Gott nytt år!

nyår

Har bara varit hemma en timme och ska snart iväg igen. Skynda, skynda, skynda med andra ord! Detta är min s.k. nyårsoutfit. Eftersom jag hade svart klänning förra året tyckte jag att det kändes roligt att ha nåt helt annat i år så därför blev det lila shorts & svart korsett. Mucho nöjd faktiskt ;) Inte världens bästa bild dock, men jag har då inte tid för att vara seriös nu.

Först blir det middag hemma hos Jenny med resten av gänget och senare ska jag dra vidare in till en fest med Elin. Så ser planen för kvällen ut i alla fall, men man vet ju aldrig... Anyways: gott nytt år allihopa! :)

think pink!

napp

Måste bara visa nappen som jag beställde till Tea i julklapp.
Visst är den sjukt snygg? ;D

Men nu ska jag cykla till jobbet, ha en bra dag!

the other Tucker


Penn Bagdley som är med i John Tucker must die är pretty snygg.
Gillar förresten de här bilderna mucho, de är häftigt tagna!

näst sista dagen

advent

Ja, herregud. Idag är det näst sista dagen på året - helt sinnessjukt! Ikväll ska vi vara barnvakt åt sötaste Tea. Mysigt värre :) Inte sett henne sen julafton nu och det känns som en hel evighet! Har inte haft tid att besöka dom, riktigt illa faktiskt. Sen kommer jag nog slockna rätt tidigt ikväll för jag är redan sjukt trött, hehe. Ska upp tidigt imorgon och jobba hela dagen också och jag vill ju vara pigg till nyårsafton ;)

Förresten lyssnar jag på dessa tre låtarna hela tiden: Regina Spektor - samson, Mika - big girls och Maskinen - alla som inte dansar. Kan inte tröttna, lyssnar om & om igen... Det bittra är dock att jag inte har kunnat ladda ner dom utan måste gå fram & tillbaka på Youtube hela tiden, haha!

Året 2007 i bilder








Året 2007

Gjorde en lista över 2006 förra året så varför inte sammanfatta året denna gången också? Men har inte tid imorgon så gör den idag istället ;)

Plats: Hemköp. Haha, det har känts så i alla fall!  
Resa: Rhodos med Jenny, Lizze & Sofie :D
Husdjur: Bella.
Låt: Kapten röd - trasig, för mig personligen. Men andra låtar som jag kommer relatera till året är Rihanna - umbrella, Pussycat Dolls - wait a minute & Timbaland, Nelly Furtado och Justin Timberlake - give it to me.
Film: Lords of dogtown.
Bok: Underbar & älskad av alla.
Mat: thaisallad.
Kärlek: nötter. Haha!
Upptäckt: egenskaper, hos mig själv & hos andra.
Hatobjekt: Ebba von Sydow delat med Ernst Kirchsteiger.
Arbete: Homebuy.
Fest: balen! No doubt about it.
Kaos: i mitt huvud, va fan vill jag med mitt liv? 
Splittring: klassen, skolan osv. Allt splittras typ när man tar studenten.
Bedrift: gått ner 10 kilo, inte illa om jag får säga det själv! Har ju även tagit körkort & studenten, har faktiskt lyckats rätt bra i år med andra ord ;P 
Beroende: nötter, nötter, nötter.   
Efterlängtade:  studenten, hur många år har man inte väntat? ;D 
Tidsfördriv: musik, fota, film, festa, blogga, jobba...
Fynd: min jacka - kärlek!
Dyraste: kameran, den var inte gratis precis. Efter det balklänningen I guess, den var inte billig inte! Allt kring studenten & balen var mycket pengar... 
Sämsta: illamåendet.
Bästa: att sötaste Tea kom till världen :)

geten & räkan

nea

Nu drar jag till jobbet, see you later!
Men idag blir dagen i alla fall trevlig för jag jobbar med Nea hela dagen :D

Angelina Jolie


saturday night

me

Inte särskilt händelserik dag men rätt nice ändå, förhoppningsvis. Efter jobbet så storhandlade jag, Nea, Alle, Fredrik & Lizze inför nyårsafton. Blev en hel del mat! ;D Blir nog bra & gott hoppas jag. Och nu har jag lagat lite mat till mig, mamma & pappa och ska snart åka hem till Nea för att träffa folket & kolla film. Trevligt värre :)

Imorgon är det jobb igen som gäller, så ni inte undrar vart jag är ;P Jag vet att det inte varit särskilt bra med uppdaterandet den senaste tiden, men när jag får tid så ska jag skärpa mig! ;)  

I like H&M


Detta har jag beställt från H&M-katalogen som kom hem häromdagen.
Är mucho nöjd faktiskt.
Fast bikinin & linnet längst till höger beställde jag i andra färger dock!

godmorgon

film

Sitter här och uppdaterar mig på alla bloggar eftersom jag inte hann med det igår. Det blir en del läsning att ta igen, hehe... Igår när jag kom hem från jobbet var jag relativt jättedöd så jag orkade ingenting utan låg hemma i soffan och kollade på Love Actually (köpte den till Aftonbladet häromdagen ;D). Den filmen är verkligen hur söt som helst, nästan jobbigt söt.

Idag blir det jobb igen. Jag är för snäll för att säga nej helt enkelt så det blir även jobb imorgon. Haha. Men då är det bra med pengar i alla fall ;) Sen ska jag träffa folket och handla en massa mat till nyårsafton!

lots of dresses


Hade inte heller varit fel till nyår. Eller hur?
Finns t.o.m. i tre färger att välja emellan, hur bra som helst!
Och dessutom är alla tre färgerna snygga.

well well

gvakew

Inte mycket update igår. Inte mycket update idag heller. Sorry.
Nu ska jag spendera några roliga timmar på sjukhuset. Skjut mig, tack.
Sen ska jag jobba resten av dagen. Wooho.

Jessica Shrimpson


Mumien

mumien

Har spenderat morgonen med att kolla på Mumien. Riktigt längesen man såg den! Såg nämligen att den gick sent på julafton men ville inte se den då så såg den idag istället :P Nu tänkte jag snart göra mig iordning för att sedan cykla in till stan, kolla läget lite och sen jobba. Blö.

Kan förresten inte sluta lyssna på
låten. Det var längesen jag hittade en låt som berörde mig så mycket. Fullkomligt älskar den.

till nyår?

dressdress

Ja, jag bloggar mycket om klänningar men det är mitt favoritplagg så deal with it ;)
Denna söta från Modströms skulle vara perfekt till nyårsafton!
Om jag inte redan hade haft min oufit till nyårsafton färdig så hade jag velat ha denna...

myskväll igen

mys

Har lite myskväll idag igen. Hehe, men det är ju jul och då ska man stressa ner & vila ;) Har ju faktiskt jobbat idag också och därmed gjort dagens aktivitet, hehe. Anyways så myser i världens bekvämaste outfit - klänning & tights. Jag älskar tights, det är hur skönt som helst! Nu tänkte jag krypa ner i soffan & titta på
En prinsessas dagbok som går på tv och mumsa lite fruktsallad. Det är aldrig fel. Ha en trevlig kväll ni också!

