lose control


Jobb hela dagen som gäller för min del. Men ha en bra dag, fokes!
I'll be back tomorrow.

Eastern Promises


Började kolla på filmen Eastern promises med Viggo Mortensen & Naomi Watts.
Höll ut en halvtimme men sen pallade jag inte mer. Den var seg & tråkig.

(update: såg nu att jag uppdaterat 22:22:22. Coolt ;D)

a few small bruises


Stannade kvar på jobbet en timme efter att jag hade slutat. Haha, nörd? ;D Men har man en trevlig kompis som Nea kvar på jobbet så blir det lätt att man fastnar & pratar. Hjälpte till att plocka lite varor samtidigt så Hemköp fick ju gratis arbete också och det kan ju vara bra :P Nu tänkte jag egentligen vara social med folk men jag orkar helt enkelt inte. Istället blir det soffan & film!

Dagens trevliga: oväntade men trevliga sms ;)
Dagens mindre trevliga: brände mig som fasiken på axlarna igår och det sviiiider!

Asos


I'm in love. Eller nåt. Klänningen är i alla fall sjukt snygg!

these secrets are walls


Fredag idag. Vilket inte betyder så mycket för mitt liv tyvärr eftersom det är jobb som gäller all day. Hade tänkt att åka in till stan lite tidigare men jag orkar bara inte :P Var nog uppe till tre inatt och vaknade relativt tidigt. Bittert, jao. Så jag har inte varit särskilt kreativ än så länge utan mest legat i soffan & kollat på Scrubs ;) Pretty nice ändå.

Lindsay Lohan


looking good.

One missed call


Häromdagen såg jag filmen One missed call.
Men jag måste säga att jag är besviken. På mig själv.
 Jag blir inte rädd nu för tiden. Tråkigt värre säger jag.

save me

Jag vill inte sova. Underhåll mig!
Uppdatera bloggen, ladda upp nån bild i bilddagboken, adda mig på msn - vad som helst!
I'm bored.


part of your world


Bara p.g.a. turbotrollet så är jag sjukt sugen på att se Den lilla sjöjungfrun.
En av mina favoriter bland alla älskade disneyfilmerna. Underbar.

fight and defend


Home sweet home, är hemma igen efter en hel dag i stan. Som sagt så fikade jag först med Jennifer i ett par timmar vilket var mucho trevligt :) Dock brände jag mig lite, hrmpf, men förhoppningsvis blev jag lite brun också ;) Sen har det varit jobb hela kvällen lång... Men jag kände mig faktiskt fit for fight och t.o.m. att det skulle bli roligt att jobba idag igen efter fyra dagars ledighet! Jag trivs ju faktiskt mycket bra på jobbet, även om det är jobbigt ibland :P
jag kan om jag vill, jag vill så jag kan.

think pink!


Mucho häftig klänning från Asos.

emptiness


Har inte mycket att skriva idag känns det som. Sorry, dudes.
Men snart ska jag in till stan, fika med Jennifer & jobba resten av kvällen. Bye!

you don't hear me


Igårkväll var Lizze här och umgicks med mig. Det var sjukt längesen vi träffades själva men nu lär det bli mer av det eftersom hon ska vara hemma hela sommaren :) Pratade, mumsade chips & kollade på Good luck Chuck. Filmen var ju inte så dålig som alla sagt men inte särskilt bra heller. Jessica Alba är ju söt i alla fall! 

Denna morgon har jag hunnit träna, duscha och ätit frukost. Nu sitter jag här & läser alla bloggar. Det är ju nästan ett heltidsjobb att hinna med alla som uppdaterat ;D

Sophia Bush


söta Sophia Bush.

pretty nice day


Här sitter jag och mumsar thaimat & dricker coca cola. Ibland är livet lite extra trevligt. Thaimat gör mig faktiskt lite extra glad, även om det är otroligt starkt, och nu var det faktiskt evigheter sedan jag åt det så det var jag värd ;)

Har varit inne i stan hela långa dagen och ångrat ihjäl mig för att jag tog på mig jeans och nästan även dött p.g.a. klädvalet. Seriöst, det är sjukt varmt. Anyways så hälsade jag på min kära mormor & morfar, gick lite på stan och fikade med sis & hennes polare :)

Alla som inte dansar!


