all night long

Hinner visst med en uppdatering till innan jag ska iväg för kvällen! :D Har ju varit hos Jenny större delen av dagen och skrivit rapport och sen var jag hemma en stund innan vi körde in till stan där Mösspåtagningen skulle vara. Först var det sjukt lite folk men det kom som tur var fler efter en stund. Vi var inte där så länge utan drog efter bara en timme för att hinna hem och göra oss iordning inför kvällen & sådär.

Nu är i alla fall allt äntligen bestämt inför kvällen och det blir nog riktigt roligt tror & hoppas jag! Först blir det förfest hos Alle med en massa trevligt folk, som alltid :) Efter det vet vi inte vart vi drar men antingen blir det en fest nånstans (om vi får komma, hehe) eller så blir det väl Lorden. Mig spelar det ingen större roll, jag hänger på resten av folket :P Jag ska ha skoj som fasiken ikväll i vilket fall!

vi är mogna

ebba

Jag & Jenny hade lite kul med Ebba. hihi ;D
Hon verkade dock inte bry sig så mycket.

hehe...

Fyra barn leker med varandra i lekrummet. Ett av barnen föreslår att de ska leka "Mamma, pappa och barn". Problem uppstår när ett utav de fyra barnen blir utan roll i leken.
Barn 1: Vad ska jag vara då?
Barn 2: Du kan vara bög!
Barn 1: Bög, vad är det för nåt?
Barn 2: Jag vet inte, men pappa säger att det inte är något farligt!

Tjejsnack v. 18 - språk

Pratar du något språk utöver svenska?
engelska och lite spanska också.
Vilka språk har du studerat?
franska från sexan till nian och nu spanska hela gymnasiet. Förutom engelska då, såklart.
Har du någon gång läst en hel bok som inte varit på svenska?
japps, flera stycken t.o.m. Dock inte en endaste Harry Potter än :O
Tycker du att det är viktigt att kunna andra språk?
ja, i alla fall engelska är ju nästan ett måste.
Vilket språk önskar du att du kunde?
skulle vilja kunna spanska hela flytande och franska med. Vore coolt.

white is nice



(ge mig såna skor fast i gult nu, tack)

I'm sleeping beauty

Gjorde precis ett test: which disney character is your alter ego? Eftersom jag älskar disney så var det rätt passande, hehe. Jag blev Törnrosa som mest och efter det Odjuret, Långben, Askungen och Peter Pan ;D Haha, skojigt värre!

godmorgon

Det var längesen jag var med om en dag som gick så sakta som igår. Baah! Hade ändå trevligt eftersom sis & Kenty var hemma, men herregud så sakta tiden gick. Anyways; vi kollade på Små mirakel och stora och den var helt okej. Senare på kvällen kollade jag & mamma på den något okända filmen Control, den var rätt bra den också. Så det blev en del tid framför tv:n :P

Idag så ska vi skriva på projektrapporten hela dagen hemma hos Jenny igen. Får väl se hur det går, men det ska nog gå bra. Är sinnessjukt trött bara... Senare ikväll är det mösspåtagning som gäller och sen ska det festas! Det ska nog förhoppningsvis bli skoj i alla fall :D

Kommer inte bli så mycket uppdaterande idag efter jag har gått till Jenny. Ingen tid till det. Men har ett par timmar på mig att skriva en massa nu i alla fall ;D Hehe...


fluffy phone

asos

Coolaste telefonen någonsin från Asos! Hahaha.
För lite mer än 300 kronor är den din ;)

this is me?

"Others see you as sensible, cautious, careful & practical. They see you as clever, gifted, or talented, but modest. Not a person who makes friends too quickly or easily, but someone who's extremely loyal to friends you do make and who expect the same loyalty in return. Those who really get to know you realize it takes a lot to shake your trust In your friends, but equally that it takes you a long time to get over if that trust is ever broken".

Jag gjorde ett personlighetstest från Dr. Phil och fick detta svaret. En del stämmer i alla fall. Men jag kan ju inte precis svara på hur andra människor ser på mig.

och den blev så fin!

Kunde ju inte sova längre hos mormor & morfar heller. Min kropp har tydligen ställt in sig på att sju är en perfekt tid att vakna, så det gjorde jag ju idag också. Skulle ju klippa deras gräsmatta och orkade ju inte vänta med det, så klippte den vid lite över åtta. Stackars grannar, men ville ju inte vara kvar där & dryga helt själv så klippte i alla fall. I'm sorry... Mohaha!
Hade lite tråkigt innan jag började klippa (försökte faktiskt vänta så länge som möjligt) så sprang runt och tog lite kort. Kameran är alltid ett bra tidsfördriv.


Nu tänkte jag lägga mig i trädgården och sola lite :D Och snart kommer sis och är sällskap också. Trevligt värre!


bittert

Black girl: I can't believe we just went to the hospital to find out that your cat has no sex.
White girl: What?
Black girl, louder: That your cat has no sex!
White girl: Oh, yeah! I can't believe my male cat has no penis!

hej & hallå

Nu: äta fruktsallad & dricka varm choklad. Mums!

Snart
: cykla in till stan och jobba. Idag ska vi baka chokladbollar, blir nog både skoj & gott :P

Senare: ska sova hos mormor & morfar efter jobbet eftersom jag ändå skulle dit imorgon för att klippa gräsmattan. Kan ju lika gärna vara kvar i stan då, jag är så smart ibland.

Lindsay Lohan

lindsay

Lindsay looking good.
Bilden ser så sjukt härlig & vårig ut. I like.
Och juicen ser god ut också, haha.

quote

if you can't beat them: eat them!

uppe med tuppen

Igår var tjejerna Nea, Lizze, Elin, Jenny, Sofie & Cassa här. Vi åt tacos, pratade och kollade på Chicago. Trevligt värre! Tyvärr var alla så trötta så det blev inte så sent som det brukar, men det var trevligt så länge det varade så att säga ;P

Vet inte riktigt vad jag ska göra med hela morgonen nu... Tänkte att jag skulle träna och kolla på Happy Feet som mamma tog hem till mig igår om en stund. Har velat se den länge nu, den verkar sjukt söt! Händer inte så mycket idag annars innan jag ska jobba, tror jag i alla fall. Ska nog mest slappa & vila upp mig lite, I need it.

nice dresses



Eftersom jag kollar klänningar hela tiden nu för att hitta nåt eller i alla fall få inspiration till studenten så hittade jag en massa häftiga, söta eller fina på Asos. Såklart, när hittar man inte saker där? Den gröna och blåa är sjukt söta!

hrm...

Det är två random saker som jag undrar:
- varför har jag så extremt lite besökare i jämförelse med i vanliga fall idag? Har jag gjort nåt dumt? :P Haha.
- lite nyfiken på vilka det egentligen är som bevakar min bilddagbok... Vet bara vilka två av dom är, plus att det kom en ny bevakare häromdagen. Intressant.

Höjden av lathet

Kille 1 ~17 suckar tungt.
Kille 2 ~17: Vad är det med dig?
Kille 1 (stirrar tomt ut genom bussfönstret): Jag måste tvätta ikväll?
Kille 2 (tittar förvånat på kille 1): Men jag trodde din mamma tvättade åt dig?
Kille 1: Jo men? jag måste lägga i allt i tvättkorgen?

congratulations

fredrik

Grattis till Fredrik som fyller år idag! :D

host host

Är redan hemma från skolan... Orkade inte med att ha teckenspråk med min hals och allt därtill. Men redovisningen gick helt okej, lyckades med att inte tabba mig med rösten i alla fall. Haha! Efter vi redovisat så hade vi rast och inte orkade vi gå tillbaka dit & lyssna på fler redovisningar, utan vi gick & kollade på musikalen för tredje gången istället ;D

Har äntligen fått våra studentmössor efter mycket om och men. Först var de bara i en lastbil någonstans och skulle komma någon gång. Eeh, okej tack för den? Men som tur var så kom de tillslut och min beställning stämde i alla fall :D

Nu ska jag baka lite nallebröd men känner mig riktigt seg så fundera på att slappa på soffan & kolla film en stund först ;) Men ikväll så är det tjejkväll här hemma hos mig då vi ska käka tacos, prata & ha det allmänt trevligt. Måste åka & handla en massa till det med, men det tar jag senare.

Btw så håller jag med Nea angående hennes "dagens insikt". Tänk på det.

