycket idag men det är faktiskt för att jag har haft en del att göra. Har tränat, kollat tv med mamma, duschat och precis kommit hem från ett litet besök hos systern min & Kenty. Skulle checka in deras nya grejer de köpt på IKEA, kolla igenom Johannas garderob (hittade tyvärr inget, buääh) och få lite nödvändigheter inför kvällen, så att säga. Hehe.
Nu ska jag fixa till håret, dvs blöta håret en gång till eftersom lockarna är fucked up just nu. Sen ska jag bestämma vad jag ska ha på mig för jag har fortfarande ingen aning och sen göra mig iordning inför kvällens utgång på Lorden. Har aldrig varit ute en lördag så det ska bli skoj & se hur det är, förhoppningsvis skoj & lite nytt folk att prata med! Men först är det förfest och tacos hos Sara som gäller, alltid trevligt att träffa nytt folk tycker jag :D Ciao, see ya!

 Pussycat dolls - wait a minute

and again


I'm obsessed. Haha, kan inte sluta ta kort på mitt öga & sen photoshopa.

anyways

Jag hade inte så mycket för igår så jag gjorde lite research angående ordet anyways (som vi har diskuterat en hel del) på internet och det var rätt underhållande faktiskt ;D Såhär stog det i ett lexikon på internet; "anyways" at the beginning of a sentence usually indicates that the speaker has resumed a narrative thread. The form "anyways" is found in some dialects in the United States, but it is not standard English.

Men vissa engelska bloggar jag var inne på hade lite starkare åsikter om ordet:
• Annoying misuse of the word "anyway". Probably part of the language now, just to annoy curmudgeons like me. 
• This is actually a word that is not suppose to be a word. I believe we should fight to put down the use of this lazy tongue term.
• Am I the only one who is getting irritated with "anyways" and "noways" being uttered by almost all TV celebrities?


Men det är faktiskt en del som säger det, både kändisar & privatpersoner;
William (såklart, han startade indirekt diskussionen oss emellan ;D). 
What are you anyways?, en film.  
Turbotrollet, en av mina favoritbloggar använder sig också av ordet. 
Lindsay Lohan i Mean Girls (Nea hörde det iaf :P)

Well, that's it. Vissa använder sig av det och andra irriterar sig på dom som använder det. Haha. Jag kommer i alla fall fortsätta att använda anyways vad ni andra än säger om att det är dålig engelska. mwaah, kan Lindsay & William så kan jag ;D

ge mig sommar

Jag saknar sommaren. Jag saknar sommaren så att jag håller på att dö.
Jag vill ha bort snön för jag hatar den så innerligt mycket just nu.

(la in typ tusen bilder i
Bilddagboken bara för det, så check it out)

det går utför

britney

Alla har ju i princip bloggat om Britney & hennes radikala förändring, and now it's my turn. Jag tycker att man ska ge henne hjälp istället för att klanka ner på henne, det syns ju så väl att hon inte mår bra. Och sen tycker inte jag som de flesta andra verkar tycka att Britney är ful utan hår. Hon ser ju bättre ut än vad flera andra hade gjort med rakat huvud. Faktiskt. Men däremot var hon självklart mycket sötare förut med det
långa, blonda håret som hon hade förr i tiden.

home sweet home

Äntligen hemma igen... Har varit på stan hela dagen känns det som. Först träffade jag Elin & Karin eftersom Elin skulle ha en viss sak, sen åt jag kinamat med mammsen och tillslut har vi sprungit i diverse olika affärer och provat tusentals med jeans. Okej, de är sjukt trevliga på Jc men när hängena till provrummen är låga och de som jobbar där är värsta jättarna och de ställer sig utanför när jag bara står i trosor & tröja och frågar hur det går... Qué? Låt mig byta om först ffs, har ingen lust att flasha mig för dom ;D 
Men jag hittade ett par jeans tillslut, ett par Fornarina för 900 på MQ, är dock inte helt säker på att jag ska behålla dom eller inte... Min kroppsform är inte att leka med, haha. För tajt där, för stort där. Baah :P
The streets - dry your eyes

quote

Det är tämligen fastslaget att Shakespeare föddes 1560 och man antar att det skedde på hans födelsedag.

3 goda ting från Asos


because I'm bored

Vad vill du helst ha nu? en satsig & bra kamera. Vill kunna ta supersnygga kort!
Vilken skiva var den senaste du lyssnade på? min egenbrända till hoppningen.
När blev du fotograferad senast? i lördags.
Vilken är ditt livsmål? vara totalt lycklig.
Har du använt någon hårprodukt idag? aah, nån curl-sak. Hehe.
Var är du nu? i vårt datarum, eller vad man kallar det.
När fick du senast en present? på alla hjärtans dag, av mor min.
Vad drack du senast? te is the shit.
Umgås du med dina klasskamrater efter skoltid? usch ja, haha. Just kidding ;)
Har du en hårborste i din väska? icke då, borstar bara håret när det är blött för annars förstörs alla lockar :P
Hur många lampor har du i ditt rum? oj... typ 9. Haha.
Vad tycker du om Sex and the city? har aldrig riktigt förstått grejen med varför det är så bra. Men så tycker jag inte om Sarah Jessica Parker överdrivet mycket heller.
Längtar du tills din nästa födelsedag? njaa, vill hellre fylla 20 ju :P
Skulle du kunna ha silikonbröst? nej, tack.
Vem pratade du med senast? mamma.
Vilken svordom använder du mest? fan, fuck.
Tar du hellre bilden än är med på den? beror på, men brukar oftast ta bilderna. Haha, eller vad säger ni? ;D
Vilken var den senaste filmen du såg? Zoolander.
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig? säkerligen.
Tittade du påt tecknat som liten? oh ja.
Hur många syskon har du? en halv, haha ;D

hot stuff

bloom

Lite ögongodis i form av Orlando Bloom gör en alltid på bättre humör.
so here you go ;) hehe.

Du är vad du äter

Blir lika jävla förbannad varje gång jag ser sådant på tv. Seriöst. Jag riktigt flippar på det... De har det så jävla lätt, de ändrar om sin kost, tränar & är lite duktiga och så poff är en massa kilon borta. Varför är det inte så lätt för alla? Är så jävla trött på det, att hela tiden tänka på när, vad & hur man ska äta. Vad man än gör så hjälper det inte. Det är så jävla frustrerande & bittert... Brukar inte prata eller skriva om för mycket tankar, speciellt om detta, eftersom gnäll är ingen folk orkar höra på men ibland måste man bara skriva av sig. Så ursäkta.

well well... Anyways vill man inte komma till detta stadiet i alla fall -
don't die for a diet.
Sinnessjukt hemskt.

today


Har lekt lite i Photoshop idag också, som vanligt, och ovan är några av resultaten. Vissa har jag i och för sig inte gjort idag, men ändå. Och ja, jag älskar att leka med ögon för det blir oftast så jävla bra :P

Sen försökte jag mig på att baka nåt nytt idag och inte bara kladdkaka eller moccarutor som det annars alltid blir när man ska baka. Men det gick inte så bra som jag hoppats, haha. Annars har det inte hänt så mycket idag, typ bara tagit det lugnt & kollat på Zoolander. Detta lovet har verkligen blivit slappt men det är rätt trevligt det också ibland.

Ikväll blir det dock träning
, hoppas jag i alla fall för jag har inte pratat med Jenny än. Är sugen på att boxas i alla fall! :D
westlife - all out of love

good comeback

En tjej ~25 går in på Ica och har sitt barn, iklädd en rosa mössa, i en sittvagn. En äldre dam kommer fram och lutar sig mot barnet.
Damen: Nämen gud, vilken söt liten flicka!
Tjejen: Tack, men det är en pojke.
Damen (tittar upp och fnyser lite): Men varför har han då en rosa mössa?
Tjejen (svarar trött): För att han är bög.

mina kära läsare

Jag ääälskar er ;D Ni har blivit så många nu, hur kul som helst! Hoppas ni fortsätter läsa och så vore det också trevligt om ni skrev ett litet hej och visade vilka ni var :)

dressed for success

dress

Tittade inom Nelly och såg att de hade fått in en massa nytt och då bl a den här sjukt söta klänningen från Pepe Jeans som jag fastnade totalt för. Perfekt att ha på utsparken... Give me, please! Finns även i svart men jag tycker nog att vitt är mer passande för studenten om jag får välja, hehe.

mätt som Pumba

mwaah, herregud... Åt värsta goda salladen med räkor & advokado och till det ciabatta (som jag & mamma var duktiga & göra själva, eftersom det inte precis går att köpa till mig). Mums! Så nu är jag mätt som fasiken.