James Marsden


Häftiga & udda bilder på James Marsden. Han är då inte fel precis ;)

back to work...

me

Lyckades sova till halv nio idag. Lycka. Mådde i och för sig dåligt som fasiken igårkväll och kroppen kanske kände av det på nåt sätt. Skönt var det att få sova liiite längre i alla fall ;)

Idag blir det jobb hela dagen, eller rättare sagt mellan 11 och 16. Inte så farligt, speciellt inte när man tjänar dubbelt så bra eftersom det är en röd dag! Efter jobb tänkte jag kolla stan lite om jag orkar. Kan nämligen inte åka till en större & roligare stad på mellandagsrean i år eftersom jag jobbar, men Karlshamn kanske har något att erbjuda. Hoppas går ju!

dressed for success

dressdress

Hittade denna klänningen på Shopbop and I like it a lot!
Mucho snygg.

strössel


Lekte lite med kameran & strösslet jag fick på julklappsspelet.

film & mys

film

Har kollat på Tomten är far till alla barnen och haft det mysigt med mamma & pappa ikväll. Tänkte från & till om jag ville ut & festa ikväll eller inte men kände tillslut att jag inte ville det idag, så jag struntade i det! Men den filmen är sjukt rolig så kvällen duger ändå ;) Det enda negativa är att jag mår sinnessjukt illa, har nog blivit lite för mycket av det goda de senaste två dagarna för att min mage ska klara sig...

My sweetest downfall


Kan inte sluta lyssna på denna låt som jag hittade hos Jehona.
Hur bra som helst. Nea lär uppskatta den i alla fall ;)

Änglaspel


Fick det här änglaspelet av mormor & morfar igår också - hur fint som helst!

årets julklapp?

bok

Fick en massa fint igår och bra mycket mer än jag trodde: bl a parfymx2, bodylotion, sprit, filmx3, That 70's show säsong 1, trosor, öronhängen, änglaspel, shorts, korsett, smink, linne, muggar, kokbok, ängel i glas... Kan inte komma ihåg allt, så visar bilder på lite grejer när jag känner för det istället :)

Årets i alla fall roligaste julklapp fick jag av min faster Rebecca - 600 otroligt onödiga fakta om sex. En väldigt underhållande bok måste jag säga!

Julafton

Då var den mest efterlängtade dagen på året helt plötsligt över. Så mycket som man förbereder till en enda dag & så poff så är dagen slut. Jag hade i alla fall en mycket mysig julafton & jag hoppas alla ni andra också hade det :) Först var vi hos mormor & morfar och firade tillsammans med alla kusinerna, inte så ofta man träffar dom nu för tiden så det är skoj att se dom lite. Åt god mat även om jag inte är så förtjust i julbordet, men mormor lyckades bra och jag blev mer än mätt ;P


Sen åkte jag, sis, Kenty & Tea hem hit för att fira med mamma, pappa & faster Rebecca också. Kollade såklart på Karl Bertil Jonssons julafton, åt ännu mera, fick träffa tomten för andra gången och spelade julklappsspelet. Pappa ska alltid vara tomte fastän alla nu t.o.m. är över 18 år ;D Julklappsspelet är alltid roligt även om jag hade sjukt mycket otur denna gången och lyckades inte alls. Det enda jag hade i slutet var en ram, haha, men sis & Kenty gav ett par grejer till mig i alla fall ;)


En mycket mysig dag med andra ord och jag tror inte jag har ätit så mycket på en & samma dag på evigheter. Trodde jag skulle sprängas och illamåendet var värre än någonsin förut. Men det är ju bara julafton en gång om året & jag ville inte tänka på det! Har fått en massa fina julklappar också, trodde aldrig jag skulle få så mycket och jag är toknöjd med allt. Uppdaterar kanske senare med lite bilder på det också :)

Granen står så grön & grann...

god jul

Vill bara säga God jul till alla där ute & jag hoppas att ni får en alldeles, alldeles underbar julafton! Det ska i alla fall jag ha :) Först ska jag till mormor & morfar och fira med släkten och senare åker jag hem för att mysa med faster, mamma & pappa istället. Kan ju inte se Karl Bertil Jonssons julafton (mycket viktigare än Kalle Anka!) utan pappa ;)

Dan före dopparedan


Kan verkligen inte förstå att det är julafton imorgon. Imorgon! Liksom vart tog hela december vägen? Sitter här och lyssnar på julmusik och försöker hitta den julkänsla som inte riktigt har infunnit sig ännu. Men snart så. Dagen idag har gått åt till att mysa & slappa en hel del såhär dagen innan. Mumsat på en massa valnötter, druckit glögg och ätit den första julskinkan för i år :)

Mockabollar

gowdis

Smakade nyss de där sakerna som jag & pappa gjorde igår som såg ut som chokladbollar - Mockabollar - och de var megagoda. I alla fall enligt mig som gillar saker som smakar kaffe. Och de är nyttiga också, hur bra som helst ju ;D Skumma ingredienser enligt vissa kanske, but I like it a lot!

1 dl mandlar
1 dl solrosfrön
1 dl pumpakärnor
½ dl russin
10 torkade dadlar (jag tog 6 st färska)
10 st torkade aprikoser
2-3 msk kallt, starkt kaffe
1-2 msk kakao
kokosflingor

Mixa alla ingredienserna i en matberedare till en jämn smet. Rulla smeten till små bollar och rulla i kokosflingor. Förvara dom i kylskåpet.

Kate Moss


Kate Moss i Vogue. Diggar fortfarande henne tokmycket.
 Så länge hon inte hänger med den mindre fräsha Pete Doherty dvs.

I like

nelly

Den här tröjan från Ichi är mucho nice tycker jag.
Dock lite väl dyr (750 kr) men som någon form av gåva hade jag inte tackat nej ;)

goowdis



Några random pics från mitt & pappas godisgörande igår. Vi brukar inte göra så mycket, typ bara mozartkulor och cornflakeschoklad-grejs, men i år hade jag ett par nya saker jag provade också: moccabollar (som såg ut som chokladbollar ;D) & havregodis. Har dock inte smakat nåt än, allt ska ju stelna & ha sig, men jag återkommer med recept om det blev lyckat ;P

film & trevligt sällskap

the buttefly effect

Jag hade en massa bloggande uttänkt men det blev tyvärr aldrig tid för det (och nu är de självklart helt borta ur huvudet...). Först gjorde vi jag & pappa julgodis, klädde granen, mumsade på tacos, pappas kusin Tony kom på besök och sen kom Nea & Jimmie hit på kvällen. Vi pratade en massa strunt och kollade på
The butterfly effect, den filmen är sjukt bra! Men Nea var ändå bäst (?):

- varför heter den så? Kan fjärilar gå tillbaks i det förflutna?
Haha, hon är allt söt den där hetgeten Nea.

Och som vanligt har jag allvarliga problem. Det verkar som om ju tröttare jag är ju mindre sover jag. Mycket ologiskt & irriterande, ja, men klockan fem vaknade jag piggare än någonsin. Och jag hatar det.