Lindsay Lohan i Nylon


påstående-lista

Jag vet: jag gör på tok för många listor men jag tycker det är skoj & det är ett bra tidsfördriv så jag fortsätter tills jag tröttnar ;D

Du ritar när du pratar i telefon: ibland, om det finns penna & papper i närheten.
Du har läst en bok den senaste månaden: oh yes, måste alltid läsa innan jag ska sova annars går det ju aldrig. Senast nån av Dean Koontz.
Du har varit uppe i Eiffel-tornet: nej :( Vill & ska däremot. Någon gång.
Du har en hemlighet som ingen annan vet: säkerligen.
Du tycker om barn: jaa, de är (oftast) söta som fasiken :D
Du tror på gud: give me a break. Tror på något, men är inte precis kristen.
Du borstar tänderna 2 ggr om dagen: japps. Kan ju vara fräsht liksom.
Du kan stå på händerna: jada, säger bara: sommaren 2004. Haha.
Du mår bra: jodå, oftast.
Du har gått på bio ensam: nää, hur kul är det då?
Du är mörkrädd: lite... Ibland.
Du vet vem du är: Hoppas det?
Du gillar att bli fotograferad: på mina villkor, ja. Men annars så är det inte särskilt skoj, nästan lite ångest över det. Men är jag med på det så är det skoj som fasiken! :P

ett litet hej från "The Nanny"

Nu har jag äntligen slapp-tid igen, eller vad man ska kalla det. Har haft ganska fullt upp hela dagen idag så det blev inte så mycket bloggande efter imorse - rättare sagt nada & niente. Först var jag ju hos Jenny hela dagen typ och skrev på projektrapporten & förberedde den muntliga redovisningen. Sen fick jag skynda hem, göra mig iordning och köra in & jobba, och det är där jag är nu. Min hals är värre än nånsin också efter att ha läst saga, haha. Too bad. Hoppas verkligen att den är okej tills imorgon när vi ska redovisa. Bittert annars.


Drew Barrymore

Drew Barrymore

Drew Barrymore har blivit utsedd till världens vackraste av People Magazine. Andra på listan var bl a Scarlett Johansson, Jennifer Aniston, Matthew McConaughey, Halle Berry, Katherine Heigl, Patrick Dempsey, Reese Witherspoon, Jennifer Garner & Wenthworth Miller.
Själv tycker jag att Charlize Theron borde fått första platsen för hon är helt sinnessjukt
vacker även om självklart Drew är väldigt söt & charmig. Men Charlize var ju inte ens med på listan och inte Jessica Alba heller för den delen. Väldigt konstigt tycker jag.

goodmorning fokes

Det blev en liten sväng inom Lorden igår efter jobbet, men först stack jag hem till Alle där Nea, Fredrik & Johan befann sig. Väl på Lorden var det väl inte så överdrivet mycket folk, så att säga, men det kom mer sen. Det blev i alla fall lite trevligt prat och lite dansande :D Stack väl hem igen vid tolv-tiden och sen slocknade jag ganska snabbt...

Idag så ska jag till Jenny för att jobba med projektarbetet igen med resten av den kära balkommittén. Har lite att göra & diskutera. Dock så känner jag att jag håller på att bli sjuk, vilket leder till allvarliga problem. Den muntliga redovisningen är ju imorgon och min hals är totally fucked up. Hostar förbannat äckligt slem-grejs med, eeuw. Känns mest som om jag vill lägga mig ner & dö eller nåt.

take me back

Igår på Top Model så fick alla åka till Barcelona och herregud vilken längtan jag fick! Helt sinnessjukt vad mycket jag älskade den staden... Lite mer än ett år sen jag var där nu. Det känns som om evigheter sedan samtidigt som det känns som om det inte alls var längesen. Weird, I know. Men det var en riktigt vacker stad.


Jag bara måste tillbaks dit någon gång.

quote

Living is easy with eyes closed, misunderstanding all you see.
- John Lennon.

pretty nice day

Satte mig faktiskt när här och försökte vara seriös med loggboken till projektet... Gick delvis bra, hehe. Kom ju inte riktigt ihåg vad vi hade gjort (måste bara kolla ett par saker mig dig, Jenns) men hade som tur är i alla fall skrivit upp datum och lite stödord så det blev rätt bra i alla fall. Ska bara skriva om själva ballottningen också, sen är jag klar!

Annars har det inte hänt överdrivet mycket idag; duschat, matat & lekt med Bella, kollat lite på
Skönheten & odjuret, läst Glamour & suttit här. Väldigt händelserikt. Men bättre blir det! Ska ut & gå med Nea the hetget klockan tre, sen jobba klockan fem och efter jobbet är det troligtvis en liten sväng inom Lorden där det är studentfest som gäller. Det är ju fritt inträde så kan ju i alla fall kika inom & se om det är roligt ;D


sweet dress

nelly

Varför hittar jag bara en massa fina klänningar i fel färg!?
Denna från Ichi vore megasöt till studenten, men rött eller svart går ju inte för sig.
Och 400 kronor var ju ett bra pris också, dumma klänning.

en lista igen, ja

Vad är det första du gör när du kommer hem från skolan/jobbet? äter lite fruktsallad & sätter mig framför datorn. Vanligtvis. 
Vilken film såg du på bio sist? Och med vem? kommer fasiken inte ihåg, det var megalängesen i alla fall.
Göta Kanal 2 med Lizze var det kanske? :P
Skulle du offra din syn för att din syster/bror skulle få behålla sin? ja.
Vad kostade dina senast köpta jeans? Fornarina, 900 på MQ.
Vad ska du göra imorgon? träna, träffas om projektarbetet igen och jobba.
När grät du senast? Och hur många såg det? don't remember, & ingen såg det.
Vad lyssnar du på nu? some good music; bl a Terra Naomi - up here.
Vilken är den senaste dåliga vanan som du har börjat med? ruta in mitt liv på tok för mycket.
Tränar du? Hur ofta? Och vad? jaa, typ 5 dagar i veckan. Springer, promenixar, går på vår trampmaskin här hemma (eller va fasiken ska man kalla det? :P), boxas...
Har du husdjur? yes, Bella the ödla.
Vilket är den bästa känslan? lycka.
Vilken var den senaste affären du besökte? Wedins.
Vad ska du göra nu när denna listan är färdig? skriva loggbok till projektarbetet. Good luck. Kommer väl inte ihåg vad jag gjorde i januari ;D

tips sökes

Nån som har nåt bra tips på hur man botar halsont?
Har sjukt ont i halsen men är inte förkyld i övrigt. Mwaah.

Scarlett goes Saturday Night Live


this day

Sitter och äter fruktsallad & dricker varm choklad. Mhm, mumsigt värre. Har varit i skolan och haft spanska och sen kollat på musikalen igen. Inte samma personer som hade rollerna idag så ville jämföra de båda versionerna, så att säga. Och även om den ena var klart bäst så trodde jag att det skulle vara värre faktiskt. Haha. Efter musikalen så fikade jag en liten stund med systern min & hennes kompis. Trevligt värre.

Händer inte så mycket idag. Fattade inte förrän nu att loggboken ska vara inne på fredag (oops) så får väl börja bli lite seriös med den, har bara skrivit stödord ett bra tag tillbaka. Inte bra, men det löser jag för så svårt är det inte. Annars så ska jag bara träna och ta det lugnt. Pretty nice.  

Jag känner irritationen växa men ska försöka att just don't give a shit.


hahaha

Pappa ~30 står och pratar med sin dotter ~2 och son ~3, med mamman ~30 ståendes bredvid.
Pappan: Ska vi gå hem och se på Happy Feet? Den med Pingvinerna.
Sonen: Jaaa! Kukvinerna!
Pappan (fnissar till): Nä det blir det bara på fredagar.
Mamman: Men fy. Usch!
Pappan (mumlandes till sonen): Men inte i den ordningen?


back to school

not without

Ska snart gå till skolan. Usch & fy.
Men inte utan min mp3. Går ingenstans utan min kära mp3.

I wonder

Ibland kanske det inte är meningen att man ska vara glad?
Jag är i alla fall nöjd med min karaktär & disciplin. Bra jobbat, Emelie.

hej & hallå

Puuh, nu kan jag äntligen sätta mig ner. A lot to do idag alltså. Har ju varit hos Jenny hela dagen och arbetat med projektet. Fick en del gjort, dock inte så mycket som det var tänkt, men det får vi ta en annan dag istället. Sen när jag kom hem ställde jag mig & lagade mat direkt (mumsigt btw) och pratade i telefon med Fia, Lizze & tillsist Nea.

Nu ska jag strax iväg igen och kolla på musikalen, Chicago, som ska vara på skolan. Skoj :D Alltså inte mycket uppdaterande idag heller, sorry...


fint från Topshop


Tittade in lite på Topshop och hittade en massa fina klänningar. Ååh, ge mig! Alla dessa fem är helt sinnessjukt fina. Tyvärr hittade jag inte nåt som jag vill ha till studenten, men man behöver klänningar till andra tillfällen också ju ;)

I'm sorry!

