Asos; klänningar

Vill och måste (enligt mig) ha en ny klänning till sommaren och allra helst till Bulgarien-resan. Asos har ett riktigt bra utbud på klänningar (bl. a!) och jag funderar nu skarpt på att beställa en klänning, för det är inte så dyrt heller och frakten ligger på ca. 65 kronor - inte så farligt alltså. Det svåra är bara vilken klänning man ska klicka hem för jag har ju inte råd att beställa flera stycken... Tyvärr.
Visar här nedan mina favoriter som jag kan tänka mig att springa runt i sommar med. Har redan visat en del av dom innan tror jag, men det tåls att visas igen för de är så fina :P Plus att jag skulle vilja visa minst dubbelt så många till, hehe. Gimme!

 
   

hej & hallå

Jag har hunnit med mycket idag känns det som. Först i skolan så flippade jag lite, bl a på min historialärare... Hrmf, ja men det blidde bra tillslut i alla fall tycker jag. Sen bar det av till min söta mormor & morfar för lunch och gräsmatteklippning :P Pratade med de om allt som händer runtomkring nu och det var riktigt skönt. Mormor kom med bra och givande saker, hon är en väldigt bra mormor faktiskt. Rabarberpaj fick jag också, mums ;)
Tillsist var det present-dags till Linn & Marie och det var jag, Nea & Jenny som ordnade det. Nästan allt fixade sig efter en massa diskussioner fram och tillbaka om hur mycket pengar det var. Hehe. Hoppas att de blir nöjda & glada för det vi köpte idag, tyvärr är inte allt fixat men det fixas en annan dag & på andra ställen. Hittade ett par översnygga skor från Vagabond idag med, jag är kär. De måste bli mina, varför måste de vara så dyra?

Nu ska jag göra en sak som jag inte kan skriva på bloggen eftersom det finns risk att personen läser detta, inte så kul liksom :P Ingen suprise för twinsen då ju! Sen ska jag kanske springa en runda, måla naglarna och hämta mina cityshorts hos Fia. Jag får hoppas att kvällen blir bra utan Lost! ;D 

ojdå

Blidde visst lite fel i min tidsplan här på morgonen för jag är nämligen redan färdig och har varit det i en kvart. Brukar i vanliga fall vara färdig typ kvart över. Hrm... Nu har jag därför tråkigt och inget annat att göra än att vänta på att klockan ska gå så jag kollade in mina kära kändisar, as usual.
Och det verkar som om Reese Witherspoon är
gravid igen! Tyvärr så brukar ju media hitta på saker och sprida ut saker som inte är sant, men bilderna på henne tyder faktiskt på att det är sant tycker jag.

Nu ska jag snart till skolan, sen till mormor & morfar och till sist handla present till twinsen. A pretty nice day.

rastlös

Har sinnessjukt tråkigt och är grymt rastlös. Går bara runt och tänker, tänker & tänker. Så kan det gå. Och det är inget bra på tv och inte heller får jag längre träna varje dag enligt dietisten. Bittert? Eeh, ja. Tänkte att jag skulle se The Butterfly Effect med Ashton Kutcher som jag har laddat ner här på datorn, problemet är bara att det inte är lika bekvämt här framför datorn som i soffan ;P Kommer typ inte ihåg den, men har för mig att den var ganska bra.

probably see you later.

tjuvlyssning

Blev informerad om en rolig sida av Lilija, och den är riktigt underhållande. Både roliga, dumma, pantade & allmänt irriterade dialoger som folk har hört på stan och sedan skrivit in på den här sidan - Tjuvlyssnat.se. Ett exempel här nedan, enjoy!

Mataffär, Täby C
Barnet: Men jag viiill ha godis mamma! Viiill!!!
Mamman: Om inte du är tyst nu så dör Björne!
(Barnet blir mycket tyst)

Hahaha. Jaja, men nu ska jag fortsätta kolla på alla mina Hey Baberiba-avsnitt & Kungens karameller som jag laddat ner... Kan inte sluta, deras humor och imitationer är som en drog! :P

Nicole Richie

Nicole Richie

Jag tycker faktiskt att det ser ut som om Nicole Richie har ätit ett russin eller två mer än vad hon brukar (för en större & tydligare bild klicka
här). Hon är fortfarande på tok för smal men om man jämför med bilderna från i vintras så tycker jag att man ser en positiv förändring och det verkar som om hon är på rätt väg igen. Inte lika benig nu som då. Wooho, fler russin åt Nicole!

skynda skynda

Oj, blev helt plöstligt en fullbokad kväll efter att jag först inte hade något inplanerat för kvällen. Men det är bara trevligt som lite omväxling. Jag ska:  
• ringa mormor (mycket viktigt)
• springa en runda (ännu viktigare)
• duscha.
• äta (eeh, viktigt? japps ;D)
• se musikalen (trevligt som fasiken!)
• sooova.

Yeah, that's pretty much it. Men nu måste jag skynda mig lite granna om jag ska hinna med att springa & duscha innan jag blir hämtad till musikalen. Ojoj... Kanske är tillbaka senare ikväll, vem vet.

Ännu en...

... Lista, igen. Och denna gången om "ödsliga grejer", som det hette.

1. Vad skulle du ta med dig till en öde ö?
mp3, mobilen, mat & trevligt sällskap.
2. Vem skulle du vilja ha med dig till ön?
Eeh, vet nicht. Vem erbjuder sig? :P
3. Vad skulle du sakna mest?
Min säng, vissa personer & god mat.
4. Vem skulle du sakna mest?
brudsen, mamma & pappa.
5. Tror du att du kan göra upp eld utan tändare/tändstickor?
Säger som Gunde: Ingenting är omöjligt! ;P

Baseketball

En av de bästa filmerna som gjorts är Baseketball (1998), den är så sinnessjukt rolig! Har älskat den sedan jag, Nea & Jenny hyrde den till en av de hemmakvällar som vi alltid hade :P De som är huvudrollerna i filmen är de som gjort South Park, Trey Parken & Matt Stone. De ser inte riktigt ut som de gör i filmen där, och det gör inte heller Yasmine Bleeth som också är med i filmen på den här bilden. En annan person som oväntat nämns och kort är med i filmen är Victoria Silverstedt, playmate of the year på den tiden.

Jag kan se den filmen hur många gånger som helst och idag är inget undantag. Och det roligaste citatet från filmen är det som Coop säger; "fucks the sleeve of his favorite jacket...".

mors-dag

Idag är det min mammas dag, wooho! Har gett henne lite frukost på sängen och present, jag är nog världens gulligaste dotter ;P Vet inte riktigt hur dagen ser ut än, det beror dels på vädret. Har ju fortfarande inte lyckats klippa gräsmattan, och det verkar inte som om jag kan göra det idag heller. Dumma regn! Ska i alla fall kolla på film men mammsen nu, nån med Heath Ledger. Han är nice han ;)

Förresten Linn, så har jag laddat ner hela Kungens Karameller nu. "Jag vill stanna här & leka med bananen", "hon är lite näbbig"... Underhållning på hög nivå! ;D

Tillökning igen

En till bebis har ploppat ut, och denna gången gäller lyckan Angelina Jolie & Brad Pitt. Det kommer typ att bli världens snyggaste unge och hon ska heta Shiloh Nouvel Jolie-Pitt. De är ju redan en så söt familj så med tillökning i familjen så kommer det bli perfekt. Vill se en bild på de nya bebisarna snart också, både deras & Gwen Stefani's.

slutet är nära

Okej, en överdrift. Jag kryddade lite som mor min brukar göra. Men halv-död är jag faktiskt, nästan. Vet inte riktigt vad det är med mig men mamma säger att det kan ha och göra med penicillinet. Har bara legat i soffan hela dagen och kollat på film. Blir väl så resten av kvällen med, haha. Orkar nada & niente, och matlusten har jag inte heller fått tillbaka. Men men, det ordnar väl till sig!
Måste ge lite cred till Jenny också för hon kommenterar i alla fall min blogg nu för tiden. Well done Jenny! Det är roligare när folk kommenterar, så det så :P

Förresten... Vad är skillnaden mellan tortillachips & nachochips?

nytt på nellys

Var nyss inne och kikade lite på Nelly's och där fanns det en hel del nya kläder. Jobbigt värre för mig för då vill jag beställa och jag har redan en massa på Asos som jag är sugen på att klicka hem.

• Den här klänningen från Koola Anna har jag kollat på här hemma på Karl-Oskar & Kristina men inte vågat prova för jag har inte råd att köpa den. Men den är riktigt söt, skulle varit perfekt i Bulgarien. Finns även i svart, fast har redan en svart klänning så prioriterar en vit.
• Söta halterneck-linnen från Red Rabbit finns i diverse olika färger men diggade den i gult och de randiga som finns i gul/vit & brun/vit.
• Ännu en klänning, en grön som påminner om den jag har som även finns i svart. Ichi brukar lyckas med att göra fina kläder och för ett bra pris.

todays celebrity

Lindsay Lohan var med i senaste numret av Interview, hon ser stilren & klassisk ut. Diggade faktiskt inte denna bilden på henne, hon ser lite konstig ut.

