två sätt

Min ena nyinhandlade tröja (den gula i förra inlägget) är väldigt bra då jag både kan ha den som tröja och som klänning med leggings under. Bra va? Det tycker jag att var jättebra & fyndigt.

Hörde förresten värsta dissen idag på Lidl, började småskratta lite sådär i smyg för mig själv. Det var några som bara pratade engelska som skulle handla öl och han i kassan blev lite konfunderad om hur gamla de egentligen var och började fråga dom. Hörde inte hela diskussionen men jag missade i alla fall inte dissen. Den ena av killarna sa "I'm twentysix" med lite förnärmelse i rösten och kassören svarar med "you look like sixteen" ;D Haha, oschysst värre för killarna då de fick springa ut i bilen & hämta sina pass.

oväntad shopping

tröjatröja

Har varit i stan idag för att äta lunch med mamma, trevligt & gott som fasiken. Sen skulle vi egentligen bara inom en affär för att mamma ville men det blev liiite mer än så... Helt plötsligt var vi inom en massa affärer & jag prövade en massa kläder. Riktigt längesen jag kollade runt här i tråkiga Karlshamn men jag blev faktiskt positivt överaskad för det fanns för ovanlighetens skull en massa fint. Det slutade med att jag traskade hem efter nästan två timmar med 2 linnen, 1 par leggings & ett par öronhängen. Inte alls dåligt det med tanke på att jag skulle ligga lågt med handladet tills jag ska iväg. Men det gör inte så mycket för jag har pengar kvar ändå, som tur är! Nöjd med dagens inköp är jag i alla fall.

dagens

Låt: Magnus Uggla - Trubaduren
Har gjort: stigit upp (på tok för tidigt) & duschat.
Ska göra nu: äta frukost & kolla klart på Sagan om ringen.
Planer för dagen: äta kina med mor min, kolla på
Hundtricket med ett par bruds.
Klädsel: min mys-tröja som inhandlades i Bulgarien.
Humör: ont i halsen som fasiken, men annars är det bra.
Vill ha: en massa på nelly, för de har stor-rea!

busy day

Steg upp klockan nio i morse, åt frukost & cyklade in till mormor & morfar. Fixade i trädgården & hjälpte morfar i 3 timmar, duschade, mötte Nea & cyklade vidare till körskolan för att skriva in oss. Väl där fick vi en liten suprise då teorilektionerna började den dagen en halvtimme efter vi kommit dit. Så det var väl lika bra att börja då tänkte vi, så det gjorde vi. Så nu hade man äntligen kommit igång i alla fall lite med körkortet & sådär, bra jobbat Emelie!
Har i alla fall haft riktigt fullt upp idag, inte en lugn stund förrän nu. Puuh. Har i alla fall fått mycket gjort, tjänat lite pengar & därefter förlorat lite pengar :P Resten av kvällen ska det vilas och så kanske träna. Vet inte om jag vågar för jag har megaont i halsen, jobbigt värre. Nu ska jag ringa Marie för tredje gången & hoppas på att hon svarar den här gången. Hon ringde nämligen innan men jag skulle ringa upp efter jag ätit men sen när jag ringer så är det bara upptaget heeela tiden. Fy på er, familjen Svensson! :P  


tillbaks till civilisationen

Back in business. Är precis hemkommen från mormor & morfar och halv-lantis livet. Men mysigt har det varit och da Vinci koden är faktiskt utläst (och ja, jag rekommenderar den absolut!). Har ju tyvärr inte varit så fint väder så har inte kunnat göra så mycket som jag hade velat men vi har gått lite i skogen & sett en räv, suttit nere vid sjön, läst, spelat kort & ätit en maaassa jordgubbar! Hade velat ro men det gick inte så får ta det nästa gång jag åker upp.
Har tagit en massa kort också, ett bra & roligt tidsfördriv enligt mig som älskar att ta kort. Tyvärr blev de inte så värst bra för kameran (och inte korna heller för den delen) ville inte riktigt samarbeta med mig, men några stycken fick jag i alla fall.


dear deer

Var ute och sprang innan och när jag kom till Tostarps skola stod det ett rådjur där ca 5 meter ifrån mig. Jättesöt, men rädd som fasiken blev den & sprang jämsides med mig. Jag sprang på stigen & han inne i skogen några meter jämte mig. Häftigt värre!
Skumt att stöta på ett rådjur där tyckte jag, nära den stora vägen & allt. Jag trodde däremot att jag skulle stöta på ett rådjur igårkväll när jag övningskörde hem från Lizze, men det gjorde jag aldrig. Det var jobbigare att köra när det var så mörkt, var nervös & megakoncentrerad hela tiden. Men det gick faktiskt jättebra.

