hrmf

Sitter här och dricker te, kollar Michael Jackson-videos & pratar med folk på msn. Mår inte så överdrivet bra, känner mig lite seg, så ska nog lägga mig tidigt idag. Vi får väl se hur det blir med det... Känner mig förvirrad & irriterad. Baah. Jaja, så är det ibland. Får väl kolla lite Jackass eller nåt istället för att sitta här, Johnny Knoxville gör mig alltid på bra humör. Haha.

Försökte plugga innan också och det gick inte heller så bra. Läste i alla fall en massa & skrev ner lite. Har fortfarande en vecka på mig, så det ska nog bli bra tillslut. Annars dödar väl Elin mig ;)

my favourites

Har tänkt på det här med bloggandet... Att en person som man aldrig träffat, sett eller pratat med kan påverka en så mycket som de faktiskt gör. Alla dessa bloggar som läses av flera tusen om dagen, vad är det som gör att man bara måste läsa & uppdatera sig på vad just den personen skriver? Detta fick mig att tänka på alla bloggar som jag läser och därför tänkte jag lista mina  favoritbloggar. De flesta av dom har jag läst hur länge som helst medan vissa är lite mer nyfunna favoriter.


Lilija
Jehona
Karolina Lassbo
Raur
Turbotrollet
Izza
Ida
Jennie

Läser flera bloggar och även alla kompisarnas bloggar också såklart. Jag vet att Lizze också följer en del bloggar, men vet inte hur det är med de andra jag känner faktiskt. Något jag däremot vet är att jag är en blogg-nörd. Haha.


Gwen Stefani i Elle


msn

Angående att han tappat sin mobil i toalettstolen...

emms säger:
går den inte att laga eller?
Adam säger:
neej, den drunknade ju
Adam säger:
tror jag kör mun mot mun metoden med en telefon dränkt i toalettvatten? :D

goodmorning

Första riktigt lediga dagen idag, fabulous! Ingen skola, inga måsten utan kan bara göra precis vad jag känner för. Vet inte riktigt vad jag ska göra med dagen men det återstår att se. Slappa en massa i alla fall, det är rätt givet, och så träna också såklart.

Bästa idag: äntligen studiebidraget. Wooho, har varit så fattig man kan bli hela januari p.g.a. att resan skulle betalas men nu så har jag finally pengar igen. Det var riktigt efterlängtat.
Sämsta idag: har en massa utgifter också. Så de mesta av pengarna kommer typ ta slut direkt. Buääh. Riktigt bittert, men så går det ibland. Måste få ett jobb nu snarast :P

the 80's was hot!

us

Så här såg vi ut på utklädningsdagen när vi skulle sluta nian: Rua, Jenny, Nea, Ida, Ida, Linn & jag. Vi sprang genom skolan med bl a Girls just wanna have fun & I'm so excited på högsta volym på cd-spelaren. Snygga? Vi hade i alla fall rätt roligt ;) Haha.

dagens

Låt: Counting crows - round here
Har gjort: fikat med Lizze vilket var trevligt värre och sedan varit på Ica och lämnat in jobbansökan. Var allt lite nervös för Patrik men han var faktiskt trevlig ;P
Ska göra: bl a måla naglarna, göra müsli & bränna ner fler videos.
Humör: confused.
Klädsel: ljusa Lee-jeans & randig tröja från H&M.
Tv-titt: mamma försöker tvinga mig att se Ugly Betty men får se :P
Citat: "hush, little gay boy don't you cry..." - Karen till Jack i Will & Grace.

Tjejsnack v. 5 - film

Senaste film du såg?
Lords of dogtown, som jag skrev om igår kväll.
Bästa film du sett?
kan som vanligt inte välja en; Mean Girls, Dirty Dancing, Gilbert Grape, Saw, Fight Club, Ocean's Eleven, Shrek är bara några få av hur många filmer som helst som jag älskar.
Sämsta film du sett?
The good girl ligger i alla fall i botten... Kan inte komma på någon mer som var så sinnessjukt dålig just nu, men det finns säkert fler i den kategorin.
Nämn en film du kan se 100 gånger om.
alla i fråga nummer två och typ 100 till, hehe. Älskar film & tröttnar oftast inte ;P
Vilken typ av film föredrar du?
beror på humör & tillfälle. Men thriller eller komedi är överlag mest lockande.

dubbelt upp


1. Fergie & Hilary Duff - man ser inte så mycket på bilderna hur klänningen sitter... Men får väl säga att Hilary är finast eftersom jag diggar henne lite mer ;P

2. Lindsay Lohan & Julie Bowden - för det första så gillar jag färgerna på Lindsay's mycket mer, det är mer min stil, och för det andra så sitter den bättre på henne också.

3. Eva Longoria & Vanessa Minnillo - här kan man ändå inte välja? Båda ser lika fabulous ut. Dock är färgen på Eva's sjukt häftig!

Andra "dubbelt upp"-inlägg finns bl a här, här, här & här. Enjoy!

quote

Kille är ju inte någonting man föds till. Det är någonting man blir.
- Nilecity 105,6.

en arg vante

Sitter just nu i skolan och är allmänt arg för tillfället. Baah! Slutade ganska rejält mycket tidigare idag så missade bussen med typ 10 minuter och nästa går inte förrän om en timme. Sinnesjukt bittert och irriterande. Istället sitter jag här och kollar bloggar på skolans datorer i smyg, hehe.

Har förresten två frågor, först: nån som som vet vad det är med
Tjejsnack den här veckan? Och sen så här i skolan ser jag att min blogg är helt fucked up. Ser den normal ut hos er andra?

Lords of dogtown

lords

Idag tränade jag till filmen
Lords of dogtown som jag har verkligen längtat efter att få se... Tillslut visade det sig i alla fall att Johanna & Kenty hade den så lånade den av dom idag. I alla fall så tyckte jag att filmen var sjukt bra. Med skådespelare som Emile Hirsch, Heath Ledger, Nikki Reed & Johnny Knoxville kan det ju inte bli annat än bra liksom! Det som slog mig mest var vilken jävla bra skådespelare Heath Ledger är som kan spela såna olika roller som han har gjort så bra & övertygande. Faktiskt.

Ni borde i alla fall se filmen & även läsa om den på Moviezine. I really loved it.

hon har nog fattat lite fel...

Flicka ~8 (till annan flicka ~8): Tänk vad äckligt att vi legat i våra pappors pungar.

dagens

Låt: Counting crows - einstein on the beach
Har gjort: fikat och gått på stan med systern min & handlat på AG's.
Ska göra: träna & se Lords of dogtown (jaa, har hittat den :D)
Humör: stressad, but don't know why.
Klädsel: jeans & en vanlig jävla tröja. Baah, orkar inte ;P
Tv-titt: nada?

Screen actors guild awards



Från vänster: Reese Witherspoon, Rachel McAdams, Katherine Heigl, Jaime Pressly, Heather Graham, Eva Longoria, Diane Kruget & Anne Hathaway.

overheard & tv

Blonde #1: Look -- a statue of Gandhi.
Blonde #2: Look how skinny he is.
Blonde #1: I'm hella-jealous.
Blonde #2: Ditto. I wonder how he did it.
Blonde #1: Anorexia, probably.
Blonde #2: Figures. Maybe him and Nicole Richie are related [giggles].
Blonde #1: I don't get it -- she's not Indian, is she?

Såg btw ett program igår som handlade om de supersmala kändisarna som bl a Nicole Richie & Victoria Beckham. Det var rätt intressant faktiskt och hemskt också. De räknade bl a ut att Victoria endast hade 19 år kvar att leva om hon inte gick upp lite i vikt. Det borde få dom att fatta, tycker man i alla fall, men troligen gör de aldrig det. Att vara smal är viktigare än allt annat, or what?

segt

Nu ska jag i alla fall äntligen gå härifrån & sova efter att ha fört över, bränt & tagit bort en massa bilder, videos & låtar sen klockan nio... Är sinnessjukt seg & trött på det nu. Det värsta är att jag inte är riktigt färdig än. Anyways, sleep tight, don't let the bedbugs bite.

Jag vill ha

acneacne

Vill sjukt gärna ha de här jeansen från Acne. Give me, pleeease!

saknad

Detta har varit en helg där jag har tänkt för mycket på saker & ting och kommit på hur mycket jag saknar vissa människor. Skulle göra nästan vad som helst för att få dom tillbaks i mitt liv. Många har betytt så ofattbart mycket för mig. For real. Folk har försvunnit av olika anledningar genom åren och nu när jag har kollat på alla gamla bilder så kommer jag verkligen ihåg. Och herregud som jag saknar dom. Please come back. I alla fall den delen som går & som jag vill få tillbaka... Finns lite olika kategorier där; de som försvunnit & jag saknar och de som jag inte saknar & klarar mig bättre utan. Vissa vet jag att är borta för evigt och inget att göra någonting åt. That's life, and it really sucks sometimes.

dagens

Låt: Erik Segerstedt - I can't say I'm sorry
Har gjort: hoppat lite trampolin med Jenny & de andra.
Ska göra: duscha, bada Bella, läsa Glamour, plugga spanska, fixa över all musik på denna datorn till den andra... Det kommer nog ta tid, ja.
Humör: jodå.
Klädsel: för tillfället träningskläder men byte efter duschen.
Tv-titt: vet inte?

Kate Moss pics


Och kom inte till mig & säg att Kate Moss inte ser bra ut...

here we go again...

Vad är det mest felaktiga rykte du hört om dig själv? att jag sagt till folk att en viss person gjort en grej på en annan som den inte hade gjort (om ni nu hängde med på det ;P). So wrong!
Vad kommer vara den bästa grejen i sommar? resan till Rhodos :D
Är du implusiv? njaa, ibland & ibland inte typ.
Vilken kändis är hetast? Adam Brody, Johnny Depp, Orlando Bloom...
Gillar du att dansa? oh ja, shake that ass!
Är du flygrädd? nej, men det har däremot gjort sjukt ont i öronen de gånger jag flugit.
Har du några piercings? njaa, öronen bara.
Har du några tatueringar? nej, men vill! Ska bara komma på något riktigt bra först.  
Vad kommer du klä dig i som mest i sommar? klänningar! :D
Berätta en sak som människor skulle bli förvånade över att veta om dig? ingen blir någonsin förvånad över saker jag har för mig längre, haha. I’m too weird.
Vilken egenskap vill du helst se hos andra? ärlighet, respekt & empati.
Hur var du som barn? glad, sprallig & blyg.
Varför bloggar du? för att jag tycker att det är roligt.
Betyder kärlek mer för dig än vänskap? är inte vänskap en del av kärlek och tvärt om?
Vad kan man leva utan? en massa stuff... Typ Ingemar & gurka ;D
Hur ofta lagar du mat hemma? lite då & då.
Vad skulle du göra med ett friår? resa & göra lite vad jag vill :D
Vilket lands matkultur tycker du bäst om? hrm... Diggar i alla fall thaimat. 
Vilken var din första konsert? Gyllene Tider tror jag :D
Människa som gör dig enbart ledsen? Försöker att inte umgås med människor som gör mig ledsen. Rätt smart enligt mig själv.
Värsta känslan? att veta att man har sårat någon. Hellre sårad än såra någon annan.

dress again

modström

Ännu en snygg klänning från Modström som finns på Nelly.se. Kostar dock även denna nästan tusen kronor... Bittert värre. Men rättså snygg är den i alla fall även om jag kanske inte hade haft just dom leggingsen till men skorna hon har till är rätt snygga!

