update on life

• min lilla Bella har grävt ner sig under en sten i hennes terrarie och vägrar komma upp. Otacksamma ödla som inte använder grottan jag köper utan gräver sig en egen. Fy :P
• Jag har lekt med min nya kamera en massa idag med, och den tar riktigt bra bilder. Wooho! Värt vartenda öre.
• En massa party party i helgen trots att man inte är 18, ibland har man bra tur. Ska bli hur kul som helst även om jag inte har koll på folket för det känns som evigheter sen man var på "husfest" (vilket oftast är det roligaste) och denna helgen är det två stycken t.o.m.
• Systern min flyttar imon & jag ska försöka att hinna med att hjälpa henne & Kenty lite granna efter skolan. Mycket trevligt att hon bor i Karlshamn igen, då kan man hälsa på lite titt som tätt :)

this day

Ännu en dag då man kommer hem typ sent från staden. Idag har jag nämligen varit hos chiropraktorn och knäckt till ryggen. Tur att inte Jenny var där för hon hade då INTE gillat ljudet ;) Var även en runda på staden innan idag med Jenny & Sofie och åt på Bönan eftersom maten i skolan inte såg så frestande ut, i alla fall inte mitt gluten & mjölkfria som ofta påminner om kattmat och ibland t.o.m. uppspydd sådan. Eew liksom.
Ikväll ska det firas för pappsen min fyller hela 41 år idag. Grattis! Han ville käka kräftor så det ska det göras senare men jag tar räkor istället, för det är bra mycket bättre. Sen ska jag titta på Idol idag med, det är verkligen underhållning på hög nivå ;D Och leka lite med Bella med såklart, om hon nu inte har tuggat av sig svansen eller vad tror du Nea? Hahaha.

Jessica Simpson

simpsonsimpson

Jessica har tydligen tappat rösten, men det verkar inte göra så mycket för hon är rätt duktig på att göra miner istället. Ank-minen är verkligen riktigt snygg, haha.

Kaxig bibliotekarie

Kille 18+: Hej, jag tänkte lämna igen dessa böcker.
Bibliotekarie 45+ (knappar lite på datorn): Dessa är försenade.
Kille 18+: Jo, jag skulle lämnat in dem när jag tog studenten. Men bättre sent än aldrig tänkte jag.
Bibliotekarie 45+: Jasså, men du ska inte läsa något nu då alltså?
Kille 18+: Nej du, jag fick tillräckligt bra betyg för att lyckas här i livet.
Bibliotekarie 45+ (mumlandes): Men inte tillräckligt smart för att lämna igen en bokjävel i tid.


finally at home

Nu är jag hemma igen, har varit borta hela dagen & gjort en massa. Känns som om denna dagen har varit jättelång & jag är typ helt fel med tiden. Först var det upp med tuppen som gällde & sen till skolan för att ha geografi & naturkunskap (joy!). Sen hade jag typ en och en halvtimmes tid som jag inte hade något att göra tills jag skulle möta upp Nea så jag satte mig på mammas jobb & gjorde nada. Sen gick jag & Nea på körskolan & pluggade lite teori innan vi hade körlektion (båda två på samma tid men faktiskt av en slump). Sen efter körningen pluggade vi lite till & sen kollade vi in staden lite med Micke för jag skulle nämligen till djuraffären klockan halv sex och hämta mitt lysrör som jag beställt. Sen bar det äntligen hemåt igen. En trevlig men mycket lång dag.
Nu vet jag icke vad som händer, verkar inte som om det vill sluta regna så kan väl inte springa idag heller. Bittert. Men kanske cyklar lite på träningscykeln istället, i alla fall bättre än ingenting. Har ju inte kunnat träna på några dagar nu p.g.a. foten. Hatar att inte kunna träna när jag vill, jävla skitregn.

idol

Har faktiskt saknat det, Idol är ett väldigt underhållande program. Faktiskt. Jag & pappa satt och asgarvade till vissa personer som, hrm... inte sjöng SÅ bra om man säger så :P I alla fall så sjöng de låten "answer" med Pauline och nu var jag tvungen att lyssna på den. Älskar verkligen den låten, men det var ett bra tag sen jag lyssnade på den nu. Den tar mig tillsbaks till nian och allt runtomkring då, lyssnade på den låten nonstop i nian nämligen. Påminner om vissa personer & vissa händelser. Yeah, that's it. Finns inget bättre än musik.

oväntat

oväntat

Absolut dagens, eller kanske t.o.m. veckans, mest oväntade; Mila Kunis (Jackie i "That 70's show") & Macaulay Culkin ("ensam hemma"-killen) är ett par! Var det någon som visste om det och hur länge har de egentligen varit tillsammans? Herregud vad oväntat... Ramlade nästan av stolen när jag läste det. Det mest otippade, oväntade & omatchande på riktigt länge.

Psst, när jag sökte på Macaulay Culkin hittade jag världens sötaste bild på honom & Elijah Wood som små. Aaw!

dagens

Låt: Lily Allen - smile & Akon - snitch
Har gjort: skola, lunchat med pappsen & tillsist körskolan.
Ska göra: eeh, tjaa... Leka med Bella? ;D
Humör: relativt bra.
Klädsel: cheap monday-jeans, linne från MQ & svart kofta.
Tv-titt: IDOL! :D

Adam Brody


Okej, detta är ett tönt-inlägg men även ett rent fakta-inlägg. Adam Brody är sinnessjukt het and that's it. Ursäkta mig, men jag har så jävla rätt. Haha. Dessa korten är från en fototagning med Elle Magazine som han gjorde någon gång någonstans, ååh... Och ja, jag känner mig som värsta fjortisen när jag skriver det här inlägget, men det får vara så idag.

this night

Ikväll har jag verkligen varit halvdöd... Hur trött som helst & ont i huvudet som fasiken, så det har alltså inte gjort så mycket att jag inte får springa p.g.a. min fot för jag hade troligen inte pallat i alla fall :P Fast ville springa i morse då när jag vaknde så tidigt, men kom på att Jenny hade dödat mig om jag gjort det! Haha.
I alla fall så har det alltså inte hänt så mycket ikväll, mest tagit det lugnt, pluggat lite spanska, kollat tv & såklart lekt lite med Bella. Har faktiskt myst med henne en massa idag, hon diggade en hel del att bli "kliad" (hur man nu kliar en ödla... orkar inte förklara, haha). Jaja, nu ska jag msn:a lite till med Nea & Jenny och sen ska jag sooova för det är det verkligen behov av idag.

dagens

Låt: Lily Allen - smile
Har gjort: handlat present till pappa & sen skola i 40 minuter.
Ska göra: ska till optikern vid fyra.
Klädsel:
såhär igen.
Humör: seg, orkar inte ta bussen in till stan igen.
Tv-titt: That 70's show.