Jag är lycklig för jag har äntligen en "riktig" ringsignal på min mobil.
Och självklart har jag för tillfället en av mina favoriter. Höhö.

geten & räkan



yesterday


Det var en fin kväll igår. Jag & Kornelia körde ut till Sternö & satt på klipporna.
En anledning till att älska sommaren. Fler bilder kommer snart.

I don't care


Sådär ja, hemma igen från Växjö. Gick snabbare än vad jag hade räknat med för vi orkade inte köra inom själva centrum & kolla affärer. Det får bli en annan gång!

Förresten så har jag tonat håret. Kände att det måste bli en förändring och eftersom jag inte kan klippa till nån speciell frisyr så tänkte jag att det får bli ändring på färgen istället. Vågade dock inte slå till stort men lite ljusare är det allt. Inte för att det syns så bra på bilden men live syns det i alla fall ;)

Tisdagstema - randigt


nostalgi


Jag fullkomligt älskade Krambjörnarna när jag var liten.

I am deep down

bara för att vi är sjukt snygga.

Det var värst vad dagen gick snabbt ändå! Trodde det skulle vara segt att inte jobba idag heller men icke då ;) Först fikade jag med sis & pappa, gick lite på stan, hälsade på Nea och så fikade jag med Elin. Mucho trevligt :) Sjukt bittert att det är så dåligt väder bara, vad hände med det underbara vädret som vi hade igår?

Nu är jag dock sjukt trött så ska bara slappa resten av kvällen och förhoppningsvis sova tidigt. Ska nämligen upp tidigt imorgon och vara i Växjö hela dagen.

Scarlett Johansson


because she's a favourite.

biltvätt


keep fighting


Känner mig mer död än levande idag men det var sjukt nice att få sova ut i alla fall :D Och vet ni vad? Jag jobbar inte förrän på torsdag igen, vilket betyder hela fyra dagar ledigt! Det har inte hänt på evigheter.

Nu tänkte jag i alla fall träna och kolla på Scrubs. See you later.

The invasion


Igår kväll såg jag The invasion med Nicole Kidman & Daniel Craig. Jag har faktiskt hört nada & niente om denna film men den var mucho bra. Så med andra ord: se den!

flower power


Även lite blommor förevigades med kameran under mina promenader idag.

I'm not alright


Har mest lekt med Tea hela dagen och det har varit hur mysigt som helst. Älskar den ungen. Annars har det ju varit Mors dag idag så mor min har firats och en söt bok fick hon av mig också. Middag, mys & prat med familjen är aldrig fel en söndag.

Har hunnit gå 3 stycken promenader idag också. Herregud så effektiv man kan vara då. Men jag har behövt det. Med alla tankar som snurrar i mitt huvud nu för tiden så är promenader bra till att rensa tankarna lite i alla fall... Hatar att jag inte kan skriva vad jag vill här. Ska skaffa mig en annan blogg. En blogg där jag kan avreagera mig i smyg.

Carina goes Britney


Jag tycker faktiskt att Carina Berg är vacker i alla fall.
Även om jag tycker det var otroligt dumt av henne att raka av håret...

Asos


I like a lot.

Tea


Lite mer bilder på lilla Tea. Hon är vad jag har sysselsatt mig med hela dagen ;D

the sweetest thing


Vi är barnvakt till den sötaste Tea för tillfället och hon är helt underbar.

trying not to


Blev utgång trots att jag var sjuuukt seg efter jobbandet hela dagen. Och jag ska säga er att jag är mucho glad att jag gick ut för jag har haft hur kul som helst! :D En massa trevligt folk & dans. I like.

Hade min nya klänning och mina älskade skor. Mina skor är fortfarande lika underbara. Vi lever i symbios och är perfekta för varandra ;)

Och det är en hel vecka till nästa lördag...

pink is the color


En sjukt söt kjol jag hittade på Asos nyss :D

now I can fly


Jahaja, så mycket blev det av den fredagkvällen. Jag som hade tänkt att gå till Jenny och vara lite social med folket men istället däckade jag vid 9-10. Haha, mucho snyggt Emelie! Var nog rätt trött ändå efter en hel dag i Ullared & flera timmar i bil :P

