on the road

Imorgon bitti bär det av till Göteborg. Väskorna är packade, Lizze är här och vi är laddade inför shopping! Ska upp redan klockan sju, det är lite drygt men det är det fasiken värt. Kul ska vi i alla fall ha och jag får se om jag uppdaterar under tiden i Göteborg, troligen inte, men man vet aldrig. Ha de nice people.

Frank dandy


Okej, jag visste att Nelly hade rea och har haft det ett tag nu men fast jag har kollat där flera gånger så har jag missat det bästa; Frank Dandy Superwear har rea på sina set, vilka jag älskar. Förstår inte hur jag kan ha missat det, de är ju alldeles underbara. Om jag har pengar kvar efter Göteborg så ska jag beställa ett sov-linne, garanterat! Frågan är bara vilket...

last day

Bara idag kvar sen bär det av till Göteborg med mamma, pappa & Lizze. Ska bli fabulous! Ullared, shoppa, Liseberg - kan inte bli bättre ;D Har dessvärre en massa att göra idag bara för det... Måste packa till imon, åka till mormor & mormor för att jobba lite, springa och så kommer Lizze ikväll. Så det blir fullt upp idag, men det är så det ska vara :P Just nu orkar jag inget, hehe, för det var inte så längesen jag vaknade.

Igår var det trevligt och gott såklart! Lizze & Jenny var här, godis köptes och det kollades på klassikern
Flashdance, som faktiskt ingen av oss sett tidigare. Jag tycker nog att den var sådär, den går ju verkligen inte upp emot Dirty Dancing eller Grease. Sen pratade vi lite och jag & Jenny planerade inför vårt disneymaraton (som kommer infinna sig nästa helg om Nea kan) men det verkar få bli en hel disneyhelg om alla filmer ska hinnas med ;D Sen satte vi på världens roligaste, svenska film Yrrol också och det tyckte Lizze var jääättekul humor... Eller inte :P

dagens

Låt(ar): David Grey - this years love och Mike & the Mecanics - over my shoulder
Har gjort: sprungit, städat rummet, kollat klart på The Shining.
Ska göra: äta en massa godis med Jenny & Lizze :D
Humör: hungrig som fasiken men på topp!
Klädsel: svart/gråa jeans & brottarlinne (x2).
Tv-titt: får se vad vi hittar för najs film att hyra ikväll.
Roligaste: jag bara älskar de flash-filmer där kaniner gör filmer på 30 sekunder. Otroligt skoj! Har underhållt mig med de ett antal gånger förut.
The Shining & Titanic  is the best men jag får erkänna att Brokeback Mountain, som jag aldrig sett innan idag, var rätt bra den med ;D

gårdagen; utgång!

Var tveksam, men bestämde mig tillslut och är nu väldigt glad att jag tog chansen eftersom det gick så bra. Otroligt skoj hade jag också, första & sista gången man var på Båten då. Dansade en massa med Lizze och träffade på folk som undrade lite om min ålder, hrm ja :P Fia & Möller stötte vi på ett par gånger med, trevligt värre för det var riktigt längesen känns det som! Jaja, mår prima idag och ska ta & springa en runda om ett tag tror jag. Sen ikväll blir det kränga-kväll med i alla fall Lizze, får se om några andra med är sugna :)

update:
Jenny ska med kränga ikväll :D wooho! Det var hur längesen som helst som jag åt lösgodis, det ska bli så gott! Längtar redan, hahaha.


dagens

Låt: David Grey - this years love (heeelt underbar)
Har gjort: mest slappat & fått lite besök av kusiner. Den äldsta av dom fick min nästan aldrig använda JL-tröja och så överlycklig han blev!
Ska göra: blir utgång & det är väl bara att hålla tummarna.
Tv-titt:
The Shining, den äldre versionen.
Humör: ont i huvudet med på g ändå ;D
Klädsel: cheap monday-jeansen & linne, ska piffa lite nu!

flower

hrwhw

lovely day

Äntligen en dag utan strålande sol utan faktiskt underbara moln på himlen. Började känna mig halvdöd av all sol & värme, men idag så känns det bra igen. Skönt att slippa känna att man "måste" ut till stranden utan bara kan vara hemma och göra vad man vill. Morgonen har gått åt till att läsa gamla Frida-tidningar från 1997 vilket faktiskt är väldigt underhållande, som man såg ut på den tiden. Hahaha.
Kvällen är fortfarande oklar. Vill vi gå ut ikväll, det är den svåra frågan vi ställer oss. Jag är seg & trött, men det är sista helgen som båten finns så känns som om man måste passa på. Hrm... Jaja, får väl se hur det blir ikväll. Film & gott är också lockande, men som vi sa, det har vi tid till imon ;P

Anyway, grattis Adam som fyller 18 idag! Avundsjuk jag är, bara 9 veckor kvar exakt idag tills min födelsedag. Wooho... Då blir det garanterat utgång!

dagens tjuvlyssnat

"Okej", vissa människor är t.o.m skummare än jag! Hur man nu lyckas med det, haha. Fast det roligaste och fulaste Tjuvlyssnat är fortfarande killarna med handfatet men detta par är ganska fula de med ;D