Nu har ännu en kändis-bebis ploppat ut, wooho! Gwen Stefani fick en pojke som ska heta Kingston James McGregor Rossdale.

Det är nästan så att jag ångrar att jag försvarat Britney i tidigare inlägg för hon är ju inte för classy här på de senaste bilderna. Grymt snyggt att gå ut med de där i håret, verkligen :P

god morgon

Jag är fortfarande mätt sen gårdagen. Herregud, har aldrig varit med om värre från min sida. Jag som älskar frukost är inte ens sugen på det än. Men funderar på att försöka få i mig lite nu för sen måste jag cykla in till mormor & morfar. Sitter här & kollar på Hey Baberiba-avsnitt igen, otroligt underhållande. Har laddat ner hela säsong 1 och lite av säsong 2, wünderbar.
Det var i alla fall trevligt hos Lizze igår och det bjöds på en massa gott som ni kanske förstår :P Satt & pratade och gav Lizze hennes present, hon verkade nöjd så det hoppas jag :) Hade en lång diskussion om bajs bl a, hrm ja precis... Haha.

Nähä, nu ska jag försöka äta lite och fortsätta skratta åt Hey Baberiba. Have a fabulous day!

Paris nya video

Paris Hilton

Såhär ser Paris Hilton ut i sin video som håller på att spela in. Eeh, ja precis. Jag undrar om man vill se den videon, för det verkar bara som hon
ålar sig i sanden i olika poser hela videon. Och ja, såklart så ska hon visa så mycket hud som möjligt, eller? Förresten... Kan Paris ens sjunga? :P Jag har aldrig hört det, men man upphör väl aldrig att förvånas.

dagens

Låt: Phil Collins - you'll be in my heart
Tv-Titt: kollat in gamla
Hey Baberiba-avsnitt.
Har gjort: käkat kinamat med mor & far, kollat på film.
Ska göra: nörda lite här, fira Lizze ikväll.
Citat: "vilka är bast!? - Tallin 98-gänget!" ;D
Vill ha: denna fina klänning från Asos (bl a!).

just the way is it

Ska sova nu tänkte jag, om jag kan, har en massa i huvudet just nu. Kvällen har i alla fall varit trevligt, träffade Nea & Jenny (the old crew) och såg Saw 2. En av mina favoritfilmer, båda två är så genomtänkta & smarta. Gick även en runda med Nea innan, blidde inget gungande eftersom det var så blött men det får vi ta en annan dag ;) Kvällen avslutades också med ännu ett samtal med Nea, tack för att du finns där och orkar prata med mig :P 
Dagens låt(ar) blir blir Johnny Logan - hold me now & Lionel Richie - all night long.
 
Imorgon ska jag käka Kina-mat med pappsen och kanske klippa gräsmatta eftersom det inte blev gjort idag. Och på kvällen ska jag till Lizze för att fira hennes 18-årsdag med nästan alla brudsen. Tacos & annat gott, mums! :D

min dag i bilder


Skulle egentligen ha klippt mormor & morfars gräsmatta idag men p.g.a. det väldigt ostadiga vädret så har det varit omöjligt. Bittert, för nu måste jag göra det imorgon. Istället har jag fått besök av min morbror, hans fru och mina två kusiner. Har varit trevligt, har pratat & spelat spel med min 8-åriga kusin som fuskade en hel del ;) Jag försökte att dricka lite kaffe igen, gick halvt för jag drack i alla fall lite, och ätit världens godaste kaka.
Just nu kollar jag på gamla avsnitt av Hey Baberiba som pappsen laddat ner, otroligt kul ;D Och ikväll ska jag ju umgås med hetgeten. Kanske gunga, beror på vädret, kanske se Saw 2. Vem vet, pratas ska det i alla fall en massa! :D

dear god

Förlåt mig, ty jag har syndat. Jag skulle gå & lägga mig, jag vet, men det är Nea & Jenny som håller kvar mig på msn. Låt dem brinna i helvetet i all evighet, mohaha ;) Jag & Jenny har sjuka msn-samtal, totalskumma! Samtal om vår "gamle vän" Bob och hans blivande modellkarriär, sinnessjuka fis:are är vad vi är ;D Och Nea försöker trissa mig till att träna, va fan är det för polare då? Usch & fy Nea, tänk om jag halv-dör eller nåt :P

När jag ändå satt här (Nea är slö på att svara) så kollade jag in mina kändis-sidor. Hittade
Paris Hilton med ful klänning och Lindsay Lohan söt som vanligt. Och så har Geri Halliwell fått barn (eeh, visste inte ens att hon var gravid) som ska heta Bluebell Madonna. Jaha, "okej".

kvällspromenad

Har faktiskt trotsat min öroninflammation och varit ute & gått tillsammans med Linn. Men vi gick sakta så det ska nog inte vara någon fara, förhoppningsvis. Det var i alla fall väldigt trevligt och skönt att prata med Linn, det var riktigt längesen vi gick & bara pratade så länge. Tack för det Kolan! :) 
Imorgon ska jag klippa gräsmatta, joy! Sen ska jag träffa Nea också för sen ska hon vara i Göteborg hela helgen. Inte pratat med henne idag, känns lite skumt för vi har börjat snacka typ varje dag :P Så nu har jag en massa som jag ska snacka med henne om, hehe. Gunga ska vi med! :D
Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, helt underbart att vara lediga torsdag & fredag. Så ska sova ut riktigt för en gångs skull. Hoppas att jag kan sova bara, örat ställer till problem för mig. Godnatt!

dagens

Låt: Lionel Richie - all night long & eurovision-låtarna.
Har gjort: varit på historialektionen klockan 8 helt i onödan, käkat på Thai med några bruds, nästan fixat klart foto-uppgifterna.
Ska göra: gråta över att det inte är
Lost ikväll, måla naglarna & ta kort till Fotot.
Vill göra: Ut & gå, men icke sa Nicke. Jävla öroninflammation. 
Tv-titt: nada! I'm so lost without Lost ;D Checkade in Mean Girls lite.

Julia Stiles

Julia Stiles

Julia Stiles är mycket
söt i det nyaste numret för juni av Marie Clarie. Det var längesen jag hörde någonting om henne tycker jag, jag själv kommer mest ihåg henne för "10 orsaker att hata dig" & "Save the last dance". Riktigt bra filmer, men det var ju ett tag sen de gjordes nu. Coolast var i alla fall bilden med paljettklänningen.

bilderna är från idontlikeyouinthatway.com

dubbelt upp

Vem av två kändisar sitter plagget bäst på? (klicka på bilden för att se i större version)

 
Nicky Hilton & Tori Spelling - Självklart val enligt mig, absolut mycket bättre på Nicky. Tori's bröst är inte för snygga för den delen, hela outfiten är mycket sötare på Nicky.

 
Mandy Moore & Selma Blair - Tycker inte att den färgen på klänningen som Selma har är lika fin som den svarta. Den ser mycket tantigare ut på Selma, medan den bara ser fin & fräsh ut på Mandy.

 
Nicole Richie & Lindsay Lohan - Svårt val, båda är söta i denna blommiga skapelse och den sitter inte mer eller mindre bra på någon av dom.

 
Jessica Alba & Inés Sastre - Får faktiskt lite besviket säga att jag tycker att klänningen sitter mycket bättre på den okända (iaf för mig) kändisen Inés. Hon fyller ut den mycket bättre helt enkelt, den ser lite skum ut på Jessica vid brösten tycker jag.

bilderna är hittade på People.com

back from school

Hade tyvärr öroninflammation enligt farbror doktorn, bittert. Så nu blir det penicillin i några dagar framåt och blev informerad av Fia att det var strängt förbjudet att träna medan man går på penicillin. Blev jättesur, måste ju träna ju men får väl tyvärr lyda Fia :P Sen ska Fia sno lite mjöl av mig, glutenfritt of course, som de skulle baka kladdkaka med där hemma. Snäll som jag är låter jag henne få det, hehe.

Jag & Jenny har bildat det "Förenade ironiska sällskapet". Perfekt för oss två, mästarna på ironi. Det kommer bli en riktigt bra organisation, för det finns ingen som är mer ironisk än vi två. Ironi är det bästa som finns, eller hur Jenny? ;D

osnygg

Osnygga bilder på Kirsten Dunst när hon badar i Cannes, inte för heta miner hon gör när hon springer i vattnet som en anka eller nåt. Sen tycker jag att hon är alldeles för smal, i alla fall på de här bilderna. Ät lite Kirsten! Tycker inte om henne i övrigt heller för den delen, vet inte riktigt varför men hon är irriterande och inte söt heller. Förlåt mig Kirsten, men tycker så :P

sjuk?

