the eye

the eye

nu ska jag strax cykla till jobbet, ciao!
(bjuder på en bild på mitt öga bara för att det var längesedan nu).

klockrent

Full emokille ~18 stöttar en tämligen berusad bratkille ~18 i trappan så att de båda kan hålla balansen.
Emokille: Nu kan inte dina lacosteskor rädda dig!

wooho!

Jag kan lägga in bilder igen, wooow. Detta betyder att det är roligt att blogga igen och därför kommer det troligtvis bli bättre på bloggningsfronten. Kanske inte idag dock men när jag får tid... Jobbar från tio till halv åtta idag så det ser inte så ljust ut. Sen så fyller pappsen 42 år idag så när jag väl kommer hem från jobbet ska det firas! Jag har varit gullig och bakat ett nytt recept specialanpassat för pappas favoriter: kaffe & whiskey. Haha, får hoppas att han tycker det är gott ;P

Förresten så tänkte ju jag beställa
den här jackan, men icke sa Nicke. När jag skulle göra det så var det redan slut. Bittert. Riktigt bittert.

Lindsay Lohan in Zoo Magazine


Utmanad

Jag har blivit utmanad av Dewdrop att skriva åtta sanningar om mig själv. So here we go...

1. jag har, som de flesta av er kanske redan vet, extrem fotfobi. Vet inte riktigt varför men fötter är verkligen inte något trevligt... Jag t.o.m. sover i ankelstrumpor och ingen, absolut ingen, får vara barfota i min säng! 
2. jag älskar det mesta som finns inom frukt & grönt men två saker som de flesta gillar (har inte träffat nån som håller med mig) kan jag inte äta: gurka & vattenmelon. Eew! 
3. när jag gick i åttan så spelade jag Counterstrike så ofta som jag kunde. Kan inte påstå att jag var överdrivet bra, men absolut inte dålig ;D Tyckte det var sjukt roligt i alla fall! 
4. jag har nog ett väldigt välutvecklat luktsinne. Jag är ju allergisk mot både gluten & mjölk vilket gör att det finns mycket här i världen som jag inte kan äta. Istället luktar jag alltid på allt, och då menar jag verkligen allt. Man får faktiskt ta del av smakupplevelsen på det sätter, jag lovar! ;) 
5. jag tänker på tok för mycket på allt & alla.
6. jag har ingen aning om vad jag vill eller ska göra med mitt liv. För tillfället så jobbar jag på Hemköp, trivs med det och vill/orkar verkligen inte plugga. Vad som händer sen får jag se.
7. jag klarar mig verkligen inte utan musik. Det är musik igång nonstop här hemma, undantag då jag kollar på tv. Och jag går verkligen inte någonstans utan min mp3.
8. jag har allvarliga problem med det som tydligen kallas sömn. Nu för tiden är ingen konstigt om jag vaknar mellan 6-7 utan det är det normala för mig. Det spelar ingen roll hur sent jag är uppe utan jag vaknar lika jävla tidigt ändå. Och vet ni vad? Det suger.

hrmpf

Min protest är redan slut. Haha. Är alldeles på tok för rastlös så här på morgonen för att hålla mig ifrån bloggandet även om det irriterar mig sjukt mycket att inte kunna ha bilder eller lägga inläggen i kategorier. Kanske ska mejla blogg.se och fråga vad de håller på med, för det verkar inte som om resten av bloggvärlden har problem.

Anyways så var gårdagen i Växjö med pappsen mycket trevlig. Försökte hålla i pengarna, eftersom jag vill spara så mycket som möjligt, så det enda jag köpte var två par trosor och en födelsedagspresent till pappa :)

Idag? Ska jobba senare idag men fram tills dess vet jag inte. Den som lever får se!

Tjuvlyssnat

Två tjejer ~16 står och läser reklamplanschen i busskuren.
Tjej 1: Kolla, de ska typ börja med alkolås på bussar.
Tjej 2: Men tänk om man varit på en fest och måste ta bussen någonstans, får man inte åka med då?

Växjö

Det fungerar inte att publicera bilder så därför har jag inte lust för att blogga... Har egentligen flera inlägg men de får vänta tills det fungerar igen :P

Är ledig idag så jag & pappa ska åka till Växjö :D I'll be back. Ciao!

update:
är det bara för mig som det inte fungerar med att lägga upp bilder? Jag tänker inte blogga i ren protest förrän det fungerar igen ;D Inte kul utan bilder ju. Blö.


off I go

Nu ska jag snart cykla in till stan i det fina, men blåsiga, vädret. Börjar inte jobba förrän klockan tre idag men tänkte kolla lite i stan innan. Pappsen fyller nämligen år på fredag och jag måste hitta någonting till honom, börjar lite lite kris nu faktiskt... Nån som har nån bra idé?

Igår var det säsongstart på Top Model 8, vilket jag inte visste om förrän jag råkade se det i tidningen på jobbet igår. Tänk om jag hade missat det? Katastrof. Det kommer i alla fall att följas flitigt för min del den närmsta tiden. Det är inte många program jag följer men Top Model är ett måste!

Ha en trevlig dag, vad ni nu tänker hitta på för skoj :D See you later!

alldeles, alldeles underbar

jacka

Jag fullkomligt älskar den här jackan. Den är hur snygg som helst!
Helt perfekt för mig i höst ;) Give it to me, please?

music of today

Paramore - misery business
Alle - go the distance
Sean Kingston - beautiful girls
Hair soundtrack - easy to be hard
Default - all she wrote
Amber Pacific - gone so young
Herkules - inte jag
Fredrik - don't know what we are

+ diverse Kapen Röd, Svenska Akademien & Michael Jackson ;)

Jessica Biel i FHM Magazine


Jessica Biel är också vacker.

morgonlista såhär på morgonen

Sminkar du dig varje morgon? njää, beror ju på vad jag ska göra. Ska jag ut in public så brukar jag göra det men ska jag bara vara hemma eller träffa "de vanliga" så skiter jag i vilket :P
Tvättar du håret varje morgon? njaa, inte med schampoo, bara varannan. Blöter bara det varje dag för att lockarna ska bli normala igen.
Rena underkläder varje morgon? eeh, självklart?
Äter du frukost varje morgon? oh ja. Älskar som sagt frukost :D
Lägger du fram kläder kvällen innan? vet jag att det är stressat så kan jag göra det, men oftast inte.
Vad är det första du gör på morgonen? kollar klockan.
Hur lång tid behöver du på dig att bli klar på morgonen? beror på vad jag ska göra, men kan vara klar rätt snabbt om det ska vara så men gillar att ta det lugnt.
Surfar du innan du går till jobbet-skolan? äter typ alltid frukost framför datorn :P
Är du morgonpigg eller skit-trött? rätt pigg faktiskt. Det är det som är det jobbiga. Haha.
Vad har du för sorts väckarklocka? en vanlig, digital sak.
Lyssna på musik på morgonen? alltid.
Sover du i pyjamas/nattlinne? oftast bara trosor & linne.
Läser tidning på morgonen? nää.

ögongodis

adam brody

Lite för er att kolla på medan jag är på jobbet. Adam Brody är aldrig fel.

