EMD

EMD

Kollade lite på Sing a long innan och där var hela EMD medverkande.
Vet inte varför men jag irriterar mig otroligt mycket på dom tre som band.
Diggar Erik dock, han kan ha sitt eget band utan Danny & Matthias tycker jag :P

my choice of a nice evening

peanutshöstlegender

Ingen fest för min del ikväll utan jag valde att stanna hemma istället. Istället har jag spenderat kvällen med filmen Höstlegender och mina älskade jordnötter. Även det är en lika underbar film som
Gilbert Grape. Lipade som en tok i famnen på sis första gången jag såg den. Och att Brad Pitt är med är ju bara ett plus ;)

Så som jag mår ikväll kom jag fram till att fest kanske inte var den allra bästa idén. Dels är jag sjukt trött & dels har jag en massa i tankar i huvudet (och jag hatar det mer än någonsin). Laddar inför nästa helg istället för då har killarna lovat att vara friska! ;D

Hilary Duff


Varsågod turbotrollet, här är lite pics på en av dina favoriter Hilary Duff ;P

saturday night

What to do ikväll? Dra på fest eller bara vara hemma & slappa?
Både och är lockande ska jag säga er.


modellungen

TeaTea

Vi är lite barnvakt till Tea ikväll :) Mysigt värre!
Dock är hon lite gnällig p.g.a växande tänder :P

laxsallad

laxsallad

Yay, finally hemma från jobbet och är dessutom ledig imorgon. Mucho nice! Har varit sjukt mycket att göra idag och det hela blir inte bättre av att vi inte kommer in när vi börjar kl 8 för personen med nyckeln försovit sig. Bittert värre, ja. Lyckades öppna butiken vid lite över åtta i alla fall som tur är och kunderna flippade inte alltför mycket :P

Nu har jag precis käkat lite och gott var det också. Lax är alltid gott :) Funderar på att skjuta ett par personer i huvudet för tillfället, eller mig själv. Har inte bestämt mig än.

Blö

Jag är vaken & det är hemskt. Jobb hela dagen som gäller.
Bittert.

rast-update:
Känns som om jag ska dö snart. Seriöst. Vill bara hem till min säng & sova hur länge som helst. Men icke sa Nicke utan det är mer än 2 ½ timme kvar innan jag slutar. Joy.


fuckfaces



Jag som skulle festa & dricka mousserande vin imorgon. Men nähä, så blir det tydligen inte längre. Killarna blev tydligen sjuka (what, vad är ert problem? ;D), Nea jobbar & Elin dissade mig också. Blö på er!

Dangerous


Det här är sjukt bra. Michael Jackson var sjukt bra.

And again

LindsayLindsay

Vill bara visa att Lindsay egentligen är mucho söt. När hon inte är så trashig.

Lindsay Lohan


Det går bara mer utför för min älskade Lindsay Lohan.
Här i GQ Magazine. Får nog hitta en ny favorit snart, haha.

Gilbert Grape

gilbert grape

Kollade på Gilbert Grape idag när jag kom hem från jobbet för att varva ner lite. Älskar den filmen. Pratade med Nea och hon visste typ inte ens vad det var för film! Sjukt illa, det är ju en av de bästa filmerna någonsin & jag har sett den ett x antal gånger. Dels för att filmen i sig är sjukt bra, för att Johnny Depp är bäst och för att Leonardo DiCaprio spelar otroligt bra.
Match in the gastank, boom boom!

som en dvärg

ljusTina

Orkar inte vara svensk och kolla på Let's dance, får reda på att Tina vann senare ändå. För hon lär ju vinna med den charmen hon har ;P Har jobbat från 8-17 idag, är sjukt trött och ska dessutom börja 8 imorgonbitti igen. Wooho... Så därför ska jag göra nada & niente denna kväll och förhoppningsvis även sova relativt tidigt.

I just don't know


Yay, fint väder ute idag med. Snart kanske snön är borta & det blir vår. Hoppas! Tyvärr så hinner jag inte njuta så mycket av vädret eftersom det är jobb som gäller hela dagen & kvällen. Bittert värre, ja. Så det blir nog tyvärr inte så mycket sagt från mig varken idag eller imorgon. Jobb, jobb, jobb...