(Folk står i kö för att gå på de två toaletterna som finns. Plötsligt hörs knackningar från den ena toaletten till den andra)
Kvinna (ropar tillbaka från ena toan): Jag är också klar!
Man (från andra toan): Bra då kan vi gå.
(Båda kommer ut från toaletterna, pussar varandra och går och sätter sig på sina platser)


dagens

Låt: Mike and the mecanics - over my shoulder
Har gjort: sternö igen och sen bara slappat.
Ska göra: springa & sen kolla film.
Tv-titt: In good company, nån film med bl a
Scarlett Johanson.
Humör: seeeg.
Klädsel: kjol & linne (strumpor behöver jag inte ens skriva upp va?). otroligt hett, haha.

gimmie, please

  nejed hrwhsw ngsdtjd 

1
. Prickig klänning (vilket det verkligen inte syns här på bilden att den är, så klicka upp istället) från Asos, riktigt snygg och kostar inte ens 200 kronor! Frågan är bara när man kan använda en sådan klänning?
2. Gula Cheap Monday-jeans (Zoovillage.se). Ett par röda funkar också och troligen bättre i höst än ett par gula men det är så härlig färg på dessa.
3. Vitt linne från Koola Anna (nelly.se), väldigt sött & enkelt. Tyvärr t.o.m. dyrare än klänningen, det är därför Asos är så bra.

Sternö

Ska ut till Sternö nu för fjärde dagen i rad, hehe. Men vad annars ska man göra då? Det är ju varmare än varmast och det är väl nästan så att man dör om man inte är vid havet. Lizze & Jenny ska med ut, trevligt sällskap är alltid bra och Lizze har ju också rutin på Sternö nu :P Snart smälter vi nog, men först ska vi bli bruna!

Grillkväll

Igår var vi samlade hos Lizze för lite grillning & annat trevligt. Det var meningen att det skulle kommit lite fler folk efter hand med vet i fasiken vad som hände med dom. Den samlade skaran var i alla fall jag, Lizze, Nea, Micke & Ida som grillade & spelade kubb. Senare kom även Viktor & Kidde och kollade på film med mig & Lizze, tyvärr en dålig film (nämligen Wallander, så b:igt jämfört med Beck. Hrmf!). Sen så halvsov jag på slutet för jag var så trött, hehe, sen fick jag i alla fall sova och det var najs. Förutom att jag som vanligt drömmer konstigt & går lite halvt i sömnen, haha. Jag är nog skummare än skummast, jag kanske aldrig mer får sova hos Lizze nu ;D


Sen idag så drog jag & Lizze till Sternö igen, har varit där i flera dagar nu. Hehe. Alldeles för varmt ute nu för tiden, man håller ju på att dö. Nästan i alla fall. Träffade på "mina" fritidsbarn & Jenny på vägen hem med, mycket trevligt tycker jag. Sen så har jag vattnat & lite så hos mormor & morfar och nu sitter jag här och väntar tills Lizze & några andra ska komma för sen ska vi grilla. Mums!

And this is me today. Cityshorts (använder nästan alltid det känns det som) och Cheap Monday-linne. Enkelt, bekvämt & bra.

dagens

Låt: Bob Marley - is this love
Har gjort: samma som igår, sternö med Lizze.
Ska göra: grilla med trevligt folk hos Lizze :) 
Skummaste: någon okänd har ringt mig inatt klockan 2. Nån som vill ge sig till känna? :P
Klädsel: sisådär med det. Svarta cityshorts & linne.
Tv-titt: Spice World, haha, blev som jag sa igår.
Humör: längtar tills ikväll, ska bli supernice. (För övrigt så tycker jag fortfarande att vissa är relativt dumma i huvudet)

spice girls

Var inne på People.com och hittade en liten "artikel", eller vad man ska kalla det, om Spice Girls och vad som hände med dom. Ganska skoj eftersom jag verkligen älskade Spice Girls på den tiden då de var populära och självklart kan man fortfarande låtarna ;D


Så hade de bilder från förr på dom & så nytagna bilder såklart. Och tio år senare så är det självklart en avsevärd skillnad på hur de ser ut & var de har för stil. Turligt nog så har allas stil förbättrats mycket, om man nu ens kan kalla det de brukade ha på sig för stil överhuvudtaget. Haha. Fast det är klart, det var ju modernt på den tiden. Nu är man nästan sugen på att se Spice World, bara för att det är nostalgiskt ;D

dagens

Låt: Nickelback - savin me (+ fortfarande en massa bob marley)
Har gjort: solat & badat med mor, far & Lizze på sternö.
Ska göra: inte mycket alls, haha.
Tv-titt: The ring (megalängesen man såg den)
Humör: känner mig lite halvkass faktiskt, ska sova tidigt ikväll.

update 23.12:
Har faktiskt sett Van Veeteren-film till idag (visst är jag duktig Lizze? ;D), och den var faktiskt helt okej. Jag erkänner, hehe, fast jag såg faktiskt inte klart hela :P Och för den delen så blev det inget med att lägga sig tidigt som jag sa, det får nog bli en annan dag det.