58th emmy awards


Ett urval av bilder från årets Emmy-gala, från vänster: Eva Longoria, Jennifer Love Hewitt, Evangeline Lilly, Tyra Banks, Debra Messing & Heidi Klum. Jag tycker att dessa sex stycken har lyckats mer eller mindre med sitt val av klänning. Mest lyckade tycker jag faktiskt att Eva Longoria & Evangeline Lilly är. För fler bilder klicka här.

godmorgon

Här sitter jag, rastlös & ingenting att göra. Kunde inte somna om när jag vaknde vid åtta så det var lika bra att stiga upp, tyvärr. Så jag har ätit världens bästa frukost bestående av fruktsallad; ananas, banan, kiwi, nektarin, mango & vindruvor. Mums! Och sedan så gjorde jag frukost till Bella som däremot inte jag ansåg vara lika gott; sallad, mangold, rödkål & morot. Hoppas att hon diggar det i alla fall, hehe.
Tänkte att eftersom jag nu ändå var uppe så tidigt så kan jag ju åka in till staden tidigare & utföra alla mina ärenden på förmiddagen istället för eftermiddagen. Kan ju vara ganska smart, ändå inte kul att bara sitta här hemma. Så kan jag istället åka hem efter projektet och sedan åka tillbaks till stan när det är dags för optikern. Ja, det blir bäst så.

update on bella

BellaBella

Tog lite nya bilder idag, tyvärr blev det inte så bra bilder med ljuset och så, men here you are i alla fall. Vågade inte riktigt på henne med kameran så mycket, kanske inte så kul att få en silvrig sak som är betydligt större än henne mitt i fejset. Hon är verkligen supermegasöt även om hon är något av det stissigaste jag har varit med om! Haha, hoppas & tror att hon lugnar ner sig snart... Och att hon fattar att det INTE går att krafsa sig genom en glasruta :P Fick lite connection med henne idag faktiskt då hon satt på min hand inne i terrariet & kollade en massa på mig. När jag blinkade & blundade med ögonen så gjorde hon likadant, megasött! :) Fast jag är lite sur på henne faktiskt, hehe, köpte en fin grotta till henne för 110 kronor som hon inte vill vara i. Hur otacksamt är inte det då? ;D

aj

Vad gör man om man har vrickat foten och det inte går över utan bara blir värre och värre? Flippar snart nämligen, måste ju kunna springa imorgon! Ajaj.

jahaja

Imon är det måndag, och då är det skola igen men jag ska tacka gudarna (eller mig själv, eller syv) för att jag denna terminen endast har 40 minuters projektarbete på måndagar. Hur underbart är inte det då? Fast imorgon har jag faktiskt en massa att göra ändå, så kan inte ha sovmorgon hur mycket jag än vill :P Ska jobba, sen skolan, sen köpa lite grejer i stan & till sist till optikern för att skaffa linser - i vilket fall mycket, mycket bättre än att sitta i skolan! 
Igår var Jenny & Lizze här. Vi kollade på film, åt godis, kollade igenom H&M-katalogen & spelade Twister. Trevligt värre alltså, som vanligt! Lizze ville inte se Slang så jag hade täckt över hans terrarie med två handdukar så det gick bra i alla fall :P


dagens

Låt: Sir Mix Alot - I like big butts
Har gjort: reptilmässan & allt därtill.
Ska göra: träffa Lizze & Jenny :D
Klädsel: Lee-jeans, linne från H&M & svart kofta.
Humör: wiiee.
Tv-titt: nada & niente, i alla fall vad jag vet nu.
Snällaste: han som jag köpte Bella av, världens mest hjälpsamma!

Bella

bella

Here you are, den allra första bilden på Bella, min nya ödla. Är hon inte för söt? Har precis lugnat ner mig efter en dag fyllt med en massa att göra. Först var vi flera timmar i Kristianstad på reptilmässan & sen när vi kom hem så skulle det fixas & donas med terrariet och så, men nu är allt klart! :) Men Bella var faktiskt inte allt som inhandlades idag, min kära far köpte en strumpebandssnok. Och rolig som min far är så har han döpt ormen till Slang, endast för att jävlas med mig (blir "slangbella" för er som missade det :P). Lägger inte upp bilder här direkt på bloggen på Slang för Lizzes skull, men klicka
här så får ni se en relativt dålig bild på honom (bak vid stocken).

off we go

Har varit uppe och sprungit en runda & duschat och nu sitter jag här och käkar frukost som består av fruktsallad. Såklart! Snart ska vi köra iväg, rättare sagt så ska jag övningsköra ner, till Kristianstad. Ska bara göra mig iordning lite & sådär, men sen så! Ha en trevlig dag, för det ska jag ha :D

bye bye

outfit

Snart bär det av till Jenny för en trevlig kväll med ett par bruds samlade; Nea, Lizze, Rua, jag & så Jenny såklart. Ska laga lite mat och sådära, som vi gjorde hos Lizze förra helgen typ :) Ni ser vad jag har på mig på bilden ovan, inget speciellt eftersom vi bara ska sitta hemma men i alla fall en liten outfit-bild ;D Hehe, hade tråkigt så klickade lite med kameran :P
Längtar megamest till imorgon för då ska vi till Reptilmässan och jag ska äntligen köpa hem min fina, lilla ödla. Har känt mig ensam utan det länge nu, känns som om Putte varit borta jättelänge. Usch & fy.