Tror jag har öroninflammation, blä. Har megaont i örat så ska åka och kolla upp det i eftermiddag. Hoppas verkligen inte att jag har  öroninflammation eller nåt, orkar fasiken inte med det. Jag ska i alla fall till skolan om någon timme eller så och får då troligen reda på hur det gick på nationella i matte. Vill jag veta? :P

dagens bravader

• Skulle lära mig dricka kaffe. Misslyckades. Älskar lukten av kaffe men smaken är inte fullt så nice, tyvärr. Men tar upp mitt försök någon annan dag igen var det tänkt, kanske lyckas dricka lite mer då. Dels var det inte för fabulous att dricka med soyamjölk i, för det var ingen vacker syn.
• Försökte lyssna på Lordi och deras Hard rock hallelujah. Tänkte att jag var tvungen att i alla fall lära mig att kunna lyssna på den om jag nu tvingas till det någon gång. Kan nämligen tänka mig att den kommer att dyka upp på en hel del partyn framöver. Själv håller jag mig till att tokdigga rumänien, ryssland & danmarks bidrag - mycket bättre.
• Jag har suttit vid datorn ovanligt lite, men det är faktiskt främst blogg.se fel. Det har ju inte velat fungera idag, sorgligt men sant. Så det blev till att kolla på mammas dåliga & danska program Krönikan, eller va fasiken det heter. Men det var värt besväret för hon masserade mig samtidigt, hehe.
• Var inne på Thai idag för första gången sedan i höstas, fortfarande bitter på han den dära men maten lockade för mycket idag eftersom Kina-restaurangen är stängd på måndagar. Men det gick bra för han var inte där, bara den andra snälla tjejen. Hon är typ världens sötaste, och den icke-svensktalande kocken världens schysstaste.

Jag är ganska cool trots allt. Mohaha.

jag har tråkigt...

... Så ni får utstå ännu en lista ;) Hihi.

1. Ebba von Sydow eller Sofi Fahrman?
Sofi Fahrman. Diggar inte någon av dom speciellt, men Ebba har förstört VR :P

2. Prickigt eller randigt?
Like them both. Mer prickigt just nu.  

3. Guld eller silver?
Silver, always & always.

4. Kjol eller klänning?
Både och fast klänning är nog lite extra fabulous.

5. Rund tå eller spetsig tå?
På höga klackar ska det vara spetsig, men annars spelar det ingen roll.

6. Lila eller rosa?
Think pink!

7. Högklackat eller ballerinor?
Ballerinor, tror jag. Det är i alla fall bekvämare.

8. Sminkad eller osminkad?
Sminkad, dock lagom mycket.

9. Väskor eller smycken?
Smycken, I think. Tycker alltid att väskor är jobbigt att släpa på :P


fika med pappsen

Sitter här på mammas jobb, den här datorn är den segaste jag varit med om på länge. Tack så hjärtligt för att bredbandet uppfanns och vi slapp modemet. Ska snart fika med pappsen på stan också. Vet i och för sig inte om det bara blir fika eller om det blir en riktig lunch, men det ska i alla fall bli trevligt som fasiken. Har samhälle sedan igen vid kvart i ett så det är ett tag till. Det är så underbart att det är så lite tid kvar innan skolan slutar. Sen blir det sommarlov och därmed bort från skiten! Wünderbar.

Ha en bra dag, för det ska i alla fall jag försöka ha! :P

godnatt

Är fortfarande halvdöd, så tänkte gå & lägga mig nu. Skulle bara kolla till ett par saker här på datorn & så, men nu är det dags. Kollade på "Hur man blir av med en kille på tio dagar" innan också men orkar inte se klart den eftersom jag har den hemma och har sett den typ tusen gånger. Men bra som fasiken är den! Har även pratat med Lizze i telefon med, trevligt värre :) Och med Nea också såklart, alltid skönt att prata med folk & så. Oh, ja.

Sleep tight, don't let the bedbugs bite.

halvdöd

Detta har varit en riktigt slapp-dag, har känt mig typ halvdöd. Känner mig nog ungefär som Jessica Simpson gör på de här två bilderna. Har inte haft ork till någonting, inte ens träna som det var tänkt så jag får nog ta och cykla lite granna ikväll. Men just nu känns det som jag orkar nada & niente, det är t.o.m ansträngande att sitta här så ska nog dra mig tillbaka till soffan igen :P 
Snart får vi lite besök här hemma också, ska bli riktigt trevligt för det var längesen jag träffade honom. Sen ska jag plugga lite spanska & sen kanske då träna, men det återstår att se. Det lyssnas i alla fall intensivt på låtarna från igår, eller de bidrag som var bra då såklart (inga monster i mina högtalare).

Vet inte, vet inte, vet inte. Bye bye and have a nice day!

Skandal

Jag är sur. Hur i helvete kan man ringa & rösta på Finland och seriöst tycka att de ska vinna!? Det är för mig obegripligt, usch & fy för alla er som röstade på dom :P Detta är Eurovision Song Contest och ingenting annat. Jag satt hos Nea igår med henne & Emilija och blev surare & surare för varje minut och för varje 12-poängare som Finland fick. Carola var ju super igår och bra mycket bättre än Finland, som för den delen vägrar tar av sig maskerna och äcklar sig hela tiden. Det är skandal, enligt mig.
De som var bäst igår var Ryssland, Rumänien, Danmark & såklart Sverige. Även Grekland & England var bra och ett par andra lite underhållande låtar fanns. Nea satt också och hejade & lyssnade glatt på Kroatiens bidrag, hrm... Jag kan inte heller förstå hur Bosnien Herzegovina kunde komma så högt, den låten sög ju också hur mycket som helst. Och som Nea sa om han som sjöng; "han ser ut som Mikael Persbrandt med allergi" ;D

Ja, nu har jag i alla fall fått avreagera min besvikelse över resultatet i gårdagens Eurovision. Blä. Jag hejade i alla fall på Carola, som minst var dubbelt så bra som monster-Finland.

strax

Väldigt snart så bär det av till den lille hetgeten Nea där jag ska kolla på Eurovision med henne & Emilija. Troligen lite godis också, men vet inte vad jag är sugen på så får se. Hoppas att de andra brudsen får det kul när de ska ut, premiär för ett par av dom med ju! :) 

Tänk er mig gå springa med den här
klänningen längs stranden i Bulgarien... Vilken syn va?! ;D Är riktigt sugen på att beställa den, söt är vad den är och mysig färg med. 
Dagens låt: Lionel Richie - All night long

Eurovision

Det verkar som om jag är den enda som inte tycker illa om Carola. Inte för att jag älskar henne men hon är en väldigt bra artist med otrolig röst. Det enda jag irriterar mig på vad gäller henne är hennes snack om gud, jesus & frälsning hela tiden. Men jag kommer i alla fall att heja & hoppas på henne ikväll tillsammans med Nea, Emilija & godis. Och jag är glad att hon har bytt ut den helbåa klädseln till något mycket bättre. Go carola!

Det är i och för sig drygt att kolla på hela Eurovison Song Contest, för den varar så länge och man känner inte igen några andra av de som sjunger än Sveriges bidrag. Men att halvtitta på det och endast vara helkoncentrerad då det är Carola som sjunger och när de delar ut poängen & presenterar vinnaren funkar bra. Kommer ihåg då Charlotte Perrelli (dåvarande Nilsson) vann med "take me to your heaven", det var skoj och det är ändå en häftig känsla när Sverige vinner tycker jag.
Jaja, får väl ladda lite inför kvällen nu och lyssna på "invincible", whoo.

Fy, vad elakt.

Ja, jag vet att jag tjatat en hel del om Britney sedan igår men helt plötsligt är det en massa bilder & nyheter om henne på mina favoritsidor och då måste det skrivas om det. Vill bara meddela att du har det faktiskt gått alldeles för långt med det här med hur hon sköter sin son, hon blir ju knäckt stackars Brittan. Nu har de gjort liknande saker som de gjorde vid tvisten mellan Brad Pitt & Jennifer Aniston (då de gjorde team-Jolie & team-Aniston tröjor). Några har gjort en hemsida, www.saveseanpreston.org, och även tröjor med samma budskap. Moget, verkligen moget.

update:
aaw. Förutom att Britneys byxor är lite väl långt ner så är bilden väldigt söt. Puss!

friday night fever?

Njaa, kanske inte men friday night är det i alla fall. Men på sjukhuset sa de faktiskt att man kunde få feber av vaccinationen, så det kunde faktiskt ha varit sant :P Och vad har hänt denna kväll då? Först gjorde jag mig världens godaste laxsallad och kollade in Den gröna milen och läste Solo. Sen fortsatte kvällen med Rampfeber, inte för att jag precis följt det eller nåt men finaler är ändå alltid trevligt. Magnus Hedman är så söt när han sjunger "all night long", aaw, och Tina Thörner är cool som fasiken! Sen började min favorit Hey Baberiba och det skrattades det till med glass & smält choklad (min & Linns favorit!). Roligt & gott ;D

Och nu har jag precis pratat lite i telefon med Linn. Träffade henne lite snabbt på Ica innan när jag handlade, men det var fullt med folk och alla tre kassorna var öppna så hon var nog lite stressad :P Sen har jag pratat med Fia på msn också, och en liten snabbis med Nea som tillbringat dagen på Ullared. Fy farao vad orättvist, jag vill väl med till Ullared!