back on track

Så... Nu var det sluttänkt & funderat, kaoset har lättat lite (eller rättare sagt; I just don't give a shit). Och nej Nea, jag var inte bakis det var inte riktigt det som var grejen igår med kaoset som du kanske vet?
Har i alla fall varit uppe tidigt idag, eller tjaa kvart i tio men ändå. Var ju bara tvungen att se sista avsnittet av Flyg 29 saknas på sommarlovsmorgon nu när man sett det i tre veckor. Haha. Men dumme Nic hade ju lurat mig & alla andra för det var inte riktigt sista avsnittet bara sista avsnittet av den omgången. Så det var lite bittert, pallar ju inte ställa klockan varje dag för det där. Hrmf... Men man är fasiken sugen, måste ju veta hur det hela slutar ;D Får fråga Alexandra istället, för nu är det ju hon som kanske sitter & har högläsning för de söta sternö-barnen istället för mig.  


hrm

Kaos i mitt huvud. Pallar inte uppdatera, ha de bra allihopa. I'll be back.


shopping

asosasos

Är enormt shopping-sugen & längtar megamycket tills vi ska till Göteborg för då ska jag shoppa hur mycket som helst. Förhoppningsvis, om det går som jag vill & enligt planerna ;) Så länge kollar jag in olika sidor på nätet där de har jättemycket fina kläder, men tänker inte beställa något förrän jag har checkat in Göteborg & deras utbud. Kikade även lite i H&M-katalogen för hösten men hittade faktiskt inte så jättemycket.
De två linnena ovan är från Asos, me like! De är enkla men ändå snygga & så är de randiga vilket jag älskar. Och dyra är de inte heller, det är det som är så bra med Asos. Billigt, snyggt & bra.

gårdagen

Kvällen började hos Kotten lite smått och efter diverse problem med buss & skit så kom vi äntligen in till stan och förfesten hos Mia. Inte så många jag kände där men det är alltid trevligt med nytt folk så det var najs och efter det bar det av in till stan för att träffa de andra brudsen också. Såklart! Väl inne i stan blev jag & Kotten bjudna på cider på Ölhallen, gratis dricka är alltid gott & bra ;) Östersjöfestivalen är alltid lika skoj och självklart var det skoj utom en grej. Jag är så arg på mig själv att jag blir ledsen för sånt jävla omoget skit, jag ska bli arg istället! Förstår bara inte grejen, så jävla onödigt att gå fram & säga nåt sånt överhuvudtaget. Herregud liksom, what's the point? Men men, ikväll ska ingenting stoppa mig & jag ska ha skoj som fasiken och inte störas av såna skitgrejer. Som tur var så var det ganska sent som jag stötte på personen i fråga.

Ska nog in till stan idag på dagen en runda & kolla läget lite, det är trevligt det med. Har nämligen inte gjort det på ett par år, har inte fått tid till det. Nån som vill med? Men sen blir det att ladda inför kvällen igen & sen party party! :D


party party

Sitter hos Kotten nu och laddar lite inför kvällen. Lyssnar på najs musik & förfestar lite innan förfesten. Hrm ja, hehe. Fast Kotten springer mest omkring och gör sig iordning medan jag redan är färdig så jag satte mig här lite granna. Najs ska det i alla fall bli ikväll, jag ska ha megaskoj! :D Party all night long people!

goodmorning starshine

Jag. Är. Trött. Men faktiskt inte så trött eller död som jag trodde att jag skulle vara, hehe. Har i alla fall sovit ett par timmar inatt, kom inte hem sådär överdrivet sent utan lagom. Tyvärr får jag väl säga att jag är lite besviken på kvällen, de spelade inte så bra som de brukar & inte de låtar som jag ville. Och för det andra så är nog fulla gamla/vuxna människor något av det jobbigaste som finns. De blir som förvuxna fjortisar och det blir bara jobbigt & irriterande. Men men, ikväll blir det i alla fall riktigt party party & firande av att man slutar jobba :D

Captain
Jack Sparrow is the best.

festival

Äntligen är Östersjöfestivalen här, som man längtat efter sedan förra årets festival slutade. Nästan i alla fall. Och eftersom förra året inte blev så lyckat så hoppas jag verkligen att detta året blir riktigt kul med en massa partajande. Ikväll blir det lugnt, ska bara in och kolla på Roxanne på Ågatan som jag alltid gör. Ska ju upp tidigt imorgon och jobba så man får ta det lugnt & inte vara uppe för sent, hehe.

Denna dagen har i alla fall varit lugn, de jobbigaste ungarna har inte varit där idag så vi var ute och badade, solade & spelade volleyboll på väggabadet istället. Nu är jag trött som fasiken med ett halvt mosat finger (klämde det mellan en stol & ett bord, hrmf...) och ska ladda inför kvällen med att bl a lyssna på Bob Marley.