Sorry för den dåliga uppdateringen igår men var som ni vet väldigt, väldigt trött och somnade därför redan innan nio ;) Sen var sis & Kenty på besök också så var ju social med dom också såklart. Vi provade lite balfrisyrer också eftersom jag inte tänker göra det hos frisören så ska sis göra det på mig, hon är faktiskt riktigt duktig!

Idag så ska jag, Jenny, Sofie & Emma jobba med projektarbetet (alltså balen & allt därtill) hela långa dagen. Har en hel del att göra: bordsplacering, foto-tider, projekt-
rapporten, muntliga redovisningen...

Måste sluta ruta in mitt liv. Skärp dig, Emelie. Men vissa saker gör en glad, igår var en sån sak. Tack, söto. De små sakerna gör mycket för mig... Den här dagen började bra även om jag inte riktigt tror på att det faktiskt är sant, måste vara nåt fel.


make-up

make-up

I like this pic a lot. Sminkningen & bilden i övrigt är hur häftig som helst.
Lika snygg som bilderna hos
Sarah Silver som jag bloggat om tidigare. Love them.

I brist på annat att göra

Hur bor du: med mamma & pappa i ett gult tegelhus.
Brukar du komma i tid: i princip alltid, är typ tidspessimist :P
Hur lång är du: 159,5.
Vanligaste färg på dina kläder: svart.
Kan du laga mat: oh yes, I'm the worlds greatest.
Har du någon fobi: fötter.
Hade du en bra kväll igår: ja, först jobb sen trevligt prat & Hey Baberiba hos Nea :)
Vilket är ditt senaste inköp: en kuvertväska till balen.
Din favoritdryck på morgonen: havremjölk.
Vad var det senaste du åt: fruktsallad ;)
Vilken tid gick du upp idag: kl åtta... I alla fall en timme mer än igår, wooho!
Kan du tänka dig att göra en skönhetsoperation: man ska aldrig säga aldrig. 
När fick du dina senaste pengar: ígårkväll & de pengarna var sjukt nice att få!
Har du sovit i din egen säng inatt: japp.
Varm favoritdricka: te eller varm choklad.
Saknar du någon nu: yes, as always.
Hur ofta loggar du in på Lunarstorm: då & då.
När fikade du senast: i fredags med sis :)

Hoppelihopp


1 & 2 - Jenny gör volt. 3 & 4 - jag gör barany.

Även om det är skönt att slippa åka & passa/hoppa varje söndag (mestadels för ryggen som är fucked up) så kommer jag nog sakna det också... Har ändå hoppat i nästan 8 år. Får hälsa på dom ibland istället och försöka slå nya rekord! ;D

overheard

Teen girl #1: I think Jack's about to break up with me again...
Teen girl #2: What? Why?
Teen girl #1: Yesterday I went to his MySpace, and he moved me to the bottom of his Top Eight!

hej & hejdå

Herregud vilken seg dag, men så blir det ibland. Är så trött att jag inte vet vad jag ska ta mig till... Har kollat på Pocahontas, bakat nån havregrej (ganska gott btw), handlat med pappsen, försökt sova, pratat i telefon och suttit här typ. Händelserikt va?

Nu ska jag snart jobba, och eftersom det är så fint väder idag som tur är så ska vi gå till lekplatsen :) När jag slutar så kanske jag åker hem till Nea där Alle, Lizze & Fredrik ska befinna sig. Men får se, det beror på hur pass död jag är. Hehe.


studentklänning

student

Helt perfekt klänning till the student! Hittade den på Asos men den kostar tyvärr 670 kronor, vilket är lite väl dyrt. Sinnessjukt vad söt den är i alla fall. Give it to me...

dagens bra & dåliga

Positivt:
- får pengar idag :D
- jag kan ha mina jeansshorts & dom är snygga ;D
- vädret är alldeles fabulous.
- hittat en del udda & skojiga bloggar, bl a
Bloggloggers som skriver om andras bloggar.
- Rua's & deras falafel-recept: sjukt gott!

Negativt:
- jag är typ "hej kom & hjälp mig att dö"-trött.
- kan inte ha mina cityshorts (allvarlig livskris, men mamma kan nog fixa det).
-
tänker på tok för mycket, I've got serious problems.
- har snickare hemma som bankar & har sig (fast badrummet blir dock fint :D).
- ramarna runt bilderna man lägger in på bloggen försvinner, är det bara här?

party party



Igår var det förfest hos Lizze och sen utgång på Lorden som gällde! Förfesten var som vanligt hur trevlig som helst men Lorden blir fanimej inte bättre. Haha! Var i och för sig inte på humör för att festa men blev ju tvingad av mor min ;) Var så trött att jag trodde jag skulle somna på dansgolvet, men jag dansade på som fasiken i alla fall. Och herregud vad mycket folk det var, alla bara knuffades & hoppade på mina fötter. Fast det är klart, bättre när det är mycket folk än när det är helt öde :P

Vaknade såklart klockan sju imorse. Skjut mig. Har underhållit mig med att kolla bloggar och ladda in bilderna (fler finnes snart på Bilddagboken) än så länge och tänkte snart se disney-film :D

fredagsfyran v. 16 - räkna upp

En sak du gör varje dag.
äter frukt.
Två saker du önskar att du kunde lära dig.
våga mer & sjunga.

Tre saker som påminner dig om din barndom.
kinderägg, "smådjur" & Småstjärnorna.

Fyra saker som får dig att må bra.
trevligt sällskap, musik, uppskattning & sol.


outfit för kvällen

outfit

Hann med att ta en liten outfit-bild inför kvällen för er som nu är intresserade av att veta vad jag ska ha på mig ikväll. Ska bara äta lite nu och sen bär det av hem till Lizze där det ska förfestas med allt det trevliga folket! :D

almost my day

Idag är det förresten min nästan-namnsdag! För idag har nämligen Amelie namnsdag och nån dum nisse tycker tydligen att det är fler som heter det än Emelie och har därför tagit bort Emelie ur almanackan. Baah! Hemskt dumt, men istället firar jag min namnsdag idag - så congrats to me! ;D

this day

Är hemma från skolan igen och äter fruktsallad, som vanligt, innan jag ska sätta igång att fixa inför kvällen då det är utgång på Lorden som gäller! Det var ett tag sen jag var onykter på Lorden nu, men ikväll ska det då vara allt annat än nyktert ;) Vet i alla fall vad jag ska ha på mig ikväll för en gångs skull, kanske kommer bild sen t.o.m. 

Innan idag har jag varit på stan en stund och fikat med systern min. Det var ett tag sen det också faktiskt, men det var trevligt :) Pratade bland annat om jobb, Timbuktu och söta killar och det är ju aldrig fel.


Elisha Cuthbert


Tjuvlyssnat

Tjej ~18: Varför har alla vakter inget hår?
Vakt ~35: För att vi ska se farliga ut.
Tjejen: Men jag är jättefarlig och jag har hår!
Vakten: Vadå, har du klamydia eller?

the nanny

Sitter på "jobbet" nu, den lilla tösen sover så kan göra lite vad jag vill. Och vad är bättre än att blogga & kollar bloggar? ;) Nu när jag loggade in så hade jag fått en massa kommentarer - megaskoj! Btw Adam: seg du är, ballottningen var för 2 veckor sedan :P

Blev inget besök på lekplatsen eftersom det inte var fint väder, får ta det på lördag när jag ska hit igen. Blir nog bra det också. Annars har jag inte gjort mycket idag; rensat garderoben, kollat film (
Bernard & Bianca i Australien och Road Trip), tränat, lekt & badat Bella, målat naglarna, pratat i telefon... Typ. Slapp dag alltså, men det är rätt nice ibland. Nu är jag sinnessjukt trött...

Top Model

anchal

Kunde kolla på gårdagens Top Model igår i alla fall :D Hon somnade nämligen innan klockan nio, så jag hade en timme då jag inte gjorde nåt så då kunde jag ju lika gärna passa på att kolla på programmet. Igår åkte, som ni kanske vet, Anchal ut vilket jag faktiskt tyckte att var rätt nu. Tyckte att hon var sjukt vacker
i början men nu så tycker jag bara att hon gnällde & inte ville göra alla sakerna och som modell måste man vara beredd på allt. Däremot tycker jag inte att gårdagens bild var så dålig, hade lika gärna sett Eugena eller Jaeda åka ut. Nu hejar jag på Caridee för hon är så sjukt härlig!

Paul skulle flippat

Frat boy #1: It's so f-in' cold in here.
Frat boy #2: Yeah, where's the global warming when you need it?

För vi ska ta studenten!


Måste verkligen hitta någon klänning till studenten nu känner jag. Problemet är bara att jag inte har någon aning om vad jag vill ha för nåt, så kikade lite granna på Nelly.se för att få inspiration. De fyra ovan är det jag hittar som skulle kunna passa till studenten men ingen av dom är något som jag direkt fastnar för...