dagens

Låt: Mary J. Blige feat U2 - one & Akon såklart.
Har gjort: slutade skolan tidigt (hade ingen ind. val idag), var i stan en sväng och kollade in kameror så nu har jag snart köpt en fin kamera.
Ska göra: till Jenny ikväll och kanske springa nu snart om solen vill försvinna lite.
Humör: good, I think?
Klädsel: cityshorts & randigt linne.
såhär alltså.
Tv-titt: That 70's show.

today

Idag har jag inte gjort mycket meningsfullt med mitt liv. Var sinnessjukt rastlös där ett tag, visste inte var jag skulle ta mig till men sen så kollade jag på tv, käkade lite fruktsallad (of course), spelade kort, läste lite & så msn:ade lite granna, men det var det faktiskt inte tänkt att göras nu så tänker inte ens logga in för då fastnar man :P Tänkte istället gå & lägga mig och läsa min bok som är så väldigt bra & skum.
Har förresten förhoppningsvis lyckats byta mina kurser också, tyvärr inte så överdrivet bra byten men i alla fall bättre. Och så gör det också att jag är ledig i princip hela måndagarna denna terminen och det är INTE fel det ;) Har endast en 40 minuters lektion Projektarbete, otroligt nice!

Sleep tight, don't let the bedbugs bite.

shoes


De här söta skorna finns nu på Asos och för endast 135 svenska kronor så kan de bli mina. Hur billigt får ett ställe egentligen vara? ;P De är "in style of" Kate Moss och finns även i blått. Vill ha, vill ha.

konversation

Så här var min konversation med pappa idag på telefon då jag ville bli hämtad eftersom bussen inte gick förrän länge till.
 - Hej! Har du bilen? 
 - Ja. 
 - Älskar du mig? 
 - Ja. 
- Vill du hämta mig då? 
- Nej.
 

Meeh, ffs om han älskar mig få han väl hämta mig också & visa det! ;D

last update

För idag alltså, Nea tyckte det lät lite hemskt att säga så nämligen så lika bra att lägga till "för idag" ;P Ikväll har jag faktiskt hunnit med en del, vilket jag inte trodde att jag skulle göra. Först nördade jag lite & där på msn hittade jag en viss hetget som jag tänkte att jag kunde springa en runda med (behövde nämligen pushas lite eftersom jag var så hemskt osugen på att springa) och det ville hon så det bar av till blå spåret fram & tillbaka, och det gick faktiskt riktigt bra. Efter det så har jag läst ut min Veckorevyn (fattar inte varför jag köper den när jag endast irriterar mig på hur tidningen har blivit sedan Ebba tog över, men iaf), ätit fruktsallad (är typ beroende), kollat på That 70's show, och så ringde Fia och pratade lite :) Och nu så sitter jag här på msn, men tänkte faktiskt snart överge det och läsa min bok istället för den är så bra. Haha. Bye bye fokes, and have a nice evening!

vem?

gwhhrhw

Ser ni vilka kändisar detta är? Den till höger är väldigt lättigenkänlig tycker jag, Matt Damon såklart. Men han till vänster ser ut som en riktig tönt jämfört med vad han utger sig för att vara nu. Hahaha, denna killen är en yngre Eminem ;D
Johnny Depp var rätt söt som liten han med men man ser inte riktigt på bilden att det är han, tyvärr.

dagens

Låt: måste ta Obie Trice feat. Akon - snitch igen för den är bara bäst.
Har gjort: skola & sedan en liten runda på stan & fika tillsammans med Jenny & Nea. Mumsade på biskvi på Hamrins, mhm...
Ska göra: får se, är kluven. Vill sova men måste träna, så får se vad det blir tillslut :P
Humör: seeeg.
Klädsel: svarta cheap monday-jeans, svart brottarlinne & grå väst från MQ.
Fulaste: bokstavligt talat, riktigt förjävla
fult. Pink, skärp dig!
Tv-titt: nåt bra på tv idag? 

körskolan

Idag hade jag min allra första körlektion på Lundbergs körskola. Pretty nice, huh? :P Körde alltså med Bengt och han är riktigt trevlig så detta ska nog gå bra. Trodde att jag skulle vara riktigt meganervös när jag satte mig i bilen men det var jag faktiskt inte alls, så det var bara bra. Nu har jag nästa lektion nästa vecka... Får komma igång lite mer med teorin bara, men det blir nog bra! Förhoppningsvis.

dagens



Låt
: Galaxy - I fell in love with an alien (kände att jag inte kunde ta Akon en dag till ;D)
Har gjort: skola, suttit på körskolan med Nea, övningskört & varit ute en runda i skogen och tagit lite najsiga kort.
Ska göra: får se, ska i alla fall inte nörda idag igen. Satt på msn i 3 timmar igår, haha.
Humör: ont i huvudet, okej annars.
Tv-titt: That 70's show.
Citat: "nobody puts baby in a corner" - Dirty Dancing.

blaj

Är i skolan nu, har rast 10 minuter till och har inget att göra & ingen att prata med. Haha, helt mobbad! Nej, men jag är den enda som har Spanska nu typ & de i de andra klasserna hittar jag inte heller :P Så tänkte  jag skriver här lite, i brist på annat att göra liksom. Eva, min lärare, är faktiskt trevlig än så länge men jag är fortfarande tveksam till henne...

"Ursäkta" inläggen igår, hahaha. Det var jag & Adam som satt & pratade på msn och hade konstiga konversationer.
Skurt & jag orkar jag inte förklara, men vi är tydligen lika ;D Och visst är Adam en helt förträfflig poet? Hahaha.

Ifall ni har tråkigt, läs denna. Skoj! Men nu ska jag tillbaka till spanskan, see you later!

Poeten Adam

1. Gucci, hermés, märken och ståt,

vill helst ha ferrari bakom min nummerplåt.
Myser i den genom staden så grå, där jag ser dig, stå och gräla med nr2.
Nr.2 står för ordning i hierarkin, men ändå står han där med ett sånt hånflin.
Men djupt inne i själen är han en grubblande stofil,
som hellre visar sig i utsidans profil  


2
. Där du står, en vettskrämd asket,

liknar mest en sönderslagen poet.
Livet är borta precis som din eton skjorta.
Varför, frågar sig den förlorade monogamisten.
Vill hellre sitta framför kpisten.
de som tror att ett liv är fulländat med pengar och vilda fester,
de har ej funnit sina defekter.