Psst, förresten. Hur oväntat är inte
det här?! Eddie Murphy & Mel B? Give me a break! Nästan värre & mer omaka än det paret som var i tidningen häromdagen. Men bara nästan.

handskar

kgbwnhg

Paris Hilton fortsätter med att ha konstiga &
udda handskar som jag inte riktigt förstår mig på och denna gången har även Lindsay Lohan samma slags accessoar. Men dessa är i alla fall snyggare än de förra. Såna här handskar ska tydligen vara modernt enligt kändisarna & People.com. Men mode behöver inte alltid vara snyggt. Anyway, I wouldn't wear it.

hihi

Ju mer de ligger i, ju fler kan de bli - Para dig-hotell!
(haha, Nic är bäst! ;D)

dagens

Låt: Bob Marley - is this love
Har gjort: jobbat & sen bara slappat. 
Ska göra: nada & niente. Dissade tyvärr att hänga med
Lizze en runda på stan, orkade helt enkelt inte. Ungarna knäcker mig. Nästan. I alla fall vissa av dom.   
Humör: halvt levande, halvt död.
Tv-titt: Pirates of the Caribbean, ettan då alltså.
Onödigt vetande: en mört gör ljudet "laip laip", med en mörk & djup röst. Bara så att ni vet, för det har Adam sagt.
Bästa: östersjö är här, underbart! :D

(För tillfället orkar jag inte uppdatera något annat än dagens, är seg som fasiken & har ingen lust. Så är det ibland, tyvärr)

reunion

Jag är så arg! Äntligen kan man ju beställa biljetter till reunion-festen som vi har längtat efter sedan vi kom hem från Sunny Beach, då vi skulle partaja med grabbarna bus igen. Det skulle ju bli så kul! Går in och kollar på hemsidan för att beställa och vad ser jag inte då? Jo, 18-årsgräns! Och festen är den 23:e september och jag fyller år den 29:e september. Det är sex bittra dagar som gör att jag inte ens kan beställa biljetter, åka ner till malmö och ha kul.
Men jag får väl åka till de reunion-festerna som är antingen i Göteborg eller Stockholm istället, för de är senare och Linn följer nog med mig till Stockholm i alla fall! ;D Men får väl se, bittert som fasiken är det i alla fall för jag ville till Malmö.

dagens

En lite sen dagens, men tänkte att jag tar det trots att jag redan uppdaterat lite idag. Har ändå varit med om lite skoj idag.

Låt: Bob Marley - one drop & redemption song
Har gjort: jobbat & kollat bio
igen med Jenny.
Ska göra: sooova!
Bästa: Orlando Bloom's rygg ;D
Roligaste: sagan om bögarna (ja, jag tycker att det är kul ;D)
Humör: trött & varm, annars bra.  
Citat: "you smell funny" - Jack Sparrow, who else? :P
Bravad & misslyckande: spelade fotboll, det gick inte bra.


oh, my little darling

bob marleybob marley

Har Bob Marley-dag idag. Han är verkligen så bäst man kan bli, tillsammans med Michael Jackson då, fast på två helt olika sätt. Underbart. Längar tills på torsdag då jag ska få höra en hel del Bob Marley-låtar på Lorden, spelade av Roxanne. Det kommer att bli så otroligt nice, för de & Bob Marley's låtar är otroligt nice.

Blä

Denna dagen har varit den allra jobbigaste på fritidset hittills, fy farao! Det gäng med ungar som varit där har skapat kaos, irritation och ett halvt helvete :P Nästan i alla fall, men det kan vara en känslo-hallunication igen. Jobbigt som fasiken har det i alla fall varit idag, har verkligen försökt att ha tålamod men det är svårt när ungarna jobbar sig. Vill flippa, men får inte, och det är frustrerande ibland.
Men denna dagen är så najs för det är ingenting som jag ska eller måste köra utan jag kan göra vad jag vill. Och det verkar faktiskt som om det blir att se Pirates of the Caribbean 2 igen, hrm... Eeh, ja precis. Haha! Men jag har inte bestämt mig än, får se, men det lutar åt det för den var så jävla bra + att jag & Jenny vill se Orlandos rygg igen ;D

dead mans chest

pirate

Var som sagt på bio igår med Lizze & Jenny i Bromölla för att se Pirates of the caribbean - dead man's chest. Som vi har längtat efter den kvällen, sinnessjukt! Så laddade med gott att äta körde Lizze oss ner till Bromölla för att  vi skulle ha det så bekvämt som möjligt under titten. För liksom hur najs är egentligen Karlshamns bio jämfört med Bromöllas? Nada & niente.
I alla fall så var filmen väldigt bra, som väntat. Johnny Depp spelar Jack Sparrow så otroligt bra, den karaktären är rolig som fasiken & kommentarerna han säger är bara bäst. Men tyvärr så fick man ju inget slut på filmen utan bara fortsättning till trean, lite bittert. Så nu får man invänta maj 2007 för att få veta hur det slutar, det är väl bara att räkna ner...

