a busy girl

Sorry för dålig uppdatering idag men jag har egentligen ingen tid. Varken för att skriva inlägg eller ens få inspiration till inlägg. Ska ha kalas med släkten ikväll eftersom jag fyllde år igår så dagen har mest gått åt till att förbereda en massa till det. Jag har
bl a gjort cheesecake för första gången i mitt liv (hoppas verkligen det blir bra! :D) och hackat en massa grönsaker eftersom vi ska bjuda på tacos.

Nu måste jag göra mig iordning & sådär för om mindre än en timme är gästerna här. Ha en trevlig söndag, ciao!

party party




Gårdagen var nice. Med mousserande jordgubbsvin & trevliga vänner kan det aldrig bli fel! Folk är också världens sötaste och kom med världens sötaste presenter. Fick bl a blommor, bh, trosor, halsband, pengar, russin & jordnötter. Folk vet vad jag vill ha ;) Men nu är födelsedagen över & jag är helt plötsligt 19. Weird.

Fler bilder kommer läggas ut på Bilddagboken när jag orkar, kanske någon gång under dagen eller så. Men först har jag en massa städande att ta tag i. Golvet är hur klibbigt som helst men det är det värt ;D

en snodd mini-lista

Vad såg du på tv sist? Niklas mat med mamma ;D
Vems blogg läste du sist?
Josfin's, det var där jag snodde listan ;P
Vad åt du sist? äpple (svenska discovery - helt underbara) & dadlar. Mumsigt värre!
Vem pratade du med sist? mamma eller pappa.
Vem ringde du sist? Thairestaurangen för att beställa mat.
Vem messade du sist? Marie.
Vad läste du sist för bok? Harry Potter & de vises sten.
Vem kramade du sist? mamma.
Vem bjöd du sist på något? hrm, vet inte faktiskt...
Vad köpte du sist? chips, ostbågar, popcorn, jordnötter & russin till ikväll :D

ego-inlägg

ego
Idag är ingen vanlig dag för det är Emelie's födelsedag. Hurra, hurra hurra!

Congratulations to me med andra ord - 19 år nu då alltså, häftigt värre! Inte för att det känns något speciellt, känner mig lika mogen/omogen som igår ;) Det som känns tråkigt är att det inte är lika spännande att fylla år när man blir äldre. När man var liten var det en av den bästa dagen på året (delat med julafton såklart) men nu är det mer som en dag som alla andra.

Men den här födelsedagen ska förhoppningsvis bli riktigt nice! Fyller ju år en lördag och är helt ledig från allt vad jobb heter (kan det bli mer perfekt?) så det ska firas med party party at my place tonight. Och eftersom Nea fyller år på onsdag så passar vi på att fira våra födelsedagar tillsammans :D

Morgonen blev omvänd jämfört vad det brukar vara på födelsedagarna... Eftersom jag vaknar så tidigt nu för tiden så var det jag som sprang in till mammas & pappas sovrum när jag vaknade och väckte dom ;D Sen åt vi frukost tillsammans istället, mys :) Resten av dagen ska väl gå åt till att ladda & fixa inför kvällen, njuta av ledigheten och käka thaimat med mamma & pappa.

Jennifer Lopez är vacker


Tjuvlyssnat

En mamma sitter med sin dotter ~8 på en hamburgerrestaurang. Helt plötsligt börjar dottern att gråta.
Mamman: Vad är det?
Dottern (med tårarna rinnande): Jag hörde en sak i skolan, att Elvis dog på toaletten...
Mamman: Och nu tror du att du kan dö om du går på toaletten?
Dottern (storgråtande): JAA!

don't know

Kan inte bestämma mig för om jag ska gå till jobbet idag istället för att cykla, som jag brukar göra, och ta bussen hem istället. Har ändå inget för mig såhär på morgonen och det var längesen jag powerwalkade alldeles själv med bara mp3:n som sällskap. Däremot är vädret inte särskilt nice, det blåser som fasiken och det är säkerligen kallt också...

dubbelt upp

dubbelt

Kate Bosworth vs. Sarah Michelle Gellar.
Jag tycker att Kate har fått till det hela bätte. "Less is more" passade mer till den klänningen än att ha väska, halsband & solglasögon till. Klänningen kändes stilren och Kate's accessoarer går därefter, vilket inte Sarah's gör. Diggade dessutom Kate's skor sjukt mycket mer. But that's me!

here I am

Här sitter jag, precis nyduschad och äter frukost. Inte så fel faktiskt, hade dock varit bättre om klockan varit lite mer också... Pappa är i Stockholm på nån kurs med jobbet och har varit iväg sen igår så jag lovade mammsen att sova hos henne. Sov skitdåligt men mamma vad glad i alla fall, så det fick vara värt det.

Igår var det samma schema som alla andra torsdagar: jobb mellan halv tio och halv tre, hem & äta, åka in till stan igen för att boxas med Jenny och sen hem igen till all tv som väntade (Vänner, Idol & Heroes). Tjejerna i Idol gjorde bra ifrån sig igår tyckte jag, bra att Patrizia blev säkrad till final men det var konstigt att Amanda inte blev det så grym som hon är.

Idag blir det jobb igen till fem och sen ikväll vet jag inte än. Antingen hittar jag på nåt trevligt eller så slappar jag bara här hemma & laddar inför morgondagen ;)


3 snygga ting från Nelly.


vad annars?

Vilken tid gick du upp idag? 06.45.
Vad var det första du sa i morse? "jag måste gå på toa". Haha.
Säger du 'Kex' eller''chex'? kex, såklart. Chex är mobbat ;) *host* Nea *host*.
Vad tycker du om Lars Lejonborg? roligaste rösten.
Vad längtar du till? till på lördag :D My birthday = party party!
Hur ofta använder du parfym? typ varje dag.
Kan du spela fotboll? höhö... Eller hur!
Gillar du apelsiner? mhm, nästan all frukt är mums.
Hur ofta äter du godis? typ aldrig. Nötter is the shit.
Vad heter ditt husdjur? Bella.
Vem ska du träffa härnäst? Jenny, för vi ska boxas :D
Vilken låt spelas mest hos dig just nu? Daughtry - home.
Linje på gymnasiet? samhällsprogrammet med inriktning samhälle.
Lekte du med Barbie när du var liten? självklart ;D
Ditt nästa köp? troligen en digital systemkamera :)
Har du lätt eller svårt för att prata om känslor? ibland, ibland inte. Är väldigt växlande beroende på humör.
En manlig kändis du tycker är snygg? Adam Brody.
En kvinnlig kändis du tycker är snygg? Charlize Theron (vacker som få).

Homebuy

Nu drar jag till jobbet. See you later, I suppose.

Idol 2007

idol

Jag tycker att Gynning och Berg är sjukt roliga som programledare. Spontana, impulsiva och bryr sig inte riktigt om det de säger inte är "rätt & riktigt". Speciellt Gynning - sjukt skön tjej!

I alla fall har jag ingen sån där megafavorit i år som jag hade förra året (snygg-Erik var min favorit från allra första början ;D). Lite trist. Men Matthias är sjukt söt även om han inte gjorde så överdrivet bra ifrån sig igår. En annan däremot som är helt sinnessjukt bra är Daniel, hur lyckas killen!? Mika är megasvårt att göra ju! Så det var verkligen väl värt att han var en av de två som gick vidare till final.

Får se hur det går för tjejerna ikväll för där finns också många som har en sjukt bra röst. Själv diggar jag Patrizia & Amanda men även Marie & Evelina ligger högt upp på listan.

Tjuvlyssnat

Det är paus i en Korpmatch i innebandy. Det ena laget består av poliser. En polis~30 som varit inblandad i många tuffa situationer stegar fram till domaren~20 och kritiserar några av hans domslut.
Polisen: Det var ju solklart! Hur fan kunde du missa det?
Domaren: Igår körde jag 70 på en 50-väg. Hur fan kunde du missa det?
Polisen ser ut som han tänker säga något, ångrar sig och går därifrån.

nästan lika söt som sis


Jag tycker att Nicole Richie är hur söt som helst med sin mage!
Själv kan jag inte förstå att det kanske bara är 3 veckor till sis ploppar ut sin bebis.
Helt sinnessjukt vad tiden går snabbt.

swim, bitch, swim!

I eftermiddag har jag varit och simmat på Väggabadet tillsammans med Nea. Riktigt längesedan man gjorde något sånt! Det är aldrig lika trevligt när det inte är frivilligt, som när man tvingades till det i skolan. Förresten är det alltid trevligt att umgås med Nea vad man än hittar på, även om jag hade en ständig oro över alla fötter som var överallt runtomkring mig i vattnet.