Tjuvlyssnat

Tjej ~20: Kan du typ prata med dig själv i huvudet?
Kille ~20: Ja, det är väl inte svårt!?
Tjejen: Men alltså ha munnen stängd och prata med dig själv, fast tyst.
Killen: Ja!
Tjejen: Så du kan säga typ... bajs... eller nåt? I huvudet.
Killen: Öh, ja. Tänka kallas det!
Tjejen: Är det tänka? Jag trodde det var typ när man funderade på saker. Inte när man sa nåt till sig själv? i huvudet? tyst.

slapp & jobb

Somnade riktigt tidigt igår... Redan klockan åtta typ, haha! Mycket jobb, lite sömn plus fest får ofta ett sådant resultat ;P Vaknade tidigt som vanligt så har mest drygat hela förmiddagen: suttit här, kollat på That 70's show och bakat muffins. Det bittra är att muffinsen inte ens blev goda. Blö! Så för att kompensera det så åt jag lite glass med sirap & valnötter istället ;) Muffinsen får åka ner bland soporna.

Börjar jobba klockan två så får se vad jag hittar på fram tills dess. Jobbar typ hela veckan men har däremot rätt bra tider & rätt korta dagar så det är helt okej. Plus att jag slipper plocka upp fisken hela veckan fram till på lördag och det är skönt att slippa ;D

Hayden Panettiere


Bara för att ja publicerade den skabbiga reklambilden på henne häromdagen.
Dessa bilderna är mycket bättre. Och utan mjölk, vilket är ett stort plus ;D

Tjejsnack v. 35 - musik

(wow, äntligen ett roligt ämne i veckans Tjejsnack!)


Vad lyssnar du på för typ av musik och vad är det du gillar mest med den musiken?
lyssnar blandat, lite av varje är bäst. Däremot gillar jag det mesta reggae, som ligger mig varmt om hjärtat.
Vad lyssnade du på när du var yngre, i tonåren?
har haft mina olika idoler & perioder... Spice girls & Backstreet boys lyssnade väl i princip alla på? I högstadiet lyssnade jag mycket på Eminem & Bob Marley i olika perioder, blandat med det som gick på radion. Såklart. Bob Marley & Michael Jackson har jag alltid lyssnat på och lyssnar fortfarande lika mycket på. De är helt enkelt bäst.

Finns det någon musik du inte klarar av att lyssna på? Vad, varför?

typ skrikmusik. För att det är totalt meningslöst.
Nämn fem artister du skulle vilja se live.
Michael Jackson skulle jag betala hur mycket som helst för att se.

Har du någon autograf, vem/vilkas? Finns det någon du skulle vilja ha?
autograf har man inte bett som sen man var liten typ ju. Men Michael Jacksons vore väl i och för sig verkligen inte fel, hehe. Värdesätter dock hellre ett foto på kändisen istället, mycket roligare!


movietime?

dirty dancing

Funderar på att kolla på Dirty Dancing ikväll, men kan inte bestämma mig...
Det var "längesen" jag såg den nu faktiskt. Bra är den i alla fall. Riktigt bra.

goddagens

Hade sjukt trevligt hos Henrik igår (bilder kan ni ju se i föregående inlägg & i Bilddagboken). En massa seriöst & oseriöst prat, lite kubb och som vanligt en massa flum. Precis som det ska vara! ;D

Idag har det inte hänt så mycket än så länge. Som vanligt med andra ord, hehe. Läst nya Cosmopolitan & Veckorevyn, kollat tv, bakat lite och duschat. That's it. Om en timme ska jag hem till sis & Kenty eftersom Kenty fyller år idag. Ska bli riktigt trevligt för det känns verkligen som om det var längesedan jag som dom två nu. Vill ju se om magen har växt nåt också! :D

Förresten så har jag hela fyra nya varelser inneboende i vårt hus. Pappa köpte nämligen två stycken ormar och två stycken bönsyrsor igår. Haha, han är så glad lilla pappsen. Håller för tillfället på att försöka få honom att döpa ormarna till Piff & Puff... Vet dock inte riktigt hur det går på den fronten men jag jobbar på det ;)


party party at Henriks place




som vanligt finns snart mer bilder i Bilddagboken.

Tjuvlyssnat

I mitten av en lång och bred trappa på hotellet står en kvinna med barnvagn med bebis och en dotter brevid. Hon pratar högt på svenska med dottern samtidigt som hon försöker hålla vagnen stabil i trappen. En mörkhyad man kommer fram.
Mannen: Hej! Behöver du hjälp med vagnen?
Kvinnan: No, thank you! My husband come soon!

party party

Nu sitter jag här färdig & snart laddad inför kvällens partajande hos Henrik. Hoppas att denna kvällen blir lika trevlig som det var förra helgen hos Martin. Har inhandlat apelsinjuice att grogga med, jordnötter, de obligatoriska russinen och lite chips till folket. Med kärlek också såklart ;D

Annars har dagen på jobbet varit bra. Relativt lugn dag efter gårdagens dramatik då brandlarmet drog igång, haha. Lite action får man väl ha på jobbet ibland i alla fall? ;)

dubbelt upp

dubbelt

Amanda Peet vs. Gwyneth Paltrow.
För det första så tycker jag inte att klänningen är särskilt snygg på någon av dom. Men snyggast sitter den i alla fall på Gwyneth för på Amanda ser den mer ut som en skrynklig sopsäck. Haha.

trötter

Det är fredag och jag ska seriöst gå & lägga mig om en stund. Fy farao vad illa egentligen, men är man trött så är man. Det är en dag med jobb imorgon med. Blö.

Sleep tight, don't let the bedbugs bite.

Tjuvlyssnat

Två tjejer ~17 sitter och pratar om killar och vad som har hänt under den gångna helgen.
Tjej 1 (nyfiket): Hade du sex med den där killen efter festen i lördags?
Tjej 2: Såklart att jag hade det!
Tjej 1: Men ni använde väl kondom!?
Tjej 2 (tvekande): Nja, på sätt och vis?
Tjej 1 (irriterat): Hur menar du?
Tjej 2: Vi hade inga kondomer så jag lindade plastfolie runt den?

Gisele Bündchen i Max Magazine


har inget annat för mig...

Vad åt du senast? frukost: fil & müsli.
Vad ska du göra i dag? jobba hela långa dagen.
Vilka är dina favoritskor? mina svarta pumps.
Använder du lypsyl? ibland.
Vem är läskig? Runar Söörgard.
Vem är snygg? Adam Brody.
När drack du alkohol senast? i lördags.
När klippte du dig senast? längesen... Ska beställa tid så snart som möjligt.  
Är du arg ofta? kan jag inte påstå. Inte så att andra ser det åtminstone.
Saker du måste tänka på? jag är en tänkare. Jag tänker på allt.
Fest eller slappa? beror på humör, men är det fest så är jag inte den som säger nej ;)
Intar du alkohol? sometimes ;P
Vilket lov är det bästa? sommar & jullov. Beror på hur man ser på det. Sommaren är ju bäst men julen är ju också helt underbar.
Vad gör du på lördagskvällarna? partajar eller slappar med trevliga människor.
Vilken låt lyssnade du senast på? Default - all she wrote.
Person du tycker gör god mat: jag själv ;D Haha... 
Vad har du på dig idag? jobbkläder: svarta jeans & hemköpatröja. hrmpf. 
Senast film på bio? Harry Potter & fenixordern.
Senast lästa bok? Babbeldrottningen, som jag lånade av Lizze.
Skriver du dagbok? bloggar bara. På ett eller annat sätt.
Gillar du att fotografera? absolut.