Nelly har mycket fint

nellynelly

Hittade nyss pappa totalt däckad i sängen när jag kom ut från duschen.
Så passar på att blogga lite till, har inte hjärta att väcka honom på en gång ;P

Anyways: den här tröjan från Cream är mucho snygg tycker jag!
Och sjukt mysig verkar den vara också. Dock kanske inte värd 550 kronor...

Mhm...

julgodis

Idag ska jag & pappa göra julgodis! :D Men jag har precis kommit hem från jobbet så först ska jag ta en lång dusch innan vi påbörjar allt stök i köket. Ska göra de gamla vanliga favoriterna men har även ett par nya recept i år som jag tänkte prova, kanske bjuder på det sen om det blev lyckat :P

min systerdotter

Tea

Eftersom jag har jobbat så mycket den senaste tiden har jag inte hunnit träffa Tea så mycket. Väldigt illa. Men ikväll är mamma & pappa lite barnvakt så jag hann i alla fall mysa med henne en stund innan de åkte. Det går ju inte att säga annat än att hon är underbar. Och så kommer hon vara sötare än sötast i mina julklappar!

Tjejsnack v. 52 - nyår


såhär såg nyårsfirandet ut förra året.

Var och med vilka ska du fira nyår?

inte riktigt bestämt ännu, som vanligt... Nyår blir aldrig så bra som man tänker sig & hoppas i vilket fall :P Blir middag och sen fest någonstans i alla fall, var är oklart men sånt löser sig alltid förr eller senare.
Har du några nyårslöften, vad?
nää, förstår inte riktigt meningen med det där. Vill man förändra något i ens liv är det väl lika bra att börja på en gång, varför vänta tills den 1:a januari?

Vad är det bästa som hänt år 2007?

balen var den bästa kvällen någonsin, studenten var nice & Rhodos var underbart!
Vad är det sämsta som hänt år 2007?

även om det var skoj att ta studenten & otroligt skönt att skolan äntligen är över så är det ändå sorgset. Man träffar inte alla längre.
Vad förväntar du dig av år 2008?
herregud, jag är nästan rädd för 2008 för att vara ärlig... Jag har ju fortfarande noll koll på vad jag vill göra med mitt liv. Känner mig inte redo för 2008 ännu känns det som, hösten gick på tok för snabbt!


Finding Neverland

finding neverland

Ikväll går
Finding Neverland på ettan klockan nio. Har aldrig sett den men har alltid velat, det har liksom bara inte blivit av. Mycket dumt eftersom jag bara har hört bra om den plus att Johnny Depp är typ bäst, och Kate Winslet är absolut inte dum hon heller. Anyways så funderar jag på att se den, hoppas inte jag däckar mitt i filmen bara ;)

tv-kväll


Jag vet att det är fredag och att man "borde" hitta på nåt skoj men jag orkar inte. Har jobbat hela dagen och ska upp & jobba klockan åtta imorgon också. Så ikväll blir det jag, tv & jordnötter. Rätt nice faktiskt. Tänkte se någon film men kan inte komma på vilken jag är sugen på att se, har ju sett alla typ tusen gånger. Hehe... Ovan ser ni en liten del av min vackra filmsamling ;D

Och bara 3 dagar till julafton. Helt sinnessjukt! Det var ju nyss 1:a december!

beautiful

liv tyler

Liv Tyler är underskattad som fasiken. Hon är sjukt vacker!
Tokdiggar hela denna bilden och känslan i den också för den delen.

Off I go


Nu drar jag till jobbet. Igen (hur många såna här inlägg har jag skrivit egentligen?). Och jag blir väl borta hela dagen denna gången med antar jag. Bittert värre. Men ikväll är jag back on track. Antar jag ;) Ciao!

Spice up your life?

spice girls

I brist på annat bra på tv kollade jag på programmet om Spice Girls igår på fyran. Jag, och säkert de flesta andra av er där ute, hade ju dom som sina stora idoler. 1996, det vill säga. Jag tycker att det känns så fel att de ska komma tillbaka nu och försöka sig på en storslagen comeback. De hade sin storhetstid då, för 10 år sedan, kan de inte nöja sig med det? De kommer ju aldrig lyckas så bra som de gjorde! I vilket fall så var programmet rätt intressant ändå... Kul att se hur de såg på saker & ting.

Paul Frank

Paul FrankPaul Frank

De här shortsen från Paul Frank (såklart hittade på Nelly.se) är hur söta som helst!
Ge mig i julklapp? ;) "Bara" 349 respektive 399 kronor.

jump, bitch!

jump

Såhär full av liv var jag häromdagen, men det är ett minne blott. Nu är jag i alla fall äntligen hemma igen... Har jobbat, storhandlat inför julen med mamma & pappa och hälsat på sis, Kenty & Tea lite granna. Drömde btw till och med om jobbet inatt. Jag skulle ut med girlsen & var därför full på jobbet. Vadå förena nytta med nöje? ;D

Ikväll händer det inte mycket alls, jag orkar helt enkelt inte för jag känner mig fortfarande halvdöd. Skulle egentligen gjort julgodis med pappsen ikväll men vi tar det på lördag istället för jag förhoppningsvis har lite mer ork. Ska laga lite mat till oss senare dock: wookade grönsaker & lövbiff. Mums :D Sen tänkte jag kolla in programmet med min favorit Magnus Betnér - Ingenting är heligt - det borde vara bra eftersom Magnus är så bra!

Homebuy

Nu drar jag till jobbet... Ge mig styrka, tack :P Ha en bra dag!

Jaime Pressly


Gillade inte Jaime Pressly innan, kan bero på att hon spelat bitch i de filmer jag sett...
Har aldrig sett My name is Earl heller för den delen. Är det bra?
Men i alla fall så såg jag henne i ett program för ett tag sen & hon verkade riktigt gullig!

Varken tid eller ork

heart

Det finns ingen Emelie längre. Just nu är jag ett levande ting som bara existerar med den enda anledningen att jobba. Det finns inte tid till annat, eller ork heller för den delen. Jobba, äta & sova är vad mitt liv består av för tillfället känns det som ;D

Nu har jag precis gått igenom hela listan av bloggar som jag måste uppdatera mig på. Det tar faktiskt en stund, hehe... Lyssnar på "Alla dom inte dansar" för 10 000:e gången också, vet inte varför jag inte tröttnar ;D Ska snart se Heroes och sen lär jag väl slockna rätt hårt i min efterlängtade säng. En dag med jobb väntar ju imorgon också...

nice från Asos

asosasos

Hittade denna klänning på Asos.
Tycker den var ganska söt. Svart funkar alltid!

on the cover


Kate Hudson i Vogue. Gillar bilderna, de är häftiga!