Resten av dagen får jag se vad jag hittar på. Tyvärr är jag en massa uppbokad framför tv:n ikväll. Blö. Tycker inte om att vilja se tusen program på en gång. Ikväll är det först Vänner, Idol och tillsist Top Model & Heroes samtidigt.

Förresten: färska dadlar är en drog. Tar jag en kan jag inte sluta. Det är helt obeskrivligt gott. Precis som russin, fast annorlunda ;)

dubbelt upp

dubbelt

Katherine Heigl vs. Paris Hilton.
Det är inte så överdrivet stor skillnad på hur de bär upp klänningar egentligen, båda har svarta pumps & få accesoarer. Men jag får nog ändå, oväntat nog, säga att Paris gör det hela bättre (jag som diggar Katherine och odiggar Paris - weird!). Känns inte riktigt om om Katherines bröst trivs i klänningen (haha) plus att jag diggade Paris hår, hon ser till helheten mer glamorös ut!

help me, help me!

Nu när jag fått min lön från Hemköp igen kan jag äntligen köpa en digital systemkamera som jag velat ha hur länge som helst. Problemet är bara att jag har noll koll på vad som är bra osv. Någon som kan sånt här & kan ge mig lite tips?

most desired

Det har tydligen gjorts en röstning för vilket som är "the most desired single celebrity" på Yahoo's datingsida. Och dessa är, i ordning, tom fem på listan för de kvinnliga respektive de manliga kändisarna:




 Jessica Alba, Jennifer Aniston, Queen Latifah, Jessica Simpson, Maria Sharapova.


George Clooney, Matthew McConaughey, Kanye West, Andy Roddick, Ricky Martin.


Okej...!? Väldigt oväntade i top fem bland de kvinnliga tycker jag nog allt, eller är alla andra snyggingar i Hollywood upptagna? Jessica Alba är väl dock absolut fullt förståeligt men de andra är det väl inget överdrivet speciellt med? Hur är det med Scarlett Johansson & Charlize Theron, eller de kanske inte är singlar? :P Svårt att hålla reda på nu för tiden tycker jag, de blir ju ihop & gör slut & byter pojkvänner om vartannat. Och Andy Roddick?! Vem fan är snubben säger jag ;D


Tjuvlyssnat

Ett stort antal lärare sitter och jobbar i ett gemensamt rum när en trött svensklärare kommer in.
Läraren: Jag är så förbannat trött och det är bara tiiisdag...
SO-läraren (går ut, trött): Vaddå tisdag?! Det är ju bara september!

Tisdagstema - gammalt

tisdagstema

Veckans tema är gammalt och efter lite tänkande hit & dit på olika idéer så blev resultatet tillslut detta. Två gamla, riktiga fotografier som jag har på min bokhylla i mitt rum - ett på mamma som ung och ett på Bob Marley. I like them a lot.

update

Vad har hänt med mig? Klockan är över två och jag har inte bloggat, fy skam Emelie. Men jag har faktiskt en bra ursäkt: jag har jobbat. I och för sig bara till tolv men ändå, jag har faktiskt ett liv också ;) Det gick i alla fall riktigt bra att jobba idag, tiden går så snabbt när det finns så mycket att göra!

Idag skulle jag ha gått en runda med Elin men hon dissar mig för en handbollsmatch så jag får se vad jag hittar på istället. Känner mig rätt trött för tillfället, som alltid, så jag antar att jag kommer somna tidigt ikväll... Fast inte förrän jag tittat på Idol & sådär såklart. Är förövrigt nöjd med att det var Pär som åkte ut igår, ibland så röstar den svenska befolkningen faktiskt som man vill.


Tjejsnack v. 35 - sommaren 2007


Vad minns du mest (förutom regnet) från sommaren 2007?
Rhodos, HelsingborgÖstersjöfestivalen var några höjdpunkter :D

Har du haft en skön sommar? Motivera gärna!

sommaren har varit bra och jag har gjort mycket skoj men jag är ändå besviken. Kändes aldrig riktigt som om det var sommar...
Har du rest något, var?
yes, Rhodos med girlsen :D & diverse ställen inom Sverige: Malmö, Helsingborg & Göteborg.

Är det viktigt för dig att ligga på stranden och få fin färg?
har ju inte blivit så mycket av det i sommar, har inte ens badat i Sverige i år. Hur illa är inte det? Har inte riktigt varit tid eller väder till det men annars är det verkligen inte fel!

Vad är din favoritsyssla på sommaren?
sola, bada & grilla med trevligt folk :)


tävling

En av mina favoritbloggar turbotrollet har gjort en liten tävling där man kan vinna en goodie bag med hemligt innehåll. Låter väldigt nice enligt mig & enkla regler är det dessutom så var med & tävla du också! :D

this is who I am

ego

Hade tråkigt när jag väntade på bussen idag så tog lite ego-kort.
Denna beskärde jag & gjorde svart/vit. Tyckte det blev coolt!

lunch med sis & papps

Megafint väder ute idag - underbart :) Idag har jag varit på en mycket trevlig lunch med pappa & Johanna på thairesturangen. Såklart, vart annars? ;D Helt sinnessjukt gott var det också, precis som vanligt, och vi hade även väldigt trevliga samtalsämnen... Eller nåt, haha. Sen skulle sis & pappa göra annat så då drygade jag lite på stan innan jag tog bussen hem igen.

Nu har jag precis mumsat lite jordnötter (varför tröttnar jag aldrig på nötter?) som jag köpte i stan när jag hade tråkigt. Är någon annan än jag som alltid äter alla de halva jordnötterna först? Mycket godare på det sättet ;)

Nu blir det läsning av det nyaste numret av Glamour som jag fick hem på posten idag!


året var 2003


lite nostalgisk såhär på morgonen...
vi var alltid lika snygga: Nea, Rua, Jenny & jag ;)


en lista - vad annars?

DIN OMGIVNING
Hur många är det i din klass? inga, går inte i nån klass längre. Niiice.
Känner du några som röker? njaa, ingen av de jag umgås med mycket röker. Sis gjorde innan hon blev gravid dock.
Hur många är ni i eran familj? 4: mamma, pappa, jag & sis.
Har ni några husdjur? yes; Bella the ödla, Piff & Puff the snakes & bönsyrsorna (struntar i att nämna deras pinsamma namn ;D).
Känner du någon som knarkar? let's hope not!

OM DINA VÄNNER
Har du någon riktig vän? det hoppas jag ;)
Hur många vänner har du? brukar inte räkna dom precis, kanske ska börja? :P
Vilket kön är oftast snällast? same shit.
Hur ser dina bästa vänner ut? sweet as sugar.
Vem är din bästa vän utav de andra könet? pappsi, I guess.

TRAGISKT 
Har du någon gång försökt begå självmord? nej.
Känner du någon som begått självmord? ja.
Känner du dig värdelös? nej, snarare misslyckad.
Har du någon gång prövat alkohol? hehe, jodå ;)
Är det någon som du brukar ha "djupa samtal" med? jag & Nea brukar bli relativt djupa ibland. Annars brukar jag ha lite inre monologer, haha.
Är det någon som har sålt alkohol till dig? kanske det, kanske ;D

söndag

parlamentet


Slappedagen är halvklar och detta är vad jag har åstadkommit:
- kollat klart på den svenska filmen
Det okända.
- nördat här.
- kollat på Tonårsliv (& den var faktiskt inte särskilt bra fastän det är min favvo Lindsay).
- matat Bella.
- käkat en massa glass (finally - mums!).
- kollat på Vingar av glas.
- pratat lite med sis i telefon.
- lagat en mycket god kycklinggryta till mig, mamms & papps.

Vilket liv, haha, nästan tre filmer på en dag - inte illa! Har hållt mig ifrån glass ett tag nu eftersom det bara får mig att må mer illa än vanligt men idag så var det redan illa efter jordnötterna igår så... Glass i stora lass! Tillsammans med sirap & valnötter såklart. Kan inte bli mer perfekt.

Ikväll blir det ännu mer slappande i soffan: Parlamentet & Mord i sinnet är ju måsten.

Anna Faris


Det enda jag tänker på när jag ser Anna Faris är alla jävla Scary Movie-filmer ;D
& The hot chick såklart, för det är en sjukt bra film.

I-landsproblem? oh yes!

Två tjejer ~18 sitter och pratar.
Tjej 1: Vad gjorde du igår?
Tjej 2: Jag spelade Sims. Nu har jag satt alla grejer i ett rum.
Tjej 1: Varför då?
Tjej 2: Jag orkar inte flytta gubbarna så långt...

nån som vet?