Denna dagen har i alla fall börjat med träning framför säsong 1 av Scrubs (som jag köpte för bara 99 kr igår), en lång dusch & nu frukost. Resten av dagen blir mindre trevlig. Börjar jobba redan tolv och slutar inte förrän kvart över tio. Joy! Men självklart blir det nykter utgång ändå efter jobbet, hoppas jag ;)

looking fabulous


Söta Sophia Bush är lika strålande som vanligt på nån premiär häromdagen.
Bara för det så måste jag se John Tucker must die någon dag, det var "längesen" ;P

road trip

Har haft en mycket trevlig road trip med Fia till Ullared. Efter ett par missöden med att hitta dit så kom vi i alla fall fram tillslut, på vårt sätt ;)


För en gångs skull hittade jag faktiskt lite kläder vilket jag inte har gjort där på flera år. Men vem tackar nej till lite billiga kläder? Ovan får ni lite smakprov av allt som inhandlades under dagen. Och ursäkta bilderna, orkade inte vara noga :P Anyways så handlade jag en massa nödvändiga & mindre nödvändiga saker som bl a trosor, sockar, filmer, lotions, kläder till Tea... Pretty nöjd faktiskt :D

the hardest story


Håret är lockigt igen and I like it a lot ;D Dock så har det ju blivit en del kortare eftersom lockarna har en tendens att krylla upp sig rätt mycket när de klipps & blir friska... Men blev ingen svamp i alla fall, haha. 

Ikväll har Elin varit här & umgåtts lite med mig. Pratar lite om London, kollat på pantade människor på tv & kollat på "snygga" bebisbilder ;) Ikväll ska jag sova tidigt för imorgon ska jag upp tidigt för att åka till Ullared med Fia :D


Tiny Dancer


Jag kanske har tjatat om Almost Famous lite mycket nu...
Men just den här scenen med den här låten är helt underbar.

mumsigt värre


Jag & mamma gjorde nån slags hallonsalsa till maten idag. Mucho gott!
Bara ett paket frysta hallon (250 g), 1 lök & 2 msk balsamvinäger.

think pink!


Rosa är aldrig fel. Från Asos, ja.

keep bleeding


Sorry för dålig uppdatering men har haft fullt upp hela dagen. Först jobb till klockan ett, sen gick jag lite på stan, pratade i telefon med Nea, gjorde lite ärenden & fikade med sis. Nu tänkte jag träna och sen ta en efterlängtad dusch.

Jag saknar mina lockar! Det var dock skoj att många kommenterade mitt hår när jag satt i kassan, haha. Fast även om många sa att det var fint så trivs jag ändå inte. Platt hår är läskigt och lockar är en del av mig :P

läskigt värre!


Jag har klippt mig idag & när jag var färdig så passade frisörskan på att platta håret.
Det är läskigt med platt hår. Trivs inte allt i det, det blir så... Platt.

a few small bruises


Anledningen till att jag inte har bloggat är att min blogg har flyttats till den nya plattformen idag. Lite bittert faktiskt. Men nu så är det färdigt & jag diggar inte alls det nya. Men sån är jag, saker & ting ska vara som det alltid har varit. Det är ju enklast så ;P

Ikväll har sis & Tea varit här och vi var ute och gick en liten promenix i det fina vädret. Mysigt värre, den där ungen är fan det bästa som finns.

get samma sak som räka?


Nu är det fyra kunder på Hemköp som har sagt att jag & Nea är lika.
Var är likheten? Okej att vi båda är små men mer än så går det inte att hitta ;)

Penelope Cruz


Mucho snygg Penelope Cruz.

no music, no life

Fast först kan ni få en lista på vad som bl a går nonstop hos mig just nu:
Takida - curly sue
Elton John - tiny dancer
Avril Lavigne - keep holding on
Terra Naomi - up here, close to your head, I'm happy, say it's possible & the vicodin song
Oh Laura - release me
Maria Mena - just a little bit, shadow, lose control & a few small bruises 
Pat Benatar - hit me with your best shot
Aswad - don't turn around
Superchick - courage

Musik är så mycket mer än en bra låt. Musik är en känsla.

make it go away

ego
en misslyckad "stå på händer"-bild utan irriterande "pil" i bakgrunden till Andreas glädje.

Borde sova, jag vet. Jag hade verkligen behövt sömnen big time. Men jag vill inte, vet inte varför, jag vill bara inte... Istället försöker jag fördriva tiden så mycket som möjligt. Antar dock att det är lika bra att göra det ändå nu, totalt meningslöst att sitta här när man inte ens har nån att prata med på msn :P 
sleep tight, don't let the bedbugs bite.

when you're feeling blue

asosasos

En söt klänning från Asos. I like mucho.