ännu fler bilder

Men denna gången mina då, som äääntligen finns på datorn! Och så att ni vet så är det mitt uppdrag när man är iväg att ta de skummaste & allra onödigaste korten. And don't ask me why, det är bara jag som gillar att vara skum ;) Tyvärr hade inte jag några bilder från då vi var ute & partajade eftersom jag inte hade med kameran till de ställena i respekt för min fader (det är egentligen hans kamera). Men vi har bilder på det så att det räcker från de andra av brudsen, tror jag! ;D
 



planer för dagen

Idag ska jag till min mormor & morfar ute på landet & mysa där. Älskar att vara där ute ibland, det är så tyst & lugnt jämfört med här (och Asarum är ändå ett riktigt dött ställe, haha). Jag hoppas bara på att vädret rättar till sig lite så det i alla fall inte regnar, för jag vill ro ut på sjön men det kan bli svårt i regn. Tyvärr. Kommer inte hem förrän imorgon nån gång igen & tills dess ska nog da Vinci koden vara utläst, förhoppningsvis! Beror på hur mycket tid jag får hos mormor & morfar ;P

Igår var jag hos Lizze på kvällen, pratade & tog det lugnt. Hur & vad vi än gör så kommer vi alltid in på det mest aktuella ämnet - Sunny beach. Det går liksom inte att undvika, varje gång vi träffas pratar vi om Sunny Beach på ett eller annat sätt. Men jag har en bra nyhet till er alla tack vare Lizze (som är ganska smart ibland): jag har äntligen laddat in mina bilder från resan, Lizze löste problemet lite. Wooho! :D Ska ladda upp ett par stycken här sen som ni kan glutta lite på.

när man har tråkigt...

... Är listor väldigt bra att underhålla sig med ;) Denna är lånad av Lilija.

SENASTE PERSON SOM:
Sov i din säng: jag själv.
Såg dig gråta: mamma & Lizze ;D (till "just like heaven")
Fick dig att gråta: det ni.  
Fick dig att börja skratta: människorna bakom tjuvlyssnat.
Du gick på bio med: bl a Lizze, Nea, Linn & Marie (I think)
Du gick på stan med: systern min.
Ringde dig: Fia :)
Skickade ett e-mail till dig: nåt okänt, jobbigt med reklam.
Skickade ett sms till dig: Adam.
Skickade ett lunarinlägg till dig: Lizze :D

fabulous

keirakeira

På premiären av Pirates of the Caribbean 2 såg Kiera Knightley alldeles fabulous ut tycker jag. Fast det gör hon väl i och för sig nästan alltid. Tyvärr inga bilder på någon annan från premiären, hade nämligen gärna sett en bild eller två på Johnny Depp & Orlando Bloom ;D Men snart ska vi ju gå & se filmen på bio så då får man ju kolla lite på dom, hehe.

jobbigt värre

Om en stund ska jag cykla in till staden för att jobba lite granna, det är faktiskt en massa som behövs göras där just nu. Puuh, men det blir nog bra. Kan ju alltid smygsola lite när jag håller på liksom ;D Resten av dagen & kvällen vet jag inte, får se får se. Blir nog till att läsa lite, har nämligen helt fastnat i da Vinci koden. Har inte kommit så långt men man vill hela tiden läsa och se vad som händer, så än så länge rekommenderar jag alla att läsa den men får se vad jag tycker om den när jag läst färdigt den :P
 
Psst. Är helt kär i låten all for one, all for love med bl a Bryan Adams. Den är så fin, ladda ner & lyssna!

hur pantad får man vara?

Kille: Du vet ju att jag brukar lyssna på "I en rosa helikopter" när jag spelar CS.
Tjej: Ja? Vad menar du med det?
Kille: Jo, men när jag skulle ladda ner den från internet, så var det någon som hade gjort en cover på den låten! Visst är det konstigt, den är ju inte så känd.
Tjej: Va?! Vad hette han eller hon då?
Kille: Remix. Har aldrig hört det förut.

another day

Idag har inga planer för dagen, tar det som det kommer. Har i alla fall ingenting bestämt än, vet bara att jag snart ska ut och springa eller gå. Sen får jag se vad som händer. Ska nog sola lite här hemma i trädgården fast bara baksidan idag eftersom jag brände mig igår. Hrmf...
Igårkväll kom Lizze hit och umgicks med mig, trevligt värre! Vi hyrde filmen "Just like heaven" med
Reese Witherspoon och den var jättebra. Både skrattade som fasiken & fick lite tårar i ögonen. Inte så vanligt för att vara mig, lipar inte så jättelätt faktiskt (bara till Armageddon ;D).

bilder från sunny beach




sternö

Dagen fram tills nu har tillbringats på Sternö med Lizze & mor min. Mycket trevligt tycker jag för det blir riktigt drygt att bara vara hemma en hel dag. Fläkte gjorde vi där även om vi inte riktigt kände den fläskkotlett-känslan som man fick när man solade i Bulgarien. Har känts som om all min färg (dvs. det lilla jag hade) från Bulgarien försvunnit men nu när man solat några timmar känns det bättre igen ;) Det enda problemet som jag har är att få bort mina linjer efter brottarlinnet men det verkar fanimej omöjligt!

Resten av dagen ska gå åt till lite slappande & en springrunda. Och ikväll blir det Lizze som gäller, om det är några fler vet jag inte än. Får väl se hur det blir!

godmorgon

Var tyvärr uppe tidigt idag, nämligen redan vid lite över nio. Det är för tidigt enligt mig, bittert bittert. Har ju inget att göra idag så det hade varit najs att sova länge, sen somnade man ju ganska sent igår med eftersom folket var uppe här när jag kom hem. 
Gårdagen hos Fia var i alla fall väldigt trevlig, vi blev några stycken som var samlade tillslut - jag, Nea, Micke, Lizze, Fia, Möller, Linn, Marie, Ida & Timmy. Det blev en väldigt lugn midsommar men det var najs i alla fall. Grillade, pratade & lekte lite fula lekar ;D Mums & skoj! Roligast var när vi skulle vara två & två och sätta "hand mot panna" etc på varandra med lappar emellan. Micke kom med sina egna lite grovare lappar till vilken kroppsdel som skulle ta på vilken ;D Bilder kommer förhoppningsvis på det snart, hehe.