Har kollat runt på hemsidan för campus i Helsingborg megalänge nu men jag hittar ändå inte den information som jag vill ha. Ska kanske söka till att plugga socionom där men jag hittar inte någonstans vad för poäng man måste ha. Nån som vet?

som Britney fast bättre

mena suvari

Jag har sagt det
innan men jag säger det igen (eftersom jag hittade nyare bilder): Mena Suvari är en av de kvinnor som verkligen fortfarande är snygg i nästintill rakat huvud. Hennes ansikte & ögon framhävs på ett helt annat sätt. Dock var hon självklart megasöt i det långa håret hon hade förut!

sleepy

Wooho, sov till tjugo över sju idag. Sjukt nöjd faktiskt. Vaknade i och för sig till och från efter klockan 6, men ändå :) Nu sitter jag här och har precis fixat mig lite frukost. Mumsigt värre, frukost är bäst.

Gårdagen spenderades hemma hos Nea med folket: Fredrik, Alle, Jenny, Erik, Lizze & Oscar. Kollade på
Se upp för dårarna och hade det allmänt trevligt, som vanligt! Filmen var helt okej men verkligen inte så bra som jag trodde och hade hört, inte värd en fyra som MovieZine oväntat har gett den (de som brukar vara sjukt kritiska). Även sis kom bort en liten stund vilket inte hör till vanligheterna, meganice :)

Idag ska jag ha en slappdag, just because I need it. Inget jobb, inga måsten.

3 svarta ting från Asos


what not to do

Är hemma från jobbet igen och känner mig lite allmänt irriterad på vissa människor så här kommer ett "what not to do in the chark på Hemköp"-inlägg:

- inte  veta vad du ska ha när du väl är framme. Okej om det inte är någon kö och du kommer fram direkt och inte har hunnit bestämma dig med har du väntat en stund och det är kö kan man väl ändå ha tänkt till lite innan?
- inte lyssna när vi ropar ut numren & sen komma & klaga på att ditt nummer redan varit. Irriterande? Oh, yes! Har du tagit ett nummer får du väl för fasiken lyssna sen också, annars får du skylla dig själv!
- prata i telefon medan du blir expedierad och ignorera mig. "Jag tycker det är roligt att stå & kolla på dig medan du pratar i telefon, ska du ha nån skinka eller?".
- gå iväg. Hallao!? Okej att det tar lite tid att skära upp skinka men spring inte iväg för ibland så kanske man vill fråga någonting. Har du så lite tid i ditt liv så kanske du ska välja att köpa de färdigpacketerade påläggen istället så går allt mycket snabbare.
- inte säga "hej" eller något utan bara säga "fisk". Liksom, okej lite trevlig kan man väl vara även om man vill ha fisk? Jag kräver inte att du behöver fråga hur jag mår & agera psykolog eller nåt men ett hej är allmänt hyfs.
- plinga i klockan innan du kollar dig runtomkring för att se om jag är i närheten. Jag kan typ stå 2 meter därifrån & hjälpa en annan kund men ändå ska folk på & plinga på klockan. Är det ett roligt ljud eller vad är problemet?
- komma fem minuter innan vi stänger & ska ha en massa saker. Hänsyn, tack. Jag slutar faktiskt jobba och har en massa annat att göra förutom att hjälpa dig.
- skälla ut mig för att den griljerande skinkan är slut. Eller något annat, det är inte mitt fel och jag kan inte göra någonting åt det hur mycket du än gnäller om det!

That's pretty much it I think. Nu ska jag duscha för jag luktar lax och fisk i allmänhet. Inte så överdrivet nice. Bara för att det är extrapris på lax så ska folk ha hur mycket som helst. Hrmpf... Annars har dagen gått bra & jag gillar faktiskt mitt jobb, även om jag säkerligen låter negativ i detta inlägg ;)

mums, jobb & tv

laxsallad

Detta var dagens lunch: laxsallad. Mycket mumsigt ska jag säga er, kan typ inte tröttna. Laxfilé, advokado, räkor, isbergssallad, rödlök & cocktailtomater - enkelt & gott! :D

Även om jag inte kände för att cykla till jobbet var det helt okej när jag väl kom dit, som det brukar vara. Mycket att göra och mycket kunder så tiden gick hur snabbt som helst.

När jag kom hem satte jag mig framför tv:n och kollade på Idol med mammsen & pappsen och mumsade på nötpaj. Tänkte gå & lägga mig om en stund, ska bara uppdatera mig på att bloggarna först, eftersom jag börjar jobba klockan åtta imorgon igen...


älska Parlamentet

- har sommaren varit fin, kommunistsvin?
- det har bara varit bra tack, borgarpack.

bye bye!

Nu drar jag till jobbet. Vill inte, vill inte, vill inte detta idag. Blö.

Zoe Zaldana


Zoe Zaldana är inte en så värst omtalad skådespelerska men vacker är hon. Och hon har faktiskt medverkat i många bra & kända filmer, även om hon inte varit huvudrollen. Till exempel Crossroads, Pirates of the caribbean, Guess Who och The Terminal. Inte illa!

back on track?

Njääe, inte riktigt än men på god väg kanske. Gårdagen var helt fucked up på många olika sätt men slutade ändå rättså bra, som tur är. Det är helt sinnessjukt vad beroende man är av mobilen, man blir ju helt handikappad utan den! Var helt själv på stan i typ tre timmar och kunde inte få tag på någon och få reda på någonting eftersom mobilen totaldog. Frustrerande? Oh, ja.

Idag börjar jag inte jobba förrän vid två så nu har jag några timmar att ta igen mig på efter den stressade gårdagen. Tänkte börja med att se båda de Heroes-avsnitten som jag har missat i veckan och ta en riktigt lång dusch. Nice!

Rachel McAdams

Rachel McAdams

Den här outfiten som Rachel McAdams hade på sig på premiären av hennes nya film
Married Life har bara fått negativa kommentarer (vad jag sett). Själv tycker jag faktiskt att det är hur coolt som helst med det röda, vita & svarta! Folk tycker tydligen att hon ska det långa, blonda håret som hon har i Mean Girls, men jag tycker inte alls att hon är så snygg i det.

ännu en lista om mat

Hur ofta handlar du? när det behövs tycker jag är rätt smart. Men mest mamma & pappa som handlar dock, eftersom jag fortfarande bor hemma :P  
Vart handlar du? Ica, Hemköp, City Gross... Vad som är nära till hands för tillfället.
Vad äter du en vanlig tisdag till middag? spaghetti & köttfärsås eller kycklingsallad kanske.
Vad finns det mest av i kylskåpet? frukt! :D
Vanligt kranvatten eller kolsyrat? kolsyrat, no doubt about it.
Vad går åt mest hos dig? isbergssallad, frukt, russin & havremjölk. Typ.
Äter du mörkt eller ljust bröd? nallebröd är det enda bröd jag äter. Mina glutenfria bröd kan inte bli särskilt mörka. Tyvärr.
Hur ofta äter du fisk? ett par gånger i veckan kanske, oftast lax för det är mumsigast!
Vad finns alltid i kylskåpet? havremjölk & frukt.
Äter du mycket sallad? oftast till varje måltid. I alla fall isbergssallad, orkar inte alltid göra en seriös sallad. Älskar vanlig isbergssallad :D
Har du alltid i frysen? nallebröd, köttfärs & bär.
Vilka drickbara drycker har du hemma? mineralvatten & havremjölk.
Har du brödet i kylen eller i skafferiet? i frysen.
Hur är det med sötsaker? typ inga, vad jag vet. Haha.
Vilken snabbmat föredra du? ingen, tack. Nicht gott plus att jag hatar mättnadskänslan man får av det, det lägger sig som en sten i magen känns det som.
Äter du på kvällen innan du sover? nej, aldrig.
Har du några matovanor? hrm... Vet inte?

(ursäkta att det publiceras mycket listor nuförtiden men det är ett väldigt bra tidsfördriv för mig på morgonen när ingen annan är vaken).