 Snart bär det av till Lizze, ska bara fixa till mig lite först och byta om eftersom jag fortfarande har... eeh, myskläder på mig så att säga ;) Vi har bestämt oss för att gå ut på lördag & partaja så vi ska ta en sväng inom Lorden och köpa sånt där kort, whatever det nu heter, och sen får vi se vad vi hittar på. Jag ska i alla fall se Top Model så det får hon allt vara med på, haha ;D 


she was first

nu & då
banksbanks

Läste på Hollywoodtuna att Tyra Banks var den första svarta modellen att vara på omslaget av Sports Illustrated. Så för att "fira" det har hon gjort en likadan bild som var på omslaget för tio år sedan med samma bikini och samma fotograf. Och om den här bilden inte är photoshopad så är det fanimej inte stor skillnad från nu & då. Hon ser ju nästan exakt likadan ut, fortfarande snygg!

hej & hallå

Idag hade jag planerat att gå in till stan men när jag såg att det snöat igen så lade jag ner det... Istället har jag precis trampat på vår träningssak, kollat på John Tucker must die, suttit här, fotat lite, flippat på min mobil (som skickade tusen likadana sms), pratat med sis i telefon, lekt med Bella & druckit en massa te. Har hunnit med en del och klockan är fortfarande inte så mycket än, rätt bra jobbat ändå.

Nu? Vet inte, får se. Kanske följa strömmen & baka som alla andra? Äsch, får se som sagt. Ikväll ska jag i alla fall träffa Lizze :D
Magnus Tingsek - world of it's own

Elisha Cuthbert

bara för att jag älskar filmen The girl next door.

Tjejsnack v. 8 - sömn

Inte så roliga frågor från Tjejsnack denna veckan men ändå...

Vad har du på dig när du sover?
trosor, ankelstrumpor & linne. Hehe... Fotfobi, you know.  
Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc.)
på sidan eller på mage, olika :P
Hur många kuddar har du i sängen?
sover på 2 men har 3, extra support eller nåt ;D
Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna?
jaa, ibland. Nu för tiden har jag kommit ihåg det mesta skumt som jag drömt...
Har du drömt "sann-drömmar" någon gång?
oj, nej. Men det vore coolt... & scary.

en sån fuling

Blev inget tittande på Den lilla sjöjungfrun utan istället bl a på Den fula ankungen. Hahaha. Rätt kul faktiskt, har inte kollat på den på flera år. Jaja, ibland får man vara lite ful :P Men den filmen är nog den mest elaka tecknade film jag sett:
- vad heter du?
- dom kallar mig fuling.
- oroa dig inte, det växer nog bort.

- det är mycket vackra ungar du har. Jag skulle nog säga att de är vackrast i hela floden. De är alla vackra... Utom den fule där.

- han är en fin vän, även om han är lite ful.

Hahaha, verkligen mobbning om något! Sinnessjukt oschyssta dissar ;D


filmdags?

ariel

Är sugen på att se nån tecknad film och Den lilla sjöjungfrun ligger ganska högt upp på listan eftersom den är en av mina favoritdisneyfilmer... Ska ner & kolla i min filmlåda och se vad det blir, för nåt blir det i alla fall. Och tecknat ska det vara.

overheard

Drunk girl #1: Being pregnant must suck.
Drunk girl #2: Why do you say that?
Drunk girl #1: Imagine not being able to drink for nine whole months.

bla bla bla

Igår träffade jag Nea, Fredrik, Alle, Lizze, Elin & Jenny. Pratade & kollade på film; Mean Girls & Austin Powers - the spy who shagged me. Det var trevligt, as usual!
 
Idag ska jag till mormor & morfar. Megalängesen jag träffade dom också nu eftersom de varit utomlands så det ska bli trevligt. Så det kommer troligen inte bli så mycket uppdaterat här idag... Från det att jag åker iväg och när jag kommer hem ikväll då alltså, haha. För ikväll är jag troligen back on track. Är ändå inte riktigt på humör så det gör inte så mycket idag, behöver bort. See you later.
Sarah McLachlan - angel

4 söta från Nelly

1. Rules by Mary 2. Ichi 3. Rules by Mary 4. Ichi

sweet

mwaah, vad min mamma är söt ibland. Igår så sa jag nämligen till mina kära föräldrar att jag har en massa filmer att sno här hemma då jag flyttar hemifrån eftersom det är jag som är film-fanatikern som kollar på film hela tiden (har typ sett allt som är bra ett x antal ggr). Så då nämnde jag bl a Fight Club som ligger i riskzonen för att bli kidnappad av mig så småningom eftersom det är en av mina favoriter, så idag hade hon köpt filmen till mig! Hur gulligt är inte det? Men hey, de får ändå se upp för det är en hel del fler filmer på listan ;)

quote

Havet är till stor nytta. Utan det skulle man t ex inte kunna komma ut till alla öarna i skärgården.

me & papps

me & papps

Har precis kommit efter en trevlig lunch med pappa på Thai. Det var hur gott som helst idag, de hade både kyckling med rödcurry och den supergoda salladen. Mums... Annars har det inte hänt så mycket idag; tränat, gjort müsli, pratat lite med Lizze & bråkat med diskmaskinen.

Nu tänkte jag sitta här en liten stund och sen sätta mig i soffan och kolla på Lords of dogtown och läsa Solo. Älskade verkligen den
filmen så det var sjukt bittert att den inte gick att bränna. Måste köpa den istället. Men innan jag gör det får jag kolla på den några gånger så att jag tröttnar så att sis kan få tillbaks den sen ;)

I'm bored

Har du nånsin varit i Afrika? nej, men skulle sjukt gärna vilja till typ Kenya.
Någonsin stulit en trafikskylt? nej, bara en kundvagn ;P
Favoritmat? thaimat, tacos, laxsallad, spaghetti & köttfärsås...
Favorit TV-program? That 70's show, Lost & Vänner.
Favoritdoft? nån slags ros, vet dock inte vilken :P
Meddelande till dina vänner som läser detta: I like you. A lot.
Hur ser du dig själv om 10 år? förhoppningsvis förhållande och ett jobb som jag trivs med. Barn? You never know.
Favoritdricka? mineralvatten & te.
Vad gör du när du är uttråkad? sitter vid datorn, kollar film, läser, ringer någon, myser med Bella, fotar, leker i Photoshop...
Tre saker till en öde ö: en god vän, mat & mp3.
Hur många har du kysst? orka hålla räkningen?
Något alla vet om dig: I am weeeird.  
Bra film du sett nyligen: senaste var väl
Crank igårkväll, sjukt bra som sagt!
Vad blir du glad av? vänner, familj, uppskattning, disneyfilm, party, minnen, musik, William Sledd, komplimanger...
Vad gör du när du blir ledsen? gråter eller håller det inne. Beror väl på tillfället.
Vad längtar du till? sommaren; studenten och resan till Rhodos :D
Vilken film får dig att gråta? garanterat Armageddon i alla fall, hehe.
Om du fick 1 miljon: spara, resa & shoppa :D
Vem hade du senast en seriös pratstund med? seriös? När är vi seriösa? ;D
Gillar du att slåss? njaa, det är rätt nice på Box it:en ;D
Kan du stå på händer? oh ja, haha.

Kate Moss


om man hade varit rökare så hade jag nog fått lite röksug, så tur att jag inte är det ;P

söndag

I really need en anonym blogg. mwaah.
strö lite socker på mig.

Crank

Har precis kollat färdigt på en sjukt bra film som heter Crank med skådespelare som bl a Jason Statham & Amy Smart. Den var sjukt coolt filmad, hade roliga kommentarer och var väldigt speciell men jag gillade den som fasiken. Säger bara: se den!