Den där Mary

den där mary

På tal om film så somnade jag inte så tidigt igår. Fastnade till Den där Mary på tv.
Okej att man sett den typ tusen gånger men den är sjukt rolig ;D

Chicago

chicagochicago

Nu har jag lyssnat på
The cell block tango nonstop hela veckan och har ett otroligt sug efter att se Chicago. Det är en bra film plus att Catherine Zeta-Jones är galet vacker. Problemet är bara att jag inte har den hemma! Nån som kan låna ut den? :P

don't let the bedbugs bite

vinterland

Jag & Elin gick en runda i det kalla vädret. Frös som fasiken men det var värt det, skönt att prata av sig lite & alltid trevligt att träffa den tösen :) Ikväll tänkte jag faktiskt försöka sova tidigt för en gångs skull. Efter flera kvällar då jag somnat typ tre så behöver jag ta igen lite :P Hoppas jag lyckas bara, wish me luck!

my favourite


Nu kanske ni förstår varför jag älskar henne.
Kate Moss är helt enkelt sjukt snygg.

snyggast

elin & jagelin & jag

Puuh, nu är jag äntligen hemma från jobbet igen. Mucho nice ska tilläggas. Så idag har det inte hänt så mycket men det blir väl så när man slavar ;P

Om en stund ska jag träffa Elin. Trevligt värre! Det var ett tag vi hade tid att träffas själva nu utan det blir mest när det är fest som man ses, hehe... Behöver prata av mig lite också för den delen och det brukar hon med behöva :P Anyways så får ni ett par osnygga bilder på oss från nån förfest nån gång att kolla på ovan! ;)

kärlek

sis & Tea

mor & dotter.

88 minutes

filmfilm

Har spenderat morgonen med att träna och titta på filmen 88 minutes. Varför inte förena nytta med nöje liksom? Lite smart får man väl vara ;) Det här var nån thriller-aktig film med Al Pacino och den var väl helt okej, men inget speciellt.

Nu ska jag åka in till stan för att jobba ännu en dag. Joy.

middle of the week


Somnade tillslut igår i alla fall. Wooho. Idag är det fint väder vilket är mucho nice. Börjar det snöa nu igen så där jag. Nästan i alla fall. Vill ha sommar, sommar & sol.

Även om vädret är fint så suger denna dagen redan. Haha, bittert värre va? Så om någon har lust att skjuta någon i huvudet idag så är det fritt fram - jag är frivillig ;D

bye bye bloggvärlden

Schyffert

Va fan. Nu har Henrik Schyffert slutat blogga.
Bittert värre, säger jag. Han är ju typ bäst.

summertime

sommarsommar

Varför kan det inte vara sommar? Bort med all snö, tack!
Jag vill ha dagar på stranden, mysiga grillkvällar & sandaler. Nu.

100 höjdare

100 höjdare

Nån mer som såg 100 höjdare igår? Mannen med brösten var sjukt läskig.
Haha. Men Filip & Fredrik är i alla fall sjukt sköna ;D

beautiful


Hittade några fler söta bilder på Heidi Klum.

hej där

Det suger att inte kunna sova. Speciellt när ingen är inne på msn. Kan ingen vara vaken? Kanske ska ta & blogga lite istället...

Skulle kunna skriva världens längsta inlägg, men jag tror vi stoppar här. Det är i dessa stunder jag fundera på att sluta blogga. But I won't.

sis & Tea

Teasis

Godmorgon fokes. Tyvärr blir det inte mycket bloggande idag, men jag bloggade ju så mycket igår så det kanske kompenserar lite? ;P Vaknade för bara en timme sen - sjukt nice - och nu ska jag göra mig iordning för att åka in till stan. Först ska jag fika med sis och sen är det jobb resten av dagen som gäller. Ha en bra dag :D

why?

Varför fortsätter man läsa vissa bloggar fastän de bara blir sämre & sämre? Man bryr sig egentligen inte men kollar av ren rutin, eller vadå?

sleepless

pyjamas

Kan inte sova, som vanligt med andra ord ;D Är typ sjukt pigg... Så efter att ha kollat lite på Scrubs & film så sitter jag nu på msn. Inte för ofta nu för tiden! Pratar med lite folk som man inte pratat med på evigheter. Sjukt trevligt faktiskt. Men ska väl försöka sova snart, det är ju faktiskt en dag med jobb imorgon.
Blö.

Heidi Klum


Heidi Klum är sjukt snygg.
Jag ska också vara så snygg när jag är 34 år ;D

älskade Björn

BjörnBjörn

Inte bara jag som satt bänkad framför tv:n för en timme sedan?
Björn Gustavsson i Parlamentet kan man ju bara inte missa.

den sötaste

Tea
jag & teajag & tea

Sen hälsade vi på sis, Kenty & Tea också när vi ändå var i stan :)
Mucho trevligt. Tea är fortfarande sötast, så det så!

Gila monster?


Har varit & hälsat på ett par vi känner som har världens coolaste ödlor - Gilaödlor.
Jag älskar ju ödlor & de här var hur häftiga som helst!

Into the wild

into the wildEmile Hirsch

Nu har jag precis sett färdigt på filmen Into the wild med min älskling Emile Hirsch. Hade ingen aning om att det var han som var med i den filmen! Jag har ändå hört en hel del om den eftersom den bara fått sjukt bra recensioner överallt. Anyways så var den mycket bra (kan ju inte vara annat med den pojken ;D) även om den var lite för lång.

he had it coming...