Jennifer Garner i Marie Claire


Tjuvlyssnat

Kille ~18: Asså vet du... mjälten producerar vetemjöl.
Kille ~20: Va?
Kille ~18: Ja, det är säkert! Sånt som finns i bullar...
Kille ~20: ... Fyfan vad coolt!

a lot to do

Denna dagen kommer vara lika full av grejer att göra som gårdagen, vilket betyder ännu en dag av dåligt uppdaterande (dvs nada & niente). Såhär ser min dag ut:

- jobb mellan kl halv 10 & halv 3.
- gå lite ärenden med mamma på stan (bl a köpa en snygg väska till mig i födelsedagspresent :D).
- beställa mat, thai of course, eftersom jag inte hinner fixa mat på annat sätt. Mums!
- tid hos en zonterapeut klockan halv 5 (och jag har fotfobi...).
- Box it-träning mellan kl 6 och 7.
- äntligen hem igen! Men då måste jag fixa mat att ha till lunch OCH middag tills imorgon.
- tillsist: lite tv att kolla på, såklart :P

Gårdagen hos sis var trevlig i alla fall. Gick en runda med Pink, kollade på Idol & Top Model och drack te. Mys :)

Zac Efron

Zac Efron

Han är faktiskt ganska söt ändå, den där Zac Efron.

off I go

Nu ska jag snart fixa mig lite lunch (har varit uppe sen kl 6 så, ja det är snart dags för det) innan jag ska cykla till jobbet. Jobbar till klockan kvart över sju och sen bär det av direkt hem till sis som bor i stan :) Så därför blir det inte mer uppdatering här idag, tyvärr... Ska inte glömma kameran till ikväll dock, vill gärna ha lite kort på Pink för det var ett tag sen nu.

Nu på morgonen har jag hunnit med att träna, duscha, kolla på gårdagens Idol-avsnitt, fixa mat till Bella, pratat i telefon och nördat här. Fy farao vad rastlös man blir av att vakna tidigt. Fast idag får jag skylla mig själv lite, så tidigt som jag gick & la mig igår. Men är man trött så är man ;)

Förresten; ni är dåliga på att tipsa! :P Men ha en bra dag i alla fall! ;D


tips, tack!

Jag vill ha tips på lite nya bloggar att läsa! Läser i och för sig hur många som helst varje dag men vill ha nåt nytt att läsa. Bland mina favoriter finns alla möjliga sorters bloggar från alla olika sorters kategorier för tillfället, så jag är öppen för alla olika förslag ;D Någon som kan vara söt & tipsa lite?

tre goda ting från Asos


eftersom Tjejsnack inte uppdateras

Skulle...
du vilja vara längre? skulle väl vara nice, men jag bryr mig inte.
du vilja väga mer? nej.
du vilja dricka dig full nu? haha, klockan är sju på morgonen så nej tack.
du tacka ja till ett erbjudande av en filmroll? nej.


Kan...

du låta bli att prata på 4 timmar? troligtvis.
du vara på en fest utan att dricka? javisst.
dina vänner lita på dig? absolut.
du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? ja, om jag verkligen vill så.


Har...
du varit full den här månaden? mhm! :D
du borstat tänderna den senast timmen? nej, men hade planerat att göra det snart. 
du funderat på hur det skulle vara att testa droger? funderat ja, men det är inget alternativ.
du facebook? nej, har dissat det där ;)

Vem...

pratade du senast i telefon med? Fia :)
skulle du ge en miljon till om du va tvungen att ge bort det? sis.
såg du senast full? hela gänget i lördags, I suppose.
vet allt om dig? ingen.

Vad...
har du på dig just nu? pyjamasbyxor & min Bulgarien-myströja.
skulle du göra om du vann 1 miljon? shoppa, spara & resa.
önskar du dig mest av allt? lycka.
åt du till middag igår? spaghetti & köttfärsås, som jag själv lagade. Mums ;)


Tisdagstema - olika

me & sis

Visste inte riktigt vad jag skulle ta kort på till veckans tema. Kollade igenom gamla mappar med bilder och de andras bidrag till temat. Tillslut kom jag på att jag & sis är väääldigt olika (ingen som tror att vi är syskon) så istället för att ta kort på några olika saker så är mitt bidrag en bild på mig & Johanna - bara för att vi är så olika ;D

goddagens fokes

Pööh. Var väl hemma från jobbet halv ett och sen dess har jag bara slappat. A lot. Dvs av med jeansen och på med pyjamasbyxorna ;D Är sjukt trött så har legat i soffan, kollat på Erin Brockovich och ätit fruktsallad. Nice!

Sen så ska jag tydligen jobba imorgon också helt plötsligt eftersom en var borta på annat håll. Bittert. Jag som hade värsta myskvällen med sis planerad. Vi skulle laga mat & sådär, men nu blir det bara lite umgås efter jobbet istället. Blir nog bra det med :)

Nu sitter jag och väntar på Tjejsnack, varför kommer inte veckans frågor?


more Emmy Awards pics


Från vänster: Patricia Arquette, Michelle Pfeiffer, Christina Aguilera, Jennifer Love Hewitt, Jaimie Pressly & Teri Hatcher.

Det dök upp ännu fler bilder från årets Emmy Awards än de jag bloggade om igår. Av dessa sex så tycker jag att Jennifer Love Hewitt utan tvekan var vackrast & hade finast klänning. Dock tycker jag däremot fortfarande att Katherine Heigl var vackrast av dem alla!

Tjuvlyssnat

En ung mamma med två barn, ~3 och ~4, går runt och tittar bland hyllorna samtdigt som hon försöker ha koll på barnen som springer runt och drar ner saker. Vid kassan slänger hon fram ett graviditetstest och tar sedan ett barn i var arm. Barnen vrålar att de kan gå själv och att mamma är dum.
Mamman (tittar trött på kvinnan i kassan): Jag vet, jag hoppas också att det är negativt...

it can only get better

baguette

Dagen som började mindre bra med allmänt depp & en misslyckad kladdkaka ändrade sig och blev riktigt trevlig (jordnötterna var btw ett säkert kort). Åkte in till stan med Nea för en fika, alltid lika trevligt med the hetget! Jag drack gott te och Nea mumsade på baguette med köttbullar. Träffade även på sis och Micke :)

När jag kom hem lagade jag lite mat och fy farao vad jag är bäst. Haha! Improviserade lite granna och det blev riktigt mumsigt, i alla fall enligt mig ;) Marinerade först kycklingfilé delad i små bitar i vanlig grillkrydda och soya i några timmar. Sen stekte jag kycklingen en liten stund, blandade i hackad rödlök, riven ingefära & vitlök och stekte tills det blev klart. Hällde på havregrädde (mjölkallergisk, you know), saltade & på pressade lite lime över. Lite ris till det och mums var ordet, ja!

Nu ska jag ringa Fia och sen kolla på film med mammsen. Ha en trevlig kväll! :)


min vanliga tur

Dagens besvikelse: kladdkakan blev inte god.
Blö. Nu ska jag gå & köpa jordnötter att trösta mig med.

59th Emmy Award



Från vänster: Heidi Klym, Marcia Gross, America Ferrera, Katherine Heigl, Portia de Rossi, Debra Messing, Eva Longoria, Ali Larter, Hayden Panettiere & Kristen Bell.

Igår hölls årets Emmy Awards och ovan är ett urval av alla dom som syntes på röda mattan. Vackrast av alla var Katherine Heigl enligt mig men även Heidi Klum & Ali Larter var sjukt snygga i sina röda klänningar! Kristen Bell hade sjukt söt färg på sin klänning och likaså America Ferrera vars färg var häftig. Tråkigt att Hayden Panettiere som alltid är så söt valde en klänning som inte alls smickrade hennes figur... Men man kan inte alltid vara på topp.

blaj & blö

Sorry för den extremt dåliga uppdateringen igår. Orkade och ville helt enkelt inte. Kände inte för någonting igår faktiskt och därmed inte heller blogga. Men idag är jag förhoppningsvis back on track igen! Är ledig hela dagen idag så får se vad för skoj jag hittar på, just nu väntar jag bara på att min kladdkaka ska bli kall, stelna och var mumsig som fasiken. Hehe ;)

Igår var jag hos mormor & morfar hela dagen. Riktigt längesen jag träffade dom nu, det är så många människor jag aldrig får tid till att träffa som jag vill få tid till. Men nu blev det i alla fall äntligen av & trevligt var det :) På kvällen kollade jag en massa på tv: Sing a long, halva 
Vägen ut och Top Model Sthlm. Sen slocknade jag.

baka liten kaka

kladdkaka

Nu på morgonen har jag varit lite pundare och bakat kladdkaka.
Dock inte den på bilden, den snodde jag från Google ;D
Nu står den i kylskåpet & jag väntar, bara god när den är kall ju!

som vanligt på morgonen: uttråkad

Vad:
Har du på dig idag? just nu pyjamasbyxor & snobbenlinne. Mys!
Har du för frisyr? rufsigt värre.
Ska du göra innan dagen är slut? slappa & sen vet jag inte ;P
Ska du göra imorgon? jobba & kanske träffa sis :)
Åt du senast? 
nallebröd till frukost. Mumsigt värre!
Är det allra bästa med dig? jadu?
Ogillar du hos dig själv? stuff.
Lyssnar du på för låt just nu? Daughtry - home. 