(Klicka på bilden för att se bilden i snyggare format på Nelly's hemsida)

dagens

Låt: Akon - once in a while
Har gjort: efter lunchen så har jag typ bara tränat & duschat.
Ska göra: först mysa & mata Bells lite och sen till Lizzes place och umgås med henne & Fia. En lugn helg denna gången med andra ord ;P 
Humör: jodå.
Klädsel:
ljusa fornarina-jeans, svart linne, svart kofta & ankelboots.
Tv-titt: Scrubs i morse.
i-landsproblem: att vår video inte funkar sen vi kopplat in boxern. Sinnessjukt irriterande för mig som alltid kollar film och nu "bara" har dvd-filmerna att välja emellan. Vi har det allt svårt här i världen, va? (missa inte ironin här).

pantade jävel

Kille ~20: Vet du var Kaknästornet ligger?
Tjej ~20: Ja... Skottland!
Killen: Va!?
Tjejen: Nej förresten, gud jag sa fel! Jag tänkte på Kaknäsmonstret!


old pic again


Jag vet, jag är bara inne på en massa gamla bilder hela tiden nu... Men som vi såg ut liksom. Haha. It's funny. Här är en bild från femman (vänster) och en från trean.

bullshit

Sov till elva idag, hur skönt som helst. Det var nämligen megalängesen jag sov så länge, lider med Jenny som fick gå upp klockan sju idag. Vore sinnessjukt bittert. Drömde en massa wierd saker med, hrm...

Igår var Lizze, Nea & Jenny här. Vi lagade lite mat och kollade på
Shall we dance. Hade inte kollat på den sen den kom ut eftersom den inte är så överdrivet bra. Men den är ändå rätt söt.
 
Idag ska jag om en timme typ in till stan och käka lunch med mamma, pappa & Johanna på kinaresturangen. Ska bli mums även om jag nog inte kommer vara så hungrig eftersom det inte var så jättelängesen jag åt frukost, hehe. Tänkte först inte följa med men så ville systern min så gärna det så vad gör man inte ;P


best of blocket

Hittade en rättså rolig sida igår - Best of blocket. Där lägger de ut roliga annonser som lagts ut på Blocket.se. Och ja, det var en del fula grejer ändå ;D

skämt till salu
motorbåt skänkes
valsedel

old pic

åhusparken

Ännu en gammal bild jag hittade i de gamla mapparna och fatta gammal denna faktiskt är! Kan vara när vi gick i fyran eller femman, minns i alla fall att det var i Åhusparken och att vi åkte dit med Loftet.

På bilden syns bl a jag, Jenny, Nea, Fia, Fanny, Louise & August. Vi var allt snygga förr ;D

dagens

Låt: Counting crows - einstein on the beach
Har gjort: skola, pratat med Nea i telefon & knaprat knäckebröd.
Ska göra: träffa brudsen & laga lite mat tillsammans :)
Humör: oh yeah!
Klädsel:
mörkblå jeans, svart t-shirt & ankelboots.
Tv-titt: nada? niente?
Bästa: fick mitt första nummer av Glamour idag :D

oh yeah

Darrar fortfarande efter box-träningen idag. Brukar oftast inte darra men vi gjorde en övning där vi bara slog & slog & slog... Det är nice att känna att man tränar i alla fall. Vissa när de slog nuddade ju bara, man ska ju ta i för att det ska vara skoj ;D Enligt mig då, men vi är alla olika. Obviously.

Fia var här en stund innan idag med, lite oväntat men mycket trevligt. Satt & pratade en liten stund bara. Så det blev inget Netto & Lidl, får ta det en annan dag. Löser nog sig.

Ändrade & bytte förresten min Tjuvlyssnat i förrförra inlägget. Hittade nämligen en som var mycket roligare och pallade inte ha två stycken :P Haha, that's me.


3 goda ting från Asos


hahaha

Tåget är fullsmockat och en man i kostym ~50 sitter och läser affärsdokument. Men det kommer ideligen pip från hans mobil. Han blir mer irriterad för varje gång och muttrar och stirrar sig omkring. Till slut får han nog och ställer sig upp.
Mannen: OK, vem faaan är det som bluetoothar bögporr till mig hela jävla tiden?!


dagens

Låt: Timbuktu - dynamit
Har gjort: hämtat mamma i stan, bakat kladdkaka (som jag inte kunde äta för den blev misslyckad, buääh), duschat & kollat klart på
The girl next door.
Ska göra: leka med Bella lite, köra till Netto & Lidl och sen träna ikväll.
Humör: bättre än igår i alla fall.
Klädsel: pyjamas ;P
Tv-titt: inget vad jag vet, maybe Simpsons eller nåt annat som går om jag har tråkigt.
Citat: "the juice was worth to squeeze".

dirty dancing

dirty dancing

- how do you call your loverboy?
- come here loverboy!
- and if he doesn't answer?
- oh loverboy...

avsluta meningen...

Hade inget annat för mig och hittade denna hos Turbotrollet. Listor är alltid skoj.  

1. Jag har insett att min sista kyss... var i rätt onyktert tillstånd ;D Hehe.

2. Jag lyssnar på... some good music & en klocka som tickar.
3. Jag pratar... inte med någon (förutom mina andra jag dvs).

4. Jag tycker om... att vara ensam ibland, som nu. Fabulous!
5. Mina bästa vänner... är rätt bra dom ;)
6. Min första riktiga kyss... var inte särskilt bra.
8. Jag avskyr när folk frågar.... saker man inte vill svara på kanske.
9. Kärlek är... när man gör allt för varandra.
10. Äktenskap är... när man lovar att älska varandra tills döden skiljer en åt.
11. Någonstans, tänker någon... fuckface! (haha, kan inte vara seriös ;D).
12. Jag kommer alltid att... vara lika skum som jag är idag. Haha.

13. Jag är hemligt förälskad i... William, Johnny Knoxville, idol-Erik & Adam Brody ;D
14. Sist jag grät var... nån gång för inte så jättelänge sedan.
15. Min mobiltelefon är.... en silvrig & svart samsung.
16. När jag vaknar på morgonen... vill jag oftast verkligen inte gå upp. Sova är sjukt underskattat.
17. Innan jag går och lägger mig... måste jag läsa någon bok, annars somnar jag aldrig.
18. Just nu tänker jag på... min kladdkaka som står i ugnen. Mums!
19. Bebisar är... söta som fasiken.
20. På min Myspace får jag... nada, har ingen ffs.
21. Idag ska jag... bara ta det lugnt & göra lite vad jag känner för.
22. I kväll ska jag... träna Box it :D
23. I morgon kommer jag... gå i skolan och sen laga mat med brudsen. Mys!
24. Jag vill verkligen vara... lycklig. På riktigt.


blaj

varför känns allt bara skit idag?
aah.

I just don't know what to do with myself. Bäst att gå till sängs, läsa Pojken som kallades det och hoppas på en bättre dag imorgon då jag är ledig & har hela dagen för mig själv. Fabulous.

we are sisters


Hittade lite gamla kort på mig & sis också när jag sorterade & hade mig i de gamla mapparna. Så bjuder på lite gamla & fula kort här... Hehe.

quote

"my head stopped my body from getting really hurt on that"
- Johnny Knoxville.


random

Idag har det inte hänt så mycket, en vanlig & tråkig onsdag alltså. Först skola, sen stan för att lämna ännu fler jobbansökningar och så nu här hemma har jag kollat på The girl next door. Diggar verkligen den filmen, don't know why. Kan vara för att han är så söt, delvis i alla fall. Har förresten försökt ladda ner en annan film där han är med ett bra tag nu men det går inte, nån som har Lords of dogtown?

Fick precis lite klagomål från Jenny för att jag skriver anyways och inte anyway nu för tiden och jag ska bara meddela att det är p.g.a. att min kära William säger så. That's it, har fått det från honom. Så nu kan ni sluta irritera er på det (om det nu är fler än Jenny som gjort det) and for your information tänker jag aldrig mer skriva anyway bara för att reta henne. MOHAHA. Skyll dig själv, white trash ;)

På grund av filmtitten idag så är dagens låt David Grey - this years love.

dress

dress

De har fått in lite nytt stuff på Nellys nu igen och jag fastnade lite för den här klänningen från Modströms. Den är rätt söt, men tyvärr kostar den nästan tusen kronor... Inte så bra för ekonomin kanske.

(klänningen ser sjukt skum ut i mönstret när jag förminskade den här på bloggen så klicka på den och kolla på den på Nellys hemsida istället).

musik-tänk

Jason Mraz - I'm yours
Marie, för det var hon som lyssnade på den först & visade mig den. Now I love it.
Björn Rosenström - gunilla
haha, eeh... Andersson när han springer runt i cafeterian och sjunger en massa låtar av honom i nian ;D
Michael Jackson - black & white
hrm, bara Michael Jackson & att jag alltid har gillat den låten en massa. Tror inte jag kopplar den till något speciellt...
Spice girls - wannabe 
när vi sjöng till denna i Jennys rum och låtsades vara en var av medlemmarna... Jag var Geri, Jenny var Mel B (nähä, så passande ;P) och Nea var Emma bl a. Hehe.
Westlife - you raise me up
på han i Big Brother som
sjunger den ;D

blaj

Puuh. Back from the cirkelgympa med Lizette. Var faktiskt inte SÅ jobbigt som jag trodde även om det inte var lätt precis... Jag hade föreställt mig döden eller i alla fall en nära döden-upplevelse. Nu slipper jag i alla fall låta Bella övertas av någon annan, tur det för jag var lite rädd att Nea skulle ta henne där ett tag ;)

Trillade som fasiken också när jag skulle gå in i bilen, fy farao vad ont det gjorde i knäet. Baah. Men nu ska jag dricka te & vara social på msn efter min dusch.

long time, no see



Kollade igenom alla gamla mappar, det var megalängesen jag tittade på dom nu! Hittade i alla fall bilderna från den här förfesten hos Lizze någon gång i tvåan.

dagens

Låt: Agnes Karlsson - champion
Har gjort: fixat med alla bilderna och varit inom ett par affärer till och lämnat in jobbansökan. Måste ha ett jobb nu ffs!
Ska göra: träna med Lizze på österslätt (om jag dör: ta hand om Bella någon. Vem som helst utom Nea, haha. Vi har alla sett hur hon behandlar sina fiskar & ödlor ;D).
Humör: I'm alive, right?
Klädsel: Lee-jeans, svart brottarlinne & brun/svart-randig kofta.
Tv-titt: kollade lite på American funniest homevideos innan i typ 10 min. Annars troligen inget :P

a song

"and Katie had a baby so I guess Tom’s straight"

Don't know why, men jag gillar den delen ur high school never ends med Bowling for soup. It's funny.