Kate Hudson


Bara för att jag såg Almost Famous igår & för att Kate Hudson är sjukt vacker.

söta tanter

Nemo

Ett par tanter idag när jag jobbade som kollar på vad som finns i fiskdisken:
- kolla där är såna där näbbgäddor.
- nej, horngädda står det ju.
- näbbgäddor kan ju vi vara!

Sen stod de där & fnissade över deras roliga skämt ;D

perhaps...

Neaego

Efter jobb hela morgonen så tog jag mig hem, duschade och sen tog jag en fika med Nea. Som sagt inte så ofta vi kan träffas själva nu för tiden, går om varandra med jobb hela tiden. Bittert värre, ja. Anyways så var det trevligt att prata lite :)

Nu är det meningen att jag ska vara snäll och städa upp här hemma & laga mat eftersom både mamma & pappa jobbar sent. Jag orkar bara inte, men jag ska. Snart.

Tisdagstema - ömt

tisdagstema

mor & dotter.

always coca cola


Idag drack jag Coca-cola zero för första gången. Mycket bättre än Cola light men fortfarande den äckliga eftersmaken som man inte får men riktig Cola. Gott var det i alla fall, jag som inte har vågar dricka någon form av Cola sen i nian i rädsla för att bli beroende. Igen. Så nu blir det inte på länge igen, det är lätt att falla dit ;)

miss fatty?

britneybritney

Nu har tydligen Britney Spears blivit fet också. I alla fall enligt kändisbloggarna.
Okej att hon inte är lika sjukt smal som
vissa andra men fet? Herregud.

Det är verkligen en sjuk värld vi lever i.

purple rain

flowers

random bild jag tog i mormor & morfars trädgård förra veckan.
 (i brist på annat att blogga om...? :P)

dancing in the rain

almost famousalmost famous

Här sitter jag. Igen. Har precis kollat klart på en av mina favoritfilmer - Almost famous. Det är inte bara filmen som är underbar utan även soundtracket. Speciellt Elton John - Tiny dancer. Kärlek.
tack för att du lyssnade på mitt babbel innan, Elin.
behövde verkligen få ut lite aggressioner.

don't turn around


Hemköp borde fasiken älska mig så mycket tider som jag ställer upp på. Idag har jag jobbat hela morgonen, varit hemma en timme och nu ska jag köra tillbaks igen. Jag känner mig död nu jag vill inte ens veta hur jag kommer känna mig sen, haha :P

new stuff

mobil

Jag har blivit med ny mobil och den är fin.
Min gamla var 2-3 år gammal så det var faktiskt dags :P

The mist

stephen kingThe mist

Jag vill se filmen The mist. Har läst boken av Stephen King & vill jämföra!
Så jag tycker någon vänlig själ där ute kan ladda ner & se den med mig :P

Förresten så ser Stephen King t.o.m. lite läskig ut, eller hur?

this secrets are walls

ego
bara för att den här är den 7000:e bilden som tagits med min kamera.

Here I am, osovande & otrött. Jag borde för fasiken vara hur trött som helst men jag går väl på nån överenergi eller nåt. Nice kväll på jobbet i alla fall, tiden gick snabbt & en del kunder är hur härliga som helst. Det är dom som gör det värt att gå dit! Och så pengarna då ;)

Just nu sitter jag & pratar med lite trevligt folk på msn, lyssnar på underbar musik & tänker på tok för mycket. Jag borde väl sova snart. Antar jag. Ska ju faktiskt jobba kl 8.30 imorgon... Äsch, vem behöver sömn? :P

Junkfood


Nelly har fått in några riktig häftiga tröjor från Junkfood.
I like a lot.

a little bit wiser

egoflowers

Ojdå. Råkade visst inte somna förrän kl 6 och vaknade vid 12. Höhö. Just nu känner jag mig mer död än levande och vill allt annat än att börja jobba kl 4. Så eftermiddagen har spenderats framför tv:n & Sex and the city. Men nu måste jag snart ta tag i mitt liv, göra mig iordning & sen köra in till jobbet. It's a hard knock life. Ska bara uppdatera mig i bloggvärlden först ;)

hate is a strong word

green grass

Jag känner för att gå en runda. Typ nu.
Jag är typ dum i huvudet, borde gå & lägga mig ;D

utgång it was!