Which Pirates of the caribbean character are you? Jag blev Elizabeth Swann, oh yeah.

finally

Puuh. Nu, äntligen, kan jag ta det lugnt & göra vad jag vill. Har varit riktigt fullt upp nu ett par dagar. Vart tog det lugna livet vägen? Inte för att jag saknar det, men ändå, helt plötsligt var det en massa (kul) att göra hela tiden.
Igår jobbade jag, var på bio och direkt när jag kom hem från bion frågade Kotten om jag ville hänga med till McDonalds, så då bar det av dit. Inte för att jag åt något, men jag höll Kotten sällskap och det var trevligt som fasiken. Det var nämligen tyvärr väääldigt längesen jag träffade henne, sad but still true. Och idag har det varit likadant tills nu, fast ska snart ut & springa så kan inte ta det lugnt så länge till heller... Först jobbade jag och precis när jag kommer hem så fick jag dra in till staden igen för att träffa Sis, Kenty & deras nya hund Pink. Hunden var enormt söt trots att det är en korsning mellan schäfer & tax (!). Fick även idag veta att det faktiskt är taxen som är mamman... Herregud, stackars tax! ;D

dagens

Låt: Nic & the family - tjejer skvallrar
Har gjort: vaknat alldeles för tidigt.
Ska göra: jobba & gå på
bio med Jenny & Lizze.
Humör: nice nice.
Klädsel: min stora myströja från Bulgarien.
Tv-titt: bara bio-titt idag!
Dilemma: vad ska man käka på bion?

update 15.40:
Snyggare klädd nu (faktiskt, haha) och snart på g för trippen till Bromölla för att kolla på Pirates of the Caribbean 2. Mitt så kallade dilemma har också löst sig, var inom AG's och köpte nåt nytt som var dyrt, så hoppas verkligen att det är gott :P Men i annat fall så får jag i alla fall glutta på Johnny Depp & Orlando Bloom i nästan två och en halv timme - inte fy skam det. Ciao!

ännu en saga

Eller rättare sagt två nya sagor, alltså Sagan om ringen-parodier. Fy farao vad skoj jag tycker att de är, och Nea & Jenny likaså. Vi satt här hemma och asgarvade till dessa två igår och fann flera nya citat som vi kommer att köra med & skratta åt. Bl a "du måste stressa som fan, men inte jättemycket" & "om du tycker att det här är jobbigt ska du veta hur det känns att föda barn" ;D Jag vet inte om vi har dålig humor, men vi tycker i vilket fall att det är förbannat skoj. Underhållning på hög nivå!
Våra gamla favoriter är dessa tre:
• "om man värmer saft, då smakar det glögg ju!"
• "fan va cool du e. Jag har alltid velat va som du, bara röka på hela tiden"
• "du är för dålig för att kasta sten"


well well

Blidde inget Sternö igår, mycket bittert faktiskt. Jag som var så laddad för det, men det blir väl nån annan gång istället. Förhoppningsvis & troligen i alla fall :P Istället blev det en trevlig myskväll hemma hos Lizze med chokladfondue och en massa prat. Blev en liten skara samlad, nämligen bara jag, Lizze, Linn & Marie men det var trevligt trots att kvällen blev på ett helt annat sätt än väntat.

  


Idag ska jag ut till Sternö och sola & bada en liten stund, inte ofta jag gör det nu för tiden. Men när jag jobbat färdigt ska det bli en massa sånt, måste försöka hålla kvar min bränna lite i alla fall. Vill inte vara blek, ska vara brun! Eller så brun som jag kan bli dvs... Sen ikväll ska jag träffa the old crew, alltså Nea & Jenny. Får se vad vi hittar på, men det blir säkerligen trevligt :)


dagens

Låt: Bob Marley - one love
Har gjort: en jävla massa, bl a jobbat.
Ska göra: ut till Sternö och grilla :)
Tv-titt: nada & niente.
Humör: stressad. Har inte tid för nåt känns det som.
Klädsel: just nu cityshorts & linne, men ska bli byte inför kvällen.
Citat: "jag vill ha sex, jag vill ha sex" ;D

sött & enkelt


Var inne på Nelly.se och såg att Koola Anna har ett flertal fina linnen som är enkla och som man kan ha till allt, i princip. Bl a de tre här ovan som finns i ett flertal olika färger. Randigt, småprickigt & stora prickar... Skulle velat ha en av varje faktiskt för så dyrt är det inte heller, för endast 200 kronor så kan det bli mitt. Men nej, jag inväntar all shopping till Göteborg. Det är nog bäst! Fast detta linnet är också gulligt...

fullt upp

Äntligen hemma igen, känns som om jag aldrig är hemma nu för tiden. Men så är det naturligtvis inte, men man kan faktiskt ha känslo-hallunicationer. Sitter bara här och vilar upp mig lite inför min springrunda som jag ska ta om en stund. Och innan har jag bara jobbat & från det direkt till körskolan. Blä.

Förresten, jag har hittat en själsfrände! Eller tjaa, på en liten del av min skumma personlighet i alla fall. Robin tycker inte heller om fötter och går också hellre i sockar och är endast barfota om det krävs liksom. Fy farao vad najs, det är inte bara jag ;D Fast han hade i och för sig inte riktigt blivit SÅ extrem som jag är i mitt ogillande av fötter, som tur är kanske... Så han hade bra förståelse för mig när jag tyckte det var jobbigt med alla barn som hoppade jämte mig i soffan med fötter till höger & vänster.


dagens

En tidigt dagens idag, har troligen ändå inte tid för någonting ikväll och hade tid över nu.