Här är däremot tre klänningar jag skulle vilja ha, men det går tyvärr inte.
1. megasöt från Shopoholic, men på tok för dyr (2890 kr).
2. enkel, söt från Topshop men finns bara i svart vilket inte känns så skoj på studenten :P
3. från Nelly som jag bloggat om tidigare. Helt underbar, men är nu slut i vitt.

money money money

Glad som jag är över att jobba och tjäna pengar igen så satt jag & tänkte på vad jag ska göra med pengarna när jag får dom... Vilket är en hel del. Haha, oops.

- väska på Wedins (skitsnygg är den!).
- studentklänning.
- smycken & annat till balen.
- ta körtkorts-foto (nej, har fortfarande inte fixat det).
- klacka om två par skor.
- tatuera mig (dock inte förrän hösten nu).
- spara till Rhodos.
- tidningar, tidningar, tidningar...

Köper alltid typ alla tidningar i vanliga fall men har inte kunnat göra det på länge så nu blir det till att slösa pengar på det igen ;D Sen är jag skyldig mamma 600 kronor också, bittert.

min lilla ödla

Bella

Har inte haft den tid för Bella som jag borde den senaste tiden.
Riktigt illa av mig! Men har haft en massa annat att göra & tänka på. 
Idag har jag ju en massa tid så nu kan & ska hon prioriteras igen.

boring

"Jobbet" igår gick bra. Först var den lilla tösen hur blyg som helst men sen slutade hon inte prata typ. Haha! Så det var rätt skoj, gjorde inte så mycket men tänkte att vi idag kunde gå till en lekplats och lite så. Gratis thaimat är ju inte heller fel precis ;)

Och va fasiken ska jag göra av hela denna dagen när jag redan är vaken? Hatar mig själv för att jag inte kan sova länge. Sinnessjukt bittert. Mwaah.

Ni kan ju förbereda er på en hel del inlägg idag, kommer inte ha så mycket att göra...

new stuff

Vill ha lite nya bloggar att läsa. Nån som kan tipsa mig om nån bra? :D

Evangeline Lilly


samma som igår

Riktigt trött idag också, känns som om det var en evighet sen jag verkligen fick sova ut på riktigt. Ska satsa på det imorgon (vilket betyder att det kommer bli max åtta i alla fall, men värt ett försök). Idag har jag haft en stor dos av Ingemar och en mindre dos av Paul. Onsdagar är aldrig skoj, men nu är jag i alla fall hemma igen - niiice!

Nu har jag precis käkat fruktsallad (ovanligt va? ;D) och tänkte att jag skulle hinna slappa lite, typ sova om det går, och träna innan jag ska in till stan och jobba för första gången. Hoppas det kommer gå bra, men det gör det nog. Missar Top Model bara, riktigt bittert. Nån får spela in det till mig :P

i-landsproblem? Javisst!

Varför ska det alltid vara reklam samtidigt på alla kanalerna?


dubbelt upp

kate hudson

Rachel Bilson vs. Kate Hudson
För det första så vill jag bara säga att jag inte tycker att klänningen i sig är överdrivet snygg :P Men för att vara den klänningen så gör den sig bra på båda två. Får nog dock säga att Kate Hudson är sötast denna gång, kanske bara för att hon är en av mina favoriter (älska
Almost Famous & Hur man blir av med en kille på 10 dagar)... Vem vet.

jag. är. trött.

Min dag i en mening: spanska, lunch med pappa & rättskunskap. That's it! :P Och nu har jag i och för sig suttit här och ätit fruktsallad en stund också. Går inte att leva utan det, seriöst. Är sinnessjukt trött idag så tänkte lägga mig på soffan en stund... Måste plugga lite geografi med dock, baah. Annars tänker bara slappa hela kvällen & somna tidigt, sjukt nice faktiskt.

Ska börja jobba imorgon med, oh yeah! Hoppas den lilla tösen gillar mig och att hon förstår det mesta av det jag säger ;D Så nu är det varje onsdag, torsdag & lördag mellan fem och tio som gäller. Money, money, money... Finally!

said I remember

Good friends we have, good friends we have lost. Along the way.
In this great future, you can't forget your past; so dry your tears, I say.

3 cute dresses from Asos


mini-update

Blev inte så mycket bloggning igår för jag fick annat för mig; nämligen Elin! Först gick vi en trevlig runda, sen var hon här hemma en stund, pratade och tillsist kollade vi på 100 höjdare innan jag körde henne hem. Trevligt värre :) Sjukt kul att Leif, en lärare på vår skola, var med i programmet med. Haha! Living, loving, leifing...

beautiful day

Detta är en sån där dag då man kan blogga hur mycket som helst. Vissa dagar har man verkligen inget att skriva om och ibland så har man tusen grejer. Idag är en sån dag. Men ska försöka tygla mig ;)

Var hemma hos mormor & morfar med systern min & Pink en stund innan skolan. Trevligt värre! :D Sen var jag bara i skolan i en timme typ, handlade lite med mamma & pappa och nu tänkte jag försöka plugga lite. Vill inte! Hata, hata, hata skolan.

Förresten så har jag blivit rätt bra på att uppdatera en del trevliga & meningslösa bilder i Bilddagboken på den senaste tiden, om ni är intresserade dvs.

Scarlett goes black & yellow

scarlett

Annorlunda men häftig bild på Scarlett Johansson.
Udda att se henne i den frisyren & färgen. Men hon är alltid vacker.

Tjuvlyssnat

Två manliga anställda ~25 sitter vid ett bord och diskuterar med en leksaksförsäljare ~40 vad de ska beställa från den senaste katalogen.
Leksaksförsäljare: Ja då har vi ju den senaste Barbiedockan här.
En av de anställda: Hon ser lite väl avklädd ut.
Leksaksförsäljare: Men hon är billig!
De anställda tittar roat på försäljaren och brister ut i ett gapskratt, men lugnar ner sig när de ser att han inte ser det minsta road ut.

Tjejsnack v. 16 - snacks & snask

Chips eller godis? 
beror på vad man är sugen på. Ibland chips, ibland godis.
Absouta favoritgodiset? 
choklad (center & romerska bågar - mums!).
Lösgodis eller påse? 
lösgodis, får dår man ju precis vad man vill ha!
Lakrits, sött, salt eller syrligt? 
sött. Inte lakrits i alla fall, gillar inte det.
Favoritsnackset? 
cashewnötter, nachos, lösgodis, choklad... Fast fruktsallad is the shit.

nice skor från Asos


godmorgon

Vårt sista lov är över, hur deprimerande låter inte det? Vill ha lov lääänge till för jag orkar verkligen inte med skolan. Har som tur är bara en lektion idag, psykologi, och sen kan jag dra hem igen. Känns bara som om man har tusen grejer att göra i skolan nu innan man kan ta det lugnt och bara se fram emot studenten. Gaah, orkar inte!

Nåt som är bra idag är att vi äntligen har toalett igen. Wooho! Vi håller nämligen på att göra om badrummet så toaletten har varit borta i typ ett dygn, men igår så är den back on track igen. Ny & fin är den också.


funniest ever!

Jag tänker framförallt på Ebba von Sydow... Att det lilla aset fortfarande lever, jag fattar inte det alltså.
- Magnus Betnér, Stockholm live.

well well

Har precis pratat i telefon med Nea (a.k.a. hetgeten) en bra stund. Det behövdes verkligen, märkte inte det förrän vi började prata djupt om en massa stuff... Önskar så otroligt mycket att vissa saker var annorlunda och det är bittert när det känns som om man inte kan göra så mycket åt saken. Mwaah, skjut mig.

well

Bjuder på en bild jag satte ihop i Photodraw på mig & Nea häromdagen.
Finns även på mig & Lizze, Jenny & Elin på bilddagboken om ni känner för att kolla.

för att jag har tråkigt

När du duschar, sätter du på vattnet och går in eller går du in och sätter på vattnet sen? sätter på vattnet, väntar tills att det blir varmt, går in.
Har du borstat tänderna i duschen någon gång? haha, nej. Why?
Vilken var den senaste låten du lyssnade på? Martin & Alle - a whole new world.
Har du någonsin smugglat något till Amerika? nej, har tyvärr inte varit där än.
Blir en kille/tjej sexigare om han/hon spelar gitarr? det är nice om de kan spela gitarr, & ännu mer nice om de kan sjunga.
Hur många tror du att det kommer på din begravning? ingen aning, mer än vad man tror kan jag ändå tänka mig.
Har du fler fiender än vänner? nej, om nu inte nån är fiende med mig i smyg ;)
Kan du fixa din bil? har tyvärr ingen bil, och hade inte kunnat fixa den om jag hade haft nån heller :P
Är du smartare än dina vänner? oh ja, de är sjuka tröga! :O (hihi).
Tycker du om lukten av öl? eew.
Har du någonsin dött eller dödat någon i dina drömmar? jaa, tror faktiskt det.
Har du skänkt pengar till välgörenhet? japp!
Skulle du döda en hund för 1000 dollar? fråga Lizze istället ;D
Är du deprimerad ibland? well, då & då.