Vad händer nu? Vet nicht, men den som lever får se. Troligen så ska jag kolla klart på Den gröna milen eller sova, svårt val ;)

prov & kinamat

Hade nationellt prov i matte hela morgonen. Och det gick? Jadu, det är frågan det men trodde faktiskt att det skulle gå ännu sämre. Hade förväntat mig att jag skulle kunna nada & niente, men kunde faktiskt en hel del. Sen efter det har jag käkat kinamat med mammsen och det var helt underbart gott. Skulle nog kunna äta på den restaurangen varje dag för de har både kina, thai & vietnamesisk mat. Mums! Var inom staden också och köpte lite nödvändigt som t ex mascara, trosor & present till mamma.

Och till sist har jag vaccinerat mig inför Bulgarien-resan, mot typ gulsot eller nåt. Trodde att den skulle göra ont eftersom man tar den där uppe i armen, har för mig att stelkramp-sprutan gjorde ont nämligen. Men det kändes ingenting, t.o.m. mindre än de vanliga sprutorna i armvecket. Har i och för sig aldrig varit rädd eller nervös inför sprutor så det var jag inte nu heller. Började t.o.m. lipa en gång när jag var liten för att jag inte fick ta spruta när jag var hos doktorn så de tog ett blodprov på mig i alla fall ;D

Nähä, back to business. En samhällsuppsats ska bli klar.

orka klaga

Tycker att de hittar fel hos Britney och hur hon sköter sin son hela tiden, ständig press och övervakning när man är så känd. Usch ja. Nu senast så råkade hon trilla till och förlorade greppet lite om sin Sean Preston och då förstorades det upp till att hon nästan tappade och dödade honom! Haha, media är verkligen bra på att förstora upp saker & ting. Som den gången Sean Preston fick åkte till sjukhuset p.g.a. "spräckt skalle", absolut ingen överdrift? Okej, att vissa grejer som hon gjort inte varit särskilt smarta men jag tror faktiskt att Britney är en bra mamma ändå. Ibland är det inte så lätt att tänka till.

nerd nr. 1

Jag tror jag har suttit här framför datorn i princip hela kvällen. Orkade inte plugga så mycket mer sedan, bara lite. Har ändå inte så mycket kvar, så det är luuugnt. Så har suttit på msn och haft mycket givande (hrm?) samtal med Jenny & Adam istället. Det har varit ganska underhållande faktiskt, hahaha.

Ska bara vänta in Neas samtal sen ska jag sova. Godnatt allihopa! :D

Pluggpaus

Puuh, är fasiken värd en paus. Pluggat samhälle ganska mycket nu, har skrivit nästan halva slutsatsen! I och för sig så går min källförteckning åt helvete för jag har nästan inte författare eller datum på något av materialet. Hrm...
Men men, tänkte pausa lite och passa på att blogga om Britney igen. Senast sedd på stan med sonen Sean Preston.
Herregud vad söt han är här! Britney verkade glad och magen är väl synlig nu även om hon har lösa och stora linnen på sig. Ett par stycken fula miner hann hon med när hon ändå var på gång ;D Very nice.

Brittan

Nu ska jag fortsätta skriva för sen ska jag nog kolla lite på CarolaCiao!

svenskaprov

Har haft svenskaprov idag på en massa olika "ismer": expressionism, futurism, surrealism, dadaism. Tråkigt som fasiken men pluggade en hel del på det igår i alla fall och jag tycker nog att det gick ganska bra på provet. Nu ska jag fortsätta med samhällsuppsatsen, har bara avhandlingen kvar så det är inte så mycket. Sen är det inte så mycket plugg kvar, denna veckan har varit riktigt jobbig. Fy farao.

Dagens:
Låt: Elena Paparizou - mambo & Slade - cum on feel the noize.
Tv-titt: Mat Niklas ;D
Vill ha: Den här
klänningen, är den värd 338 kr?
Har gjort: skola, pratat med Nea, sista minuten-pluggat.
Ska göra: plugga, ringa samtal, träna om vädret tillåter.
Kändis: Scarlett Johansson.

Ännu en lista.

Tio första:
Första bästa kompis: Jenny
Första bil: tyvärr inte ens körtkort.
Första kärlek: hrm, pelle på dagis? haha.
Första husdjur: Katten Nelson.
Första semester: utomlands? Inte mkt det!
Första idol: Michael Jackson.
Första skiva: vet inte, men troligen Michael Jackson.
Första jobb: Servitris.
Första piercing: har bara hål i öronen.
Första konsert: Gyllene Tider!

Tio sista:
Sista alkoholdrycken: vin, tror jag.
Sista bilfärden: från huset till Ica & tillbaka
Sista filmen du såg: Vet inte, men såg Lost igår :P
Sista ringda telefonsamtalet: Nea
Sista bubbelbadet: evigheter sedan.
Sista spelade cd: spelar aldrig cd, bara låtar.
Sista lästa bok: Harry Potter, what else?
Sista gången du grät: igår.
Sista gången du skrattade: i morse.
Sista måltiden: yoghurt i morse ;D

todays celebrity

Lindsay Lohan - Of course, trodde ni nåt annat eller? :P På ännu en gala eller event som är titt som tätt tycker jag. Hon har en udda klänning, men det är skitsamma för hon är lika söt som vanligt i alla fall.

Mischa Barton & Rachel Bilson - Dvärg vs. Jätte? En avsevärd skillnad på längd i alla fall :P

Carmen Electra - Hon lyckas igen, hon är inte så ofta smaklös längre. Sist jag hyllade hennes kläder var då hon bar den här klänningen, vill fortfarande ha den gärna!

Angelina Jolie - Kläm ut ungen snart! ;D

a sunny day

Idag händer inte så mycket heller. Ska fortsätta plugga, kolla på Lost & träna om det blir tid till att. Hoppas att det blir tid, jobbigt värre annars. Behöver träna känner jag!
Hade muntligt prov idag på historian så vi blev indelade i olika grupper och jag kom tyvärr i den sista gruppen vilket gjorde att jag var i skolan två och en halv timme helt i onödan och fick bara vänta på min tur. Bittert, but that's life.


Tog lite bilder innan i trädgården också som jag ska ha till mitt tema i Foto. Har nämligen ändrat temat till något med blommor istället, typ kanske "flower power" ;D Hehe.

congratulations again

LizzeLizze

Grattis på 18-årsdagen Lizze! Hoppas du får en toppendag med din nya bil ;)

Dagens

Känner inte för att skriva en massa idag, inte än i alla fall. Så blir endast dagens, sådär lite kortfattat & bra.
Låt: Slade - cum on feel the noize
Tv-titt: That 70's show.
Har gjort: skola, pluggat, pratat i telefon med Nea.
Ska göra: plugga, ringa ett samtal till, spela tennis (?)
Humör: down.
Statistik: nu har jag haft 100 unika IP-nummer/besökare här på bloggen, men betydligt mycket fler totala besökare. Hehe, coolt tycker jag.
Fuckface: Min hetget Nea, tack för att du finns.

hit & miss

Miss:
Vet inte vad du tänkte
Paris, men lyckat blev det inte. What's up with the shoes? Hennes syster, Nicky, som går jämte lyckades i alla fall.  

Hit:
Jessica Alba lyckas två dagar i rad. Först med grå klänning och svarta leggings & accessoarer. Och sen i den här prickiga klänningen och leggings är hon också snygg, som vanligt. Det enda jag inte gillar med den är det där med alla färger som inte passar in, hade varit snyggare utan det.

åh, en lista.

I really enjoy this, och för den delen så har jag tråkigt. Underhållande tidsfördriv för en sådan som jag. Men den tog tid att göra för det ringde mitt i allt :P

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 – vad står där?
"The following years his troubles began. The black star"
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
dataskärmen?
3. Vad var det senaste du såg på tv?
That 70's show.
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
21.55 (22.02 var rätt)
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Tv:n i vardagsrummet & jason mraz - I'm yours.
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Powerwalkade med mammsen.
7. Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
Inte vet jag, min blogg kanske.
8. Vad har du på dig?
Oheta träningskläder från hoppningen.  
9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Ja, men den var för konstig & komplicerad för att förklara!
10. När skrattade du senast?
Kommer inte ihåg. Vet bara att jag log som fasiken när jag träffade Jenny utan tandställning :P
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Tavlor, pappas lergubbar och diverse onödigt skit.
12. Har du sett något konstigt på sistone?
Njaa, kanske han som alltid sjunger & spelar luftgitarr för sig själv på stan ;D Han är rolig.
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
I like it. Frågan är om det är lika kul att läsa.
14. Vilken var den senaste film du såg?
Halva "Bad Company", inte haft tid att se klart den.
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
En jävla massa! Ekonomisk skulle jag också vara, spara är alltid bra.
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag ser alltid en svart, suddig prick i mitt högeröga när jag kollar på nåt ljust som t ex snö & himlen.
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Göra världen jämnställd oavsett etnisk tillhörighet, religion eller kön. Alla människor skulle alltså få ha samma möjligheter. Varför ska Bill Gates få sitta med onaturligt mycket pengar?
18. Tycker du om att dansa?
oh ja, i alla fall på party ;)
19. George Bush?
usch & fy.
20. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Troligen, ja. Ibland vill jag bara bort, men är samtidigt hemmakär.
21. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
"Hey fuckface!". Vore kul.

what's up?