Tisdagstema - stor

tisdagstema

Sis mage var stor innan lilla Tea ploppade ut :D

Emelie är trött

ugly betty

Jag är sjukt trött. Jobbat åtta till fyra idag och ska upp lika tidigt imorgon och jobba till klockan sex. Pööh. Och sen är det ju jobb på torsdag, fredag & lördag också... Så ikväll ska jag slappa fullt ut framför tv:n hela kvällen. Det är ju två avsnitt av Ugly Betty idag och det vore ju dumt att missa ;)

Tjejsnack v. 51 - julen


Var och med vilka ska du fira jul?
med släkten hos mormor & morfar och senare hemma. Mamma & pappa, faster, sis, Kenty & Tea och alla kusiner :)
Köper du mycket julklappar, har du köpt klart eller har du några kvar?
är färdig med alla & det känns så skönt att slippa stressa med det! Har dock ingen aning om hur mycket jag har köpt för, en hel del i år. Har ju tjänat mycket mer detta året än förgående år så tyckte jag kunde lägga lite mer :)

Vad önskar du dig i julklapp?

har ju typ inte önskat mig något & det är så tråkigt. Önskar att det var som när man var liten då man skrev megalånga önskelistor redan i november... Vet att jag ska få lite kläder, filmer & smink däremot, but that's it.
Vad betyder julen för dig?
mycket, julen är den mysigaste tiden på året! Man får träffa släkten, mysa & sådär :)

Har du gran, vilken sort och när ställer du in/klär den?
ja, vi ska ha en i vardagsrummet men inte ännu. Brukar klä den ett par dagar innan julafton.


Jessica Simpson

Jessica Simpson

På tal om Jessica Simpson (som är med i Employee of the month).
Hon är sjukt söt på denna bilden.

Employee of the month


Igår såg jag Employee of the month senare på kvällen. Vad jag har läst och hört har den bara fått dålig kritik så jag förväntade mig inte särskilt mycket... Men det var nog bara bra för jag gillade den. Inte världens bästa film kanske men ändå rolig. Så sen den! Jag menar ni får ju faktiskt Cosmopolitan OCH en film för under 50 kronor ;)

Och ja, jag vet: jag ser mycket film.

bittert värre

Kunde inte logga in här på blogg.se igår, därav inte mer uppdaterande. Vilket var synd för jag hade en massa idéer som är helt borta nu. Och nu drar jag snart till jobbet så mer bloggande lär det inte bli under dagen heller. Men ha en bra dag i alla fall! :D

ego-emelie

ego

Inte särskilt händelserik idag. Har suttit här & nördat en del, kollat
film och gått en lång runda. Mest njutit av att inte jobba men sen blev jag rastlös så jag tog lite egokort och cyklade sedan in till stan för att hjälpa mamma & handla. Haha. Köpte Cosmopolitan igen för att få den andra filmen som erbjöds - Employee of the month - så den tänkte jag se på ikväll. På måndagar är det ändå inget bra på tv & jag är hemma själv.

beautiful



Några av de bilder som går att hitta i en Scarlett Johansson-kalender.
Hon är sjukt vacker.

julklappar till mig, tack!

Alla har tävlingar hit & dit så varför inte försöka i alla fall? ;) Har ju inte lyckats vinna någon än så länge men man ska aldrig sluta hoppas! Denna gången är det Ysolla som delar ut en strumpa med julklappar. Var med & tävla du med! :D


el laberinto del fauno

film

Har precis tittat på Pan's labyrint som jag inte tagit mig för att se förrän nu. Vet dock inte varför, har bara inte blivit av liksom. I alla fall så var den inte som jag trodde utan väldigt speciell men jag gillade den. Gillade att de pratade spanska också, saknar spanskan! Snubben ovan var lite creepy dock, palla ha ögonen i händerna. Verkar väldigt opraktiskt tycker jag.

vem är killen?

chacechace

Hittade bilder på den här, för mig, helt okända killen. Vem är han & vad är han känd för?
Chace Crawford, liksom huh? Söt var han i alla fall, mucho söt.

Blö

Jag har tråkigt & ingen uppdaterar bloggen såhär tidigt.
Vakna, ta tag i era liv & uppdatera lite så jag får nåt att göra ;)


Illa Björn!

björn gustavsson

Måste tyvärr säga att jag är lite besviken på Björn i gårdagens Parlamentet.
Inte fullt så rolig som han brukar vara. Bittert värre.

pyssel-söndag


Idag har jag varit duktig! Fick korten från Rhodos som jag beställde häromdagen så idag satt jag och klistrade in alla korten i albumet. Tog rätt lång tid för det var många kort, men bra blev det tillslut i alla fall ;P Sen har jag slagit in alla mina julklappar också, blev rätt bra det med. Eller inte, men det är inte så noga ;)

Rätt kreativ idag med andra ord för jag har dessutom bakat bröd, löst en massa sudoku & korsord och lagat god mat till mig & mamma. Som en söndag ska vara med andra ord. Nu är jag typ halvdöd eftersom jag bara fick typ 3 timmars sömn inatt så efter Parlamentet så tänkte jag faktiskt sova...

Elsa Hosk

elsa hosk

Elsa Hosk är vacker. Bilden är vacker.

Party Party!



Gårdagen var oväntad och väldigt rolig. Vi skulle på förfest hos någon Rebecca, en som Elins kompis kände, vilket visade sig vara min faster! Hur kul som helst ;D Så första gången jag festade med faster min, vilket vi pratat om att göra, och det var skoj som fasiken. Och på Lorden fick jag shaka ass till min favorit för tillfället - alla som inte dansar - så jag var nöjd ;)

björn borg

björn borg

De här ville jag ju ha i julklapp men icke sa Nicke för de var slut i min storlek.
Bittert värre, för alla säger att dessa är de skönaste man kan ha. Typ.

The last kiss

zach braffrachel bilson

Har precis tittat på filmen
The last kiss med söta Rachel Bilson och Zach Braff från Scrubs (älskar Scrubs :D). Tyvärr var inte filmen särskilt bra men så fick jag ju den gratis till det nyaste numret av Cosmopolitan, så det gjorde ju inte så mycket. Men funderar nästan på att gå in i en annan affär och köpa den igen för man kunde nämligen få Employee of the month också, kan ju hoppas på att den är bättre :P

I'm ready


Bara en snabb liten update innan jag blir hämtad av Elin och ska bege mig till förfesten. Klänningen är på, sminket är fixat och spriten är i väskan. Höhö. Jag ska ha kul ikväll, så är det bara. Bye bye!

Välj emellan...