Nu kanske man ska se The Italian Job som går på fyran där faktiskt Jason Statham också är med. Inte så längesen jag såg den men har inget bättre för mig och det är inte någon inne på msn :P

just a little less

carolina

Fattade först inte att det var Carolina Gynning på den här bilden när jag såg den hos
Izza för någon/några dagar sedan... Men det är det och hon har tydligen tagit ur allt silikon ur brösten. En väldigt stark bild tycker jag, den säger en del. Dock så syns det typ inte att hon har tagit bort något (även om man ser de gigantiska klumpar hon håller i händerna) för hennes bröst är rätt stora ändå. Haha.

mums

Jag har börjat göra en grej hela tiden nu. Det är både hur gott som helst och megaenkelt att göra. Bara mixa en banan, lite frysta hallon/blåbär och mjölk. Sen: håll käften & njut. Haha.

yesterday

Igår vad jag hos Lizze och tittade som sagt på Melodifestivalen, pratade & åt godis. Precis som det ska vara! ;D Och för att utvärdera Melodifestivalen så tyckte jag att både Måns & Sebastian var sjukt bra. Men jag & Lizze blev ju lite halvt kära i Måns, han är ju så sjuuukt söt! Han kan vinna bara på sin charm ;D Sen diggade jag däremot inte Nannes så jag tyckte att det var synd att hon gick vidare istället för Magnus Carlsson, för han var bra mycket bättre! 
Men allra bäst igår var... Luuk såklart! Jag  fullkomligt älskar honom & hans humor, han är så sjukt rolig! De flesta tycker att han är megaskum, but I like it ;D

3 goda ting från Asos


music of this day

Gwen Stefani feat. Akon - sweet escape
The ark - the worrying kind
Magnus Tingsek - world of it's own
Skillet - say goodbye
Sunrise Avenue - make it go away
Timbuktu - strö lite socker på mig
Melody Club - fever fever
Sebastian - when the night comes falling
Måns Zelmerlöw - cara mia


melodifestivalen

Idag har jag varit ute och promenixat med hetgeten och pratat en massa, mycket trevligt :) Efter det så fastnade jag på Ica en stund och pratade med Linn och sen med Jenny, trevligt det också. Riktigt längesen jag pratade med Linn kändes det som.

Ikväll bär det av till Lizze för att kolla på Melodifestivalen, prata och äta godis. Hehe, som det brukar bli ;) Men det är trevligt värre tycker jag, ta det lite lugnt efter gårdagen. Hennes pappa ska hjälpa mig att bränna lite filmer också; tre stycken Jackass & Lords of dogtown :D

not nice

bfshbswnbtwhew

nej, Mischa Barton är varken snygg eller någon vidare stilikon.
enligt mig i alla fall, don't like her or her look.

addicted?

Med tanke på att de flesta tycker att jag är bloggberoende och visade mig Glamours artikel om det igårkväll så hittade jag en liten kryss-lista angående om man är bloggberoende eller inte.

(x) Jag blir rastlös av att inte ha tillgång till Internet.
(x) Jag har drömt om min blogg.
(x) Jag har drömt om någon annans blogg.
(x) Jag har drömt om en annan bloggare som jag inte känner IRL.
(  ) Jag älskar att prata om min blogg.
(x) Jag spenderar fler än 1 timmes aktiv tid till att blogga/ läsa bloggar.
(x) Det första jag gör på morgonen är kollar bloggen (äter dock frukost först, haha).
(x) Det sista jag gör på kvällen är kollar bloggen.
(x) Jag bloggar fler än 3 gånger om dagen.
(x) Jag får dåligt samvete om jag inte bloggar.
(x) När jag jag shoppar tänker jag på hur jag ska fota plaggen och visa dom på bloggen.
(  ) Jag berättar för mycket på bloggen ibland.
(  ) Jag kommer ibland försent till saker p.g.a att jag bloggar.
(x) Jag läser minst 20 andra bloggar mer eller mindre regelbundet.
(  ) Jag har träffat någon som jag lärt känna via bloggen IRL.
(  ) Jag har minst fem personer på msn som jag träffat via bloggen.

Inte så farligt i alla fall, right? ;D

quote

"He's everything you want. He's everything you need.
He's everything inside of you that you wish you could be.
He says all the right things at exactly the right time.
But he means nothing to you and you don't know why..."

hittade detta citatet hos
Izza häromdagen, and I liked it. Vet dock inte varför, that's just the way it is. Kärleken kan allt vara svår. Trust me, haha.

gårdagen



Igår var det förfest at my place som gällde och därefter utgång på Lorden. Som vanligt, men vad har man för val i den här staden? :P I alla fall så var det rätt trevligt tycker jag allt, synd att inte alla kunde komma som planerat bara eftersom vi var i mitt rum. Men vi träffade ju allt folk på Lorden sen så det blev ju bra ändå! Dansades och pratades en massa, as usual, och för en gångs skull så var det i alla fall musik man kunde dansa till :D 
 
Anyways så är ju bilderna snygga som få som ni ser, mwaaha. Blev en hel del kort tagna och har suttit här en stund nu och rensat en massa för det var många som var suddiga eller allmänt dåliga men det är ändå en del kort kvar... Och som vanligt så lägger jag så småningom upp fler bilder på min kära Bilddagbok.

Kvällens kommentar: det är inte lätt när klänningen är kort & urringningen är låg!

party party

Nu är jag finally färdig. Puuh. Kläderna på, sminket done, musiken på hög volym och väntar på att folket ska komma. Blev inte de som det var tänkt eftersom vi ska vara i mitt rum och det gör antal människor lite mer begränsat. Tyvärr! Men det kommer en del i alla fall och partajas ska det :D Resten får vi möta upp på Lorden, blir nog bra det med. Jag är verkligen på g i alla fall, ska dansa så att det står härliga till ikväll!  


Charlize goes Marilyn


Asså man ser ju nästan inte att det är Charlize Theron! De har fått henne att likna Marilyn Monroe riktigt jävla bra. Snygga bilder som fasiken är det i alla fall men det vore skoj om de hade gjort den klassiska bilden också... Om jag någonsin ska ta "professionella" kort så ska jag ta ett sådant ;D Häftigt värre!

this day

På lunchen idag åt jag på stan, rättare sagt Bönan, med Lizze, Sofie & Jenny. Skulle käkat på Thai egentligen men där var det såklart proppfullt, sjukt bittert, men lövbiff var inte fel det heller :P Sen var jag sjukt tveksam om jag skulle gå till teckenspråket eller inte... Men gick dit tillslut i alla fall och det var nog rätt bra för det enda vi gjorde var att spela lite kort med tecken och sen fick vi gå en timme senare. Sjukt nice! Och som vanligt var det ju bara jag, Linda & Felicia där och de är sjukt goa människor :)
 
När jag kom hem märkte jag att jag hade sjukt ont i huvudet, blaj. Hoppas det går över tills ikväll för då måste jag vara på g eftersom det ska partajas! Först förfest här at my place och sen utgång till Lorden. Oh yeah, party party it is! :D 

btw: Lizze skickade precis "make it go away" med Sunrise Avenue och den är sjukt bra!


crocodile dundee

crocodile

en bild som jag tog till en uppgift i samhälle B förra året.
det är en plastkrokodil i leksaksaffären btw, hehe.
tycker den är häftig, synd att inte skärpan blev bättre bara.

here we go again...

En liten & enkel lista snodd från Jennie! :D

Bästa vännen : kan inte välja en, vore svårt.
Bästa datumet : detta året - 12 juni, för det är utsparken ;D Men annars 24/12, julafton is the shit.
Bästa presenten : som jag fått? oj... Min kamera?
Bästa resan : Barcelona, Sunny Beach, Prag - kan inte välja. Alla bäst på sitt sätt.
Bästa kärleksfilmen : Dirty Dancing.
Bästa sommaren : hrm... tror nog att det var 2006 faktiskt!
Bästa låten genom tiderna : omg, omöjligt att välja en. Michael Jackson - man in the mirror? Bob Marley - redemption song?
Bästa svenska film : Yrrol.
Bästa disneyfilm : Herkules, Lejonkungen, Lilla Sjöjungfrun, Aladdin & Svärdet i stenen.
Bästa serierna : That 70's show, Lost & Vänner (har totalfastnat nu ;D).
Bästa avkopplingssättet : massage eller sova, haha.
Bästa motionen : ut & gå med en trevlig vän.

Beyoncé i Sports illustrated


Såhär stod det på Egotastic om bilderna: This here is what you call a complete waisted opportunity. The cover of the Sports Illustrated Swimsuit Issue is there to launch the career of the latest, and hottest new model to hit the scene (usually from Brasil, Germany or Sweden).