Brad Pitt

brad pittbra dpitt

Oh my god, Brad Pitt har blivit gubbe. Han som var så snygg ser man nu att han faktiskt är rätt gammal. Sjukt bittert...
Han som var så snygg förr i tiden.

babbel

Äntligen hemma från skolan igen, jag är så sinnessjukt trött & seg. Speciellt trött på skolan och Geeta. Baah. Just nu sitter jag här & käkar müsli och dricker mjölk, pretty nice. Hehe. Känns inte som om jag har nåt speciellt att skriva om eftersom det faktiskt inte har hänt nåt speciellt...

Har i och för sig äntligen fått tillbaka min gamla dator och därmed ALLA gamla bilder :D Fatta underbart! Har längtat efter det i nästan ett år. Eftersom den förra datorn krashade kunde jag inte få tag på bilderna förrän vi köpte en ny hårddisk, vilket vi nu har gjort. Så nu tänkte jag att jag ska bränna ner skiten så att jag slipper sakna det en annan gång. Hoppas bara att vi får igång internet på den snart med så kan jag sitta när jag vill igen. Wooho, absolutely fabulous.  

this is some good stuff

Taking back sunday - make damn sure
Breaking Benjamin - the diary of Jane
McFly - I've got you
Ziggy Marley - look who's dancing
Agnes Karlsson - champion
Snook - 1990 nånting
The all american rejects - dirty little secrets
Adrienne - the calling
McFly - unsaid things
Novaspace - beds are burning
Bowling for soup - highschool never ends
Hinder - lips of an angel
Stevie Wonder - true to your heart
Vitamin C - graduation song
Neverstore - so much of not enough
McFly - that girl
Lostprophets - rooftops
Asward - don't turn around
Lady Sovereign - random
David Guetta - love don't let me go

Eva Longoria i Arena Magazine


this day

Ikväll har jag tränat och kollat på My super ex-girlfriend än så länge. Aldrig hört om den så den måste nog vara rätt ny, men jag vet inte. Anyways så var det en helt okej och rätt nice film. Nu ska jag nog plugga lite spanska och rättskunskap (nån som kommer ihåg vad vi skulle göra? :P). Baah, trött som fasiken på skolan. Men men... That's life.

Annars har det inte hänt mycket idag, inte mycket alls. En rätt seg dag med andra ord.


Saw 3

"Hostel framstår vid en jämförelse som en harmlös tonårskomedi"

Så skrevs det om Saw 3 i en recension på
Moviezine. Så Nea, jag tror faktiskt att vi kunde ha sett Hostel i helgen när vi ändå var på g med Saw ;P

Test

test

Gjorde ett test på Similarminds.com idag om vilken klassisk film jag är och blev Schindlers List. Kanske äntligen tid att faktiskt se filmen nu?

tjejsnack v. 4 - 2006/2007

Bästa minnet från 2006?
Barcelona, Sunny Beach & Prag. Fabulous days of 2006.
Gjorde du något du aldrig gjort förut under 2006?
första solsemestern + ut på krogen eftersom jag finally fyllde 18.
Vad vill du göra som du aldrig gjort förut under 2007?
åka till Thailand I guess, vet dock inte om det blir 2008 istället.
Vad förväntar du dig av år 2007?
ett bra år eftersom jag slipper skolan efter denna terminen, haha :P Resa, jobba & göra lite vad jag vill är det tänkt i alla fall.
Vad har du för sommarplaner?
till Rhodos med Lizze, Nea, Jenny & Sofie och så jobba en massa.

overheard

Bleached blonde #1: He's totally cheating on me.
Bleached blonde #2: Yeah, with his wife. I don't think that counts.
Bleached blonde #1: It totally does. The bastard.

Lizze & film


Det är nu jag egentligen borde sova efter denna helgen med megalite sömn men att köra hem från Lizze där jag varit ikväll med radion på högsta volym var inget sömnpiller. Hehe. Anyways så hade jag det trevligt hos Lizze; vi pratade, åt fruktsallad & kollade på filmen "7 miljonärer". Filmen var faktiskt sjukt bra, speciellt för att vara en svensk film. Liked it a lot.  

"nej, jag är inte en rysk torped... jag heter Sven" ;D

dagens

Säger som Lizze; har inte mycket till inspiration för att skriva idag. Så en dagens it is.

Låt: McFly - unsaid things
Har gjort: hoppat trampolin, myst med Bella & kollat på Men in black 2 (endast för att Johnny Knoxville är med, haha).
Ska göra: äta tacos och sen ska jag till Lizze :D
Humör: kind of bra.
Klädsel: tralala... pyjamas. Haha.
Tv-titt: är det nåt bra?

balklänning

balklänning

Såhär kommer min balklänning att se ut fast dock en helt annan färg, stone hette den men den är typ brun (& definitivt inte grå) :P Ni kan även beskåda klänningen i skylt-
fönstret på Bröllopsgalleriet där den finns i turkos. I like it, hoppas bara att inte en massa andra har likadan eller liknande klänning eller färg. Vore bittert.

yesterday

Blev inte så många filmer igår med två stycken hann vi i alla fall med: Saw 3 & Pulse. Kan inte riktigt bestämma mig för jag vad tyckte om Saw 3... Inte lika bra som de andra två, speciellt inte som ettan, men den var ändå annorlunda. Baah, hade velat tycka den är lika bra som jag har tyckt med de andra. Det var i alla fall sjukt mycket äckligare grejer som de dödades med så att säga i denna filmen... Eew. De andra har ändå varit helt okej, men detta var verkligen blä. 
Pulse var väl inte heller överdrivet bra eller äcklig. Det var bara basen som kändes sjukt mycket genom hela filmen, hehe. Trodde jag skulle vara rädd som fasiken men jag & Fredrik satt lugna som filbunkar igenom båda filmerna medan Jenny, Alle & Nea satt ihoptryckta i ett hörn & gnällde :P Dock får jag nog säga att jag var tuffast av alla eftersom Flätar Fredrik satt & flätade filtar hela tiden av nervositet. Hahaha ;D

- jag tål inte salta pinnar. 
- varför inte? 
- det är ganska mycket vete i dom. 
- men det är ju bara pinnar!
  
Nea är allt bra smart hon ;)


skräckfilmstime

Herregud vilken slappig dag detta har varit, har inte gjort mycket alls. Däremot har dagen varit sjukt lång eftersom jag hade oturen att vakna redan vid åtta. Hrmf. Suttit en del här & pratat med folk på msn, tränat, kollat på en massa film & Jackass, städat rummet lite, pratat i telefon... Well, that's pretty much it.

Ikväll ska jag till Alles place för att kolla på skräckfilm med honom, Nea, Jenny & Fredrik. Ska bli trevligt & scary I suppose. Vet inte om det kommer flera, har inte koll på något om ikväll. Haha. Vet i alla fall att vi ska se
Saw 3 som jag längtat efter att få se hur länge som helst nu eftersom jag älskar de andra två Saw-filmerna. Sjukt bra!


visningsbild

Kan inte bestämma mig för vad jag ska ha som visningsbild här på bloggen. Är nöjd med den jag har nu men jag tröttnar så snabbt... Så tänkte att jag ska byta lite då & då istället när jag känner för det liksom. Så fixade till några bilder i Photoshop så att de blev i rätt storlek... Vet ändå inte om jag ska byta till nån av dom eller inte ;D


det var faktiskt ett tag sen...

Fullständigt namn? Emelie Wantzin (därav "vanten").
Vad betyder ditt namn? hrm, tror det stod behagfull :P
Vem bestämde vad du skulle heta? mamma & pappa I guess.
Har du smeknamn? räkan, vanten, pem, emms, emme, polkan...
Längd? 159,5. Hehe...
Vad får du oftast komplimanger för? tjaa, mitt hår I think.
Tycker du själv att du ser bra ut? man har sina dagar, men typ inte.
Vad dricker du helst? havremjölk, te eller mineralvatten.
Bästa alkoholbaserade drinken? I like P2 & San Fransisco.
Bästa månaden på året? då det är sommar, typ juli :P
Berättar du allt för dina föräldrar? njaa inte precis, men en del. Beror på vad man pratar om. De vet en del mina kompisar inte vet & vice versa.  
Flirtar du ofta? inte så att jag tänker på det i så fall, haha.  
Är du slampig av dig? är ju inte white trash som Jenny ;)
Är du elak? of course not!
Kan du hålla en hemlighet? självklart.
Tycker du om Britney Spears? tycker inte illa om henne.
Har du varit på en herrtoalett? hehe, säger bara:
jag & Elin i Prag!
Svär du ofta? ja, det känns som om det hjälper.
Får du som du vill? typ inte.
Vad lyssnar du på just nu? Adrienne - the calling & en massa annat.
Vad tänker du på just nu? gårdagens utgång :D
Vad använder du för parfym? diesel, fantasy & Moschino beroende på humör.  
Långa eller korta killar? hellre lång än kort. Måste iaf vara längre än mig!
Mest irriterande med killar? sjukt omogna ibland. Vissa i alla fall.
Vilken film såg du senast på bio? Göta Kanal 2 med Lizze :)
Vilken film vill du se helst just nu? Saw 3, och den ska jag se ikväll!
Vad drömde du senast? att jag övningskörde med Bengt igen och att han sa att jag var jättedålig. Haha, riktigt bittert.
Vem pratade du senast i telefon med? Nea.
Vad handlade samtalet om? om ikväll och om igår :)
Är du blyg? ibland, ibland inte.
Har du några husdjur? yes, min Bella.
Har du någonsin kysst en kille? Ja.
Har du någonsin kysst någon av samma kön? Ja (once again: Prag).

baah

baah

Förstår inte hur folk tycker att denna Jake Gyllenhaal är snygg. VAR är han snygg för nånstans? Tog ändå denna bilden där han i alla fall ser lite bättre ut än normalt, säkert för att han är photoshopad. Blä. Tacka vet jag Adam Brody & Orlando Bloom.