Underbart bra, eller hur? ;D Han är en riktig poet den där Adam.


look-a-like?

meskurt


dagens

Låt: Obie Trice feat. Akon - snitch
Har gjort: sprungit, pratat med Nea i telefon & kollat på film.
Ska göra: eeh, msn:a? ;D
Klädsel: inget extraordinärt precis, alltså myströja. Hehe.
Humör: jadu, skola imon med så BLAJ.
Tv-titt: Heartbreak Hotel & Ocean's Eleven.  
Citat: "jag tycker du var ball när du slog huvudet i bänken" - Nea.

Teen choice awards



Några bilder från Teen choice awards 2006 från Hollywoodtuna & Egotastic. Från vänster: Mischa Barton, Jessica Simpson, Britney Spears, Jessica Alba, Brittany Murphy, Carmen Electra, Reese Witherspoon & Rachel Bilson. Jag tycker faktiskt att de flesta har lyckats med sitt klädval & ser fina ut trots att några av utstyrslarna är lite ovanliga & udda. Och Britney's stil har det väl varit sisådär med den senaste tiden, men visst okej.


Förresten, Kristen Bell wannabe Michelle Williams? Det ser verkligen ut som om hon försökt härma henne rätt rejält; rött läppstift, ungefär samma frisyr & samma färg på klänningen/blusen. Men Michelle såg ut sådär redan på Oscargalan, så Kristen är lite sen med härmandet.

första dagen

Puh, då var det över. Den allra första dagen i trean, sista året på gymnastiet. Tänk att vi faktiskt är äldst på skolan, respekt ;) Och dagen har varit helt okej faktiskt, trots allt. Schemat är helt okej, sovmorgon till tolv  på måndagar i alla fall - inte helt fel. Ska bara försöka byta Biologi B & Kultur & idéhistoria med, hoppas verkligen att det går att få ihop!
Nu ska jag kolla klart på Ocean's Eleven som jag påbörjade igår och sen ska jag springa en runda om det nu slutar regna. Ciao!

sommaren 2006

Nu är ännu en sommar och vårt sista sommarlov är slut, fy farao vad tiden har gått snabbt! Kändes som om det inte alls var längesen det var skolavslutning och man tyckte att det var en evighet tills man skulle tillbaka till skolan & allt plugg igen. Men helt plötsligt är den dagen imorgon. Jag kan nog inte ens beskriva med ord här på bloggen hur ogärna jag vill tillbaka till skolan & helvetet. Jag orkar inte med skolan och allt därtill... Plugg, plugg & så lite plugg till och så på allt plugg lite Ingemar. Joy!

Men jag ska också tillägga att jag nog har haft den bästa sommaren någonsin, trots vissa missöden & tråkigheter, för jag har hunnit med att göra sjukt mycket denna sommaren. Till att börja med hade jag en underbar första solsemester i Sunny Beach tillsammans med brudsen den första veckan på sommarlovet - vilken start liksom! Och när man kom hem därifrån så var det ju inte lugnt heller precis utan man började jobba på fritids tre veckor framåt med hälften underbara & hälften jobbiga barn (hade för övrigt hellre fortsatt jobba där istället för att börja skolan). Efter det var det den efterlängtade östersjöfestivalen som både var enormt rolig trots vissa tråkigheter, men det var i alla fall den roligaste festivalen hitintills enligt mig. Sen bar det av till Göteborg med mamma, pappa & Lizze som sällskap och det var inte fel det heller, utan det var fem roliga dagar med bl a shopping, Liseberg & en massa skratt. Sen bar det av till nästa favvostad, Helsingborg, med Nea som sällskap i två dagar - alltid fabulous med hetgeten! Tillslut denna sista veckan så bar det av till Liseberg igen på en endags-tripp med Jenny, Cassandra & Sofie.
 Och emellan allt det där har jag solat & badat en himla massa, kollat bio 3 gånger, partajat lite, jobbat annat jobb, haft disneymaraton och skaffat mig en ny liten idol som oväntat nog är Nic. Han är helt klart bäst & har gjort min sommar en aning trevligare! ;D (kära tv-chefer, jag har inte tagit sändnings-bussen!)

Hoppas att ni andra därute har haft en underbar sommar ni också och att ni får en trevligt fortsättning på detta året (... Och att skolan inte blir för illa utan i alla fall helt okej). Detta inlägget blev väldigt långt, vilket inte riktigt var planerat. Trevligt om nu någon orkade läsa igenom det :P Bye bye people!

gårdagen


Igår var jag, som sagt, hos Lizze och hade det allmänt trevligt med henne, Nea & Jenny. Vi åt tacos, mumsade blåbärs/hallon-paj, pratade, lekte med halsband, krängde godis & chips, körde en runda & kollade på Mysteriet på Greveholm :D Pretty nice alltså. Jag & Jenny sov även över där, men Nea pallade inte trycket för hon skulle jobba idag, och i morse så kollade vi klart på Greveholm. Hehe, sjukt längesen man såg det! Och förresten, Jenny är sjukt het på bilderna ovan ;D (... Och hon kommer att döda mig för att jag la in dom här, hihi).
Nähä, men nu ska jag fortsätta att kolla på Toy story som jag påbörjade igår. Disney for life! ;D

dagens

Låt: Obie Trice feat. Akon - snitch
Har gjort: inte mycket än, åkt hem från Lizze.
Ska göra: slappa... typ? haha.
Klädsel: korta pyjamasbyxor & brottarlinne. Otroligt hett ;D
Humör: vill inte att morgondagen ska komma!
Tv-titt: Toy story :D
Citat: "det känns som ett koncentrationsläger" - jag igår när vi skulle sova alla tre i samma säng, det var trångt + att Jenny puttades & dikterade hur & var jag skulle ligga! ;D

on my way to Sternö

outfit

Snart bär det av till Lizze iförd klädseln ovan för att ha trevligt & äta gott (tacos & senare blåbär/hallon-paj). Mumsigt värre! Jag vill se klart de Mysteriet på Greveholm-avsnitten som vi påbörjade i tisdags med ;D Men Nea verkade inte så överdrivet sugen på det, haha bittert. Nähä, nu ska jag fortsätta att göra mig iordning (ser för tillfället ut som en panda) & lyssna på lite good music;
Akon - snitch
Bloodhound Gang - foxtrot uniform charlie kilo
Panic! At the disco - I write sins not tragedies
Panic! At the disco - the only difference between...
Eminem - shake that ass
Flashdance - what a feeling (och många, många fler...)