Alla andra har ju gjort denna utmaning som Karin gjorde, så varför gå mot strömmen? ;)

Pommes frites - Bröd 
Oliver - Champinjoner (både och är eew!)
Ost - Skinka (tål inte ost, så inte mycket att välja på. Haha) 
Pizza - Popcorn 
Idol - Top Model
TV - Musik
Dans - Sång
Sylt - Ketchup (fast bara till spaghetti & köttfärssås)
Tomtar - Påskkärringar
Pepparkaka - Knäck
Sommar - Vinter 
Hallonbåt - Lakritsbåt (inget är gott av det ju...)
IdolMarie - IdolAmanda
Bada i pool - Bada i havet 
Fullkornsmakaroner - Vanliga makaroner (glutenfria/ovanliga makaroner, tack! ;D)
DVDbox - Serien på TV

Madonna

Madonna

Madonna är rätt vig.
Hallao liksom. Som om jag någonsin skulle lyckas med det där!? :P

mucho schnygga


Jag har haft en sjukt stressig dag på jobbet men jag kopplade av lite i solariet innan jag åkte hem. Vill inte sola så ofta eftersom det inte är bra men det är så skönt... Och idag så behövdes det nog, för jag somnade nästan ;P Sen när jag kom hem från stan har jag tagit en lååång dusch och nu precis käkat lite mat. Rätt trött för tillfället men det ska det snart bli ändring på för ikväll är det party party som gäller. Blir utgång med Elin (och andra med såklart, vet dock inte vilka) igen, har ju alltid roligt med den tösen så ikväll blir nog inget undantag ;) Ovan ser ni några av våra snygga stunder tillsammans!

sweet Hillary

duff

Ska snart till jobbet men var bara tvungen att publicera den här bilden först.
Är inget stort fan av Hillary Duff egentligen men här bilden var så söt på henne!
Det ser mysigt ut med snö, jag vill också ha snö. I alla fall till julafton, tack.

idoler?

idoler?

Läste precis att dessa tre pojkar ska starta ett band tillsammans.
E.M.D - Erik, Matthias & Danny.

Haha, okej att Erik alltid har varit en personlig favorit för min del men palla.
Vi får väl se hur det går för de gamla idol-deltagarna...

impuls


Idag när jag hade käkat lunch med pappa så hade jag en massa tid över innan jobbet så jag skulle gå till mammas jobb för att lämna lite grejer (så att jag slapp cykla med ett berg av grejer i cykelkorgen). Då råkade jag gå i in i en skoaffär och då råkade jag köpa med mig ett par skor. Oops. Ett par bruna pumps för 320 kronor. Inte så farligt, och varför snåla liksom? ;)

Top Model. Igen.

top modeltop model

Var inne och kollade lite om Top Model igen och hittade de här två bilderna på Hawa & Margarita från finalen. Om det är dessa bilder som avgjorde vem som vann så är det liiite konstigt, för jag tycker att de blev lika bra i alla fall. Men så tittat de i och för sig bakåt också, vad de har gjort innan. Jaja, whatever ingen av dom kommer lyckas överdrivet bra nu ändå, tror jag. Haha. Måste däremot se reprisen på söndag.

yesterday & today

get & räk
geten & räkan a.k.a. nea & emms.

Sådär ja, lite piggare än igårkväll i alla fall, hehe... Slocknade nog redan vid tio-halv elva eller nåt. Sinnessjukt trött! Anyways så var gårdagen trevlig :) Först en runda på stan med Nea då jag lyckades fixa färdigt alla julklappar - nice! Efter det så fikade jag lite med sis & henne kompisar innan jag följde med henne hem. Där stannade jag sedan tills jag skulle träna den sista Box it-träningen detta året. När jag tränat färdigt så blev jag hämtad av mamma och även sis & Tea som följde med hem. Så resten av kvällen var det mys med Tea och tv-tittande som gällde :)

Idag ska jag först äta lunch med pappsen på kinaresturangen i stan (nej, inte thai idag - wooow!) och sen jobba resten av dagen. Blö.  

Penelope Cruz



vackra bilder på Penelope Cruz.

godmorgon, sprängt nåt idag?


Johan Glans är helt enkelt bäst. Här i Tack gode gud och han äger, som alltid. 

halvdöd

Orkar tyvärr inte blogga mer idag för känner mig nästan död. Pööh. Mer utlovas imorgon innan jobbet! Nu ska jag mysa lite med Tea i soffan innan hon & sis åker hem. Sen ska jag sooova. Förhoppningsvis länge... Eller i alla fall till kl sju ;)

update:
wow, jag sov faktiskt till halv åtta. Riktigt bra för att vara jag ;P

goes black and white



Lily Allen i GQ Magazine. Älskar hennes låt "smile".

Sankta Lucia...

lucia

Idag så är det i alla fall den trettonde december, alltså firas Lucia. Tyvärr inget speciellt med det för min del nu för tiden men ändå. När man gick i skolan så var det alltid luciatåg & sånt att se, men inte nu när skolan är över. Någon kanske är lucia på jobbet? Bittert i så fall eftersom jag är ledig ;D

Just nu håller jag på att göra mig iordning för senare ska jag åka in till stan för att umgås lite med Nea the hetget. Har ett par julklappar att inhandla också så det kan nog också fixas idag, hoppas jag! Sen tänkte jag kanske hälsa på sis lite innan Box it-träningen. Sista träningen för i år, sen måste jag få ut mina aggressioner på andra sätt över julen ;)

Purple is nice

asosasos

Hittade nyss den här klänningen på Asos för nästa 600 kronor.
Tyckte mest att den var häftig. Speciellt färgen, lila är snyggt!

And the winner is...



Jahaja, Hawa var den som vann Top Model. Har ju tyvärr inte kunnat följa programmet riktigt denna gång eftersom jag prioriterar Heroes men har sett reprisen nån gång då & då. Hade ingen speciell favorit men förstod mig aldrig riktigt på Hawa. Hon ser ju inte alls bra ut egentligen men ändå lyckas hon bli bra på bilderna?

Godmorgon

heroes

Inte lätt att blogga när man har fullt upp hela tiden. Sorry! Jobbade typ hela dagen igår och sen när jag kom hem så var jag ju tvungen att se vilka tjejer/killar alla bönderna valde och sen självklart titta på Heroes också. Anyways så är jag ledig heeela dagen idag - skönt! Så idag kan det nog bli lite mer bloggande från min sida. Om inget annat dyker upp, man vet aldrig ;)

Gårdagens fynd


Hann inte ta särskilt bra foton nu eftersom jag ska till jobbet om typ 6 minuter och kamerans batteri blev precis färdigladdat... Men här har ni i alla fall en del av det som inhandlades igår: en klänning, en korsett, ett par shorts (ska få i julklapp & därför inslaget, haha ;D) och en tunika. Därmed är outfit tills på lördag, julafton och nyårsafton fixat - nice! Inhandlade även svarta tights och en julklapp till mamma & pappa, men de får inte vara med på bild :P Måste skynda nu men ha en bra dag! :)

Paul Frank

Paul Frank

Hur söta hade inte de här tofflorna från Paul Frank varit att springa omkring i :D
297 kronor och finns på Nelly.se. Inte riktigt värt det, men söta är dom!

Jessica Shrimpson


Söta bilder på Jessica Simpson i In Style.

Tisdagstema - kök

tisdagstema

Hade inte tid för att ens tänka på veckans Tisdagstema igår. Fullt upp hela dagen lång med jobb, en tur till Karlskrona, besök hos sis och bra på tv ;P Men idag så kollade jag igenom de bidrag som var denna veckan och de flesta hade tagit kort på deras kök. Tyvärr så är ju kameran som sagt död för tillfället så jag bjuder på en gammal bild, en grej som man gör i ett kök - baka kaka ;D

min vanliga tur

Precis när jag skulle ta kort på gårdagens shopping så dog batteriet till kameran. Typiskt. Så det får vänta tills lite senare, kan blogga om annat så länge ;)

David Beckham

armani

David Beckham är modell för Armani's underkläder.
Nice.