Har precis powerwalkat med mor min och nu sitter jag med en enkel fruktsallad (endast bestående av banan & ananas) och ska fortsätta plugga lite var det tänkt. Får se om jag har disciplin nog, men det ska nog gå. Har faktiskt skrivit en hel del på arbetet idag, har bara ett par av mina frågeställningar kvar så jag är ännu en gång nöjd som Henke! ;D

Har bara en enda lektion imorgon, och det är matte med Ingemar. Joy! Funderade först på att skita i den lektionen men tror inte att jag ska göra det, har ju faktiskt nationellt prov i matte på fredag plus att jag glömde min historiabok i skolan och måste ändå ha den imorgon eftersom jag har prov på onsdag. Bittert. Ska istället vara duktig och cykla in imorgon tror jag, för jag kommer hem snabbare då :P

Hellre Lindsay

Lindsay & Nicole

Hellre Lindsay-smal än Nicole-smal, eller? I alla fall absolut för min del. Här är de på 13th Annual Race to Erase MS Show (jaha?) och det är sinnessjukt hur
perspektiven blir. Även om Lindsay är liten så ser hon betydligt större ut än Nicole, men så är ju Nicole extremt liten med så det är inget bra att jämföra med.

hemma igen

Är redan hemma från skolan, otroligt najs. Slutar egentligen klockan fyra men eftersom vi håller på med uppsatsen så fick vi gå direkt och arbeta på valfri plats. Vilket passade mig perfekt eftersom jag har allt material till uppsatsen här hemma (palla dra med allt till skolan liksom) så jag hann med ettbussen hem. Så idag ska det pluggas, pluggas, pluggas...

Måste bara tillägga; Jenny tog bort sin tandställning idag, tror inte ens jag kan förstå känslan av att slippa ha en sån där sak i munnen eftersom jag inte själv har haft någon form av tandställning. Väldigt söt var hon med, men det var hon i och för sig innan också, men i alla fall ;) Och snart är det dags för Linn också, meganajs för de båda brudsen ju!

Nu ska jag plugga, lyssna på musik & kanske käka lite mocca-glass ;) Ciao!

Yes, finally!

Hittade äntligen låten från musikalen som de hade i skolan, Pretty in pink. Ni ska veta vad jag har letat efter den låten som Henrietta sjöng, diggade den som fasiken. Men nu har jag hittat den, whoo!
Slade - Cum on feel the noize (ladda ner för helvete! ;D)

jag måste

Jag vet; jag ska, jag måste. Ska fortsätta med samhällsuppsatsen men orkar bara inte börja, jag vet att när jag börjar så flyter det på bra sen men det är så drygt att börja. Hrmf... Skrev i alla fall ganska mycket igår så är ingen panik men ändå, har ju så mycket annat nästa vecka.
Kom hem från kalaset för nån timme sen, det var väl relativt najs. Pratat märkeskläder med min 12-åriga kusin (nu tycker han att det är "coolt" men J.L. Hrm, jovisst!) och diskuterat musik med min andra 8-åriga kusin. Hehe, mycket givande... Eller inte! ;D Käkade i alla fall jordgubbar, mums.

Ska kolla på Bad Company som går på fyran senare tänkte jag. Har aldrig sett den, hoppas den är bra. Ska ringa ett par samtal också, sen var denna dagen över.

kalas

Ska snart på kalas hos min kusin som fyller 10 år. Vädret är väldigt fint, sol & blå himmel, men det blåser som fasiken. Så vet inte riktigt vad jag ska våga ta på mig, men det blir nog cityshortsen för de är lite mittimellan :P
Har varit väldigt aktiv & kreativ idag. Har cyklat in till staden för att klippa mormor & morfars gräsmatta och sedan cyklat hem. Passade på att ta lite kort i deras trädgård när jag ändå var där.


Så ska det låta!

Kollade på Så ska det låta för en stund sedan, tycker att det är riktigt underhållande. I alla fall om det är roliga kändisar med och det var det idag. Eller tjaa, Markoolio är i alla fall alltid rolig :D Han strålar alltid av energi och ser alltid så glad ut.  
Nu ska jag göra mig lite iordning, städa rummet & laga mat. För senare ikväll ska jag träffa några bruds, ännu inte bestämt vilka. Den enda jag vet med säkerhet är Nea, hehe. Supernice i vilket fall! :) Är riktigt sugen på mitt naturgodis nu. Åt nämligen aldrig det igår, var för mätt efter mammas supergoda kaka, men idag ska det ner. Mums...

Bye bye, have a nice evening!

Dressed for success

Asos Asos
Asos Asos

Skulle bara inflika lite till här på bloggen innan jag ännu en gång fortsätter med min samhällsuppsats. Har haft pluggpaus ett bra tag nu, men nu så ska jag snart börja igen. Har nämligen powerwalkat och sen nu så var jag bara tvungen att kolla in
Asos igen. Vill så gärna beställa, för det finns så mycket fint och det är billigt! Som jag skrev igår behöver jag nya ballerinaskor och idag kom jag fram till att jag behöver en klänning också. Vore ju trevligt att beställa en klänning och ett par skor samtidigt. Hrm...

helgens musik

Ska snart återgå till min samhällsuppsats om barnarbete men tänkte först ge er mina musiktips som jag just nu lyssnar för fullt på.

Roxette – Dressed for success
Jasin Mraz – I’m yours
En vogue – Free your mind
Maria Pensar – A moment like this
Amy Diamond – Another day & go & hello
Tjing tjing (fairytale)
Madonna – Material girl
BWO – We could be heroes

sökes: svart ballerina

Behöver en låg, rund, svart sko tills i sommar som t ex ballerinasko. Nu har jag bara svarta, låga skor som är spetsiga och vill ha ett par med rundad tå alltså. Men vart ska man hitta det, för här i Karlshamn så är det lite svårt. Skulle vilja beställa de här söta skorna från Asos (de har precis börjat sända till Sverige igen, woho!), men vågar man beställa därifrån? Kan vara lite knepigt att beställa skor över internet och speciellt när Asos inte är svenskt. Eller så kan jag åka till närmaste Din Sko affär och leta upp de här skorna, det kanske är bättre.

Och om ni ändå är inne på Asos så kan ni ju även kolla in alla andra söta skor som finns. Jag diggar de här söta skorna och de här i gult. Men även dessa var söta & de här var classy. Ooh, gimme!

makes me laugh

Vill ge cred till Hey Baberiba, de är så otroligt duktiga på att fånga kändisarnas miner, röster & ansiktsuttryck. Älskade när de vid nyår gjorde Kungens karameller ("jag vill stanna här & leka med bananen!" & "Hon är lite näbbig, tycker jag" ;D). Ikväll lyckades ännu en gång med att få mig att asgarva åt deras imitation av Victoria Silverstedt. Sinnessjukt kul! Kollade även in Neas favorit 100% och idag fick de mig faktiskt att skratta lite även om vissa skämt var lite råa. Hehe.

nada & niente

Flowers

Ska inte göra nåt ikväll blev det, hängde inte med på varken ena eller andra hållet. Pallade inte det, är på bristningsgränsen hela tiden nu. Istället så ska jag mumsa på mitt naturgodis & mammas kaka, kolla på Hey Baberiba & bara slappa. Trevligt värre det med ibland, det var riktigt längesen jag bara var hemma en fredag eller lördagkväll. Inte för att det i vanliga fall är så najs men idag så kändes det bra så.

Läste förresten Veckorevyn innan (pappa orkade bara spela en omgång tennis, den lata gubben) och den var riktigt dålig! Tidningen har i och för sig blivit sämre sen
Ebba tog över den men detta numret läste jag ut på typ 10 minuter. Hrmf... Saknar Veckorevyn som den var förut men nu så läser jag hellre Solo & Cosmopolitan.  

at home again

Puuh, fullt upp hela dagen fastän vi var lediga hela eftermiddagen. Först var det då skola som gällde med spanskaprov och senare redovisningen av vår "sandlådeannons" (för övrigt så var Alexandra mycket fyndig och kom på "sandslöst kul" ;D). Både och gick bra kändes det som, var ovanligt säker på spanskan faktiskt men bara för att jag säger det nu så kommer det inte att bli så :P
Efter skolan så åt jag kinamat med pappsen och pratade en massa, det var riktigt skönt att prata ut med honom. Sen gick vi lite på staden, jag handlade bl a en vit klocka, och sen så handlade vi en massa mat. Handlade naturgodis till ikväll, mums!