...

Jag måste vara sjuk.
sjuk. sjuk. sjuk.


it's been a while

richierichie

Det var ett bra tag sen man såg nåt av Nicole Richie nu, eller hur? Innan så uppdaterades det diverse bilder på henne på alla sidor hela tiden men nu var det riktigt längesen. Vad har hänt?
Anyways så uppdaterades de här bilderna på henne på
Dlisted idag, det var därför jag kom på att det var längesen. Det är ju inte precis så att jag tänkt på det och saknat henne överdrivet mycket. Haha. Men hon ser lika dan ut som vanligt, inget special edition alls (förutom klänningen som var rätt söt). I alla fall - long time, no see.

grillning deluxe

Igår, som ni kanske ser på bilderna i förgående inlägg, grillade vi ute vid havet och det var hur trevligt & mysigt som helst! Måste absolut göras om flera gånger i sommar :) Trodde det skulle bli sinnessjukt kallt så småningom men med några tröjor så var det helt okej, enda problemet var fötterna... Men det var det värt!
Grillade korv, marshmallows, chips, ahlgrens bilar, russin, sockerbitar, bröd - det mesta alltså! ;D Sen pratade vi en massa, sjöng lite allsång (trubaduren är ju obligatorisk när man grillar), och fick se när Johan sprutade eld, vilket är hur coolt som helst. En riktigt trevlig kväll med andra ord!


yesterday: grillning!




Fler bilder går att beskåda i min Bilddagbok, som vanligt! :D

pretty nice day

Var en sväng i stan idag med mamma efter vi hade gått vår runda för att kolla lite bal-grejer till mig (väska & smycken). Hittade en väska som jag är sjukt nöjd med och som var billig också, mamma ska bara fixa till den lite. Hittade tyvärr inga smycken däremot, men det löser nog sig så småningom. Fikade en stund med systern min och hennes kompisar också :) 

Nu blir det snart lite fruktsallad, göra sig iordning inför kvällen, kolla på Top Model och sen bär det av in till stan där jag ska grilla med de andra trevliga människorna :)

älgar kan det mesta!

En högstadieklass sitter och argumenterar om Sverige ska förbli en monarki eller inte.

Kille 1: Jamen, vad ska man ha en kung till? Han sitter ju bara där och får pengar?
Kille 2: Men kungen är ju en symbol för Sverige! Han åker ju ut till andra länder och inviger saker och sånt.
Tjej: Men det kan väl en älg göra?


cookie monster

tr?

Bloggade om tröjan med valar på häromdagen och idag hittade jag den här söta från samma märke, Junk food. Kakmonstret - hur söt som helst ju!

hej hopp

Var typ död igår, så det blev inte så sent som det brukar bli men det var trevligt så länge det varade :P Pratade, kelade lite med katten & kollade på Inside man. Idag har jag varit nördig och kollat en massa recept på Tasteline i brist på annat att göra såhär på morgonen. Haha, men har faktiskt hittat en hel del recept som ska provas ;P Nu ska jag snart gå ut & gå en runda med mamma i det fina vädret. Absolutely fabulous!

Är fortfarande gladare än gladast också. Kan inte fatta att jag för en gångs skull har tur och får jobb! Kan då inte påstå att fredagen den 13:e är otursdag i alla fall ;)


heard it yesterday

livet är som döden, fast tvärtom.

fabulous


Bjuder på några vår:iga bilder som jag tog när jag gick en liten promenad igår. Våren är verkligen underbar. Nu ska jag laga mig lite mat och sen ska jag & Lizze ska dra och kolla på film med Jimmie & Teddie. Ha en trevlig kväll allihopa!  

Senaste-lista i brist på annat att göra

Filmen du hyrde? The ringer igår, min älskling Johnnny Knoxville är ju med!
Låten du hörde? Sizzla - thank u mama.
Låten du hade på hjärnan? Magnus Uggla - trubaduren (Alle ska spela den för mig imon när vi grillar, det har han lovat!).
Låten du laddade ner? The magic numbers - this is a song.
Personen du ringde? Lizze :D
Personen som ringde dig? Lizze :P
TV-program du såg? Djurpoliserna på Animal Planet.
Person du tänkte på? tjaa, pappa för jag såg precis det roliga kortet på honom som jag tog i onsdags när han sov ;D
Boken du läste? nån som Dean Koontz har skrivit, kommer inte ihåg vad den heter.
Personen du fick e-mail av? nåt reklam-skit.
Personen du fick sms av? Albin som undrade om det var hoppning på söndag.
Gången hela din familj åt middag tillsammans? i måndags när vi firade mamma :)
Saken du köpte? mango på Ica, haha. Mumsigt i alla fall.
Du åt? fruktsallad, vad annars? ;)

can you feel the love?

reese

Läste att detta är Hollywoods nya par? Hoppas verkligen inte det!
Jag gillar ju Reese Witherspoon som fasiken. Jake Gyllenhaal kan ju dra nånstans.

lyckorus

Aaah! Är gladare än på länge just nu! :D Äntligen kanske allt går lite bättre för mig? För det första var det helt okej att jag jobbade 3 kvällar i veckan vilket betyder att jag kommer tjäna över 800 på en vecka i alla fall och det räcker för mig.
För det andra så ringde Hemköp nyss och erbjöd mig ett jobb! Kan det bli bättre?

Negativt? Ja, kan fortfarande inte ladda upp bilder här men alla andra verkar kunna :P Bittert... Men det gör inget för jag har jobb!


finally

wooow, nu går det äntligen att logga in på blogg.se igen. Har varit uppe sen åtta och tyckt det varit sinnessjukt irriterande att inte kunna logga in :P Istället har jag bland annat kollat en massa gamla bilder, lekt med dom i det väldigt avancerade programmet Photodraw, pluggat och kollat på Lost :P

Skulle åkt in till stan och gjort lite ärenden idag egentligen men märkte nyss att jag inte har några pengar till bussen. Haha, smart Emelie. Får ringa angående jobbet och åka in imorgon istället. Vet dock inte vad jag ska göra av hela dagen nu...

update:
baah, kan dom inte fixa allt så att det fungerar som det ska snart?! Kan inte lägga upp några bilder :( Inte kul att skriva när man inte kan ha bilder ju...

Tjuvlyssnat

Pojke ~5 springer mot huset och möter pappa ~30.
Pojken: Jag vill gå in nu?
Pappan: Ok, vänta ska jag ta av ute-byxorna på verandan? Va?! Har du kissat på dig igen? Vi har ju pratat om hur viktigt det är att du kommer in i tid. Nu är dina nya ute-byxor helt blöta?
Pojken (jättearg): Du sa faktiskt att de var vattentäta!


3 söta linnen från Asos


wonderful day

Vaknar för fan tidigt varenda jävla dag hur sent jag än går & lägger mig. Fatta sjukt bittert det är! Finns ju inte särskilt mycket att göra heller; inga är vakna vilket betyder att man inte kan träffa nån, inte ringa nån, ingen är inne på msn & ingen har uppdaterat bloggarna. Mwaah!

Gårdagen var trevlig med Elin, Lizze, Jenny & Sofie. Pratade, kollade på
Bortspolad och åt diverse gott. Tyckte filmen var bra men sniglarna var dock de som gjorde filmen, dels för att de var sjukt söta & roliga och dels för att sångerna de sjöng var riktigt klockrena!

Ska nog ta jobbet btw, ska bara förhandla lite först. Hehe. Så nu ska jag även bli känd som "the nanny". Oh yeah.

härmis

Jag älskar Timbuktu - karmakontot och lyssnar på den hela tiden. Men jag tycker det är lite sneakigt av honom att nästan sno en fras från Latin Kings - shonnar vet...

Timbuktu - jag talar sanning till och med när jag ljuger.
Latin Kings - säger alltid sanningen även när jag ljuger.

Lite illa faktiskt.

yellow stuff

linne

Igår köpte mamma det här söta linnet på MQ. Gissa om jag kommer låna det!
Ibland är det bra att kunna ha samma kläder som mor sin.

Länktåget

Blev utmanad av turbotrollet och blev sjukt glad när jag såg att jag hade blivit länkad! :D Men nu ska se om jag löser detta. Fattar det som om man inte får länka de som redan blivit länkade. Too bad :P Anyways...