dagens

Låt: Novaspace - beds are burning
Har gjort: kollat på Jackass volym 2 & 3, pratat med Nea i telefon & suttit här.
Ska göra: städa mitt rum, har inte orkat göra det än... hrmf.
Humör: goodie!
Klädsel: pyjamas & en filt för jag fryser en massa.
Tv-titt: nej, men ska kolla på
Djävulen bär Prada med mamma senare.
Sämsta: den jävla snön! Det är nästan februari ffs, har det inte kommit innan behöver det för fasiken inte komma nu heller.

utgång



Ja, vi ÄR snygga! ;D

Hade helt sinnessjukt roligt igår! Både på förfesten och sen ute också faktiskt. Folket som festade till det at my place var Lizze, Elin, Karin, Sara, Jasmine, Tessan, Frida & Patricia och det blev en hel del dricka... I alla fall för min del, haha, men så hade jag faktiskt planerat det också! ;D Väl ute hittade jag min faster som jag aldrig festat med innan så det var trevligt som fasiken att shaka ass med henne och även systern min träffade jag på då & då. Hade även en diskussion med Adam och hans morbror om feminism, politik & en massa annat. Hehe... Men det gick väl rätt bra. Eller inte ;D

Jaja, anyways så hade jag roligare än på länge... Av flera olika anledningar. Har ju faktiskt inte varit på Lorden på jättelänge heller. Hoppas i alla fall att ni andra hade lika kul som jag :D Håller på att lägga upp bilder på Bilddagboken så ta gärna ett titt där lite senare så hittar ni en massa fler, snygga bilder.

dagens

Låt: Adrienne - the calling
Har gjort: varit i skolan, flippat lite och haft en stissig teckenspråkslektion.
Ska göra: förfesta här at my place med bruds & sen utgång!
Humör: ont i huvudet men ändå på g :D
Klädsel:
Lee-jeans & svart t-shirt (dock byte inför ikväll!
Tv-titt: inget ffs.
Chock & bästa: vi har köpt en boxer, fattar ni? Efter alla dessa år med bara kanal 1, 2 & 4 har vi nu typ ALLT. Oh my god... Bara jag inte blir en tv-nörd som Rua ;)
Citat: "omskuren med en slö skridsko" - Paul, vår geografilärare.

hahaha

hahaha

Var bara tvungen att visa denna bilden som jag hittade nånstans för jag tyckte att hela grejen var så ful ;D Hahaha... Absolut hunk, PALLA :P  

fredagsfyran v. 3 - resor

1. Om du fick resa minst 100 km åt valfritt väderstreck, vart skulle du åka och vad är det som är så bra med det stället?
söder tror jag, för där är det i alla fall garanterat varmt ;P

2. Har du någon favoritväg som du brukar köra bil, cykla eller gå?
njaa, man har ju sina rundor som man går/springer, men de är väl inte några speciella favoriter precis :P

3. Vilket färdsätt är roligast av gång, cykel, bil, buss, tåg, båt eller flyg?
hrm... Bil är enklast inom lagom långa sträckor annars flyg. Diggar inte båt, det är lite scary.

4. Vad är roligast: Att vara på väg någonstans eller att vara på väg hem?
att vara på väg någonstans, då är man så spänd och längtar så mycket! På vägen hem har man iofs alla de roliga minnena men då vill man bara stanna kvar.


overheard

Little girl exiting restroom: Mommy! I'm not afraid to have a baby anymore!
Mother: Huh?
Little girl: I just had the biggest poop ever!

Lindsay pics


Hittade de här svart/vita bilderna på Lindsay Lohan där hon har världens sötaste hund på två av bilderna. Totally adorable!

dagens citat

- jag ska kolla på Jackass!
- ett jack i ashålet?


Ja, min pappa är relativt dum i huvudet. Hahaha.

lunch, fika & balklänningar

Jag har beställt min balklänning idag! Aaah! Är helt uppe i varv för den är skitsnygg, haha. Mamma skulle ju egentligen ha sytt min men så blev vi båda så kära i denna så vi struntade i det även om det blir en del dyrare. Så kan det gå ibland, jag är i alla fall sjukt nöjd :D

Fikade med Lizze på staden idag också efter lunchen med pappsen på Thai. Stötte på henne och sa att hon fick umgås med mig lite och det var trevligt tycker jag :) Har inte pratat med henne mycket den här veckan så vi uppdaterade varandra om våra liv lite och pratade om morgondagens utgång :P


old pic

old pic

Hittade ännu en gammal bild, herregud... Jenny, Nea, jag & Lisa spelar Skruppler i Neas förra hus för typ 50 år sedan. Vi var så små, sinnessjukt!

dagens

Låt: Superchick - courage
Har gjort: vaknat & kollat de dagliga bloggarna :P
Ska göra: duscha och senare in till stan & luncha thaimat med pappsen och gå runt i lite på staden. Och ikväll ska jag träna Box it såklart!
Humör: mjoo, som vanligt typ.
Klädsel: för tillfället pyjamas men ska bli ändring på det efter jag duschat. 
Like this!
Tv-titt: ingeeet?
Bästa: jag är ledig från skolan alla torsdagar hela terminen, helt underbart! :D

ladies and gentlemen

Ikväll har Nea varit här en stund vilket var mycket trevligt. Längesen jag träffade den lille geten och hon fick äntligen se mitt rum. Sen så har jag tränat samtidigt som jag kollade på Jackass igen (aah, jag vet inte vad det är med mig & det programmet. Just love it). Just nu pratar jag med folk på msn och försöker lära mig Photoshop lite till. Vilket inte går särskilt bra. Det gör inte riktigt som jag vill. Sjukt irriterande faktiskt.

Verkar som om det blir utgång på fredag i alla fall. JAA! Helt plötsigt var ingen på g... Men ringde Lizze ikväll och hon var i alla fall fortfarande på g :D Så party it is! Det var faktiskt jättelängesen vi var på Lorden och partajade nu så det ska bli skoj som fasiken. I hope anyways.

Bella



min Bella är sötast i världen!

anger

Hata photoshop! Hrmf. Ingen som kan lära mig sådär enkelt hur allt funkar för ingenting går som jag tänker eller vill. Varför kan det inte vara lätt? Baah, allt är skit idag. Hoppas Nea får mig på bättre humör sen :P

this day

Har fixat till min bild till vänster lite till. Gjorde så att Rebecca blev suddig och slapp vara med så mycket, kanske inte så kul för henne :P Har bestämt mig för att lära mig Photoshop så pappa fixade det till mig igår... Ska nog gå bra, förhoppningsvis. Men det är allt lite tricky...

Om en timme ska jag köra in till stan och prova balklänningar med mamma så att hon får lite koll på hur jag vill att den ska se ut eftersom hon ska sy den. Sen ska jag träffa Nea om hon nu inte tänker dissa mig idag igen. Don't hope so.


Lindsay Lohan

Another pic I like. Denna gången Lindsay Lohan istället för Gemma Ward men denna är också sådär naturlig. Man ser i alla fall att det är hon, vilket man inte gör på de bilderna hon har tagit för Miu Miu som Jehona har bloggat om.

Lindsay

I laugh

Ett par ~25 sitter tillsammans. Killen skriver på mobilen och tjejen tittar på en bebis i en barnvagn längre fram.
Tjej: Åh, kolla bebisen!
Kille (sneglar dit hon pekar, fortsätter skriva): Ja.
Tjej: Men kolla då.
Kille: Ja?
Tjej: Jag vill ha!
Kille (funderar en sekund och reser sig sedan lugnt): Okej, jag ska fråga henne.
Tjej: Va? Vad gör du?
Kille går fram till mamman som tittar upp.
Kille: Ursäkta, min flickvän skulle vilja ha din bebis. Kan du tänka dig att byta den mot något?
Mamman (ler): Jasså jaha. Nej du, jag tror inte det.
Tjejen rodnar och är knäpptyst.
Kille: Okej, tack i alla fall (går tillbaka till sin flickvän). Hon sa nej.
Tjej (lågt och generat förmodligen av alla blickar och spridda skratt): Du är inte klok!
Kille: Jag vet, älskling.
Killen lägger en arm om hennes axlar och fortsätter skriva.


Miami Vice

Har kollat på Miami Vice med mamma & pappa ikväll. Eller jag kollade i och för sig inte klart för jag tyckte inte den var bra för fem öre. Colin Farrell var ju inte ens snygg! Riktigt bittert. Så nu sitter jag här igen och tänkte att jag skulle gå ner i mitt rum och kolla på lite mer Jackass istället. Har verkligen fastnat för det och speciellt för Johnny Knoxville. I like him a lot. Även om dom är sjukt dumma, onödiga & meningslösa ibland så är det ändå roligt ibland.

Först ska jag bara skriva färdigt mitt personliga brev som jag ska ge runt till lite olika affärer här i stan för jag behöver verkligen ett jobb. Börjar bli kris.


golden globe

Vanessa Minnillo, Renee Zellwegger, Reese Witherspoon, Jennifer Lopez, Sienna Miller, Penelope Cruz.

Jennifer Love Hewitt, Jennifer Garner, Hilary Swank, Drew Barrymore, Rachel Weisz, Eva Longoria.

Cameron Diaz, Ali Larter, Beyonce, Angelina Jolie (& Brad Pitt),  Evangeline Lilly, Jessica Biel.

Själv tycker jag att Drew Barrymore, Ali Larter & Reese Witherspoon lyckades bäst detta året. Värst var nog Cameron Diaz... Oh, my god.

today

Fick som tur var sluta tidigare från skolan idag, tror jag hade avlidit annars. Seriöst. Orkar inte med den läraren vi har, det enda hon säger är: väla, va? Baah, sinnessjukt irriterande.
Var på stan lite granna med Jenny också för vi hade en lång & jobbig håltimme mellan vårt balmöte och nästa lektion (i mitt fall rättskunskap). Jenny skulle gå & fixa lite med sin balklänning och så, och det verkar ju bli bra. Måste prata med mamma om att vi ska fixa med min med snart. Men det löser nog sig!