rainy day

Usch ja, jag som skulle ut & springa men det ser ut som om jag får vänta med det en stund i alla fall. Hoppas att det slutar regna i eftermiddag i alla fall. Annars händer nog inte så mycket idag, ska städa mitt rum bara :P Men ikväll så ska vi till Lizze och laga middag & ha allmänt trevligt jag & brudsen (jag, Nea, Jenny & kanske Fia). Ska bli trevligt värre, troligen & förhoppningsvis! :P

Igår kollade jag bio med Nea, Micke & Lizze. Och filmen var... Okej? Typ nåt sånt, den var bra men inte mer liksom. Efter bion gick vi och åt på bönan med Micke, som för övrigt åt hur sakta som helst, och sen cyklade vi hem till Lizze och pratade & gjorde blåbärsmilkshake. Mums!

dagens

Låt: Den lilla sjöljungfrun - hela min värld
Har gjort:
bakat kaka, gjort müsli, tittat på film... En massa onödigt.
Ska göra: på bio & se Offside med Nea, Lizze & Micke :)
Klädsel: blå jeans, svart halterneck-linne från MQ & svart kofta.
Humör: tiptop.
Tv-titt: A lot like love & halva Ocean's Twelve.

baka en kaka


Idag har jag varit väldigt duktig och bakat Moccarutor (eller snoddas eller kärleksmums, kalla det vad du vill men i mitt fina, glutenfria recept så står det moccarutor :P). I vanliga fall om jag ska baka nåt så blir det kladdkaka eller paj för det är lätt & går snabbt att göra + att det är väldigt gott. Men idag hade jag bestämt mig för att baka moccarutor, dels för att det var riktigt längesen & jag hade glömt hur det smakat men främst för att Jenny har tjatat om sina snoddas ett tag nu :P Jag trodde först att jag hade misslyckats totalt men sen så blidde det bra tillslut & herregud så gott det var... Och Jenny, denna gången så slängde jag inte det utan frös in allt det som blev över ;) För övrigt så hade vi ingen kokos hemma ifall ni undrar över bilderna :P

Nelly

Hinner ju nästan inte med Nelly's uppdateringar på hemsidan. De får ju in nya saker hela tiden känns det som, och snyggt är det med! Vill ju bara beställa en massa, men det kan jag ju inte nu... Måste ju fortfarande spara till kameran. Bittert. Och så ska jag ju faktiskt beställa lite från H&M-katalogen med så, nej. Men om någon vänlig själ därute vill ge mig lite så går ju det bra ;D


msn-samtal med Nea

Neea säger:
vill du höra ett dagens i-landsproblem till?
emelie. säger:
Mhm?
Neea säger:
att alla mina vanliga trosor är typ dubbelt så heta som stringen nu för tiden, men ingen ser mina vanliga, för i skolan t.ex gympa o sånt har man ju aldrig vanliga så alla missar mina ûberheta trosor ;D hahaha
emelie. säger:
mina med ;D
emelie. säger:
har med samma jobbiga problem... usch & fy :P

Neea säger:
så bittert att string aldrig kan bli lika fina typ, för det är så mkt mindre yta eller ngt haha ;D

emelie. säger:
HAHAHA


lugn kväll

Kände verkligen för att bara vara hemma ikväll och ta det lugnt & nörda här lite för det var faktiskt ett bra tag sen. Har haft fullt upp en massa den senaste tiden, det har ju varit skoj men ikväll kände jag inte för nåt så så blev det. Har sprungit en runda, duschat & nu tänkte jag nörda här tills jag tröttnar på det ;P Ska försöka lägga mig relativt tidigt ikväll med, men jag fastnar säkert på msn...
Innan idag så fikade jag ju på staden med Jenny & Lizze, trevligt värre! Jag var i och för sig hur trött som helst där ett tag men det var trevligt i alla fall, biskvi är ju alltid gott & flickorna alltid trevliga :) Hann även vattna hos mormor & morfar, boka körlektion och klippa mig. Så nu får jag se hur mycket håret kryllar upp sig... Vill inte bli svamp bara! ;D

dagens

Låt: Bloodhound Gand - Foxtrot uniform charlie kilo
Har gjort: lagt in gårdagens bilder & gjort mig iordning.
Ska göra: en himla massa! Klippa mig, jobba, fika med Lizze, boka körlektion, springa...
Humör: finfint, typ.
Klädsel: blåa jeans, H&M-linne & svart kofta.
Fulaste
bilden på Heath Ledger och Michelle Williams ;D
Tv-titt: inget än så länge men kanske en av fílmerna jag lånade av Lizze ikväll.

Liseberg

Åkte ju till Liseberg igår för andra gången i år med Jenny, Sofie & Cassandra på en liten dags-tripp. Dagen var väldigt lyckad & bjöd på en hel del skratt ;D Hann med riktigt mycket för det var inte alls mycket folk; åkte de bästa minst 2 gånger, gick spökhotellet Gasten, åkte kanin-rundan, sagoslottet (kejsaren är SÅ het!), besökte kristallsalen, tittade på Michael Jackson's handavtryck och blev spelberoende på Chokladhjulen. En otroligt rolig dag alltså! :) Bra jobbat av Cassa att köra hela vägen med, kan tänka mig att det var riktigt jobbigt, speciellt på natten sen. Usch ja, men det gick ju bra & vi sjöng till diverse låtar på vägen (bl a Shake that ass) ;D Ett bra avslut på sommarlovet alltså, för detta blev ju den sista trippen denna sommaren!  