Det här är sjukt bra. Chicago - cell block tango.

ny vecka, same shit

egoPiff Puff

Jag är rastlös som fasiken. Vaknade tidigt idag (halv 8...) och har inget att göra, ingen annan är ju vaken nu! Så i brist på annat att göra så tog jag lite kort på Piff & Puff igen, det är tur att de alltid finns till hands ;P Kanske ska trakassera
Bella också lite senare.

Och nu sitter jag & underhåller mig med att kolla på diverse grejer på Youtube. Det finns en hel del bra, intressant & roligt att titta på där. Måste ju ha nåt att göra ;)

hej, mitt vinterland


Var ute & gick en runda med mamma & pappa innan idag & tog lite kort :)

en god bil

ahlgren

brum, brum.

The heartbreak kid

filmfilm

Har precis kollat färdigt på The heartbeak kid med mamma. Trodde den skulle vara roligare än vad den var men den var ändå helt okej.
Michelle Monaghan är sjukt söt i alla fall, och Malin Åkerman också för den delen.

party party!



Lite random pics från gårdagen som var mucho trevlig!
Fler bilder finnes som vanligt på Bilddagboken lite senare.

Tjejsnack v. 12 - motion

hopp

Gillar du motion? Om inte, varför inte?

ja, träna är skoj... När man är på humör för det ;P
Motionerar du/vill du motionera regelbundet, hur ofta?
blivit sämre med det nu p.g.a. jobb & annat men annars några dagar i veckan typ.

Hur långa är/vill du ha motionspassen?

beror ju på vad jag tränar! Powerwalks brukar ju bli på typ en timme, springa en halvtimme...
Vilken typ av motion gillar du/ägnar dig åt?
Inget speciellt nu för tiden; promenixar & springer mest. Hoppade trampolin innan men slutade för typ en år sedan p.g.a. min rygg & tidsbrist.  

Motionerar du helst ensam, i sällskap med någon eller i större grupp?
alltid roligt att träna med andra, då kan man prata :D Men springa gör jag helst själv, rensa tankarna & sådär.


sleep tight

film

Snyggt att man inte kan sova efter en hel utekväll. Så typiskt mig. Nu har jag precis kollat klart på We own the night som jag började kolla på för någon dag sedan istället, nåt får man ju göra & hade bara slutet kvar så varför inte ;D 

Jag har haft skoj ikväll i alla fall. Mucho trevligt.

Party it is!

festfest

Mitt internet har varit nere precis hela dagen. Jag har känt mig helt handikappad! Seriöst :P Men nu fick jag helt plötsligt igång det igen av någon okänd anledning. Nice.

Ikväll blir det fest och jag har sjukt laddad! Ska festa med folk som jag inte festat med på evigheter (känns det som i alla fall) och det ska bli mucho skoj :D Och jag tänker trotsa snön & vädret och ha på mig min älskade klänning i ren protest, så det så!

my favourite...


... Är tyvärr inte särskilt snygg. Illa, Lindsay.

Påskägg

påskägg

Min mamma känner mig & vet vad jag vill ha ;)

Let's dance

tinatina

Okej, jag har typ inte kollat på Let's dance någonting, varken denna omgången eller de förra. Men Tina måste bara vinna! Hon är för det första sjukt duktig i danserna men framförallt den charmigaste människa jag skådat.

mys med familjen

ljus

Tydligen är det påsk nu & det är tydligen speciellt. Inte för mig dock men ändå, det har betytt några dagar ledigt ;) Och det är verkligen efterlängtat för jag har inte varit ledig mer än en dag på flera veckor.

Ikväll är sis, Kenty & Tea här. Mysigt värre! :D Vi har ätit god mat och nu ska vi kolla lite tv var det tänkt. Tea är alltid lika söt, men det vet ni redan så mycket som jag tjatar om det ;P

överanvändning

Har kommit på att jag använder orden sjukt, bittert & mucho hela tiden.
Ska försöka behärska mig. Kanske. Men det är ju så bra ord! ;D

take me back



Just nu saknar jag Rhodos. Mucho t.o.m.
Ville har vår & värme nu men vad får man? Jävla snö.

Angelina Jolie

angelina jolieangelina jolie

Angelina Jolie är också mucho snygg.