Fick förresten mvg i kursen "Barn & ungdomar som far illa", känns megabra! :) Nej, nu ska jag försöka få pappsen att spela tennis med mig och om han inte vill så blir det Veckorevyn-läsning.

todays celebrity

Lindsay Lohan - Jag anar en fin klänning på Lindsay, men hittar ingen bra bild där man ser hur den ser ut. Bittert.
Carmen Electra - Filmar i New York i en supersöt, prickig klänning som jag absolut inte skulle säga nej till. Tycker faktiskt att Carmen brukar lyckas med sina outfits även om hon ibland är mer smaklös. T ex här, här, här & här.
Jessica Simpson - Är enkelt & annorlunda klädd jämfört med vad hon brukar. Hon ser fin, glad & fräsh ut. Här på väg till studion är hon också söt.

Nu ska jag själv till skolan med kjol, ballerinaskor & solglasögon. Ååh, så underbart med sommar! Och anledningen till att jag sitter här och skriver nu vid den här tiden är att jag nyss fick reda på att vi får skjuts till skolan istället, så jag är redan färdig med allt och fördriver tiden här istället :P

update 16.30:
Det var visst ingen klänning som Lindsay hade på sig utan en byxdress, inte så lätt att se alltid. Men fin var den ändå som det mesta som Lindsay bär, fast har fortfarande inte fått en riktigt bra bild på den. Hrm...

bloggare

Har tänkt på det här med bloggar & bloggare. Det är egentligen ganska konstigt att man kan bli "beroende" av att kolla vad någon annan skriver om sitt liv och tycka att det är intressant & kul. Men det är precis vad det är. Jag har ca 10 bloggar som jag läser regelbundet och 3 av dom måste jag läsa (!). I'm a freak I know, but I have a good time and that's the only thing that matters. Det känns nästan som om man känner de vars bloggar man läser fast de inte har en aning om vem du är.
Som idag t ex sitter jag i skolan, slår upp en ny tidning som heter Piraja som jag aldrig läst eller sett innan. När jag bläddrat några sidor ser jag en av mina favorit-bloggare
Ida som visar sig vara moderedaktör för den här tidningen. Jag blev typ helt till mig som om det var någon jag kände och tyckte att det var jättehäftigt att hon var där. Som det kan gå alltså.

Vet inte vem eller vilka som läser min blogg, men antar & tror att det är folk som jag känner. Men vad vet jag, det kanske är nån anonym där ute också ;P Fast i vilket fall så är alla väldigt dåliga på att kommentera, så kommentera mera ffs! :D

Dagens

Låt: En vogue - free your mind
Har gjort: varit i skolan, sett "Pretty in pink" igen.
Ska göra: gå/springa, plugga spanska.
Vill göra: spela tennis ;D
Positiva: Nea hälsade på idag :)
Negativa: hrmf.

Nu ska jag käka, är megahungrig. Nästan nära döden-upplevelse. Ciao!

beställa?

Man kanske ska ta och beställa lite från Nelly nu när det är 50 kronor rabatt och allt. Hrm, ja. Detta är speciellt eftertraktat:
Linnet från Frank Dandy Superwear, en favorit länge nu. Så sött + att det är brottarlinne = perfekt för mig. Eller den nya favoriten från samma märke. Ooh, så fint.
• Linnet från Redrabbit som jag ville ha i brunt, men den är tyvärr slut så om jag ska beställa så får det bli vitt. Men det är fint det också, fast jag trivs inte så där värst mycket i vitt.
Klänningen som det är rea på från Ichi. Kostar bara 199:- nu.
• Ni har säkert hört mig tjata om dom innan, men de är de häftigaste trosorna som någonsin gjorts. Väntar bara på att de ska komma in igen, för just nu finns inga storlekar alls inne. Bittert.
• Och ja, fortfarande döskallelinnet från True Love. Hehe, glömmer det aldrig men nu måste jag vänta på att de ska få in storlekar igen. Svart eller vitt?

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez är som ni kanske redan vet sedan tidigare inlägg här på bloggen en av
mina favoriter. Här är hon på Time Magazine's 100 Most Influential People Event (huh? :P). Lika vacker, elegant & strålande som vanligt!

on my way

Ya running and ya running and ya running away, but ya can't run away from yourself...
Ska ut och powerwalka & springa om en stund, var några dagar sen jag sprang nu så kände för att göra det. Ska ju springa med Marie sen när hon kan så då måste jag vara het på att springa, fast i och för sig så är jag ingenting jämfört med henne. Haha, jag hatar egentligen att springa men det är bra för konditionen. Och sen så kommer man hem till Lost, trevligt värre.

Britney announces second pregnancy? Eeh, som om vi inte visste det?! :P Lite sent ute Brittan, vi andra har förstått det rätt länge. Svårt att hålla sånt hemligt som megakändis, ifall det var en nyhet.
Söt var hon i alla fall här med första barnet, Sean Preston, hos David Letterman där hon berättade ut den "stora" nyheten.

congratulations

twinsen

Grattis på 18-årsdagen Linn & Marie! :D

sommaren är här

Det är helt underbart ute, det verkar som om våren hoppades över och att det blev sommar direkt istället. Sol, blå himmel, inga moln & varmt som fasiken - Fabulous! Önskar att man vore ledig och slapp gå i skolan för då kunde man solat hela dagarna :D

Var på stan en liten runda med Marie idag också. Jag skulle bara inom banken och fixa en grej och hon skulle byta sina jeans men en lite sväng inom Karl-Oskar & Kristina hann vi också med, fast hittade inget som passade tyvärr. Inne på banken träffade jag min gamle arbetsgivare, hrmf... Tänkte fälla honom eller något annat halvt skyldigt men jag stod emot den impulsen.

Förresten så är det 50 kronor rabatt om man handlar på
Nelly nu, riktigt nice. Ska vi slå till med något Nea? :P Plus att det är fraktfritt så det kan nog inte bli bättre.


blond igen

Puuh, Jessica Simpson hade inte färgat håret i den där konstiga röd/bruna nyansen utan det var en peruk (!). Så det blonda hårsvallet är kvar, vilken tur! Det blonda är bra mycket bättre på Jessica. Såhär ser hon ut ett par dagar senare, lite sliten men blond igen.

var bara tvungen...

Hittade ett citat som jag hade i ett gammalt inlägg i min lunar-dagbok. Och jag tycker att det är otroligt kul, har för mig att det var Dr. Phil som sa det t.o.m. ;D
 
"And remember, kids. Someone who wants to stick
his penis in your mouth, is NOT your friend."

Platt-dag

Har haft platt hår hela dagen och jag diggar det INTE :P Fy farao vad läskigt det är med rakt hår; platt, tunt, ingen volym, sliskigt... Usch, tur att jag gillar mina lockar kanske. Tar nog ett bra tag till innan jag plattar det igen, men det är nog bra så mycket som det sliter på håret.
Lockig som få, det är roligast så ;D

 

Kör väl till med dagens med:
Har gjort: skola, lämnat pengar till Fia.
Ska göra: plugga lite, spela tennis, ut & gå (?)
Vill ha: Denna coola bikinin från Salinas.
Låt: Jason Mraz - I'm yours
Positiva: H&M kom idag, wünderbar!
Negativa: mycket runtomkring nu.

Britney=classy

Britney

De nya
bildernaBritney Spears till den nyaste upplagan av Glamour (inte den svenska alltså) är riktigt fina. Kul att se henne såhär söt igen efter hennes tid då hon varit riktigt sunkig, som vi nu har blivit vana att se henne. Go Britney! :D
Får väl säga med att det var Nea som gjorde ett förtjust utrop över de här bilderna i telefon då jag pratade med henne, då hon kollade in en av mina favvo-sidor Hollywoodrag, för annars så kanske hon flippar på mig!  :P

update:
Hittade andra nya bilder på Britney med hennes nya parfym Fantasy, som jag för övrigt älskar, där hon också var classy klädd & söt.

kiss & bajs

Okej, kalla mig omogen om ni vill men jag får faktiskt blogga om vad jag vill ;P Produktserien Kiss&Bajs gör diverse produkter till barn, här är några av dem;
 • strumpor
 • gosedjur
 • t-shirts
 • underkläder

Ja, en hel del alltså. Och en hel del kul är det också enligt mig ;D Men så är det ju jag också, men fy farao vad kul det hade varit med ett par sådana strumpor! Hahaha.

Denna dag

Har faktiskt varit en händelserik dag för att vara en måndag. Gick bara till elva idag och sen så drog jag vidare till mormor & morfar. Där blidde det lunch, prat & gräsklippning :) Sen kom man hem och nördade lite här och inväntade tacopaj, underbart gott!
Nu så nördar jag lite till i väntan på att Sis & Kenty ska bli klara med vad det än är de gör, för vi ska spela tennis. Jag ska utklassa dom totalt, mohaha.

Var ute och gick igårkväll vid 9-10 tiden, megaskönt ute då. Gick inte så långt men när jag nästan var hemma så träffar jag på en söt tant som hade problem med cykel-låset. Så jag fick hjälpa henne med att låsa cykeln, snäll som jag är. Den stackarn hade försökt att låsa den i tio minuter.

Jessica goes morot

Jessica

Nu är inte
Jessica Simpson längre blond som vi är så vana att se henne utan typ brunhårig. Hrm... Diggade absolut det blonda på henne mer faktiskt. Hon ser mest ut som en morot, men det är kanske mycket p.g.a. klänningen också (som för den delen gör hennes bröst sinnessjukt konstiga i den här vinkeln). Men däremot så passar hon fortfarande bra i frisyren, allt var frid & fröjd tills hon blev morot.