egoego

Blev en sväng inom Harrys även denna kväll efter jobbet! Hann dock inte med nån förfest utan det blev bara hem, byta om & så in till stan igen. Var dock själv där ett tag innan jag hittade allt folket, kände mig en aning mobbad! Haha. Kvällen avslutades med att vara lite fylletaxi åt killarna, snäll som man är ;)

Så det var en rätt seg kväll till en början men sen hade jag hur skoj som helst! Har träffat mycket nytt & trevligt folk denna helgen och det är ju aldrig fel :) Dock så slutar man aldrig att bli besviken på hur folk beter sig.

pärlor


några random, fina saker från Asos.
(mest för att jag inte kan sova än ;D)

too much to think about

green

Jag har tråkigt och den här dagen är sjukt dryg. Går bara & väntar på att få börja jobba känns det som. Skum tid att inte börja förrän halv 6 för den delen, då kan man ju lika gärna börja tidigare. Blö.

Tror jag ska ta & logga in på msn för en gångs skull & se vad som händer hos folket ikväll. Jobbar sent men man kan ju alltid hitta på nåt skoj efter. Om man orkar :P

Tävling!

tävling
Det var ett tag sen jag var med i en tävling men nu måste jag bara försöka vinna!
Klänningen är ju helt underbar. Tävlingen hittar du
här.

selfcontrol

keys
en annan av alla bilder som togs häromdagen :)

Godmorgon, godmorgon. Kunde verkligen inte somna igårkväll och vaknade självklart tidigt också så jag har sovit sjukt lite inatt. Seeegt. Har i alla fall hunnit med att träna och nu tänkte jag baka lite bröd :P

Gwyneth Paltrow


Gwyneth Paltrow i V Magazine.

birthday girl

jag & Lizze

Idag fyller min kära vän Lizette 20 år. Congrats till dig babe :D

dance like nobody is watching

shoesego

Blev utgång idag ändå. Det var sinnessjukt längesedan jag var ute en fredag! Men det var faktiskt skoj även om det var bra mycket mindre folk än det är på lördagar. Är dock sjukt pigg för tillfället & känner inte alls för att sova...

Och jag fick en nalle! Som det står Harry's på & allt. Honom ska jag mysa med inatt ;D Och ursäkta även mig på kortet. Det är sent & jag orkade inte ta 100 kort så det fick bli som det blev ;)
sleep tight, don't let the bedbugs bite.

just keep walking

ego
jag kan stå på händer!

Fredag idag men det känns som vilket dag som helst. Blö. Självklart är det jobb som står på schemat idag också och vad som händer sen ikväll får vi allt se. Kanske t.o.m. blir nykter utgång - vem vet, får se vad jag känner för helt enkelt!
 
Har inte orkat göra någonting idag än så länge, en riktig slappig morgon. Legat i soffan, löst korsord (hej, nörd) och kollat på Sex and the city (såklart, vad annars nu för tiden?). Passar på att vila upp mig inför en dag med spring i charken ;P

fotorunda


Gick en promenix vid havet igår innan jobbet. Blev en del kort tagna :)
Fler finnes i Bilddagboken. Såklart. Vill ni ha lösen? Fråga!  

stripes

asosasos

Lite mer från Asos, det får ni stå ut med ;P
Den här randiga klänningen var i alla fall sjukt häftig!

like a shadow

ego

Hade en efterlängtad sovmorgon idag. Efter att ha varit uppe tidigt varje dag hela veckan var det sjukt nice att sova ut :D Sen har jag tränat, kollat på Sex & the city, ätit frukost & duschat. Pretty nice. Nu ska jag väl snart göra mig iordning för att ta mig in till stan innan jag börjar jobba.

Förresten så har jag kommit in i en Terra Naomi-period igen. För typ ett år sedan lyssnade jag nästan sönder ett flertal av hennes låtar & nu är jag fast igen. Up here, The vicodin song, I'm happy, Say it's possible & Close to your head - de är helt underbara.

vackra människa

PortmanPortman

En annan som är sinnessjukt vacker är Natalie Portman.
Här på filmfestivalen i Cannes som var häromdagen.

Kate Moss


Kate Moss. Bara för att hon är bäst helt enkelt.