Tea

Tea

Tea på fiket häromdagen när hon började käka på bordet. Haha!
Den sötaste har ju börjat få tänder också och det är inte särskilt skoj :P

The eye

Jessica Albathe eye

På tal om Jessica Alba så kollade på vi
The eye igår, där hon spelar en blind tjej. Jag somnade i och för sig i början och missade en stund men jag tyckte filmen var bra ;D

Jessica Alba


Jessica Alba är mucho snygg.

thursday

me

Uppe tidigt idag idag igen. Jobb som gäller mellan 8-18... Typ mardröms-pass? Speciellt eftersom detta typ är en av de värsta dagarna på hela året. Folk köper påskmat som galningar. Varför egentligen, det är väl inget speciellt med påsken? Inget som jag firar i alla fall :P

middle of the week

trädegon

Dåligt update idag också, I know. Men har som sagt för mycket att göra på för lite tid & på det en jävla massa jobb. Prioriterar ju att lägga tiden på vänner, sis, Tea osv än att sitta vid datorn. Faktiskt, tro det eller ej ;)

Ikväll ska jag hem till Alle där det är filmkväll med gänget som gäller. Riktigt längesen nu så det ska bli mucho trevligt! Inte för ofta man kan träffas allihopa nu för tiden.

Sluta tänk, fuckface.

on the cover

details

Ett stycke snyggt tidningsomslag med Matthew McConaughey.
Details har alltid mucho snygga & stilrena omslag.

Fika på stan


Fikade ju med sis innan jobbet. Tea var lika söt som vanligt, såklart :)
Även Ida var där och Angelica med sin söta bebis Ofelia. Kan inte fatta vad stor Tea blivit!

sleepless

scrubs

Blö. Kan inte sova. Som vanligt när jag jobbat kvällen med andra ord. Är alltid sjukt speedad och inte trött för fem öre. Och det bittra är att jag ska börja jobba klockan åtta imorgonbitti igen. Skjut mig? Kanske lika gärna kan vara uppe hela natten...

Kollade lite på Scrubs & åt knäckebröd (är fortfarande helt beroende) innan för att fördriva tiden ;D Och nu sitter jag på msn och pratar med folk. Har blivit allt oftare igen nu för tiden, fast det är i och för sig mest en viss pojkes fel ;)

Christina Aguilera

aguileraaguilera

Christina Aguilera gör reklam. Looking häftigt.

Tea


Jag behöver inte kidnappa henne. Fika innan jobbet it is! :D

moster & Tea

jag & tea

Godmorgon, godmorgon... Det är sjukt vad lite tid jag har, får fasiken inte tid till något jag vill hinna med nu för tiden. Nu är det nästan en vecka sen jag träffade Tea igen och jag saknar henne något så otroligt. Måste ringa sis om en stund & fråga om hon har tid idag. Och om inte så kidnappar jag den sötaste, så är det bara ;)

Annars är det bara jobb som jag får ägna min tid åt idag. Bittert värre, jao.

gult är inte fult

dressdress

Blev lite halvt kär i denna söta klänning som Kate Moss designat för Topshop.
Hade varit sjukt söt i sommar! Sen är ju Kate Moss mucho snygg också.

Horton

Horton

Jag älskar, som ni säkerligen vet, tecknat och jag vill se den här filmen - Horton.
Nån som har sett den & vet om den är bra? :)

Mandy Moore


Udda bilder på Mandy Moore. Vet inte riktigt vad jag tycker faktiskt.

go with the flow

outfittacos

Sorry för otroligt dåligt uppdaterande men jag har ett sysselsatt liv för tillfället. Okej att jag faktiskt har varit ledig idag för en gångs skull men då får man ju passa på att göra annat som man inte hinner med i vanliga fall! Så idag har jag först haft en trevlig stund med Lizze på fiket, sen var jag på akupunktur, pratade i telefon med Fia, åt tacos med trevligt sällskap och nu sitter jag här & pratar med folk på msn :)

varför ska jag alltid tänka så jävla mycket?
jag saknar dig.

jag & Lizze

jag & Lizze
Jag & Lizze mucho snygga på Rhodos ;)

Nu åker jag in till stan för att fika med Lizze. Längesen vi sågs nu!
Så det ska bli mycket trevligt :) I'll be back tonight.

Homebuy

Haha, detta är det fulaste ever! Var precis inne & läste på Tjuvlyssnat - bakom rubrikerna och hittade detta:

"Med jämna mellanrum mailar folk in kassa lyssningar, förlåt, kassalyssningar. Den här trillade in idag:
Plats: Hemköp, Karlshamn.
Tjuvlyssning:
Dam~50 (i kön till kassan i Hemköp): nu måste dom väl ändå öppna en ny kassa!?
Strax därpå kommer en kassörska och skall öppna en ny kassa.
Kassörska: det går bra i nr 2 också!"

Hemköp i Karlshamn ffs! Haha, häftigt värre, eller nåt ;D Undra vilken Karlshamnsbo det är som har funnit detta så underhållande? Dock verkar det som om den är sjukt uppskattad av de som har kommenterat ;D Sjukt, mycket sjukt.


en snygg kjol, tack

nellynelly

Det här är bara så snyggt & jag vill ha en liknande kjol sjukt gärna.
Problemet är bara att det inte funkar på mig, ser bara weird ut. Bittert? Oh ja.

the time of my life



Kollade lite gamla bilder i brist på annat att göra och fick en otrolig saknad efter balen.