Skoj tyckte jag, Sverige har allt snyggt folk ;D Haha. Men i alla fall så tycker jag att Beyoncé är vacker så förstår inte varför hon inte skulle få vara med på de här bilderna. Skumt värre. I vilket fall så är det sjukt häftiga bikinis hon har på sig!

today

Är ju ledig på torsdagar så det har inte hänt så överdrivet mycket, har försökt utnyttja ledigheten genom att göra så lite som möjligt. Kollat på film (Enough), pratat med mormor i telefon, pluggat naturkunskap och suttit här typ. Är rätt avundsjuk på mormor & morfar, de har precis varit på Gran Canaria i två veckor. Vill också utomlands nu, längtar så att jag dör till Rhodos!

Tycker inte om denna dagen. Tänk att tio år har gått... Saknaden är fortfarande stor. You're in my heart, forever and ever. Musiken hjälper mig idag för musiken är underbar.


dress

dress

jag tycker att this dress från Modström är rätt söt.
det finns för mycket jag vill ha, måste bli rik.  

miss anyways indeed

Har bara ett litet bevis & påpekande här, hehe. Var inne på Williams Myspace och kollade på hans presentation om sig själv, eller vad det kallas, and check it out:

"Average boy next door type, with a little bit of crazy BoyBitch in me, yeah thats right BOYBITCH, haha, anyways im 22 living in Paducah, KY. I work at the Gap, which in return has made me hate people. But i love my dog Verdell is the hottest dog in Paducah, also a BoyBitch. We have issues"

Hahaha. Så hey, anyways it is! I don't give a shit om vad ni andra säger ;D

Heather Graham


msn med the hetget

Ibland så borde vissa skjutas, haha...
"jag menar OM du nu skulle råka läsa i tidningen att *pip* dött på något oförklarligt sätt så nämner du väl inte det här msn-samtalet för någon?"
why? I just don't understand. I alla fall så lovade Nea att inte skvallra ;D

och förresten: strö lite socker på mig - en bra låt det.


Top Model

Kollade ju på Top Model innan och fy farao vilken skillnad det var jämfört med den svenska versionen. Varför ska det alltid vara så utflippat i USA, alla är ju helt överdrivna & sjukt jobbiga. Antingen skrek de, grät eller hoppade runt. Qué? I just don't get it. Men kommer troligen att fortsätta kolla i alla fall, haha, eller i alla fall ge det en chans till även om det svenska var tusen gånger bättre med allt. Diggar trots allt Tyra Banks. Men kan det inte vara en ny svensk till istället? :P I would like that.

Nu? msn:a, kolla bloggar & lyssna musik. Kind of trevligt.


I'm watching you

tete

leka med photoshop is funny.

alla hjärtans dag

Det är det tydligen idag och mamma var söt och gav en ros och en filt till mig :D Det uppskattas för jag har letat efter en filt länge men inte hittat nån passande till mitt rum. Annars har det inte hänt så mycket än så länge idag; irriterat mig på Ingemar som vanligt, pluggat, kollat på syrrans film ("Älska mig" som hon gjorde för typ 4 år sedan) och nu snart ska jag träna. Och sen blir det väl ännu mer plugg antar jag men sen, sen blir det Top Model som jag bestämt mig för att följa eftersom jag diggade den svenska en massa :P

Och lyssnar på musik gör jag hela tiden och jag har ju typ lagt ner "dagens" så får skriva upp lite musik jag lyssnar på istället. Just nu är det lite olika från Melodifestivalen, Magnus Tingsek, Skillet & Timbuktu som gäller. I like it a lot.

invecklat?

"utan psykoanalys skulle vi aldrig ha fått veta att när vi tänker en tanke så är det inte den tanke som vi tror att vi tänker utan den tanke som får oss att tro att vi tänker den tanke som vi tror att vi tänker"

Kate Moss


Nu har även Kate Moss förevigats som vaxdocka på Madame Tussauds i London. Man får tydligen sitta jämte henne och ta kort om man vill... Men vet inte om jag skulle vilja, man skulle ju se megabiff ut jämfört med henne på kortet eftersom hon är sådär supersmal. Haha, bittert.

new pic & plugg

Jag har bytt visningsbild nu, vad tycks? :D Har fixat  & trixat så mycket som jag kan i Photoshop och vet inte riktigt om jag är nöjd eller inte (både med själva bilden, ser lite överposig ut även om den faktiskt inte var meningen, och med photoshopandet). Den får vara där så länge i alla fall. Gjorde den inte likadan som den andra versionen som jag publicerade häromdagen... Vet dock inte riktigt vilken som är bäst. Well well, lite nytt är alltid trevligt eftersom jag börjat tröttna rätt ordentligt på Prag-bilden som jag hade innan.

Och förresten har jag varit sjukt duktig idag, har t.o.m. ont i ryggen av allt slit ;D Har läst igenom hur många papper & shit som helst om örat, som vi ska redovisa om på fredag (vilket vi "kom på" igår!), och skrivit ner. Har visserligen inte övat in själva redovisningen men det tar vi imorgon. Det är faktiskt en dag då också.


sweet

jes simp

den här bilden på Jessica Simpson & John Mayer är bara så söt :D

smart tjej

Tjej~17 sitter och spelar barngeni med några klasskamrater och får frågan: “Vann eller förlorade Napoleon slaget vid Waterloo?”
Tjejen: Åh, vänta den här kan jag! Hm… alltså han måste ju ha förlorat, för att det var väl ABBA som vann?

well well

Hemma från skolan igen och provet i Rättskunskap gick faktiskt helt okej även om man inte hade pluggat så mycket ;P Inte så svåra frågor tycker jag men som vanligt är jag typ färdig först av alla. Förstår inte varför, hur lyckas jag varje gång? När jag var helt färdig och kollat igenom allt typ två gånger såg jag folk som hade 2-3 sidor kvar. Hallå liksom, jag är nog snabb av mig :P  

Sitter här & lyssnar på The Ark's låt i melodifestivalen, diggar den som fasiken för man blir så glad av den! Men nu ska jag plugga lite Naturkunskap, kolla på Night at the museum och dricka te. Vore nice utan naturkunskapen, baah.

clothes


Några saker som jag skulle kunna tänka mig att beställa från H&M. Dock inte allt i rätt färg på dessa bilderna. Även ett par bikinis är rätt fina... Men jag får se vad det blir om jag nu beställer, för jag vet inte ens om jag eller någon annan ska beställa. Men om; säg till mig! :P

snodd av Honeydew & publicerad med Neas godkännande

10 favoriter:
Färg: svart (på kläder) & rosa.
Mat: thaimat & tacos.
Band: Panic! At the disco.
Film: komedi, thriller... Beror på humör.
Bok: Harry Potter.
Sport: trampolin. Ni vet ju hur jag & sport går ihop ;P
Årstid: sommar.
Veckodag: lördag.
Glassmak: vanilj eller mocca. Mums!
Tid på dygnet: beror på vilken dag ju? :P

9 för tillfället:
Humör: happy för jag har laddat ner en massa musik jag velat ha :D
Smak: te.
Kläder: stor myströja.
Bakgrund: jag, Nea, Lizze & Jenny i Hbg :D
Nagellack: ljust, ljust rosa typ.
Tid: 22.14
Omgivning: mitt rum? :P
Irritationsobjekt: same old, same old.

8 första:
Bästa vän: Jenny.
Screen name: och det är?
Husdjur: en ödla, Tedor.
Piercing: öronen.
Förälskelse: eeh, Pelle? ;D 
Musik: Michael Jackson.
Bil: ingen än :(
Kyss: med L & det var inte bra, bahaa.

7 senaste:
Alkohol: förra helgen, I think.
Mat: kycklingwook.
Dryck: te.
Biltur: till Ica & tillbaks.
Kyss: några helger sedan... eller nåt typ.
Spelad låt: Magnus Tingsek - world of it's own.
TV-program: Vänner.

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: nej.
Brutit mot lagen: tjaa, kanske småsaker typ.
Blivit arresterad: nej.
Badat naken: ja, när jag var liten ;D
Varit med på TV: ja, haha. Sommarlovsmorgon - Alarm.
Kysst någon du inte känner: ja.

5 nej tack:
Kläder: axelvadd.
Mat: inälvsmat... eew.
Musik: skrikmusik.
Dryck: mjölk, vore inte så bra ;P
Personlighetsdrag: egoism.