Vem:
Kramade du senast?
mammsen, tror jag.
Saknar du? många.
Vill du spotta på? idiotas.
Skulle du vilja se ut som? Hayden Panettiere är söt som få.
Gjorde dig arg senast? säkert pappa & hans ljud. Haha.

Kan du:
Simma fjärilsim? nicht.
Stå på ett ben? haha, yes!
Sjunga riktigt höga toner? hrm, nej...
Baka? japps, DET kan jag i alla fall ;D
Göra volter?trampolinen, ja.
Ditt eget mobilnummer? ja, det kan ju vara en fördel kanske?

Har du:
Pallat äpplen? tjaa, när jag var liten kanske...? :P
Tappat något värdefullt i toaletten? hehe, faktiskt inte ;D
Skrikit åt en lärare? nepp, men varit mindre trevlig. Svårt att vara annat mot Ingemar.
Förlorat någon nära vän? ja.
Varit i Asien? nej, men vill vill vill!

Pics from yesterday



troligtvis inte?

Tjej ~16: Alltså, hon bor typ i kollektiv eller nåt...
Tjej ~20: Bor hon där själv eller?


pepp!

Sitter här, fortfarande i pyjamas och väntar bara på att tiden ska gå. Har inte gjort så överdrivet mycket idag utan mest försökt ladda inför kvällen då det är party party för hela slanten som gäller. Förfest hos Jenny och sen utgång på Lorden, och jag hoppas på det bästa för just nu är jag sjukt laddad! Har inhandlat mina vanliga förnödenheter inför en partykväll: apelsinjuice, russin & jordnötter. Perfekt ;D

Nu ska jag snart ta en lång dusch, måla naglarna och så småningom börja göra mig iordning på riktigt inför kvällen. Nice! Men först ska jag baka persiska valnötskakor, bara för att jag är sugen och det är sjukt
enkelt att göra.

Förresten så är det skoj att se hur många det är som helt plötsligt fixat en egen bilddagbok, anonymt eller ej, sen jag gjorde så att man var tvungen att vara medlem för att se min ;)


Sweeney Todd

sweeney todd

Vill verkligen, verkligen se den här filmen. Så snart som möjligt, tack.
Dels för att Johnny Depp är bäst helt enkelt.
Dels för att det är Tim Burton som regisserat den.
Och dels för att Helena Boham Carter också är med.

I'm SO bored right now

Gjort idag? inte mycket... Vaknat, ätit frukost & nu sitter jag här.
Vad följer du på tv? Top Model, That 70's show, Vänner & Heroes.
Om du fick bestämma att det var konsert idag, vilket band/artist skulle du ta dit? Michael Jackson. No doubt about it, skulle betala vad som helst!
Har du gråtit till en film någongång? yes,
Armageddon är det garanterat lip på.
Vad heter du på msn just nu? emms - strö lite socker på mig.
Brukar du läsa Horoskop? ja, alltid på jobbet. Inte för att de stämmer, men ändå.
Komplex? en del, det har väl alla I guess...
Det första du tittar hos killar? helheten liksom, typ. Sen händerna också, de är faktiskt viktiga! 
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med dig? mp3, mat & trevligt sällskap.
Tror på liv på andra planeter? skulle vi vara de enda i hela universum? as if!
Har du några homosexuella vänner? inte vad jag vet? :P
Är det nåt du absolut inte äter? inälvsmat och mat som innehåller gluten & mjölk. Såklart.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? flyga vore coolt! :D
Chips, morötter eller godis? nötter :D
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? önskar jag vågade.
Anser du att du är stark? fysiskt, ja ;D Psykiskt? no idea.

Rachel Bilson pics


tjo tjim

Nu är jag hemma igen och mätt efter lite laxsallad (mums!) och en & annan havrekaka. Jobbat hela dagen så därför har det inte blivit så mycket av bloggandet, som ni kanske har märkt... Eller inte, vem vet.

Är sjukt seg känner jag men sms:ade ändå runt folk idag i halvsmyg på jobbet när jag grillade kyckling och bestämde filmkväll. Så om en timme bär det av till Alle's place där några av gänget kommer att befinna sig i alla fall :) Jag har laddat upp med naturgodis vilket faktiskt var längesen jag köpte nu, har ju fått lite noja på bara jordnötter istället.

Ha en trevlig kväll allihopa, vad ni nu ska hitta på för skoj :D

Tjuvlyssnat

Längst bak sitter de "coola" tjejerna ~35 och dricker öl och pratar högljutt om vad som ska hända på båten. I Stockholm passerar bussen en byggnad.
Tjej 1 (läser skylten): SMITTSKYDDSINSTITUTET...Jaa, här får vi åka förbi på vägen hem då...

bananbröd

bananbröd

Kom på att det var längesen jag bjöd på ett recept här i bloggen och häromdagen bakade jag faktiskt ett nytt recept: bananbröd. Inte lika gott som nallebröd ska väl tilläggas men helt okej ;)

5-6 dl grovt mjöl
1 tsk salt
1 tsk bikarbonat
2 bananer
2 ½ dl naturell yoghurt
1 dl mjölk

Blanda mjöl, salt & bikarbonat i en skål. Mosa bananerna och vänd ner i mjölblandningen tillsammans med yoghurten & mjölken. Rör om tills du får en smidig deg (tillsätt mer mjölk eller mjöl om det behövs). Sen skulle man egentligen göra det till en platt boll och skåra i sex delar men jag plattade bara ut den i en långpanna (plattade nog till det för mycket, men ändå ;D). Grädda sedan i 200 grader i ca 15-20 minuter. Låt svalna och dela sedan i bitar!

(Och att mitt bröd ofta ser lite skumt ut i färg & sådär beror på mina specialprodukter, men det brukar smaka lika bra ändå. Faktiskt! :P).

Top Ten

Var inne på People.com och där hade de gjort en lista på de 10 bäst klädda kändisarna 2007. Vet inte om listan är gjord i ordning men här är de utvalda:



Beyonce - the showstopper
Cameron Diaz - the legs
Katie Holmes - the classic
Penelope Cruz - the continental
Jessica Biel - the all-american
Drew Barrymore - the chameleon
Jennifer Lopez - the glamour girl
Reese Witherspoon - the sophisticate
Gwen Stefani - the trendsetter
Ali Larter - the newcomer

Och en undran... Varför tjatar alltid alla tidningar, bloggar m.m. om Cameron Diaz ben? Är de så perfekta eller what's up?

the new rocky

Missade ju box-passet förra veckan eftersom jag var sjuk med denna veckan fick jag äntligen boxas för första gången sen i våras :D Och jag & Jenny hade lika skoj som vanligt! Har inte blivit så mycket av träning i sommar eftersom man har jobbat så mycket, har mest cyklat fram & tillbaks till jobbet hela tiden. Men det har räckt det också :P

Annars har det inte hänt mycket idag; jobbat, ätit thaimat och kollat på gårdagens Idol & Heroes. Nu håller jag på att kolla på Idol och senare blir det Heroes igen. Tycker, som jag sagt innan, inte om när programmen man vill se ska gå varje dag. Det blir bara jobbigt att följa! Tycker inte om att vara uppbunden vid tv:n...

Kiera Knightley goes black & white

kiera knightley

... and looking good.

snodd/lånad från My

Saker som alltid finns i min/mitt...


Kyl:
havremjölk, ägg & isbergssallad.
Frys: bär, nallebröd & kycklingfilé.
Skafferi: russin, min egen
müsli och  "yoghurtpulver".
Handväska: mp3, mobil, almanacka, plånbok, nycklar & glasögon.
Sminkväska: rouge, mascara & kajal.
Badrumshylla: tandborste, tandkräm, lotion & parfym.
Tvättkorg: kläder troligtvis.
Hjärna: allt & ingenting ;D
Jackficka: har aldrig grejer i jackfickorna, väldigt opraktiskt :P
Kryddskåp: grillkrydda, svartpeppar, salt, curry & chilipeppar.
Barskåp: sprit, någon som vill ha spriiit?
Fruktfat: banan, ananas & äpple är måsten. Men ofta även nektarin, kiwi, mango, sharon, vindruvor...


a hard work, work

Nu blir det jobb mellan halv tio och halv tre. See you later, ciao!

Hostel


Igår hade vi (jag, Alle, Jenny, Elin, Erik & senare även Fredrik) en liten skräckfilmskväll då vi såg på Hostel 1 och 2, vilket vi hade bestämt sedan lääänge. Det man hade hört om den första filmen stämde i alla fall: först en massa fest & sex och sen bara en massa tortyr & blod. Underhållande? Inte överdrivet faktiskt men vi tänkte att det är lika bra att se tvåan när vi ändå var på gång.