1. Klistra in texten i ett nytt blogginlägg. Precis innan den kopierade texten skriver du ett kort stycke där berättar om listan och länkar till den bloggaren som lade till dig på listan. Det här är viktigt eftersom det därmed inte skapas duplicerade inlägg. Eftersom någon också lade till dig på listan torde det inte var för mycket begärt att bjuda på en extra inlänk till den personen.

2. Ta listan under "Mina 3 tillägg" från bloggen som lade till dig och lägg till dem under rubriken "Originallistan". Känn dig fri att ändra länktexten till din egen blogg för att få varierade nyckelord i dina kommande inlänkar.

3. Lägg själv till max 3 st bloggar under "Mina 3 tillägg".

4. Kontakta de som du har lagt till och be dem göra samma sak.

Mina 3 tillägg:
Jehona - blandat om lite allt möjligt.
Izza - otroligt skön tjej, skriver precis vad hon tycker! 
Rödluvan - anonymt & personligt. Skriver hur bra som helst.

Originallistan:
Karin Olofsson - En otroligt söt tjej som bjuder på mycket i sin blogg! Bra tidsfördriv!
Emelie - Blandat och skönt helt enkelt!
Miss Keep Your Distance - Finns inga ord som kan beskriva denna ljuvliga blogg! Jag är avis på hennes förmåga att kunna skriva! aaaaaaviiiiiis! (You are wounderful! Absofuckinglutely!)
turbotrollet - Hon i Visby
Mie - Absolut Guldkant
Hannele - Ett paradis på Hisingen
Virvla - Bjuder på många skratt och tänkvärdheter
Carola - En liten ängel som skriver om det mesta
Aradil - Sångerska med smak för chili
Millans Bak - Mycket gott
Miss Sophie - En förvirrad Höna
God Mat - Äta bör man
Dolcevita - Tjejsajten
Millans Värld
My Cutwalk - Frisyrblogg
Frisörguiden - frisyrer
Manligt

pink flowers

flowers

på väg hem från rundan med Nea. våren är vacker.

puuh

Nu har jag äntligen fått tid till att sätta mig ner. Har haft fullt upp idag men det är ju alltid trevligt :) Först blev det lunch på thai med Fia (Linn & Marie kunde inte) och gick & kollade lite kläder & sådär. Sen direkt när jag kom hem så gick jag en runda med Nea the hetget och kom precis hem därifrån. En trevlig dag med trevliga människor med andra ord :D Nu ska jag snart äta lite, göra mig iordning och dra hem till Jenny där det blir en trevlig tjejkväll!

Fick ett oväntat jobberbjudande idag också. Dilemma dilemma. Måste tänka över det här noga. Ska diskutera med tjejerna ikväll och se vad de hade gjort. Är verkligen i desperat behov av pengar men orka fem dagar i veckan? Får se, får se...


går på repeat just nu

Sizzla - thank u mama
Timbuktu - karmakontot
Akon - ghetto
Kalle Baah - små svarta änglar
Lejonkungen - en värld full av liv
Gentleman - superior
Pink - stupid girls
Martin & Alle - untitled
Den lilla sjöjungfrun - hela min värld

3 goda ting från Asos


Godmorgon

Idag vaknade jag tjugo över åtta och det känns faktiskt helt okej denna gången för igår deckade jag nämligen klockan nio. Så jävla trött var jag. Kollade på Du är vad du äter och sen bäddade jag ner mig, läste lite & så sov jag. Behövde verkligen de extra timmarna med sömn kände jag.

Nu ska jag snart träna och kolla på
Find me guilty samtidigt. Tänkte först ut & springa men vädret utomhus var inte så lockande. Senare idag ska jag ta en fika med Fia, Linn & Marie, riktigt längesen man träffade de flickorna någon längre stund, och ikväll blir det en helkväll med de andra tjejerna :)

största dissen ever

hon är så ful att man inte kan öppna bilden i JPEG utan måste öppna den i Photoshop först.

Scarlett i topp

scarlett

Läste på
Hollywoodrag att Scarlett Johanson har blivit framröstad att ha den sexigaste kroppen enligt kvinnorna. De andra kändisarna på listan var, i ordning: Jessica Alba, Gisele Bündchen, Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Mischa Barton, Rachel Bilson, Beyoncé, Jennifer Lopez & Kelly Brook.
Om jag själv hade fått välja mellan att få någon av de här kändisarnas kroppar så hade jag valt Jessica Albas. No doubt about it. Vilken hade du valt?

my day

kolla på På andra sidan häcken, lösa korsord, äta äpple, dricka varm choklad och knarka Sizzla - thank u mama.


hata göteborg

Var inne & kollade på MovieZine och hittade filmen Hata Göteborg som tydligen är en ny svensk film, som jag hört nada & niente om. Ska fasiken se den när den kommer ut. Dels för att den verkar rätt bra (även om svensk film inte är det särskilt ofta) och dels för att min älskling Nic Schröder är med! ;D Har ju diggat honom sen jag kollade på Sommar-
lovsmorgon
varje dag när jag jobbade på fritids, han var så sinnessjukt härlig:

ju mer de ligger i, ju fler kan de bli - Para dig-hotell!

Mandy Moore i Elle


always, dude

Jag har alltid...

... älskat Michael Jackons musik.
... varit mer eller mindre lockig.
... ogillat gurka & päron.
... haft ödlor/ormar som husdjur.
... älskat disney & annat tecknat.
... varit glutenallergiker.
... tyckt illa om fötter.

Gjorde ju en "
jag har aldrig"-lista förra veckan och nu hittade jag en som gjort detta också, och jag hade ändå inte mycket bättre för mig så ;P

dear fuckfaces

Var uppe klockan sju idag också men "frivilligt" denna gången, skulle ge mamma frukost på sängen eftersom hon fyller år idag. Lönlöst att försöka somna och jag har vant mig vid att stiga upp tidigt så det känns helt okej. Får se vad jag ska göra hela morgonen bara. Ni kan ju troligen förbereda er på en hel del uppdaterande, hehe...

Igår firade vi ju mamma och efter jag hade kört hem sis & Kenty igen så åkte jag hem till Nea där Lizze, Fredrik & Alle var. Var tyvärr inte där så länge, kom sist & gick först, eftersom jag var sinnessjukt trött och skulle upp tidigt idag med. Men hann i alla fall träffa dom en liten stund och kolla på
Cars, som jag tänkt se länge men aldrig tagit tag i. Den överaskade faktiskt mig och var bra mycket bättre än vad jag trodde! :)

gult är inte fult

p???sk

påskliljor är söta.

hej & hallå

Vaknade tidigt idag som vanligt så jag har haft tid till en massa saker. Det är rätt praktiskt att inte kunna sova ibland ;D Har i princip skrivit färdigt psykologiarbetet, bakat nallebröd, fixat mina för stora Cheap Monday-jeans (sitter prima ballerina nu igen!), tränat, kollat på halva Apocalypto och fikat på Christin's med Nea & Lizze. En ganska nice dag än så länge med andra ord :)

Ikväll ska vi fira mamma som fyller 43 år imorgon så sis & Kenty kommer hit. God mat & trevligt prat - förhoppningsvis. Och presenten hon ska få är från det bästa UF-företaget ;) Senare ikväll kanske jag ska dra bort till Nea där Lizze, Alle & Fredrik ska befinna sig. Men får se hur det blir med det, beror på hur länge sis & Kenty stannar.

& hur skulle jag göra då...?

En man ~30 kommer fram till baren där bartendern ~20 står.
Man: Hej, en Whiterussian, alkoholfri.
Bartendern: Du vill alltså ha ett glas mjölk?
Man: Precis.

mumsigt värre



Satt & kollade igenom mina mappar och hittade en massa bilder på mat & annat ätbart som jag har tagit och de såg sjukt lockande ut... Eller de flesta i alla fall. Så tänkte att jag frestar er lite med att visa några bilder ;D Nu ska jag baka nallebröd för jag blev sugen på att baka något i brist på annat att göra. Mumsigt värre!