4 saker:
Du gjorde igår kväll: pluggade, tränade, satt på msn & kollade film (Silent Hill).  
Du kan höra just nu: tvättmaskinen, elementet, msn-plingande & Magnus Tingsek.
Du inte kan leva utan: vänner, musik, mat & kärlek.
Du gör när du har tråkigt: bloggar, kollar tv, lyssnar på musik, msn:ar.

3 personer:
Du kan berätta allt för: ingen vet allt om mig, men har nog a few som skulle kunna.
Du tycker om: familjen & vännerna.
Du inte gillar: Ingemar, *pip* & George Bush.

2 val:
Kaffe eller te: te men kaffe luktar sjukt gott!
Vår eller höst: vår & jag vill ha det nu!

1 önskan: 
lycka.

scary fish

Den där fisken de har skrivit om på Aftonbladet är verkligen hur läskig som helst. Checka in den här videon - eew.

me & a rose

meee

tänkte bjuda lite på mig själv och lägga in en bild som jag photoshopat lite.
kan fortfarande inte riktigt med Photoshop, bara hur man ändrar färger & sånt shit.
men skoj är det, även om det inte är lätt när det är svårt ;)

this day

Har bara haft psykologi idag och endast en timme. Riktigt nice. Vi diskuterade bara lite och pratade om lite allt möjligt som t ex baldejter, fetma och bananfluge-sex. Haha, rätt intressant ;D Men nu har jag a lot of stuff to do: träna, städa mitt rum, mata Bella, och plugga spanska & rättskunskap.

Detta är en sån här dag när jag är fundersam & förvirrad. En dag då jag behöver en anonym blogg och citera Fronda. Det är bud på att skaffa en bara för att kunna skriva av sig. Dock en hemlig sådan som ingen kan läsa så man kan skriva exakt vad man vill utan att folk börjar undra. Vore bra.

Så länge lyssnar jag på de Tingsek-låtar jag kan hitta och dricker te. Det verkade ju inte vara nån som vill fixa lite låtar till mig så får försöka fixa nerladdningsprogram snarast för jag måste höra mer av honom!


quote

Lejon är farliga djur. De drar sig inte ens för att äta upp människor. De känntecknas också av att de brukar ha öken omkring sig.

grammy awards



Från vänster: Christina Aguilera, Pink, Shakira, Hilary Duff, Nelly Furtado, Rihanna, Beyoncé, Scarlett Johanson, Vanessa Minnillo & Christina Ricci.

Själv tycker jag att Scarlett Johansson & Shakira har lyckats bäst. Shakiras klänning är megasnygg och Scarlett är jättesöt. As usual. Men så har jag tänkt på det att om vi "vanliga" hade fått samma styling, make up & kläder hade vi säkert kunnat vara minst lika snygga som alla kändisar. De flesta i alla fall... För man har ju sett bilder på kändisar utan smink som inte är så smickrande, right? Men på röda mattan är de flesta fabulous.

strö lite socker på mig

Måste plugga. Vill inte, vill inte, vill inte. Skjut mig.

I alla fall så har en viss blogg som jag läser fått mig att totalfastna på Magnus Tingsek och hans låtar. Det bittra är tyvärr att de enda jag kan lyssna på är de som finns på hans myspace (vilket bara är fyra låtar) eftersom vårt nerladdningsprogram inte fungerar. Sjukt bittert. Så jag tycker att någon vänlig själ därute kan ladda ner lite låtar & skicka dom till mig på msn ;)


Naomi Watts



riktigt häftiga & speciella bilder på Naomi Watts...

Here I go again

Ville pausa lite från pluggandet så tog en gammal lista som jag hittat för längesedan och kortade ner den lite. Drygt att läsa överdrivet långa listor. Enligt mig i alla fall.

BRUKAR DU...
Titta på dig själv i spegeln: då & då.
Gnälla: försöker låta bli, inte kul för andra att lyssna på.
Ha ångest: well... då & då.
Drömma mardrömmar: bara skumma drömmar som att jag & Lizze är gravida t ex ;D
Ta droger: no fucking way.
Hata folk: vissa hatobjekt finns ju, så att säga, men inte vanligtvis.  
Lita på folk: jaa, alla får väl en första chans I guess.

VEM...
Saknar du: en massa... Men mest farmor.
Vill du slå: Ingemar?
Kysste dig sist: hahaha... Ingen kommentar.
Kramade du sist: mamma kanske, don't really remember.
Vill du bli galet full med: de du ;)
Gjorde dig glad senast: mor & far för de var söta och gav mig en ros :)
Ringde dig senast: the hetget! :D

HAR DU...
Förföljelsemani: haha, nejdå. DET har jag iaf inte ;D
Tvångstankar: tralala... Maybe ;P
Komplex: oh ja.
Kysst någon: ja :O
Rymt hemifrån: hehe, ja och gömde mig bland kundvagnarna på Konsums parkering ;D 
Tuttat eld på nåt: nej, men varit vittne till några bildäcks plågsamma död.

HUR...
Mycket pengar har du: inte tillräckligt för mina behov :P
Bäddar du sängen: orka det då, haha.
Ofta städar du: när jag känner för det, då dammtussarna börjar få ett eget liv.
Många stör du dig på: låt oss bara säga att det är a few.
Ofta träffar du din familj: mamma & pappa varje dag, systern min då & då.
Mycket äter du: tills jag är mätt.

hoppelihopp

me

Idag har jag hoppat lite granna. Snyggt va? ;) Haha, gamla bilder dock. 
Sjukt bittert att jag inte kan hoppa allt längre; no more barany, volt eller salto.
Jag hatar min rygg. Ska nog döda den.

overheard about swedish

Chick #1 watching Swedish guy on screen: What fucking language is that?
Chick #2: Duh... Irish. Wait... Don't they speak, like, English?

godmorgon

Kan inte beskriva med ord hur trött jag är, vill bara gå & lägga mig igen... Vet inte ens varför jag är så jävla trött för jag sov ändå till typ halv elva. Jaja, anyways så var gårdagen trevlig då Lizze & Jimmie var här och kollade på Melodifestivalen. Jimmie skulle kanske ut med men när klockan var ett så bestämde han sig för att det kanske inte var en så bra idé eller stor mening ;D Han kom med några visa ord också:
"den som besitter kunskapen, den kan en hel del" och "är det ett hål för mycket eller en dörr för lite?". Han är allt djup den pojken, bahaa.

Melodifestivalen? Mjoo... The ark var ju lätt bäst, do doubt about that, så det var för väl att de gick vidare. Dock var hon den andra som gick vidare hur dålig som helst. Men men, svenska folket verkar inte riktigt veta hur man ska rösta :P Och Jimmy Jansson lät likadan som alltid; sjukt barnslig.

3 goda ting från Asos


utmaning: första fyllan

Hittade en utmaning på ett par bloggar; berätta om första fyllan. Haha! Tyckte att det verkade vara en rätt rolig grej trots allt, bjuda lite på sig själv & så. Och jag utmanar allihopa - just do it! :D

När & hur gammal var du? valborg i sjuan. 13 blir det va? Kan dock tillägga att jag inte började dricka seriöst redan på den tiden, det var mest systern som drog ner mig i skiten då & då ;P Haha.
Var? först hos en av sis kompisar & sen fjortisarnas paradis: näsviken. Var annars? ;D
Med vilka? sis, hennes kompisar & pojkvän.  
Vad och hur mycket drack du? groggar; inte särskilt bra sprit blandat med Fanta vilda bär. Blev nog en del för jag tyckte bara att det smakade läsk så jag drack fort som fasiken. Hehe.
Hur suddigt är minnet av kvällen? inte suddigt alls. Kommer kanske inte ihåg allt i detalj men inga minnesluckor precis :P
Är minnet bra eller dåligt? bara bra typ, hade sjukt roligt! Haha. Fnittrade hela kvällen, har nog aldrig fnittrat så mycket i hela mitt liv ;D 
Pinsammast? gick och pratade med min systers pojkvän, kollade på honom och helt plötsligt var det en lyktstolpe ivägen. Resten får ni lista ut själva, det är inte lätt när det är svårt ;)
Kysste du någon? Kille - har du nån tjej till mig?
Sis - min syster?
Kille - helst nån som inte har spytt.
Jag - öj, jag har faktiskt inte spytt!