Karlskroowna


Jag har precis kommit hem från jobbet och duschat bort all fisk-lukt. Haha. Det är en negativ sak med jobbet i alla fall ;D Nu ska jag snart göra mig lite iordning för om en timme ska jag åka till Karlskrona med mammsen. Trevligt värre! Måste hitta nått nytt tills i helgen, köpa svarta tights och hitta ett par julklappar. Här i Karlshamn finns ju inte överdrivet mycket... Hrmpf.

Så inte mycket update idag, men det var ju mycket av den saken igår så det borde vara okej ;) Kanske nåt mer innan jag tar bussen in till stan, vem vet.

mini-julbord?

julbord
Ursäkta mig, men vilket dumt påhitt. Kan inte för allt i världen tänka mig att sakerna på den där tallriken smakar särskilt bra. Inte för att jag har smakat, vill smaka eller kan smaka men ändå. Men jag är i och för sig inte heller så överdrivet förtjust i maten som står på julbordet. Gillar skinkan och köttbullar men säger absolut nej till Janssons frestelse, all form av korv & brunkål. Eew.

Nu drar jag till jobbet, see you later fokes!

pics från Rhodos


Har precis beställt lite bilder från Fuji.se igen. Den här gången från Rhodos i somras. Tänkte klistra in dom i samma bok som jag har bal & studentbilderna. Kan vara kul & ha tänkte jag. Har klickat hem lite andra grejer också... Det kan bli farligt om jag ska fortsätta ;)

jag vill inte

Jag blir så frustrerad. Först har jag genomgått den där förbannade gastrostropin. Okej att det gick bra & jag klarade det finfint men särskilt kul var det inte. Den varade i alla fall bara i 3 minuter! Och nu, eftersom de inte vet vad det är som är fel, så ska jag alltså få göra en undersökning till. Inte samma undersökning dock utan med en tunnare slang men denna gången ska det ta 1-5 timmar. Tack för det.

Våldtäktsmän?


Är det bara jag som tokdiggar den här låten? ;D
Maskinen - Alla som inte dansar.

happy unbirthday


Idag så har jag först varit hos zonterapeuten, solat och städat innan jag slappade för fullt. Det måste vara vädrets fel men jag har inte lust för att göra någonting... 
Jag har i alla fall kollat på Alice i underlandet, vilket var längesen (om man räknad med "mina" mått för längesedan att se en film). Jag gillar den för att den är så surrealistisk och annorlunda jämfört med andra disney-filmer. Till det har jag löst korsord, druckit mera glögg och ätit glass. Köpte förresten den mjölkfria vaniljglassen i märket Lovice istället för Tofuline. A big mistake. Inte alls lika god ju! Nu mår jag i alla fall illa. Dumma glass. Dumma mage. Hade varit värt det om det varit Tofuline-glassen, haha.

gult är inte fult

jessica biel

Jessica Biel är vacker som få. Världen är bra orättvis ibland.
Alla borde ha sitt eget retuscheringsprogram så skulle alla alltid vara snygga! ;D

7 önskningar

Det har gått runt en utmaning att man ska skriva sju önskningar inför julen men mitt problem är att jag önskar mig verkligen ingenting. Nada. Niente. Och det är så tråkigt! När man var liten hade man ju oändliga listor med saker man ville ha... Hur kul är det att bara få pengar på julafton? Inte särskilt faktiskt. Anyways så här har ni mina 7 realistiska & orealistiska önskningar:

1. underkläder från Frank Dandy.
2. en lägenhet (med betald hyra etc. såklart ;D)
3. laptop.
4. alla säsonger av That 70's show på dvd.
5. en söt pojk relativt lik Adam Brody ;) 
6. en bil.
7. en riktig, mysig jul.

Fergie



Vet inte varför men jag tycker inte riktigt om Fergie...

vilken?

advent

Bara för att visa er hur mina albino-pepparkakor ser ut i jämförelse.
Jag tror nog ni kan gissa vilken som är en vanlig pepparkaka ;D

mysigt värre

1. Tea 2. glögg 3. jag 4. pepparkakor.

Vi myst en massa, mumsat pepparkakor & lussebullar och druckit glögg. Mucho nice. De andra fick dock inte det som bakades idag för det är Emelies alldeles egna ;) Jag fullkomligt älskar glögg, det är hur gott som helst!

Nu ska jag snart kolla Parlamentet. Älskar Parlamentet. Speciellt Björn Gustavsson, Johan Glans & Magnus Betnér. De är bäst.

in love

nelly

Jag har blivit kär. I de här skorna då alltså.
De är helt underbart söta!
Hittades på Nelly såklart. Vad annars? ;P

2:a advent

Idag är det andra advent, hur mysigt är inte det egentligen? Kan inte fatta hur snabbt tiden går, helt plötsligt är det inte alls länge kvar till julafton. Så därför har vi bakat en massa idag. Först gjorde jag & mamma lussebullar till mig. Och för en gångs skull blev de faktiskt riktigt fluffiga, vilket kan vara svårt att få till med min glutenfria mjöl ibland.


Sen bakade jag & pappa pepparkakor, vår bästa jultradition. Lyssnar alltid på samma skiva med julmusik, precis som det ska vara :) Vet inte varför jag aldrig riktigt lyckas med mina pepparkakor men de blir i alla fall alltid ljusa som fasiken. Albino-pepparkakor kallar jag dom. Tror att det beror på mitt mjöl, som brukar göra sakerna ljusare, men jag har sett glutenfria pepparkakor med normal färg. Fattar inte vad jag gör för fel ;D



Så ikväll kommer sis, Kenty & Tea hit och mumsar glögg, peppakakor & lussebullar med oss. Premiär för mig i år på alla tre grejerna. Mysigt värre!

En riktig jul

julkalendern

Försöker alltid att följa julkalendern även om dom inte alltid är särskilt bra. Årets julkalendern En riktig jul är väl egentligen inte överdrivet bra men ändå rätt söt. Får väl se hur det fortsätter... Men följas ska den i alla fall, det hör liksom lite till ;P

Det är synd att de inte är lika bra som de var förr i tiden, men kan ju också bero på att man var liten då & uppskattade det på ett helt annat sätt. Men ingen julkalendern kommer ju någonsin att nå samma nivå som Mysteriet i Greveholm, den var sjukt bra!

on the cover


Johnny Depp & Tim Burton i januari-numret av Esquire Magazine.
He still got it... Hur kan man vara så snygg när man är över 40?

Och de här två har gjort många bra filmer tillsammans också!
Bl a Edward Scissorhands och Kalle & chokladfabriken. Mucho bra.

fabulous

dressdress

Är denna klänningen inte hur söt som helst? Rosetten där bak gör den fulländad.
Hittade den på Shopbop.com & tyvärr kostar den en del också... Men titta går ju.