Vet inte vad jag ska göra idag, jag vet att jag kommer att bli sjukt rastlös så småningom. Och alla andra tränar typ. Bittert. Ska nog kolla lite på Jackass senare... Igen.

update:
aaah! Såg nyss att William har lagt upp en ny video idag. Det räddade mig dag, seriously. Det ett bra tag sen han la upp nytt så I'm happy nu :D


pic I like

gemma ward

Gillar den här bilden på Gemma Ward. Den är så naturlig på något sätt, I like.

dreams

Drömde att jag var kompis med Lilija och Jehona inatt. Hehe... Skumt värre. Tror att bloggandet och allt därtill börjar sätta sina spår om jag t.o.m. drömmer om det :P

ny bild

Kolla vad fin bild Fredrik har fixat till mig! :D Har försökt beskära den här bilden i Photodraw jättelänge men eftersom det är ett skitprogram jämfört med Photoshop så har det inte gått så bra... Bilden blev bara gigantisk och suddig. Så då tog jag Fredrik till hjälp och titta så bra det blev! Pretty nöjd nu, någon måste ju skilja sig från mängden som Fredrik sa :P

För övrigt så sitter jag och dricker te och pratar med folk på msn. Som vanligt. Men det är alltid lika trevligt. This is my life, typ i alla fall. Plus lite till. Annars har jag typ bara gått världens längsta runda och kollat på Jackass the movie idag. Så var det med det.

btw: Jenny är white trash ;)

waterpics


Tog lite kort innan när jag inte hade något för mig. Tycker att de blev häftiga som fasiken! Tänkte försöka ta några bättre nån annan dag för fokusen (diggar inte "macron" på min kamera) jobbade sig lite. Vet inte varför jag fick för mig att ta kort i handfatet från första början men ändå...

almost teliareklam på sms

Jag: jag går här alldeles själv i mörkret...
Nea: naaw, stackars liten. du gick inte vilse?
Jag: jag ser bara tallar & träd...

funny sms

Hade glömt min mp3 hemma när jag åkte bussen för typ tredje gången idag. Höll nästan på att dö. Faktiskt. Men istället så kollade jag igenom en massa gamla sms och slängde en massa "onödiga" (typ: hej, vi möts där & där vid 3) också. Hittade en massa roliga sms från jättelängesen. Bl a från pappa som skrev att han var en fläskkotlett efter att jag skrivit från Sunny Beach när jag låg på stranden och sa att jag kände mig som en fläskkotlett för att det var så varmt. Haha.

Gwen Stefani

gwengwen

Gillar de här bilderna på Gwen Stefani. De har fått till färg & ljus snyggt, I think.

Tjejsnack v. 3 - vinter

Vad är det bästa med vintern?
julen, mysfaktorn, snön (så länge den är vit & fin).
Vad är det sämsta med vintern?
att det är kallt och när snön blir till slask. Blä.
Bästa vintersemestern - solsemester eller skidsemester?
never done it, så säger absolut solsemester!
Sysslar du med någon vintersport?
nää? Men vann en snowboard i trean :P
Vad är ditt favorit vinterplagg?
vadå typ jacka, vantar eller halsduk då? I så fall vantar (eftersom jag känner igen mig själv i dom ;D). Haha.

godmorgon

Sitter här och äter mango (som Nea tycker smakar typ barr) och dricker mjölk. Hade varit trevligt om det nu inte vore så att jag skulle till skolan om en halvtimme. Får vara i skolan 45 minuter innan vi börjar & inte ha nåt att göra. Joy! Ville ha bilen idag men det gick inte för mamma behövde den, riktigt bittert. Så bussen it is...

get & räk

get & räk


Jag & Nea i sjuan. som man såg ut, helt sinnessjukt.
känns som om det var längesen jag träffade the get men det var bara en vecka sen.
det känns som mer.

meningslöst babbel

Jag är lika jävla rastlös ikväll som jag var igår kväll. BÖL. Idag har jag inte ens nåt lockande att läsa heller så att jag kan bli trött, vilket jag t.o.m. hade igår för igår hade jag Harry. Men han är borta nu, borta med vinden (omg, Gudrun 2 has taken him :O). Kolla jag blir så ful när jag är rastlös... Det här funkar inte. Jag som ska till skolan imorgon. Fattar ni hur bittert det är, jag är inte ens ledig på måndagar längre. Skjut mig!

Sen kan jag inte visa videos här i bloggen heller för det gör att bloggen ser helt konstig ut. Allt dras åt vänster och det vill jag inte... Så inga mer video-visningar. Tyvärr.
Btw,
Scrubs är faktiskt skitbra.

musik-utmaning 2

Christian Waltz - wonderchild
på när es hade denna i en av deras konserter. Sjukt bra!
Basshunter - boten Anna
hela sommaren 2006 typ? I alla fall Sunny Beach (& Grabbarna bus), i allra högsta grad.
Shakira - la tortura
pappas 40-års fest. Vi var helt inne på den just då! :D Dansade & lyssnade på den hela kvällen typ. Försökte även översätta hela texten... Gick väl sådär.
Snook - mr cool
oj, hela ettan princip? Spelades överallt & alltid då (speciellt på förfesterna).
Me & my - dub-i-dub
haha, nostalgi! Tänker på de discon som jag, Nea & Jenny brukade ha på lågstadiet. Hehe, det var tider det ;D

Låtarna tas helt på måfå, inget jag sådär tänker ut för att det ska "vara bra". Så valen kanske inte är de bästa, men det är det som är tanken. Sådär ja. Gör det om ni vill, gör det inte om ni inte vill. I liked it anyway.

Asos

Det var ett tag sen jag visade lite av det som jag tycker är snyggt av det "nya" på Asos so here I go. Snyggt och snyggt i och för sig... Men häftigt i alla fall. Ett bättre ord idag.


dagens

Låt: Taking back sunday - make damn sure
Har gjort: hoppat lite trampolin med Jenns.
Ska göra: till systern och fira hennes birthday.
Humör: jorå, helt okej.
Klädsel:
mörkblå jeans & nya tröjan.
Tv-titt: nada & niente.

yesterday

Igår var Lizze & Jenny här. Vi pratade, åt godis och kollade på The departed. Den skulle tydligen vara jättebra, vilket visade sig vara den största lögnen ever. Filmen sög något så otroligt mycket. Tänkte att om det är ett bra slut så kan det rädda filmen men slutet sög, om möjligt, ännu mer. Det enda som var bra i filmen var Mark Wahlberg som var sjukt kaxig & rolig. Well well, you have been warned.
Sen när dom gick för att de "var trötta" (Jenny satte senare på msn nästan lika länge som jag, trött my ass! :P) så satte jag mig här hur länge som helst. Sinnessjukt icke-trött och rastlös! Som ni kanske märkte i förgående inlägg... I alla fall så somnade jag nog inte förrän typ fyra-fem tillslut. Lite bittert.

this is late

Nu har man blivit dumpad av alla på msn... Haha. Lika bra att gå & lägga sig också kanske? Måste bara ut med linsjävlarna först. Sleep tight, don't let the bedbugs bite.

Varför är jag inte trött & varför är jag så jävla rastlös!?

me & sis

me & sis

Imon ska jag till Johanna för att fira att hon fyller 21 på måndag. Wooho, grattis i förskott sis! Så tänkte att jag lägger upp en lagom snygg bild på henne och mig som togs typ för 1,5 år sedan på pappas 40-års fest. We look so good together, right? ;D

icke smart overheard

Guy #1: Hey, where are you going?
Guy #2: To the vet.
Guy #1: Where?
Guy #2: The veterinarian.
Guy #1: Oh, are you still sick?

bullshit

Ikväll kommer Lizze & Jenny hit. Ska väl prata en massa skit, som vanligt. Haha. Nea kommer kanske med, hoppas på det i alla fall! Men hon visste inte om hon orkade, för hon är på badminton-sak idag nämligen. Får se om hon ringer sen, vill att hon ska se mitt rum med för hon har inte sett det än :P Känns som om det var ett tag sen jag såg hetgeten faktiskt.

Fick 200 kronor av mormor & morfar. Räddade nästa helg för mig; yes, jag kan gå ut! :D Inte längre bara 8 kronor på kontot... Alltid positivt.

Golden Globe



På förra årets Golden Globe-gala såg kändisarna ut såhär. Undrar hur det blir i år, tror att den ska vara snart, eller?
Från vänster: Teri Hatcher, Sarah Jessica Parker, Reese Witherspoon, Pamela Andersson, Eva Longoria, Mariah Carey, Keira Knightley, Anne Hatheway, Kate Beckinsale & Natalie Portman.

todays talk

Wooho, nu är datorn igång igen. Internet fungerade inte så helt min värld krashade för några timmar. Typ. Men nu är allt bra igen. Jag har i alla fall hunnit med en massa annat trevligt och nödvändigt istället för att sitta här. Jag har tränat, städat mitt rum, fixat & rensat bort lite, badat & lekt med Bella och kollat på Bröllopsfixarn. Mhm, pretty nöjd faktiskt.

Igår var jag först hos Linn & Marie och käkade middag och sen åkte jag vidare hem till Lizze efter jag kört Linn & Heine in till stan. Igår kändes det sjukt nice att köra själv i bilen till & från Lizze. Radion på högsta volym. Oh yeah!

Nu ska jag till mormor om en stund, ska bara göra mig iordning lite. Ska prata, ska bli nice. Förhoppningsvis. See you later.

quote

hellre en anka i en pöl än en anka i ett stort hav.
- Smala Sussie.

it's been a while

me nea ru

Hittade en mycket gammal bild i en mapp häromdagen. Nea, jag & Rua. Herregud, jag ser hur konstig ut som helst och tror jag är cool med mina solglasögon ;D Men de andra är söta, som vanligt. Dock små som fasiken, haha, men det är ju jag också så. T.o.m. mina vader är små (eller mindre i alla fall).

Vill ha sommar bara för det. Blä. Om det börjar snöa och blir kallt så dödar jag någon.

dagens

Låt: Breaking Benjamin - the diary of Jane
Har gjort: skooola.
Ska göra: till Linn & Marie och sen träffa Lizze. Får se vad som händer & vad vi hittar på!
Humör: skjut mig.
Klädsel:
lee-jeans, svart linne, brun kofta.
Tv-titt: inget, I think.
Fuckface: Jenny, hon borde dödas! :P

hon tog dem med storm?

En av lärarna i klassrummet vinkar till en annan, nyanställd, lärare som går utanför.
Flicka ~7: Vem var det?
Läraren ~50: Det var Gudrun!
Flickan: Var det hon som högg ner alla träd?


Black snake moan


Bilderna är från Christina Ricci's nya film Black snake moan som jag vill se. Never heard of it? Inte jag heller, förrän typ för fem minuter sedan. Men hittade en trailer på en av alla sidor jag dagligen besöker och den verkade rätt bra. Plus att jag diggar både henne och Samuel L. Jackson, de är bra skådespelare.

box it

Har precis kommit hem från träningen och käkat lite, var hur hungrig som helst. I vilket fall så var det trevligt att boxas igen för det var ett tag sen nu och Lizze körde ett lagom tufft pass idag tyckte jag ;P Och Jenny var Supermario som vanligt, hihi.
Körde däremot som ett helvete på vägen in. Måste ju kunna köra bra även om jag är fucked up i huvudet. Jaja, saker & ting är som de är, inte så mycket jag kan göra åt det. Tyvärr. Men bittert är det, som fasiken.