Så svar: nej. Blev sjukt sur & gick därifrån, hade ju inte spytt ffs (varken då eller senare)! Haha.  
Dagen efter? mådde prima ballerina! Inte bakis då, inte bakis nu. Perfekt.

this day

Idag har haft en massa för mig så därför har jag för en gångs skull inte nördat här så mycket. Jag har kollat på när alla badmintonnerds spelade match i tennishallen, solat med Lizze (första gången för mig, häftigt värre. Har alltid varit lite emot det, men hallå fatta blek jag är nu - kris ffs!), tränat i smyg, kollat på halva Lilo & Stitch och duschat. Kind of nice faktiskt. Nu tänkte jag fixa mina naglar, dricka ännu mera te, lyssna på some good music & läsa en massa gamla Veckorevyn.

Ikväll? Vet inte än... Sugen på party men det verkar dåligt på den fronten. Annars blir det väl till att titta på Melodifestivalen. Inte fy skam det heller.

tulpaner

gveqgq

En bild som jag tog här hemma igår i brist på annat att göra. I like it.
Too bad att min kameran inte är bättre bara, den gör inte alltid riktigt som jag vill.

quote

"jag ville skjuta varenda panda som inte knullar för att rädda sin art"

Bara för att jag älskar filmen Fight Club och det här citatet är så typiskt den filmen. Måste se de filmen snart igen bara för det, tröttnar aldrig.

jag är störd

Vad är det för fel på mig egentligen!? Hur trött jag än är och hur lite jag än har att göra så finner jag ett starkt motstånd till att gå & lägga mig. När jag tänker på att sova känns det sjukt fabulous ändå går jag inte och lägger mig. Och jag sitter typ 2 meter ifrån sängen. Baah, I'm gonna flippa ut right now! Jag har nog allvarliga problem.

Ikväll har jag umgåtts & haft det trevligt med Lizze. Som vanligt är det alltid hon och jag, precis som det ska vara ;D Har kollat på filmen
Click som jag faktiskt tyckte var bra. Först sjukt rolig men sen sorglig som fasiken... Men som alltid så löser det sig tillslut. Också precis som det ska vara. Bra med en film som faktiskt har ett budskap och inte bara är helt meningslös.

Kate Bosworth i Jalouse


I like these pics a lot. De är lite speciella. Fabulous!

Hannibal Lecter

Var inne på Moviezine och kollade runt lite och hittade filmen Hannibal Rising. Visste inte ens att det hade kommit en till film om Hannibal Lecter som utspelar sig innan alla de andra filmerna, när han var ung. I och för sig skrev de att den var dålig men jag vill & ska se den någon gång ändå. Har ju sett de andra tre filmerna; När lammen tystnar, Hannibal & Red dragon, så måste ju se denna med. Såklart.

Emily!?

Det skrev min lärare på tavlan att jag hette idag. Wtf!? Det är inte rätt nånstans, Emelie it is och inget annat. Två m hade varit förståeligt om han skrev men var kommer y:et in i bilden? ;D I just don't get it.
I alla fall så var jag ju bara på geografin idag och redovisningen gick väl okej. Min röst var lite fuckad och herregud vad monoton jag lät, haha. Ändrade inte tonläge en enda gång, men så kan det gå ibland! Skitsamma, jag gjorde det i alla fall. Jenny var ändå sötast när hon redovisade om indianer:

"vissa blev ofta skadade och det hände till och med att de dog. Men det var ett sätt att umgås och ha trevligt".

kofta från Yaya

kofta

En kofta från Yaya som jag hittade på Nelly.se. I like it a lot!
(klicka på bilden för att komma till Nelly's sida)

I'm gonna die!

Gjorde ett test om vilken dag och år jag kommer att dö...
Söndagen den 11 december 2067.
Well, det är ett tag till. Jag har ingen panik, haha.

http://www.deathclock.com/ - om ni vågar ;) mwaah.

blaj

Ännu seg och händelselös dag har gått. Nästan i alla fall. Har bakat moccarutor (som blev sjuuukt goda, fråga mamma ;D), kollat på Vanity Fair & tagit en efterlängtad dusch. Mer än så har faktiskt inte hänt, haha. Segt or what?

Imon blir det skola trots allt. Eller i alla fall geografi, sen går jag hem igen. Hehe, måste ju offra mig för laget you know :P Så nu blir det till att öva på redovisningen, kan ju vara ett plus att kunna det man ska säga...


Jessica Simpson i Elle


dagens bra & dåligt

Blaj
snön - tänker den försvinna snart eller? Okej att den är vacker men jag vill ha vår nu.
förkylning - orka vara förkyld. I don't think so.
mitt rum - måste städas, buääh.
geografi - vet inte än om jag måste till skolan imon & redovisa eller inte. Inväntar svar från Elin och i väntan är det lika bra att öva på skiten :P
slöa datorer - fick för mig att det var pappas nya nerladdningsprogram som gjorde datorn seg så stängde ner det, mohaha.
box it - kan ju inte träna ikväll :( Har redan sjukt mycket träningsabstinens.
min kamera - varför kan den inte ta kort som JAG vill!?
Hem till gården - varför tycker folk att det är bra? Mamma fortsätter med att envisas med att se det, baah. Det är inte bra nånstans :P
Harry Potter - är sjukt sugen på att läsa ettan men nähä, det vill sig inte.

Wooho
mina läsare - blir bara fler & fler :D
moccarutor - trött på att sortera tidningar och inspirerad av
Fredrik så har jag bakat och det ska det mumsas på senare.
Skillet - Jenny skickade allt hon hade och det mesta verkar rätt okej :P
fler kanaler än 1, 2 & 4 - när man är sjuk & inte har mycket för sig är det ett stort plus. Förutom när mamma måste se Hem till gården.
Bella - för att hon är så söt även om hon är flippig ibland.
lura mamma - gjorde det igår och skrattar fortfarande åt det ;D hahaha.

Tidningar

VR

Här är bilderna jag skulle lagt upp igår: alla mina Veckorevyn och Solo. Vet inte hur många nummer av Veckorevyn (på bilden ligger dom på varandra, hade inte plats för att lägga ut alla så att de syntes) jag har men en hel del från 2001 till 2006. Älskade Veckorevyn innan Ebba tog över och förstörde den :P Har inte lika många av Solo eftersom jag inte läst de tidningen lika länge och för att den bara kommer ut en gång i månaden.

this day

Nu har försökt ladda upp en bild här i typ en timme eller nåt. Jag orkar inte ens försöka mer. Jag är faktiskt sjuk (jag är ingen maskin, jag är kvinna!). Haha... I alla fall så har det inte hänt särskilt mycket i mitt liv idag, har inte ens varit utanför huset. Så har jag underhållit mig med att leka ännu mera i Photoshop, kollat film (nån fransk som var förvirrande men dock bra & Föräldrafällan) & tv och rensat bland en massa av mina tidningar. A hard work, work. Lite nördvarning på det faktiskt för jag sorterade alla efter tidning (Veckorevyn, SOLO, Cosmopolitan & Glamour) och sedan i kronologisk ordning. Haha, men man har inte så mycket för sig när man är sjuk ;D

Och så är jag sjukt sugen på romerska bågar. Jag tror jag avlider snart.

funny quote

Om det bara funnits ett enda världsspråk, skulle alla på jorden kunna ha intimt umgänge med varandra utan att behärska en massa olika böjningsformer.

estoy enferma

Är hemma idag eftersom jag inte alls mådde bra igår kväll... Och mår inte särskilt bra idag heller så det var bra att jag var hemma. Hatar att vara sjuk & förkyld, blaj.
Jag har passat på att utforska photoshop efter som jag ändå hade tid. Det gick inte så överdrivet bra men det var kul att leka med färger och intensitet i bilder... Så tog samma bild, i detta fall mitt öga, och gjorde lite olika fun stuff med den. Tycker ändå att det blev rätt stor skillnad mellan originalet (överst i mitten) och de andra även om jag inte gjorde så mycket med bilderna.



I enjoy this

10 av de bästa låtarna genom tiderna...
• Bob Marley - redemption song
• Bob Marley - I shot the sheriff
• Phil Collins - you'll be in my heart
• We are the world
• Michael Jackson - man in the mirror
• Michael Jackson - the way you make me feel
• Akon - ghetto
• Eminem - Hailies song
• Panic! At the disco - I write sins not tragedies
• Odb - don't go breaking my heart
(fatta sjukt svårt det var att bara välja 10!)