Nicole Richie

nicole richie

Jag tycker Nicole Richie är söt som gravid. Nu börjar det verkligen att synas.
Dock kan jag inte förstå hur hon ens kunde bli gravid så
undernärd som hon var.
Hon ser bra mycket bättre ut nu än vad hon gjorde då i alla fall. Hälsosammare.

Hemköp

Orkade inte uppdatera när jag kom hem från jobbet igår. Satte mig i soffan med en skål fruktsallad och kollade på "Vänner" och "Du är vad du äter" istället. Sen gick jag faktiskt och la mig... Men läser alltid typ en timme innan jag somnar så så överdrivet tidigt blev det inte ;P Men jobbet gick bra i alla fall och vi har fått nya & bättre tröjor som är svarta, vilket betyder att det inte kommer synas lika mycket hur smutsiga de är ;D

Idag blir det jobb mellan tio och halv åtta. Sen lär jag väl slappa och ladda inför morgondagen för då blir det party party igen. Nice. Nu ska jag snart gå & duscha i alla fall, vaknade sådär onödigt tidigt idag med, såklart.


kläder är aldrig fel


Jag är sugen på att beställa lite från H&M och här ovan är lite av det jag skulle kunna tänka mig. Vissa är dock i fel färg men ändå, ni ser ju plagget ;P Vet däremot inte vad jag ska prioritera... Det är inte lätt när det är svårt.

Malmöfestivalen

Back on track efter en mycket trevlig gårdag! Först jobbade jag i kassan för första gången vilket faktiskt gick bättre än jag trodde, hehe... Fast jag gillar dock charken mer ;) Sen var det snabbt hem, göra sig lite iordning och åka ner till Malmöfestivalen med Nea, Lizze & Jenny. Där gick vi lite på stan (handlade en grå kofta på Gina Tricot för 50 kronor. Fynd? Japps!), åt lite mat, gick lite mer på stan och sen var det NRJ in the park som gällde. Nea var lika laddad för Ola som de andra gångerna hon sett honom, haha ;D Det var dock två besvikelser med denna festival:
1. Ola var osnygg. Han såg ut som om han precis kommit från träningen och tänkte gå & lägga sig. Kanske hade glömt bort att han skulle uppträda? Vem vet.
2. de hade inga obligatoriska festivalnötter som jag alltid köper. Riktigt illa. Jag som alltid brukar köpa 5 påsar för 100 kronor ;)

Idag ska jag bara slappa fram till klockan halv tre, då jag börjar jobba. Känner mig sjukt seg med ett huvud tungt som bly. Är dock lite sugen på att ut & gå i regnet. Regn är faktiskt mysigt.

Got milk?

hayden reklam

Haha, ursäkta mig men skabbig reklam av Hayden Panettiere.
Hon som är så
söt! Klänningen ser dock sjukt snygg ut.

Tjuvlyssnat

Mamma ~65: Du, den här sexklubben som Hedvig är med i?
Dotter ~35: Men mamma!
Mamman: Förlåt, sexföreningen.
Dottern: Mamma, det heter sexårsverksamhet!

bye bye!

Kommer inte bli mer uppdaterande idag så tänkte bara meddela vart jag kommer vara hela dagen. Först jobb (ska lära mig kassan idag!) och sen ska jag, Nea, Jenny & Lizze åka ner till Malmöfestivalen för dagen & ha lite skoj :D I'll be back tomorrow.

Scarlett Johansson pics



min andra favorit: Scarlett Johansson.

...

"some people are just ment to be alone"?

pretty nice day

Dagen har varit mycket trevligt än så länge. Bestämde en fika med Linn, Marie, Fia & Nea och väl på fiket träffade vi även på Jenny, Lizze & Sofie så vi satte oss med dom :) Kul att träffa dom som var längesen man såg och inte träffar så ofta! Blir mest jobb & sådär för alla nu för tiden tycker jag.
Innan vi fikade sprang jag lite snabbt på stan och handlade ett påslakanset på Hemtex för bara 149 kronor. Billigt och bra! Inhandlade även den första Harry Potter-boken eftersom jag tyvärr inte har den längre p.g.a. att jag lånade ut den men aldrig fick tillbaka den...

När jag kom hem käkade jag kladdkaka som jag bakat imorse och som var sinnessjukt god. Åt nog för mycket för nu mår jag mer illa än vad jag brukar göra. Haha, men det var det absolut värt! Och mer ska jag nog kunna trycka i mig senare ikväll ;)

Tisdagstema - grön

tisdagstema

Bästa maten-lista

Bästa köttet: nötkött.
Bästa kryddan: Santa Marias grillkrydda funkar alltid!
Bästa osten: ingen, tack. Inte bra för min mage det.
Bästa brödet:
nallebröd :D
Bästa potatisen: sötpotatis eller vanlig klyftpotatis.
Bästa såsen: typ ingen?
Bästa pajen: blåbärspaj eller nötpaj.
Bästa bäret: hallon!
Bästa chokladen: romerska bågar eller center (de mörka varianterna då).
Bästa svampen: tycker inte om svamp men i så fall knaperstekt blomkålssvamp.
Bästa grönsaken: isbergssallad & majs.
Bästa frukten: äpple, banan, ananas, mango, sharon, kiwi... You name it!
Bästa glassen: Tofuline vanilj eller mocca. Inte många valmöjligheter liksom.  
Bästa fisken: lax.
Bästa riset: basmati.
Bästa kakan: kladdkaka är alltid gott :D
Bästa pastan: har som sagt inte mycket att välja emellan. Hrmpf...
Bästa drinken: San Fransisco,
Bästa lösgodiset: skumbananer.
Bästa nöten: cashewnötter. & jordnötter. & valnötter. & pistaschnötter...
Bästa pizzan: överskattat. Har dock bara smakat en - bolognese. Och utan ost såklart.


Delicato-reklam


Är det bara jag som fullkomligt älskar Delicatos reklam?
Tycker de är sinnessjukt klockrena ;D

godmorgon folks

Inte mycket uppdaterande igår fastän jag var hemma hela dagen. Illa med andra ord. Saken var att jag väntade på veckans Tjejsnack som aldrig kom & då orkade jag inte uppdatera. Förresten så märkte jag nu att det inte ens var roliga frågor som var värda att vänta på. Bittert. Det har för den delen inte varit roliga frågor på länge nu...

Igår var jag sjukt rastlös så försökte underhålla mig hela förmiddagen med att sitta här, kolla på ännu mera That 70's show avsnitt, träna och göra müsli. Sen blev dagen trevligare då jag gick en runda med Jenny och senare kom hon och Lizette hit och kollade på film,
Music & lyrics. Mycket trevlig kväll även om jag var trött på slutet, som vanligt.

Nu? No idea. Klockan är bara åtta. Riktigt bittert. Någon vaken? :P


Utmaning

liten

My utmanade att visa en bild på sig som liten och jag är inte den som är sen att hänga på! Så här har ni en lagom snygg bild där jag leker med sugrör, eller nåt ;D Har inte så många bilder på mig som liten inlagda på datorn så det fanns inte så mycket att välja på... Sen ville jag helst inte publicera den, bland mina kompisar, kända "kinesbilden" ;)

sämsta filmparen?