Önskar man kunde gå tillbaks i tiden. The time of my life, for real.
Jag har aldrig haft en så rolig dag i hela mitt liv. Allt var bara så jävla bra.

utan musik, inget liv

Bob Marley

Sitter här & kan inte sova efter jobbet, som vanligt med andra ord. Vad är inte trevligt då om inte lite musik? Så jag lyssnar på Bob Marley & en massa andra random reggae-låtar för tillfället. Tröttnar aldrig. Han är bäst, så enkelt är det bara.

möjs

spelträd

Nu ska jag snart åka till jobbet. Blö. Trodde jag började kl två men det visade sig inte vara förrän tre. Nice! Har egentligen inte så mycket mer att tillägga. Lite brist på inspiration känner jag så troligtvis ingen mer update idag heller. Varken tid eller inspiration, som sagt. Ha de bra!

party party!


Lite bilder från gårdagen som var trevlig som fasiken!
Att träffa nytt folk är aldrig fel, speciellt inte när de är trevliga ;D

Melodifestivalen

charlotte

Jag visste att Charlotte Perrelli skulle vinna.
Hennes låt var helt enkelt bäst ur schlager-synpunkt!

Tycker ni att rätt vann?

fever, fever

festfest

Blogg.se har varit riktigt segt idag! Har inte kunnat göra någonting här sen jag kom hem från jobbet vid typ två förrän nu. Blö på det.

Anyways: ikväll blir det fest trots allt. Det var ju ett par helger sedan jag söp till att nu ;D Ska dock ta det rätt lugnt ikväll, vill inte skämma ut mig inför alla nya människor. Hade även någorlunda problem med val av klädsel, har noll koll på hur uppklädd jag ska vara. Men det här får duga i alla fall :P Ha en bra lördagkväll!

Kate Bosworth


Kate Bosworth har galet häftiga ögon.

Piff & Puff

Piff PuffPiff Puff

Hittade ett par bilder till som jag tog på Piff & Puff för några dagar sedan.
Kanske är Puff på båda bilderna dock, vad vet jag ;D

too good to be true

pics

Pööh. Tuff dag på jobbet idag. Mycket att göra, som vanligt, och jag stressar ihjäl mig av att jobba i charken. Är alldeles för pessimistisk för att vara lugn. Tror inte att jag ska hinna med någonting, stressar som fan och är klar i överdrivet god tid. Sjukt onödigt, men inte lär jag mig för det :P

Kom inte hem förrän åtta ikväll och sen dess har inte hänt mycket. Läst ikapp allt jag missat i bloggvärlden, kollat på Hjälp och saknat ihjäl mig. Hoppas morgondagen kommer snart. Allt känns sjukt. Sjukt på ett mycket bra sätt.

schnyggt

asosasos

Den här vill jag ha i vår. Sjukt gärna.
Dock lite opraktiskt vid toabesök, men det lär vara värt det ;D

old pics


Detta måste vara sjukt gamla bilder på Jennifer Lopez?

thursday, dudes

Dagens horoskop för mig, vågen: "Du mår ganska bra för tillfället och trivs med dig själv. Du behöver dock öva dig på att tänka positivt". Stämmer bra för dagen. Sjukt.

Nu drar jag in till stan, börjar jobba klockan fyra & tänkte göra ett par ärenden innan dess. Kommer tyvärr inte tillbaks förrän imorgonkväll p.g.a. jobb & annat. Ha det bra :)

Tävling!

turbotrollet

Nu har turbotrollet tävling och jag ska i alla fall försöka vinna.
Någon gång ska man väl ha tur & det skadar ju inte att försöka ;)

nya skor

shoesshoes

Kom på att jag aldrig visade de söta, vita skorna som jag fick av mamma & pappa. Hade kollat in dom i H&M-katalogen men så hittade de dom när de var i Helsingborg i helgen. Kan aldrig få nog av skor, gillar dom mucho :)

äta bör man annars dör man

knäckebröd

Sitter här & mumsar knäckebröd. Igen. Fastnar jag för en grej så äter jag det hela tiden ända tills jag tröttnar. Och just nu är det alltså knäckebröd. Antingen med grillkrydda & kalkon (ja, grillkrydda på knäckebröd är en hit!) eller tartex, en 
vegetabilisk pastej (vanliga leverpastejer är det antingen gluten eller mjök i). Mumsigt värre faktiskt, även om det kanske verkar lite skumt ut ;) 

Tjejsnack v. 11 - resor

Barcelona - Sunny Beach - Rhodos - Prag

Vilka länder har du varit i?
Danmark (om det nu räknas, haha...), Polen, Bulgarien, Tjeckien, Spanien & Grekland.
Vilken är favoritresan? Varför?
Svårt att välja... Alla var underbara på olika sätt! Barcelona var första "riktiga" resan & jag fullkomligt älskade staden. Bulgarien var med hela gänget & därför ett roligt minne trots att mycket blev fel. Rhodos var ju bara klockrent & underbart. Prag var en enda lång otroligt rolig fest med härliga människor.
Vad vill du ha ut av din resa? Sola, upptäcka, äventyr?
beror på vart man reser ju. Till Rhodos  t ex var det ju bara sol & fest som gällde typ. Men sen vill jag besöka andra ställen för att se som t ex London, Paris, Venedig...