9 bästa plagg i garderoben just nu...
• pyjamasbyxor... oh yes ;D
• svart/guld randig klänning från H&M.
• alla puff-linnen. De är bäst!
• lee-jeansen, för de funkar alltid.
• min långarmade, v-ringade, svarta tröja. It's nice.
• alla brottar-linnen. Har typ tusen färger & de funkar alltid.
• nya tröjan från Vero Moda.
• svarta klänningen som Nea också har likadan.
• jag har inte många favoritplagg, är i princip trött på allt jag har. Måste ha nytt!

8 saker jag gör vid datorn...
• uppdaterar min blogg.
• läser alla andras bloggar.
• nördar på msn.
• lyssnar på en massa bra musik.
• kollar in diverse bilddagböcker, inklusive min egen.
• tittar inom Asos & Nelly.
• laddar ner musik (iofs inte alltid men ändå).
• kollar in alla mina kändis-sidor.

7 grejer jag tycker om att göra...
• festa.
• umgås med de nära & kära.
• sova ;D 
• fota (önskar dock att min kamera var bättre).  
• hoppa trampolin & boxas.
• shoppa.
• kolla på film & lyssna på musik.

6 livsviktiga prylar...
• mobilen.
• datorn.
• mp3:n.
• sängen ;D
• vänner.
• strumpor!

5 godis/snacks jag älskar...
• mörk center.
• grillchips.
• skumbananer.
• nachos.
• moccaglass.

4 grejer jag vill ha...
• nya kläder - and lots of it!
• ny mp3 med större minne.
• en bil :D
• satsig systemkamera så att jag kan ta sjukt snygga kort :P

3 bästa tv-serierna...
• that 70's show.
• nilecity 105,6.
• Will & Grace, vänner, hem till Midgård, Malcolm in the middle...  

2 yrken jag kan tänka mig...
• psykolog, socialpedagog eller liknande.
• rik hemmafru (with a lot money to spend), hahaha!

1 dröm ...
• evig lycka!

Anne Hathaway

anneanne

I like these pics a lot. She's kind of good looking.

funny

Kollade på Fäst vid dig innan idag och här nedan är ett par roliga citat från filmen. Som ni kanske vet så sitter de ihop, om man inte vet det så uppskattar man nog inte citaten överdrivet mycket :P 

- don't you walk away from me!

- come on Bob, you havn't get laid in five years!
- how would you know!?

what's on your mind?

Pussycat dolls - don't cha
när jag & Fia var i Göteborg förra året & såg/hörde denna på MTV. Kanske även alla gånger vi har dansat till denna på diverse ställen... haha! ;D
The knife - pass this on
på systern min & hennes 20-års fest förra året. Det var då jag lärde mig att gilla den.
Black eyed peas - shut up
nian & vissa personer därtill. Likadant med Pauline - answer, samma kopplingar där.
Jimmy Jansson - flickan från det blå
på Fia för det var hos som fick mig att lyssna på den.
Westlife - mandy
på Idol-Ola som sjöng hela den låten utan att sjunga "mandy" en enda gång ;D Haha, sjukt misslyckat.

random bikinis från Nelly


sjusovare

Försov mig imorse, sjukt bittert... Trodde jag, för jag var säker på att min lärare skulle flippa när jag väl kom men så var förvånande nog inte fallet. Hon bara skrattade, hur nice som helst. Haha! Sen var jag bara i skolan i typ en timme sen åkte jag hem för jag kände att jag inte orkade med rättskunskapen idag. För det första så mår jag inte bra över huvudtaget: ont i huvudet, halsen & snorig som fasiken. Och för det andra så är det ingen mening att befinna sig på de lektionerna ändå för det enda man hör hela tiden är "väla" & "va"... Det är t.o.m. bättre att vara hemma & bara läsa i boken själv. Så jag är hemma med gott samvete idag!

undra vad de tycker om glutenallergi?

Teen boy #1: Would you do Jane?
Teen boy #2: Well, she's pretty hot... Got nice tits and all, but don't you consider diabetes a turn-off?
Teen boy #1: Yeah, dude, totally.

Elle

Elle

Har sett i några bloggar att de har letat upp "sitt" omslagsnummer från Elle. Alltså det nummer från det år och månad som man föddes - i mitt fall september 1988. Kunde allt fått en snyggare tycker jag! :P Det är bara att gå in på Elle's hemsida och leta upp om man som i mitt fall inte har så mycket bättre för sig, hehe... Det finns i alla fall från 1988 och framåt.

this day

Har inte hänt så mycket idag trots allt... Skulle ha gått en runda med Nea men tyvärr blev inte det av. Istället har jag suttit lite här, pluggat en massa (spanska, rättskunskap OCH geografi), tränat, kollat lite tv & druckit för mycket te för mitt eget bästa. Inget special edition idag alltså. Det var inte ens roliga frågor på Tjejsnack idag så jag dissade att göra frågorna :P

Och när jag pratade med Nea i telefon innan så kom hon med dagens citat:
- det var nog lite tidigt för att börja lyfta tanter...

Resten av kvällen kommer jag troligtvis tillbringa här samtidigt som jag lyssnar på en massa gamla favoriter och även plugga lite till & från. Troligen mest från. Haha.

funny quote

I kina kunde förr en dödsdömd man betala för att någon annan tog hans straff istället. Det fanns många fattiga kineser som försörjde sig på det viset.

make up

Hittade värsta coola bilderna på en sida som jag hittade hos Izza igår: Sarah Silver
Så sjukt snygga & häftiga, right?




some old & good stuff

Nu lyssnar jag jättemycket på gammal musik, som man nästan hade glömt lite, eftersom jag fått tillbaka min gamla dator med all musik på. Nostalgi!

Linkin Park - numb
Kalle Baah - små svarta änglar
Alexia - gimmie love
Evanescense - my immortal
Act II - notes about freedom
Stacie Orrico - stuck
Jimmy Jansson - flickan från det blå
Anouk - nobodys wife
Ana - we are
The streets - dry your eyes
Three doors down - here without you
Eamon - fuck it
Looptroop - fever
Aventura - obsesion
Sheryl Crowe - if it makes you happy

(Dock hänger en del "nyare" låtar fortfarande med; high school never ends, einstein on the beach, adrienne, random, if you got the money, smack that, I can't say I'm sorry, make damn sure & the diary of Jane).

yesterday

Skitdagen igår förbättrade sig tillslut. Folk bad om ursäkt och jag är inte den som orkar vara långsint. Man kan inte vara mer än ledsen för vad som hänt. Jaja... I alla fall så åkte vi ut till skogen & Jimmie senare igår kväll för att Jenny skulle hämta en tröja som hon glömde på deras fest på nyårsafton. Och herregud vad långt iväg det faktiskt var, tacka gud för att vi hittade! Haha. Nej, men det gick rätt bra att ta sig dit trots allt. Körde lite fel & vilse i Mörrum men när vi väl kom ut i skogen gick det bra ;) Stötte på två rådjur på vägen och en älg i Jimmies hus också. Men det var rätt trevligt; pratade lite dålig film (typ The departed) och lite så :P

Idag ska jag till skolan. Om typ två timmar för att vara lite mer exakt. Buääh. Tur att det i alla fall är psykologi och inte typ naturkunskap eller geografi, slipper i alla fall de ämnena tills på onsdag.


old pic

old

It's been a while och för att vara ärlig: vi har blivit snyggare ;D
Haha. Men kul hade vi i alla fall - jag, Rua & Nea

flum

måste plugga. måste måste måste.
skjut mig!

baah. detta är ingen bra dag. inte alls. jävla skit.
be aware, I'm not in a good mood.

today

Har inte haft mycket tid till bloggandet idag... Har inte suttit här så mycket de senaste dagarna faktiskt. Även om det inte har hänt så mycket så har jag inte hunnit uppdatera mig på allas bloggar eller själv uppdaterat min blogg så mycket. Idag har jag bara hoppat lite (slog rekord i snurrar: 88 stycken ;D), duschat & kollat på Top Model igen (det är reklam nu så jag har tid, haha). Senare idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag & Jenny ska ta en liten tripp ut i skogen i alla fall tror jag. Hehe.

Igår var ju Jenny, Sofie & Lizze här och kollade på Melodifestivalen. En besvikelse faktiskt, usch & blä. Tommy Nilsson var väl den som var bäst i alla fall, men inget var överdrivet bra. Hoppas på nästa vecka istället för The Ark lär vara bäst av alla. No doubt about it, I hope.