1. Natalie Portman & Hayden Christensen - Stars Wars: Episode II
2. Jennifer Lopez & Ben Affleck - Gigli
3. Keira Knightley & Orlando Bloom - Pirates of the Caribbean
4. Madonna & Adriano Giannini - Swept Away
5. Catherine Zeta-Jones & Sean Connery - Entrapment
6. Andie MacDowell & Hugh Grant - Four Weddings and a Funeral
7. Kate Bekinsale & Ben Affleck - Pearl Harbor 
8. Nicole Kidman & Tom Cruise - Eyes Wide Shut 
9. Jake Gyllenhaal & Heath Ledger - Brokeback Mountain
10. Kate Winslet & Leonardo DiCaprio - Titanic

Detta är de par som har röstats fram i en undersökning som de värsta par på film bl a på grund av deras dåliga kemi. Okej? Jag förstår bl a inte alls vad Kate Winslet & Leonardo DiCaprio gör på listan med Titanic, de borde istället finnas på listan för de bästa paren på film. Eller?



babbel

Det enda som behövs sägas om hur mitt humör är idag: 05.28.
skjut mig.

Har ändå gjort väldigt lite idag för att ha varit vaken så länge. Har slappat en massa i soffan, kollat på Monsters Inc och en massa That 70's show-avsnitt, gått en liten runda, nördat här, pratat i telefon (med Nea, Elin, mamma & mormor), lekt med Bella och bakat
den här kakan. Den blev mumsig och jag har ätit för mycket för mitt eget bästa under hela dagen. Haha... Mätt? Japps!

Vill njuta av min första helt lediga dag på hela veckan men känner mig mest död. Ska nog sova tidigt ikväll tror jag, mitt huvud känns typ som bly. Är sugen på att springa en runda för det är perfekt väder för det, enligt mig, men jag skulle tyvärr aldrig orka. Blö. Men det är en dag imorgon också! :)

Tjuvlyssnat

Ge-Kås, Ullared.
En pappa ~35 vänder sig om om till sina barn, en pojke ~6 och en flicka ~4.
Pappan: Barn, vi har ett enormt uppdrag framför oss. (Paus) Vi ska försöka hitta mamma.
Pojken: Det är omöjligt, hon rör på sig hela tiden!

baka kaka?

baka kaka

Är sugen på att baka men kommer inte på något som jag är sugen på...
Tips anyone? Dock kanske inget så avancerat som på bilden, haha.

finns det nåt annat att göra?

Gillar du ketchup? på spaghetti & köttfärsås, ja.
Vem saknar du inte? Ingemar. Haha.
Senaste film du såg?
Monsters Inc (var ju bara tvungen efter detta inlägget ;D).
Vem är snällast just nu? det kan man fråga sig.  
Vad behöver du mest av allt just nu? få sova länge, tack.
När var du senast full? igårkväll.
Har du varit & festat på charterresor? Bulgarien förra året & Rhodos i år.
Är du glad nu? inte överdrivet.
Favoritstad i Sverige? Helsingborg.
Favoritstad utomlands? Barcelona.
En kaka som du älskar? biskvi (det enda jag tål på fik, haha).
Kan du visa dig ute helt osminkad? jada, inga problem. 
Går du upp när klockan ringer? om den ens hinner ringa...
Vad dricker du helst när du går ut? grogg på apelsinjuice.
Vill du hångla? nu?
Brukar du sitta hemma själv & dricka? haha, nej. What's the point?
Vad ser du fram emot mest de närmsta 3 månaderna? inget speciellt vad jag vet, undrar mest hur hösten kommer att bli.
Vad gjorde du vid midnatt? hade det trevligt hos Martin med gänget.
Vad var det senaste du åt? fruktsallad.
Kan du köra bil? det får vi hoppas ;)
Vad gillar du att spendera pengar på? kläder & skor :D

kräftskiva hos Martin




fler bilder finns som vanligt i Bilddagboken.


saturday

Dagens härligaste kommentar: du är fantastisk!
Tänk vad glad man kan göra en människa bara genom att man grillar lite kyckling ;)

Har haft en megastressig dag men bättre det än att det är drygt. Gillar att ha & göra även det kan vara jobbigt. Plus att man måste vara trevlig mot alla fastän man bara vill säga "gubbjävel", haha. Vissa kunder är bara sjukt irriterande.
Ska till Martin ikväll där gänget har kräftskiva. Själv ska jag dock inte äta kräftor, dels eftersom det inte är gott och dels för att jag åt tacos för en stund sedan :P Men trevligt ska det bli i alla fall! Frågan är bara vad man ska ha på sig...

Tjuvlyssnat

En man ~40 går fram till andra två män, ~50, som sitter och solar.  De verkar känna varandra.
Man ~40: Har ni sett mina döttrar?
En av ~50 männen: Haha, har du tappat bort dom?
Man ~40: Ja, lite? (Han ser bekymrad ut)
En av ~50 männen: Nä, det är inte roligt när dom blir stora?
Man ~40: Nä? (Han går iväg för att fortsätta sitt letande).
En av ~50 männen: Men det är roligt att göra dom!
Man ~40 (glatt): Ja!

mumsigt värre

tacos

Nu ska jag snart äta tacos. Mhm...
Går det någonsin att tröttna? Tror fasiken inte det.

this day

Dagen har ändå gått rättså bra idag också, trots allt... Har grillat, grillat & grillat en massa kyckling. Bara för att det är extrapris - 2 st kycklingklubbor för 15 kronor & folk blir helt crazy. Det som gör att man i alla fall har lite roligt på jobbet är felstavningen som det är på alla de etiketter som skrivs ut när folk köper klubbor: kyclinklubbor. Haha... Man måste vara lättroad om man ska orka! ;D

Fick i alla fall en trevlig lunch och kom bort från jobbet en stund. Lunchade nämligen med mamma, pappa & Nea på thai. Alltid lika gott och speciellt när de har min älskade fläsksallad. Saknar den riktigt mycket nu när jag inte äter det två gånger i veckan längre ;)

När jag kom hem från jobbet åt jag min goda blandning: vaniljglass, sirap & valnötter igen. Det är helt sinnessjukt vad gott det är. Kollade självklart lite på
Shrek på fyran också, den är fanimej oslagbar. Nu ska jag nog faktiskt gå & lägga mig, läsa lite & sen försöka sova. Behöver lite sömn känner jag, speciellt eftersom jag börjar klockan 8 imorgon igen... Sleep tight, don't let the bedbugs bite.

Catherine Zeta Jones


Jag vet att det har blivit många kändisbilder den senaste tiden...
Men bloggar om det jag kommer över & det har bara blivit så helt enkelt.

Hon är i alla fall vacker, Catherine Zeta Jones.

Youtube underhåller mig

Sovmorgon? I wish... Idag kunde jag i alla fall sova till nio eller nåt (börjar tio) men självklart går det inte utan jag vaknar halv sju och det är omöjligt att somna om. Nu underhåller jag mig med att kolla in diverse grejer på Youtube som får mig på bättre humör, bland annat:

Smosh - pokemon theme

Nicole Richie - pantene reklam
Alle, Martin & Mikael - I want it that way

Hey Baberiba - dirty dancing
two chinese boys - fairytale
Magnus Betnér - stockholm live
William Sledd - allt
Sagan om de utstötta
Chicago - cell block tango
Erik Segerstedt - I don't want to be

my favourite...