Vilken bild tycker ni ser mest lockande ut? :D

paus i pluggandet

Älskar att ge bort? presenter jag vet personen kommer bli glad för.
Efterrätt? kladdkaka,
havrenougatkaka, glass, paj...
Mitt rum är? nere i källaren.
Vad åt du senast? yoghurt & müsli till frukost.
Vem fick du mail av senast? nyhetsbrev från Zoovillage.
Vad gör du när du inte kan sova? tänker på allt & ingenting, läser eller kollar disneyfilm.
Hur många dagar i veckan festar du? olika från helg till helg.
Vem får dig att må dåligt? många.
Vad tycker du om Fredrik Reinfeldt? jävla moderat, haha.
Vad äter du helst till middag? beror på vad jag är sugen på men typ spaghetti & köttfärssås går alltid hem, och tacos & thaimat likaså.
Vad heter ditt husdjur? Bella, the ödla.
Vad har du för frisyr? lockig som få!
Vem saknar du? en massa.
Skriver du dagbok? gjorde det innan, men inte sen bloggen startades typ.  
Vad är du beroende av? fruktsallad.
Vem vet mest om dig? troligtvis mamma faktiskt.

cute whales

nelly

Den här tröjan från Junk Food som jag hittade på Nelly är den sötaste på länge.
Kostar inte så mycket heller, 399 kr är överkomligt. Give it to me...

congratulations

min blogg fyller ett år idag! ;D


Herregud vad tiden går, tänk att jag har bloggat i ett helt år. Undra hur mycket tid som gått åt till det egentligen? Well well, trevligt har det varit & trevligt lär det fortsätta.


mwaah

Jag vet: dåligt uppdaterat idag också. I'm sorry. Men så är livet ibland och det är faktiskt bara trevligt. Hade ju sjukt tråkigt hela morgonen så satt här megalänge men sen har jag haft fullt upp hela eftermiddagen. Först kollade jag på Babel med mamma & pappa, sen var Elin här hela eftermiddagen och pratade & kollade bilder :D Senare hämtade vi Nea hemma hos henne och gick en liten bit innan Elin skulle hem & äta. Efter det gick Nea och jag lite till och så följde hon med in en liten stund :) Så har bara umgåtts med vänner hela dagen och det är då aldrig fel!

Nu har vi gäster så jag ska egentligen inte sitta här, men ville bara uppdatera lite så att ni vet att jag fortfarande lever ;) See you later.

Lucy Liu



mycket vackra bilder på Lucy Liu tycker jag, speciellt de svart/vita.

update

Sorry för den dåliga uppdatering igår, dels kände jag inte för det och dels hade jag inte tid (men kommer troligtvis ta igen allt idag, hehe). Var på kalas hos mina kusiner på eftermiddagen/kvällen nämligen och var inte hemma förrän åtta-tiden igen. När jag kom hem ville jag sjukt gärna se The passion of the christ som gick på femman eftersom jag aldrig sett den, så jag satt uppe & kämpade fast jag var hur trött som helst :P 

Sover sjukt dåligt nu för tiden med, varit fest två dagar i rad och därmed uppe sent och sen vaknar jag sju-åtta på morgonen... Baah, därför pallade jag inte göra nåt speciellt igårkväll när jag kom hem. Idag vaknade jag kvart över sju och har fördrivit tiden med att börja skriva mitt psykologiarbete om personlighetsklyvning. Joy!

oops...

Pojke ~5, sitter i sällskap med tjej ~20.
Pojken: Har du någon snopp?
Tjejen: Nee? Tjejer har ju ingen snopp vet du väl?!
Pojken: Jo, men min mamma har en jättestor snopp i garderoben!

rain

regn hos mig

vissa dagar känns såhär även om vädret för tillfället säger annat.
fast idag är det bättre, kan dock fortfarande inte sova särskilt länge...

timbuktu

jag kastar bollen i luften, ser var den landar,
låter den studsa, ler när den stannar...

redogörelse

Okej, nu kommer en liten redogörelse för gårdagen då det var ballottning på Lorden som gällde. Var en massa jobb & kaos ett tag men allt löste sig tillslut och jag tror & hoppas att allt fick en varsin dejt även om alla inte var nöjda med den de hade fått. Tyvärr inte mycket att göra något åt. Jag hade nummer 12 och fick som tur är en jag känner: Pelle! Var sjukt nervös innan så blev lättad när jag äntligen fick reda på vem det var jag fick & en barndomsvän är ju aldrig fel :P

Först lottade vi ju alla, minglade, åt buffé, ropade upp alla paren & sen var helt plötsligt hela stället tomt. Haha. Så jag följde med hem till Alle där vi satt en stund innan vi gick tillbaks till Lorden. Som tur är kom det fler & fler folk dit så småningom. Kvällen var i alla fall helt okej, jag hade ännu en gång roligt nykter!

pics från ballottningen



Finns betydligt fler i min bilddagbok. Check it out! :D

skjut mig

När allt har känts så bra för min egen del ett tag så är allt på botten igen. Så känns det i alla fall. Orkar inte. Har för tillfället inte lust med något & allt känns skit. Jag hatar att jag är som jag är. Jag måste skärpa mig.

Kommer med en redogörelse för gårdagens ballottning lite senare. Ska bara få alla bilderna från Jenny först & sådär.

mycket att göra

Var uppe redan klockan sju i morse, min vanliga tur med att kunna sova. Så jag & mamma kollade på Illusionisten som faktiskt var rätt bra. Senare åt en trevlig lunch på Thai med pappa, pratade en massa om allt & åt gott. Tog för en gångs skull något som jag aldrig provat. Men det var faktiskt inte lika gott som det jag brukar ta heller :P Sen var pappa sötast också!
 
Nu har jag precis tagit dagens andra dusch vilket var nödvändigt eftersom jag luktade solarium, och det vill jag faktiskt helst inte göra ikväll då det är ballottning som gäller! Än så länge är jag inte alls nervös men det kommer jag säkerligen att vara senare, hoppas på nån trevlig dejt i alla fall. Jag ska ju sitta och lotta alla också så det blir en del att göra, men skoj ska det bli! :D

de är som vi

lindsay

Lindsay Lohan har tydligen också saker mellan tänderna ibland.
Eller så hade hon bara tråkigt. Eller så tyckte hon att det såg coolt ut. Vem vet.

well well

Akon - ghetto går på repeat just nu. Det går inte att tröttna på den.  
"Live your life as if everyday gonna be the last". Kanske borde börja leva efter det själv också? Men som sagt; det är inte lätt när det är svårt.

fredagsfyran v. 14 - svåra val

Om du tvingades välja mellan att bli blind eller döv?
blind. Skulle aldrig klara mig utan musik.

Om du tvingades välja mellan att dö av kyla eller av hetta?
oj, vilket går snabbast? Hetta kanske?

Om du tvingades amputera antingen en arm eller ett ben?
hrm, en arm tror jag...

Om du tvingades välja mellan att se på porrfilm tillsammans med dina föräldrar eller se på en porrfilm, där dina föräldrar hade sex?
haha, se på porrfilm med mina föräldrar i så fall. Vill ffs inte se nåt där de är med. Eew.


yesterday



Har inte så mycket att säga om igår faktiskt. Dels trevligt som fasiken och dels fucked up. Men allt blir nog bra. Hoppas jag!

Fler bilder kommer som vanligt upp i Bilddagboken så småningom. Dock inte lika mycket bilder som vanligt denna gången eftersom kameran oturligt nog gick sönder. Riktigt bittert, men inte Mikaels fel så det är lugnt ;P

today

Positivt:
- detta är första dagen på påsklovet.
- solen skiner & himlen är underbart blå.
- jag har tjänat lite pengar idag, wooho!
- ikväll är det fest & det ska bli sjukt skoj.
- saker & ting verkar ordna upp sig, hoppas jag.

Negativt:
- hade motvind hela vägen hem från stan när jag skulle cykla.
- fick inte sova så länge som jag ville idag, som vanligt.
- vi har ingen ananas till min fruktsallad hemma.
- vårt badrum är kaos & jag hittar ingenting.

Nu ska jag gå & göra mig iordning inför kvällen, laga lite mat till mig och sen bär det av till Mickas place för en massa party party! Ha en najs skärtorsdag allihopa :D

Elisha Cuthbert

elisha

Elisha Cuthbert looking good på Laureus sports awards som var i Barcelona i veckan.
Måste se
The girl next door någon dag bara för det, Emile Hirsch är så söt ;P

quote

my biggest fear of death is to come back reincarnated.

3-lista

3 saker som du gillar: umgås med de nära & kära, fota och musik.  
3 saker som som skrämmer dig: smärta, ensamhet & fötter ;D
3 viktiga saker i ditt rum: Bella, sängen & datorn.
3 saker du uppskattar hos en medmänniska: ärlighet, empati & humor.
3 slumpvis valda fakta om dig: samlar på Betty Boop, gluten & mjölkallergiker, har extrem fotfobi.
3 saker som du kan göra: cykla, simma & gå ;)
3 saker som du inte kan göra: tycka fotboll är underhållande, ljuga & sjunga vackert.
3 saker som du säger mest: sinnessjukt, bittert & skumt.  
3 saker du vill göra innan du dör: resa en massa (Australien, USA, Thailand bl a), skaffa familj...
3 kändisförälskelser: Adam Brody, Orlando Bloom & Måns ;D hahaha.
3 efterrätter du tycker om: kladdkaka, glass &
havrenougatkaka.
3 saker du önskar just nu: pengar (eller ett jobb), att vissa personer kommer tillbaks & att skolan inte fanns.