I wish I could fly

egoego

Dagen har mest bestått av jobb... Men har även hunnit gå en trevlig runda med Fia när jag slutade och på vägen hem pratade jag lite med Henrik i telefon. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, antingen sitta här & nörda lite till eller bänka mig framför tv:n & Sex and the city. Svårt val ;)

Jag har en sån där tänkar-dag idag. Tänker på allt & inget, alla & ingen. Typ. Skulle behöva gå en runda till men orkar inte nu, too late för det. Det får bli imorgon istället.

imagine

flower
jag vill bara, bara vara. slippa tänka & förklara. aldrig tveka, bara leka...

Asos

asosasos

Det här är snyggt. Punkt.

still standing


Jag som skulle vara ledig & sova länge idag var det tänkt men icke sa Nicke. Snäll som man är tog jag en jobbtid för en annan som skulle jobba tokmycket i veckan. Så nu är jag uppe och har redan hunnit träna & duscha. Effektiv ska man väl vara. Så ja, ha en bra dag och så ses vi ikväll igen antar jag.

movietime!

bio

Ikväll har jag varit på bio med twinsen Elin & Karin. Det blev filmen What happens in Vegas och jag måste säga att den var mucho söt & bra. Även om den lätt kan laddas ner är den alltså värd att betalas att se på bio för ;)

one ugly thing

sarahsarah

När Sex and the city-filmen har premiär såg Sarah Jessica Parker ut såhär.
Okej... Vad är grejen med hatten?

idag är det tisdag


Vilket i vanlig ordning på tisdagar har betytt jobb hela morgonen. Var så sinnessjukt trött i morse att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Var nästan nära att somna om på golvet i omklädningsrummet precis innan jag skulle börja. Seriöst. 

Nu har precis tagit en lång, efterlängtad dusch. Känner mig alltid lika skabb efter en dag i charken och idag var inget undantag :P

tecknat is the shit

rödluvan

Förresten så såg jag Sanningen om Rödluvan i helgen med folket.
Även om den var sjukt dåligt animerad så var den sjukt rolig! ;D

London - here we come!

Londonjag & Elin

Äntligen! Den 12 juni drar jag & Elin och gör London osäkert ;)
Har velat dit i en halv evighet & det ska bli hur skoj som helst!

still fighting

flower

Ja, jo jag lever men jag har haft fullt upp. Sorry dudes. Har egentligen inte så mycket att berätta heller så jag vet inte vad jag ska skriva. Har varit iväg hela dagen och nu drygar jag lite här. Lite bloggsvackande i min värld fortfarande ja, har inte riktigt suget. Men ett par inlägg kommer snart i alla fall ;)
make it through. stay strong.

the sweetest thing



Vi är barnvakt till Tea för tillfället och det är hur mysigt som helst :)

nyhandlat

shoppatshoppat

Köpte en kjol häromdagen när jag var på stan med Jennifer :)
En klänning köptes också men den ska tyvärr lämnas tillbaka.

stay strong

maskroows
maskroows.

Jag är sådär "skjut mig för jag håller på att dö"-trött idag. Seriöst. Vaknade sju och kunde inte somna om... Hade dock mucho roligt ute igår! Först lite smådrickande hos Emmie och sen drog vi vidare till Johannes som hade förfest innan det var dags för Harry's. Roligt folk & bra musik ute för en gångs skull. Det gillas!

Enligt mitt horoskop kommer jag få en bra dag: du som är singel kommer att få en riktigt trevlig dag. Bli inte förvånad om en främling gör ett mycket starkt intryck på dig. Får hoppas på att nån rolig kommer in & handlar av mig på Hemköp, eller vadå? ;)

Eva Mendes


Lite fler bilder på vackra Eva Mendes till er alla.

green is the color

greengreen

Såhär blir det när man äter en massa Extra drops - cactus raspberry ;) 
Men de går inte att motstå för de är sinnessjukt goda!

let the sunshine in

ego

Hade ett kort pass på bara fyra timmar idag - nice att redan vara hemma igen! Nu tänkte jag slappa lite granna innan det är dags för att göra sig iordning & ha sig inför kvällen då det är party som gäller. Förresten så drömde jag inatt att jag var full & var sjukt förvirrad när jag vaknade ;D Men det ska det bli ändring på, hehe...

Tog lite bilder igår igen fast lite senare på kvällen så solen inte stod så högt på himlen. Blev bättre på det sättet. I vilket fall så är det alltid skoj att vara lite ego ;)

too bad

Okej, jag tänkte uppdatera innan jobbet men så märkte jag att det inte går att lägga upp bilder. Och utan bilder är det inte roligt ju. I'll be back efter jobbet istället. Hrmpf.