3 goda ting från Asos


bok-lista hittat nånstans

1. En bok som förändrade ditt liv?
Blixtsken av Dean Koontz.
2. En bok du läst mer än en gång?
samtliga Harry Potter, Blixtsken, Pojken som kallades det, Sandor slash Ida, Godnatt Mr Tom... Bland annat.
3. En bok du skulle vilja ha med på en öde ö?
Harry Potter-serien.
4. En bok som fick dig att skratta?
vet inte men troligen någon Harry Potter :P
5. En bok som fick dig att gråta?
har aldrig gråtit på riktigt till en bok, men nästan till Pojken som kallades det & Vindsträdgården.
6. En bok du önskar hade skrivits?
oj, ingen aning... Boken om mitt liv kanske? ;) Haha.
7. En bok som inte borde skrivits?
typ Therese Raquin som vi tvingades att läsa på svenska. Fy farao vad segt det var att ta sig igenom den. Förvandlingen av Kafka & Candide av Voltaire var bra mycket bättre då! Eller kanske Wallander-böckerna för då hade jag sluppit de dåliga filmerna. Haha.
8. En bok du just nu läser?
"Ansikte mot ansikte" tror jag den heter, nån gammal bok jag lånade av mamma.
9. En bok du tänkt läsa?
har ingen sådär på gång, I think, men skulle vilja läsa Magdalena Graaf's bok.
10. En bok du vill rekommendera?
alla i fråga nr 2, Vindsträdgården och Da Vinci koden.

this day

Inte så överdrivet mycket sittande vid den här underbara manicken idag faktiskt. Lite förvånande för att vara mig. Istället har jag suttit och kollat på tre avsnitt av svenska Top Model hela eftermiddagen. Hrm, har aldrig sett ett avsnitt innan men fastnade direkt. Hehe, ett rätt underhållande program faktiskt även om man redan vet vem som vann. När går de andra avsnitten sen, någon som vet?

Ikväll kommer Lizze, Jenny & Sofie hit. Ska kolla på Melodifestivalen, käka godis och prata en massa. Som det brukar vara med andra ord :D Fabulous!


Jessica Biel

jessicajessica

Både Jessica & klänningen är hur söt som helst. I like it a lot.

test

Gjorde ett personlighetstest på nån sida (don't remember) och jag tyckte ändå att det stämde in rätt bra. Inte exakt allt såklart men en hel del och i det stora hela så. Speciellt det där med yrkena... Alla de tre yrkena har jag funderat på någon gång i livet. Faktiskt.

"You have a strong need to belong, and you very loyal.
A good listener, you excell at helping others in practical ways.
In your spare time, you enjoy engaging your senses through art, cooking, and music.
You find it easy to be devoted to one person, who you do special things for.
You would make a good interior designer, chef, or child psychologist"


Och btw så är detta mitt 1000:e inlägg. Wooho, häftigt värre! ;D

dagens

Låt: Evanescense - my immortal
Har gjort: tränat, slappat & pratat i telefon typ.
Ska göra: vet inte riktigt... Får se vad som händer :P
Humör: confused.
Klädsel: pyjamas ;D
Tv-titt: kollade på nåt om djurattacker på Animal Planet.

yesterday: utgång



Igår var det förfest hos Jenny och sen utgång på Lorden som gällde och det var trevligt. Förfesten var i alla fall rolig med en hel del trevligt folk! Det var däremot mindre roligt ute den här gången... Inte så bra musik, i alla fall på dansgolvet där uppe.


Snällast igår
var Jimmie som körde mig (oss) både till och hem från Lorden. Hur bra som helst, tack så mycket för det! :)
Roligast igår var när en tjej kom fram till mig och sa att hon hade läst min blogg. Jag visste inte vad jag skulle säga, blev helt ställd, så jag bara log ;D Haha, skojigt värre i alla fall!


Ska lägga upp fler bilder på Bilddagboken som vanligt senare, så kika gärna in där också. Det är en hel del bilder från gårdagen så måste rensa lite... Hehe.


dagens

Låt: Linkin Park - numb
Har gjort: fikat hos systern min, varit i skolan, sprungit på stan & precis duschat.
Ska göra: göra mig iordning och sen är det party party som gäller!
Humör: på g :D
Klädsel: svarta jeans & ett linne lånat av sis (troligen, har inte riktigt bestämt än).
Tv-titt: inget, palla ha tid med det? nää.

nelly

nelly

Kollade igenom Nelly's nyheter lite granna i brist på annat att göra och hittade bland annat den här
klänningen från Rules by Mary som även finns i vitt. Den är megasöt ju!

bla bla bla

Buäh. Idag ska jag till skolan och ha teckenspråk. Vill inte, vill inte, vill inte! Låt mig bara vara hemma och njuta av min projektvecka ;D Haha, men måste jag så måste jag men bittert är det.
Har faktiskt varit uppe sen nio idag men har inte gjort så mycket ändå. Mest suttit här & kollat på lite William-videos på youtube... Hehe, och duschat & ätit frukost med såklart :P 

Har förresten haft en massa nya läsare de senaste dagarna. Vart hittar ni mig? Men skoj är det i alla fall och jag hoppas att folk stannar :D


"okej"

(Åkattraktionen Kanonen på Liseberg)

Kille #1: - Åh du, den var bra!
Kille #2: - Ja den var det verkligen fart i.
Kille #1: - Ungefär som ett bra sex.
Kille #2: - Hurdå menar du?
Kille #1: - Ja… hårt och brutalt och över på mindre än en minut…

Jag har hittat en ny tjuvlyssningssida -
Kollektiv. Rätt rolig, i alla fall ovanstående ;D


Victoria Beckham


Förstår inte varför hon måste se exakt likadan ut på alla bilderna? Är hon för stel i ansiktet eller vad? Däremot är hennes hår hur snyggt som helst, och inte är det så mycket fel på henne i övrigt heller. Det behövs ett leende eller två bara.

this day

Oj, dåligt bloggat för att vara jag idag. Jag har ändå inte haft så mycket för mig idag... Lekt med Bella, fotat lite, varit en sväng på Ica (där jag träffade på Marie), betalat studentmössan, boxats med Jenny och sen bara kollat tv typ.

Nu sitter jag här på msn, kollar runt bland bloggarna, dricker te och lyssnar på Evanescense. Det var ett bra tag sen, men jag fullkomligt älskar tre av låtarna: my immortal, bring me to life & going under. Är så sjukt laddad inför morgondagen också, då förfest hos Jenny och sen utgång på Lorden väntar, att det känns som om jag ska dö. Haha. Ska i alla fall bli hur kul som helst! :D

10 mest åtråvärda kvinnorna

Läste på Aftonbladet att det gjorts en undersökning på sidan askmen.com där de hade fått svara på vilka 99 kändisar som var de mest åtråvärda kvinnorna & som de skulle velat ha som flickvän. Här är tio-i-toppen i ordning:



Beyoncé, Scarlett Johansson, Jessica Alba, Adriana Lima, Jessica Biel, Alessandra Ambrosio, Shakira, Maria Menounos, Angelina Jolie & Elisha Cuthbert.

Jag var rätt förvånad att Beyoncé var etta och inte Jessica Alba... Men båda är vackra så det spelar kanske inte så stor roll egentligen. Jag var mest glad för att vissa kändisar inte var med på listan, haha.

dagens

Låt: Akon - once in a while
Har gjort: möte med Ulf i skolan, ramlat lite graciöst & planerat morgondagen med Jenny på bussen. Hehe :P
Ska göra: vet inte riktigt, typ slappa? Ikväll ska jag i alla fall boxas!
Humör: jodå, I'm still alive!
Klädsel: myskläder, hehe. Ska ju ändå bara vara hemma ;)
Tv-titt: maybe, maybe not. 
Bästa: förfest till imon är fixat, wooho! :D

long time ago

hemmakväll

En av alla våra hemmakvällar som vi hade när vi var mindre och denna bilden är om nåt riktigt jävla gammal. Vi är ju pygméer ffs! :P Måste ha varit när vi gick i sexan tror jag, eftersom inte Jenny är med. I alla fall så är det jag, Jasmine, Linn, Ida, Marie, Jenna & Nea. Hehe, vi var snygga på den tiden!