Låt: Rihanna - unfaithful
Har gjort: duschat, ätit frukost.
Ska göra: jobba, körskolan, springa.
Humör: trött?
Klädsel: cityshorts & tenniströja.
Tv-titt: troligen ingenting.
Bästa: Lizze har fått körkort, wooho! :D

tråk

Har inget kul att skriva om denna dagen, så tänker inte skriva heller. Haha. Jag har bara jobbat & sedan jobbat igen, så är livet ibland. Jag är trött och min tunga är blå av blåbär, det är riktigt snyggt. Bye bye people.


kate hudson

katewkate

Kate Hudson på premiären på hennes nya film You, Me & Dupree. I filmen spelar hon mot Owen Wilson & även Matt Dillon, här
tillsammans med dom på galan. Kate ser riktigt glamorös och, ja Nea, alldeles fabulous ut! :P

dagens

Låt: Peps - spår i sanden (... and don't ask why)
Har gjort: jobbat, handlat, pratat med Fia i telefon.
Ska göra: vet inte, får se får se.  
Dilemma: hade stooora problem med om jag skulle ha för sorts paj.
Tv-titt: Deep blue sea, hur längesedan var det inte man såg den?
Citat: "italien gör så bra offside" ;D
Sysselsättning: chicago, har spelat det i princip hela dagen.
Fuskis: Robin, and no doubt about it! :P

att de orkar

kelly clarkson

Jag blir så irriterad på all skit. Nu ska & måste tydligen Kelly Clarkson gå ner i vikt inför en reklamkampanj som hon ska göra för Vitamin Water eftersom hon måste se hälsosam ut. Hrmf... Jag flippar. Okej att de här
bildernahenne inte är alltför smickrande, hon kunde valt en annan tröja, men det är absolut inget fel på henne trots att hon inte är Nicole Richie-smal utan normal.

dagens tjuvlyssnat

Tjej 20+ #1: Ok, hur går det med X da?
Tjej 20+ #2: Inte så bra, jag har dumpat honom!
Tjej 20+ #1: Va?! Varför då?
Tjej 20+ #2: Jag störde mig på honom.
Tjej 20+ #1: Jaha?!
Tjej 20+ #2: Meh, t.e.x så envisades han med att skicka mess med stora bokstäver...

Ibland är man bra petig och kanske lite för kräsen, eller? Hehe. Fast ärligt talat så irriterar jag mig också mycket på folk som skickar sms med stora bokstäver. Det ser bara jobbigt & irriterande ut, blä. Fast å andra sidan så hade jag inte dumpat min kille bara p.g.a det.

hemma igen!

Så skönt, men det känns som om det är en massa som jag måste göra. Känner mig stressad, men det är nog bara fejk-stress eller nåt, för så mycket har jag faktiskt inte att göra :P Det har i alla fall gått bra idag på jobbet, ny personal & nya ungar som var trevliga dom med. Det negativa är att det är så lite barn denna & nästa vecka eftersom många har semester. Så idag var vi sex stycken som arbetade där med sex stycken barn, hehe, inte så värst nödvändigt. Har alltså inte haft så mycket att göra, har mest läst gamla Bamse-tidningar (från 80-talet) och spelat Chicago. Tyvärr så fuskade Robin hela tiden och fick med sig Axel på sig sida, bittert bittert. Men jag vann ibland i alla fall, såklart!

Men har nog inte varit såhär trött som jag har varit idag på riktigt länge. Vet inte vad det har varit med mig, har känt mig som en zombie hela dagen. Det är tungt att gå upp så tidigt... Så ikväll blir det nog att lägga sig tidigt också, om man kan dvs.

sol & bad

Jag har spenderat hela min dag nere i Skåne, rättare sagt Stenshuvud, tillsammans med Lizze, mamma & pappa. Otroligt varmt har det varit och vattnet var jätteskönt, badade hur mycket som helst. Tyvärr var det inte de där vågorna som jag hoppades på, som det brukar vara, men det var najs som fasiken i alla fall. Och jag hoppas att jag i alla fall har blivit liiite brunare, vore liksom trevligt.



Igår var jag en sväng på Killebom tillsammans med Nea & Lizze. Och det var väl trevligt fast "festivalen" kändes som ett litet & b:igt Östersjö. Hrmf... Men det var helt okej i alla fall, såg & pratade med fler än vad jag trodde jag skulle göra & Sebastian var väl sevärd han också. Men bäst var killen som var schizo, haha ;D

Larvigt

larvlarv

Hittade världens coolaste
larv idag. Haha, tyckte jag i alla fall. Men jag är, som ni alla vet, ganska skum. Fast han var inte så bra på att posa, men ett par stycken bra foton fick jag i alla fall till.

dagens

Låt: Lars Winnerbäck - kom ihåg mig då. Diggar egentligen inte Winnerbäck för jag tycker att alla hans låtar låter nästan likadant, enformigt liksom. Men denna låten diggar jag som fasiken.
Har gjort: varit uppe med tuppen & sprungit en runda.
Ska göra: ikväll blir det killebom, idag vet jag inte.
Klädsel: min snobben-pyjamas från H&M.
Nyhetsartikel:
Lindex rumpor på aftonbladet.se. Undrar om de hade godtagit min rumpa i reklamen? ;D
Humör: vet i fasiken, good I think.

dubbelt upp igen

Jenny gjorde så jag fastnade på msn så passar på att uppdatera bloggen ännu en gång idag. Har skrivit om sånt här tidigare, fast med andra kändisar & andra plagg.