Lite fler av gårdagens bilder går att beskåda här.

on the road again

Nu om en halvtimme så bär det av till Göteborg igen, för andra gången den här sommaren. Men denna gång endast för en dags-tripp till Liseberg med Jenny, Sofie & Cassandra. Ska bli sjukt najs! Älskar Liseberg så hoppas på att det inte är så mycket kö den här gången som det var förra, men det är det troligen inte. Fy farao vad där ska åkas idag! :D

See you later, and have a nice day!

edward scissorhands

edward

Fatta sjukt gärna jag hade velat ha den här tröjan! Jag fullkomligt älskar filmen Edward Scissorhands (och Johnny depp med för den delen ;) Haha). Give it to me, please!

godmorgon

Har precis käkat fruktsallad till frukost igen, det är sinnessjukt gott. Skulle kunna äta det hur mycket som helst! Anyway... Får se hur dagen blir med tanke på vädret. Det var meningen att jag skulle följa med Lizze & Jenny för att prova på att spela lite golf. Men vet inte riktigt om det går om vädret fortsätter såhär, får väl se, men i annat fall skulle vi hitta på nåt annat. Så det blir nog en trevlig dag i alla fall :P


bäst klädda

Jag var inne på  People.com och där hade de en liten omröstning för vilken kändis som klär sig bäst. 20 stycken olika kvinnliga kändisar fanns med på listan och enligt rösterna så tycker majoriteten att Jennifer Aniston är den som klär sig bäst. Och visst jag håller med, hon klär sig snyggt & stilrent, fast jag tycker nog endast att hon är en av de som är på toppen. Det finns en hel del andra i Hollywood som kan mäta sig med henne, minst sagt. Kate Moss, Nicole Richie & Jessica Alba är också några som enligt mig klär sig snyggt & modemedvetet. Här nedan är åtta av de hedrade som fanns med på listan, är dock lite förvånad att inte Lindsay Lohan fick vara med.



jävla skit

Var nyss inne på min dexter för att kolla grupplistor etc. och läser att jag ska ha Christer Janérus som lärare i Kultur & idéhistoria och inte Ulf. Oh, my god nu MÅSTE jag byta ffs! ;D Klarar inte av att ha honom som lärare ett helt år till, haha, eller vad säger du Jenny? Men får väl se när skolan börjar om det verkligen är så. Hoppas, hoppas verkligen inte det! Tror i alla fall att jag ska byta kursen Biologi b till något annat, för den kursen känns inte så lockande längre... Helt onödigt när jag inte ska bli nåt där jag har nytta av kursen i alla fall.

Lista

Hittade en lista nånstans, whatever, och tänkte att det var lite trevligt tidsfördriv. Den är lite ändrad & lite förkortad men here you are.

5 filmer jag kan se om och om igen:
1. Dirty Dancing
2. Shrek 
3. Disney-filmer
4. Ocean's eleven
5. Grease (... och många, många fler!)

5 ställen jag vill åka till:
1. Venedig
2. Thailand
3. Australien
4. USA
5. London

5 tv-serier jag gärna ser:
1. Lost
2. That 70's show
3. Nilecity
4. Hem till Midgård
5. Hey Baberiba (har ju endast kanalerna 1,2 & 4...)

5 webbsidor jag besöker dagligen:
1. blogg.se
2. lunarstorm.se
3. Tjuvlyssnat.se
4. hollywoodrag.com
5. Lilija.com

5 böcker jag tycker är bra:
1. Harry Potter-serien
2. Pojken som kallades det
3. Godnatt Mister Tom
4. Blixtsken, Dean Koontz
5. Sandor slash Ida


tillbaks till civilisationen igen

Sådär ja, nu har man varit ute på landet en runda igen (alltså till mina kära morföräldrar) och det är alltid lika mysigt. Denna gången åkte jag ut där med sis, Kenty & deras hund Pink. Trevligt värre alltså!
Nu mår jag typ bajs, ont i huvudet & seg i kroppen. Men men, efter ett par panodil så ska det nog ordna sig ;D Planerna för kvällen är att åka till Nea en stund för där skulle tydligen a few fokes vara. Men nu tror jag att jag ska försöka sova eller nåt... Ciao!

update:
Förresten dagens citat, sagt av Johanna i en antik-affär:
 - Nej, nu drar vi här ifrån. Det har luktat gammal kärring alltför länge nu!

dagens

Låt: Panic! At the disco - the only difference between....
Har gjort: tränat & kollat Scary Movie 2.
Ska göra: ska till mormor & morfar ute på landet med Sis & Kenty vid halv 5.
Humör: wooho!
Klädsel: svarta cityshorts, linne & svart kofta.
Tv-titt: lite Scary Movie bara. Tv:n känns inte SÅ lockade idag efter gårdagen ;D
Vill: ha fruktsallad... NU!  

Maraton

Så nu var det över, puh. Men skoj var det och jag är riktigt förvånad över mig själv att jag inte blev trött. Jag är typ bäst på disneymaraton, Jenny med för den delen. Rua pallade också trycket en bra stund, Nea var bara lite sämre & Linn var där typ en halvtimme ;)
Åkte till Jenny vid 10 tiden, handlade tacos & chokladfondue och sen började allt filmtittande. Tio stycken filmer hann vi med; Pongo & de 101 dalmatinerna, Tarzan, Peter Pan, Aladdin, Skönheten & odjuret, Björnbröder, Herkules, Lilla sjöljungfrun, Mulan & Lejonkungen. Rätt bra jobbat tycker jag, fast det var lite synd för det var några filmer som jag hade velat se som t ex Hitta Nemo & Svärdet i stenen. Men men... Vi hann ju med en hel del i alla fall så jag är nöjd :D

Och nej, vi är inte dumma & huvudet ;) Man ska ha barnasinnet i behåll + att disneyfilmer är världens bästa ;D

bortrövad

22.00
- Ska du med & bada?
- Nej, jag pallar inte.
- Jo, det ska du visst det. Vi hämtar dig om 15 min.


Typ sådär var ett msn-samtal med Kotten igår. Jaha? Haha, så jag hade visst inte så mycket val utan fick hänga med Kotten & Lizze och bada i Långasjön :P Men det var trevligt, skönt i vattnet men mindre skönt på land. En massa tyskar var där med och kom fram & pratade med oss. Hrm... Hatar tyska! :P Sen åkte vi inom twinsen en runda med men jag var megatrött, sov typ ingenting igårnatt nämligen. Men det var trevligt i alla fall, att bli medtvingad att bada & halvt bortrövad. Haha.