De var ju inte överdrivet bra precis men ändå. Ena sekunden var det äckligt (borra lite i benen, skära av hälsenorna och klippa av diverse kroppsdelar) och andra så var det så löjligt komiskt att jag skrattade. Haha ;D

this day

Skulle ha varit min lediga dag idag men så frågade de mig på jobbet igår om jag kunde lära mig kassan lite till idag och visst kunde jag det! Börjar gilla kassan lite mera nu även om jag trivs bättre i charken ;) Efter jobbet gick jag lite ärenden på stan (bl a fixat parfymen jag ska få i födelsedagspresent) innan jag hade bestämt träff med Elin & Lizze. Vi hade lite saker att fixa till en viss fluffig tös och så tog vi en trevlig fika efter det att uppdraget var gjort också :)

Nu ska jag slappa lite, dvs kolla på gårdagens Idol-avsnitt, innan jag ska laga lite middag (idag blir det ett nytt recept: "kryddig kycklingsoppa" - hoppas det blir gott!). Senare ikväll bär det av hem till Alle där det är filmkväll som gäller och läskigt ska det förhoppningsvis bli med Hostel 1 & 2 också!

ny doft från Beckhams

beckhams

En av David & Victoria Beckhams bilder för deras nya parfym.
De måste nog vara ett av de mest omtalade (och skrivna) paret någonsin.
Undra om parfymen luktar gott... Nån som vet?

Tjuvlyssnat

En kille ~19 berättar för sin kompis om en tjej som han har addat på MSN.
Killen: Jag addade henne från Lunar!
Kompisen: Jaha.. men va fan snackade ni om då?
Killen: Inget speciellt, jag gick rakt på sak och sa "Love is a name and sex is a game, lets forget the name and play the game"!
Kompisen: Hahaha, vad sa hon då?!
Killen: Game over...

Americas Next Top Model


Som nio säkert alla vet vid det här laget så vann Jaslene Top Model. Kom inte som en chock eftersom jag läst det på internet innan, haha. I alla fall så vet jag inte riktigt vad jag tycker... Hade ingen megafavorit denna omgången faktiskt. Men de tre som var kvar sist (Renee, Natasha & Jaslene) var alla duktiga och gjorde bra bilder! Gillade Natasha för att hon var så ödmjuk och tog kritiken på ett jävligt bra sätt. Vad tyckte ni?

besök hos farbror doktorn

Som i och för sig var en tjej, men ändå. Fick tabletter av henne med idag så nu har jag en massa medicin-saker att ta eftersom jag fick lite igår också, hoppas att nåt av det hjälper i alla fall. Något av mina tre åkommor borde de ju kunna fixa, eller? Let's hope so! Dagen har även resulterat i hela tre stick i armarna eftersom mitt blod tydligen inte ville ut ur min kropp. Blö. Har megaont i ena armen bara för det :P

Nu ska jag snart fixa mig lite lunch och läsa nyaste numret av SOLO innan jag ska jobba (15-19.30, nice pass!). Så ni lär inte får höra nåt mer ifrån mig idag, tyvärr... För sen är det tydligen hela tre avsnitt av Top Model ikväll eftersom den svenska säsongen börjar imorgon, vilket betyder att jag kommer sitta framför tv från klockan åtta till elva. Hehe, kan ju bara inte missa det!

Tisdagstema - nära

tisdagstema

Visste inte riktigt hur jag skulle göra med temat denna veckan. Nära? Det jag kom att tänka på var att antingen ta ett kort nära på någonting eller ett kort på någon/några som är nära varandra. Jag valde det första alternativet. Hade inte fantasi nog för att komma på några som jag kunde ta kort på nu och som skulle bli bra med temat ;P

Tjejsnack v. 37 - ditt internetliv

Hur länge har du surfat runt/funnits på Internet med en egen sida?
har haft denna bloggen sedan april förra året.
Vilken/vilka webläsare använder du?

ehm... Explorer, I guess :P
Vilken typ av sidor besöker du oftast, vilka är dina favoriter?

läser mest bloggar (har väl ca 50 dagliga, hehe...) men har även andra sidor som jag är inne på varje dag som t ex Bilddagboken, Tjuvlyssnat, Tasteline, Aftonbladet, Asos & diverse amerikanska sidor med kändisbilder.
Hur ofta kollar du dina mail/din gästbok etc?
hotmailen kollar iofs varje dag men det är väl mest en massa tråkig reklam.

Finns du på någon community eller något forum, vilken/vilka? Om inte, varför?
finns fortfarande kvar på Lunarstorm men jag kan väl inte påstå att jag brukar logga in nuförtiden. Jag ju medlem i Bilddagboken också men annars är det inget, tror jag?


Music Video Awards

Vilka bloggare har inte bloggat om Britney's uppträdande på årets MTV's Music Video Awards? Nästan inte en enda blogg har missat det så därför ska inte jag också tjata om det utan istället visa hur lite av de andra kändisarna såg ut på röda mattan.




Från vänster: Ashley Simpson, Beyonce, Rihanna, Nelly Furtado, Alicia Keys, Paris Hilton, Jennifer Garner & Hayden Panettiere.

Jag gillar att Hayden Panettiere & Rihanna har en utmärkande färg på klännigen så att de syns till skillnad från de andra som smälter in i mängden. Annars var det väl inget sådär speciellt med någon av klänningarna. Nelly Furtado har dock inte ens klänning på sig vilket inte var en vidare hit. Sen så tycker jag det är tråkigt att hon färgat håret blondt istället för det bruna hon hade, och som hon passade bra mycket bättre i.


Tjuvlyssnat

Man ~60: Oj, nu hugger det till sådär i hjärtat igen.
Kvinna ~60: Men nej, inte nu när det är så spännande och vi har så roligt. Kan du inte få dina hjärtattacker när vi har tråkigt?

Växjö med mamms

tröja

Har varit fullt upp heeela dagen lång. Åkte hemifrån redan klockan nio i morse för att åka till Växjö tillsammans med mamma för att vara hos någon homeopat (eller vad det heter...?). Det hela gick bra, fick med mig lite grejer hem och det är väl bara till att hoppas att det hjälper!

Sen åt vi god thaimat och kollade lite affärer. Jag hade egentligen satt shoppingförbud för mig själv eftersom jag ska spara till en digital systemkamera men det är inte lätt när det är svårt... Blev lite halvkär i tröjan på bilden från H&M så jag var bara tvungen att köpa den. Fick även en bh av mammsen, väldigt snällt & välbehövligt.

Nu ska jag laga mat och sen ska jag gå en runda med the hetget Nea :) Resten av kvällen vet ni säkert vad jag kommer hålla hus... Top Model anyone?

new record

Hade rekord på antal besökare igår - 333 stycken! Är jag med på nån lista eller hemsida som jag inte vet om, eller hur hittar alla till mig? Anyways: trevligt värre! Nu skulle jag bara vilja veta vilka alla är med och att ni lämnade lite fler kommentarer efter er, för det är ni rättså dåliga på ;)

3 coola från Asos


godkväll

Lite halvdåligt bloggande i eftermiddag, men har inte haft ork eller inspiration helt enkelt. Har slappat en massa i soffan istället ;) Nu blir det snart Mord i sinnet och en hel del jordnötter & russin till det. Mums.

Tjuvlyssnat

Två killar sitter i en soffa och pratar med en tjej, alla är ~23.
Tjejen: Vad var det nu du hette?
Kille 1: Björn!
De fortsätter att prata om annat en stund till.
Tjej: Förlåt, men vad var det nu du hette?
Kille 2: Vänta! Tänk på ett stort brunt djur i skogen!
Tjejen (efter en lång paus): Bäver?!

Shrek den tredje

shrek

Jag fullkomligt älskar Shrek-filmerna. De är helt sinnessjukt bra & klockrena. Kan nog varenda replik i den första filmen och har sett den typ tusen gånger.

I fredags såg jag äntligen den tredje filmen hemma hos Nea. Den har fått väldigt dålig kritik, bl a från
MovieZine, men jag tycker inte riktigt den var värd det. Okej att den inte var lika bra som de två andra, speciellt inte den första, men den var ju verkligen inte dålig. I liked it, med andra ord.
Däremot håller jag med om att det absolut räcker nu. Jag tycker inte de ska producera fler filmer i serien eftersom det då kommer bli för mycket. Lagom är bäst och det är också bäst att stanna när man är på topp!

we all scream for icecream

Jag vet att jag bara mår mer illa av att äta glass.
Men jag var tvungen. Det fick fanimej vara värt det. Glass är för gott för allas bästa.
Nu får jag nog hålla mig ifrån det ett tag igen... Bittert värre.