Asos

asosasos

Synd att man tog studenten förra året annars hade den här varit perfekt ;P

so much sad history

kraaama mig.

Home sweet home. Tiden gick dock snabbt på jobbet idag, mycket att göra! Har skivat upp typ 6 kg rostbiff idag till olika beställningar. Men det är faktiskt rättså skoj ;D

Nu tänkte jag snart gå en runda i det fina vädret, sen hem igen & laga lite mat och tillsist kommer folket hit ikväll & kollar film. Ser ut att bli en mucho trevlig kväll :)

sen blir det bara svart...


Bara för att Yrrol är bäst.
Andra klockrena klipp från filmen har ni
här, här & här.

they say it's possible

egoego

Tog lite ego-pics innan jag fikade med Jennifer. Solen var lite jobbig & var i vägen hela tiden dock men jag älskar den ändå. Och fikan var förresten såklart mucho trevlig, precis som vanligt :)

Idag har jag en sån där dag då jag känner mig bitter. På allt & alla. Just nu i detta ögonblick är jag bitter för att jag inte kan sova, ingen är inne på msn & ska börja jobba 8 imorgon igen. Blö.

Eva Mendes


Eva Mendes är vacker.

I'll be exactly who I am

sex & the cityjag & Jennifer

Har spenderat morgonen med att träna & kolla på Sex and the city. Det där med att förena nytta med nöje är ju så sjukt bra! Nu tänkte jag snart gå ut i solen & njuta innan jag ska göra mig iordning för att åka in till stan och fika med Jennifer :)

beautiful morning

green grass
En annan av alla bilder jag tog igår hos kusinerna :)

Lika fint väder som igår och idag så har jag turen att inte börja jobba förrän vid fyra så kan njuta lite mer av solen :D Fabulous! Även om jag vaknade på tok för tidigt (först halv 6 men lyckades i alla fall somna om till 7...) så känns dagen bra. Allt p.g.a. det underbara vädret. Solen gör en lite lyckligare helt enkelt.

this evening


Ikväll efter jobbet så åkte jag direkt iväg till en av mina kusiner för att fira hennes födelsedag. Har inte träffat dom på evigheter p.g.a. jobb & annat så det var trevligt som fasiken att ses igen. Vädret var ju så fint med så vi satt ute hela kvällen :)

blue is the color

asosasos

Mucho snygg klänning. Och ja, från Asos som vanligt ;P

emelie goes paranoid?

jag

Grejen med att jag inte har lust att blogga tror jag är att jag har blivit lite paranoid. Tycker det är jobbigt att inte veta vilka det är som läser och att folk vet vad jag gör & inte gör. Jag kan ju nästan inte prata med folk längre för när jag ska berätta saker så har de redan läst det på bloggen. Hur roligt är det då?

Anyways så ska jag jobba på det. Det är ju som är grejen med en blogg - att läsa om saker jag gör. Men så har jag faktiskt haft riktigt fullt upp den senaste tiden också så har inte haft tid heller.

upp & hoppa!

hemköpego

Nu drar jag snart till jobbet och där ska jag befinna mig i princip hela dagen.
Ha en bra dag, det ska i alla fall jag försöka ha ;)

Costume Institute Gala



Från vänster: Sarah Michelle Gellar, Mischa Barton, Liv Tyler, Jennifer Lopex, Blake Lively, Christina Ricci, Hillary Duff, Gisele Bundchen, Eva Mendes, Eva LOngoria, Beyonce & Kate Bosworth.

Ännu en gala & en massa uppklädda kändisar. Har inte så mycket att säga som saken förutom att Beyonce var sjukt vacker & Kate Bosworth en katastrof.

good times

friends

Har haft en trevlig eftermiddag hemma hos Fia där även Linn & Marie befann sig. Inte ofta jag hinner träffa någon av dom tre nu för tiden vilken är sjukt trist. Så det var mucho trevligt att ta igen & prata lite :) Måste bli oftare!

Nu ska jag laga mat till the family eftersom jag är en så snäll människa. Eller nåt ;)

Tisdagstema - orange

tisdagstematisdagstema

Orkar inte vara kreativ så bjuder på ett par gamla bilder till dagens tema istället.

make it go away

jag & Tea

Jag har kommit in i nån form av bloggsvacka eller nåt. Har helt enkelt inte haft lust men jag jobbar på att komma tillbaka i mitt rätta blogg-jag ;) 

Gårdagen spenderades mest med sis & Tea men hann även med att gå en runda med Nea på kvällen. Mucho trevlig dag med andra ord!