dagens

Låt: Black eyed peas - pump it
Har gjort: handlat med nea inför kvällen, kollat klart på Madagaskar.
Ska göra: fira midsommar hos Fia & göra mig iordning inför det :P  
Vill göra: hitta ett skoj partaj till kvällen.
Citat: smile and wave boys, just smile and wave - pingvinerna i Madagaskar ;D
Statistik: har nu haft över 200 olika IP-nummer/besökare här på bloggen.

todays celebrity

Kate Bosworth - Verkar det inte som om hon blivit lite för smal på sistonde? Jag tycker att hon ser extremt smal ut då hon var på premiären av "Superman". Hon som är så söt i vanliga fall!

Britney Spears - Ska hon vara svart nu helt plöstligt? Hoppas verkligen att det bara är tillfälligt för hon passar mycket, mycket bättre i sin vanliga hårfärg än det här nya svarta

Jessica Simpson - Var söt & hade en fin klänning på någon gala/premiär (whatever, det är nytt hela tiden) häromdagen. Tillsammans med Eva Longoria på en bild hade hon dock en rolig min, hon ser lite evil ut faktiskt.

oschysst busschaffis!

Buss 35, Södervärn, Malmö

Äldre dam: Stannar du på Persborgs station?
Busschaufför: Jag har inte bestämt mig än.
Äldre dam: Men stannar du där?
Busschaufför: Vi får se.

bikinifrossa


I'm in love with these bikinis från Salinas. Helt underbara allihopa, speciellt den rosa & vit-prickiga längst till vänster. De är otroligt fabulous och absolut min stil. Synd att man inte är jätterik & kunde slänga ut pengar hur som helst, det vore fasiken najs ibland!

(bilderna är från nelly, klicka på dem för att se en större version)

bilder

En massa bilder från vår underbara vistelse i Sunny Beach finns nu på mitt kollage på Lunarstorm (som faktiskt bara införskaffades igen p.g.a. att jag skulle kunna lägga in dessa bilder). Titta & njut! Det syns förhoppningsvis hur fabulous vi hade det! Fler bilder kommer när min kamera fungerar igen, jag har nämligen också en hel del heta bilder ;)


a hard work, work

Var hos Nea igår & kollade på European gigolo, har velat se den hur länge som helst men det är alltid någon som inte har velat. Älskade nämligen ettan, Hollywood gigolo, för den är skitrolig! ;D Trevligt var det i alla fall, fick även lite annat besök, trevligt det med. Har alltid lika trevligt med geten liksom, det är så det ska vara! :)
Hade även trevligt med sis igår på staden och det verkade som om hon blev jag för skorna i alla fall. Hoppas att Kenty också blir glad. Åt lunch & kollade runt på stan lite, bara trevligt värre alltså.

Nu är jag snart på väg för att jobba lite, usch & fy. Men det är pengarna man ska tänka på, ska nog jobba riktigt segt idag så tjänar jag mer. Mohaha! Självklart ska jag inte det, jag är en ärlig person. I alla fall till mina kära morföräldrar.

tinkerbell

brittanybrittanybrittany

Brittany Murphy ska vara rösten till
Tingeling i den uppkommande filmen om Peter Pan. Perfekt tycker jag faktiskt, hon ser allt ut som en liten Tingeling (i alla fall på de här bilderna inför filmen). Men vad är det för fel på hennes läppar på den här bilden egentligen? Very weird.

till staden i regnet

Ska in till stan nu såhär på morgonen i det mycket vackra vädret. Hrmf... Hur kul är det att springa runt i stan när det regnar? Inte så värst kul kan jag meddela er, tyvärr. Men ska ju in för att träffa sis så det ska bli trevligt i vilket fall :) Har i och för sig en massa ärenden som jag måste göra, får se om jag pallar alla.

Psst. Är faktiskt glad & var intresserad av hur det gick i matchen. Även om jag inte kollade på den utan på nån deckar-sak på fyran istället så slog jag faktiskt över ibland & kollade läget. Ganska bra för att vara jag va? ;D Fast såg aldrig Ljungberg, bittert bittert.

it's all gone

Jag har förlorat min inspiration här till bloggen efter resan känns det som. Jag vet inte riktigt varför men jag tror & hoppas på att den snart kommer tillbaka. Det enda som går runt i mitt huvud hur mycket kläder jag än kollar på & kändisskvaller/bilder jag läser är resan - Sunny beach, I really miss it. Men min inspiration kommer förhoppningsvis snart tillbaka, så då kommer det komma lite roligare läsning här igen. Troligen i alla fall, vad som är rolig läsning är ju faktiskt relativt individuellt. Någon kanske är helt nöjd med min nuvarande tråk-skrivning. Jaja, jag är det i alla fall inte och ska försöka bättra mig. Snart.  