Puh

Har precis sprungit en runda och duschat. Perfekt väder att springa i idag tyckte jag, sådär lagom svalt. Skönt var det i alla fall trots att ryggen min fortfarande jobbar sig ganska mycket. Ringde Fia gjorde jag också men där fick jag inget svar, försöker väl om en stund igen. Efter det hade jag tänkt att bara sitta här och nörda & göra nada meningsfullt. Haha.

Ska ladda inför mitt & Jenny's disneymaraton imorgon ;) Vi två är de enda som håller ut alla timmarna, vilket vi inte ens nu vet hur många det kommer att bli. Nea & Rua ska också vara med på ett hörn, men de pallar inte riktigt trycket som vi gör, hehe. Imorgon klockan tio bär det av till Jenny; en massa filmer, pyjamas, täcke & kudde, tacos & chokladfondue - kommer bli skoj! ;D Man ska ha barnasinnet i behåll, annars är inte livet lika roligt att leva. Frågan är bara vilka av alla
disney-filmer som vi ska prioritera...

Helsingborg

Nu är vi (alltså jag & Nea) back in business igen efter en liten tvådagars-tripp till Helsingborg vilket har innefattat shopping, besök på beachen, myspys med godis i lobbyn, thai-mat, hotellfrukost (ååh, mums!), djur-tittande på Tropikariet & så shopping igen. Alltså väldigt trevligt, alltid trevligt med Nea :) Det var ju tänkt att jag inte skulle shoppa så värst mycket eftersom jag handlade så mycket i Göteborg, men det gick inte så bra på den fronten utan handlade en hel del: 2 randiga linnen, mascara, almanacka, klocka, vit kofta, grå väst-sak, trosor, diadem... Ja, precis. Så kan nog tyvärr inte hänga med till Liseberg längre, måste ju ha pengarna till min digitalkamera, men ska tänka över det lite till först. Men jag kan ju alltid åka dit i vinter, eller vad säger du Nea? ;D




dagens

Låt(ar): Martin & Alle - too much love will kill you
   Panic! At the disco - I write sins not tragedies
   Roxanne - falling deep
   David Grey - this years love
Har gjort: slappat, orkar inte vara ute.
Ska göra: packa klart, springa & käka fruktsallad.  
Tv-titt: resten av
Fight Club.
Fulaste: Britney Spears hemmagjorda video. She's acting weird.
Citat: "jag ville skjuta varenda panda som inte knullar för att rädda sin art" - Fight Club.

Lizze-dag

Igår var jag med Lizze nästan hela dagen :D Först solade & badade vi på Sternö och sen efter typ en och en halv timmes duschpaus så åkte jag till Lizze igen. Då gick vi en runda och så åt vi glass på glassbåten, otroligt gott! Sen gick vi hem till Lizze igen och åkte vidare ut till Sternö och tog lite heta kort, har inte fått hennes än men mina är här nedan. Och tillsist så kollade vi på Fight Club, en av mina favvo-filmer, men hon diggade inte den och så somnade hon typ. Lite illa men ändå, man måste gilla Fight Club! ;D



Idag så kan jag inte bestämma mig vad jag ska göra, ett riktigt dilemma. Sternö eller jobba? En sak som är säkert är att jag ska packa och springa en runda, resten är inte fullt så viktigt.

hrmf

Wannabe-Nea eller vad är problemet? Lägg ner.

glassbåten

Sitter här och väntar på Lizze som ska hämta mig i sin fina, blåa bil. Vi ska gå runt lite & ha allmänt skoj och sen ska vi kanske inom glassbåten också. Mumsigt värre! Det blir i alla fall trevligt värre, som vanligt. Har ju fläkt idag på stranden också och självklart var killarna som allihopa har röda badbyxor på sig där idag med, som alltid. Så extremt fult att alla har samma, fast idag var de bara fyra men de brukar vara fem ;D

antingen eller

Okej, jag har sjukt tråkigt just nu. Sitter fortfarande här och gör ingenting meningsfullt alls. Jenny kunde inte luncha och jag orkar bara inte jobba i den här värmen. Lizze & Sternö lockar sjukt mycker mer just nu, så det blir det istället. I brist på annat att göra så har jag fördrivit tiden ytterligare med att göra en "antingen eller-lista", som jag så vackert kallar det.

Sparare eller slösare: både och, mittimellan typ. Sparar ibland, slösar ibland :P
Förhållande eller singel: är singel, men det är inget medvetet val precis. Haha.
Fotboll eller hockey: egentligen inget, men fotboll isf.
Glasögon eller linser: har hellre linser, trivs inte i glasögon.
Storstad eller småstad: mellanstad, lagom är bäst.
Stökigt eller städat: städat är väl trevligast, men det är orken som avgör ;D
Restaurang eller hemlagat: hemlagat, jag är bäääst på att laga mat. Nästan.
Tävling eller lek: lek!
Händer eller fötter: eew, händer helt klart! Något av det första jag kollar in för den delen, fräsha händer är viktigt.
Stark eller svag: jag är sjukt stark, mohaha!
Hus eller lägenhet: hus, lägenheter är irriterande med allt ljud hela tiden.
Brun eller blek: brun, borde inte finnas nåt annat alternativ :P
Sällskapsspel eller tvspel: både och, Super Mario är sjukt kul men det är Monopol också ;D 
Promenad eller bio: promenad.
Öl eller vin: vin, öl är örk.  
Godis eller snacks: beror på humör. Chips & godis är lika gott!
Byxor eller kjol: beror också på, är det varmt eller inte liksom? haha.
Tv eller film: film, absolut (vi ju faktiskt alla 70's avsnitt inspelade på band, hehe).
Bok eller tidning: hrm, beror på om det är Solo eller inte ;P
Bar eller nattklubb: nattlubb, dansa är ju det roliga!
Arbete eller skola: usch & fy för skola. Har iofs inte varit ute riktigt i arbetslivet än, bara mina 3 veckor på fritids, men om jag utgår från det så absolut arbete.
Morgon eller kväll: kväll, sjukt mycket bättre.