Gjorde ett test på Jennys favoritsida Blogthings om hur evil man är.
12% evil - You are good. So good, that you make evil people squirm.
Just remember, you may need to turn to the dark side to get what you want!
Jag är rätt snäll ändå.

dagens

Låt: Neverstore - so much of not enough
Har gjort: varit i skolan och fixat med balen, flashat mig & haft betygssamtal.
Ska göra: till distriktssköterskan.
Humör: jodå.
Klädsel: gråa jeans & svart/brun kofta. Typ.
Tv-titt: icke då.
Roligaste: när Jenny missade bussen i morse ;D

dress at Asos

Nu finns även en silvrig/vit version av French Connection-klänningen som jag har tokdiggat ett bra tag. Tycker dock att den brons/svarta är sjukt mycket snyggare i färgerna. I want it. Tyvärr är inte priset så passande; 1200 kr (har kostat 1760).



fcukfcuk

god morgon

Har gått upp extra tidigt idag för att skriva färdigt den förbannade vetenskapliga artikeln. Orkade inte göra det igår så gick och la mig istället... För igår var jag ute och gick en runda med Nea, Jenny, Alle & Fredrik (yes, alla badminton-nerds utom jag). De hade ingen träning och skulle då gå istället och frågade om jag skulle med, och visst sa jag efter lite "jag fattar inte"-prat med Nea på msn ;P Det var trevligt i alla fall och vi gick en rätt bra runda också och jag som redan hade tränat hemma innan på vår tramp-sak... Lite bittert för knät, men jag överlevde och det var ju trevligt så jag klagade inte. Och Jenny, hon tar en i mörkret... Right? ;D

Nej, nu ska det här jävla skitet bli färdigt och sen ska jag till skolan och lämna det och ha lite möte med de andra balfixarna.

utmaning

Tänkte att jag skulle köra en fortsättningsutmaning här på bloggen... Då och då (en gång i veckan eller nåt) så ska jag ta fem låtar (blandat & på måfå) och sen skriva vad jag tänker på när jag hör de låtarna och samtidigt utmana friendsen att göra samma sak med samma låtar. Var roliga nu och häng på :)

Mauro Scocco - sarah
dels idol-Daniel som gjorde låten sjukt bra men även Balders eftersom vi sjöng på låten hela vägen upp i bussen. 
Guns n' roses - paradise city
filmen
Alla var där. Älskat låten ända sen dess, sinnessjukt bra!
Timbuktu - vi drar till malmö
främst på när Johanna fyllde 20 för de spelade denna hela kvällen men även Sunny Beach (vi drog ju faktiskt till Malmö då ;D).
Inner circle - bad boys
dels filmen (som är bra som fasiken) men även när 2 personer sjöng denna för mig i cafeterian fast med annan text i nian ;D
Amy Diamond - what's in it for me
boken Godnatt Mister Tom eftersom jag skrev en personanalys på den boken då jag lyssnade som mest på låten (bittert att indirekt tänka på Ulla, haha).

People's choice awards



Från vänster: Jaime King, Jennifer Aniston, Halle Berry, Ali Larter, Eva Longoria, Carmen Electra, Christina Applegate & Cameron Diaz.  

dagens

Låt: Snook - 1990 nånting
Har gjort: skola & kört Jenny hem (hihi, känns weird).
Ska göra: in till stan igen med Nea & Jenny :)
Humör: oh yeah!
Klädsel: jeans & svart t-shirt. Orka.
Tv-titt: don't think so.
Promise: ska försöka att inte uppdatera så galet mycket idag ;P
Citat: du rider ju på vad som helst bara det har kulor! - jag till Jenny.

babbel

Har lagt till ännu en kategori här i bloggen - I remember. Kände för det. Orkade inte lägga mig tidigt idag eftersom det ändå inte funkade igår... So here I am. Förresten, hur många gånger får man uppdatera bloggen på en dag innan folk tror att man inte har nåt liv? Vet inte hur jag har så mycket tid att skriva en massa inlägg, dock tar varje inlägg inte så lång tid men ändå... Skumt, you know. Och så att ni vet: jag HAR ett liv.

sleep tight, don't let the bedbugs bite biatches.

emms & jenns

su bea

sjukt snygga i Sunny beach.
notera min hårbotten som var megaröd. hur lätt är det att smörja in där då?

jao, en lista

Bara för att jag egentligen borde skriva min vetenskapliga artikel... Men bara inte orkar.

Vilken kanal tycker du bäst om: av 1, 2 & 4? Haha... Fyran!
Har du hånglat med samma kön: hehe, ja... Prag var vilt.

Jessica Alba eller Angelina Jolie: Jessica Alba.

Säger du dicken eller penis: haha, typ inget av det?

Vad har du på dig just nu: pyjamasbyxor & linne (I'm SO hot!).

Gör du slut på msn eller in real life: in real life, finns inget annat alternativ.

Piercing nånstans: öronen.
Vem är du förtjust i: ingen för tillfället, om man menar på det sättet. Annars är jag förtjust i en massa människor, som alla de underbara vännerna bl a.
Är du superduper full eller helt nykter: brukar satsa på lagom! :P  
Andvänder du puder, foundation eller kastanievatten: inget av det, men man kanske borde?  
Vilken butik hittar du alltid nånting i: H&M (nästan iaf, de har en massa stuff).
Är du en klacksko-tjej eller en plattsko-tjej: både och, loves both.
Vem saknar du: farmor.
Vilket klädesplagg är ditt bästa köp: mina lee-jeans... maybe.
Vilken låt va sommarplågan 2006: troligen Basshunter - boten Anna. haha. 
Bättre ångra nåt man gjort än nåt man inte gjort: riktigt jävla sant!
Skulle du dö för den du älskar: yes, think so.  
Världens bästa uppfinning: internet, mobilen & mp3:n.
Hur lägger du på i telefonen?: pusshej! (beror på vem jag pratar med, men oftast).
Har du någon dålig ovana: en
massa, hahaha.
Skulle du vilja byta liv med någon, och isåfall med vem?: ja, med en massa människor. Would be nice.


the perfect poop

Har precis kollat på Jackass 2 som pappa tydligen också hade fått tillsammans med John Tucker must die och Borat. Jag hade no clue, but anyways. Har inte sett första filmen och inte heller programmen eftersom jag inte har haft kanalen, har sett nåt enstaka nån gång då & då. Men herregud, de måste vara dumma i huvudet. På riktigt. Okej, vissa grejer var sjukt roliga & jag asgarvade som fan men andra grejer är bara too much, så att säga. Inte riktigt min humor när de går över gränsen, way över gränsen.
 
Däremot kan jag inte undgå att tycka att Johnny Knoxville är kind of hot.

Scarlett Johansson



Jag vet - igen. Men hittade fler bilder och jag diggar henne så wtf.
En aningen småporriga dock, haha (men inte värre än Prag ;D).

fatta piken liksom!

Teen girl #1: He broke up with me on Facebook!
Teen girl #2: Like, on your wall?
Teen girl #1: No, he just changed his status back to 'Single'!

my darlings

Grattis till Nea också kom jag på, hon var ju också duktig & klarade det idag ;) Och alla vännerna är så söta och skriver gulliga grattis-inläggbloggarna till oss :D

update:
och tack för de söta sms:en också :)

oh my fucking god

Kan ni tänka er vad som har hänt? JAG HAR KÖRKORT! Det är helt sinnessjukt otroligt att jag inte vet vad jag ska göra! Jag säger det igen: jag klarade uppkörningen ffs! Jag har inte ens själv fattat än tror jag... Jag får köra när jag vill utan någon som sitter jämte och granskar. Helt jävla underbart, går inte ens att beskriva med ord. Fasiken var rattvillig jag ska vara - överallt & alltid! ;D

J A G H A R K Ö R K O R T
I'm the worlds greatest

Nea & jag spelar Pictionary

nea & jag

made by hetgeten själv ;D

dagens

Låt: Taking back sunday - make damn sure (idag igen)
Har gjort: varit i skolan och haft spanska.
Ska göra: vet inte riktigt, slappa typ. AS IF! ;D
Humör: hrmf...
Klädsel: mörkblå jeans, svart halternecklinne & nya skorna.
Tv-titt: nothing, I think.
Kändis:
Kiera Knightley ser oroväckande smal ut på de här bikini-bilderna men ändå ser hennes mage sjukt tränad ut. Skumt.

overheard about Sweden

Girl #1: I don't know, she's weird!
Girl #2: Where is she from, anyway?
Girl #1: Sweden, I think... She's, like, an exchange student.
Girl #2: Sweden? What is that, anyway - a religion?
Girl #1: Oh, please, it's a country, dumbass.
Girl #2: You were the one to say that Canada was a part of Arizona.

(jag lovar, nu blir det inga fler inlägg idag. jag vet att jag uppdaterat som en galning).

jag är bäst

Hade inget att göra ikväll efter att ha varit hemma hela dagen och mest gjort ingenting (inget speciellt i alla fall) så tvingade jag mamma att spela monopol med mig. Mamma hatar spel. Men vi spelade rätt länge i alla fall och kollade på Mean Girls samtidigt. Jag vann såklart, riktigt överlägset också! Det vill säga att hon inte hade några hus eller hotell och inte heller några pengar överhuvudtaget. Mohaha. Själv satt jag med hur många 10 000-lappar som helst. I'm the worlds greatest!

en söt lapp

daddy

Ber alltid pappa att inte förstöra min spelningslista eftersom den inte sparas och det känns onödigt att behöva göra om den eftersom det är så många låtar... Bad honom extra noga i morse innan jag duschade och när jag kom upp ur duschen och satte mig här var spelningslistan borta och denna lappen låg på tangentbordet. Han blev förlåten.

utmaning

Hittade en utmaning nånstans: "lista 10 saker som sätter lite guldkant på den gråa vardagen". Jag har ändå inte så mycket för mig so here I go...

• musik (finns inget bättre).
• fota & lyckas få ett megabra kort.   
• kommentarer i bloggen.
• Bella.
• kolla på nån bra film.
• fruktsallad.
• William Sledd.
• ringa/bli uppringd av Nea när vi sitter på bussen & har tråkigt (eftersom vi  ringer gratis till varandra).
 • att vakna upp och inse att man inte ska till skolan.
• That 70's show.

Jag utmanar de som jag känner - och anta utmaningen den här gången allihopa! :D

movie

Har precis kollat på Mulan igen och draken Muchu säger så sjukt roliga grejer! Men bäst är: sitt Rosa! Det går inte att tröttna disney-filmer, loves it. Måste hitta Mulan och införskaffa den själv eftersom jag alltid måste låna den av Jenny när jag är sugen på att se den... Lite bittert.

dagens

Låt: Taking back sunday - make damn sure
Har gjort: slappat, suttit här, tagit en massa ego-kort, fixat Jennys blogg...
Ska göra: äta ett äpple, sen vet jag inte ;D
Humör: jorå.
Klädsel:
svarta jeans, rött linne & svart kofta.
Tv-titt: nada?