Om jag är för trist så kan ni ju alltid kolla in mina olika favvo-sidor, här är 3 av dom;
tjuvlyssnat (för att det är skoj), hollywoodrag (alla är vi beroende av kändisar, i smyg iaf) & nelly (kläder, kläder, kläder). Enjoy!

powerwalk

Är på väg ut för att powerwalka lite ute i värmen. Puh, hoppas inte det blir för varmt bara, det finns risk för det. Vågar inte riktigt springa än har jag kommit fram till, måste bli riktigt bra med halsen & min snuva först. Så går istället, najs det med faktiskt när min mp3 är laddad med ny & bra musik, bl a mina Sunny Beach-flashback-låtar.
Sov till halv tolv idag, riktigt skönt att sova så länge när jag vaknade tidigt igår. Resten av dagen har gått åt till att läsa Solo, den bästa tidningen sedan Ebba förstörde Veckorevyn :P

afro?!

Okej, jag är i chocktillstånd. Kanske inte riktigt men nästan i alla fall, allvarligt talat. Pratade med Adam på msn och skickade ett par bilder från Bulgarien och han ser en bild på en kille och kallas hans hår för kryll. Jag blir fundersam eftersom hans hår inte var någonting krylligt jämfört med mitt (enligt mig inte ens krylligt alls) och frågar därför vad fasiken han tycker om mitt hår. Vad får jag inte för svar? - AFRO!
Hur fasiken kan man kalla mitt hår afro? Det är helt obegripligt. Jenny är den enda som har riktigt afro ;D Jag är bara normalt kryllig, det brukar i alla fall folk säga. Eller tjaa, de brukar i alla fall inte kalla det för afro, det är det bara Jenny som får höra!  

Jaja, ska smälta afro-kommentaren & gå och lägga mig nu tror jag. Godnatt fuckfaces!

min humor

Dagens bästa tjuvlyssnat, skrattade som fasiken här hemma. Om jag hade sett detta live, på riktigt liksom, så hade jag dött. Så otroligt kul skulle det vara, hahaha.

Restaurangtoalett, Hultsfred

Smutsig kille #1: Wooow, vilken ren toalett!
Smutsig kille #2: Kolla, rinnande vatten, sån lyx!
Smutsig kille #1: Jag älskar den här toaletten. Jag vill bo här!
Smutsig kille #2: Jag vill sova här på golvet inatt, myycket renare än i vårt tält.
Smutsig kille #1: Tror du att de låter oss bo här inatt?
Smutsig kille #2 (suckandes): Neej, det gör de nog inte...
Smutsig kille (smeker handfatet): Vi kan stanna här ett tag i alla fall..

flashbacks

Tänker tillbaka till Sunny Beach en massa nu, speciellt då det lyssnas på de här låtarna eftersom de spelades heeela tiden där nere. Vissa spelades av oss själva, vissa av grabbarna bus & vissa både och ;) Wünderbar.
Elias feat. Frans - who's da man
Basshunter - boten Anna
Bob Sinclair - world, hold on
Timbuktu - vi drar till malmö
Martin & Alles inofficiella vmlåt - när vi kräver guld av tyskarna

Bring me back to Sunny beach! The most fabulous week of my life.

beachen

On my way to beachen d.v.s sternö för första gången i år. Riktigt najs, för det är det bästa. Twinsen & Nea ska med, och vi ska fläka. Det är mycket roligare när man är flera. Ciao!

panik

Jag får mer & mer panik och får mer & mer längtan tillbaka till Sunny Beach och Grabbarna Bus. Gick in på deras hemsida och ju mer jag kollar & läser ju mer tänker jag tillbaka på veckan som gått och hur kul vi hade det där. Det är helt sinnessjukt hur gärna jag vill dit igen, måste dit igen. Men som lite tröst så ska de ha en reunion senare nån gång och då kan jag absolut lova er att Emelie ska dit! Vart det än är för nånstans så ska jag dit, åker fasiken upp till Kiruna om det ska vara så ;P
Det är en sån stor skillnad med att festa här i tråkiga Sverige och utomlands. Det är 10 gånger så mycket roligare, går inte ens att jämföra. Varför måste jag vara här? Vill vara i Sunny beach nu!

åååh...
Här har ni deras hemsida i alla fall. Det finns några bilder på oss faktiskt från första festen vi var på, hoppas att de lägger ut bilderna från i fredes också snart. Ladies night är inte fel, hehe.

veckans kommentarer

Under veckans gång så har vi sagt & hört en massa roligheter och vissa av dom kommer troligen aldrig att glömmas. Här är min 4 i topp:
• åh jävlar! - en kille som gick förbi oss stannade upp, tog av sig glasögonen & sa detta.
• T skulle kunna få mig så lätt - Jenny, han skulle kunna få vem som helst lätt men det är bra att du är tillgänglig ;)
• the grill is fucked up - vår servitör sa det här & jag blev överlycklig när han använde ett av mina favvo-ord ;D
• move your "kid" - och med kid menade han kudde, okej? För övrigt så var han bäst på svengelska.

Vi i vårt rum, alltså jag, Jenny & Lizze, hade även 3 stycken frågor som vi ville fråga vissa personer under veckans gång. Tyvärr var det bara en fråga som vi vågade ställa, och tur var väl kanske det... Haha.  
• vad heter du egentligen? (den frågan som vi senare faktiskt ställde)
• varför har du en piercing just där? (ställde faktiskt den frågan till hans kompis men vi fick nog inte det svaret som var korrekt, förhoppningsvis i alla fall. Haha)
• varför räckte det bara bara en hand? (fast jag hade varit mest nöjd om det inte varit någon hand alls ;D)

borta bra men hemma bäst?