Liseberg



Gårdagen var otroligt jävla megarolig! Var som sagt på Liseberg med Jenny, Alle, Erik, Johannes, Malin, Mikael & Sebastian. Åkte tidigt eftersom jag & Jenny ville vara där när det öppnade för att uttnyttja varenda minut av dagen... Och det gjorde vi! Hade relativt mycket tur med köer, som mest 40 minuter till Balder - helt okej med andra ord! Hann t.o.m. med att åka Balder & Spinrock (de två bästa!) hela tre gånger :D Men även allt annat såklart, ingenting får missas en dag på Liseberg, hehe. Det enda som saknades dock var Top Spin som de tydligen hade tagit bort p.g.a. den nya attraktionen Uppswinget. Bittert.

Anyways: en meganice dag. Älskar Liseberg! Fler bilder kommer läggas in i Bilddagboken (som man nuförtiden måste vara medlem för att se, sorry) lite senare.

here we come!

Nu drar jag till Liseberg och kommer inte hem förrän seeent.
Och vet ni vad? Jag ska ha det SKITSKOJ! :D

klockrent

En kille ~20, och tjej i samma ålder, går ut från Knalleland. De passerar två försäljare från Telenor.
En av försäljarna: Vad ringer ni med?
Killen: Jag använder flaskpost och burktelefon.

mums?

jordnötter

just nu är illamåendet värre än någonsin. skjut mig.
jag som vill vilja ha jordnötter ikväll!

goddagens kära läsare

Sjukanmälde mig imorse eftersom jag fortfarande inte mår särskilt bra och gärna vill vara frisk & pigg till imorgon. Ringde precis när dom höll på att jaga en ekorre som letat sig in i affären ;D Hoppas de fick tag på den...

Går lite bättre att äta idag, munnen gör inte lika fucked up ont. Däremot är det värre med det vanliga illamåendet. Det är fanimej tur att jag äntligen ska göra ett besök hos farbror doktorn nästa vecka för att ta reda på what's up med mig. Just nu är jag inte sugen på ett skit och jag hatar det. Jag som var så sugen på jordnötter ikväll innan, men man får väl hoppas att det reder sig.  

Annars har det inte hänt mycket idag ska jag säga er, jag har nästan bott i soffan. Kollat på Idol, Heroes, 2 stycken Malcolm in the middle-avsnitt,
Girl Interrupted och lite på Änglahund. Haha, freakigt värre! Men så har jag i och för sig varit uppe sen klockan halv sex också. Hrmpf.

Lindsay Lohan



jag gillar de röda skorna. a lot.

en tråkig lista

Vilket ämne gillade du mest i skolan? psykologi.

Nämn ett jobb som du aldrig skulle kunna tänka dig att ha: fotmassör.

Vilken färg har din tandborste? rosa :D

Har du fått massage nån gång? yes.

När klippte du dig senast? alldeles för länge sedan... Ska beställa tid. Snart.

Sötlakrits eller saltlakrits? inget av det tack, lakrits är inte gott.

Ser du dig själv som lång eller kort? hahaha, utan tvekan kort ;)

Vad har din mobiltelefon för märke? samsung.

Har du ett överkast på din säng? nää.

Hyrfilm eller biobesök? beror på, både och är nice liksom.

Tycker du om ord? oh ja. paradox.    

Sist du dammsög, dammsög du bakom soffan då? hrmpf... nej :P

Har du ordning eller oordning i dina byrålådor? relativt mycket ordning.

Vad gjorde du i går kväll? kollade på tv :P

Har du några syskon? yes, storasyster Johanna :)

Gillar du att shoppa? kan man påstå, ja.

Har du hånglat med någon av samma kön? hehe...

Vilken butik hittar du alltid någonting i? H&M.

Var bor du om 10 år? någon annanstans.

Har du någon dålig ovana? många...


kiera knightley

kiera knightley

Bara för att jag bloggade om Kiera Knightley häromdagen så kommer det nu fler bilder.
Hon ser ut att passa i en otecknad verison av Corpse Bride.

blaj

Jag vet att jag sa att jag skulle uppdatera mera ikväll men jag orkar bara inte. Munnen & halsen är helt fucked up för tillfället. Plus att jag har annat för mig, dvs först Vänner, sen Top Model (och spelar in Idol ;D) & tillsist Heroes. Där var min kväll, jao. Varför måste de sända alla program varje dag, räcker det inte med en gång i veckan?

Tjuvlyssnat

En tjej ~17 berättar för sina kompisar om sin mammas spabesök.
Tjejen: Och där hade det varit en jättefin hund till salu, verkligen skiitfin! Hon hade aldrig sett en så fin hund förut.. Och den matchar våra gardiner på landet!

syskonkärlek


Jag träffar inte alls sis så ofta nu för tiden, vilket är väldigt tråkigt.
Hon som snart ska ploppa ut bebis & allt! ;D

Bjuder i alla fall på tre bilder på oss.
Två gamla & en ny. Två okej & en skabb. Haha.

update before work

Jag har konstiga uppdateringrutiner nu för tiden har jag märkt. Publicerar bara en massa inlägg på morgonen innan jobbet och sen ingenting under resten av dagen. Har för mycket annat för mig så jag får inte tid. Jobbar och sen är det en massa på tv nu för tiden som jag måste se (Idol, Top Model & Heroes) som tar upp tiden. Hatar att vara uppbunden & följa en massa program på tv, men de tre vill jag ju bara inte missa...

Anywyas så mår jag fortfarande rätt kasst. Knarkade lite panodil innan jag åkte till jobbet igår, så det är väl lika bra att göra likadant inför dagens pass. Däremot så är jag lite deprimerad. Jag har längtat efter att boxas igen och första passet sen i våras är ikväll men eftersom jag mår som jag mår kan jag ju inte träna. Sjukt bittert.

Jag har förresten bytt visningsbild igen eftersom jag tröttnade på den andra. Tog en bild från
Rhodos (därav partyhöjarna i håret ;D). Vad tycks?

dubbelt upp

dubbelt

Sophia Bush vs. Mandy Moore.
Kan faktiskt inte säga att den ena är snyggare än den andra i den här klänningen för de har fixat det lika bra båda två! Klänningen är dels klassiskt snygg i svart (svart funkar alltid) men sjukt snygg i rött också. Dock så har Sophia snyggare skor till ;P

not so good

Okej, jag är nog sjuk. Jävla skit också. Måste, måste, måste ju vara frisk & pigg till på lördag då jag ska till Liseberg! Kan typ inte ens äta nu, hela halsen & munnen gör hur ont som helst. Blö. Och så ska jag självklart jobba över sex timmar idag också (och imorgon och på fredag...) vilket kanske inte är det bästa, men jag ska i alla fall inte cykla till jobbet. Det kanske inte är det smartaste om jag ska bli normal igen :P

Btw: jag går in på Nelly's hemsida hela tiden för att se om de fått in den
översnygga jackan igen men har tyvärr inte haft den turen än så länge. Riktigt bittert. Vill ha den sinnessjukt mycket... Så om ni hittar den så säg till!

Jaslene


Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om Jaslene i Top Model. Ena stunden gillar jag henne och andra inte... Dock så blir hon faktiskt oftast väldigt bra på bilderna även om hon inte ser överdrivet bra ut "på riktigt". Däremot så tycker jag att hon är på tok för smal! Den färgglada bilden i mitten t ex diskuterade jag & Jenny i helgen, man kan ju nästan inte se henne från sidan.

Alla goda ting är tre?

Tre internetsidor du besöker dagligen:
Tjuvlyssnat, blogg.se & bilddagboken.se.
Tre snacks du gillar:
cashewnötter, jordnötter & russin.
Tre låtar du aldrig tröttnar på: 
Akon - ghetto, Panic! at the disco - I write sins not tragedies & Michael Jackson - man in the mirror.
Tre saker du skulle göra om du blev miljonär:
resa, investera & spara.
Tre dåliga vanor du har:
räkna ord, knäcka rygg/fingrar & tänka för mycket.
Tre favoritsaker:
mp3:n, datorn &
Bella (om hon räknas som sak?).
Tre saker du gillar att göra:
partaja, fota & umgås med de nära & kära.