Top Model

anchal

Kollade såklart på Top Model och nu när AJ har åkt ut tycker jag att Anchal är den som blir vackrast på bild. Hon ser inte så överdrivet söt ut annars men på bild så blir det riktigt bra. Speciellt om man kollar på
tidigare bilder (denna bilden är från gårdagens avsnitt). Gillar även Caridee men igår tyckte jag inte att nån gjorde megabra ifrån sig förutom på de svart/vita bilder som Tyra tog, men de hittar jag tyvärr inte någonstans. Vad tyckte ni?

hej & hallå

well well, here I go again... Inte hänt så mycket idag; tråkigt i skolan med Ingemar & Paul, hade dock liiite trevligt på geografin eftersom vi han spela ämnet en liten stund (får ta igen det en annan gång ;D) och plus att jag fick bättre än väntat på provet, och tillsist så hade vi lite möte & fixande om ballottningen som är på fredag. Väl hemma var jag trött som fasiken så jag kollade på film och sen tränade. Nu har jag müsli på gång i ugnen och ingen aning vad jag ska göra härnäst. Haha, får väl se. Senare ikväll är det i alla fall garanterat Top Model som är relativt efterlängtat nu efter att hockey förstörde förra veckans avsnitt.

Varför tycker jag att det är så jobbigt när jag inte tycker det är jobbigt?
paradox - yes, indeed. Lite Sigmund Freud-babbel hade passat bra, haha.

thorny devil


en cool liten krabat ;D

A prairie home companion

Har precis kollat klart på filmen A prairie home companion med skådespelare som bl a Lindsay Lohan, Meryl Streep & Tommy Lee Jones. Om ni klickar in på länken så ser ni att MovieZine har gett filmen en fyra i betyg. Jag förstår faktiskt inte alls, för jag skulle ge den max en tvåa. Den var inte bra någonstans, inte ens min favorit Lindsay Lohan gjorde att jag tyckte det var kul att kolla på filmen. Baah, riktigt bittert för jag hade förväntat mig så mycket mer.

lista lånad av Jennie

Jag har aldrig...

... åkt skidor.
... tyckt om gurka.
... sett Sällskapsresan.
... ätit en
munk.
... varit intresserad av fotboll.
... inte gråtit när jag sett Armageddon.
... kunnat busvissla.

my favourite

Kate

Hittade en häftig bild på Kate Moss. I like.

update on my life

Nej, blogga känns fortfarande inte lika roligt men jag gör det ändå. Haha, that's me. Idag så har jag tagit en fika med Fredrik & Nea, funderat på att sno bussen och varit väldigt duktig. Det var riktigt längesen jag pluggade så mycket som jag har gjort idag. Back on track? I don't think so! Men kände att det var lika bra att ta tag i någonting i tid för en gångs skull plus att det var rätt intressant.

Kollade på Vi äter oss till döds samtidigt som jag pluggade också. Rätt intressant men reagerar faktiskt på vissa saker. Okej, tycker synd om dem för det är fasiken inte lätt men lite karaktär tycker jag faktiskt att man kan ha. Hon åt chips doppat i smält mjölkchoklad. Qué? Va fasiken är det för blandning egentligen? Har i och för sig inte provat så kanske inte ska säga nåt, men det lät hemskt skumt :P

rea på Asos


Det är det säkert ingen som har missat men ändå. Satt och tittade igenom lite vad de hade rea på och detta är lite av det jag skulle kunna tänka mig. För det är ganska billigt nu, så att säga... Inte för att jag har några pengar till att beställa nåt men ändå :P

quote

You running and you running and you running away, but you can't run away from yourself...

lite för starkt kanske?

Ett gäng ungdomar ~17 har suttit tysta en lång stund. Plötsligt börjar en av dem prata.
Kille 1: Visste ni att det är olagligt att pantsätta ett krematorium i Sverige?
Folket vid bordet mumlar några ointresserade svar.
Kille 1 (ihärdigt): Man kan även dömas för försök till medhjälp till pantsättning av krematorium!
Kille 2: Vad är ett krematorium?
Kille 1: Ja, det är väl som ett solarium, fast kanske lite starkare, tror jag.

Utmaning

Hittade en utmaning på Karin Olofsson's blogg: innehållet i din necessär. Hade inget bättre för mig så antog utmaningen... Har egentligen typ tusen grejer till men detta är det jag vanligtvis använder, kanske inte varje dag precis men typ.

in my

rosa/vit-prickig necessär från H&M (älskar den, den är sötast).
mascara, L´oreal.
ögonskugga.
nagelfil.
parfym, Moschino - I love love.
rouge, L´oreal.
shimmering powder, H&M.
kajal, pincett, eyeliner.

mwaah

Blogga känns helt plötsligt inte så roligt längre...
Men jag är nog back on track mycket snart igen. I think.

Händer inte så mycket för tillfället heller för den delen. Allt är som det är helt enkelt. Sitter inte ens på msn nu för tiden, nu är första gången på länge jag sitter & pratar med folk på msn och inte bara loggar in för att säga en sak till en person. Det är inte heller lika roligt nu för tiden. Sover hellre, det är faktiskt underskattat. Haha!

overheard

Nerd #1: So, was she hot?
Nerd #2: According to Google Image search, yes.

baah

bvaba

Varför kan jag inte få till en bra bild på min klänning som jag köpte i Karlskrona någon gång? Sinnessjukt irriterande. Men här är i alla fall en bild som jag tog idag. Kändes somrigt & alldeles underbart att ha klänning & leggings, plus att fickorna på klänningen gör det hela lite gulligare ;P

Har bara haft en lektion idag och vi fick typ gå direkt, men jag var faktiskt aktiv ändå och kollade på en dokumentär till mitt arbete om personlighetsklyvning. Nu ska jag slappa lite & sen gå ut en runda med Nea i det fina vädret. Och ikväll blir det en del spanska-
pluggande eftersom vi tydligen alltid måste ha läxa i det. Hrmf...

mini-lista som tidsfördriv

Gillar du att gå promenader i regnet: hrm, kan vara mysigt faktiskt.
Vad gjorde du förra sommaren: scary fråga! ;D Solade & festade i Sunny Beach, jobbade på fritids, var i Gbg och Hbg...
Svär du för mycket: njaa, inte för mycket kan jag inte påstå.
När duschade du senast: för en timme sedan.
Vilken färg är det på dina byxor just nu: har inga byxor på mig, gråa leggings däremot.
Vilken färg är dina underkläder: svart med Betty Boop på :P
Vilken låt lyssnar du på just nu: Den lilla sjöjungfrun - hela min värld ;D
Vad var det sista du sa: "ja, jag har den här" till pappa om en låt.
Vad är bredvid dig just nu: eeh, ett fönster typ.
Vad var det sista du åt: ett nallebröd till frukost.
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: mig själv förhoppningsvis ;P
Hur är vädret just nu: helt underbart!
Vem pratade du sist med på telefon: Nea the hetget.

Kids choice awards


Hayden Panettiere - Jessica Alba - Gwen Stefani - Hilary Duff

Hittade tyvärr bara några stycken bilder från årets Kids choice Awards.
Kanske kommer upp fler sedan, vem vet. Alba var lika söt som vanligt i alla fall.

dagens versus

underskattat: svärdet i stenen.
överskattat: snövit & de sju dvärgarna.
 
(disney is the shit men Snövit går fanimej inte hem, inte ens för mig som är disney-freak).

trust no one?

Så att ingen missuppfattar eller börjar tro konstiga saker: menade att det var första april idag och att folk luras, i förra inlägget. Lita på vem ni vill, bara varnade er för denna dagen liksom ;)

Och så har jag hittat en megarolig blogg -
vad är grejen?. Jag kanske är lite efter som inte har upptäckt den förrän nu, men den är underhållande i alla fall!

Pink the dog

Pink

Idag har min syster och hennes hund Pink varit hemma på ett litet besök. Hon fick sitta ute i trädgården eftersom pappa är allergisk & vi inte kan ha henne i huset, men hon verkade rätt nöjd med det. Försökte ta lite kort på henne med hon var inte riktigt så bra på att posa som jag ville :P
Annars har jag bara hoppat idag. Inte för att vi hoppade så mycket, vi satt mest & pratade om lite allt möjligt. Förutom Adam som var rätt vild, haha!

Btw: trust no one.

Tjuvlyssnat

Två killar ~20 står och kollar på kläder.
Kille 1: Det är ju fan att alla snygga kläder ska vara så billiga!
Kille 2 nickar instämmande varvid de lägger tillbaka kläderna och går ut från affären.

sleep tight

Mina händer, armar, ben & fötter somnar i princip hela tiden, för minsta lilla. Har alltid haft det lite så men nu kan jag inte ens sova som jag ska för jag vaknar hela tiden av att händerna sover. Nån som vet vad det kan bero på?

3 goda ting från Asos