Lindsay Lohan

... Lindsay Lohan gör reklam hon också.

tjo tjim

Vill gärna gnälla ännu mera idag men ska bespara er det ;) Det gick i alla fall rättså bra att jobba idag även om jag fick ta mig en ordentlig vilopaus på soffan i fikarummet på lunchen, hehe. Är dock sinnessjukt trött nu och det känns som om jag kan somna närsomhelst... Det kan jag däremot inte för jag vill se Scary Movie 3 som går på femman klockan fem i tio ikväll, tror dock inte att jag kommer lyckas hålla mig vaken hela filmen men jag ska försöka. Haha. Först ska jag kolla på "Du är vad du äter" och msn:a lite.

Sen är jag väl tvungen att "förklara mig" för er som kanske missuppfattade mig i mitt inlägg där jag tipsade om sallad. Jag äter alltså inte sallad till lunch och middag varenda dag utan ibland när jag inte orkar fixa annat. Oftast har jag med mig den mat som vi ätit dagen innan. Och så var det med det.


ha det så bra, älskling!

Nu drar jag snart till jobbet. Blö. Idag är i alla fall mamma snäll och skjutsar mig så att jag slipper cykla - nice! Ha en bra dag allihopa!

Förresten så är rubriken är tillägnad Jenny & Rua ;)

Evan Rachel Wood i GQ Magazine


dags för sallad

Tänkte bara "tipsa" när jag ändå är inne på jobb, för nu när jag jobbar så långa pass så måste man ju hela tiden ta med sig mat till lunch, middag & sådär vilket kan bli jobbigt. Men jag har börjat göra sallader eftersom det är så enkelt & snabbt att fixa och dessutom sjukt gott. Varierar dock bara mellan två stycken (kanske är tråkig, men det är ju gott så varför ändra?):

Laxsallad - laxfilé/kotlett, isbergssallad, tomat, rödlök, advokado & räkor. 
Kycklingsallad - kycklingfilé, isbergssallad, tomat, rödlök, majs & sockerärtor.

Mums säger jag.


nicht bra

Kan inte med ord beskriva hur trött jag är... Den här dagen är helt enkelt inte bra. Blö. Får dessutom reda på idag att jag ska jobba samma pass imorgon som jag gjorde idag. Dvs från klockan 8-18. Kommer seriöst aldrig att orka med att jobba så länge imorgon OCH på fredag OCH på lördag. Skjut mig, tack. Egentligen gillar jag jobbet och jag trivs men att jobba så långa pass flera dagar i rad är fanimej inte skoj. Speciellt inte när man har ont i rygg, knän & huvud. Får se det positivt: jag har ett jobb & tjänar pengar.

Keira Knightley goes Chanel

keira

Jag tycker den här bilden där Kiera Knightley gör reklam för Chanel är cool.
Okej att det ser lite skumt ut med hatten men i alla fall, jag gillar den.

tidsfördriv innan jobbet

När gick du upp idag? 06.20.
Senaste filmen du såg på bio? Harry Potter & fenixordern.
Vilken mat gillar du inte? inälvsmat.
Favoritchips? har tröttnat på chips, inte ätit det på jag vet inte hur länge. Men ska det vara så är det grillchips som gäller. Har dock inte överdrivet mycket att välja på heller.
Vilken bil kör du? mammas & pappas Ford Eda ;D
Favoritmacka? nallebröd is the shit. Äter aldrig "vanliga" mackor.
Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med? falska & alltför egoistiska.
Om du fick åka vart du ville på semester? Australien, Thailand, Karibien... m.m!
Vad ville du bli när du var liten? veterinär.
Nånsin rullat in någon i toapapper? inte vad jag vet ;D
Favoritrestaurang? Thairestaurangen. Thaimat är bäst.
Favoritblommor? liljor.
Favorit-snabbmatsrestaurant? gillar inte sån mat överdrivet mycket, men i så fall Burger King.
Äger du en cykel? japps, en svart en.
Favoritfärg? svart, brun & rosa.
Hur många tatueringar har du? inga. Men vill!

3 stuff från Asos


Tjuvlyssnat

Tjej 1 ~16: Alltså, jag är fan nöjd med mig själv nu!
Tjej 2 ~16: Jasså? Hur menar du då?
Tjej1: Asså, jag känner mig verkligen lycklig. Och jag tycker faktiskt att jag ser himla bra ut!
Tjej 2 (torrt): Det är väl tur, eftersom ingen annan tycker det?

flipp out

Snart i alla fall. Är sjukt sugen på att festa i helgen och vill därför sinnessjukt gärna ut på lördag. Läget är t.o.m. så bra att jag är hemma helt själv och kan därför ha förfest också. Problemet? Ingen vill följa med ut. Kul! Eller inte, utan det är rättare sagt riktigt bittert. Vissa jobbar och vissa vill helt enkelt inte. Blö. Så om det är någon som också känner sig på g så hör gärna av er för jag är med ;P

Annars har dagen varit helt okej, trots jobb & prov. Jag överlevde i alla fall. Har även hunnit med att prata med Elin & Jenny i telefon och ätit fruktsallad & nötpaj. Trevligt & mumsigt. Tänkte sova tidigt ikväll men vet inte om jag kommer att lyckas så bra med det... Har världens jobbigaste pass imorgon på jobbet med: 8-18. Plus att jag är själv med allt hela morgonen. Joy!

Tisdagstema - busig

tisdagstema

Klockan är för mycket för att jag ska ha ork eller fantasi till att ta en ny bild till veckans Tisdagstema, så jag letade i mina mappar istället :P Hittade denna söta på Pink från i våras. Busig? Oh yeah ;D

a hard work, work

Jobbade hela dagen igår och ska jobba hela dagen idag. Blö. Orkade därför inte uppdatera så mycket igårkväll och får se om jag orkar ikväll.

Men först är det prov som gäller. Wooho! Men sen har jag i alla fall det ur världen och slipper tänka på det, för ärligt talat skiter jag totalt i hur det går bara jag får det över-
stökat. Man får försöka se positivt på saker & ting även om jag känner för att flippa på en hel del saker lite titt som tätt. Hrmpf. Anyways: ha en bra dag! :D

Eva Longoria gillar Magnum


Eva Longoria gör reklam för glassen Magnum.
Den svarta klänningen verkar sjukt snygg, kan man inte få se i helbild? :P

Och så blev jag sugen på Magnum... Ibland suger att vara allergisk mot mjölk.
Aldrig mera Magnum mandel, 88:an eller nogger. Riktigt bittert.

Tjuvlyssnat

Tjej 1 ~15: Alltså, jag har så tjockt hår!
Tjej 2 ~15: Har du ju inte!
Tjej 1: Vadå, det har jag ju visst!
Tjej 2: Det är ju inte ens ditt!
Tjej 1: Är det ju, jag köpte det!


Michelle Pfeiffer

michelle pfeiffer

Tänk om man fortfarande såg ut så när man nästan är 50 år.
Lycka till liksom ;D Hon skulle lika gärna kunna vara nåt på 30.

kaxig!