Vad blir nästa resa?

Kanske London, men vet inte än. Får väl se :)
Vad vore den absoluta drömresan?
Är så sjukt många ställen jag vill besöka! Australien, USA, London, Paris, Venedig, Karibien, Thailand, Afrika, Sydamerika... Om det bara fanns pengar & tid så!


sweet

asosasos

En fin klänning som jag, såklart, fann på Asos.
Finns både i svart & vit och hade varit sötare än sötast i vår/sommar :D

gowdis

gowdis

Igår åt jag lösgodis för första gången på typ ett år. Seriöst.
Är aldrig sugen på det nu för tiden! Rätt överskattat ändå ;P 

Åt t.o.m. ett par riktiga Center med ljus choklad och känner inget alls i magen. 
Meganice :D Ljus choklad är så bra mycket godare än mörk.

ditto

Teajennifer

Dagen har varit mycket bra & den väl lär bara bli bättre! Först jobb dock och efter det så fick jag en otrolig saknad efter Tea (inte träffat henne på en vecka - katastrof!) så körde snabbt bort till mormor & morfar där sis & Tea befann sig för att få mysa en liten stund. Och hon verkade gilla
gosedjuret jag köpte igår också :) Efter det så åkte jag tillbaka till stan för att möta Jennifer för att fika. Och det var lika trevligt som sist, inser verkligen hur mycket jag saknat henne. Underbara människa!

Nu har gjort mig iordning & ätit lite granna. Gårdagen kändes lång och likaså denna dagen, även jag har varit sysselsatt hela dagen & haft mycket trevligt. Vill bara att det ska bli kväll nu.

beautiful


Mucho vackra bilder på Naomi Watts.

trevlig onsdag

fika

Nu ska jag snart köra till jobbet där jag ska spendera hela morgonen fram till kl två. Dock i kassan idag och inte charken, skönt som fasiken! Kom gärna inom & säg hej om ni är i stan, brukar vara drygt på morgonen :P Efter jobbet så ska jag fika med Jennifer. Ska bli mycket trevligt :) Ha en bra dag ni också, ciao!

Catherine Zeta-Jones

catherinecatherine

Catherine Zeta-Jones på nån premiär häromdagen, kan inte hålla koll på alla ;P
Anyways så även om inte klänningen var den allra bästa så är hon alltid mucho snygg!
Jag vill också se ut så när jag nästan är 40 år...

Melodifestivalen

Björn

Igår var första gången jag kunde lyssna på alla bidragen till Melodifestivalen. Har missat typ alla delfinalerna & låtarna fick ju inte spelas innan andra chansen. Bittert värre, ja. Det här är i alla fall mina tankar om låtarna:

1. den som absolut borde vinna på lördag är Charlotte Perrelli. Hennes låt är överlägset bäst ur schlager-synpunkt, så att säga.
2. Amy Diamond är också sjukt duktig, speciellt med tanke på hennes ålder. Diggar låten också för den delen.
3. irriterar mig otroligt mycket på Linda Bengtzings låt. Vadå kopiera Mika - grace kelly i början? Hrmpf!
4. jag dör om Christer Sjögren vinner. Seriöst.
5. Carola & Andreas låt kunde faktiskt gått gå vidare till finalen. Bra mycket bättre än vissa andra bidrag i alla fall!
6. Melodifestivalens absoluta stjärna är ju dock fortfarande Björn Gustavsson ;)

jungle pics


Söta bilder på Rachel McAdams :D

makes me smile

egosand

Sådär glad var jag igår! Och är lika glad idag ska tilläggas... Nu äntligen kan sätta mig här & läsa igenom allt jag missat i bloggvärlden. Hade inte tid när jag kom hem, en massa grejer som skulle fixas & mat som skulle lagas :P Men nu sitter jag här i pyjamas & mumsar knäckebröd. Det är min nya drog. Ska bara uppdatera mig här lite men sen måste jag städa mitt rum. Tråk, jag vet.
Förresten; jag är nog kär.

Förtrollande

enchatned

Längesen jag hade tid nu men igår kollade jag på en film jag inte sett - Enchanted.
Jag har varit nyfiken på den, den var speciell men ändå rätt söt på ett disney-aktigt sätt.

shopping



1. Betty Boop-prydnadssak 2. silvriga pumps 3. gosedjur till Tea ;D
4. bh & 3 trosor 5. öronhängen, lotion & nagellack 6. tröja, skärp & jeans.