Scarlett Johansson


tjejsnack v. 2 - kroppen

Vad tycker du om din kropp?
skum.  
Om du skulle förändra en sak på din kropp, vad skulle det vara och hur skulle du förändra det?
en sak? & hrmf, I'm still trying...
Vad är du mest nöjd med på din kropp?
eeh, ögonen typ. Gillade benen innan det gick utför, haha!
Vad är du mest missnöjd med på din kropp?
om jag skriver det så kommer folk att tänka en massa på det sen, hehe :P
Vems kropp i kändisvärlden skulle du vilja ha för en dag, och varför?
Jessica Albas, för att den är precis lagom.

drömmar

Har drömt en massa inatt. Bland annat drömde jag att jag körde upp (vilket var på mammas jobb) men kuggade och sen fick jag köra upp 2 gånger till samma dag och då tillslut klarade jag det. Behövde inte göra nåt i princip; inga gathörn, inga säkerhets-
inställningar, inte köra mot mål... Så vet i fasiken hur jag kuggade but anyways, men så var det ju faktiskt en dröm. Sjukt bittert var det i alla fall, men rätt bra om man hade kunnat köra upp flera gånger på en dag dock :P

Är ledig idag med, har ju aldrig nåt på måndagar så ska bara vara hemma hela dagen. Eller i fortsättningen kommer jag ha psykologi på måndagar, men inte förrens nästa vecka som tur är. Ska nog i alla fall vara lite ego idag. Känns bra.

old pic

old pic

ännu en gammal webcam-bild på NRJ & jag.
och det Neas hand på mitt bröst, så ni vet liksom.

andra för dagen

Bara för att jag inte har så mycket bättre för mig och jag hittade denna omogna list-saken i Idas gamla arkiv.

1) YOUR PORNSTAR NAME: (first pet and first street name) : Tedor Syrén

2) YOUR MOVIE STAR NAME: (grandfather/grandmother on your mom's side, your favourite candy) : Mona Chocolate

3) YOUR "FLY GIRL/GUY" NAME: (first initial of first name, first two or three letters of your last name) : Ewa

5) YOUR SOAP OPERA NAME: (middle name, city where you were born) : Emelie Karlshamn

6) YOUR STAR WARS NAME: (first 3 letters of your last name, last 3 letters of mother's maiden name, first 3 letters of your pet's name) : Wanzinbel

7) JEDI NAME: (middle name spelled backwards, your mom's maiden name spelled backwards) : Eileme Niztnaw

8) SUPERHERO NAME: ("The", your favorite color, the automobile you drive) : The pink ford

pang

Varför är ingenting så lätt som det är i alla filmer? Där blir folk kära bara de tittar på varandra och allt blir så gulligt... I alla fall i slutet, det är alltid en svacka i mitten men ändå (alla filmer följer samma mönster; de hittar varandra, de bråkar, de blir vänner igen & älskar varandra för evigt). Hon tappar en bok, han plockar upp den och PANG de är ihop. Hon råkar gå in i honom, pang de är ihop & lever lyckliga i alla sina dagar (eller i alla fall tills filmen är slut). Varför pangar det aldrig in real life? Jag vill också uppleva ett pang ;D Haha. Ingenting är så lätt som de får det att verka på film... Bittert, ett pang hade varit så enkelt liksom :P

this day

Har inte gjort mycket idag heller, mest slappat som vanligt. Kollade på John Tucker must die igen, hehe... Mamma & pappa skulle ändå se den så jag hängde på :P Men så var den ju sjukt bra också.
Händer inte så mycket mer idag heller. Ska gå en runda med Nea & Jenny lite senare och sen måste jag skriva en vetenskaplig artikel om maskrosbarn i svenskan. Sjukt bittert. Hatar skolan, vill inte tillbaks dit.

Wentworth Miller



Snygg? Hrm, jag kan inte bestämma mig... Ibland & ibland inte.

Tjuvlyssnat

En rastlös pappa med två uttråkade pojkar ~7 väntar utanför provhytten där mamman står.
Pappan (ganska tyst till sönerna): Hörrni killar, när mamma kommer ut och visar kläderna så säger vi "Gud, vad snyggt!", oavsett vad hon har på sig. Annars kommer vi aldrig härifrån! Ok? Tummis på det?!


Lista

Inspirerades av Lizze som hade snott delar av en lista av Passion for fashion. Så jag snodde samma lista men tog inte riktigt samma frågor...

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
är det skola så 6.00. Hrmf...
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? lite både och. Älskar att ta kort men det är rätt kul att vara med på kort också... Om man blir bra dvs.
Vilken var den senaste filmen du såg? Mord i sinnet (film & film, but anyways).
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? kläder & en massa andra stuff! :D Beror ju på hur mycket man vinner.
Vad åt du till middag? frukost än så länge bara; fil & müsli såklart!
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? berg & dalbanor! :D
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? har de säkerligen gjort.
Vilken film kan du alla replikerna till? herregud, en massa... Shrek bl a.
Läser du för skojs skull? yes, just nu Harry Potter som jag läst ett x antal gånger.
Pratar du några andra språk? engelska och spanska (lite iaf).
Har du gråtit offentligt? haha, ja.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar? jaa, sjukt sugen på att tatuera mig men ska hitta det perfekta först.
Har du någonsin varit på Jamaica? nej, men skulle sjukt gärna vilja faktiskt.
Vad har du med dig in på bion? mineralvatten och godis... Typ.
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? snäll & omtänksam vore ju ett plus :P
När sov du senast på golvet? föredrar i och för sig sängen eller i alla fall en soffa ;P
Vilken är din favoritfrukt? vindruvor, mango, ananas, äpple, nektariner, banan...
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? ja.
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? ja, mycket faktiskt. Svenska i alla fall.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? som Timbuktu: "det löööser sig".
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? ja.
Vilka böcker har fått dig att gråta? nästan iaf; Vindsträdgården & Pojken som kallades det.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? typ Marcus eller Matthias :P

Bells testar

bells

Har inte mycket bättre för mig just nu känner jag så publicerar en bild på Bella och mitt nya påslakan som mamma var snäll att köpa till mig. Det matchar rummet lite bättre. Bella fick inviga det lite och hon var först lite skeptiskt... Tror hon saknar det gröna jag hade innan. Bittert. Men hon vänjer sig nog snart ;D

hon & jag

Lizze & jag - alltid vi två som umgås och kollar film eller annat i alla lägen :) Hehe. Men det är så det ska vara; prata skit och bara vara. Ikväll skulle vi ha kollat på Borat men eftersom min pappa är så enormt smart som han är så blev det John Tucker must die istället. Grejen var att pappa hade bränt ner typ sex stycken filmer men hittade inte cd-pennan så han bara la alla filmerna i en hög utan att märka vilken som var vilken på något sätt... Så jag & Lizze fick kolla igenom alla skivorna för att försöka hitta Borat men då dök John Tucker, som jag inte ens visste att vi hade, upp istället och jag ville sjukt gärna se den efter Neas tjat så så blev det! Och den var sjukt bra, i och för sig verkligen en stereotyp, amerikansk high school-film men ändå. I loved it.

citat

"Jag kom överens med Uma. Vi hade roligt. Inte "hon ska föda mitt barn i Namibia"-roligt, men kul"  - Luke Wilson om hur det var att spela in film med Uma Thurman.

Betty Boop



I föregående inlägg skrev jag att jag samlar på Betty Boop och detta ovan är delar av min samling, favoriterna så att säga. Ni kanske förstår varför jag inte handlar så ofta och så mycket.
1. två stycken handgjorda träfigurer, kostade 250 & 500 kr men fick de för halva priset.
2. en tavla (svårt att ta ett bra kort på).
3. "Marilyn Monroe" i trä, kostade nästan 500 kr har jag för mig.
4. en väska.
5. mugg & skål.
6. samma tillverkare som nr 3, i trä. Kostade 750 kronor...
7. en plåtskylt som jag faktiskt köpte på Partaj av alla ställen.

mini-lista

1. Vad samlar du på och hur stor är din samling (visa gärna bilder)? Betty Boop och har inte så mycket. Köper inte så ofta, eftersom det jag köper inte är så billigt. Sist jag köpte var typ för nåt år sedan.
2. Varför samlar du? för att jag gillar henne, haha.
3. Vilken favoritpryl kan du inte göra dig av med? en massa, blir lätt fäst vid saker. Ibland helt onödiga saker också. Men så har jag ju också en massa fint ;P
4. Vilken pryl ångrar du att du slängt? ingen, har svårt för att slänga saker :P

En gammal fredagsfyra som jag kände för att göra eftersom jag inte har så mycket annat för mig. Tänkte att jag skulle ta kort på min samling och visa också i nästa inlägg till fråga nummer 1... För er som är intresserade.

dagens

Låt: Vitamin C - graduation song
Har gjort: slappat en massa, dvs läst Harry Potter (femman), kollat på
Mulan, pratat i telefon, bakat en kaka...
Ska göra: vet inte riktigt, men träffa Lizze i alla fall :D
Humör: förkylt men jag lever ;P
Klädsel: Lee-jeans, svart linne & kofta. Enkelt & bra.
Tv-titt: nada & niente.

Btw så är en massa bilder från gårdagen inlagda på Bilddagboken för allmän beskådan så ta gärna en titt där :D

spelkväll

Igår var det spel för hela slanten tillsammans med Nea, Jenny, Fredrik, Alle & Micke att Jenns place. Spelade en himla massa spel; Skruppler, Med andra ord, Black out, Twister, Pictionary, pokerdice & Galenpanna. Det var i alla fall mycket trevligt värre, speciellt för mig eftersom folk i vanliga fall aldrig vill spela spel med mig och jag älskar att spela spel. Så jag var rätt nöjd, hehe. Största chocken var ändå Nea som efter att hatat spelet Skruppler i flera år helt plötsligt älskade det ;)



Och så självklart lite roliga kommentarer.
- när man slår nån på kuken!
- Bangkok!


- men jag tar Alle!
- du har ju precis tagit Fredrik!