"Dylan... Robert de Niro... Det spelar ingen roll hur stora de är. De var inte med i The Beatles."  - Paul McCartney.

film & glass

På tal om Jessica Biel i förra inlägget så har jag precis kollat klart på filmen Next där hon, Nicolas Cage & Julianne Moore är med. Den fick inte så bra recension på MovieZine men sis hade tyckt att den var jättebra så jag, mamma & pappa tänkte ge den en chans. Och jag tyckte faktiskt att den var bra, inte överdrivet kanske men ändå, helt okej.

Och till filmen åt jag något som är sinnessjukt gott: vaniljglass, valnötter & mörk sirap. Det om något är ett hett tips att prova, även om det kanske låter lite skumt. Bara till att ta lite glass i en skål, hälla över lite sirap och strö över valnötter i lite mindre bitar. Mumsigt värre.

Jessica Biel


I nyaste numret av Gear Magazine har Jessica Biel tagit av sig en del kläder...
Tycker inte alls om bilderna faktiskt. Hon brukar vara sjukt söt i vanliga fall, men inte här.

Tidsfördriv

Har du varit kär? jaa... Men det var längesen nu.
Hur stora fötter har du? storlek 38 typ. Ibland mindre.
När dansade du senast? hrm, kommer inte ihåg :O ILLA!
Vad gjorde du nyårsafton 1999? firade med mamma, pappa & deras vänner. Var ju bara 11 år då typ.
Älskar du alla former av sport? usch, nej.
Vad lyssnade du på senast? Kapten Röd :D
Lyssnar du på radio? typ aldrig.
Knarkar du? räknas frukt? ;D
Vad är det första du gör på morgonen? kollar på klockan & undrar hur tidigt jag vaknat... Sen: frukost! :D
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig vardag? nada & niente.

Vad dricker du när du festar? grogg på apelsinjuice is the shit. Ibland vin.
Mammas namn? Cecilia/Cilla.
Pappas namn? Mikael/Micke.
Salladsdressing? nej, tack.
Favoritpaj? blåbärspaj eller nötpaj - mums! :D
Vad gör du för att koppla av? kollar film, lyssnar på musik, läser en bra bok.
Vad tycker du om att få? uppskattning.  
Länder du varit i? Danmark, Polen, Tjeckien, Spanien, Bulgarien & Grekland.
Vad önskar du mest av allt just nu? det ni!


ett par jeans, tack

fornarina

Jag har kommit på att jag är i stort behov av ett par nya jeans. Dels var det faktiskt riktigt längesen jag investerade i jeans och dels så sitter inga av mina jeans riktigt bra längre. Blö. Det bittra är att jag alltid har lika jävla svårt att hitta ett par jeans som sitter bra. Sist provade jag typ 50 000 jeans eller nåt, eller det kändes så i alla fall ;P Och i lilla Karlshamn är inte utbuder överdrivet stort heller.

yesterday

Igårkväll var det egentligen grillning hos Lizze som gällde men det blev inte så mycket av det där med att grilla. Dels för att vädret inte var det bästa (regn, regn, regn) plus att alla som kom, förutom jag, hade ätit innan de kom. Så jag tillagade min mat alldeles själv medan Lizze värmde pizza, men det funkade det också. Jenny, Alle & Erik fick sitta och kolla på istället :P
Kvällen var i alla fall trevlig, pratades en massa och kollade på film. Såg en film som jag inte hört någonting om:
The dead girl. Väldigt speciell och skum men jag gillade den, den var riktigt bra ändå.

Idag? Ingen aning än, den som lever får se helt enkelt. Vet bara att jag ska gå en runda med Nea senare när hon slutat jobba. Hoppas att det inte regnar då men just nu ser det inte så ljust ut... Men lite regn dör man inte av!

Charlize Theron


En av världens vackraste kvinnor enligt mig.
Eller t.o.m. den vackraste.

funny quote

Kom förresten på en rolig sak Fia sa när vi var på väg till Ullared och måste stanna och vänta in p.g.a. vägarbete. Där står en kvinna och är "vakt", som det så vackert kallades.
- är det en hon? Det ser ut som en blandras!

Men det var faktiskt sant. Hon var sjukt läskig. Hahaha...

björnbär till frukost

När jag var ute & sprang häromdagen så såg jag att det fanns björnbär längs rundan, så imorse tog jag cykeln dit innan frukost och plockade. & plockade. & plockade. Det fanns sinnessjukt mycket björnbär! Tyvärr så tog jag bara en burk med mig eftersom jag inte trodde att det skulle finnas SÅ mycket, skulle typ tagit med mig fem eller nåt. Jag fyllde i alla fall en hel glassburk och ska fanimej dit senare idag och plocka mer ;)

björnbbär

Så min frukost idag fick bli såhär: yoghurt/fil, björnbär & lite
müsli. Det var mumsigt. Björnbär är mumsigt. Men nu är jag sjukt mätt.

Homebuy

Nu cyklar jag snart till jobbet igen. Jobbar heeela långa dagen idag: nio till halv sju. Blö. Men får tänka på pengarna, eller nåt... Och när jag kommer hem ikväll är det kräftskiva i full gång här hemma. Trevligt med andra ord! :D Men det betyder troligen att det inte blir något mer uppdaterande här idag. Too bad.

Tjuvlyssnat

Tjej 1 ~14 (till tjej 2 ~14): Skulle du färga ditt hår eller?
Tjej 2: Nej, jag skiter i det.
Kille ~14 (som varit lite frånvarande): Va?! Ska du färga ditt hår blont?
Tjej 2: Haha nej, jag skiter i det ju. Ni trodde ju fan jag skulle ha palestinablont!

shave that head

suvari

Mena Suvari har gjort som Britney och rakat av sig allt håret. Dock tror jag inte att hon gjorde det av samma anledning som Britney. Mena mår nog prima ballerina (vad det verkar som i alla fall). Anyways: jag tycker det är coolt. Det finns vissa kvinnor/tjejer som verkligen är vackra trots inget hår på huvudet och Mena är faktiskt en av dom. Och en annan är
Natalie Portman.

goddagens

Sitter här och har precis mumsat på fruktsallad & lite cashewnötter. Det var jag värd efter allt jobbade ;) Finns fasiken inget som slår det! Hade dock ett skönt pass på jobbet idag: halv tio till halv tre. Så nu har jag hela resten av dagen på mig att slappa, vilket jag känner att jag behöver.

Så vad ska hittas på? Antingen ut i solen & njuta av det fina vädret eller kolla på någon av de nyinköpta filmerna... Hrm, svårt val. Senare ska jag i alla fall laga god mat åt mig, mamma & pappa (jag är typ världens bästa dotter! ;D) och kanske springa en runda. Det var sjukt längesen jag gjorde det nu faktiskt. Springa & rensa tankarna lite är alltid bra, kan behövas, men väntar till senare då det är lite svalare ute tror jag allt.

3 goda ting från Asos


Ullared

Hemma från vår roadtrip till Ullared och dagen har varit mycket bra & trevlig. Jag är riktigt förvånad att vi redan är hemma (kom väl hem vid lite över åtta kanske) eftersom mamma brukar dryga som fasiken, men hon skötte sig riktigt bra idag ;D Haha!