Lindsay Lohan & Karlina Kurkova - Jag måste ju säga min all time-favourite Lindsay Lohan. Hon är alltid lika söt vad hon än har på sig och hon passar i princip allt.

Victoria Silverstedt & Petra Nemcova - Vet inte vem denna Petra är faktiskt, men i vilket fall så sitter klänningen minst dubbelt så bra på henne än på svenska Victoria. De där brösten är liksom inte snygga!

Paris Hilton & Thora Birch - Diggar inte Paris sådär speciellt mycket, men får faktiskt säga att klänningen sitter bättre på henne. Plus att hon är brunare & det gör helheten snyggare i sig. Man är alltid snygg om man är brun, lagom brun dvs.

update:
Nea nu går det att klicka upp bilderna igen, så att du vet. Allt fixat bara för din skull ;P

movienight

Ikväll har jag kollat på Into the blue med söta Jessica Alba & snygge Paul Walker. Inte dåliga skådespelare det, synd att filmen inte var en fempoängare bara. Den var väl helt okej, men inget speciellt liksom. Tråkigt värre, men den var i alla fall sevärd. Paul Walker har man inte sett i så många filmer, i alla fall inte jag. De enda jag kan komma på är The fast and the furious, 2 fast 2 furious & She's all that. Men han har väl säkerligen gjort ett flertal filmer som inte blivit så uppmärksammade, innan han blev särskilt känd osv. Eller så är det bara jag som är glömsk eller inte tillräckligt film-allmänbildad.

Tidigare idag har jag även sett The girl next door, som jag absolut inte sett innan...? Hrmf, kanske någon gång. De är så söta tillsammans och killen i filmen, Emile Hirsch, är så söt hela tiden. Fast på denna bilden, så som han såg ut i filmen Dogs of dogville, så var han inte särskilt söt. Frisyren förstör allt. Men vill se den filmen by the way, någon sa till mig någon gång att den var bra som fasiken.

Herregud, vilken filmnörd jag är! I'm out of here.


dagens

Låt: Cindy Lauper - time after time & Lars Winnerbäck - kom ihåg mig då
Har gjort: bara jobbat.
Ska göra: äta kladdkaka & kolla film ikväll.
Humör: trött som fasiken. Och varm.
Tv-titt: får se, ska hyra nåt najs tror jag.
Klädsel:
cityshorts & mitt halvnya linne.
Citat: "min hund är kolvit" ;)

GQ magazine

llll

Lindsay Lohan poserar i det senaste numret av GQ magazine. Bilderna som hon har tagit är väldigt speciella tycker jag, i alla fall de flesta. De ovan är helt okej men de
här två svart/vita är väldigt... Ja, nåt.

hej & hallå

Vilken tuff dag det har varit känns det som, var inte hemma förrän halv sju. Först jobbade jag vilket har innefattat hinderbanor & en tur till lekplatsen i stan och sedan bar det av till körskolan för att sitta & ha teorilektion där i två timmar. Men nu är jag i alla fall äntligen hemma! Är sugen på ett bad så jag & mamma ska nog ner till Långasjön & ta ett dopp (inte det bästa stället, men whatever).

Så länge kan ni kolla in "
then things we love about Johnny", för jag diggar honom i alla fall skarpt. Längtar tills vi ska se Pirates of the caribbean 2 på bio, för den kommer nog att vara hur bra som helst.

Någon som vill jobba på studentbyrån när ni blir stora? ;)

usch & fy

Det är skamligt att behöva vara uppe såhär tidigt. Hade velat sova nu, och sova länge till för den delen också. Men var faktiskt duktig igår och gick & la mig tidigt, så man i alla fall är lite mer utvilad. Uppe med tuppen var jag i alla fall & om lite mindre än en halvtimme ska jag cykla till fritidset. Sen ska jag jobba & leka hela dagen och efter det så ska jag direkt till körskolan. Lite bittert, men visst. Har fullt upp och en massa att göra nu när jag jobbar, det är väldigt lite man hinner med känns det som. Men nu ska jag göra mig iordning lite till, ciao!

vissa är inte smarta alltså

Tjej 25+: Jag hoppas att jag blir mamma nån dag.
Tjej 30+: Ja, och så vill man ju att barnet ska vara friskt.
Tjej 25+: Javisst! Det finns ju så mycket hemska saker som kan vara ärftliga.
(Paus)
Tjej 25+: Undrar om sterilitet är ärftligt?

Från Tjuvlyssnat.se såklart.

dagens

Låt: Cascada - everytime we touch (slow version)
Har gjort: jobbat, dubbla pass t.o.m.
Ska göra: slappa, äta vindruvor & kolla på
View from the top.
Humör: jorå, seg som fasiken bara.
Vill ha: fortfarande de här skorna. Det var nära att de här skorna (i svart) och det här linnet (som ser ut såhär bakifrån) beställdes igår med pappa gjorde nåt så att sidan försvann & sen var skorna slut i min storlek. Bittert.
Klädsel: cityshorts & linne just nu, men snart myskläder.
Fulaste: Gäddan - nya hajen? hahaha, så otroligt dumt.
Misslyckande: mina & Robins kolakakor, det blev något helt annat tillslut men ungarna uppskattade de i alla fall ;)