Mariah Carey


Är egentligen inget stort fan av Mariah Carey men de här bilderna var fina.

the color blue

egotrees

Har slappat bort hela dagen typ... I och för sig så sov jag & Elin rättså länge (jämfört med vad jag brukar) men ändå. Nu är jag i alla fall duschad & iordninggjord inför jobb resten av kvällen. Vet att det har varit sjukt dåligt med uppdatering de senaste dagarna men så blir det ibland. Kan inte hjälpa att jag faktiskt har ett liv också ;)

trying to be vuxen

kaffe

Försöker lära mig dricka kaffe men det går inte. Har tvingat i mig ½ kopp nu...
Det luktar helt gudomligt men det är inte gott över huvudtaget. Bittert värre.

The bank job

jason stathambank job

I fredags såg jag den här filmen - The bank job - med Jason Statham.
Mucho bra skådespelare & bra film. Se den.

grillning


Igårkväll så var det grillning hos mig som gällde och efter några små missöden (som t ex flintastek på marken & kolsvarta köttbitar) så blev det god mat ;D Sen spelade vi lite kubb, åt på tok för mycket chips för mitt eget bästa och kollade på en av mina favoritfilmer Lords of dogtown.

Kvällen avslutades med skönt tjejsnack med Elin, filmen the Hole och att hon sov över här. Mucho trevligt med andra ord :) Funderade från & till på om vi skulle ut på Harry's eller inte men kom fram till att vi inte orkade, hehe.

a hard work, work

Jag är trött och vill soooova. Men nu ska jag till jobbet igen.
Sorry för dålig uppdatering. See you later.

update:
jo, jag lever. Jag har bara inte tid. I'll be back tomorrow.
Förresten så var två göteborgare inne & handlade av mig idag. Det gjorde min dag ;D

friday

jag & Lizze

Nu drar jag in till stan för att fika med Lizze :D
Sen är det jobb in the chark resten av dagen som gäller. Too bad.

Sex and the city

sex & the citysarah jessica parker

Jag har aldrig tyckt att Sex and the city varit en särskilt bra serie men nu har jag & mami lånat hela boxen av sis och har tillslut fastnat i det. Även om det är lite överdrivet så är det ändå sjukt underhållande ;D Och helt plötsligt tycker jag t.o.m. om Sarah Jessica Parker, som alltid varit ett av mina hatobjekt i kändisvärlden (tillsammans med Kirsten Dunst & Mischa Barton). Så inatt satt jag uppe till tre & kollade, hrmpf...

hate is a strong word

grilla

Hemma från jobbet igen. Det var rätt drygt till en början men framåt kvällen blev det lite mer folk. Trevligt värre! Det är fasiken nästan bättre att sitta i kassan än att gå ut på krogen om man vill träffa roligt folk. Haha!

Nu tänkte jag inte ens försöka sova eftersom jag vet att det inte är någon mening så istället är det tv:n som gäller. Folket drog precis från msn så det är ju ingen mening att sitta kvar här heller :P
sleep tight don't let the bedbugs bite.

black & white


Angelina Jolie photoshoot. 

Asos

asosasos

Klänningar är mitt favoritplagg. Det är bekvämt & mucho snyggt.
Den här, som finns i två färger, hittade jag såklart på Asos. Megasöt!

release me

ego

Snäll som jag är så tog jag den andra Emelie's jobbtid idag mellan halv tre och tio. Nice pengar idag (röda dagar is the shit!) plus att det är skoj att sitta i kassan om det kommer in trevligt folk ;D Höhö.

Morgonen har i princip spenderats framför tv:n med mamma & inte så mycket mer. Passar på att slappa innan jobbet. Men nu måste jag göra mig iordning. Ha en bra dag!

the most beautiful

hudsonhudson

Kate Hudson har blivit vald till den vackraste av People Magazine.
Och nog är hon vacker alltid.

valborg



Lite random pics från gårdagen. Förfest hos Nea & därefter utgång på Harry's :D

the look

partyparty
party

Eftersom det var valborg igår blev det självklart lite party. Och så här såg jag ut.
Hade skorna för första gången & var lycklig hela kvällen ;D