Tisdagstema - svart/vit

tisdagstema

Bättre sent än aldrig.
Glömde faktiskt bort det och kom på att jag glömt förra veckans också. Illa.

misshandlad

Tror jag håller på att bli sjuk eller nåt. Var t.o.m. nära att sjukanmäla mig från jobbet i morse men tänkte att det var lika bra att gå dit... Sjukt seg i kroppen, ont & tung i huvudet och så känns det som om någon har slagit med ett baseballträ i munnen på mig. Är helt öm & det gör ont som fasiken i hela munnen. Konstigt värre. Jaja, ska inte gnälla mer nu :P

Gårdagen var förresten trevlig! Var hemma hos Lizze med Elin på kvällen; kollade tv, pratade & kollade på
Raise your voice :) Ikväll blir det till att slappa en massa och självklart kolla på favoritunderhållningen: Top Model & Idol. Det bittra är dock att båda går på samma tid, men ska spela in det ena. Lite effektiv får man väl vara för jag kan ju inte missa något av det ;)

3 coola från Asos


a hard work, work

Nu drar jag till jobbet. Blö. See you later, ciao!

Tjejsnack v. 36 - i bakgrunden

Vad har du för startsida när du öppnar Internet, och varför just den?
min blogg, för att den är bäst ;) haha!

Vad har du för skrivbordsbakgrund i din dator, och varför just den?
den här bilden från när vi partajade i Helsingborg för att den är så sjukt härlig :D

Vad har du för bakgrundsbild i din mobil, varför just den?
en bild på mig på trampolinen, för att jag var trött på den jag hade innan :P

Vad ser du om du tittar ut genom närmaste fönster?
ett syrénträd, garaget & bilen.

Vad hör du för ljud i bakgrunden?
mamma som pratar och Timbaland - the way I are.


daddys new pet

bönsyrsa

Säg hej till ett av pappas fyra nya husdjur - the bönsyrsa utan namn.
De andra bönsyrsorna han har haft har hetat: skylight, eller inte & rymdskalle.
Väldigt vackra & sofistikerade namn, right? ;D Får väl se vad denna får heta...

Zzz...

Fatta bittert det kändes när klockan ringde imorse (btw: wooow, jag fick vakna av klockan ;D) och klockan stod på 04.45. Usch & fy, det är fasiken omänskligt tidigt. Sen var det inventering som gällde hela förmiddagen, t.o.m. en och en halv timme längre än vad som stod på schemat. Bittert, jao. Först en massa mjukost, kaviar & liknande, sen pasta & ketchup-hyllorna, barnmaten och tillsist godiset. Förstår ni hur otroligt mycket det var att räkna bland godiset? Tror jag räknade till 120 stycken Plopp! Men tiden gick faktiskt rättså snabbt ändå, så det var helt okej :P

Sen har jag slappat en massa och försökt sova men misslyckats. Kollade istället på Mord i sinnet som gick på fyran igår, ett riktigt bra program det faktiskt. Har även pratat i telefon med Nea & Elin som äntligen är hemma från utlandet :D

På schemat mer idag är: laga spaghetti & köttfärsås till mig, mamms & papps och sen ska jag till Lizze för att umgås lite med henne, Elin & Jenny. Trevligt värre med andra ord!

Kristen Bell photoshoot


some good music

Måste bara tipsa om den här låten som Daniel skickade till mig igår: Queen - don't stop me now. Jag älskar den och blir sjukt glad av den :D


zombie

Detta har varit en seg dag... Gjorde klart inventeringen av charkdisken rättså snabbt ändå så var hemma igen vid tolvtiden. Skönt som fasiken. Sen har det inte blivit så mycket mer av dagen för jag känner mig typ levande död. Jag lyckades sova lite och sen har jag kollat på Crank (den är helt sinnessjukt cool), suttit här & pratat i telefon. Och så har jag ätit en massa glass & nötter också. Mycket mumsigt, jag behövde det idag ;P

Ikväll var det egentligen tänkt att jag skulle träffa folket & vara trevlig men så blir det tyvärr inte. Dels så kommer min faster på besök och dels så är jag, som sagt, trött som fasiken. Ska upp klockan fem imorgon för att inventera mera på jobbet så ikväll ska jag sova tidigt. Mycket tidigt.


how thin can they get?

kiera knightley

Det är en del som har bloggat om de nyare bilderna på Keira Knightley. Hon har alltid varit smal men nu är
riktigt smal! Det ser ut som om man kan nå runt hennes midja med händerna, sizo zero om någon? Det är synd för hon är så sjukt söt annars.

nötter is the shit

Jag som fullkomligt älskar nötter hittade den här faktan nedan och ser därför nu bara ännu fler anledningar till att käka nötter - and lots of it!

Valnötter: skyddar hjärtat.
Pistaschnötter: minskar kolesterolvärdet.
Jordnötter: bra för restitution.
Paranötter: stärker immunförsvaret.
Hasselnötter: bra för magen.
Pekannötter: ger lägre blodtryck.
Cashewnötter: bra för kolesterolvärdet.
Mandlar: bra för kretsloppet.
Kokosnötter: stärker matsmältningen.

Så idag har jag gjort en tjänst för mitt hjärta, kolesterolvärde, immunförsvar & kretslopp. Hur bra som helst ju ;D Nötter är fanimej godare än godis. Bra mycket godare.

today & yesterday

(några snygga & mindre snygga bilder på oss tre)

Gårdagens partajande var mycket trevligt! Det slutade med att det bara var jag, Jenny & Lizze som satt här hemma hos mig. Blev en del dricka och pratande om allt & ingenting och helt plötsligt var klockan mycket och vi skulle bege oss till Lorden för att shaka ass. Och det gjorde vi, all night long ;)

Idag har jag fortfarande smaken av riskex med nachossmak jag köpte i munnen. Inte så överdrivet nice, haha. Uppe med tuppen som vanligt men idag ska jag faktiskt jobba. Igen. Och jag ska ha det så roligt att jag ska inventera hela charkdisken.

Tjuvlyssnat

Tre tjejer ~17 pratar om skadeglädje.
Tjej 1: Jag är verkligen den mest skadeglada människan. Jag menar, jag är så skadeglad att jag blir glad när jag själv skadar mig.

The lookout

look out

Var inne på Moviezine och läste lite recensioner i brist på annat att göra och hittade
den här filmen - The lookout. Den verkar vara lite speciell och väldigt bra. Rättså bra skådespelare också, bl a Joseph Gordon-Levitt som man kommer ihåg från t ex Tredje klotet från solen & 10 orsaker att hata dig.

goddagens

Sådär ja, nu var dagens jobbpass över. Nice. Har bara jobbat fyra timmar idag, åtta till tolv, så det är helt okej. Däremot så jobbar jag söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag & fredag också så det räcker liksom :P

Gårdagen var trevligt då sis & Kenty var hemma för att fira pappsens födelsedag. Pratade och mumsade på rulltårtan jag bakat (som faktiskt uppskattades! :D) & glass med sirap & valnötter. Såklart, är nästan lite besatt av det där ;)

Nu har jag slappat lite framför tv och tänkte ladda inför kvällen då det är utgång på Lorden som gäller. Lilla Karlshamn har ju bara ett uteställe, vilket inte är så överdrivet roligt. Men man får göra det bästa av det och nu var det längesen vi var ute på krogen så det ska bli skoj! Än så länge är det bara jag, Lizze & Jenny som jag vet att ska ut eftersom jag inte har hört nåt från de andra än, men det blir nog trevligt i alla fall. Party party för hela slanten ;)

Paris Hilton i GQ Magazine


det är tidigt & jag har tråkigt

Har en dröm gått i uppfyllelse? as if!
Vad har du för startsida på internet? min blogg ;)

Vad längtar du mest till just nu? att sis ska ploppa ut bebis :D

Vad är du mest rädd för i hela världen? smärta.

Är du mörkrädd? lite... kanske.
Godaste drickan till frukost? havremjölk.
Vad var det senaste som fick dig att skratta? sis & pappas konversation igår ;D
En sak du gärna skulle vilja lära dig på en sekund: sjunga.
Sällskapsspel du gillar att spela? Monopol :D Men det är aldrig någon som vill spela det med mig... Blö.
Du ritar när du pratar i telefon? ibland, om det finns papper & penna i närheten.
Vad använder du för parfym: Moschino - I love love eller Britney's fantasy.
Vilka egenskaper har du ärvt efter dina föräldrar: ha ordning på saker & ting och komma i tid från mamma och tänka för mycket på andra från pappa.
Om du satt i en dödscell och fick välja en sista måltid, vad skulle den bestå av: okej, har 3 alternativ: spaghetti & köttfärsås, tacos eller thailändsk fläsksallad ;D Och till efterrätt: fruktsallad!
Du har en hemlighet som ingen annan vet? säkerligen.
På en skala 1-10 hur nöjd är du med ditt liv: varierar från dag till dag. Vissa dagar kan vara riktigt bra & vissa totally fucked up.
Vad tänker du på när du inte kan sova: allt & ingenting.
Du gillar att bli fotograferad? både och, men mycket bättre nu när jag gått ner i vikt.