Tveksamt.
Har haft alldeles, alldeles underbart i Sunny beach tillsammans med brudsen. Saknar redan allt där nere även om det är skönt att vara hemma på ett sätt. Vore perfekt om man kunde vara hemma en vecka & sen åkt ner dit igen och haft lika kul ännu en gång. Vill tillbaka till sinnessjukt mycket och fortsätta leva efter de 3 s:en - sola, shoppa & supa ;D Haha, det är så det ska vara & precis så det var!
Men allra mest av allt saknar jag Grabbarna Bus - vårt hem när vi inte är hemma. Det var det bästa, roligaste & det mest oförglömliga på hela resan enligt mig. Kommer aldrig, aldrig, aldrig att glömma allt som hände där & alla jag träffade. Speciellt en viss person kommer troligen aldrig att glömmas av de flesta av tjejerna på grund av flera anledningar, hehe ;)

Orkar inte skriva allt som hänt fullständigt här & nu för det skulle troligen ta hela dagen plus att inlägget skulle bli otroligt långt, det berättas nog lite i tagen här med tiden istället. Det som ni behöver veta är att jag har haft det fabulous & redan vill tillbaka. Bilder kommer då jag får tag i dem, vilket är snart hoppas jag.

Here we come!

Imorgon åker jag & brudsen (Nea, Lizze, Jenny, Fia, Linn, Marie, Ida & Emma) till Bulgarien, närmare bestämt Sunny beach. Det ska förhoppningsvis bli alldeles, alldeles underbart. En vecka full av sol, bad, shopping & paraplydrinkar ;D Fabulous!
Tänkte jag skulle skriva här idag eftersom jag nog inte hinner skriva imorgon innan vi åker, för sedan kommer jag ju inte vara inne här & uppdatera på en vecka. Istället kommer jag befinna mig på Hotell Alba i Sunny beach och troligen (man vet aldrig med mig) inte ägna en tanke åt datorer & dess värld utan istället njuta av värmen och ha det underbart.


blink blink

Lindsaybrittany

Kändisarna, i detta fallet Lindsay Lohan & Brittany Murphy, övar tydligen på det där med att blinka, och de är ganska bra på det. Hehe, i alla fall bra på att verkligen lyckas ha det ena ögat helt öppet & det andra helt stängt. Det ser lite freakigt ut faktiskt, speciellt på Brittany.

dagens tjuvlyssnat

Affär, Ljusterö
Äldre man: Ska vi inte ha en sån här? (Pekar på en vara).
Äldre dam: Du är inte här för att handla, du är här för att betala.

Nog kommer man in i roller när man levt ihop en längre tid, haha!

sista dagen

Idag är det sista dagen här hemma innan jag & brudsen åker iväg till Bulgarien och denna dagen ska faktiskt spenderas tillsammans med min söta mormor :) Vi ska äta lunch på kinarestaurangen för de har den godaste buffén enligt mig (femte fredagen i rad som jag äter där nu, hehe). Sen ska jag handla lite nödvändigt ont i stan till resan som har tagit slut och packa klart of course. Och tillsist ikväll ska jag träffa de av brudsen som inte är upptagna, vilket betyder ungefär 2 stycken av dom :P Men det blir nog najs som fasiken i vilket fall, får se vad vi hittar på & om någon restaruang har bord till oss.

Men nu ska jag i alla fall göra mig iordning inför staden... But what to wear?

what a day

Har verkligen haft riktigt fullt upp hela dagen, helt sinnessjukt. Har hunnit med att fika tre gånger, åka hem emellan för att äta lunch, sprungit, packat till resan & nu göra mig iordning för ännu en lite tripp in till staden (har åkt buss 5 ggr idag!). Puuh, mycket att göra men trevligt är det :) Nu ska vi sitta lite på uteserveringen på Lorden, för där är ju typ det enda stället som vi icke 18-åriga kan vara, hrmf :P Vet inte riktigt hur det blir, tycker allt & alla virrar men det blir nog bra tillslut! Fint väder har det i alla fall varit hela dagen & det har varit fabulous.
Och grattis får man väl säga till de som jag känner som fick stipendie; Jenny, Fia & Adam (vad jag vet) och även ett grattis till Micke som tar studenten idag :D

Här nedan kommer lite bilder från dagen, får se om det tas kort ikväll det beror på hur det blir & sådär.


hemma för tillfället

Har kommit hem från en mysig dag på staden, först kubb & glassbåten med klassen. Tyvärr var inte mitt lag så lyckosamt utan vi förlorade varje gång... hrm, ja men det var trevligt som fasiken i alla fall :P Sen gick jag, Jenny & Marie in till staden för att möta Linn, Fia & Ida för att ta en fika. Christins blev stället (men för min del med en biskvi från hamrins, hehe) och där satt vi och pratade & jag lekte med kameran.
Nu är jag hemma men bara för en stund för vid tre så ska jag in till stan igen för att ta en fika med Nea, Lizze, Jenny & kanske Rua. Trevligt värre det med får jag hoppas! :) 

Lägger in bilder från dagen senare ikväll eller imorgon för fler foton ska tas både nu i eftermiddag & ikväll på uteserveringen ;)

Shiloh

Ååh, vilken söt liten sak! Men det är klart, man trodde ju inte annat precis med sådana föräldrar. Riktigt söt var hon i alla fall, lilla Shiloh Nouvel Jolie-Pitt.