tidsfördriv

sunny beachGöteborg

Hade tråkigt igår också och som tidsfördriv gjorde jag två sådana här kollage-saker. En för Sunny Beach & en för Göteborg, troligen kommer nog en för Helsingborg sen också (när vi väl varit där dvs och om Nea vill vara med på ett par kort ;P).

för tidigt

Jag som skulle sova länge idag, eller i alla fall längre än nio, men så var mamma & pappa uppe för att de ska iväg så då råkade ju jag också vakna. Bittert. Så jag har suttit här nu en stund och lyssnat på musik (I write sins not tragedies, såklart!) & kollat runt lite för att försöka fördriva tiden lite. Käkar fruktsallad till frukost, vet ni hur grymt underskattat fruktsallad är egentligen? Det är helt gudomligt gott, speciellt om man har mycket olika frukt i som jag har idag. Mhm... Mums.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog in till mormor & morfar och jobba lite granna eftersom jag inte har så mycket annat bättre för mig. Ska kanske luncha med Jenny på Thai men vet inte riktigt vad vi bestämde och så vet jag inte när jag vågar ringa henne så jag får väl se :P

dagens

En sen dagens men jag har inte så mycket bättre för mig denna underbara lördagskväll förutom att msn:a.

Låt: Panic! At the disco - I write sins not tragedies
Har gjort: övningskört, kollat film, pratat en massa i telefon, msn:at. 
Ska göra: kolla klart på Corpse Bride & sova så småningom.  
Humör: lättad. 
Tv-titt: Dirty Dancing, Save the last dance & Corpse Bride.
Klädsel: inte speciellt hett, min mys-bulgarien-tröja.

godmorgon gott folk

Jag har faktiskt varit uppe sedan nio idag; sprungit en runda, duschat & ätit frukost såklart. Så nu är jag nöjd. Fast jag har en massa att göra idag känns det som. Ska fixa till all packning (men packade faktiskt upp det mesta igår, wooho), cykla till mormor & morfar (och tillbaka, endast för lite vattning. Bittert...) och så har jag några samtal att ringa med som jag inte hann med igårkväll när jag kom hem. Men telefonsamtal är skoj, för det mesta i alla fall.
Längtar tills jag får använda min nya outfit, alltså mina
jeans, linnet och skorna. Ju mer jag tänker på vad jag köpte i Göteborg så kommer jag på att det är hur mycket som helst. En massa smågrejer! Handlade upp nästan exakt alla de pengarna som jag hade i kontanter med mig, vilket var ca. 2200. Hehe, inte fy skam det ;D


I'm back!

Efter en galen vecka i Göteborg med mamms, papps, Lizze & pappas kusin Tony. Har haft otroligt kul och en hel del roligheter har hunnits med, vilket det även finns bildbevis på nedan ;D Detta kommer att bli ett långt inlägg, men om ni orkar läsa så är väl det trevligt ;P

Måndag:
Första Ullared-dagen som vi alla (utom mamma) bävade för, inte riktigt kanske men lite scary var vi allt att vi skulle få tillbringa minst 5 timmar på Ullared :P Men förvånande nog så klarade mammsen det på 3 timmar, riktigt stolt över henne! Inte så mycket shopping detta året faktiskt, endast 192 kronor spenderades på Ullared.

Tisdag:
Liseberg och en massa karusellåkande! :D Tyvärr otroligt mycket folk denna dag och köerna var enorma, och detta är inte en överdrift, för köerna till Flumeride var en bit upp i trappan till bl a Uppskjutet (!). Så tyvärr så kunde vi varken åka den eller Kållerado, lite bittert men för fasiken vi hann med Balder 2 gånger så jag är lika glad för det! Hehe, tog ett enormt snyggt kort med i andra åkturen som var tvunget att köpas ;) Träffade även på Jenny & Lisa på Liseberg som vi åkte ett par karuseller med, trevligt värre! Fick däremot inte upp Lizze i varken Uppskjutet eller Höjdskräcken så Tony & pappsen fick hänga på istället, men det gick bra det med.


Onsdag:
Shopping, shopping, shopping - trodde jag, men det blev bara halvsant för min del. Hittade inte alls så mycket som jag ville utan endast lite smått & gott som t ex underkläder, smink... Men som tur var hittade jag ett par skor som jag är fullkomligt förälskad i ;D Lizze däremot handlade en hel del, hehe :) Resten av kvällen spenderades med film och Center... Mums!


Torsdag:
Då bar det till slottsskogen, Sveriges äldsta djurpark fick jag veta, där vi kollade på en massa söta djur. Tyvärr var inte alla djuren så bra på att posa, sälarna har en hel del att lära ;D Efter all djur & natur åkte vi till Pattille för att checka in ett annat köpcenter vilket var en väldans tur att vi gjorde för där fixade jag klart min shopping & blev helt nöjd. Tre linnen, mer underkläder & ett par röda jeans inhandlades :D


Fredag:
Andra och sista Ullared-dagen. Mor min klarade även denna gång att gå igenom det på endast 3 timmar. Tiden spenderade jag & Lizze på ett fik i väntan på mor & far. Sen åkte vi hem i 3 dryga timmar och vår lilla trip till Göteborg var därmed över. Men förbannat najs har jag haft det! :) Jag ser sjukt skum ut på kortet nedan, haha.


Veckans tabbe får INTE glömmas, sagd av väldigt smarta Tony då vi pratade om Treriksröset:
 - Det är där man kan vara i alla tre länderna samtidigt. Ett ben i Sverige, ett i Norge & ett i Finland...

vem?

Ett litet snabbmeddelande här från Göteborg. Har det megabra, har varit i stan idag och shoppat en massa & igår åkte vi en massa karuseller på Liseberg. Enormt skoj! :D Skriver mera sedan när jag är hemma igen, för den här datorn är väldigt seg så har inte tålamod för att skriva så mycket :P
Undrar bara vem det är som tycker sig vara rolig och skriver kommentarer i Neas namn? Moget, verkligen moget.