Nu är jag finally hemma igen efter att ha varit borta hela dagen. Åkte till Växjö med pappa efter jobbet för att shoppa lite, aldrig fel ;) Blev en hel del köpt men dock inte det jag skulle ha. Såklart, haha. Behövde lite vanliga vardagskläder men hittade tyvärr inget sånt alls. Däremot hittade jag ett par svarta jeans från Denim Birds som jag var i stort behov av. Anyways: jag är mucho nöjd med dagens köp i alla fall!

bye bye!

sophia

Detta blir tyvärr det sista inlägget på ett tag & varför inte låta söta Sophia Bush pryda inlägget då? Kommer troligtvis inte ha tillgång till dator p.g.a. jobb, tripp till Växjö & annat förrän imorgonkväll igen. Tyvärr! Men ha det bra tills dess, för det ska jag ha :)

white is nice

asosasos

Diggade dessa enkla & söta skorna från Asos. Jättefint till sommaren!
& när mamma & pappa var i Helsingborg i helgen köpte de ett par liknande till mig :)

Natalie Portman


Natalie Portman är sjukt vacker. Här i Elle.

baah!

lås

Mammas nyckel bröts av i låset igår, så vi kommer varken ut eller in. Haha!
Istället får vi springa fram & tillbaka genom garaget. Mucho irriterande.

med ett leende

fötternea

Ny vecka och den börjar bra. Är ledig idag och det är helt jävla underbart! Var inne i stan i morse på zonterapi och efter det så passade jag på att hälsa på Nea som satt & tråkade i kassan på Hemköp & solade en liten stund.

Nu tänkte jag slappa lite & njuta av ledigheten, blir inte så ofta jag bara gör ingenting nu för tiden. Sen i eftermiddag så ska jag gå en runda med Nea. Ska bli trevligt värre, som sagt så behöver jag ju prata av mig lite och det var längesen vi gick en runda nu :)

små rosa moln

kryll

Skrev nyss ett långt inlägg om alla mina tankar som är i kaos i huvudet just nu, publicerade det i typ två minuter & tog precis bort det. Skriver aldrig känslor i bloggen, blir aldrig bra av det. Dels vet jag inte alla vilka det faktiskt är som hittar hit & dels så undrar alltid folk en massa. Men ingen har kunnat prata med mig idag & jag måste få ut någonting någonstans. Jag är ofta den som lyssnar men just nu så skulle jag kunna prata i en evighet... Skjut mig, fast på ett positivt sätt denna gång.

Fan, kommer säkert inte kunna sova inatt heller. Måste måste måste.

Rachel Bilson


häftiga bilder på söta Rachel Bilson.

pretty nice day

hemköpme

Trots att jag fått otroligt lite sömn de senaste dagarna har jag ändå sjukt mycket energi. Vill mest hoppa runt, men försöker tygla mig ;) Måste prata av mig med någon. Snarast. Ring tillbaks till mig fuckfaces!

Idag blir det tyvärr jobb. Kändes helt okej först men omständigheterna ändras & nu känns det inte fullt lika roligt längre. Så att säga. Men det är en dag imorgon också... Börjar inte jobba förrän klockan fyra dock så jag har ett par timmar till att slappa på :D

disney-favorit


Ni som känner mig vet att jag är en disney-fantast. Disney är bäst helt enkelt.
Den lilla sjöjungfrun är en av top fem & den här låten fullkomligt älskar jag.

beautiful red

asosasos

Denna röda skapelse från Asos är mucho söt!

nice

Vet inte vad jag ska skriva riktigt. Men gårdagen var mycket trevlig. Och jag är glad.

Piff eller Puff

Piff Puff

I brist på annat att göra så tog jag lite random kort på Piff & Puff.
Vet inte vem av dom detta är dock men visst blev den häftig? :D 

on the cover


mucho häftiga bilder på Eva Longoria i mexikanska Vogue.

mosters älskling

Tea

Det är konstigt det där att innan Tea kom till världen tyckte jag att alla bebisar i princip såg likadana ut. Men nu finns det inte någon bebis som är lika söt som Tea. Hon är sötast helt enkelt. Saknar henne för den delen, inte myst med henne på flera dagar nu eftersom jag inte kunde åka dit igårkväll.

Hemköp is the shit

homebuyhomebuy

Såhär snygg är jag när jag jobbar i charken! Like it a lot, haha... Eller inte. I charken bryr jag mig nada & niente hur jag ser ut. Sminkar mig typ inte, bara sätter upp håret & tar på mig min snygga keps ;D I kassan vill man i alla fall se lite mer okej ut, för där träffar man annat folk än pensionärer ;D

1. jag är inte hjulbent, som det ser ut på första bilden, jag bara står konstigt :P 
2. har no idea vad jag gör med handen på andra bilden, den levde nog sitt eget liv.
3. det är sjukt dålig passform på våra underbara tröjor, I know. Då ska ni se min andra tröja som jag har i kassan, den ser ut som ett tält.