Vi var t.o.m. inne två gånger: först en gång länge, sen åt vi lite god thaimat och sen en snabbis in igen för att ta det sista. Handlade inte så mycket som jag trodde jag skulle heller faktiskt. Hade räknat med att köpa en mp3 men utöver den så handlade jag bara för typ 500 kronor. Rekord ffs! Det som handlades var:

- 2 GB mp3.
- 4 par sockar.
- hörlurar.
- 3 st filmer: Just like heaven, Skeleton key & Lords of dogtown.
- kortlek.
- boken "En blomma i Afrikas öken".
- vit kajal.
- batterier till mp3:n.
- en megasöt tröja till sis kommande bebis.
- peeling, sminkborttagningskräm, hårspray & nagellacksremover.
- pistagenötter, cashewnötter & russin.  

That's all. Nu ska jag proppa min nya mp3 FULL med megabra musik :D

here we come!

Nu drar jag till Ullared, eller Ge-Kås, hela dagen tillsammans med mamma, pappa & Fia. Ska bli sjukt skoj och jag kommer att vara relativt pank när jag kommer hem... Men det är det värt ;D Bye bye!

Tisdagstema - sött

tisdagstema

Hemköp is the shit

De uppgifter jag har på jobbet (är ju i charken och inte i kassan) är typ: skiva skinka, korv, leverpastej etc till kunder, packa upp fisk, grilla bl a kyckling, skära ostar, fylla på när det är slut, plocka in & ut ur diskmaskinen m.m. Och nu när man väl har kommit in i jobbet, hur allt fungerar & har koll på de olika sorterna av allt får man lite grejer för sig... Eller i alla fall jag. Såklart.

Till exempel så tycker jag väldigt mycket om att skära golfetta salami, parmaskinka, griljerad skinka och rostbiff. Rostbiff är favoriten, megaskoj och jag blir sjukt bitter när någon av de andra som jobbar där får en kund som ska ha det medan min kund bara vill ha vanlig kokt skinka. Hur kul är det liksom?
Det som jag däremot inte tycker om att göra är att skiva upp oxtunga. Äcklar mig satan på det, det är helt sladdrigt typ - eew!

Hehe, skum? Maybe. Rostbiff är skoj och oxtunga är äckligt. That's it ;D

off I go

Jobb mellan 12 och 19.15. Fick i alla fall lite sovmorgon till tjugo över åtta, bättre än sju i alla fall. See you later!

Scarlett Johansson pics



Scarlett Johansson
goes Louis Vuitton. Igen. Hon är som ni kanske vet en av mina favoriter (hon & Lindsay ligger tillsammans i topp ;P) och jag tycker om det mesta med henne. De här bilderna som hon har tagit för det kända märket är bra, dock ser hon lite stel ut men ändå. Däremot ger jag inte så mycket för väskorna. Hur snygga är dom egentligen? Inte särskilt, väldigt mycket överskattade faktiskt. Men men, smaken är som baken... Som man så vackert brukar säga.

Tjuvlyssnat

Kvinna (pratar med någon, möjligtvis sin son, i mobilen): Men fyra mackor är ju ingen middag? Gå till McDonalds och köp en cheeseburgare!

sharon är mums

sharon

Sharon ser ut som en orange tomat eller en mini-pumpa :P
Det är en underskattad frukt tycker jag och den är faktiskt värd lite uppskattning!  
För gott är det, sinnessjukt gott. Därför tillägnar jag ett inlägg åt den. Haha.

home sweet home

Jobbat hela dagen idag igen. Såklart, vad annars? Från halv nio till sex t.o.m... Puuh, inte illa det! Det känns i knän, rygg & ben nu kan jag säga er eftersom jag inte kan sitta ner någonting medan jag jobbar. Too bad liksom. I alla fall så har det gått bra att jobba och tiden har gått snabbt som fasiken. Nice med andra ord!

Nu ska jag slappa som fasiken resten av kvällen och kolla på film med mamma & pappa. Vad för film vet jag inte, pappa hade en massa okänt här hemma så får väl se vad vi kommer överens om :P

Och jag vet: min blogg är tråk nu för tiden. Men det är inte lätt när man inte har tid.

That 70's show

Rhonda: Fez, I throw up twice that night.
Fez: yes... All over my heart.

jag är kär

jacka

Den här jackan från Asos är helt jävla underbar. Ge mig nu, tack.
Tyvärr är den redan slut. Men häftig är den, riktigt häftig.

goddagens fokes

Jag har varit hemma precis hela dagen men jag har ändå inte bloggat särskilt mycket. Blö, har inte haft lust helt enkelt :P Har faktiskt inte haft lust med någonting. Hängde inte ens med mamma, pappa & sis till Sternö fastän jag inte har varit där ännu i år. Det som har varit så fint väder idag och jag är ledig och tar inte ens vara på det. Illa. Något vettigt har jag inte heller gjort. Haha.

Nu sitter jag här & lyssnar på Svenska Akademien och ska snart laga mat för ikväll kommer min faster Rebecca hit på besök. Trevligt värre, för det var riktigt längesen jag träffade henne nu. Annars händer inte mycket. Slappig dag som fasiken idag. Men imorgon är det jobb som gäller igen. Money money money.


Lindsay Lohan on the cover of Elle


i brist på annat att göra

Tretton saker jag gillar:
shoppa.
fotografera.
musik.
vännerna.
bloggen ;)
fruktsallad.
disneyfilm.
Bella.
sommar & sol.
Nic ;D
party party.
uppskattning.
julen.

Tolv filmer jag älskar:
Dirty Dancing.
Fight club.
Edward Scissorhands.
Mean girls.
Gilbert Grape.
Shrek.
Ocean's eleven.
Grease.
The hot chick.
Den gröna milen.
The girl next door.
& allt disney såklart ;D

Elva bra band/artister:
Bob Marley.
Panic! At the disco.
Michael Jackson.
Pink.
Svenska Akademien.

Kalle Baah.
Akon.
Red hot chili peppers.
Timbuktu.
Kapten Röd.
Celine Dion.

Tio saker om mig:
jag är tidspessimist.
jag ska bli moster/gudmor om ett par månader.
jag är för skum för mitt eget bästa.
jag är beroende av fruktsallad & havremjölk.
jag önskar jag kunde sjunga. Vackert då alltså.
jag är ett filmfreak. 
jag är gluten & mjölkallergiker. 
jag älskar ordet paradox.  

jag har en tendens att lukta på allt, speciellt sånt jag inte tål.  
jag tycker ironi är skitskoj.

Nio bloggar jag läser:
Lilija
Izza
turbotrollet
Jehona
Karin Olofsson
Ursula
fröken sverige
Jennie

style by Ida

Åtta favoriter jag äter:
fruktsallad.
tacos.
cashewnötter.
thaimat.
nachos med chilismak.
pistaschnötter.
kladdkaka.
spaghetti & köttfärsås.


Sju platser jag vill besöka:

London.
Paris.
Thailand.
Australien.
USA.
Venedig.

Karibien.

Sex saker jag inte gillar:
egoism.
förseningar.
vissa personer (typ Ingemar, haha).
fotboll.

gurka.
tyska språket.

Fem av mina favoritböcker:
Harry Potter.
Blixtsken.
Godnatt Mr Tom.
Vindsträdgården.
Pojken som kallades det.