Och måste bara tillägga att Ibland så förstår jag mig bara inte på Paris Hilton... Tycker hon att det är snyggt!?

orättvist 2

j loj lo

Jennifer Lopez är alltid lika glamorös och elegant. I'm not jealous, not at all... Lika söt som Lindsay Lohan var på
Fashion Award var även Jessica Simpson i vit klänning. It's not fair! :P   

a sunny day

Hemma igen efter en heldag i stan med fint väder för en gångs skull. Först fikade jag med Lizze, gott som fasiken & pratades en massa :) Sen gick vi lite i affärer, vilket går väldigt snabbt i lilla Karlshamn, men jag inhandlade i alla fall lite; sockar, nagellack & mascara. Inte så kul men dessto nödvändigare tyvärr. Efter det bar det av till mormor & morfar för lite gräsklippning men först så åt jag lite thai, nr 16 såklart ;) Nu ska jag skriva klart den där spanskagrejen, ringa samtal & packa lite till inför resan. Ciao!

En dag i staden

Ska snart ta bussen eller cykla in till stan för att möta Lizze, ska gå lite på stan och fika :) Ska bli trevligt och så måste jag köpa lite grejer inför Bulgarien-resan som jag måste ha. Sen efter det så ska jag till mormor & morfar och fixa där, inte så överdrivet kul men det måste göras innan jag åker iväg.
Jag har ett problem nu bara... Vad ska man ta på sig? Ena sekunden är det megafint väder men sen så är det helt plötsligt kallt. Schizo-väder, haha! Plus att det mesta ska jag ha med mig till Bulgarien så de kläderna vill jag ju helst inte använda, men det ser ut som om jag måste det för det känns som om det blir lite för varmt med jeans idag :P

orättvist

LindsatLindsay

Varför kan man inte få vara lika söt som Lindsay? Här på någon CFDA Fashion Award.

home again

Har kommit hem från en fika på staden med systern min (som blivit blond!) och det var riktigt längesen jag träffade henne nu så det var trevligt som fasiken. Pratade en massa om Bulgarien, åt kaka & lyssnade (och sjöng, hrm...) på Gyllene tider & Roxette i bilen :D Har även varit och övningskört med pappsen, vilket jag inte gjort sen i höstas, men det gick faktiskt riktigt bra.

Blev förresten polare med en av de larver som var på mig & Nea
igår, den satt nämligen kvar på min kjol idag. De var faktiskt inte så farliga Nea ;) Hahaha.


dagens

Låt: Lilleman - vart tog pappa vägen 
Tv-titt: nada än så länge (bara lite Hey Baberiba på datorn).
Har gjort: ätit frukost, skrivit klart (nästan iaf) min spanskauppgift.
Ska göra: duscha, fika med sis & övningsköra.
Citat: "nu ska vi gå och bowla, men vi ska inte gå och bowla!"
Tjuvlyssnat: Full snubbe (till kompis): Jag har två silverfiskar hemma, och de är typ alltid hemma. Men en dag så var de inte där!
(Paus).
Två dagar senare så kom de tillbaka och då var de tre. Då förstod jag!

music makes me happy

Det bästa framträdandet som någonsin gjorts. Så sant som det är sagt när han sjunger "man in the mirror". That really makes me happy. Tyvärr inte så bra bild på Youtube men har en dessto bättre version här hemma. Att en artists musik kan påverka en så mycket är otroligt. (kolla även in detta och det finns även en massa andra videos på honom att titta på på Youtube).

Michael Jackson & Bob Marley är de bästa som finns, forever and ever. Att man kan vara så otroligt bra och påverkande som dom är på mig (trots att de är så olika artister) är otroligt.

time to go to bed?

Jaa, det känns faktiskt så för jag är nästan halvdöd & har ont i huvudet idag igen. Bittert som fasiken. Så ska nog i alla fall gå och lägga mig om en stund och hoppas på att jag får sova ut imorgon, så får mamma och pappa fira deras bröllopsdag ifred (spetsbröllop firar de för er som är intresserade, och det betyder 13 års äktenskap).

Tidigare ikväll var jag med några av brudsen och kollade på alla balklänningar & minglade lite. En massa med folk befann sig på skolan och vi glodde in alla klänningar riktigt mycket både för att kritisera, berömma och för att få inspiration tills nästa år då vi ska gå där. Det fanns en del fina klänningar men ingen wow , några "helt okej på henne" och en massa fula. Så kan det gå, själv känner jag redan lite press & ångest inför den kvällen... Men det löser nog sig, troligen i alla fall :P Godnatt!

update (22.24):
Fortfarande här, såklart. Jag kan inte hålla saker som jag säger angående datorn. Hehe, fråga min mamma, hon flippar lite titt som tätt. Ville bara säga det och även att dagens låt är Basshunter - jag älskar dig. Haha, den är söt! ;D Men nu bär det av, i alla fall bort från datorn.

Jag är bög!

Tack för att ni visade mig Sagan om de utstötta, Nea & Micke ;D Otroligt underhållande som i Sagan om de bannlysta. Hahaha...

MTV Movie Awards

Jessica Alba är den som är värd för årets MTV Movie Awards. Under kvällens gång hade bar hon fem stycken olika klänningar, inte dåligt det för alla var fina och hon var lika söt i vilken klänning hon än hade på sig. Önskar man kunde se ut som henne...  