...

friendship

friendship.
det är en sån här bild som gör att man vill ha hund, men det orkar jag inte ta ansvar för.
Bella räcker & henne behöver man inte ut & gå med ;)

feeling blue


Denna dag känns som en söndag. Hatar när det känns så, allt blir bara fel när man tänker :P Och eftersom det känns som en söndag har det spenderats så som söndagar brukar. Slappa, slappa, slappa. Oh yeah, pretty nice faktiskt. Har kollat på Full of it och löst korsord mest, haha. Känner inte för något annat heller.

Ikväll? Ingen aning ännu. Men det blir mumsig mat i form av tacos med mor & far min först och sen får vi se. Det lutar dock åt att bara vara hemma & slappa ännu mera ;)

Black ladies

weird

Hittade denna bilden och blev lite konfunderad... En mycket konstig blanding.
Emma Watson, Kate Moss & Kelly Osbourne tillsammans. What's up with that?

Idol

idol

Missade ju finalen mellan Amanda & Marie igår. Lite illa ändå... Men tänkte se reprisen imorgon istället eller kolla klippen på tv4.se. Hade ingen sådär megafavorit i år men tyckte att Marie skulle vinna eftersom Amanda kommer klara sig bättre med ett annat kontrakt som passar hennes personlighet & röst mer. Marie passar mer in i hela Idol-grejen. I vilket fall så är båda duktiga!

Har inte ens hört vinnarlåten än kom jag på, måste nog göras snarast. Var den bra?

Party Party!



Some random pics from yesterday. Enjoy!
Fler finnes snart i Bilddagboken, precis som vanligt.

Stardust

stardust

Förresten så kollade jag på Stardust igår.
Och bra var den, riktigt bra. Och många bra skådespelare var det också.

Translation: se den!

friday night


Ikväll blir det party med killarna igen, vilket var sjukt längesen! Tror inte jag har festat med dom sen min födelsedag, och det är faktiskt över 2 månader sedan. Anyways så ska det bli sjukt skoj, hoppas jag :P Utgång på Lorden var det tänkt också, har nog inte varit ute där en fredag på hur länge som helst.

Men först är det jobb som gäller mellan 11-17. Sen snabbt hem och göra sig iordning inför kvällen. Rotade lite i Johannas garderob igår också och hittade ett par grejer med potential inför kvällen, får se vad det blir senare när jag provat med allt till. Provade nämligen bara med sporttop igår innan träningen - inte särskilt snyggt ;D

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Angelina Jolie har blivit utnämnd till den sexigaste filmstjärnan av Empire Magazine. Och hennes "sexigaste ögonblick" är tydligen när hon slåss mot Brad Pitt i Mr & Mrs Smith. Jag håller med om att hon var jävligt snygg innan men nu har hon blivit på tok för smal... Tyvärr.

Efter henne i listan har vi bl a Natalie Portman, Daniel Craig, Jessica Alba & Johnny Depp. Johnny Depps sexigaste ögonblick var inte oväntat som Captain Jack Sparrow ;)

schnyggt

nellynelly

Hittade den hät häftiga tröjan från Ichi på Nelly.
I like it a lot! Give it to me, give it to me...
Tänkte nästan beställa den men så fanns det bara i strl M kvar. Bittert.

she's so posh

Posh

Victoria Beckham är på omslaget av det senaste numret av Elle.
And she's looking good.

help me!


Jag har allvarliga i-landsproblem. Jag har verkligen ingenting att ha på mig till morgondagens utgång! Var och letade igenom vår lilla stad igår efter något vackert att ha på mig med hittade såklart ingenting. Nada. Niente.

Så vad ska man göra nu? Ovan ser ni vad jag har haft de tre senaste gångerna vi varit på Lorden och jag vill inte ha något liknande igen. Jag är inte van vid att vara ute på Lorden varje helg som Elin så jag har inte outfits så att det räcker ;) Antingen får jag leta upp något gammalt i garderoben & snygga upp eller så åker jag hem till sis & rotar igenom hennes garderob...

Tecknat i mitt hjärta

filmfilm

Jag fullkomligt älskade både Surf's Up och The Simpsons movie. Hade hört att Surf's up skulle vara en väldigt bra film men man var ändå tveksam eftersom det kändes som bara en i rad av alla pingvin-filmer nu. Kan man inte komma på något eget? Men den var annorlunda och mer "vuxen" än andra tecknade filmer. And I liked it a lot. Och Simpsons-filmen vad ju bara som ett långt och väldigt roligt avsnitt! Det kan ju vara svårt att få det att hållet måttet en hel film igenom men det lyckades de absolut med.

Och jag som ser filmer tusen gånger om jag gillar dom... Dessa kommer definitivt ses igen. Och igen. Och igen.

typiskt Emelie

klant

Jag är så jävla klantig. Men det är ju jag i ett nötskal som man brukar säga. Precis när mitt högra pekfinger nästan blivit bra & inte gör ont längre efter mitt misstag med skärmaskinen på jobbet så klantar jag till det igen. Fast denna gången var det mitt vänstra pekfinger som blev offret. Skulle skära äpple till fruktsallad igår och tjoff säger det så skär jag mig i pekfingret. Det kanske inte syns på bilden men djupt är det. Någon som läste boken 
Så funkar du när ni var små? Anyways så ser ser fingret ut som en av illustrationerna i den boken där de vita blodkropparna fightas med bakterierna ;D

on the cover

kiera

Kiera Knightley är med i det senaste numret av Interview Magazine.
Tycker om de små bilderna inne i tidningen men omslagsbilden är katastrof.

Malcolm in the middle

malcolm

Har precis kollat på 2 avsnitt av Malcolm in the middle på sexan. Är det bara jag som älskar den serien? Hör aldrig någon annan prata om den. Anyways så är den sjukt bra!

Nu ska jag göra mig iordning och sen cykla in till stan för att göra lite ärenden och sola innan jag börjar jobba vid två. Måste hitta nåt nytt att ha på mig i helgen då vi ska ut igen. Har ju ingenting att ha på mig! Så därför blir det inte mer bloggande idag, men ha en bra dag allihopa :)

Heath Ledger


Heath Ledger ser läskig som Joker i Batman-filmen.
Synd när han är snygg vanligtvis ;P Däremot så tror jag att han gör rollen sjukt bra!

vad äter du helst på julen?

I brist på annat att göra fördrev jag tiden med Karins jullista:

Pepparkakor - Lussebullar (lite av varje ;P)
Skumtomtar - Knäck
Ischoklad - Marsipan (gillar inte något av det överdrivet mycket)
Köttbullar - Prinskorvar
Julkorv - Julskinka (no doubt about it!)
Lax - Sill
Revbenspjäll - Janssons frestelse
Paradis - Alladin (tål inget av det :/)
Glögg - Julmust
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Äpplemos - Senap (till skinkan)

Kate Hudson

kate hudson

Kate Hudson var på Movie Rock häromdagen & såg alldeles fabulous ut.
Älskar klänningen, älskar skorna, älskar väskan, älskar allt!