Fyra serier jag följer:

That 70's show.
Vänner.
Top Model.
Lost.

Tre saker jag säger varje dag:
bittert.
sinnessjukt.
hej.


Två saker jag skulle köpa om jag vann flera miljoner:

en lägenhet.
en bil.


Ett mål jag vill uppnå:

lycka.


paj x2

paj

När jag ändå bara var hemma & hade tid för en gångs skull så har jag passat på att baka. Denna gång blev det paj för det var så längesedan. Improviserade & testade lite... & det blev rätt bra. Gjorde två stycken olika till och med: en med björnbär och en med banan & rivet citronskal. Hade inget speciellt recept utan tog bara lite vad vi hade här hemma, haha. Detta är vad jag tog till båda pajerna:

3 dl mjöl
1 dl havregryn
5 msk socker
1 dl
sour supreme (typ mjölkfri creme fraiche)
20 gram smör

Blanda allt till en kletig röra och strö över det som man vill ha i pajen: äpple, bär, rabarber - you name it! Grädda i 225 grader i ca 20 minuter. Mumsa!

Tjuvlyssnat

Två tjejer ~20 sitter och pratar om att den ena är hundvakt åt en pitbull.
Tjej 1: Jo men det är ju jobbigt om man är rädd för hunden.
Tjej 2: Alltså jag är inte rädd, den försöker bara sätta på mig hela tiden.
Tjej 1: Mhm, men har du pratat med ägaren?
Tjej 2: Jo, han säger att det bara är att vara bestämd... eller släppa till.

Jessica Alba


well well

Är hemma helt själv ikväll eftersom mamma & pappa är på bröllop och kommer inte hem förrän inatt eller nåt typ. Men det är faktiskt riktigt skönt att bara vara hemma alldeles själv och inte göra ett enda skit. Har inte hört nåt som händer ikväll ännu så tänkte faktiskt bara vara hela kvällen för det är inte ofta det händer nu för tiden... Sitta lite här, mumsa på nåt gott och kolla film.

Gårdagen var förresten väldigt trevlig! Först var vi hemma hos Mattsson sen åkte jag & Nea vidare till Lorden. Det som var tråkigt var att jag var sinnessjukt trött, kunde typ somnat på dansgolvet. Seriöst. Så det blev inte så långvarigt på Lorden men det var nice så länge det varade ;P Kolla gärna in alla snygga bilder på
Bilddagboken också :D

Man försöker & försöker men inte fan får man någonsin något tillbaka. Jag måste sluta bli besviken men det är fasiken inte lätt. Kanske bara ska skita i allt och för en gångs skull. Det är faktiskt inte alltid upp till mig.

blö

Meeh, min blogg har blivit tråkig. Men nu ska jag snart cykla & jobba så det är inte så mycket att göra någonting åt. See you later.

fit for fight

outfit

Sressat hem från jobbet, gjort mig iordning snabbare än vad Lucky Luke skulle gjort och nu sitter jag här och är nästan färdig & dricker en grogg. Nice. Ska snart iväg till Mattsson där det är förfest och resten av folket befinner sig. Sen ska i alla fall jag & Nea vidare till Lorden, får väl se om resten hänger på!

Dagen på jobbet har varit stressad & mycket att göra, men det är då det är skoj. Enligt mig. Bättre att ha en massa att göra än att bara gå & dryga. Timmarna har gått sjukt snabbt så det har varit meganice.

Btw så är det så som jag ser ut ikväll som bilden ovan visar: nya linnet från Gina Tricot, svarta shorts & pumps. Ha en nice kväll allihopa! :D

Tjuvlyssnat

En lite lätt feminin kille ~24 och hans tjejkompis springer runt på damavdelningen på Gekås tillsammans.
Killen: Åh gud! Åh gud! Åh gud! Jag önskar att jag var tjej igen!

(på tal om det så ska jag dit nästa vecka. Längtar som fasiken faktiskt, ska bli skoj!)

Claudia Schiffer i franska Vogue


bättre sent än aldrig

Har inte tid att uppdatera så mycket nu för tiden... Jobbar, träffar de nära & kära och jobbar lite till. Typ. Den enda dagen jag var ledig denna veckan var igår så då passade jag på att ta igen lite missad tid med människor man träffat lite den senaste tiden. Samma sak idag: jobbade först hela dagen, cyklade hem, lagade lite mat (jag är fan bäst: improviserade lite & det blev kalasgott ;D) och sen ringde jag Elin och vi gick runt i regnet. Mycket trevligt att träffa den tösen :)

Imorgon kommer det bli samma sak igen, så ber om ursäkt i förväg eftersom det troligtvis inte kommer bloggas mycket. Eller något, vem vet :P Jobb, hem & göra mig iordning så snabbt som möjligt och sen är det party party som gäller. Ska bli skoj för jag är sjukt laddad! :D

chockerande

Jag klarade av att kolla på hela fotbollsmatchen. Jag överlevde.
En applåd till mig, tack.


bär är mums

bär

Nu har jag precis ätit upp de hallon som jag köpte på stan - fy fasiken vad gott det är! Älskar alla bär men hallon & blåbär är helt enkelt oslagbara.

Idag har jag nämligen käkat lunch och varit på arbetsförmedlingen med Fia :) Det var megalängesen jag träffade henne så det var mycket trevligt. Åt först mycket god mat på thairesturangen och sen satt vi megalänge och skrev in henne på arbetsförmedlingen. Herregud vad seriöst det var, ska vänta länge med att skriva in mig där. Haha!

Ikväll ska jag träffa Lizze vilket också var ett tag sen, så det blir troligtvis trevligt det med. Som vanligt :D Får se vad vi hittar på men det blir kanske att vi kollar på en fotbollsmatch. Chockerande, jag vet! Har faktiskt inte sett en match på ett par år nu så man kanske ska ge det en chans igen ;D

Tjuvlyssnat

Tjej 1 ~17 (upprört): Fy fan vad jag är ledsen. Hur kunde han göra så?
Tjej 2 ~17: Jag är också ledsen? Min tampong sitter fel.

Heidi Klum i Arena Magazine


Tidsfördriv

Vilken hårfärg har du? mörkblondt/ljusbrunt? Vet i fan faktiskt.
Vad ska du göra ikväll? träffa Lizze & kanske kolla fotboll (jag vet: chockerande!).
Är du ofta seriös? ibland, ibland inte ;D
Har du utländska föräldrar? nicht.
Saknar du någon just nu? as always.
Bada eller Sola? blandat, först steka lite sen bada :D
Har du fräknar? yes, lite granna. De kommer med solen.
Favoritgodis? hrm... Har bara ett starkt cashewnöt-behov nu för tiden, haha! Men annars romerska bågar eller center, kanske.
Anser du att du är stark? oh ja ;D
Har den kamera? mhm, men vill (& ska) ha en ny. Någon gång, så snart som möjligt.
Vart har du ont någonstans? knäna & ryggen för tillfället.
Vem kramade du sist? pappa.
Vem vet mest om dig? beror på hur man ser på det. Men Nea eller mamma.
Vad kan du inte leva utan? vänner, musik & frukt.
Vad gör du nu? tråkar.
Vem fick du sms av senast? Nea the hetget.
Vem ringde dig senast? Fia.