Bilder från hollywoodrag.com

rastlös

Fy ja, är rastlös som fasiken. Har varit hemma hela dagen förutom när jag var på Ica och köpte banan. whoo! Så nu framåt kvällen blir det lite drygt att bara vara hemma, och inte är det någon som är inne på msn heller. Funderar på att gå en runda men har redan tränat idag, både cyklat & spelat tennis, så man kanske inte ska överdriva med det där. Men får se, det är ju fortfarande så mysigt väder! :)
Blidde tyvärr inget kollande på uppvisningen, men Fia & Ida var säkert megaduktiga tror jag. Tänkte i alla fall lite granna på dem, uppvisning är alltid nervöst tyckte jag förr i tiden då jag med var med.

bye bye then, have a nice evening.

flower power


Ännu en underbar dag med sol & värme! Helt otroligt nice. Har även idag sprungit runt i trädgården och tagit en massa kort, främst på de blommor som finns (vilket inte är så överdrivet många än). Har solat & fortsatt läsa min engelskabok och snart blir det lite tennisspelande med pappsen, det var vår främsta sysselsättning förra sommaren ;D Kul som fasiken!

update:
Hrmf... Slutade med 3-2 till pappsen. Men jag spelade fanimej bra ;P

Last night

Blev glatt överaskad igårkväll. Trodde att det skulle bli en kväll hemma själv med bara Sis & Kenty som sällskap, vilket i och för sig är trevligt men jag är inte van vid att bara vara hemma en lördagkväll. Blir enormt rastlös av sådant. Alla tjejerna var upptagna trodde jag, men så ringer Annie och börjar babbla på om allt möjligt som hon var sugen på; grillning & volleyboll bl a. Nu blev det i och för sig inget av det utan det blev film hemma hos henne med Lizze, Nicke & Heine. Trevligt värre! Kom och hämtade mig gjorde de också och det var riktigt najs för jag har aldrig åkt cabbe innan :D Även Fia & Möller var med en stund innan de drog vidare :) En tur inom glassbåten hann vi alla med också, mums!

Den film vi såg var "
Liftarens guide till galaxen". Trodde att den skulle vara megadålig men den var faktiskt bättre än jag trodde. Det som gjorde filmen var den manodepressiva roboten & valen med sin kommentar "hello ground" ;D Enormt roligt!

listor är kul!

Favoriter
Årstid: sommar, såklart.
Kändis:
Lindsay Lohan & Kate Moss.
Tv-program: that 70's show, Lost
Artist: Bob Marley, Michael Jackson (jag vet, konstig blandning. men de är bäst!)
Parfym: vet inte, men just nu Britney's fantasy
Färg: använder mest svart, men diggar rosa. Hehe.
Smink: mascara & rouge, L'oreal.
Snygging: Brad Pitt, Johnny Depp. Older guys I know, but still hot.
Film: finns för många! Men disney funkar alltid ;)
Mat: svårt, laxsallad kanske?
Dryck: mest mineralvatten, citron, men Cola är bäst!
Djur: katt, men ödlor med såklart :P
Högtid: julen, inget går upp mot det!
Jeans: just nu mina Cheap Monday, men det är olika.
Blogg: Engla's showroom.
Godis: choklad, no doubt about it.
Sport: räknas trampolin? Om inte så blir det nog gymnastik & friidrott (att se på, INTE utöva själv ;D) Kan kanske t.o.m bli fotboll men det endast för Ljungberg, Zlatan & Henke!
Ämne i skolan: hrmf! Om något så psykologi & spanska.
Internet-sida: Hollywoodrag & Nelly.
Ord: fuckface, skum, sinnessjukt, whoo, fy farao... (m. m.)
Citat: live your life as if everyday gonna be the last - Akon, ghetto.  

Vet inte varför jag finner listor intressanta & underhållande, men så är i alla fall fallet. Hehe, so don't ask me why :P Behöver ju inte precis läsa om ni inte vill, men jag hade i alla fall en kul stund. Haha! ;D

sommar & sol


Har legat en massa i solen nu och läst min engelskabok (ja, herregud pluggade utan att ens tänka på det ;P). Mysigt värre var det, och varmt med fastän det blåste lite granna. Var inom Ica med en sväng och skulle köpa russin och där träffade jag både på Linn & Marie. Trodde att Marie var för sjuk för att jobba, men det var ju trevligt att hon inte var det :) Förresten så är russin det bästa som finns, typ i alla fall.

Skulle ut i skogen och ta lite kort med var det tänkt men det orkade jag aldrig, så det blidde bara lite i trädgården. Men men, får väl fota bra vårtecken till Fotot en annan dag istället.

this sunny day

Nu är det verkligen vår och det är helt underbart! Solen skiner och det är typ inte moln på himlen, wünderbar. Nästan så att man vill lägga sig och sola lite granna ;)

Dagens:
Låt: Cascada - everytime we touch
Tv-titt:
Lost som jag missade i onsdags.
Har gjort: Tränat (gått & sprungit)
Ska göra: Ut & ta kort, gå till Ica & köpa russin & hälsa på Linn.  
Ikväll: Nada, i alla fall vad jag vet nu.
Humör: Relativt glad faktiskt :D
Kändis: Scarlett Johansson, bara därför.  
Plugg: INGENTING!
Vill ha: Denna enkla & fina tiger-tröja.

Ut i solen med er & ha det bättre än bäst! :)

Tom & Katie

Så här söta var de två nyblivna föräldrarna på premiären av "Mission Impossible 3". Men när får man ser den lilla tjejen, Suri, då?

Nu väntar vi bara på att Angelina Jolies & Brad Pitts lilla barn ska komma till världen med. Och Gwen Stefanis också såklart.

bilder från hollywoodrag.com & celebworld.org.

nytt & fint

Finns en massa nytt & fint på Nelly och nu är även Elin Lanto (som gjorde den mest enformiga låten ever, I won't cry, men den är bra i alla fall) som modell för ett flertal bikinis.

• Röd & vit-prickig bikini från Salinas som Elin Lanto poserar i.
• Blå/svart, enkel & fin bikini från Frank Dandy Superwear.
• Dessa två, coola linnena med samma mönster. Även de från Frank Dandy Superwear.
 
Och mycket, mycket mer. Check it all out.

äntligen helg

Den här veckan har inte varit rolig alls så det är underbart med helg. Bara få vara hemma och inte göra någonting, eller nästan i alla fall. Slippa tänka på skola & all annat blaj. Fabulous!
Ikväll så ska jag & brudsen till Lizze, i alla fall ganska många av oss. Är riktigt sugen på godis & annat gott så jag hoppas att det infinner sig ikväll ;) Stackars Lizze med som krockat och allt, tur & bra att det inte hände nåt allvarligt! usch ja...

Redovisningen? Mjoo, gick väl helt okej. Vet inte det, den är i alla fall över och jag genomförde den :P Och provet satt jag & skrev på i typ 2 timmar och 45 minuter! Puuh, säger jag. Skrivkramp som fasiken.

on my way

To the school. Blä, vill inte dit idag! Men det ska väl gå bra idag hoppas jag. Ska redovisa sista lektionen och sen ha förhör/prov i samma ämne efter min redovisning. Joy! Känner mig inte så nervös än men kommer definitivt att vara det sen vid lunch. Önska mig lycka till med maskroowsbarnen! ;D

Är man
så stor, får man inte skylla sig själv då?
Jag tycker nog allt det, man kan om man vill göra någonting åt det i ett tidigare stadie.


dumma blogg

Har haft stora problem med bloggen idag, har inte kunnat publicera eller göra någonting här överhuvudtaget. Hrmf, jaja men nu så funkar det igen så ska sluta klaga! Så nu det blir väl till att skriva Dagens och inte så mycket mer idag troligen.
Låt:
Tjing tjing ;D
Tv-titt: det nya Ghost whisperer
Plugg: maskrosbarn, ska redovisa imorgon. Wish me luck!
Humör: sisådär, bättre nu ikväll.
Sysselsättning: plugg, powerwalk, nördat här & pratat i telefon.
Positiva: vår träningscykel är lagad! :D

Så nu ska jag gå till soffan och kolla på Ghost Whisperer, får väl se om det är bra eller inte. Det går nog i alla fall inte upp mot Lost! :P

checka in!

1. Tjing tjing (fula som fasiken men låten är förvånande nog bra :P)
2. Sagan om de bannlysta - skickat av Kotten ;D
3. Smosh - Pokémon theme video
4. Nicole Richie's parodi - ful & kul :D
5. Sara Jessica Parker misslyckas med sin outfit idag igen. Fy!

Enligt mig är de fyra första punkterna mycket underhållande, den femte var bara lite bonus för att det är kul när kändisarna misslyckas & är halvfula. Mohaha. Enjoy!