Tisdagstema - horisont

tisdagstema

Orkade inte ta en ny bild & hade inte så många bilder på en horisont så jag tog en bild som jag hittade i en gammal mapp till veckans tema. Funkar det också!

fika & film


Fikan var mycket trevlig, som väntat! :) Dock dök aldrig Jenny upp med istället träffade vi på sis med Tea & hennes kompisar och sedan gjorde även Elin, Cassandra & Maja oss sällskap lite. Måste ut & träffa folk sådär lite oftare & inte vara så förbannat trött efter jobbet!

Efter fikan gick jag till Ica bara för att köpa mousse, eftersom mitt är slut, men fastnade vid en hylla fullt med filmer med 2 för 99 kronor. Billiga filmer + en filmgalen Emelie = garanterat köp! Så jag köpte "bara" fyra stycken (vilka kan ni se ovan), men plockade först på mig åtta. Haha! ;D

tuesday

girls

Pöh. Stressat, stressat, stressat. Jobbade till tolv, cyklade hem i motvind snabbt som en galning (snabbare än vanligtvid t.o.m. ;D), duschade och håller just nu på att göra mig iordning. Om en halvtimme ska jag nämligen köra in till stan igen för att fika med Nea, Lizze & kanske Jenny. Trevligt värre med andra ord, så det är värt stressandet ;) Sen ska jag göra lite andra ärenden på stan tänkte jag, när man ändå är där & har tid liksom.

Den väldigt härliga bilden är från november förra året då vi var i Helsingborg & partajade tillsammans. Mucho skoj kväll! Well well, måste skynda... I'll be back later.

Asos


Tittade inom Asos som vanligt och hittade denna häftiga sak.
Hur söt som helst, både detaljen med rosetten bak & trycket fram.

jag & Tea

jag & Tea

Hela gårdagskvällen spenderades med Tea eftersom sis & Kenty var på besök tillsammans med henne. Därav inget bloggande... Men ni kommenterar ju ändå inte hur mycket man än bloggar så det spelar ju ingen roll :P Mysigt värre var det i alla fall med den sötaste.

Nu ska jag äta lite frukost & sen cykla till jobbet. Ciao!

eew

julmust


Jag älskar i princip allt med julen. Men jag har aldrig tyckt om julmust och förstår verkligen inte grejen med den överkonsumtion av denna äckliga dryck som infinner sig på julen. Det smakar ju inte gott någonstans... Något drickbart som är gott på julen däremot är glögg, det är underbart!

Bibliotikarie?

Gjorde ett test om vilket yrke man passar till och blev bibliotikarie:
"Pålitlighet är din grej. Du ser till att komma i tid och hålla vad du lovar. Varken mer eller mindre. Du är inte den coolaste typen i stan, men uppskattar dina kompisar och drömmer om att starta ett eget kollektiv. Yrkesmässigt passar du till att vara bibliotikarie, där noggrannhet och pålitlighet kommer väl till pass".

Visst jag gillar att läsa men bibliotikarie? Nej, tack! ;D Det skummaste är dock att jag drömde om att jag var på biblioteket inatt och letade efter en bok. Hrm...

Bellsi


min Bella är söt. Faktiskt.

to do-list

Är som sagt ledig idag och jag ska bara vara hemma hela dagen. Nice, oh ja! Detta är vad jag hade tänkt att åstadkomma under dagen:

- mata & mysa med
Bella.
- städa mitt rum.
- kolla på någon av filmerna jag fick låna av sis.
- lösa en massa sudoku.
- baka havrekakor/bröd & nallebröd.

And that's pretty much it. Höhö.

Agnes + Måns = Sant?

MQMQ

Ja, det verkar faktiskt så. Förra året var det
Andreas Wilson & Marie Serneholt som fick vara mysiga med varandra på MQ's julkampanj men i år är det de f.d. Idol-deltagarna Måns & Agnes. Jag som trodde att Agnes var relativt bortglömd nu men tydligen inte. Anyways: Måns är snygg, Agnes är söt och de är gulliga tillsammans!

tråkigt & gott

frukost

Över 300 besökare igår och jag kan ändå inte få en endaste liten kommentar av er?
Ni får faktiskt skärpa er lite ;)

Nu ska jag äta lite frukost & kolla bloggar istället.
Kolla förresten vad fint min yoghurt matchar bloggen ;D

godkväll


Här sitter jag och känner mig ganska död, för att uttrycka mig milt. Idag har jag verkligen haft fullt upp och nu är min första lugna stund på hela dagen. Skönt som fasiken med andra ord. Först jobb i fem stressiga timmar (mycket folk, oh ja...), sen åkte jag och mamma, pappa, sis & Tea till nybyggda Coop  här i stan för att kolla läget, kom hem & lagade mat och här är jag nu.

Ska inte göra mycket ikväll och kommer troligtvis slockna sjukt tidigt. Kolla lite tv, läsa tidning och lösa korsord & sudoku. Helt okej ;) Imorgon har jag en mycket efterlängtad ledig dag som jag tänkte uttnyttja till fullo, dvs inte göra ett skit. Ska bara vara hemma i pyjamas hela långa dagen. Haha. Måste ha en sådan dag efter att ha jobbat 6 dagar i sträck...

dubbelt upp

dubbelt

Anne Hathaway vs. Fergie.
Svårt val tycker jag, båda är snygga i klänningen på sitt sätt. Vad tycker nì?

Homebuy

Nu är det jobb som gäller. Tur att man inte blir bakis! Haha. I'll be back tonight... Ha en bra dag! :D

yesterday



Lite random pics från igår. Enjoy! ;D

snabbis

outfitoutfit

Tjejerna har inte kommit än så jag tänkte att jag hinner med ett litet inlägg till ;P
Min oufit för kvällen ser ut såhär. Favorit i repris för jag har inget nytt.
Tyvärr inte särskilt speciellt, men det funkar ;) Måste shoppa...

Nu: mousserande vin!

saturday night

jag & elin

När jag kom hem från jobbet så tog jag mig en mycket välbehövlig powernap, som man så vackert kallar det. Det var rätt nice även om jag inte lyckades sova mer än en halvtimme. Tröttare än tröttast var ordet, jao.

Ikväll blir det party & utgång igen. Vad har hänt med mig egentligen? Från att ha varit hur trött på Lorden som helst så går jag dit tre veckor i rad... Shaka ass & träffa nytt folk är faktiskt skojigt värre även om det är tråkigt att Karlshamn bara har ett uteställe. Ikväll vet jag inte riktigt vilka det blir men ett som är säkert är att Elin kommer hit med folket lite senare ;D

Nu ska jag väl snart börja göra mig iordning lite smått... And then party all night long! Och ja, jag & Elin ÄR snygga så är det bara. Bildbevis ovan liksom ;)

Natalie Portman


Sjukt häftiga bilder på Natalie Portman.
Vacker är hon i alla fall.

Idol

idol

Det var bra att Andreas åkte ut för tjejerna är väl värda en plats i finalen! Gillar dock Amanda mer, hennes röst är så speciell, men även Marie sjunger sjukt bra. Får väl se hur det blir nästa vecka...

Nu ska jag i alla fall bege mig till jobbet men tillbaks i eftermiddag igen!