- fan vilka stora bananer, varför köper ni så stora?
- GISSA!?

music of the week

Steve Kekana - raising my family
Billy Lovelady - one more reggae for the road
Ziggy Marley - look who's dancing
Akon - pot of gold
Mcfly - I've got you
Shinehead - jaimaican in new york
Asward - don't turn around
McFly - unsaid things
Hinder - lips of an angel
Maxi Priest - wild world
Michael Jackson - keep the faith
Factory - så e livet
McFly - that girl
Lostprophets - rooftops
Vitamin C - graduation song
Amy Diamond - it can only get better
Inner circle - bad boys

En del reggae denna veckan bara för att jag "råkade" ladda ner Absolute reggae classics. But I like it, a lot. Även en del hänger kvar, som jag inte slutat lyssna på, och som Lizze säger så tröttnar jag inte överdrivet lätt på låtar. Gillar man dom så gillar man dom :P

worst ever

brit

What's up with Britney Spears? Denna bilden är den värsta jag sett på henne någonsin, inklusive alla sunkbilder under graviditet-tiden. Oh my god... Ursäkta att jag säger det, men hon ser typ ut som en... Kan inte ens säga det, men det är illa i alla fall. Haha ;D

dagens

Låt: Ziggy Marley - look who's dancing
Har gjort: lekt med Bella, duschat, pratat i phone med Lizze & kollat klart på
Sagan om de två tornen.
Ska göra: tills ikväll vet jag inte, men då blir det spelkväll med lite folk hos Jenny.
Humör: fortfarande en massa förkyld.
Klädsel: just nu heta myskläder, men det ska det bli ändring på senare.
Tv-titt: nada & niente.

Tricky

Läste gamla Fredagsfyror som jag tänkte att jag kunde underhålla mig med att besvara och då hittade jag de här två frågor. Sjukt knepiga... Vad hade ni gjort?

1. Om du fick ett piller som gjorde dig osynlig för en timme, men som sedan gjorde att du förlorade ena handens tumme permanent, skulle du då ta det och i så fall när och var?
2. Om du kunde resa tjugo år framåt eller bakåt i tiden, men inte komma tillbaka till nutiden, skulle du göra det och i så fall framåt eller bakåt?


Ettan är sjukt svår. Vad skulle vara så viktigt att vara osynlig en timme för att man skulle offra sin tumme? Hrm... Iofs klarar man sig utan en tumme men jag skulle föredra att ha min kvar faktiskt.
Tvåan däremot är inte lika svår; jag skulle i och för sig inte kunna åka tillbaka 20 år men 15 år skulle jag inte tacka nej till. Saker & ting var så enkelt då (plus att jag & Jenny regerade på dagis, såklart ;D haha).

memories


Stunden med Fia idag fick mig att tänka tillbaka på förra sommaren, alltså 2005, då hon & jag var i Göteborg tillsammans som jag & Lizze var i år. We had a pretty good time.

påhittat quote

It's funny that you calling me tonight and yes, I dreamt of youtube...

Okej, troligen bara jag som fattar detta, but anyways. Det är bara jag som tycker det är roligare att sjunga denna texten i Lips of an angel istället för det riktiga. Eftersom det faktiskt kan låta som om det är youtube man sjunger istället för you too. Hahaha.
(jag vet; jag är skum. don't bother)

this day

Inte mycket update idag. Känner mig helt avslagen, fråga Nea hur jag lät på telefon. Hon trodde jag var sur på henne, bittert värre. Halsen fuckar, näsan fuckar, huvudet fuckar, sömnen fuckar... Blä rent ut sagt. Men lunchen med mamma var god i alla fall, me loves kina/thaimat. Sen har resten av dagen gått åt till att kolla på ännu mer avsnitt av The 4400, jag & mamma är besatta. Sinnessjukt.
Sen var ju Fia här en stund. Pratade, kollade på balklänningar & hennes hotell i Lanzarote och hon fick sin julklapp från mig också. Hoppas hon tyckte att öronhängena var fina i alla fall :)

Vet inte vad jag ska göra denna kvällen heller. Troligen ännu mer tittande på The 4400 med mamma. Har inget annat för mig. Alla andra ska träna och jag kan inte träna nu igen. Hatar att inte kunna träna, sjukt frustrerande. BÖL.

update:
Har kollat färdigt på hela säsongen nu och jag hittar inte säsong tre att ladda ner, va fan ska jag göra!? Måste veta hur det fortsätter ju. Sinnessjukt bittert. Nån som har den?

the 4400

the 440

Mamma lånade en dvd-box med andra säsongen på tv-serien The 4400 av Johanna. Har aldrig sett programmet innan eller ens hört talas om det (går säkert på nån sån där kanal som vi inte har, hrmf) men jag har totalt fastnat i det! Det är hur bra som helst och det blir ju inte sämre av att en av personerna i serien är hur snygg som helst (bildbevis ovan). Han heter typ Patrick Flueger och har även varit med i
En prinsessas dagbok bl a... Me like. Ska sätta mig och kolla på ännu ett avsnitt med mamma nu innan Fia kommer hit...

dagens

Låt: absolute reggae classics (hela skivan :P)
Har gjort: sovit till halv tolv, kollat tv & duschat.
Ska göra: käka lunch med mamma på Kinarestaurangen och sen träffa Fia :)
Humör: skjut mig, jag är typ sjuk.
Klädsel: jeans, tröja, skor. Känns bra, haha :P
Tv-titt: är det nåt bra eller?

back in business

Hemma igen efter en dag på stan och lite så. Först träffade jag Lizze på banken och vi betalade in pengarna till resan sen gick vi vidare och kollade in MQ (där vi träffade Fredrik), JC och Veromoda (där vi träffade Fia & tönten). Sen gick jag vidare till körskolan och tacka gudarna för att denna lektionen gick bättre än den igår, men det kunde ju inte bli värre i alla fall. Men idag gick det alltså bra mycket bättre, puuh. Efter det hämtade mamma upp mig och vi åkte och hälsade på pappsen som ligger på sjukhuset igen för typ femtioelfte gången med tarmvred. Han var helt borta när vi kom dit, hehe... Men det var bättre nu och kan skulle kanske få komma hem ikväll igen :)

Ikväll? Vet inte. Vi får se vad gud låter ske, som jag & Linn brukade säga förr i tiden.


overheard

Little girl: I want Santa to get me a Bratz doll for Christmas!
Mother: Yeah? Which one?
Little girl: The one that looks like me.
Mother (mumbling): Honey, you don't look like a five-dollar crack whore.
Little girl: What?
Mother: Nothing.

nyårsoutfits


Det här är vad några av kändisarna hade på sig på nyårsafton. Från vänster: Britney Spears, Vanessa Minnillo, Jessica Alba, Lindsay Lohan, Christina Aguilera, Nicole Richie. Själv tycker jag nog att Vanessa var snyggast, klänningen är verkligen passande till nyår! Både Britneys & Lindsays är aningen för korta...
Nedan är min nyårsoutfit. Jag & Jenny hade likadan klänning fast jag har mixtrat med min & tagit av axelbanden.

new year

godmorgon

Har inte skrivit så mycket de senaste dagarna, i alla fall inte så mycket om what's up. Idag ska jag till körskolan igen och ha en lektion men först ska jag inom banken så att jag kan betala resan till Rhodos, tusen kronor ska nämligen betalas in nu. Kommer vara pank hela den här jävla månaden p.g.a. det. Sjukt bittert. Får hoppas på att någon vänlig själ har fest hemma för jag har inte råd med att gå ut ;P
Duschade precis också och vi har köpt ny duschkabin. Blir helt paranoid när jag duschar, haha, men jag vänjer mig väl snart... Den är nämligen helt genomskinlig och vår förra var typ frostad så att man inte såg in. Sjukt obehagligt faktiskt :P

musik-lista

Ännu en lista där man ska ta spelnings-listan på shuffle och trycka fram en ny låt för varje fråga...

1. Vem är mest lik dig? McFly.  
2. Vem är mest lik din mamma? Michael Jackson (OMG, scary!)
3. Vem är mest lik din pappa? Alexander Gryth (hahaha, jaså? ;D)
4. Du vore ett perfekt par med... Simple Plan.  
5. Du skulle lätt bli bästis med... Pink Floyd.  
6. Ni skulle avsky varandra, du och... Erik Segerstedt (jag gråter, vi skulle ju ÄLSKA varandra ffs!)
7. Du drömmer om att träffa... Herkules.
8. Du har vilda sexfantasier om... Sunrise Avenue (oh ja, den rösten ;P)
9. När du träffar dina vänner så brukar ni prata om... Snook. 
10. Vem har världens vackraste röst? Martin (haha, klockrent! ;D). 
11. Vems röst vill du ha? Christina Aguilera.
12. Du tror att du är släkt med... The Darkness (vore coolt, hehe).
13. Du skulle vilja ha följande artist/band som spelade på din nästa födelsedag... Stevie Wonder.
14. Du dansar bäst när du hör denna person/dessa personer... Panic! At the disco (mhm, faktiskt. Hehe).

dagens

Låt: McFly - that girl
Har gjort: varit på körskolan & haft dubbellektion.
Ska göra: sis & Kenty är här så det blir väl till att umgås :P
Humör: sur, körningen blev bajs.
Klädsel: jeans & en tröja. Palla liksom? :P
Tv-titt: nada & niente, troligen.


old pic

old pic

Året var 2003. Nea ser kåt ut, jag är jävligt ful, Jenny bara är och Rua vet i fasiken vad hon gör eller hur hon lyckas med det! ;D Ja, herregud... Inte var vi snygga i alla fall. Jag riktigt skäms för att lägga ut den, men rolig är den i alla fall. Hahaha.

puuh

Har fixat och trixat en massa med layouten här på bloggen men ändå är det inte överdrivet mycket synliga resultat. Haha, bittert. Nej, men jag är i alla fall halvnöjd än så länge. Önskar jag kunde mer om hur man ändrar sånt här för det är rätt skoj. När det går som man vill dvs... Men har i alla fall fixat en ram runt allt, en ny bild där uppe och annorlunda stil & text på huvudrubriken där uppe. Vad tycks?

quote

Du är både idiot och jävligt ful. Jag förstår att du måste våldta för att få knulla.
- Gunvald.

dagens

Låt: Lostprophets - rooftops
Har gjort: Lizze sov ju här inatt så har varit med henne, gick ner en runda till Nea och sen bara slappat & suttit här.
Ska göra: slappa ännu mer ;D
Humör: seg, trött, confused & happy.
Klädsel: myskläder, ffs!
Tv-titt: året med Hey Baberiba kl 20.00 på 4:an :P

Happy new year

Detta nyåret var verkligen hur lyckat som helst, vilket det inte brukar bli. Först middag hos Nea där vi åt en massa (dvs för mycket), pratade och spelade lite ölspelet (eller för oss egentligen vin-spelet, för vem gillar öl?). Sen bar det av ut till bruksgården i Mörrum där det var party som Jimmie & Johan höll i. Hade inte så mycket förväntningar för den festen för tänkte bara att Nea kommer känna alla (Ec-folk, you know) och vi andra ingen. Men det var sjukt roligt där, pratade & träffade både nya människor och folk som man kände. Trevligt som fasiken! Dansade, pratade, drack champagne (jaja, mousserande vin men iaf), fick stötar, kladdade på whiteboard-tavla, fick hjärtattack, försökte få se en repris på I want it that way och hade allmänt roligt.




Fler bilder på bilddagboken så småningom. As usual, enjoy!