Men en massa andra kändisar befann sig också där, bl a: Kate Hudson, Eva Mendes, Jessica Simpson & Christina Aguilera. Vill med kunna vara så snygg & glammig som alla kändisar, men svaret på det är; as if! :P

Och "best kiss" vann inga mindre än Jake Gyllenhaal & Heath Ledger för deras Brokeback Mountain. Häftigt att just de vann över alla andra filmkyssar som varit tycker jag!

Det var en gång...

... Ett spindelnät som det satt larver i. Detta spindelnät sprang en viss Nea in i och började skrika för att hon fick "en massa" larver på sig, det var "hur många som helst" på henne. Hon fick panik och räddaren i nöden, alltså jag, fick hjälpa till att lugna henne och ta bort "alla" de larver som jag hittade på henne. Sen var det frid och fröjd en liten stund tills vi stöter på ännu ett spindelnät som följs av ännu fler skrik och panik från Neas sida och jag får ännu en gång lugna ner henne. Detta var historien om spindelnätet, larverna och Neas larv-skräck.

(For your information Nea, så hade jag 16 stycken larver på mig när jag kom hem men inte ett ljud kom över mina läppar! ;D)

trötter

Kollade inte så länge på En riddares historia innan för Nea ringde och ville att jag skulle komma över och spela spel med henne & Micke. Trevligt tyckte jag och tog en snabbdusch och cyklade ner, senare kom även Fredrik. Spelade Med andra ord och lite Twister, där jag & Nea vann stort över de båda andra. Wooho! ;D
Och nu är jag riktigt trött och har ont i huvudet som fasiken. Hade ännu ett jobbigt samtal ikväll, hoppas att det är slut med sånt snart. Ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll och läsa klart min bok. Men först ska jag i alla fall se lite på X-men, eller vad den heter, som går på fyran vid nio.

Tog lite bilder innan idag sen för pappa kom och lämnade kameran till mig. Tyvärr blev det inte så bra foton för kameran jobbade sig :P


Casanova

Såg Casanova igår med Heath Ledger i huvudrollen. Den var faktiskt bra, hade inte förväntat mig sådär jättemycket av den, men i och för sig är de flesta filmer värda att se när det är en snygg kille med ;D Har alltid haft något emot Sienna Miller som spelar mot honom i filmen, men efter att ha sett denna filmen så diggar jag henne faktiskt. Påminner hon inte lite om Naomi Watts?  
Fast Heath Ledger var inte lika snygg i varken Casanova eller i Brokeback mountain (som jag såg för några veckor sedan) som han var i En riddares historia, där är han het som fasiken! Tyvärr inte lika het i 10 orsaker att hata dig där han spelar mot Julia Stiles... Men det var i och för sig länge sedan också, så det är förlåtet.

Blev kanske ett lite rörigt inlägg, men så kan det gå. Filmen var i alla fall bra och jag har fått lite dille på Heath Ledger nu så nu ska jag gå och se färdigt En riddares historia som jag påbörjade igår eftersom det fina vädret försvann.

shorts

shortsshorts

Ett par söta shorts att springa omkring med i sommar vore inte fel. Dessa är perfekta till stranden och volleyboll-spelande! ;P Den första är från RipCurl, 499 kr, och den andra Paul Frank, 399 kr, och de är såklart hittade på
Nelly.

solsken till mig

Äntligen så är det sol igen, helt underbart! Har gått en bra tid nu med dåligt väder och ingen sol men idag så är det sommar igen. Fabulous! Utnyttjar det fina vädret med att ligga ute och sola, lyssna på musik och läsa Glamour (vilket för övrigt är en bra tidning som jag aldrig läst innan). Tänkte ta lite fina sommarkort också men icke sa nicke, alltså pappa, för den hade han tagit med sig till jobbet. Bittert, men han kommer i och för sig hem vid två igen så kan lugna mig tills dess kanske. Hade varit gott med något somrigt som jordgubbar eller glass... Mhm, mums hade det varit. Men nu ska jag ut igen och försöka bli lite brun, ciao!

Asos; skor

Kollade ju in lite klänningar på Asos häromdagen som jag skulle vilja beställa men Asos är ju inte bara en höjdare på klänningar utan även allt annat som man kan tänkas vilja ha som tröjor, linnen, kjolar, byxor, smycken, accessoarer... Och de har mängder med snygga skor, och de här är mina favoriter:

   
   

ännu en dag

Sov riktigt länge idag för att vara mig, nästan till halv tolv. Skönt att sova ut riktigt länge ibland! Sen så har jag faktiskt sprungit den runda som jag skrev inatt att jag skulle göra, sprang faktiskt längre än vad jag sprungit tidigare. Wooho.
Resten av eftermiddagen har gått åt till att kolla på film med mamma.
Match Point hette den och var tydligen väldigt omtalad och fått väldigt mycket bra kritik. Men jag tycker inte att den var bra, den var dryg som fasiken. Kändes som om den varade i typ tre timmar... Det enda som gjorde att den var värd att se var att Scarlett Johansson var med i den. Kan inte förstå att mamma inte tycker att hon är söt, hon bara; "hennes läppar är så stora". Hrmf! :P

Ikväll? Vet inte än, får se får se.