Godmorgon

oboy

Blö. Sitter här & dricker lite varm choklad och är sinnessjukt seg. Har haft svårt att sova den senaste veckan... I onsdags t ex så sov jag bara en halvtimme och inatt blev det inte heller så mycket. Kände mig som ett barn dagen innan julafton inatt när jag skulle sova. Haha, helt spänd & uppjagad typ ;D Blir väl så när man tänker för mycket antar jag, men det är inte precis lätt att sluta tänka heller :P

Hayden Panettiere


Söta Hayden Panettiere för reklam för Dooney & Bourke.

bye bye!

Har bytt ju visningsbild också förresten! Jag har velat byta länge och fick positiv respons på denna på Bilddagboken så jag tänkte att den måste vara okej ;P Men nej, nu måste jag ta bussen in till jobbet & hoppas verkligen den är i tid för annars kommer jag för sent till jobbet... Ciao!

denim dress

jeansjeans

Hittade denna klänning i jeans på Asos alldeles nyss. Hur söt som helst!
För inte ens 500 kr kan du köpa den till mig ;P

älskade skor

shoes

Jag har ett seriöst i-landsproblem. Kan inte använda några av mina pumps. Har gått sönder klacken på dom och den enda skomakaren vi har här i vår stad har stängt. Så vad ska jag nu ha på mig i helgen, allt är förstört utan mina favoritskor! :P

friday

frukostsis

Sitter här & äter lite frukost, var sjukt hungrig när jag vaknade idag & frukost är ju alltid lika gott. Känns bra att vara tillbaka i bloggandet igen, har trots allt saknat det lite ;)

Idag ska jag dock jobba hela dagen och efter det så ska jag hem till sis och mysa med henne & Tea ikväll :) Så det blir nog inte så mycket bloggande idag ändå, tyvärr. Fast i och för sig så ska jag inte till jobbet förrän om en timme så ett & annat inlägg kan det nog hinnas med... Troligtvis :)

Saturday night live


Lite bilder på söta Ellen Page då hon var med i Saturday night live.

back on track

back on track

Jag tror att jag är back on track. Kanske. Mitt huvud & alla tankar där i har varit i kaos den senaste veckan och därmed har också lusten & inspirationen till att blogga inte varit på topp. And that's it...

Det har dock inte hänt så mycket i mitt liv de senaste dagarna ändå, jobbar mest hela tiden. Nu har jag dock tusen grejer att blogga om, om jag vill, för jag har samlat på mig under dagarna ;D

Har ni saknat mig då? Har haft lika många besökare men inte en enda "jag saknar dig"-kommentar ;)

...

"Bloggpaus"?
Kanske. Typ. Lite.

sleepless

eye

Blö. Kan inte sova. Har typ en miljon tankar som snurrar hit & dit i mitt huvud och jag hatar det. Varför kan ingen annan vara vaken nu & underhålla mig lite?

sega söndagar

hemköpego

Mår ganska okej idag ändå ;D Haha! Morgonen har jag spenderat med att fortsätta titta på mitt älskade That '70s show och ätit en massa knäckebröd. Annars har det inte hänt mycket, som vanligt på söndagar med andra ord.

Nu bär det i alla fall snart av till jobbet. Igen. Men det blir nog bra det med, förhoppningsvis kommer väl en & annan trevlig människa in.

kanel & apelsin

fest

Såhär fräsht är mitt bord efter igår. Tack för det killar!  ;D

party party!


Förfest hos mig igår, som sagt, och jag var ganska mycket minoritet som tjej :P Men jag hade mucho skoj! Först satt vi i mitt rum men sen förflyttades förfesten upp till mamma, pappa & melodifestivalen i vardagsrummet istället :P Sen tittade Nea inom lite efter jobbet också :)

as if!

Mitt horoskop idag: "dagen börjar med fart och fläkt, men vill du ha en riktigt fin lördag bör du satsa på en stillsam afton".
Stillsam afton? Det kan dom ju glömma, här är det party som gäller! ;D

nothing

flower

Inte mycket till update, som jag sa igår, eftersom jag har jobbat som en tok. Typ. Därför blir det nog inte mycket med att imorgon heller, för först är det jobb och sen på kvällen är det party! Förfest at my place med killarna & senare är det Harry's som gäller! Mucho nice, är festasugen ;) 

Kvällen efter jobbet har jag spenderat framför tv:n & That '70s show. Nu tänkte jag däremot sova, om jag kan dvs. Har haft lite svårt för det den senaste tiden. Anyways, sleep tight don't let the bedbugs bite.