Nic without his family

Nic

Har ju fått kolla på Sommarlovsmorgon nu när man är på fritids, för de älskar ju såklart det. I år är det
Nic Schröder som gjorde låten "Hej Monika", den enormt enformiga låten som man aldrig glömmer, för ett par år sedan. Och jag vet inte varför men jag diggar han, han är cool som fasiken. Kalla mig skum, men så är det faktiskt! Så nu var jag tvungen att ladda ner musikvideon till "Hej Monika" och checka in den lite.

barn är för härliga

Oftast i alla fall, haha. Första dagen har faktiskt gått riktigt bra & jag hittade expeditionen utan problem ;) Inte så mycket barn som var på fritidset nu eftersom många har semester, men ett härligt gäng på ungefär 15 stycken var där. Dagen har känts lång men det har varit rolig & jag har lärt mig mycket ;D

• Barn är ärliga, enormt nyfikna & vetgiriga. Sinnessjukt skoj har det varit. Har fått veta & höra en massa och även fått en hel del frågor som t ex om någon kille frågat på mig än ;) Saknar de enkla tiderna i livet då man endast sprang omkring & lekte, allt var bra mycket lättare då.
• Ord & saker man "ska" och "inte ska" göra går allt längre ner i åldrarna. Tjejerna pratade om deras "pattar" och en oskriven regel de hade var att om man var över 7 år så fick man inte längre leka med dockor etc för det var barnsligt. Vi (i alla fall jag, jenny & Nea) lekte absolut med barbie & våra smådjur i den åldern, eller?
• Jag har lärt mig att fingervirka på nytt i mitt liv, wooho! Hade t.o.m. glömt att det existerade något sånt, men när barnen började göra det så kom jag helt plötsligt ihåg.

Fick världens gulligaste kommentar idag också, så söt var den lilla ungen; "varför har inte du en pojkvän, du som är så fin!". Aaw, jag typ smälte.

a hard work, work

Första dagen på jobbet idag. De tre kommande veckorna ska jag spendera på Sternöskolans fritids mellan klockan 8 och 16. Känns lite jobbigt nu när man blivit bortskämd med att få sova hur länge man vill varje dag & nu måste vara uppe med tuppen. Men det blir nog bra. Det jobbiga är att samtidigt som jag ska jobba där så har jag fortfarande mitt andra jobb + teorilektionerna på körskolan varje torsdag. Kommer bli fullt upp hela tiden typ.
Är lite nervös faktiskt, första dagen är alltid lite fucked up. Men det går nog bra, jag får hoppas att barnen är snälla mot mig... Och att jag hittar till expeditionen :P

halvdöd

Fy farao vad jag känner mig seg & har känt mig så hela dagen. Har inte orkat göra någonting & när jag var och skulle jobba så kändes det som en nära döden-upplevelse. Nästan i alla fall. Har bara slappat hela dagen sen vi kom hem från min morbror & kollat på Titanic i soffan. Orkar inte ens vara utomhus i det här underbara vädret, bittert är vad det är & jag känner verkligen hur blek jag blir av att inte vara i solen. Nu ska jag återgå till soffan för att fortsätta kolla på Titanic & senare ikväll så ska jag ligga i soffan igen för då ska jag, mamma & pappa se Walk the line. Hoppas att jag känner mig lite mindre down senare, vore liksom bra.

dagens

Låt: bl a Bryan Adams - all for one, all for love
Har gjort: sprungit, duschat & slappat.
Ska göra: kolla på Scary Movie som jag lånade av Jenny igår.
Vill ha: de här
skorna från Asos, superfina & billiga (kan man trycka in fötterna i ett par 37:or när man oftast har 38?).
Klädsel: min snobben-pyjamas. Ville ha myskläder efter springturen, hehe.
Citat: "fan va cool du e. Jag har alltid velat va som du, bara röka på hela tiden"
Roligaste: funny dogs, från AFV.

would you wear it?

paris hilton

Var inne på
People.com och där hade de en massa kläder & accessoarer som kändisar burit som inte var särskilt snygga (enligt mig & majoriteten i alla fall). En av bilderna var dessa på Paris Hilton som jag inte riktigt förstod grejen med, vad får den tjejen allt ifrån? Jag röstade i alla fall på att jag inte skulle haft de där hanskarna (?) på mig. Förstår inte riktigt meningen med dom, det är inte snyggt & ser inte ut att vara särskilt bekvämt heller för den delen. Om man hade haft en för tummen också så skulle det i och för sig vara perfekt för tjuvar, om det nu är det val av karriär som man vill göra. Haha.

trevlig kväll

Gårdagen var väldigt trevlig. Träffade Nea, Lizze, Jenny, Linn & Marie för att umgås lite & kolla på Hundtricket som jag har lovat Nea sedan filmen kom ut. Äntligen nöjd nu eller? :P Fast Marie deckade innan vi gick ner till Jenny, så trött var hon, men vi hann i alla fall att träffas lite, hehe.
Först fick jag glass & jordgubbar hos Linn & Marie och när vi gick vidare ner till Jenny fick vi en massa frukt att doppa i choklad. Det var hur gott som helst, gick nästan upp mot min & Linns specialare med glass & smält ckoklad. Mums!