Ännu en tjuvlyssnat

Stockholm Stadion, Matchen
Liten pojke: Mamma, mamma, kolla nu kommer Bin Ladin in på planen!
Mamma (viskande): Nej, sschh! Det är Dogge Doggelito.
Liten pojke: Jaha, oj... Jag blandar ihop ibland.

goodnight

twinsen

Har varit trevligt ikväll hos twinsen, åt & pratade - Trevligt värre! :) Hoppas att de blev glada för det de fick, verkade så i alla fall. Synd att jag förstörde med min tabbe bara, jobbigt värre blev det, men hoppas att det inte gjorde så megamycket i alla fall. Är lika mätt nu som jag blev hos Lizze förra helgen men det tar jag igen med en springtur imorgon, en lång sådan (för att vara mig), för att slippa så mycket skuldkänslor :P Men ni vet, när det står en skål med chips framför en kan man inte undvika att inte äta. Så imon - run bitch, run! ;D

Sleep tight, don't let the bedbugs bite.

äntligen färdig...

... Med allt som skulle göras! Puuh. Har verkligen gjort en massa idag känns det som, fullt upp tills nu.
Jag har först varit i skolan på spanskalektion och sen hem igen redan vid tio (åkte förresten hem med Ida som fått körkort, very nice!) bara för att vänta på att klockan skulle gå så att jag kunde åka in till stan igen. Inne i stan skulle jag käka lunch med mamma och gå lite ärenden på stan, det var mycket gott som vanligt ;) Sen handlade vi en massa på AG's och sen när vi äntligen kom hem så började mor min tjata om att jag måste städa rummet och bla bla bla så det var jag ju tvungen att göra. Bittert som fasiken, haha, men fint blev det i alla fall tillslut! Och till sist så var jag tvungen att åka in till stan igen för att fixa det som var nära att bli helt kaos med twinsens present, men som tur är p.g.a. vänliga människor så löste det sig :) Och snart, om en timme för att vara exakt, ska jag iväg igen och denna gången till Linn & Marie för att fira dom och ge dom presenterna och ha allmänt trevligt :D

Tills dess att jag ska till twinsen så ska jag bara slappa för det har jag inte hunnit med, hehe. Ciao!

dagens tjuvlyssnat

Tjej 20+ (till sin kompis): Det tråkiga är att jag aldrig kan berätta för honom att jag är gravid eftersom han aldrig är online på MSN.
Haha, dagens problem & bekymmer är lite annorlunda än förr ;D Förhållanden och kontakt-sätt förändras!

På tal om msn så hade jag en av de roligaste msn-konversationerna som jag någonsin har haft igår med Adam. Det började med att jag berättade om min sömngång i receptionen i Barcelona och sen så fortsatte det med vad jag skulle kunna göra i sömnen...
Adam säger:
tänk om du är på fest och sover över
Adam säger:
  sen när du vaknar ligger du ovanpå en kille
Adam säger:
  haha, som du har gått o lagt dig på! ;D
Adam säger:
jag hade blivit rädd om jag vaknade upp på någon
Adam säger:
roligt om man vaknar upp med någon på sig dock
Adam säger:
haha

Jag skrattade som fasiken här framför datorn för mig själv, haha. Vilka sinnessjuka diskussioner vi har ibland, men skoj är det!

Paul Frank

Ännu en gång har Nelly fått in en massa nytt, och denna gången en massa från märket Paul Frank. De får in nytt i princip hela tiden tycker jag, det är nästan så att man inte hänger med.
En hel del söta trosor från Paul Frank går nu alltså att beskåda (och beställa, såklart). Bl a så har de gjort trosor med veckodagarna. De har olika färger för varje dag och söta motiv på baksidan. De har även fått in boxertrosor som ser ut att vara hur sköna som helst. De finns i tre olika färger: gröna, rosa & blå/vita. Även en gul trosa med ett bi (?) på är hur gullig som helst!
Men Paul Frank har inte bara nya underkläder utan även en häftig bikini med döskalle, ett sött linne och en cool, rosa klänning (bl a...). 

På tal om nytt på Nelly så tokdiggar jag en klänning från RipCurl också. Lust att ge mig nåt av ovanstående? ;)

nu skiter jag i det här

Höll på att skriva ett relativt långt inlägg om denna kvällen (inlägget påbörjades 21.00) men det gick inte så bra för jag avbröts hela tiden av alla som jag pratar med på msn, så jag la ner det för kvällen och ägnar mig lite mer helhjärtat åt msn istället. Har bl a viktigt snack med Nea & ögonfrans/mascaradiskussion med Jenny. Ganska givande faktiskt, och med det så är hälften ironi för er som inte förstår ironi lika bra som jag & Jenny gör! :P Vad som mer har varit givande var samtalet med Marie, bättre sent än aldrig :)

Nej, nu är det nog. Detta inlägget har verkligen tagit lång tid, jag som skulle skriva ett fortföljningsinlägg om Asos idag. Men det får kanske bli imorgon, om det finns tid. Så länge kan ni ju checka in
Tjuvlyssnat och denna egentligen helt onödiga sida (kändisar som clowner... eeh, ja).

dagens

Kom på att det var ett tag sen jag skrev dagens, så kör till med det idag för har inte tid till så mycket mer just nu.
Låt: Smash mouth - why can't we be friends
Tv-titt: gamla Rena rama rolf-avsnitt :D
Har gjort: cyklat till & från skolan med Jenny.
Ska göra: ut & gå med Nea snart.
Roligaste: årets sista gympalektion; brännboll i ösregnet!
Tjuvlyssnat: Tågets dataröst: Nästa T-Centralen.
Tjej (till kompis): Alltså, den där tjejen förföljer mig med överallt!! När jag åkte gröna linjen i morse snacka hon också.