Brokeback Mountain

brokeback

Är precis hemkommen från Karlshamn underbara biograf (hrm?) där jag har sett den omtalade filmen Brokeback Mountain. Lovade Nea en liten recension eftersom hon kanske skulle se den på fredag. Och mitt omdöme är att den var bra, diggade den som fasiken. Lite ovanligt att se dom två sådär i och för sig, hehe. Lite dryg i slutet men det var nog främst för att jag mitt i alltihopa fick en enorm plugg-ångest (som för övrigt var helt i onödan eftersom jag ändå inte kan plugga någonting nu). Satt bara där och tänkte på Barn som far illa & maskrosbarn. Inte så trevligt, but that's life.

Och såhär fina var
Heath Ledger & Michelle Williams (som också var med i filmen) på Oscargalan, där filmen hade hela åtta nomineringar.

bio igen!

Ska på bio ikväll med mammsen, ska se Brokeback Mountain (men bl a den söte Heath Ledger & den inte så söte Jake Gyllenhaal). Hoppas att den är bra som fasiken, den både vann & var nominerad till mycket på årets Oscargala. Kul att de två spelar gay tycker jag, hehe.
Senast jag var på bio var med brudsen på Ice Age 2 för några veckor sedan, och den var ju extremt bra & rolig ;D Ska i alla fall käka naturgodis som ska inhandlas på Hemköp, för de har det bästa!

Är på lite bättre humör nu, powerwalken gjorde sitt tror jag allt. Gick i 70 minuter, det var skönt som fasiken. Det är ju så vårigt & fint ute :) Tänkte faktiskt att jag skulle ta tag i mitt samhällsuppsats om barnarbete med, vet inte när det ska vara inlämnat ens men det är lika bra att börja!
Pratade med Marie med som pratade med vår engelskalärare, Per-Ola, och han sa att det var okej och att jag typ fick kompletera med nån annan uppsats eller nåt men inte göra om. Jaja, blir nog bra.

Jävla skit

Hur dum får man vara egentligen!? Försover sig över 2 timmar när man ska ha nationellt prov. Aah, är så pissed of just nu. Jag som aldrig försover mig i vanliga måste försova mig just idag. Får prata med Per-Ola och se om och när jag kan göra provet. Han brukar ju vara relativt lugn och snäll med sånt, men jobbigt värre om jag inte ens får göra provet, det måste jag ju ffs! Äsch, får väl se... Riktigt bittert är det i alla fall. 

Ja, dagen började ju inte bra så jag undrar hur den kommer att fortsätta. Hrmf... Ska ta och powerwalka lite senare för att avreagera mig lite och sedan får det väl bli att plugga lite granna. Har en massa meningslös tid över nu liksom.
Jag kommer att vara pissed of hela dagen nu bara för detta (så ni vet liksom)! :P  

09.30 update:
Att kolla lite granna
Ola & denna killen (don't ask me why) muntrade upp mig lite. Lyssnar även på lite annan musik som får mig på lite bättre humör.

Costume Institute Benefit Gala

Vad det än är för gala och vad den egentligen har för mening vet jag inte, men galaklänningar är alltid lika kul att titta på. Här är några & vad jag tyckte om dem:

Charlize Theron - Graciös som vanligt, fast denna klänning var inte fullt så fin som de hon brukar ha får jag nog allt säga. Tokdiggar däremot färgen! Frisyren var även den lite konstig, men häftig.
Sara Jessica Parker - Va fan har hon på sig egentligen? Det är inte för ofta man ser någon som henne komma men en sådan dundermiss till klänning, hon brukar ändå ha standard.
Drew Barrymore - Lite udda klänning, men helt okej. Det ser nästan ut som om det som inte är svart är hennes hud.
Jennifer Lopez - Stilren & fin, samtidigt som den är lite speciell. Hennes man däremot tycker jag kunde varit lite stilren han med och i alla fall knäppt skjortan riktigt! :P
Eva Mendes & Amanda Peet - Ingen av dem lyckades den här gången va?
Kate Moss - Körde på svart och det funkade. Är dock lite skeptisk till henne byxor, vad är det för material egentligen?
Jessica Alba - Klassisk & enkel, hon är precis lika söt som vanligt.
Lindsay Lohan - Har haft finare, men den är absolut fin och helt okej. Det räcker ju med att hon ler lite och inte en jävel tänker på klänningen, haha.
Scarlett Johansson - Okej, klänningen var då inte den bästa men vem bryr sig när det är hon? Hennes sminkning var enormt häftig men saknar däremot hennes blonda hår (som hon var tvungen att färga brunt för hennes nya film).
Victoria Beckham - Välmatchat som jag gillar, men kanske t.o.m lite väl mycket. Ser bara rött; röda skor, röd klänning, rött i halsbandet/öronhängena, rött läppstift... Det enda som saknades var rödmålade naglar.
Mary-Kate & Ashley Ohlsen - De är båda lite creepy tycker jag.
Rosario Dawson - Ingen aning om vem hon är, men hennes klänning var speciell! Tycker att rosetten var riktigt gullig.

(Om bilderna är jättestora så klicka på bilden en gång så blir de i normalt format)

wow, finally

Har haft lite problem med inloggningen här på bloggen, har inte kunnat komma in på hela dagen och därmed inte kunnat skriva något. Men nu är jag back in business med
Dagens
(som vanligt!):
Låt: Elton John - levon
Tv-titt: nada, tror jag?
Ska göra: ut & gå med mammsen, läsa engelska.
Har gjort: varit halvdöd, läst Solo, nördat här.
Humör: Helt okej, förutom halvdödligheten.
Dummer: Nea, stack från skolan innan hon träffat mig. Fy! :P
Ord: sinnessjukt.
Jobbiga: muntligt nationella i svenska, men fick i alla fall  vg så jag är nöjd (precis som
henke :D)

Hrm.

Här sitter jag och msn:ar och kollar bilder fast jag borde sova efter en sån här helg. Men har ju faktiskt sovmorgon imorgon så det är lugnt, börjar inte förrän klockan tolv så jag överlever nog ;)

Hur
osnygg får man vara? Jadu, det är frågan det men nog lyckas hon aldrig riktigt med det där att vara snygg. Haha, fy vad jag är elak!

skumt test

test

Gjorde ett test på nån skum sida;
Which file extension are you? Tyckte att resultatet blev kul som fasiken. "too wierd to hang out with", haha. Stämmer detta eller? hrm... :P

Dagens:
Låt: Elton John - levon
Tv-titt: American Idol
Vårkänsla:
vår? hrmf, endast regn.
Humör: Seg & trött.
Plugg: Svenska, veganer är ämnet.
Sötaste: 12 skäl till att ha hull.
Roligaste: bilden på Jenny från igår ;D


basgarderob?

Men palla ha en lista på vilka kläder man borde ha i sin garderob. Jag har väl vad jag vill utan att känna att jag saknar nåt bara för att jag inte har en kashmirtröja? :P Fanns även listat vilka skor & accesoarer man borde ha, men enligt Ebba & hennes bok ska man i alla fall ha det här i kläd-väg:

2 par jeans - jorå, faktiskt fler än 2.
1 par svarta finbyxor - ja men inga jag vill använda, haha.
1 kashmirtröja - hrmf.
1 par shorts - snart 2 par t.o.m!
1 vit bomullskjorta - Japps, men tycker om min svarta mer.   
1 kavaj - oh ja, and I love it. En svart, en brun & snart en grön.
1 svart kofta - En riktigt välanvänd.
1 kofta i annan färg - vit & brun.
1 jeanskjol - men en massa andra kjolar, räknas inte de då eller? :P
2 svarta toppar - Har nästan bara svarta toppar ffs, hehe.
2 vita toppar - mjorå, nånstans i alla fall.
2 svarta linnen - jajemensan.
3 vita linnen - nej, men två & det duger bra.
1 trenchcoat - tyvärr inte.
1 vinterkappa - räknas en vanlig vinterjacka, eller vadå? :P
1 svart klänning - precis nyinhandlad skjort-klänning från Vero Moda.

Tycker att jag låg ganska bra till faktiskt, mycket bättre än vad jag trodde t.o.m. Hrm, men palla bry sig ;D Tänker inte precis springa ut på stan nu bara för att inhandla det jag "saknar", tycker att min garderob duger som den är. Haha.

valborg 2006




Det var då det efterlängtade valborg igår och hur var det? Otroligt meganajs! :D Det var en riktigt lyckad fest som Annie hade fått till trots att det var en hel del folk där ett tag som inte var bjudna. Men jag agerade i alla fall lite dörrvakt och pratade med några, hehe. Det var i alla fall väldigt trevligt och det enda som saknades var min & Annies "la camisa negra", blidde inget dansande till den tyvärr ;P

Trevligt att käka på Köpmannagården var det med. Jag fick min allra första pizza-upplevelse. Och ni ska veta att det är en stooor händelse, tänk att jag aldrig käkat pizza ute innan. Så det var allt lite special, skulle egentligen tagit ett kort så att det blev förevigat, hahaha ;D Det enda man kunde varit utan var ju Mickes alla kommentarer och anspelningar, hrmf :P

Så slutsats av detta valborg: Hett som fasiken!